Recenze hotelů
Dubai - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená v Dubaji je naprostá bomba . Všem doporučuji . Pro lidi , kteří chtějí vidět něco úžasného a nechtějí jen ležet u pláže , tak...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Dubaji je naprostá bomba . Všem doporučuji . Pro lidi , kteří chtějí vidět něco úžasného a nechtějí jen ležet u pláže , tak super . Mají tam vše na co si zapomenete. Lidi jsou velice příjemní a milý. Pokud chcete jít na jidlo tak je tak spoustu restauraci na výběr okolo hotelu . Všude se dostanete taxíkem za málo peněz . Naprostá spokojenost . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování já super . Ikdyz pokoje jsou nekuřácké , tak nám to nevadilo. Pracující lidi v hotelu jsou strašně milý a zařídí vše co chcete .

Strava
Měli jsme polopenzi , večeři a snídaně . Pokud jste chtěli dala se přehodil večeře za oběd . Jidlo měli moc dobre a na výběr z více jídel

Služby hotelu
Služby hotelu jsou v pořádku . Pracující ochotní a milý . Pan co nám uklizel pokoj , nám vždy hezky uklidit pokoj a třeba autobus na pláž byl zdarma . Pokud jste chtěli na pláž musíte rezervovat aspoň den predem

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu na kterou vás doveze autobus , který je zdarma. Musím říct ze na plazi bylo hodně turistu. Ale moc super. Akorát tam nejsou lehátka ani deštníky. Možná za poplatek půjčí.

Klára K., 16.10.2019, Datum pobytu: 8.10. - 13.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex. Citymax Al Barsha)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Krásné počasí, teplé moře, spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné počasí, teplé moře, spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Sofitel je luxusní hotel s výbornými službami.

Strava
Snídaně - ohromný výběr všeho

Služby hotelu
Čistý hotel, každý den úklid, výměna ručníků, služby na vysoké úrovni

Pláž
Hotel nemá vlastní pláž, naproti hotelu je veřejná, bezplatná pláž. Je zde čisto, pláž je upravená, velké množství restaurací v blízkosti

Lucie T., 13.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená v Dubai se nám moc líbila. Umístění hotelu, je ve staré části, ale nám to vyhovovalo. Moc pěkný je i hotel City Max Al Barsha,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Dubai se nám moc líbila. Umístění hotelu, je ve staré části, ale nám to vyhovovalo. Moc pěkný je i hotel City Max Al Barsha, kde jsme byli ubytovaní půlku pobytu. Skvělá poloha hotelu, na proti obchodní dům a v okolí místní restaurace s výbornou indickou kuchyní. Doporučuji vyzkoušet. Preferovali jsme před Food Court v obchodním domě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj menší, ale čistý. Denně úklid a nové ručníky. Spokojenost.

Strava
Snídaně dostačující:-)

Služby hotelu
Vše v pořádku, čisto, ochotný personál.

Pláž
Autobus od hotelu na oblíbenou pláž, super, vždy přijel včas.

Marie A., 07.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 4.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme moc spokojeni jak s ubytováním tak službami v hotelu

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni jak s ubytováním tak službami v hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný hotel,velmi ochotný personál

Strava
Snídaně byla dobrá

Služby hotelu
Velká spokojenost,každý den uklizený pokoj,káva a voda.

