Recenze hotelů
Ras Al Khaimah - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 3.8 Na hotelu jsme byli potreti. Nejhorsi dovolena. All inclusive a platili jsme piti na pokojich, zmrzliny u bazenu. Pak se nam snazili...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Na hotelu jsme byli potreti. Nejhorsi dovolena. All inclusive a platili jsme piti na pokojich, zmrzliny u bazenu. Pak se nam snazili nafakturovat 1000 dr za masaz, na ktere jsme vubec nebyli. 1000 dr je ca 6000kc ?! Neochota tuto zalezitost resit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste, vse fungovalo.

Strava
Maly vyber, hodne lidi, covidiva nařízení.

Služby hotelu
Covidova nařízení.

Pláž
Spinava, zapáchala rybinou.

Josef Truhlář, 12.05.2022, Datum pobytu: 3.5. - 9.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9.4 Dovolena byla super, s hotelem jsme byli spokojeni, plaz dobra, jidlo vynikajici, uzili jsme si my i deti.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla super, s hotelem jsme byli spokojeni, plaz dobra, jidlo vynikajici, uzili jsme si my i deti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme meli mit podle smlouvy typu promo, ale v hoteli jsme dostali o tridu vys - to jsme se dovedeli az behem pobytu, pri prochazce arealem. Jinak takovy standard, nic luxusniho, ale kazdy den uklizeno, ciste rucniky, povleceni, ... takze maximalni spokojenost.

Strava
Jidlo bylo chutove vynikajici. Vyber byl pestry, vzdy byla ryba, kure, hovezi a skopove maso, bohaty salatovy pult, ovoce, dezerty. V jidelne jsme vzdy nasli volne misto, i kdyz obcas bylo i plne obsazeno. Detskych zidlicek bylo dostatek, po kazdem diteti je poctive umyvali :)

Služby hotelu
S hotelem jsme byli spokojeni, v arealu se da prochazet, oba bazeny celkem velke, takze vetsi pocet lidi nevadil. Bazen s tobogany byl taky super, bary rozum,ne rozmisteny po celem arealu vcetne zachodu a sprch. Pri odjezdu jsme sice museli nekolikrat hlasit na recepci, aby nam privezli zavazadla z pokoje, ale nakonec jsme se dockali :)

Pláž
Plaz pro deti naprosto dokonala, velmi pozvolny vstup do more - behem prilivu, pro male deti idealni. Behem odlivu se muselo do vody kousek po morskem dni - cca 20 metru max., coz nam nevadilo, deti si aspon vyhrali na mokrem pisku. Morskou travu kazdy den pri odlivu hrabali a odvazeli pryc. Plaz velka, rozlehla a dlouha, lehatek i slunecniku bylo vzdy dostatek.

Tomas Siegel, 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 4.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše bylo super,až na delegáty.Na letišti po příjezdu nepříjemní, konzultace na hotelu s anglicky mluvícím delegátem a u odjezdu jsme na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo super,až na delegáty.Na letišti po příjezdu nepříjemní, konzultace na hotelu s anglicky mluvícím delegátem a u odjezdu jsme na letišti vůbec nebyl.Kdyby jsme byli v destinaci poprvé, byl by to slušný chaos.Takto jsme mohli cestovat i bez cestovky.Jiné CK nabízí daleko lepší služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký pokoj,blízko k moři,vše čisté.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Super.

Pláž
Ráno pěkná,odpoledne odliv a velké množství trávy.

Jiří Ptáček, 09.05.2022, Datum pobytu: 29.4. - 5.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.4 Takový lepší průměr :) Je krásné, že areál je u pláže, všude plno zeleně. Samozřejmě má to spoustu much, ale to už je na majiteli :)...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Takový lepší průměr :) Je krásné, že areál je u pláže, všude plno zeleně. Samozřejmě má to spoustu much, ale to už je na majiteli :) určitě je, co zlepšovat. Doporučuji výlet do Dubaje, kupovali jsme přes cestovku s českým průvodcem, čímž musím paní průvodkyni pochválit :) byla super. Letiště obrovské, vykulený z metra a cesta na hotel přes hodinku. Asi cca 3-4 km od resortu nákupní centrum. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v patře pravé části (budova do U). Pokoj prostorný, útulný s přistýlkou a balkonem situovaným do dvora. Lednice, varná konvice, vedle káva, čaj, sušené mléko a cukry, plus lahve vody (průběžně doplňováno), jen první den plechovka coly a spriteu. Klimatizace po reklamaci fungovala skvěle, hlučnost minimální. Koupelna s otevřenou sprchou, takže voda všude :) k dispozici náhradní kartáčky, sprchové gely, šampóny, tělová mléka, koupací čapka. Ručníky čisté každý den, stejně tak ustlané postele, na kterých se spalo moc dobře.

Strava
Strava v jídelně dostačující, občas pikantní, opakující se. Těstoviny, rýže, brambory, maso, ryby, dezerty, ovoce, zelenina, kebab, nachos, vajíčka na všechny způsoby, pečivo sladké i slané, toasty, sýry, salámy, máslo, marmelády, polévky, čočka, fazole atd... K pití džusy, cola, fanta, sprite, pivo, káva a čaj. Během dne u bazénu nebo na pláži občerstvení nečekejte, pouze pití. Nosili jsme si proto po snídani v sáčcích pečivo a ovoce k vodě.

Služby hotelu
Služby v pořádku. Každý dělal svou práci celkem dobře. Jen dohled na řád a čistotu po psech opomíjejí, proto dávejte pozor, kam šlapete. U recepce kasa se vstupem pro ostatní neubytované, po Ramadánu velká návštěvnost. Na recepci Vám zapůjčí přechodky do zásuvek k nabíjení a pozor na pásky, jsou papírové a rozlepují se. Lehátka, slunečníky a ručníky zdarma v celém areálu, wifi připojení skoro všude dosáhlo :) K dispozici dva bazény pro malé i velké, u většího hlasitá hudba, skluzavky, dva bary, animace u bazénu, večer na pláži. Krámek s vysokými cenami, občerstvení během dne ke koupi.

Pláž
Až na ty řasy, které každý den personál odklízel bylo moře krásný a někdy dosti teplý. Všude mušličky, rybky, při odlivu krabi a dokonce hvězdy, Odliv je tam opravdu znát. První dny nastal odliv po obědě, poslední dny brzo ráno a odpoledne se opět přililo. Řasy jsou dál od břehu a to všude, prý tato změna nastala po vybudování umělého ostrova naproti. V zadní části pláž pro psy, nicméně pobíhají všude, dokonce Vám skočí na lehátko. Na pláži k vypůjčení skůtry, padák a jiné.

Kateřina F., 06.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

35 fotografií

Celkem: 8.8 Skvělá dovolená

  • 9.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé! villa s výhledem na moře.

Strava
All inclusive - bylo omezené pití až od 12:00 jiné nápoje. Do 12:00 dávali pouze vodu, kávu a džusy,.

Colu, sprite, fantu a jiné až od 12:00, což by u all inclusive nemělo být omezené. V jiných destinacích jsme měli veškeré pití (kromě alkoholu) 24 hodin k dispozici.

Co třetí den strava se opakovala (oběd, večeře), snídaně každý den stejná...

Služby hotelu
Podvečerní koupání v moři omezené - pracovníci hotelů zakázovali se koupat po cca 19 hod. v moři při břehu

Pláž
Umístění vilky na pláži, skvělé.

Podvečerní koupání v moři omezené - pracovníci hotelů zakázovali se koupat po cca 19 hod. v moři při břehu.

