Recenze hotelů
Ras Al Khaimah - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Všude bylo daleko...sice jezdily Bugy a minibusy, ale stejně....

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Všude bylo daleko...sice jezdily Bugy a minibusy, ale stejně.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na úrovni, pokoj prostorný, čisto, denně čisté prádlo...

Strava
Jídlo odpovídalo 3*...jedli jsme, abychom neměli hlad

Služby hotelu
Personál byl milý, ochotný, spokojenost

Pláž
Pláž čistá, ale boj o lehátka....

Jaroslava T., 13.11.2019, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Splnila nase ocakavania.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Splnila nase ocakavania. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie velmy super

Strava
Strava vyborna, trosku mensi vyber,ale hladny som nezostal

Služby hotelu
zodpoveda popisu. spokojnost

Pláž
pekna mala cista piesocnata.

Roland L., 12.11.2019, Datum pobytu: 2.11. - 9.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Marjan Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla perfektní. Krásné počasí, prostředí i služby.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla perfektní. Krásné počasí, prostředí i služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu na hotel jsme čekali dlouhou dobu, než na nás na recepci přišla řada. Poté nám recepční oznámil, že pro nás nemá objednané pokoje, ale že nám dá lepší ubytování. Čekali jsme co z toho bude a byli jsme mile překvapeni. Místo rodinných pokojů jsme dostali vilky u moře se soukromým bazénem. Vilky nejsou nové, ale čisté, udržované a na krásném místě. Sice nám chyběla jedna postel, ale po urgenci na recepci nám ji během pár hodin přivezli. Celou dobu pobytu jsme neměli jediný problém, který by zaměstnanci hotelu nevyřešili. Musíte si tedy o vše říct, sami neudělají nic, ale pokud danou věc řešíte, vyjdou Vám maximálně vstříc. Nutností je ale znalost angličtiny.

Strava
Jídlo bylo rozmanité a chutné. Děti měly ze začátku problém si vybrat, přece jen je jídlo kořeněnější a vzhledově jinak upravované, než jsme zvyklí z domova. Ale vždy si něco našli. Dospělý jsme problém s výběrem neměli vůbec a ocenili jsme koutky, kde bylo místní jídlo, místní koření. Denně bylo kuřecí a hovězí maso, vždy nějaká ryba nebo mořské plody. Zeleniny moc nebylo, ovoce menší výběr, ale vše dobré. Zákusky a dezerty výborné Pití bylo vždy také dostatek, nealko nápoje vždy, alko si musíte dobře vybírat. Víno dobrý, pivo plechovkové, tvrdý alkohol po redukci koly nebo toniku také dobrý. Je třeba dbát na oblečení, v plavkách a košili Vás na jídlo nepustí, na večeři musíte být zvlášť slušně oblečeni. Děti ale mohou nosit cokoliv, ty nikdo neřeší.

Služby hotelu
Resort je velice rozsáhlý, pokud bydlíte dole u moře, pěkně se projdete, když jdete na jídlo nebo k bazénům. Celý den jezdí po rezortu el. vozíky a malá auta, když nechcete chodit pěšky, stopnete si ho a kamkoliv vás dovezou. V rezortu je několik bazénů, kde je voda chladnější než v moři. Moře je velice teplé, takže ochlazená voda v bazénech byla příjemná. Osušky u bazénů byly vždy k dispozici, stejně tak u moře. Zaměstnanci hotelu Vás vyjdou vždy vstříc, pokud si chcete naplánovat soukromý výlet, ať do Dubaje, nebo aquaparku, do pouště, zařídí Vám auto s řidičem, dají informace. Auto je vám pak přistaveno přesně na čas, řidiči sice jezdí jako blázni, ale vzhledem k dálnici, která je 100 km rovná bez zatáček, není třeba mít strach. Na čas vás dovezou kam je potřeba, počkají na vás a zase odvezou zpět na hotel. Všichni mluví anglicky.

Pláž
Pláž je cca 600 metrů dlouhá, čistá s krásným pískem. Voda v moři je teplá a plná mořských zvířat. Krabů jsme viděli bezpočet. Odliv je brzy, to pak je písečná část, kde moře ustoupilo plná lidí, kteří se fotí se západem slunce a dětí, kteří staví hrady a přehrady z písku. U moře je příjemný bar, kde si celý den dáte jak pití, tak i jídlo. Osušky dostanete vždy, při odchodu z pláže je vrátíte, není třeba nosit vlastní. Lehátek je dost hned ráno, pokud přijdete později, už nejsou. Ale platí nepsané pravidlo, když lehátko není půl hodiny používané, bere se za volné a můžete si ho zabrat. Jediné mínus bylo, že podél moře nevede žádná promenáda, kde by jste se šli večer projít, Je cesta kolem hotelové pláže, ale na konci je zeď a dál se nedostanete a také tam nic není. Takže projít se k dalším hotelovým komplexům a resortům nelze.

Helena H., 11.11.2019, Datum pobytu: 29.10. - 5.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Village at Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 4,4 Nebyla jsem poprvé v SAE, ale tento zájezd mě velice zklamal. Tento hotel je pro ruskou klientelu, jen ruština, tak nevím, proč česká...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nebyla jsem poprvé v SAE, ale tento zájezd mě velice zklamal. Tento hotel je pro ruskou klientelu, jen ruština, tak nevím, proč česká cestovka sem posílá naše klienty. Z celkového počtu z jednoho dne 262 klientů, z toho 15 Čechů. Tato informace mi byla dána animátorkou. která byla velice milá. Večer žádný program,

Delegátka při příjezdu dala hned setkání a informační leták opět v ruštině a angličtině. Snad jedu s českou cestovkou, ne ??? Jinak se o klienty vůbec nestará . Když budete něco potřebovat, zavolejte. Jinde delegáti mají stanovené časy, kdy můžete přijít a získat další informace, které potřebujete. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá kategorii, každý den uklizené pokoje, nové ručníky, OK

Strava
Byla dobrá, hlavně dortíčky, hovězí maso většinou tvrdé, ale vynahradila to rybička na různé způsoby. Možná trochu větší pestrost.

Služby hotelu
Netekla teplá voda, pořád studená, nebo trochu vlažná. Voda v moři byla teplejší.

Delegátky jsem se ptala, zda-li je třeba zajistit si rezervaci v autobuse na nákup do obchodního centra RAK. Prý není třeba. Jaké však bylo překvapení, když jsme se nedostali do autobusu, neboť jsme neměli rezervaci.Takže ani základní info nepodala správně.

Pláž
Na počet klientů malá, hlavně nedostatek slunečníků. Kdo nepřišel zabrat místo do 7 hod, tak na pláži již nebylo místo.

Bar na pláži nefungoval do 31.10. Od 1.11 prý začíná sezóna, tak byl otevřen, ale pouze půl hodiny v rozmezí 11- 12 hod. Otevření baru od 11 hod je pozdě, většinou jinde bylo otevřeno od 10 hod. Muselo se chodit po schodech a zahradou až k bazénovému baru a nosit si pití. Přístup z hotelu na pláž buď vyjít před hotel a pak brankou zase do areálu hotelu, nebo únikovým schodištěm. Kdo si vybral únikové schodiště a bydlel ve 4 patře, tak do 1 patra 48 schodů a chodbou na výtah nebo dále pokračovat po schodech. A to ještě nepočítám 52 schodů z pláže do zahrady.

Anonym, 11.11.2019, Datum pobytu: 27.10. - 6.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 6,8 Počasí krásné, voda teplá i v listopadu. Co mne nejvíce zarazilo, byl počet rusky mluvících rekreantů a asi nemusím se dále rozepisovat....

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Počasí krásné, voda teplá i v listopadu.

Co mne nejvíce zarazilo, byl počet rusky mluvících rekreantů a asi nemusím se dále rozepisovat. 90% ruských turistů s dětmi, připadala jsem si chvílemi úplně mimo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme ubytování v cabanos, takové jednoduché vybavení, ale nakonec jsme byli rádi za to. Přímo u malého bazénu a u baru, v klidné části areálu.

Strava
Strava docela dobrá, skoro žádné ovoce, jen meloun a kompotované. Tzv. odpolední snack byly pouze hranolky nebo opečené brambory s kečupem a díky ruské klientele neustálá fronta na vše.

Služby hotelu
Byli jsme zde podruhé, takže jsme věděli, co očekávat, ale ty ruské turisty jsme opravdu neočekávali.

Pláž
Pláž čistá, ale skoro všechna lehátka a deštníky už v 9 hodin obsazené díky výše uvedeným

Dana D., 11.11.2019, Datum pobytu: 1.11. - 8.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (2)

Celkem: 9,6 celkově velice spokojen s perosnálem, ubytováním pláž atd.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
celkově velice spokojen s perosnálem, ubytováním pláž atd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
sice jsem měnil třikrát pokoj, protože po příletu, když jsem se přišel ubytovat, byl hote plný a dostal jsem pokoj v přízemí pro vozíčkáře, druhý den jsem měnil pokoj a dali mi v átém patře, ale nešlo otevřít okno a to se mi též nelíbilo. Další den mi vola manažer recepce, že má pro mě pokoj nový a ten byl ji opravdu luxusí přímo uprostřed s výhledem na moře s balkonem.

Strava
perfektní , rozmanitá a nedalo se nic vytknout včetně nealko pití.

Služby hotelu
celková spokojenost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pláž
v pohodě, sice občas trochu plnější, neboť bylo hodně rodin s dětmi, moře krásné čisté.

Jan K., 11.11.2019, Datum pobytu: 28.10. - 8.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Marjan Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 dovolena se nam velmi libila ….doporučujeme vylet do Dubaje kde vas provede skvely delegat

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dovolena se nam velmi libila ….doporučujeme vylet do Dubaje kde vas provede skvely delegat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje vždy velmi pekne uklizene….není kde ususit rucnik ani plavky

Strava
strava velmi pestra vybere si kazdy

Služby hotelu
vse v poradku

Pláž
krasna plaz s jemnym piskem voda nadherne tepla dost mista pro všechny,jen pozor na nektere neomalene RUSY

Michal Kratochvíl, 07.11.2019, Datum pobytu: 27.10. - 2.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Odorucam..boli sme celkovo spokojni

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Odorucam..boli sme celkovo spokojni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pristelka je riesena na rozkladacej pohovke, ktora je nie vdna na spanie..pruzena..velmi makka..az prepadajuca

Strava
Vyborna

Služby hotelu
Kvalita

Pláž
Pekna..avsak ak chcete vyhlad na sire otvorene more tak nie je

Viktória Pekova, 05.11.2019, Datum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7 Hotel má již něco za sebou, ale pokud člověk netráví celý den na pokoji, pak mohu jen doporučit. Pláž, několik bazénů, i ty méně...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel má již něco za sebou, ale pokud člověk netráví celý den na pokoji, pak mohu jen doporučit. Pláž, několik bazénů, i ty méně exponované, ideální. Od minulého roku se prakticky nic nezměnilo, jen jsem byl překvapen, když za provozu restaurace probíhala rekonstrukce baru. Zbíječku na dovolené opravdu slyšet nechcete :-). Vojenská přehlídka útoku, která se koná 1.11.2019 jsem teda nečekal, zvláště pak každodenní přípravu, kdy vám ve 13:30 a v 16 lítá doslova nad hlavou 10 vrtulníků, dvě stíhačky, na moři vojenské nákladní lodě s tanky a dalších x lodí, které vám z klidného moře udělají jeden velký, barvou připomínající rybník. Upřímně to bylo ale moc pěkný a dětem se to líbilo :-). V hotelu je až moc Rusů a Čechů, příště do tohoto hotelu rozhodně nepojedu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Objednal jsem si dva pokoje u menšího bazénu a důrazně jsem na to upozorňoval při objednávce, což mi bylo i Invií potvrzeno. Bohužel na hotelu byla realita jiná. Jeden pokoj byl dle našeho přání, druhý však zcela jinde a ochota hotelu cokoliv změnit byla nulová. To mě mrzí nejvíce !!!!!!!

Strava
Oproti loňskému roku bylo v hotelu ve stejném období výrazně více lidí, ale pestrost a kvalita jídla tomu neodpovídala.

Služby hotelu
Viz výše.

Pláž
Pláž krásná, bohužel hotel oproti loňsku absolutně plný a počet lehátek tomu vůbec neodpovídal.

Martin Sochor, 01.11.2019, Datum pobytu: 24.10. - 29.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (3)

Celkem: 3,8 Zaplatily jsme si navíc -každá 890kč - třílůžkový pokoj De lux s tím, že bude pokoj větší. Dostaly jsme dvojlůžkový pokoj s přistýlkou,...

  • 2,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Zaplatily jsme si navíc -každá 890kč - třílůžkový pokoj De lux s tím, že bude pokoj větší. Dostaly jsme dvojlůžkový pokoj s přistýlkou, takže se pokoj naopak zmenšil. V pokoji jeden noční stolek ,jedna lampička, jedno křeslo a jedna židle. Na balkoně dvě židle pro tři. Zaplatily jsme si výlet do Dubaje. Paní průvodkyně měla velmi pěkné vyčerpávající znalosti o Dubaji. Velké minus bylo - odjezd od hotelu až v půl desáté,i když byly snídaně od půl sedmé, takže výlet byl velmi zbytečně uspěchaný. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava průměrná, velmi málo ovoce.-

Pláž
Pláž zpočátku čistá, ale od třetího dne trávy, ale chápu , zato ck nemůže.

Jindra Arnoldová, 30.10.2019, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)