Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Srí Lanka

Napište svou recenzi

Celkem: 3,6 Velmi starý hotel bez atmosféry a se špinavou pláži bez lehátek.

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Velmi starý hotel bez atmosféry a se špinavou pláži bez lehátek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, ale vše staré a opotřebované.

Strava
Průměrná.

Služby hotelu
Příjemný personál, ale je velmi otravné, že se vás dvacetkrát za den ptají na číslo pokoje.

Pláž
Naprosto hrozná, špinavá, bez lehátek, potulují se tam jen místní prodejci.

Dominika T., 10.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 7.10.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Eden Resort and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolenka bola úžasná, tešila som sa veľmi, ale predišlo to moje očakávanie. Jednoducho vidieť túto krajinu, je zážitok na celý život. To...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola úžasná, tešila som sa veľmi, ale predišlo to moje očakávanie. Jednoducho vidieť túto krajinu, je zážitok na celý život. To čo sme tam videli, bola len malá časť toho, čo tam všetko ešte je.Dozvedeli sme sa o miestnych obyvateľoch hrozne veľa a to vďaka aj našej sprievodkine Hanky. Ona tam žije už 5 rokov, tak sa už vžila do mentality týchto ľudí, ktorí sú veľmi milý, usmievavý ale aj dotieravý. Ostrov je plný zelene a mnohých miestach neporušenej prírody. Ďakujeme pani Vlasákovej z Invia Trnava, za pomoc pri vyberáni dovolenky na Sri Lanku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo vynikajúce, mali sme vo výhľade iný hotel, ale rozhodli sme sa pre Tangerin Beach a vôbec nebanujeme. Dostali sme izbu na prízemý s terasou do záhrady a výhľadom na oceán. Večer sme sedeli na terase a počúvali vlny oceánu, krákanie vrán, videli sme zblízka Varana. takýto relax sme ani nečakali.Bazén bol čistý, teplý a okolie udržiavané, vynahradilo to kúpanie v oceáne, ktoré sme namali, pre veľké vlny. Vobec nám to nechýbalo, spoznali sme tam aj mnoho ľudí z iných krajín a cítili sme sa tam veľmi dobre.

Strava
Strava bola chutná a rôzna, bolo z čoho vybrať. Personál veľmi milý a ústretový. Dvakrák sme nestihli večeru, lebo sme boli na výletoch a stravu nám doniesli na izbu keď sme sa vrátili. Obedy sme si mohli dať aj pri bazéne, čo bola tiež výhoda.

Služby hotelu
Služby hotela odpovedajú počtu hviezdičiek hotela. Anglicky sa tam dohovorí každý. Nemuseli sme riešiť nič, nakoľko sme boli spokojné so všetkým.

Pláž
Táto oblasť Kalutara je známa veľkými vlnami, čo vlastne aj bolo, takže kúpanie v oceáne je iba pre odvážlivcou. Šnorchlovanie sa tu tiež neodporúča, ale je možnosť navštíviť iné oblasti, kde je oceán vhodný na šnorchlovanie aj potápanie.

Darina J., 24.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 18.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 vse ok

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vse ok Zobrazit celou recenzi

Anonym, 19.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Hikka Tranz by Cinnamon (ex. Chaaya Tranz)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Děkuji za nádhernou dovolenou, která naprosto ve všem splnila (nebo i předčila :-)) naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Děkuji za nádhernou dovolenou, která naprosto ve všem splnila (nebo i předčila :-)) naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný čistý pravidelně udržovaný hotel s nádhernou zelenou a kvetoucí zahradou, úžasný velký bazén s průzračnou čistou vodou. Pokoje velmi hezké, útulné, všechny s výhledem do zahrady a na oceán.

Strava
Široký sortiment teplého i studeného jídla, které bylo velmi chutné, spousta čerstvého ovoce

Služby hotelu
Velmi vstřícný, milý a vždy usměvavý personál v celém areálu, vždy připraveni pomoci

Pláž
Písčitá pláž je od zahrady oddělena nízkým plotem, přírodní, není speciálně udržovaná, ale velmi čistá

Jana M., 19.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 16.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Royal Palms Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto fantastická dovolená, která předčila ve všech směrech naše vysoké očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto fantastická dovolená, která předčila ve všech směrech naše vysoké očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherný hotel, čistý, udržovaný, vždy vstřícný, milý a usměvavý personál, krásné pokoje všechny s výhledem na oceán, udržovaná zahrada se spoustou zeleně a opravdu krásný velký čistý bazén.

