Recenze hotelů
Srí Lanka

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Hotel v pořádku, pláž a oceán hrozný

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v pořádku, pláž a oceán hrozný Zobrazit celou recenzi

Strava
Jídlo měli výborné

Služby hotelu
Dávat si pozor, místní zaměstnanci co uklízí pokoje, tak kradou.

Pláž
Hrozná, špína, smrad, jedná z nejhorších pláži a místní lidé se neumí ke své zemi chovat, zvířata v hroznem stavu a jsou na ně hrubá.

Michaela Vávrová, 12.02.2019, Datum pobytu: 1.2. - 9.2.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Hotel: Carolina Beach (Chilaw)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pohoidová dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pohoidová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování prostorné každy den úklid čisté ručníky uklizeno

Strava
Strava byla pestrá

Služby hotelu
Služby v hotelu byly kvalitní velmi milý personál

Pláž
Plaž byla udržovaná,čista, lidí málo, koupani v moři špatné, velké vlny, které

stahovaly do moře, u hotelu velký bazen kde se dalo dobře plavat

Zuzana Thamová, 03.02.2019, Datum pobytu: 14.1. - 29.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Hotel: Carolina Beach (Chilaw)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,4 Rád cestuji a myslím, že už jsem kousek světa projel ale toto jsem ještě nezažil. Nejsem náročný a většinou mi stačí hotel se ***...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Rád cestuji a myslím, že už jsem kousek světa projel ale toto jsem ještě nezažil. Nejsem náročný a většinou mi stačí hotel se *** hvězdami. Tento hotel však neodpovídal ani jedné*! Při příjezdu na tzv. "hotel" jsem byl nemile překvapen, že personál za prvé ještě spal, ale hlavně o mém příjezdu evidentně nic nevěděl. Po delším hledání na tzv. recepci ( recepci představoval jeden stůl v atriu hotelu a sešit kdesi v jednom šuplíku), jsem byl ubytován. Jinak ale určitě stojí za to tento ostrov navštívit. Exotika na každém kroku a neodmyslitelně krásná flóra i fauna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příchodu na pokoj !!! jsem měl pocit, že jsem přišel do svého rekreačního domku, který mám přímo na břehu Labe, vlhkost čpěla z každého koutu. Chápu, že jsem byl v oblasti, kde je zasáhla, snad nejvíce z celé Srí Lanky, ničivá vlna tsunami, ale já jsem na tom nebyl po povodních u nás o nic lépe. Z mého domečku mi koukal jen komín, ale přes to je dnes již bez problémů obyvatelný a suchý ( a to v našich zeměpisných šířkách není takové teplo jako tam!) Když jsem se chtěl oholit, musel jsem použít svoji "čelovku" (vozím ji pro jistotu vždy s sebou) a pověsit jí na kabely nad zrcadlem, kde evidentně mělo být světlo, ale kde nic, tu nic! Slibovaný fén na vlasy a ostatní běžné věci, jako např. alespoň malá lednička na chlazení nápojů v těchto teplotách, byla utopie. I když jsem požadoval pokoj min. v patře, chápal jsem, že tento mohu mít jen za příplatek! (a to požadovaný pokoj nebyl ani zdaleka s výhledem na oceán?!) Nakonec jsem byl ubytován v přízemí, bez možnosti večerního posezení před pokojem, byl tam totiž chodník k dalším pokojům, nehledě na to, že přímo před tímto chodníkem bylo parkoviště pro vozidla, permanentně plné a aby toho nebylo málo, většinou řidiči k pokoji nacouvali, tak že i "příjemný "vzduch" až na

pokoji ! Vrcholem bylo, že ložní prádlo za celý pobyt nikdo nevyměnil, o vynesení koše jsme se museli postarat sami vyndáním před pokoj, a při spotřebování toaletního papíru jsme museli požádat na tzv. recepci o nový!!! O tom, že jsem v noci málem způsobil ekologickou katastrofu tím, že jsem po použití toalety málem zašlápl nějakého zajímavého brouka pod umyvadlem, už ani nechci mluvit.

