Recenze hotelů
Waduwa - Srí Lanka

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Ihned po příjezdu na hotel nás nechali čekat u recepce asi 1 a půl hodiny, předpokládali jsme, že není přichystaný pokoj, poté, když se...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ihned po příjezdu na hotel nás nechali čekat u recepce asi 1 a půl hodiny, předpokládali jsme, že není přichystaný pokoj, poté, když se vyměnily směny, jsme se zajímali o to, jestli můžeme čerpat služby all incluziv , tedy jít na snídani, tak nám řekli, že ne, až od 11 hodin, kdy si máme přijít pro náramky, které nám tyto služby zajišťovaly. Dali nám místo snídaně nebo vody mokré ručníky na otření potu a šli nás ubytovat. Na pokoji jsme čekali hodinu na kufry, které jsme si původně chtěli odnést sami - naše chyba, že jsme si je hned nevzali.

Bohužel zrovna netekla voda, ani WC se tedy nedalo použít, takže jsme vše nahlásili a bylo nám řečeno, že to je v celém hotelu, tudíž jsme opět čekali asi 1 hodinu na vodu a kufry.

V 11 hodin jsme dostali náramky na čerpání služeb, takže jsme se šli alespoň napít vody a čekali jsme do 13,00 na oběd.

Jelikož jsme nezačínali snídaní při příjezdu a ani nám snídani nedali při odjezdu, nečerpali jsme tedy služby, které jsme měli zaplacené a na které jsme měli nárok. Stejně tak jsme měli zaplacených 7 nocí a jelikož svoz na letiště byl ještě před půlnocí (5.5 hodiny před odletem), čerpali jsme pouze 6 nocí - tedy zase bez snídaně, kterou jsme měli končit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo 4 hvězdičkám, ze sluchátka v koupelně trčely dráty, stejně tak ze stojaté lampy - kabely zlomené, hned při ubytování netekla voda v celém hotelu, takže se po dlouhé cestě nedala použít sprcha ani toaleta. Jinak čistota pokoje v pořádku. Při ubytování nám nesdělili, jaké nápoje jsou v lednici v rámci all inclusiv - to nám řekli až 5. den Češi, které na to upozornili. Nám tam nechali ceník za všechny nápoje v lednici mimo vody.

Strava
Rozmanitá, dostatek ovoce, malý výběr ryb. Chyběly nám papírové ubrousky na stolech, do látkových se nedalo moc utírat např. po snídani.

Služby hotelu
Domorodci usměvaví, příjemní, obtěžovalo nás ale neustálé podepisování účtů - při každé objednávce jakéhokoliv pití (zdarma), žádali číslo pokoje a přinesli účtenku, takže jsme neustále podepisovali nejen v baru,ale i restauraci u oběda nebo večeře.

Pláž
Pláž čistá, leč bez lehátek, slunečníků - nedalo se v oceánu plavat kvůli ohromným vlnám, ale jinak téplé, čisté.

Jarmila J., 13.03.2019, Datum pobytu: 1.3. - 9.3.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Blue Water Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Určitě stálo za to dovolenou zkombinovat dvěma destinacemi. Přelet jen okolo hodiny , z Colomba do Male a pak 40 minutový přelet...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Určitě stálo za to dovolenou zkombinovat dvěma destinacemi. Přelet jen okolo hodiny , z Colomba do Male a pak 40 minutový přelet hydroplánem. Měli jsme tam možnost poznat dvě země. Jediné co nám vcelku vadilo, tak že slibovaný český delegát nezafungoval jak měl. Na letišti nečekal, obálku s doporučenými výlety jsme dostali až po 2 dnech a to na vyžádání. Další čeští turisti, s kterými jsme se seznámili českého delegáta na letišti sice měli, ale rovnou jim řekl, že na ně nebude mít čas. Zařidili jsme se tedy po svém a využili služby "místního podnikavce-průvodce" , který byl velmi ochotný a příjemný ( a levnější než nabízené služby delegátem) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Taprobana na Srí Lance je velmi milý, rodinného typu, s přilehlou zahradou, kde je spoustu místa k relaxu jak ve stínu tak na sluníčku, bazén a pláž hned za plotem.

Ostrůvek Meedhuparu na Maledivách nabízí krásné vilky přímo na pláži. Jen je třeba mít štěstí na domeček před kterým je pláž s krásným vstupem do oceánu, u některých totiž byly hned korály po vstupu do vody...

Strava
Strava velmi bohatá, spoustu druhů ovoce, výběr zeleniny, fresh džusy...

Anonym, 05.03.2019, Datum pobytu: 16.2. - 2.3.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,2 V hotelu jsme byli naštěstí jen pár hodin. Hotel je vybydlený, plesnivá koupelna, špína, nefunkční klimatizace, trezor, telefon. Pokud...

  • 1 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme byli naštěstí jen pár hodin.

Hotel je vybydlený, plesnivá koupelna, špína, nefunkční klimatizace, trezor, telefon. Pokud jednou zapnete stropní ventilátor, už ho nevypnete a není ho možno regulovat. Nábytek je starý, zašlý a špinavý.V budově hotelu, zahradě i jídelně se potulují psy, takže není problém šlápnout do hovna. V zahradě probíhá stavba - pytle s cementem, hromady hlíny, díry v zemi atd. Jeden z bazénů je nefunkční. I přes dotazy na CK nám byl tento hotel doporučen a byli jsme ujištěni, že žádná rekonstrukce neprobíhá. Naštěstí díky delegátovi v místě se vše rychle vyřešilo.