Strava
Není co vytknout, široká nabídka všeho, na co si člověk jen může vzpomenout.

Služby hotelu
Naprosto bez chybičky.

Pláž
Čistá, písčitá, pozvolný vstup do oceánu.

Anonym, 17.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 16.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Royal Palms Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Naprosto dokonalá dovolená se super místními lidmi a spoustou sluníčka :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalá dovolená se super místními lidmi a spoustou sluníčka :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkově ubytování působilo velice luxusně ale i jako by člověk byl doma naprosto hodní lidé pracující v tomto hotelu. A služby byli plněny na 100 % nemám co bych dodal!

Strava
Strava v ubytovacím zařízení byla naprosto špičková!!! V okolí města jsme si místo na jídlo spíše hledali čistota tohoto státu je trocha na nižší úrovni ale s tím se počítá ale žádné žaludeční problémy jsme neměli vše OK!! :-)

Služby hotelu
Dojem naprosto výborný. A služby též.

Pláž
Dostupnost na pláž suprová ihned u hotelu. Čistota vody krásná ale v našem časovém pásmu byla trocha zakalená jelikož byli veliké vlny. Jen si myslím že pro ostatní lidi je dosti otravné pokud vylezete z rezortu a okamžitě jsou vám nabízeny nějaké šátky a dečky atd..... ale podle mě to k tomu patří....

Antonín Falber, 17.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 12.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Royal Palms Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 6,4 Dovolená byla krásná. Byly jsme tedy v období dešťů ale ani jednou nám nepršelo. Za celý týden bylo oblačno jen jednou jinak každý den...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná. Byly jsme tedy v období dešťů ale ani jednou nám nepršelo. Za celý týden bylo oblačno jen jednou jinak každý den azurové nebe, až k večeru se zatahovalo. Sri Lanka rozhodně stojí za to. Doporučujeme jakékoli výlety, vše co jsme viděli byla nádhera. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nás celkem zklamalo. Podle fotek jsme čekali mnohem lepší kvalitu. Chápu, že v tom vlhku hotel mnohem rychleji chátrá ale i pokoje měli starší sešlý nábytek. Posezení s potahy na recepci a na terase špinavé, v koupelně zápach.

Strava
Jídlo bylo moc dobré. Než přijelo víc hostů, měli jsme menší výběr.

Služby hotelu
Co se týká služeb bylo vše v pořádku. Naprosto strašná je obsluha a fungování baru. Pokud se drinku dočkáte po půl hodině, je to zázrak. Servis nepříjemný, neochotný. I za opravdu špatnou službu neustále natahují ruce na spropitné.

Pláž
Pláž krásná, čistá. Moře pěkné, obrovské vlny. Nemohli jsme plavat ale ve vlnách jsme se neskutečně vyřádily.

Leona L., 06.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 3.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6 Krásná země, je zde hodně co objevovat

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná země, je zde hodně co objevovat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dost příšerné, šváby na pokoji, špinavá tmavá koupelna kde nebylo téměř vidět, velmi malý proud vody, takže sůl z moře jste smyli jen velmi těžko. Po příjezdu na hotel jsme čekali několik hodin na pokoj i přes to, že bylo dávno po check-in hodinách

Strava
Měli jsme polopenzi a na jídlo si nemůžeme moc stěžovat, jídla byla sice stále stejná, ale celkem chutná

Služby hotelu
Velmi drahý bar, špinavé stoly, téměř nikdo zde po večerech nebyl i přes to, že byl plný hotel, to asi vypovídá

Pláž
Pláž byla absolutní bomba, čisto, liduprázdno, obrovské vlny, takže jen pro odvážné plavce a krásně teplé moře

Veronika D., 01.09.2018, Datum pobytu: 15.3. - 22.3.2016
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Club Koggala Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Kombinovaný zájezd s poznávací a pobytovou částí je skvělá volba. První polovina zájezdu byla naplněná rozmanitými zážitky z cestování,...

  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Kombinovaný zájezd s poznávací a pobytovou částí je skvělá volba. První polovina zájezdu byla naplněná rozmanitými zážitky z cestování, navštívených míst, kultury, fauny i flóry, skvělé bylo i ubytování. Druhá pobytová část v hotelu Tangerine Beach také bez problému. Bohužel roční období odpovídalo větrnému počasí, kvůli kterému se nedalo koupat v oceánu - ale to není chyba zájezdu.

Našinec se musí připravit na neotřelou jízdu po silnici, často jsme se necítili úplně bezpečně - předjíždí se do zatáček, dva pruhy se využívají pro 4-5 aut apod., o centimetry se minete s náklaďákem či autobusem, ale místní řidiči jsou tak zvyklí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu Tangerine Beach naplnilo naše očekávání. Hotel je poměrně rozlehlý, tudíž i plný lidí - ne příliš vhodný pro lidi preferující více soukromí. Pokoje hezké a čisté, velice příjemný a usměvavý personál (asi kromě recepčních). Situovaný přímo u pláže, která ale není hotelová. Velký výběr jídel k snídani i k večeři (obvykle tematicky), kromě bufetu i čerstvé omelety, palačinky, atd.

Strava
Místní strava je dost ostrá, evropská jídla k dispozici málokde v hotelu a pokud ano, jsou to hranolky. Takže turisté musejí počítat s ochutnávkou místní kuchyně a načas se stát téměř vegetariány. Výborné jsou polévky.

Služby hotelu
Výběr 3* hotelů v poznávací i pobytové části dovolené můžeme pochválit. Všude bylo čisto, klimatizace, hyg.potřeby, fén atd. Součástí komplexu byl snad vždy i bazén. Některé hotely nabízely večeři formou bufetu, jinde se vybíralo ze dvou jídel. V hotelu Tangerine Beach jsme vyzkoušeli i ajurvédskou masáž.

Program poznávacího zájezdu
Program byl fantastický, velice rozmanitý, a budeme dlouho vzpomínat. Některé dny byly hodně nabité, a to i vzhledem k několikahodinovým přejezdům, které se kvůli hustému provozu kolem velkých měst protáhly i na 5 hodin, a potom jsme celý naplánovaný program nestihli. Místní průvodce byl v těchto situacích flexibilní a nabídl nám řešení, ze kterých jsme si mohli vybrat. Sám místní průvodce a řidič v jedné osobě mohl podle mého názoru nabídnout mnohem víc vhledu do místního života, historie, a více nám popsat navštívená místa. Měli jsme hodně načteno z knižního průvodce a zřejmě to považoval za dostatečné, neboť jsme na většinu památek chodili sami a on "odpočíval". Českého průvodce jsme na vlastní žádost neměli. To je asi jediná výtka k celému zájezdu - uvítala bych od místního člověka a certifikovaného průvodce v jedné osobě, že nás informacemi zahltí :-)

Lenka D., 21.08.2018, Datum pobytu: 7.8. - 18.8.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Národní park Yala 16 fotografií

Celkem: 6,4 Cestovní kancelář se projevila jako velký amatér. Jelikož jsme byli v hotelu jediní z ČR, tak pro nás poslali osobní vůz. Cesta byla pro...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Cestovní kancelář se projevila jako velký amatér. Jelikož jsme byli v hotelu jediní z ČR, tak pro nás poslali osobní vůz. Cesta byla pro nás velice nepříjemná řidič nepřiměřeně riskoval a neustále troubil. Musel na nás delší dobu čekat na letišti, tak se s tím nemazal. Invia vůbec nezajistila delegáta. Den po příletu měl přijít na schůzku, nepřišel. Museli jsme využívat služeb německých CK. V sobotu jsme měli brzo ráno odlétat. V pátek po obědě jsme se začali zajímat jak se dostaneme na letiště. Pro jistotu jsme si to souběžně zajišťovali opět přes německou CK. Telefonovali jsme delegátovi a ten nám sdělil, že neví kdy jsme přijeli, takže ani neví kdy máme odlétat. Následovali tel. a emaily do CK. Odpověď zněla někdo to hodí pod pod dveřmi. Nakonec jsme se ptali v recepci. S někým dlouho telefonovali rusky cca 1hod. Výsledek v 19:00 nám sdělili čas odjezdu. Reakce CK Invia vše bylo OK. delgát nás celý pobyt hledal a vše s námi řešil- lež. Protože se v moři nedalo koupat tak jsme se zajímali o animační programy. Inzerovány byly, ale za celý pobyt fungovala pouze posilka. CK je si jista, že vše řádně probíhalo - lež.

Pozor jejich konečná cena nezahrnuje víza. Nakonec nám poslali slevový poukaz na další služby CK. Zcela jistě jej nevyužiji, neboť s touto cestovkou již nikam nepojedu. Pro ostatní doporučuji jiné CK levnější a s lepšími službami. Za nás s CK již nikdy. Zobrazit celou recenzi

Láďa D., 08.08.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622