Recenze hotelů
Ras Al Khaimah - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Dovolenou jsme si užili. Cena odpovídala službám i ubytování. Bazény skvěle udržované, jak voda, tak i okolí - stále čisté. Moře bylo...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili. Cena odpovídala službám i ubytování. Bazény skvěle udržované, jak voda, tak i okolí - stále čisté. Moře bylo teplé, jelikož není výhled na moře, na dně bylo jakési blátíčko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé. Jediným nedostatkem byl nízký tlak vody a to se odráželo v tom, že do toalety nenatékala voda.

Strava
Strava OK, chybělo více ovoce. Dortíčky vynikající.

Služby hotelu
Hotelový servis skvělý, personál ochotný, vstřícný.

Pláž
Pláž čistá, zalidněnost nebyla vysoká, což bylo plusem. Voda v moři nebyla úplně čirá, po několika metrech blátíčko, což bylo nepříjemné. Důvodem je asi to, že není moře otevřené.

Luboš Dočekal, 18.10.2021, Datum pobytu: 5.10. - 14.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Hotel spíše odpovídá nižší kategorii, jídelna je na úrovni školní, na pláži nedopalky, plasty, z písku vyčnívají různé kabely. Pokoje...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel spíše odpovídá nižší kategorii, jídelna je na úrovni školní, na pláži nedopalky, plasty, z písku vyčnívají různé kabely. Pokoje jsou prostorné, čisté s pohodlnou postelí.

Resort je na samotě, bez možnosti procházky v okolí. Večerní program hotelu v podstatě nulový. Moře je v zátoce, při odlivu se nedá plavat, je teplé, bahnité s řasy. Při přílivu je voda teplá a stojatá. Kdybychom zakoupili zájezd za plnou cenu, byli bychom velice zklamáni. Prezentované fotografie hotelu neodpovídají skutečnosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, denně uklizené.

Strava
Strava průměrná, celkový dojem kazí prostředí jídelny.

Služby hotelu
Personál ochotný, příjemný.

Pláž
Pláž nečistá, personál sbírá pouze kameny a řasy po odlivu. Moře odpovídá rybníku, klidné, teplé, bahnité.

Hana R., 13.10.2021, Datum pobytu: 1.10. - 9.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená splnila naše očekávání,potřebovali jsme si hlavně odpočinout a pro mě klid a pohoda k nezaplacení.Vždy usměvaví obsluhující lidé.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání,potřebovali jsme si hlavně odpočinout a pro mě klid a pohoda k nezaplacení.Vždy usměvaví obsluhující lidé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme spokojeni,nebyli co vytknout.

Strava
Jen trochu více jiného masa než kureciho …A chyběla nám tam zmrzlina nebo nanuky.Jinak nebylo co vytknout.

Služby hotelu
Spokojenost…

Pláž
Při odlivu trochu více ras a nánosu z moře….

Jana L., 13.10.2021, Datum pobytu: 2.10. - 8.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Co se týče hotelu, jeho úrovně a služeb bylo vše OK. Hotel vypadá přesně jako na fotografiích připojených k nabídce. Občas bylo vidět, že...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Co se týče hotelu, jeho úrovně a služeb bylo vše OK. Hotel vypadá přesně jako na fotografiích připojených k nabídce. Občas bylo vidět, že stavební práce nebyly provedeny s nejvyšší pečlivostí, ale budiž. Něco někde umazané od malty nebo barvy..., byly to drobnosti.

Personál v hotelu je absolutní většině z Asie, takže báječný pocit z jejich úsměvů a přívětivosti.

Co považuji za vadu celé dovolené bylo složení ostatních "rekreantů". Bohužel velkou část v hotelu obsadili občané Ruska. Už v recepci jsme dostali předvyplněný ubytovací formulář s naším jménem a zemí původu "Rusko"! Rusové na dovolené jsou bezohlední, nekultivovaní, hrubí a nekulturní. Nevadí jim telefonovat dvě hodiny na pláži za vaším lehátkem. Pořvávají po sobě na pláži, proč by k sobě došli a řekli si to v klidu. Večer na společné terase před restaurací si hlasitě pouštějí hudbu v ruštině, opravdu nemám zájem být o dovolené každý den na ruské diskotéce. Schopnost konzumace alkoholu je u Rusů pověstná, nemá to cenu hodnotit a komentovat. Když byli v hotelu většinově ubytovaní Uzbekové, tak to vcelku šlo, jakmile najeli Rusové, tak začala zábava, ale jejich, naše končila.