Pokud nechcete mít zkaženou dovolenou, nejezděte. Nevěřte recenzím na Google od místních. Hotel je zralý na vyřazení z nabídky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše staré, špinavé, plesnivé. Hotel je vybydlený, a to jak pokoje, společné prostory i bazény se zahradou.

Strava
Měli jsme pouze večeři. Výběr omezený - kuře a ryba. Oproti ostatním hotelům na Srí Lance, které jsme při naší cestě navštívili, to bylo to nejhorší a nejchudší nabídka.

Služby hotelu
Nic nefunguje a personálu je to jedno.

Pláž
Pláž malá, neudržovaná, málo lehátek.

Anonym, 17.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 12.2.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Villa Ocean View

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,6 Skvělá dovolená,klidný neuvěřitelně poloprázdný hotel s perfektními službami,snaživým,ale nevtíravým personálem

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená,klidný neuvěřitelně poloprázdný hotel s perfektními službami,snaživým,ale nevtíravým personálem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj,velká čistá koupelna,2xdenně úklid,odmítali jsme

Strava
Naprosto skvělá,večer se střídal bufet se servírovanými večeřemi,pestrý výběr,snídaně pestré,každý si musí vybrat.

Služby hotelu
velmi vstřícní,nic není problém

Pláž
prázdná čistá pláž,bohužel neustálé vlny,dalo se trochu koupat hned u břehu,ale zaplavat jen v bazénu na zahradě

Anonym, 03.02.2019, Datum pobytu: 16.1. - 24.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená stojí za to. Není si na co stěžovat. Chcete-li zažít více, řeknete si o to. Pouze moři neporučíte a to vás také nebude poslouchat.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená stojí za to. Není si na co stěžovat. Chcete-li zažít více, řeknete si o to. Pouze moři neporučíte a to vás také nebude poslouchat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle vašeho výběru a ceny.

Strava
Vynikající, i pro gurmány. Koktejly si užijete, když si řeknete jak je chcete. AI je zapotřebí - v tropech se více pije než jí.

Služby hotelu
Co si budete přát, to vám splní, když si o to řeknete.

Pláž
Pláž je jediný handycap. Vlny jsou zde nepravidelné, daleko se lámou a koupání je zde skoro nemožné. BOHUŽEL. Jinak bychom se sem určitě vrátili.

Jiří Vyskočil, 15.01.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělá dovolená - hotel s bazénem a palmovou zahradou, za plotem nádherná téměř prázdná písečná pláž

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená - hotel s bazénem a palmovou zahradou, za plotem nádherná téměř prázdná písečná pláž Zobrazit celou recenzi

Anonym, 04.01.2019, Datum pobytu: 25.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 3,4 Něco šíleného,počínaje špatně zarezervovanýma letenkama.Dále pak ,nezajištěný transfér z letiště,a ve finále hotel v rekonstrukci.Na pláž...

  • 3,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Něco šíleného,počínaje špatně zarezervovanýma letenkama.Dále pak ,nezajištěný transfér z letiště,a ve finále hotel v rekonstrukci.Na pláž sme se dostávali přes tři bagry,bazény neudržované ,některé i vypuštěné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dobrý,jídlo výtečné obsluha velmi příjemná.

Strava
vynikající

Služby hotelu
Těžko hodnotit,když žádné nenabízeli.O nějakém animačním programu ,jsme si mohli nechat jen zdát.

Pláž
Nebýt třech bagrů,které dělali téměř nepřetržitě,a asi 10 dělníků,které bylo třeba překonat,koupání ušlo.

Josef Jiroušek, 10.12.2018, Datum pobytu: 29.11. - 7.12.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Villa Ocean View

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel je velice pěkný.

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velice pěkný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je odpovídající kvalitě hotelu - jen vlhkost je trosku vyšší.

Strava
Jidlo je hodně pálivé. Používá se do jídla pepř nebo chilly. Avšak personál na přání udělá i nepálivé jídlo.

Služby hotelu
Hotel je spíše domáčtější ( roddiný), proto ten kdo čeká hlasitou hudbu se moc nedočká. Tento resort je spíše vhodný pro rodinu s dětmi. Za nás, ale velice pěkný hotel.

Pláž
Pláž je čistá, ale v mori se koupat nedá vzhledem k velikosti vln.

Dominik Ivanič, 19.10.2018, Datum pobytu: 2.10. - 15.10.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Blue Water Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla dokonalá , škoda že delegát neabsolvoval všechny výlety s námi .V nabídce byl prezentován český delegát ovšem na výlety s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla dokonalá , škoda že delegát neabsolvoval všechny výlety s námi .V nabídce byl prezentován český delegát ovšem na výlety s námi jet nemohl. Musím ho chválit protože se snažil nám obstarat vše co jsme potřebovali .Byl to člověk na svém místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita byla velmi vysoká.

Strava
Strava a čistota servírování byla vynikající.

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Výborná

Kalina Muzikova, 30.04.2018, Datum pobytu: 14.4. - 25.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)