Anonym, 05.05.2022, Datum pobytu: 25.4. - 2.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.6 Jediné negativum celé dovolené patří organizaci CK na rovinu říkám, že lidé s jazykovou bariérou by zde měli problém ohledně orientace na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jediné negativum celé dovolené patří organizaci CK na rovinu říkám, že lidé s jazykovou bariérou by zde měli problém ohledně orientace na letišti a transportu.

Dále, CK by měla dopředu upozornit, že:

1. All inclusive začíná obědem, nikoliv snídaní a že i když si dáte vodu, nedej bože kafe- hotel ji po Vás bude chtít zaplatit.

2. Taxikáři neberou platební karty (paní delegátka by si měla ověřit informace a neplést si Dubaj s Ras al Khaimah)

3. CK by měla upozornit hosty na probíhající rekonstrukci silnice naproti hotelu a doporučit hostům dražší ubytování blíže k moři (nikoliv v sekci garden /pool) , neboť se v noci nevyspíte Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté ubytování, bez toho, aniž by po Vás někdo chtěl " bagšiš"

Strava
Není, co vytknout. Výborná.

Služby hotelu
Oceňuji, že i přes to, že jsme nebyli připuštěni k snídani se slovy " není v rámci all inclusive pro přijíždějící do 12hod" , jsme nakonec nemuseli doplatit vodu a kávu, kterou jsme na baru vypili ihned po příjezdu z letiště (delegátka po mém dotazu informovala, že budeme muset doplácet)

Pláž
Čistá pláž, jen je třeba počítat se skutečně velkým odlivem, který ocení zejména děti

Radka K., 03.05.2022, Datum pobytu: 24.4. - 30.4.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9.4 Super, vracime se sem. Zaznamenali jsme dokonce zlepseni oproti minulemu roku - promitlo se rozvolneni COVIDu, ocenujeme jidlo v ramci AI...

  • 9.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super, vracime se sem. Zaznamenali jsme dokonce zlepseni oproti minulemu roku - promitlo se rozvolneni COVIDu, ocenujeme jidlo v ramci AI i na plazi pres obed a prodlouzeni oteviraci doby vecerniho baru Breeze v ramci programu AI (drive do 11:00, nyni do 2:00). Zobrazit celou recenzi

Petr Šťastný, 03.05.2022, Datum pobytu: 22.4. - 30.4.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Celková spokojenost kromě stravy a moře.

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost kromě stravy a moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez problémů.

Strava
Strava vesměs ostrá a opakující se. Zákusky pouze jeden druh ve více barevných kombinacích. Byli jsme v SAE poněkolikáté a toto bylo opravdu nejhorší....

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Moře při odlivu bylo katastrofa. Na dně bahno a roste tam tráva, která se uvolňuje do moře. Při přílivu to docela šlo...

Anonym, 02.05.2022, Datum pobytu: 22.4. - 29.4.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 . . Výhodou byl výlet do Dubaje , ale ten jsme absolvovali , ač neradi s hotelovou agenturou. Je zvláštní a asi v současné situaci...

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
. . Výhodou byl výlet do Dubaje , ale ten jsme absolvovali , ač neradi s hotelovou agenturou.

Je zvláštní a asi v současné situaci pochopitelné, že v hotelu byli opravdu jenom Rusové a 2 české rodiny . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Snažili se mi nabídnout několik lepších pokojů, s tím , že to bude bez příplatku .Ve finiši mi spočítali cenu 250 dolarů navíc. V pokioji fungovala toaleta sporadicky a opravili ji až ke konci pobytu.

Strava
Všichni, kteří očekávají zajímavá jídla nedoporučuji. Všechno chutná stejně a to doslova. Ostré ale neslané, nic pro děti

Služby hotelu
Byli jsme v tomto hotelu již potřetí, ale myslím si , že se to tam hodně zhoršilo, Zvláště přístup personálu v recepci.

Pláž
Moře odpoledne uteklo bůhví kam, ale to je příroda.....Hodně chaluh

Pavel N., 02.05.2022, Datum pobytu: 19.4. - 29.4.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)