Recenze hotelů
Srí Lanka

Napište svou recenzi

Celkem: 3,4 Něco šíleného,počínaje špatně zarezervovanýma letenkama.Dále pak ,nezajištěný transfér z letiště,a ve finále hotel v rekonstrukci.Na pláž...

  • 3,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Něco šíleného,počínaje špatně zarezervovanýma letenkama.Dále pak ,nezajištěný transfér z letiště,a ve finále hotel v rekonstrukci.Na pláž sme se dostávali přes tři bagry,bazény neudržované ,některé i vypuštěné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dobrý,jídlo výtečné obsluha velmi příjemná.

Strava
vynikající

Služby hotelu
Těžko hodnotit,když žádné nenabízeli.O nějakém animačním programu ,jsme si mohli nechat jen zdát.

Pláž
Nebýt třech bagrů,které dělali téměř nepřetržitě,a asi 10 dělníků,které bylo třeba překonat,koupání ušlo.

Josef Jiroušek, 10.12.2018, Datum pobytu: 29.11. - 7.12.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Villa Ocean View

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Celkově jsme zažili i lepší organizaci. Do zaplacení byla ochota od CK větší, než-li po zaplacení. Popis destinace od prodejce...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme zažili i lepší organizaci. Do zaplacení byla ochota od CK větší, než-li po zaplacení. Popis destinace od prodejce neodpovídal skutečnosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj největší zklamání, cítit zatuchlina a plíseň.

Strava
strava bez problémů, dá se vytknout pouze to, že jsme dorazili na hotel v 5 ráno a první jídlo jsme dostali ve 12,30 a poslední jídlo byla snídaně, když jsme opouštěli hotel v 16 hodin

Služby hotelu
bez problémů

Pláž
krásný písek, žádný lidi, velké vlny. pláž hned u hotelu, krásný přístup.

Luboš, 02.11.2018, Datum pobytu: 17.10. - 30.10.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Neskutočne sme si oddýchli,spoznali kúsok iného sveta a máme nezabudnuteľné spomienky.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Neskutočne sme si oddýchli,spoznali kúsok iného sveta a máme nezabudnuteľné spomienky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel bol veľmi čistý-izbu nám upratali každý deň,doplnili toaletné potreby a balenú vodu. Klimatizácia fungovala, mali sme obrovskú terasu s výhľadom na oceán. Teplá voda tiekla kedykoľvek. Mali sme pokazený fén na izbe, čo hneď vyriešili jeho výmenou za funkčný. S hotelom sme boli spokojný, aj keď ich 4* nie sú naše 4*.

Strava
Široký výber, na večeru sa vždy výber jedál obmieňal. Čerstvé šťavy boli fantastické. Mali sme polpenziu a na obedy sme chodili vždy do miestnych reštaurácií (dobré ceny, veľmi chutné, ani raz sme neboli sklamaní). V hoteli výborné dezerty. V rámci polpenzie sa za pitie k večeri platilo.

Služby hotelu
Veľmi milý a ústretový personál. Boli ochotní, poradili, vybavili.

Pláž
Hotel je priamo na pláži,k hotelu patrí len časť s lehátkami a palmami, ďalej je verejná. Piesok do zlata. Pláž je veľmi široká,pomerne čistá, sem-tam túlaví psi. Po búrke bolo vyplavené drevo, nikto pláž nečistil,ale nevadilo to. Oceán veľmi teplý,pomerne búrlivý.

Dominika P., 29.10.2018, Datum pobytu: 15.10. - 25.10.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Goldi Sands Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,8 Hotel je velice pěkný.

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velice pěkný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je odpovídající kvalitě hotelu - jen vlhkost je trosku vyšší.

Strava
Jidlo je hodně pálivé. Používá se do jídla pepř nebo chilly. Avšak personál na přání udělá i nepálivé jídlo.

Služby hotelu
Hotel je spíše domáčtější ( roddiný), proto ten kdo čeká hlasitou hudbu se moc nedočká. Tento resort je spíše vhodný pro rodinu s dětmi. Za nás, ale velice pěkný hotel.

Pláž
Pláž je čistá, ale v mori se koupat nedá vzhledem k velikosti vln.

Dominik Ivanič, 19.10.2018, Datum pobytu: 2.10. - 15.10.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Blue Water Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,6 Velmi starý hotel bez atmosféry a se špinavou pláži bez lehátek.

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Velmi starý hotel bez atmosféry a se špinavou pláži bez lehátek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, ale vše staré a opotřebované.

Strava
Průměrná.

Služby hotelu
Příjemný personál, ale je velmi otravné, že se vás dvacetkrát za den ptají na číslo pokoje.

Pláž
Naprosto hrozná, špinavá, bez lehátek, potulují se tam jen místní prodejci.