Strava
Tak to bylo také zajímavé. V propozicích k zájezdu byla informace, že strava bude podávána formou švédských stolů!!! K našemu překvapení nám byl podáván každý den jídelní lístek s neustále se opakující nabídkou. Švédského stolu jsme se dočkali až když byla v prostorách hotelu, v hezké jídelně, kam nás turisty nevpustili za celý pobyt!!! , místní svatba. Zůstaly po ní pečlivě připravené švédské stoly, včetně nespotřebované stravy, čehož personál obratně využil k naší večeři. Po této události se vše vrátilo k předchozí nabídce.

Služby hotelu
O službách už se nechci dál rozepisovat, nebylo by kromě shora uvedeného psát o čem !!! Pouze dodám, že při hledání informací k našemu transferu na letiště při odjezdu, jsem se musel pracně domlouvat s personálem kdy vlastně a v kolik hodin pro nás někdo přijede! Nějaká tabule s informacemi neexistovala.

Pláž
Pláž odpovídala zdejší mentalitě a úrovni hotelu. V prostoru k hotelu každé ráno hrabali písek od nečistot, ale hned vedle oplocení dvora hotelu byla slušná skládka odpadů. To, že běžně na pláži potkáte krávy a nespočet toulavých psů, neodmyslitelně patří ke zdejšímu normálu.

Jindřich, 31.01.2019, Datum pobytu: 11.1. - 22.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Green Shadows Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 9,4 S pobytem jsme byli velmi spokojeni.Ale opět problém s cestovní kanceláří, která nám udělala z desetidenní dovolené jenom sedmidenní....

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem jsme byli velmi spokojeni.Ale opět problém s cestovní kanceláří, která nám udělala z desetidenní dovolené jenom sedmidenní.

Již se nám to s touto cestovní kanceláří stalo, říkali jsme si že s nimi už nikam nepoletíme, nic méně jsme to zkusili ještě jednou a opět se potvrdilo to samé.

Osm nocí na hotelu znamená,že první den přijedete na hotel v 10 večer a osmou noc nás vypakovali již v 11 večer .

Tudíž bych toto nepovažoval ani za noc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše čisté denně čisté ručníky, uklizeno spokojenost.

Strava
Stava dobrá rozmanitá každý si vybere co mu chutná ,jenom neumí moc upravit vepřové maso ,ale hodnotím určitě kladně obsluha milá ochotná a usměvavá.

Pláž
Krásná písčitá pláž kde se prohání toulaví psi ,ale ani si vás nevšimnou a dokonce přišla i kráva s teletem .

Karel Kumštár, 28.01.2019, Datum pobytu: 16.1. - 25.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

5 fotografií

Celkem: 7 Dovolená se nám libila, hotel je už starší a na vybavení je to znat, ale vzhledem k tomu, ze jsme se na pokoj chodili pouze vyspat, tak...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám libila, hotel je už starší a na vybavení je to znat, ale vzhledem k tomu, ze jsme se na pokoj chodili pouze vyspat, tak nám to stačilo. Zobrazit celou recenzi

Bohumila S., 28.01.2019, Datum pobytu: 16.1. - 25.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Hotel: Carolina Beach (Chilaw)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Hotel jsme měli jako základnu k dalšímu cestování. Pokud byste jeli za koupáním v moři - nebylo prakticky možné - byly velké vlny a...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsme měli jako základnu k dalšímu cestování. Pokud byste jeli za koupáním v moři - nebylo prakticky možné - byly velké vlny a proudy stahovaly do moře. Pak je nutné zvolit jiné místo - cestou jsme objevili řadu překrásných pláží - především na jihu a pod hl. městem . Jinak země je nádherná, určitě se tam zase vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ivana K., 28.01.2019, Datum pobytu: 16.1. - 25.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Hotel: Carolina Beach (Chilaw)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Srí Lanka je kouzelná země a cestovat po ní je pro evropana zvyklého na určitý standart opravdu zážitek. My jsme byli malá skupinka ( 8...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Srí Lanka je kouzelná země a cestovat po ní je pro evropana zvyklého na určitý standart opravdu zážitek. My jsme byli malá skupinka ( 8 lidí ) a jak až je pravidlem i v této skupině byl (a) prudič, který byl nespokojen naprosto se vším. Hotel, služby. průvodce atd.. My ostatní jsme se shodli, že průvodce ačkoliv mluvil špatně česky se zase hrozně snažil a ukázal nám spoustu zajímavých míst mimo program. Takže za nás SUPER Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na poznávačce trochu slabší hotely, ale všude perfektní servis. U moře nádherný hotel

Strava
všude perfektní, navíc nás průvodce upozorňoval na specialit do kterých bychom si nikdy netroufnuli

Služby hotelu
perfektní

Pláž
Jediný nedostatek, který lze Srí Lance vytknout a na který si myslím,že by cestovky měli upozornit je volný oceán se vším všudy a to jsou i velké vlny a zpětné proudy vhodné spíš pro surfaře než plavce. Ale jinak nádhera

Jan Dvořák, 27.01.2019, Datum pobytu: 10.1. - 21.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená stojí za to. Není si na co stěžovat. Chcete-li zažít více, řeknete si o to. Pouze moři neporučíte a to vás také nebude poslouchat.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená stojí za to. Není si na co stěžovat. Chcete-li zažít více, řeknete si o to. Pouze moři neporučíte a to vás také nebude poslouchat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle vašeho výběru a ceny.

Strava
Vynikající, i pro gurmány. Koktejly si užijete, když si řeknete jak je chcete. AI je zapotřebí - v tropech se více pije než jí.

Služby hotelu
Co si budete přát, to vám splní, když si o to řeknete.

Pláž
Pláž je jediný handycap. Vlny jsou zde nepravidelné, daleko se lámou a koupání je zde skoro nemožné. BOHUŽEL. Jinak bychom se sem určitě vrátili.

Jiří Vyskočil, 15.01.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Srí Lanka je zajímavá země, která určitě stojí za návštěvu.

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Srí Lanka je zajímavá země, která určitě stojí za návštěvu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel není vhodný pro náročnou klientelu. Rodinná atmosféra a vstřícnost personálu však vykompenzují drobné technické nedostatky ubytování. Zahrada za hotelem kousek od oceánu je velice příjemná, jsou tam lehátka a stromy, které poskytují stín, dá se v ní snídat i večeřet, je v ní také bazén. Hotel doporučuji všem, kteří hledají klid a odpočinek.

Strava
Výborná, velice lehká, ke snídani i večeři se podává ovoce, je snídani vynikající nefalšovaný džus.

Služby hotelu
Vstřícnost a přátelské neformální vystupování, nabídky exkurzí.

Pláž
Písčitá, málo lidí, odpadky pravidelně odklízejí.

Mária P., 14.01.2019, Datum pobytu: 1.1. - 11.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Green Shadows Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel byl na 3* velmi pěkný, vybavení pokojů bylo starší,ale funkční. Klimatizací fungovala na 100%. Bazén i služby okolo byly výborné....

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl na 3* velmi pěkný, vybavení pokojů bylo starší,ale funkční. Klimatizací fungovala na 100%. Bazén i služby okolo byly výborné. Personal byl příjemný.

Nejvíce musíme vyzvednout stravování, které bylo opravdu výborné, hlavně pokud chcete ochutnat místní pokrmy a nepotřebujete pizzu a hranolky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za nás dostačující.

Strava
Výborná - hlavně místní pokrmy. Ty “západní” pokrmy jim tolik nešly,ale to Nám vůbec nevadilo.

Služby hotelu
Recepce v pořádku. Jinak jsme z místního moc nevyužili.

Pláž
Velké vlny,pro Nás skvělé ale pro méně zdatné plavce či děti to vůbec nebylo ke koupání. Za to bazén byl skvělý.

Lenka G., 13.01.2019, Datum pobytu: 26.12.2018 - 6.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)