Pláž
Na pláž nás vozil hotelový miniautobus,byla asi 10 min.od hotelu

Helena S., 06.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex. Citymax Al Barsha)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vybrali jsme si toto místo na svatební cestu a byli jsme opravdu spokojeni. Pracovníci jsou profesionálové a snaží se vám ve všem pomoci...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vybrali jsme si toto místo na svatební cestu a byli jsme opravdu spokojeni. Pracovníci jsou profesionálové a snaží se vám ve všem pomoci a vyjít vstříc. Doporučuji jet se znalostí angličtiny, jelikož na vás všechny mluví anglicky. Češtinu jsme po celou dobu v hotelu neslyšeli. I když je v hotelu velká rozmanitost hostů, všichni dodržují dress code, a to zejména slušné oblékání při pohybu na hotelu. Centrum Dubaje je asi půl hodiny cesty metrem nebo autem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly čisté a dobře vybaveny. V pokoji jsme měli televizi, která v obsahovala možnosti objednání buzení nebo zjištění předpovědi počasí. Každý den jsme měli čisté ručníky a uklizeno. Několikrát jsme potkali uklízeče přímo při uklízení a je dobré mu dát dýško, jsou na to zvyklí. Pokoj obsahuje i minibar s ledničkou, varnou konvici, kávu nebo čaj. Kava a čaj jsou v ceně a nic se za ně nepřiplácí, ovšem za zbytek minibaru ano a ceny nejsou zrovna malé. Balenou vodu v petkách nám doplňovali každý den grátis. Postel byla obrovská a velmi pohodlná, mohli jsme si nastavit i teplotu v pokoji a možnosti klimatizace. Měli jsme balkon s výhledem na bazén a pláž, který obsahoval i nábytek. V pokoji je trezor, fén i žehlička na oblečení. Celkově je pokoj útulný a cítili jsme se velmi dobře.

Strava
Měli jsme all inclusive a myslíme si, že se to opravdu vyplatilo. Oceňovali jsme velký výběr jídel, obědy i večeře byly na více místech i když se jednotlivá jídla často opakovalo. Každopádně pokaždé jsme našli něco nového k ochutnání. Pracovníci se neustále ptali jestli máme vše a zda jsme spokojeni.

V okolí hotelu je jinak velká možnost stravování. V blízkosti je mekáč, KFC, pizzérie i kavárny, my jsme se tam ale nedostali, jelikož nám stravování v hotelu stačilo. U bazénu je bar, kde je k dispozici pití do devíti do večera. Nošení jídla nebo pití na pokoj nevidí moc rádi.

Služby hotelu
Pracovníci jsou velmi profesionální, se všemi se domluvíte anglicky. Neustále se ptají, zda je všechno v pořádku a pokud ne, snaží se věc rychle vyřešit. Recepce je nonstop, takže i když jsme odjížděli na letiště před čtvrtou hodinou ranní, byl neustále někdo k dispozici. Jedinou potíž jsme zaznamenali s výtahy, kteří si jezdí tak trochu jak chtějí a někdy čekání na ně bylo zdlouhavější. Celkově je hotel na vynikající úrovni.

Pláž
Pláž je necelé dvě minuty chůze od hotelu. Je písečná a čistá, neustále tam chodí uklízeči a sbírají odpadky. Jsou tam k dispozici slunečníky nebo lehátka za poplatek. Přesně nevím kolik, nevyužili jsme to a leželi jsme na ručnících. Ručníky dávají k dispozici i v hotelu. Kolem pláže jsou různé stánky s občerstvením nebo sladkostmi.

Marek S., 05.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 1.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Amwaj Rotana - Jumeirah Beach Residence

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

jídelna 5 fotografií

Celkem: 6,6 Dovolená splnila naše očekávání. Ideálně postavený nízký hotel na pláži a v blízkosti vše co senior k dovolené potřebuje.

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Ideálně postavený nízký hotel na pláži a v blízkosti vše co senior k dovolené potřebuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pro dva splňoval naše požadavky na ubytování.

Strava
Snídaně uspokojivé, večeře, bohužel, stále stejné !!!

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Skvělá, nechybí bar, dělená na dvě části: písek-tráva.

Zdenek Schneider, 05.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 1.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Dubai Marine Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolená jako taková byla fajn, spousta míst, co se nám v Dubaji líbilo. Pro neznalé těchto míst ledacos zaskočí, především klimatické...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená jako taková byla fajn, spousta míst, co se nám v Dubaji líbilo. Pro neznalé těchto míst ledacos zaskočí, především klimatické šoky venkovního prostředí oproti interiérům, mnohdy až 25 stupňů. Dále také to, že v Emirátech si nedáte jen tak někde pivo, víno ani jakýkoli alkohol. Na supermarkety plné piva a vína zapomeňte a kupte si něco na letišti, protože když už najdete hotel s licencí, tak dvě piva jsou doslova k nezaplacení.

Jídlo cca stejně drahé jako u nás, podle kvality restaurace, ale dá se najíst za normální peníze. Taxíky levné, pokud se informujete předem, mnohdy ví hned cenu. Jinak cestování venkovním metrem také super, za půl hoďky jste všude za pár korun, jen je třeba koupit kartičky na dobíjení. Zajištění zájezdu jako takové bylo děsné, být to důchodci, co nemluví anglicky, tak asi neopustí letiště. Anglicky hovořící delegátka, nechte si zdát. Polovina mluví jen rusky, pár vět dosti neforemnou angličtinou. Vyzvedne vás někdo s papírem, naloží po vymotání z letiště a vykopne u hotelu. Poté se vám po dvou dnech ozve delegátka, že přijede, něco málo (velice stručně) řekne, spíše kam chcete jet, ať si to u ní zaplatíte, (výlety vám tam prodá každý a všude , jako místní trhy) pak vám dá telefon na Whatsupp a zmizí, dovíte se až den před odjezdem , kdy a kde vás kdo nabere a odveze na letiště, pokud by tedy člověk nejel s cestovní kanceláří, vyjde to na stejno, jen si mávne na taxi a koupí letenky zvlášť s hotelem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na výbornou. Pokaždé uklizeno, vytřeno, doplněné kafe, čaj , voda , prostě vše, i snídaně byli velice dobré, prostě si nandáte to, na co máte chuť. Nejlepší byli asi omelety na přání a lívance. Střešní bazén také super, jen brzo zavírá. Klidně by mohl místo do 7 fungovat alespoň do 9. Personál ochotný a vstřícný.

Strava
To jsem popsal výš, jelikož jsme neměli All inclusive, tak snídani chválí , nebylo víc , co si přát na výběr, snad jen malinko lepší kávu ????

Služby hotelu
Hotel vám dal vše, o co jste si řekli. Wifi ihned, mýdla, ručníky a základní občerstvení jsou samozřejmostí, fén a takové ty klasické věci taky ok.

Pláž
Pláž nás nějak nebrala, jelikož v Dubaji to asi není to hlavní, tam se jede kvůli městu, ne kvůli koupání, byli jsme na pláži u hotelu Atlantis, pak vedle Burj al Arab ale klasický písek jako všude jinde.

Martin, 04.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Auris First Central Hotel Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 V prvom rade sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za skvelú dovolenku plnú zážitkov. Cítili sme sa super. Počasie sme mali nádherne letné,...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V prvom rade sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za skvelú dovolenku plnú zážitkov. Cítili sme sa super. Počasie sme mali nádherne letné, cez deň 40stupňové teploty, v noci okolo 35. S hotelom Grand Excelsior Bur Dubai sme boli spokojní tiež. Nemáme čo vytknúť. Ešte raz ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu dovolenku od Vás. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo veľmi pekné. Hotel spĺňal podmienky na svoje 4*. Pred hotelom nás očakával príjemný personál,ktorý nám vyložil a vzal kufre a doprovodil nás k recepcii. Tam taktiež veľmi personál do 5 minút vybavil náš check in a už sme bez problémov mohli ísť na izbu. Tá bola priestranná, pekná, v typickom arabskom prevedení.

Strava
V hoteli boli 3 typy restaurácii: s tradičnou kuchyňou, čínska a mexická reštaurácia. V ponuke mali mnoho chutných jedal(teplý a studený pult), vynikajuce dezerty,šaláty, čerstvé cestoviny pripravované priamo pred vami, stále čerstvé rôzne druhy ovocia.

Služby hotelu
Hotel mal dobrú vybavenosť,bar( s premietaním rôznych športov a možnosťou dať si vodnú fajku a mnoho drinkov) a bazén na streche ponúkal krásny výhľad na mesto, mali sme k dispozicii aj saunu, (za priplatok aj wellnes procedury,manikuru,...) fittnes centrum,biznis zónu s PC a tlačiarňou. Potraviny sme mali na 50m od hotela, metro okolo 300m čiže ku všetkému sme mali blízky prístup. Ak sa nám nechcelo ísť pešo tak pred hotelom boli vždy pripravené taxíky. Metrom na Burj Khalifu a Dubai Mall to boli 3 zastávky, takže v centre sme boli za 10minút.

Pláž
Hotel poskytoval aj osobný odvoz ich autom na blízku pláž La mer, kde boli obchody, mnoho reštauracii, aquapark,krásna piesočnatá a čistá pláž. Na pláže Jumeirah sme sa vedeli dostať taxíkom(cca 8-12€) alebo autobusom,ktorý mal zastávku priamo pred hotelom.

Dominika K., 03.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Grand Excelsior Bur Dubai (ex. Dhow Palace)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Super dovolená vše proběhlo k spokojenosti určitě se budu chtít do budoucnosti do Dubaje vrátit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená vše proběhlo k spokojenosti určitě se budu chtít do budoucnosti do Dubaje vrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na úrovni pokojík čistý, moderní styl každodenní úklid. Výhled z pokoje na moře a na krásy města super zážitek. Jediný mínus stavba u hotelu takže hluk ze stavby, ale v Dubaji jak jsem zjistila se staví pořád a všude .

Strava
Strava pestrá bohaté švédské stoly střídala se kuchyň arabská, italská , mexická jídla bylo pořád dostatek i velice zajímavé bylo, že i některé pokrmy vám dělali před očima vlastně jste si i mohla říct jak to chcete přichystat úžasné !!!!! Polopenze s nápoji........chlazené i na pláži.

Služby hotelu
Hotel na úrovni , moderní styl nový takže vše v pohodě, personál ochotný poradit a vše vysvětlit, aby jste se dokázali orientovat ve městě a v dopravě.

Pláž
Pláž hotelová lehátka, slunečníky osušky v ceně poukazu písečná a voda na konci září min 35 termál........

Dana Zlatníková, 02.10.2019, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Aloft Palm Jumeirah

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Dovolená všeobecně jsme si užili, fakt stojí za to jet do Dubai.

  • 4,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 10 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená všeobecně jsme si užili, fakt stojí za to jet do Dubai. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naše očekávání byli trochu více než to co jsme si dostali. Hotel má opravdu výbornou lokalitě, ale to je vše, jinak je hodně starý hotel, pokoj co jsme dostali první noc byl katastrofální starý rozbití nábytek, smradlavý pokoj a cely patro a to byl nekuřácký, fakt bylo to jako šok pro nás. Jsme si požadovali twin postele dlouho před příjezdem a stejně nám je nedali. Pak nám vyměnili pokoj a to bylo lepší. Nejela bych do toho hotel znovu. Je potřeba velká rekonstrakce.

Strava
Velmý špatná, málo na výběru každý den bylo to samé. ovoce nebyli čerstvé, dokonce nejkteré byli z plechovky!!!!

Služby hotelu
Pracovnice jsou v pohodě, slečna Cristina (concoerge) je moc hodna a ochotna pomáhat.

Pláž
Pláž je cca do 20 minut pěšky, jede tam i minibus ale vždy byl plný tak bylo lepší jit pěšky.

Marwa A., 01.10.2019, Datum pobytu: 19.9. - 28.9.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Marina View

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií