Recenze hotelů
Negombo - Srí Lanka

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 S hotelem jako takovým jsme byli spokojeni, ale služby CK nic moc. Za prvé počítejte s tím, že se vám může stát jako nám, že po 24h cestě...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S hotelem jako takovým jsme byli spokojeni, ale služby CK nic moc. Za prvé počítejte s tím, že se vám může stát jako nám, že po 24h cestě dorazíte na hotel a v 5:30 ráno vám řeknou, že musíte počkat na pokoj do 14:00, takže si předem ověřte u cestovky, zda máte early check-in nebo ne, abyste nebyli překvapení jako my. Už při transferu na hotel jsme měli dle informací od CK dostat uvítací dopis a informace o čase vyzvednutí zpět na letiště v den odjezdu. Samozřejmě jsme informace nedostali a info o transferu na letiště jsme dostali až odpoledne poslední den pobytu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v celkem dobrém stavu, na přespání úplně bohatě stačí. Pokoje jsou vybavené A/C i větrákem. Akorát je na pokoji zvláštně řešená koupelna, kdy se při sprchování stane z koupelny bazén. Mini sprchový kout a hned vedle toho skleněná stěna a WC. Pokoj byl denně uklizený, vyměněné ručníky, doplněná kosmetika, toaletní papír a 2 malé PET lahve vody.

Strava
Na snídaních je převážně typické místní jídlo, vajíčka, zelenina, ovoce, pečivo. Žádné salámy nečekejte. Co se týče večeří, tak byl lepší výběr než na snídaních, sladké, slané, hodně ovoce, zelenina, saláty,

Služby hotelu
Velmi milý personál, všichni se usmívají, pomáhají vám a jsou vstřícní. V hotelu je dostupná free wi-fi, bar u bazénů, směnárna, recepce nonstop.

Pláž
Pláž hned u hotelu je celkem čistá, akorát počítejte s místními prodejci všeho (kšiltovky, šátky, trička atd.), takže hotel má umístěná lehátka u bazénů, kam si prodejci nedovolí jít, jinak byste si neužili ani chvilku klidu.

Martina M., 19.03.2019, Datum pobytu: 8.3. - 16.3.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Camelot Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,4 Neskutočne sme si oddýchli,spoznali kúsok iného sveta a máme nezabudnuteľné spomienky.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Neskutočne sme si oddýchli,spoznali kúsok iného sveta a máme nezabudnuteľné spomienky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel bol veľmi čistý-izbu nám upratali každý deň,doplnili toaletné potreby a balenú vodu. Klimatizácia fungovala, mali sme obrovskú terasu s výhľadom na oceán. Teplá voda tiekla kedykoľvek. Mali sme pokazený fén na izbe, čo hneď vyriešili jeho výmenou za funkčný. S hotelom sme boli spokojný, aj keď ich 4* nie sú naše 4*.

Strava
Široký výber, na večeru sa vždy výber jedál obmieňal. Čerstvé šťavy boli fantastické. Mali sme polpenziu a na obedy sme chodili vždy do miestnych reštaurácií (dobré ceny, veľmi chutné, ani raz sme neboli sklamaní). V hoteli výborné dezerty. V rámci polpenzie sa za pitie k večeri platilo.

Služby hotelu
Veľmi milý a ústretový personál. Boli ochotní, poradili, vybavili.

Pláž
Hotel je priamo na pláži,k hotelu patrí len časť s lehátkami a palmami, ďalej je verejná. Piesok do zlata. Pláž je veľmi široká,pomerne čistá, sem-tam túlaví psi. Po búrke bolo vyplavené drevo, nikto pláž nečistil,ale nevadilo to. Oceán veľmi teplý,pomerne búrlivý.

Dominika P., 29.10.2018, Datum pobytu: 15.10. - 25.10.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Goldi Sands

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,6 Hezký hotel s milým personálem v dobré lokalitě - ihned u rozlehlé pláže, v blízkosti se nachází spousta obchůdků.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel s milým personálem v dobré lokalitě - ihned u rozlehlé pláže, v blízkosti se nachází spousta obchůdků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké, odpovídající ceně.

