Recenze hotelů
Srí Lanka

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená byla dokonalá , škoda že delegát neabsolvoval všechny výlety s námi .V nabídce byl prezentován český delegát ovšem na výlety s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla dokonalá , škoda že delegát neabsolvoval všechny výlety s námi .V nabídce byl prezentován český delegát ovšem na výlety s námi jet nemohl. Musím ho chválit protože se snažil nám obstarat vše co jsme potřebovali .Byl to člověk na svém místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita byla velmi vysoká.

Strava
Strava a čistota servírování byla vynikající.

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Výborná

Kalina Muzikova, 30.04.2018, Datum pobytu: 14.4. - 25.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Srí Lanka je krásná země, určitě plánujeme se ještě vrátit. Udělali jsme si několik výletů, 1 s delegátem (celodenní a opravdu...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Srí Lanka je krásná země, určitě plánujeme se ještě vrátit. Udělali jsme si několik výletů, 1 s delegátem (celodenní a opravdu intenzivní) a ostatní vlaky (skoro zadarmo) a tuk-tuky, což byl sám o sobě zážitek. Překvapily nás každodenní odpolední bouřky. Někdy bylo za hodinku po všem, jindy až ráno. Přesto bylo krásně teplo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování celkově na velmi slušné úrovni. Velký nedostatek byl v čase ubytování. Přijeli jsme ve 2 hodiny ráno a pokoj pro tuto noc nebyl zajištěn. Po důrazné urgenci našeho delegáta nám byl poskytnut pokoj provizorní a stabilního jsme se dočkali až po 17.hodině. Naštěstí to byla jediná výtka - bazén jsme měli hned před pokojem a k moři cca 50 m, každodenní úklid pokoje, takže skvělé.

Strava
Velmi pestrá - ovoce, zelenina, masa, přílohy - jídlo bylo neustále doplňováno, vybrat si musel opravdu každý.

Služby hotelu
Personál byl velmi vstřícný, usměvavý. Mimo prvotní komplikace s ubytováním (ta ale nebyla způsobena hotelem) jsme byli velmi spokojeni.

Pláž
Písčitá, moře čisté, teploučké a vlny velké. Koupání nevhodné pro neplavce a malé děti, což nám vůbec nevadilo, nemáme rádi přeplněné destinace.

Jana R., 26.04.2018, Datum pobytu: 10.4. - 20.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Srí Lanka je velice rozmanitá. Velká spokojenost s CK , hotelem Heritance, pláží, jídlem, památkami a přírodou. Většinou rozladění s...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Srí Lanka je velice rozmanitá. Velká spokojenost s CK , hotelem Heritance, pláží, jídlem, památkami a přírodou. Většinou rozladění s dojednanými službami mimo hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Heritance s 5 hvězdami odpovídá cca 4. To ale bohatě vynahradilo: Nádherné prostředí kolem hotelu, zeleň, služby, obrovská prázdná písečná pláž.

Strava
Strava- veliká spokojenost, rozmanitost a milá obsluha. Mimo hotel si člověk musí vybírat, ale také spokojenost.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly slušné, až na neustále žebrání personálu o bakšiš.

Pláž
Pláž. 2 km dlouhá, 80m široká, dokonalý písek, čistota a nikde nikdo. To jsem nechápal, jak je možné, že jsem byl kolikrát na takovém prostoru sám. Pláž je obklopena palmami. Dokonalé.

Petr Kraus, 26.04.2018, Datum pobytu: 13.4. - 23.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9,8 Dovolená předčila naše očekávání, vše bylo skvělé,jen koupání v oceánu jsme si moc neužili,ale za to nikdo nemohl.Sluzby v hotelu na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená předčila naše očekávání, vše bylo skvělé,jen koupání v oceánu jsme si moc neužili,ale za to nikdo nemohl.Sluzby v hotelu na jedničku, stravování bylo úžasné a delegát byl také super, kdykoliv k dispozici.Doporucujeme všem. Zobrazit celou recenzi

Naďa Čapková, 23.04.2018, Datum pobytu: 8.4. - 19.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hezký hotel s milým personálem v dobré lokalitě - ihned u rozlehlé pláže, v blízkosti se nachází spousta obchůdků.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel s milým personálem v dobré lokalitě - ihned u rozlehlé pláže, v blízkosti se nachází spousta obchůdků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké, odpovídající ceně.

Strava
Jídlo bylo velmi rozmanité, velký výběr salátů, příloh a masa. Vynikající zákusky a ovoce!

Služby hotelu
Personál byl milý a ochotný, wifi všude - na pokojích i na pláži. Nemám co vytknout.

Pláž
Pláž ihned u hotelu, hezká, málo lidí, velké vlny, jen kdyby se místní lidé více starali o její čistotu. Každý den moře vyplavilo spoustu odpadků :-( I při koupání se nám stalo, že jsme stoupli např. na lahev atd. Srí Lanka je krásná země a myslím, že místní by se o přírodu měli více starat, i ve městech a na jejich okrajích se nacházelo spousta odpadků.

Denisa T., 23.04.2018, Datum pobytu: 8.4. - 18.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Goldi Sands Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 * přijeli v 1 hod v noci a museli čekat do 10 hod rano než je ubytovali

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
* přijeli v 1 hod v noci a museli čekat do 10 hod rano než je ubytovali Zobrazit celou recenzi

Anonym, 17.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 8.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Líbilo se mi a byl jsem celkově velmi spokojený. I když některé drobné detaily, např., upozornění na prohibiční oslavy místního nového...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Líbilo se mi a byl jsem celkově velmi spokojený.

I když některé drobné detaily, např., upozornění na prohibiční oslavy místního nového roku, či, že vaším mateřským jazykem hovořící delegátka (včetně objednání nabízených výletů) je dispozici pouze přes mobil, by neuškodilo zmínit předem.

Dopoledne vesměs krásné počasí, ovšem odpoledne, až v noci, pravidelně bouřilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj i hotel velmi dobré.

Vcelku to odpovídalo všem mým nárokům, jen škoda, že ukolébavku moře z jedné strany, trochu rušil hluk z hlavní silnice za zdí na straně druhé.

Trochu byl i problém s internetovým signálem (já ho sice nepotřeboval) ale měl být na pokojích všude, ale to moc nefungovalo.

Stejně jako, byť v nabídce televize byly filmy, Movies prakticky nešly.

Nabízený živý večerní program bych si taky raději odpustil. I když nemůžu místnímu Elvisovi snahu upřít.

Strava
Jídlo a pití naprosto vynikající.

Služby hotelu
Spokojenost. Sice bez alespoň základní znalosti angličtiny se tam lidé neobejdou (včetně jednání na recepci), ale personál bez výjimky velmi snaživý a milý.

Fitko spíše pod průměrem, ani jiná organizovaná zábava moc neprobíhala, ale nic z toho ani nebylo nutné.

Pláž
K moři kousek a pláže (i když ne každý den) byly vcelku čisté.

Ovšem v místě ve vodě nic k vidění, a taky by to asi nebylo pro někoho, kdo nerad vlny.

Petr D., 17.04.2018, Datum pobytu: 4.4. - 14.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 velká spokojenost

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
prostorné,čisté

Strava
rozmanitá,pro každého dle chuti.super nabídka ovoce

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
čistá,neobvyklá ,bez lehátek

Marie Nestrojova, 17.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 11.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Moc pěkné - nádherný teplý Indický oceán, čistá pláž, příjemné podnebí.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Moc pěkné - nádherný teplý Indický oceán, čistá pláž, příjemné podnebí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ušlo to, chtělo by to opravy - staré balkonové dveře, které šly stěží zavřít natož zamknout, lehátku u hotelu celkem hrůza..

Strava
Ta byla skvělá - kdo má rád zeleninu a celkově zdravou výživu, tak za mně skvělé. Moje dítě, které zeleninu rádo nemá, by tam ale trpělo hladem, žádné hranolky, opečené brambory kečup nic:-)

Služby hotelu
Ty jsem moc nevyužila, ani bar, ani prodejnu šperků...recepce - když jsem přijela o 2 h dříve než jsem měla nástup na hotel, řekli si pokoutně o peníze navíc, na které žádné potvrzení ale nedali. No "ántré" nic moc, ale vypovídající...

Jo, a určitě si neobjednávejte hamburgr - něco tak hnusného jsem dlouho nejedla. Nicméně hranolky, které k tomu dávají byl dobré.

Pláž
každý den ji uklízeli, čistá.. moc hezký. Ale člověk se musí připravit na nájezdy "obchodníků", takže klid na pláži je narušován min. 3x -4x denně těmito obchodu chtivými Srílančany.

Anonym, 15.04.2018, Datum pobytu: 17.3. - 26.3.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Induruwa Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Srí Lanka je úžasná, ale tenhle hotel hrůza. Doporučuji využívat místní autobusy, jsou levné a po pobřeží se dostanete rychle kamkoliv.

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 9 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Srí Lanka je úžasná, ale tenhle hotel hrůza. Doporučuji využívat místní autobusy, jsou levné a po pobřeží se dostanete rychle kamkoliv. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydlet v hotelu není příjemné, ale pokud ho chcete jen na přespání, tak se to dá zvládnout. Připravte se ale na to, že potkáte šváby, všude na pokoji budou mravenci a v prostorách hotelu neustále budete muset odhánět dotěrné psy.

Strava
Měli jsme jen snídaně a některá jídla byla dobrá, ale jídlo na hotelu taky nenadchne. Rozhodně se vyplatí jíst raději ananasy, banány a místní jídlo v okolí. Nezapomeňte si do kufru zabalit nůž, bude se vám na krájení ovoce hodit.

Služby hotelu
Na hotelu byli ochotní, připravovali snídaňové balíčky, když jsme potřebovali vyrazit brzy ráno. Vadilo mi, že každý den nám personál při úklidu zapínal klimatizaci na 16°, takže po návratu večer tam bylo jako v mrazáku.

Pláž
Naplavené odpadky na pláži nikdo neřeší, ale byly jen přímo před hotelem. Jinak všude okolo krásné pláže. Kvůli vlnám se dá koupat jen trochu, ale nádherné pláže Unawatuna a Mirisa jsou lehce dostupné autobusem.

Tomáš T., 09.04.2018, Datum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Club Koggala Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL