Recenze hotelů
Ras Al Khaimah - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Skvela rodinna dovolenka v cistom, bezpecnom a skvele vybavenom prostredi vratane plaze, mora, bazenov a stravy

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvela rodinna dovolenka v cistom, bezpecnom a skvele vybavenom prostredi vratane plaze, mora, bazenov a stravy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo velmi dobre. Vyhradu mam vsak k sirke posteli. Boli sme styria a ubytovali nas v izbe s dvoma separatnymu postelami sirky max.cca 120-140cm (odhadom). Riesili sme to na mieste poziadavkou na pristelky. Dostali sme jednu skladaciu postel s tvrdymi tlaciacimi perami (spala na nej nasa 16rocna dcera) a jednu detsku postielku (pre nasu 4rocnu dcerku).

Strava
Vyborna, rozmanita, tematicka, kutik s detskou stravou, obsluha ochotna vyhoviet aj dodarocnym poziadavkam.

Služby hotelu
Vyborne, bezchybne. Jedine chybal bohatsi vecerny program kvoli prebiehajucemu ramadanu, o com sme ale boli cestovnou jancelariou Invia vopred informovany a akceptovali sme to.

Pláž
Vyborna, cista more rivnako velmi ciste, prijemnej teploty, s pozvolnym vstupom vhodnym pre deti

Helena L., 23.05.2019, Datum pobytu: 7.5. - 14.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel splnil mé očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel splnil mé očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli hned po příjezu na hotel.Měli jsme zaplacený hotel Premium a ten byl super.

Strava
Stava byla dorbá. Sice menší výběr, ale bylo tam ode všeho něco, takže si nemohu stěžovat.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme moc nevyužívali, ale aktivit tam bylo dost.

Pláž
Dopoledne byl příliv a to bylo super, voa hodně příjemně teplá. Opolko byl odliv, tak to jistili bazény.

Eva F., 22.05.2019, Datum pobytu: 10.5. - 18.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Moje první zkušenost se společností INVIA předčila očekávání,dodržela všechno podle domluvy

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moje první zkušenost se společností INVIA předčila očekávání,dodržela všechno podle domluvy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v prostorném a čistém pokoji s balkonem

Strava
Strava bohatá na ovoce a místní speciality,každý si mohl v pohodě sestavit každý den svoje menu

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni,personál ochotný a nečekal na spropitné!

Pláž
Pláž čistá,občasné řasy odklízeny

Pavel Červený, 22.05.2019, Datum pobytu: 11.5. - 19.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 S výběrem hotelu jsme byli spokojeni, k naprosté dokonalosti scházelo jen pár drobností.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S výběrem hotelu jsme byli spokojeni, k naprosté dokonalosti scházelo jen pár drobností. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je nový a dobře udržovaný, výborně klimatizované pokoje i lobby. Pokoje jsou prostorné, čisté povlečení, velká koupelna s vanou i sprchou, bidetem a toaletou. K dispozici je i docking station pro iPhone a zásuvky pro různé typy koncovek. Safe, žehličku a žehlicí prkno jsme také uvítali.

Strava
Kapacita restaurace je 900 míst, je rozlehlá, takže jsme nikdy nečekali na stůl déle než 1 minutu. Výběr byl široký, na snidanich několik cooking stations, kde nám usmažili omeletu nebo vejce. Nabídka sladkého i slaného pečiva velká, nechyběly dětmi oblíbené vafle a lívance. Výborný byl mangový džus. Obědy i večeře byly také bohaté, nechyběly ani zmrzliny.

Služby hotelu
Využily jsme služby hotelového salónu - kosmetika, pedikúra a stříhání dětí. Obzvlášť pedikúra byla výborná, můžeme jen doporučit.

Pláž
Moře bylo teplé, čisté, jen bohužel kolem 16 hod připlouvaly ke břehu žahavé medúzy. Zahnutí je podobné tomu od kopřivy, za pár minut bolest odezněla. Poslední 3 dny medúzy nebyly vůbec, ale byly stovky maličkých, cca 2 cm, které ale nežahají. Jinak pláž byla písečná, v moři k vidění množství ryb, hvězdice i rejnoci.

Klára Ziková, 22.05.2019, Datum pobytu: 11.5. - 19.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Vše proběhlo dle předchozích informací a domluvy.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše proběhlo dle předchozích informací a domluvy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající, čisté a bezproblémové.

Strava
Vybere se rozhodně každý.

Služby hotelu
Neustále se vše uklízelo.

Pláž
Čistá, každé ráno upravena.

David Žíla, 21.05.2019, Datum pobytu: 2.5. - 11.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byly jsme spokojené až na několik nedostatků. 1.v resortu jsme byly ubytované v pokoji č. 241 a 243, který byl vybaven velmi dobře,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byly jsme spokojené až na několik nedostatků. 1.v resortu jsme byly ubytované v pokoji č. 241 a 243, který byl vybaven velmi dobře, čistota O.K., terasa, výhled na moře, pláž cca 10 m, stravování 30 m od ubytování, plážový bar 15 m, prostě vše jak se říká u nosu.Velmi šikovný delegát , který byl vždy na správném místě a vždy zodpovědný. Negativní stránky:těsně vedle našeho bungalovu se nacházela "ZOO" - pávi, slepice, kohouti, kačeny, holubi. Pávi řvali nonstop, kohouti kokrhali od 3 ranních hodin, což rušilo spaní. Co se týká stravování, tak to bylo SUPER, ale mají velké problémy co se týká s jídelními příbory a hlavně nedostatek kávových lžíc. Měly bychom ale jednu velmi důležitou připomínku co se týká letu tam i zpět. Ve smlouvě o poskytovaných službách je sice uvedeno let bez stravy a nápojů, ale je to velký nedostatek jak pro dospělé tak hlavně pro děti protože to není let pouze 2 hodiny. Zastáváme názor, že pokud tyto letové služby je schopen zajistit let Emirates, tak by měli takové služby zajišťovat i Fly Dubai, potažmo CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré, není co k tomu dodat, s vyjímkou, kterou jsem uvedla v celkovém shrnutí.

Strava
Rozmanitá strava, takže si každý mohl vybrat dle své chuti. Veškeré přílohy, zelenina čerstvá, grilovaná, pečená, nespočet druhů salátů, masa kuřecí, hovězí, skopové, strava pro vegetariány také rozmanitá, ovoce - banány, grepy,pomeranče,broskve,ananas,jablka,hrušky,melouny 3 druhy, každý den v poledne a večer 6 druhů dezertů, pudinky, ovocné želé a pěny. Jogurty, lupínky,kuličky,ořechy,rozinky no prostě na co si jenom vzpomenete.Pečivo - asi 10 druhů atd.

Služby hotelu
Velmi krásný resort, plný zeleně a květů, krásných ptáčků, husté koberce trávníku. Velmi pohodový resort.

Pláž
Dostupnost na pláž SUPER, voda 35 stupňů ale když jsme dorazily k moři, tak prvních 5 dnů bylo ve vodě dost mořské trávy a hlavně modré,krásné medůzy. Pak se to ale uklidnilo ale voda byla krásná a čistá.Lehátka nová včetně polstrů, stolky a deštníkem. Tohoto vybavené bylo dostatek.

Zbyňka Sýkorová, 20.05.2019, Datum pobytu: 8.5. - 17.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Trochu jsme byli zaskočeni informací, že v den našeho příjezdu začal ramadán. Dosud žádná zkušenost, a málo informací od cestovky, v nás...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Trochu jsme byli zaskočeni informací, že v den našeho příjezdu začal ramadán. Dosud žádná zkušenost, a málo informací od cestovky, v nás probouzela nedůvěru v tento termín. Zbytečně. Až na pár zavřených restaurací v Dubaji pro turistu žádný zásadní význam tento svátek nemá. Dubaj je okouzlující i v tento čas, naopak koupěchtivé manželce velice vyhovovaly velké slevy v Dubai Mall obchodním centru, které v tuto dobu plně nahrazují možnost dát si na ulici něco k snědku. Nezbyde vám totiž čas. Vyhlídka z Burj Khalify je nezapomenutelný zážitek, návštěva starého trhu a projížďka lodním taxi zase krásným zpestřením, doplňujícím lesk a luxus Dubaje. Resort Bin Majid velice dobře posloužil k totálnímu relaxu, protože je zde o vás dobře postaráno ve všech směrech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování celkem v pořádku, i když nic není stoprocentní. Občas se stane, že neteče voda ve sprše, ale když chvilku počkáte, tlak se vzpamatuje, a na konec se i osprchujete. Není kam spěchat, jste přeci na dovolené... Služby na velmi vysoké úrovni. Každý den vše čisté, uklizeno, doplněná lednice i minibar.

Strava
Zatím nejlepší mňamka ze všech dovolených, co jsme byli. Pestrá a velmi chutná kuchyně, nám velice zpříjemnila pobyt. Přítomnost čínského kuchaře se svým koutkem, a obsluha venkovních grilů nás velice potěšila. Už tak velice pestré nabídce dodala opravdovou třešničku na dortu.

Služby hotelu
Animátoři se mohli přetrhnout, aby rozhýbali naše zadky, marně. My jsme jeli odpočívat. Jejich aktivitu ale velice kvituji. Večerní program spíše pro děti, ale po nějakém tom drinku..... dobrý. Bazény jsou super, lehátka na pláži v pohodě, jen bych asi umístil víc slunečníků. Bary a jejich nabídka k občerstvení musí vyhovovat snad každému. V resortu je malá ZOO, tenisové kurty, spousta sprch, odpočinkových zón, krásně udržovaná zeleň, obchůdek, prostě místo kde jsme se cítili dobře. Ochota a profesionalita personálu na hodně vysoké úrovni. Zaměstnanci jsou milí a usměvaví lidé s až obdivuhodným klidem.

Pláž
Pláž přímo u nosu, s krásným pískem. Dostatečně dlouhá, a s nabídkou vodních sportů, skútry apod. Jen moře bylo trochu zklamáním. Mělčina skoro až k bójkám, spousta trávy ve vodě, ale hlavně neuvěřitelná teplota moře, neosvěží, a ani vás nebaví v něm plavat. Radil bych při výběru termínu sledovat průměrné teploty vzduchu a vody.

Radovan C., 18.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 14.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto úžasná dovolená, kde máte v hotelu pocit, že jste středobodem světa a že jsou zde jen pro vás!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto úžasná dovolená, kde máte v hotelu pocit, že jste středobodem světa a že jsou zde jen pro vás! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
WA je špičkový luxusní hotela tomu odpovídají i jimi poskytované služby.

Strava
Strava byla pestrá, střídali se druhy kuchaní, každý si našel to své a děti nemuseli být jen na hranolkách :-)

Služby hotelu
Naprosto top služby ve všech aspektech.

Pláž
Pláž je dostupná u hotelu, čistá, udržovaná, s mírným vstupem do vody, ideální pro děti. Celý den na bezpečí dozorovali plavčíci.

Lenka Fehérovà, 17.05.2019, Datum pobytu: 7.5. - 14.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Super dovolená. Samozřejmě za celkem dost peněz jsme ani nic jiného neočekávali. Celkový dojem kazí pouze pozdní ubytování, protože...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená. Samozřejmě za celkem dost peněz jsme ani nic jiného neočekávali.

Celkový dojem kazí pouze pozdní ubytování, protože pokoj jsme dostali až cca v 2. 00 hod a brzký odjezd z hotelu v 4.30 hod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.Trochu by to chtělo zlepšit odsávání z prostoru koupelny +WC.

Strava
Dokonalá. Pokud by se někomu nelíbila , tak by to byl totální rozežranec.

Služby hotelu
Posilovna, lázně,tobogány, skákadla,několik super bazénů,čtyři bary zdarma, z toho málo navštěvovaný , ale nejlepší bar v 9. patře hlavní budovy.

Nešlo ani vše vyzkoušet za těch pár dnů.

Pláž
Čistá , dostatek lehátek a ručníků zdarma.

Voda cca 28 stupňů,čistá a klidná (nevhodná pro potápění).Jeden den totálně zamořená neškodnými medůzami, které kazí dojem z koupání ( děti se dost bály a většinu času trávily v bazénech).

Anonym, 16.05.2019, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)