Strava
Jídlo bylo velmi rozmanité, velký výběr salátů, příloh a masa. Vynikající zákusky a ovoce!

Služby hotelu
Personál byl milý a ochotný, wifi všude - na pokojích i na pláži. Nemám co vytknout.

Pláž
Pláž ihned u hotelu, hezká, málo lidí, velké vlny, jen kdyby se místní lidé více starali o její čistotu. Každý den moře vyplavilo spoustu odpadků :-( I při koupání se nám stalo, že jsme stoupli např. na lahev atd. Srí Lanka je krásná země a myslím, že místní by se o přírodu měli více starat, i ve městech a na jejich okrajích se nacházelo spousta odpadků.

Denisa T., 23.04.2018, Datum pobytu: 8.4. - 18.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Goldi Sands

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5 Země je to zajímavá a má co nabídnout. Bohužel je současně hodně zanedbaná - hlavně veřejný prostor. Chybí popelnice na ulicích,...

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Země je to zajímavá a má co nabídnout. Bohužel je současně hodně zanedbaná - hlavně veřejný prostor. Chybí popelnice na ulicích, kanalizace je vedena nějakými strouhami pod chodníky a hrozně smrdí.

Je tu tedy velký potenciál k rozvoji. Lidé jsou ale milý, takže jim fandím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké, ale strohé. Na pokoji chyběla lednička, což v tropickém horku byl problém. Na pokoji byl trezor, což je pozitivní. Klimatizace a větrák rovněž byl k dispozici.

Strava
Měli jsme jen snídani. Výběr ze dvou variant. "srílanská a kontinentální". Kontinentální byla v podstatě - káva, čaj, pečivo, marmeláda. Za vajíčka jsme museli připlácet. Vyplatí se nebrat v hotelu jídlo a jít na jídlo mimo hotel. Je to cenově lepší a máte na výběr.

Služby hotelu
Úklid v pořádku, recepce příjemná.

Pláž
Pláž - přímo u hotelového bazénu lehátka a slunečníky.

Oceán vzdálen 30 m. Pláž bez lehátek, slunečníků, sprch, odpadky. Největší problém byl s místními prodejci, kteří neustále nabízeli své zboží a služby. Shrnuto: Co je soukromé - prostor u hotelu, je dobře opečován, o veřejný prostor u oceánu nikdo nepečuje a není příjemné se v něm zdržovat.

Svjatoslav Lipeň, 14.03.2016, Datum pobytu: 28.2. - 9.3.2016
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: J Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotelový bazén 4 fotografie

Celkem: 9,6 Naprostá spokojenost, úžasná dovolená, perfektní a kvalitní služby, příjemná a vstřícná obsluha, perfektně fungující partnerská CK....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, úžasná dovolená, perfektní a kvalitní služby, příjemná a vstřícná obsluha, perfektně fungující partnerská CK. Podotýkám, že máme dosti velké zkušenosti s cestováním po exotických destinacích a Srí lanka je jedna z těch, do které bychom se chtěli vrátit..Pokud ovšem nehledáte luxus a berete zemi takovou , jaká je. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi příjemně a útulně zařízen. Některé zařízení je sice starší, ale všude velmi čisto, jako málokde. Každý den důkladný úklid, čisté ručníky a osušky, veškeré prostory udržovány, bazény křišťálově čisté, okolní prostory také. Na lehátkách připraveny vždy čisté bazénové osušky. I když má hotel 100 pokojů tak nikde nikdy nebylo přeplněno, ani u bazenů, ani v jídelně. Personál příjemný, vstřícný , ale nevtíravý. Jediným nedostatkem je absence minibaru na pokoji. Lze objednat za 5 USD na den, ale trvá tak 2 dny než lednicí dodaji / i přes to, že byla objednána již při koupi zájezdu /. Na pokoji elektronický tresor, varná konvice. Možné zapůjčení fénu a redukce zásuvky.

Strava
Pestrá a bohatá. Polopenze je dostačující. K snídani jsou vejce na všechny způsoby a mnoho teplých pokrmů jako rýže, curry, maso apod. Bohužel pouze 1 druh sýra, ale chutného. Na uzeniny na Srí lance zapomeňte. Z nápojů čaj , káva , různé druhy džusů. Večeře také formou švédských stolů, velmi bohatá na maso kuřecí, hovězí, vepřové a ryby.Přílohy rýže na různé způsoby, brambory, br. kaše, luštěniny. Vyberete si pálivé i nepálivé. Ovoce a velké množství úžasných zákusků.

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni, překvapilo nás to v této destinaci.

Pláž
Pláž celkem čistá, přímo u hotelu. Trochu větší vlny, ale koupat se dalo. Myslím, že pro děti by vhodná moc nebyla, ale možné nahradit koupáním v bazénu

Olga Schwarz, 09.03.2016, Datum pobytu: 26.2. - 6.3.2016
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Camelot Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkové dojmy jsou smíšené. Na jednu stranu zajímavá lokalita plná příjemných překvapení v podobě historických památek a zážitků. Na...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkové dojmy jsou smíšené. Na jednu stranu zajímavá lokalita plná příjemných překvapení v podobě historických památek a zážitků. Na druhé straně zpoždění již prvního letu z Prahy. Poté čekání na další navazující letadlo, náš původní let jsme kvůli zpoždění nestihli. První den v hotelu jsme se hned dozvěděli, že se máme přestěhovat. Po krkolomném vyjednávání, kdy jsme úplně netušili, co má místní recepční za lubem jsme svolili s tím, že dostaneme vlastní bungalov, jako kompenzaci za stěhování. V novém hotelu jsme se museli dohadovat s místní recepci a bylo nám sděleno, že na bungalov nemáme nárok. Nakonec jsme tedy pod tlakem a s nechutí dále s někým vyjednávat souhlasili s hotelovým pokojem. Tento, z mého pohledu, zbytečný stres nám přeci jen sebral zhruba celé dva dny dovolené. Následně musím pochválit velmi výborné a bohaté jídlo v hotelu. Ale dalším negativem byl poměrně drahý výlet, který jste nám zprostředkovali. Původně nám paní delegátka slibovala po telefonu, že řidič bude také průvodcem. To ale nebyl. Navíc jsme ani neobdrželi balíčky s jídlem na celý den, které nám paní delegátka slíbila, viz sms. Na druhou stranu musím uznat, že nám pak paní Junová zajistila v hotelu jídlo i po té, co už jsme nebyli ubytovaní a čekali jsme na transfer na letiště. Pan řidič na nás čekal už v 9 hodin večer, ale my jsme měli v materiálech uvedeno, že se pojede až ve 21:45. To už samozřejmě nevnímám jako velký problém, jen to dokresluje veškeré ty nepřesnosti z Vaší strany, které náš pobyt na Srí Lance doprovázeli.

S přítelem jsme se tedy shodli, že do budoucna se do ciziny budeme vydávat raději na vlastní pěst. Není zas tak složité zarezervovat si letenku a ubytování. Chtěli jsme to zkusit s Vaší cestovní kanceláří, protože jsme doufali, že se tak vyhneme řešení problémů a dohadování se na recepci a na letišti. Bohužel, nevyplatilo se. I naši známí, kamarádi, či rodina nám invia.cz nedoporučovali. Ani my doporučovat nebudeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi kvalitní. Ale pro nás se zbytečnými komplikacemi viz. celkové shrnutí.

Strava
V hotelu výborná, velmi bohatá. A ty banány!

Služby hotelu
Čisto. Ochotný personál. Umět poskládat slona ze 2 ručníků bych taky chtěla umět!

