Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Srí Lanka

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Cestovní kancelář se projevila jako velký amatér. Jelikož jsme byli v hotelu jediní z ČR, tak pro nás poslali osobní vůz. Cesta byla pro...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Cestovní kancelář se projevila jako velký amatér. Jelikož jsme byli v hotelu jediní z ČR, tak pro nás poslali osobní vůz. Cesta byla pro nás velice nepříjemná řidič nepřiměřeně riskoval a neustále troubil. Musel na nás delší dobu čekat na letišti, tak se s tím nemazal. Invia vůbec nezajistila delegáta. Den po příletu měl přijít na schůzku, nepřišel. Museli jsme využívat služeb německých CK. V sobotu jsme měli brzo ráno odlétat. V pátek po obědě jsme se začali zajímat jak se dostaneme na letiště. Pro jistotu jsme si to souběžně zajišťovali opět přes německou CK. Telefonovali jsme delegátovi a ten nám sdělil, že neví kdy jsme přijeli, takže ani neví kdy máme odlétat. Následovali tel. a emaily do CK. Odpověď zněla někdo to hodí pod pod dveřmi. Nakonec jsme se ptali v recepci. S někým dlouho telefonovali rusky cca 1hod. Výsledek v 19:00 nám sdělili čas odjezdu. Reakce CK Invia vše bylo OK. delgát nás celý pobyt hledal a vše s námi řešil- lež. Protože se v moři nedalo koupat tak jsme se zajímali o animační programy. Inzerovány byly, ale za celý pobyt fungovala pouze posilka. CK je si jista, že vše řádně probíhalo - lež.

Pozor jejich konečná cena nezahrnuje víza. Nakonec nám poslali slevový poukaz na další služby CK. Zcela jistě jej nevyužiji, neboť s touto cestovkou již nikam nepojedu. Pro ostatní doporučuji jiné CK levnější a s lepšími službami. Za nás s CK již nikdy. Zobrazit celou recenzi

Láďa D., 08.08.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 pobyt výborný, služby hotelu výborné, pokoj příjemný - služby skvělé. zakoupeno od Invia, prodává česká cestovka od německé cestovní...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
pobyt výborný, služby hotelu výborné, pokoj příjemný - služby skvělé.

zakoupeno od Invia, prodává česká cestovka od německé cestovní kanceláře a na místě je nasmlouvaná agentura pro přepravu z letiště do hotelu a naopak , a nabízí výlety. Delegáta jsme neviděli, z hotelu na letiště nás odvezli již ve 21.00 hodin, přičemž odlet byl ve 3,15. Vzdálenost od letiště 160 km. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skvělé

Strava
Výborná

Služby hotelu
výborné

Pláž
pěkná ale domorodci pokřikují a nabízejí oděvy a výlety .

Vlastimil W., 16.07.2018, Datum pobytu: 2.7. - 13.7.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Naše dovolená byla krásná, i přes to, že jsme riskli počasí, tak jsme měli téměř celý týden slunečno s občasnými a krátkými přeháňkami....

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naše dovolená byla krásná, i přes to, že jsme riskli počasí, tak jsme měli téměř celý týden slunečno s občasnými a krátkými přeháňkami. Cesta do naší destinace proběhla hladce a bezproblémů. Co se týká hotelu, nemáme co vytknout, všechno bylo prostě skvělé. Jediné, co nás trochu zarazilo, byly služby delegáta. Po cestě na hotel nám paní/slečna delegátka telefonovala, po otázce manžela, jestli se za námi přijede podívat na hotel, odpověděla, že nemá čas a nestíhá. Pak nám přišla SMS s plánovaným časem a datem odjezdu a s tím, že kdybychom něco potřebovali, máme se ozvat na toto číslo. Čekali jsme, že za námi delegát bude jezdit, nabízet nám různé výlety a popřípadě nás upozornit na nebezpečí. Nakonec jsme výlet uskutečnili s hotelovým taxikářem a bylo to skvělé, naprosto můžeme doporučit. S cestovní kanceláří jedeme už po několikáté a nikdy se nám nic podobného nestalo. Teď už víme, že při výběru zájezdu nebudeme upřednostňovat službu českého delegáta, neboť nám byla k ničemu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl krásný, velký a hlavně čistý. Každý den byly na postelích voňavé květiny, které nám zpříjemnily den. Byli jsme naprosto spokojeni.

Strava
Strava byla skvělá akorát ne moc vhodná pro malé děti, neboť převaha jídel byla ostřejší, ale nám to vůbec nevadilo!

Služby hotelu
Není nic k vytknutí, starali se o nás výborně a určitě se sem jednou vrátíme.

Pláž
Vzhledem k období dešťů byl oceán velice rozbouřený a pláž byla velmi znečištěná, ale s tím jsme opět počítali. Jediné, co nám na pláži vadilo, byli velmi dotěrní domorodci, kteří se neustále snažili vecpat nám jejich zboží.

Lenka Z., 16.06.2018, Datum pobytu: 4.6. - 12.6.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Dovolená byla dokonalá , škoda že delegát neabsolvoval všechny výlety s námi .V nabídce byl prezentován český delegát ovšem na výlety s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla dokonalá , škoda že delegát neabsolvoval všechny výlety s námi .V nabídce byl prezentován český delegát ovšem na výlety s námi jet nemohl. Musím ho chválit protože se snažil nám obstarat vše co jsme potřebovali .Byl to člověk na svém místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita byla velmi vysoká.

Strava
Strava a čistota servírování byla vynikající.

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Výborná

Kalina Muzikova, 30.04.2018, Datum pobytu: 14.4. - 25.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Srí Lanka je krásná země, určitě plánujeme se ještě vrátit. Udělali jsme si několik výletů, 1 s delegátem (celodenní a opravdu...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Srí Lanka je krásná země, určitě plánujeme se ještě vrátit. Udělali jsme si několik výletů, 1 s delegátem (celodenní a opravdu intenzivní) a ostatní vlaky (skoro zadarmo) a tuk-tuky, což byl sám o sobě zážitek. Překvapily nás každodenní odpolední bouřky. Někdy bylo za hodinku po všem, jindy až ráno. Přesto bylo krásně teplo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování celkově na velmi slušné úrovni. Velký nedostatek byl v čase ubytování. Přijeli jsme ve 2 hodiny ráno a pokoj pro tuto noc nebyl zajištěn. Po důrazné urgenci našeho delegáta nám byl poskytnut pokoj provizorní a stabilního jsme se dočkali až po 17.hodině. Naštěstí to byla jediná výtka - bazén jsme měli hned před pokojem a k moři cca 50 m, každodenní úklid pokoje, takže skvělé.

Strava
Velmi pestrá - ovoce, zelenina, masa, přílohy - jídlo bylo neustále doplňováno, vybrat si musel opravdu každý.

Služby hotelu
Personál byl velmi vstřícný, usměvavý. Mimo prvotní komplikace s ubytováním (ta ale nebyla způsobena hotelem) jsme byli velmi spokojeni.

Pláž
Písčitá, moře čisté, teploučké a vlny velké. Koupání nevhodné pro neplavce a malé děti, což nám vůbec nevadilo, nemáme rádi přeplněné destinace.

Jana R., 26.04.2018, Datum pobytu: 10.4. - 20.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Srí Lanka je velice rozmanitá. Velká spokojenost s CK , hotelem Heritance, pláží, jídlem, památkami a přírodou. Většinou rozladění s...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Srí Lanka je velice rozmanitá. Velká spokojenost s CK , hotelem Heritance, pláží, jídlem, památkami a přírodou. Většinou rozladění s dojednanými službami mimo hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Heritance s 5 hvězdami odpovídá cca 4. To ale bohatě vynahradilo: Nádherné prostředí kolem hotelu, zeleň, služby, obrovská prázdná písečná pláž.

Strava
Strava- veliká spokojenost, rozmanitost a milá obsluha. Mimo hotel si člověk musí vybírat, ale také spokojenost.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly slušné, až na neustále žebrání personálu o bakšiš.

Pláž
Pláž. 2 km dlouhá, 80m široká, dokonalý písek, čistota a nikde nikdo. To jsem nechápal, jak je možné, že jsem byl kolikrát na takovém prostoru sám. Pláž je obklopena palmami. Dokonalé.

Petr Kraus, 26.04.2018, Datum pobytu: 13.4. - 23.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9,8 Dovolená předčila naše očekávání, vše bylo skvělé,jen koupání v oceánu jsme si moc neužili,ale za to nikdo nemohl.Sluzby v hotelu na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená předčila naše očekávání, vše bylo skvělé,jen koupání v oceánu jsme si moc neužili,ale za to nikdo nemohl.Sluzby v hotelu na jedničku, stravování bylo úžasné a delegát byl také super, kdykoliv k dispozici.Doporucujeme všem. Zobrazit celou recenzi

Naďa Čapková, 23.04.2018, Datum pobytu: 8.4. - 19.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hezký hotel s milým personálem v dobré lokalitě - ihned u rozlehlé pláže, v blízkosti se nachází spousta obchůdků.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel s milým personálem v dobré lokalitě - ihned u rozlehlé pláže, v blízkosti se nachází spousta obchůdků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké, odpovídající ceně.

Strava
Jídlo bylo velmi rozmanité, velký výběr salátů, příloh a masa. Vynikající zákusky a ovoce!

Služby hotelu
Personál byl milý a ochotný, wifi všude - na pokojích i na pláži. Nemám co vytknout.

Pláž
Pláž ihned u hotelu, hezká, málo lidí, velké vlny, jen kdyby se místní lidé více starali o její čistotu. Každý den moře vyplavilo spoustu odpadků :-( I při koupání se nám stalo, že jsme stoupli např. na lahev atd. Srí Lanka je krásná země a myslím, že místní by se o přírodu měli více starat, i ve městech a na jejich okrajích se nacházelo spousta odpadků.

Denisa T., 23.04.2018, Datum pobytu: 8.4. - 18.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Goldi Sands Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8 * přijeli v 1 hod v noci a museli čekat do 10 hod rano než je ubytovali

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
* přijeli v 1 hod v noci a museli čekat do 10 hod rano než je ubytovali Zobrazit celou recenzi

Anonym, 17.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 8.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Líbilo se mi a byl jsem celkově velmi spokojený. I když některé drobné detaily, např., upozornění na prohibiční oslavy místního nového...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Líbilo se mi a byl jsem celkově velmi spokojený.

I když některé drobné detaily, např., upozornění na prohibiční oslavy místního nového roku, či, že vaším mateřským jazykem hovořící delegátka (včetně objednání nabízených výletů) je dispozici pouze přes mobil, by neuškodilo zmínit předem.

Dopoledne vesměs krásné počasí, ovšem odpoledne, až v noci, pravidelně bouřilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj i hotel velmi dobré.

Vcelku to odpovídalo všem mým nárokům, jen škoda, že ukolébavku moře z jedné strany, trochu rušil hluk z hlavní silnice za zdí na straně druhé.

Trochu byl i problém s internetovým signálem (já ho sice nepotřeboval) ale měl být na pokojích všude, ale to moc nefungovalo.

Stejně jako, byť v nabídce televize byly filmy, Movies prakticky nešly.

Nabízený živý večerní program bych si taky raději odpustil. I když nemůžu místnímu Elvisovi snahu upřít.

Strava
Jídlo a pití naprosto vynikající.

Služby hotelu
Spokojenost. Sice bez alespoň základní znalosti angličtiny se tam lidé neobejdou (včetně jednání na recepci), ale personál bez výjimky velmi snaživý a milý.

Fitko spíše pod průměrem, ani jiná organizovaná zábava moc neprobíhala, ale nic z toho ani nebylo nutné.

Pláž
K moři kousek a pláže (i když ne každý den) byly vcelku čisté.

Ovšem v místě ve vodě nic k vidění, a taky by to asi nebylo pro někoho, kdo nerad vlny.

Petr D., 17.04.2018, Datum pobytu: 4.4. - 14.4.2018
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622