Kdybych znovu měla jet na dovolenou do tohoto hotelu, tak hodně zvažuji jestli chci být účastníkem ruského zájezdu. Bohužel před nimi ve velkých hotelech asi není úniku a jsou ve všech. Jinak vše ostatní bylo fajn. Zobrazit celou recenzi

Jana R., 08.10.2021, Datum pobytu: 23.9. - 1.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hampton by Hilton Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 S pobytem v tomto hotelu jsme byli celkem spokojeni. V celém areálu je udržován pořádek. Je zde velmi vstřícný a ochotný personál.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem v tomto hotelu jsme byli celkem spokojeni. V celém areálu je udržován pořádek. Je zde velmi vstřícný a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli po výměně dobře vybavený s prostorným sprchovým koutem, minibarem (doplňovaný za poplatek, voda doplňována dle potřeby), trezorem zdarma a možností uvařit si kávu nebo čaj. Úklid dle požadavku ubytovaných, bez připomínek.

Musím ještě zmínit pokoje s výhledem na moře, výhled na moře z těchto pokojů v hlavní budově je, ale přes čtyřproudovou silnici a promenádu, lepší jsou pokoje s výhledem do zahrady. Po delším handrkování na recepci nám vyměnili pokoj za pokoj v Bay clubu, což byl podstatný rozdíl.

Strava
Jídlo pestré, vše na co si jen člověk vzpomene. Dostatečný výběr čerstvého ovoce a zeleniny. Sladkosti všeho druhu. Vše chutné a čerstvé. Každý den v restauraci zmrzlina. V restauraci bylo povinné nosit roušky, jinak jsme nebyli nijak omezování.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou na velmi dobré úrovni. Je zde dostatek personálu, který hotel a jeho okolí udržuje v naprosté čistotě. Personál vždy ochotný (v restauracích, barech i na recepci). Za velký nedostatek považuji, že v all inclusive zde dostanete pití zdarma až ve dvanáct hodin, do té doby jen vodu a kávu , což jsme ještě nikdy nikde nezažili.

Pláž
Písečná pláž v zátoce. Moře bylo čisté, velmi teplé a bez vln. Přístup do moře je pozvolný. Pláž byla udržována v čistotě. Lehátek dostatek, minimální obsazenost.

Michal T., 04.10.2021, Datum pobytu: 4.9. - 14.9.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 8 Dovolenou jsme si užili i s výletem do Dubaje ,bylo to skvělé.Pochutnala jsem si i na české Plzni a smaženém sýru na proti hotelu v české...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili i s výletem do Dubaje ,bylo to skvělé.Pochutnala jsem si i na české Plzni a smaženém sýru na proti hotelu v české restauraci CzechPup ????. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké, prostorné ,každý den uklizené super.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni.

Anonym, 01.10.2021, Datum pobytu: 19.9. - 27.9.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa (beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Že dvou stran prašná stavba,zepředu ctyřproudá rušná silnice s ubytovnu a nadzemní garáží.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Že dvou stran prašná stavba,zepředu ctyřproudá rušná silnice s ubytovnu a nadzemní garáží. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje dobré,zpuchřelé dveře,které jsme musely vyrážet rameny,dveře skříní nešly otvírat

Strava
Slušná,velmi milá obsluh

Pláž
Dobrá

Jana Dykastová, 27.09.2021, Datum pobytu: 15.9. - 23.9.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hampton by Hilton Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Celkem zklamáni z této dovolené. Hotel má celkem restrikce, žádné aktivity, animanční programy, během dne chybí svačiny, takže all...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkem zklamáni z této dovolené. Hotel má celkem restrikce, žádné aktivity, animanční programy, během dne chybí svačiny, takže all inclusive je vlastně plná penze. Do hotelu jsem cestovala po 2 a dost upadá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel jako pěkný, ale plný občanů z Ruska, kteří se neumí chovat

Strava
.. All Inclusive = plná penze chybí snack pro děti nebo rozmanitost nápojů

Služby hotelu
žádné animace, noční show, kompletně mrtvo.

Pláž
Pláž plná medúz a zelených řas co vypadá jako mořský mech

Mel Gibson, 20.09.2021, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená splnila naše očekávání. Tento hotel je sice trošku postarší, ale je vidět že dbají na vysokou úroveň služeb. Jídlo se obměňuje....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Tento hotel je sice trošku postarší, ale je vidět že dbají na vysokou úroveň služeb. Jídlo se obměňuje. Bazén se slanou vodou, nádherná pláž a zátoka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté pokoje. Elegantně zařízené.

Strava
Bohatý výběr masa, ovoce, mořské plody. Vynikající snídaně

Pláž
Hotel má dvě pláže, líbila se nám ta se zátokou. Nádhera

Roman, 27.08.2021, Datum pobytu: 5.8. - 15.8.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa (beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)