Pláž
Inu, čekala bych že kolem takového pěkného resortu bude na pláži méně odpadků. Jinak, super krabi a vlny!

Klára V., 29.02.2016, Datum pobytu: 17.2. - 26.2.2016
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Goldi Sands

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (1)

Celkem: 7,6 Pokud se na Srí Lanku vrátíme, což se prý hodně lidem stává :), tak je jisté, že už ne do Negomba, ale někam na jih, kde jsou opravdu...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pokud se na Srí Lanku vrátíme, což se prý hodně lidem stává :), tak je jisté, že už ne do Negomba, ale někam na jih, kde jsou opravdu hezčí pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na tamní poměry pěkné. Jen s pousmáním jak vypadá koupelna, kde ani v umyvadle ani ve sprchovém koutě nebylo na vodovdním kouhoutku rozlišení teplé a studené vody, protože to prostě časem upadlo a nikdo to už neopravil. Ale ručníky a osušky denně dávali čisté a úklid také v pořádku. Takže vlastně dobrý :)

Strava
Strava byla výborná. Jak snídaně, tak večeře. Spousta možností co si dát. Nebudu to všechno ani psát. Jen podotknu, že koupit si allinclusive by bylo vyhození peněz. To si kupte při cestě někde po Evropě.

Služby hotelu
Personál milý a úslužný. Nemám výhrad

Pláž
Pláž....Na pláž jsme nechodili. Nikdo na ni nechodil. Leží se v resortu hotelu a do moře se přeběhne po horkém písku. Není to žádná okouzlují a romantická pláž. Moře není čisté. Je zakalené nejen od písku. Byli jsme se podívat dole na jihu a nedá se to srovnat.

Daniel Hofmann, 15.02.2016, Datum pobytu: 31.1. - 10.2.2016
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Camelot Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 4,4 S přítelem nám byla doporučena Srí Lanka, poté, co jsme si zamluvili hotel, nám bylo sděleno že rezervace nevyšla, tak jsme přijali...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
S přítelem nám byla doporučena Srí Lanka, poté, co jsme si zamluvili hotel, nám bylo sděleno že rezervace nevyšla, tak jsme přijali nabídku tohoto hotelu. Čehož lituji. Byli jsme sice kousek od letiště a poloha na výlety byla dobrá, ale pláže a celkové okolí bylo otřesné. Vedle hotelu se stavělo, všude bordel a smrad a to myslím i pláže.

Pokud chce někdo na Srí Lanku, ať jede co nejvíc na jih co nejdál od letiště. A pokud se trochu domluvíte, tak si kupte jen letenky a ubytování řešte na místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl O.K. Pokoje dostačující, čisté, každý den uklizeno, dokonce i na pokoji jsme měli wifi.

Strava
Ubytování jsme měli bez stravy, takže nemohu posoudit.

Služby hotelu
Normální. wifi, bazén, lehátka a slunečníky.

Pláž
Pláž hned před hotelem. Když se vzdálíte od prostoru hotela, tak se na vás sesypou místní a stále něco nabízejí. Pláž špinavá, přítel dokonce vyhazoval injekční stříkačku, na kterou málem šlápnul... Moře teplé, ale byly docela velké vlny, na plážích potkáte minimum lidí.

Vendula, 04.02.2016, Datum pobytu: 10.1. - 22.1.2016
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: J Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Rozhodně doporučuji. Vše bylo skvělé a v Negombu se jedná určitě o jedno z lepších ubytování.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Rozhodně doporučuji. Vše bylo skvělé a v Negombu se jedná určitě o jedno z lepších ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly čisté, klimatizované a nové.

Strava
Výběr z pestrých jídel

Služby hotelu
Horší pokrytí Wi-Fi na pokojích, ale na pláži pokrytí skvělé.

Pláž
Pláž je krásná písečná a hned před hotelem.

Michal Izzy Cuper, 22.01.2016, Datum pobytu: 24.1. - 3.2.2015
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: J Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)