Recenze hotelů
Fujairah - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 khor fakkan je krásné město, procestuje i okolí

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
khor fakkan je krásné město, procestuje i okolí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez balkonu, bez otevíracích oken

Strava
snídaně jako v každém jiném hotelu

Pláž
hned u hotelu, poměrně čistá, upravovaná

Tomáš T., 21.11.2019, Datum pobytu: 12.11. - 18.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Doporucuji...tyden byl malo.. Prostredi mimo hotel...krasa...cisto..klid.. Lepsi dovcu jsem zatim nezazila..

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporucuji...tyden byl malo.. Prostredi mimo hotel...krasa...cisto..klid.. Lepsi dovcu jsem zatim nezazila.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vse ciste...pokoje krasne zarizene..denni uklid..TOP

Strava
Jidlo velmi chutne. Mnoho chuti..jen casto se opakujici..

Piti v ramci all i. roznasi obsluha..tak se trochu ceka...ale jinak Super!

Služby hotelu
Vse v naprostem poradku... Dojem jen kazila probihajici rekonstrukce venkovnich bazenu. Ale to je docasne...a nic co by clovek nepochopil.. Ale obecne se hotel opravdu staral a snazil se vyplnit maximalne jakkakoliv prani vcetne animacnich programu pro deti.

Pláž
Plaz velice pekna... Opet mala chybicka v podobe naplavenych odpadku (folie, vicka) ze vzdalene lodi...ale to hotel bleskove resil..a druhy den... Temer cisto.. Takze take spokojenost! Velika

Petra J., 13.11.2019, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Byla by to krásná dovolená, ale bohužel v Arabském moři byl cyklón a příbojové vlny po dvou dnech pobytu poškodily pláž, zničily...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byla by to krásná dovolená, ale bohužel v Arabském moři byl cyklón a příbojové vlny po dvou dnech pobytu poškodily pláž, zničily bazénovou terasu, baén a bar u bazénu, vstup do venkovních prostor hotelu byl do konce dovolené uzavřen kvůli pracím na odstranění následků. Delegátka se vůbec neobtěžovala dostavit a začít řešit náhradní program, reagovala pouze na náš telefonát, a to ještě bez jakýchkoliv návrhů na řešení situace( na rozdíl od ruské delegátky, která byla ihned k dispozici a organizovala náhradní program). Před odjezdem tento podzim a zimu bych si nejdříve zjistila, v jakém stavu je pláž i bazén, pokud není kompletně opraveno, zvolila bych jiný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je pěkný, pokoje pohodlné, i když úklid by mohl být lepší. Celý objekt je klimatizován na příliš nízkou teplotu, pokoje se dají regulovat, ale společné prostory ne, potřebujete svetr.

Strava
Výborná, pestrá, pouze nabídka nápojů je dosti slabá, několik džusů a voda, k snídani rozlévaná káva a černý čaj, opravdu na čtyřhvězdičkový hotel nedostačující. All inclusive mimo hlavní jídla se prakticky nekoná a nápoje po 21. hodině jsou při AI nedosažitelné, pouze ke koupi u baru u recepce.

Služby hotelu
Celkem solidní, při živelné pohromě začali organizovat zájezdy do Fujairy i Dubaje na pláž, ale bez znalosti angličtiny se nedomluvíte!!! ( asi bych ani nejela). Mnoho zaměstnanců hotelu ale mluví anglicky téměř mizivě a dělají chyby při podávání informací i při poskytování služeb. Celkově bych řekla, že hotel je špatně veden.

Pláž
Moc pěkné zákoutí KhorFakkanu, písečná pláž, boty nepotřebujete, ale ke šnorchlování se nehodí a ani není moc vhodná pro děti ( ani vybavení u bazénu). V sezóně je málo slunečníků a lehátek jak na pláži, tak u bazénu!!

Hana N., 05.11.2019, Datum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,6 Nejvíce celkový dojem kazila převaha ruských hostů, kteří se chovali často dost neurvale a arogantně. Jídlo bylo chuťově průměrné, výběr...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nejvíce celkový dojem kazila převaha ruských hostů, kteří se chovali často dost neurvale a arogantně. Jídlo bylo chuťově průměrné, výběr velký, velmi omezený výběr pití i ve službě all inclusive. Pláž, ubytování, hotel a okolí, vše hezké, bez problémů. Personál více než ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, hezké, útulné, měli jsme výhled na moře, což působilo skvěle.

Strava
Jídlo nás bohužel zklamalo, výběr byl velký, avšak příliš nám nechutnalo. Také jsme v rámci all inclusive postrádali jakékoliv svačiny, výběr drinků byl velmi omezen, koktejly k dispozici vůbec a plážový bar obsluhoval all inclusive jen od určitých hodin. Hotel totiž nabízí ještě službu ultra all inclusive, která nám vůbec nebyla nabídnuta a ta pak obsahuje i rozmanitější výběr pití a časovou neomezenost.

Služby hotelu
Personál velmi ochotný a milý, nic není problém

Pláž
Krásná, čistá, písečná

Lucie P., 01.11.2019, Datum pobytu: 22.10. - 29.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi příjemná dovolená, účast delegáta a organizace výletů. Doporučuji,

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená, účast delegáta a organizace výletů. Doporučuji, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi kvalitní servis, výměny ručníků úklid pokoje samozřejmostí každý den popř. dle požadavku.

Strava
Kvalitní rozmanitostí a chutěmi. Jen by bylo vhodné, kdyby na úrovni tohoto hotelu ****, bylo samozřejmostí v případě polopenze nabízena k večeři, aspoň pitná voda v ceně! Snídaně bez problémů.

Služby hotelu
Bez připomínek, byli jsme velmi spokojeni.

Pláž
Přímo u hotelu, jen po bouřce trochu nepříjemný plovoucí nepořádek. Plavčíci se snažili o úklid pláže, ale nebylo to hned. Asi nevýhoda pláže, která je v malém zálivu.

Radko, 14.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Krasna dovolena

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krasna dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani na vysoke urovni. Vsude cisto, neni co vytknout

Strava
Trochu mensi vyber nez jsme cekali, nicmene vse bylo delikatesou. Myslim, ze si vybere kazdy

Služby hotelu
Sluzby prvotridni. Jakykoliv nahlaseny problem je ihned resen. Staci se zminit, vse je obratem vyreseno. Jedina slabina hotelu je wifi pripojeni. To je opravdu katastrofalni

Pláž
V mori stopy ropy, meduzy, ale s tim jsem na toto misto jeli, takze asi jen pro informaci pro ostatni, kteri se sem chystaji. Otazka je, zda je tento problem kratkodoby ci ne, vzhledem k hlavni ropne trase na dohled...

Lenka K., 13.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 1.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

19 fotografií

Celkem: 10 Moc příjemná dovolená, personál moc milý, každý den uklizeno, okolí hotelu krásné, na pláži není přelidněno. Byla to naše první dovolená...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc příjemná dovolená, personál moc milý, každý den uklizeno, okolí hotelu krásné, na pláži není přelidněno. Byla to naše první dovolená s přítelem, a jsem ráda, že jsme jeli zrovna sem. Doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den jsme měli uklizený pokoj, doplněné vody, a další věci. V hotelu je příjemná atmosféra, všude čisto.

Strava
Měli jsme pouze snídani, tudíž nemohu posoudit ostatní chody, ale se snídaní jsme byli spokojeni, byla pestrá. Každý den ovoce.

Pláž
Písčitá pláž, hezké okolí, ručníky, lehátka, stolečky, na pláži i místo pro kouření. Každý den nás na pláži navštěvoval kocour, který si lehal na všechny lehátka - možná toto bylo trochu nepříjemný ale jinak vše ok.

Daniela Salamonová, 07.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 3.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásné prostředí, příjemný personál hotelu, klidný resort

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí, příjemný personál hotelu, klidný resort Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší, ale čisté a ulkizené

Strava
Na večeři výběr ze tří vždy stejných, ale chutných jídel, polévka, salát, zmrzlina nebo ovoce. První den na snídani švédské stoly, další dny pouze systém objednávky. Vzhledem k tomu, že jsme byli na snídani vždy v maximálmě 6 lidech, bylo pochopitelné, že se nevyplatilo dělat švédské stoly.

Služby hotelu
Milí personál

Pláž
Krásná, čistá, jemný písek.

Milan K., 04.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 26.9.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Sandy Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Ubytování, strava, pláž, služby - vše ok. Večerní program nebo animace nejsou. Hodně Rusů a dětí.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování, strava, pláž, služby - vše ok. Večerní program nebo animace nejsou. Hodně Rusů a dětí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
.

Strava
.

Služby hotelu
All Inclusive jen do 22:00 hod.

Pláž
.

Tomáš Pokluda, 01.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Fujairah Rotana Resort and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)