Dominika T., 10.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 7.10.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Eden Resort and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolenka bola úžasná, tešila som sa veľmi, ale predišlo to moje očakávanie. Jednoducho vidieť túto krajinu, je zážitok na celý život. To...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola úžasná, tešila som sa veľmi, ale predišlo to moje očakávanie. Jednoducho vidieť túto krajinu, je zážitok na celý život. To čo sme tam videli, bola len malá časť toho, čo tam všetko ešte je.Dozvedeli sme sa o miestnych obyvateľoch hrozne veľa a to vďaka aj našej sprievodkine Hanky. Ona tam žije už 5 rokov, tak sa už vžila do mentality týchto ľudí, ktorí sú veľmi milý, usmievavý ale aj dotieravý. Ostrov je plný zelene a mnohých miestach neporušenej prírody. Ďakujeme pani Vlasákovej z Invia Trnava, za pomoc pri vyberáni dovolenky na Sri Lanku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo vynikajúce, mali sme vo výhľade iný hotel, ale rozhodli sme sa pre Tangerin Beach a vôbec nebanujeme. Dostali sme izbu na prízemý s terasou do záhrady a výhľadom na oceán. Večer sme sedeli na terase a počúvali vlny oceánu, krákanie vrán, videli sme zblízka Varana. takýto relax sme ani nečakali.Bazén bol čistý, teplý a okolie udržiavané, vynahradilo to kúpanie v oceáne, ktoré sme namali, pre veľké vlny. Vobec nám to nechýbalo, spoznali sme tam aj mnoho ľudí z iných krajín a cítili sme sa tam veľmi dobre.

Strava
Strava bola chutná a rôzna, bolo z čoho vybrať. Personál veľmi milý a ústretový. Dvakrák sme nestihli večeru, lebo sme boli na výletoch a stravu nám doniesli na izbu keď sme sa vrátili. Obedy sme si mohli dať aj pri bazéne, čo bola tiež výhoda.

Služby hotelu
Služby hotela odpovedajú počtu hviezdičiek hotela. Anglicky sa tam dohovorí každý. Nemuseli sme riešiť nič, nakoľko sme boli spokojné so všetkým.

Pláž
Táto oblasť Kalutara je známa veľkými vlnami, čo vlastne aj bolo, takže kúpanie v oceáne je iba pre odvážlivcou. Šnorchlovanie sa tu tiež neodporúča, ale je možnosť navštíviť iné oblasti, kde je oceán vhodný na šnorchlovanie aj potápanie.

Darina J., 24.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 18.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Děkuji za nádhernou dovolenou, která naprosto ve všem splnila (nebo i předčila :-)) naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Děkuji za nádhernou dovolenou, která naprosto ve všem splnila (nebo i předčila :-)) naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný čistý pravidelně udržovaný hotel s nádhernou zelenou a kvetoucí zahradou, úžasný velký bazén s průzračnou čistou vodou. Pokoje velmi hezké, útulné, všechny s výhledem do zahrady a na oceán.

Strava
Široký sortiment teplého i studeného jídla, které bylo velmi chutné, spousta čerstvého ovoce

Služby hotelu
Velmi vstřícný, milý a vždy usměvavý personál v celém areálu, vždy připraveni pomoci

Pláž
Písčitá pláž je od zahrady oddělena nízkým plotem, přírodní, není speciálně udržovaná, ale velmi čistá

Jana M., 19.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 16.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Royal Palms Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto fantastická dovolená, která předčila ve všech směrech naše vysoké očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto fantastická dovolená, která předčila ve všech směrech naše vysoké očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherný hotel, čistý, udržovaný, vždy vstřícný, milý a usměvavý personál, krásné pokoje všechny s výhledem na oceán, udržovaná zahrada se spoustou zeleně a opravdu krásný velký čistý bazén.

Strava
Není co vytknout, široká nabídka všeho, na co si člověk jen může vzpomenout.

Služby hotelu
Naprosto bez chybičky.

Pláž
Čistá, písčitá, pozvolný vstup do oceánu.

Anonym, 17.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 16.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Royal Palms Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Naprosto dokonalá dovolená se super místními lidmi a spoustou sluníčka :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalá dovolená se super místními lidmi a spoustou sluníčka :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkově ubytování působilo velice luxusně ale i jako by člověk byl doma naprosto hodní lidé pracující v tomto hotelu. A služby byli plněny na 100 % nemám co bych dodal!

Strava
Strava v ubytovacím zařízení byla naprosto špičková!!! V okolí města jsme si místo na jídlo spíše hledali čistota tohoto státu je trocha na nižší úrovni ale s tím se počítá ale žádné žaludeční problémy jsme neměli vše OK!! :-)

Služby hotelu
Dojem naprosto výborný. A služby též.

Pláž
Dostupnost na pláž suprová ihned u hotelu. Čistota vody krásná ale v našem časovém pásmu byla trocha zakalená jelikož byli veliké vlny. Jen si myslím že pro ostatní lidi je dosti otravné pokud vylezete z rezortu a okamžitě jsou vám nabízeny nějaké šátky a dečky atd..... ale podle mě to k tomu patří....

Antonín Falber, 17.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 12.9.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Royal Palms Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie