Recenze hotelů
Dubai - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Dovolená splnila mé očekávání, zájezd jsme pojali spíše jako poznávací, auto jsme měli po celý pobyt z půjčovny

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila mé očekávání, zájezd jsme pojali spíše jako poznávací, auto jsme měli po celý pobyt z půjčovny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, pokoje čisté, voňavé, na pokoji varná konvice, čaj, káva. Koupelna hezky vybavena, vana, bidet, sprška u WC, mýdlo, sprchový gel, kondicioner, šampon, tělové mýdlo, fén. Denně doplňovali 0,5l vody na osobu, nebyl problém, aby dali i více vod. Denně úklid, výměna ručníků.

Strava
Stravu jsme měli polopenzi. Bohaté snídaně všeho druhu, dokonce i teplá jídla jako špagety, kukuřice v sýrové omáčce, těstoviny, různé pomazánky, jogurty, vajíčka ve všech podobách, sladké pečivo, ananas, meloun, broskve hrušky, vše nakrájeneé na talířích, čerstvý pomerančový džus, ananasový džus. Večeře formou bufetu, ryby, kuřecí maso, skopové maso, hovězí, vepřové, rýže, brambory, těstoviny, různé dezerty, moučníky a kompot z ovoce. Nedovedu si představit, že by si někdo nic nevybral. Zaměstnanci v jídelně velice milí a ochotní, k večeři rozlévali obyčejnou vodu a ještě byla možnost načepovat si džusy nebo ledový čaj.

Služby hotelu
U hotelu je menší bazén, může se používat od 7.00 -20.00, na den půjčují osušky buď k bazénu nebo na pláž. Zapíše se číslo pokoje, jméno a při vrácení se podepíšete.

Pláž
Na pláž jezdí schuttle bus zdarma, my jsme ale nevyužili. Pláže spíše takové městské, půjčení lehátek je dost drahé.

Helena Kaliánová, 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 13.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Atana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná a pohodová poznávací dovolená Dubaje s nezapomenutelnými zážitky.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná a pohodová poznávací dovolená Dubaje s nezapomenutelnými zážitky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj? Mysleli jsme si nejprve, že se zmýlili, protože jsme dostali apartmán s veškerým vybavením, které potřebujete pro dokonalou dovolenou - pro odpočinek a relax po celodenním poznávání. Hotel - stejné nadšení. Takže jedním slovem - perfektní.

Strava
Strava - výběr všeho v dostatečném množství, neustále doplňování - teplé, studené, některé okamžitě čerstvě připravované (například ranní omelety, palačinky), vše velmi chutné. Mimo hotel jsme ochutnávali především místní speciality a arabskou kuchyni a moc jsme si pochutnali, nápoje především fresch džusy a káva - vynikající, velmi chutná.

Služby hotelu
Recepce, úklid, služby při stravování, zajištění taxi - vše rychle a vstřícné, bezproblémové.

Pláž
Na pláži jsme byli pouze 2x, neboť jsme cestovali především za poznáváním, ale pláže čisté, upravené, sprchy, občerstvení - klid a pohoda.

Šárka Z., 15.04.2019, Datum pobytu: 7.4. - 12.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Avari

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 V Dubaji jsme byli potřetí. Líbí se nám tam. Věděli jsme do čeho jedeme. Ze všech tří pobytů byl tento hotel nejhorší. Navštívili jsme...

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
V Dubaji jsme byli potřetí. Líbí se nám tam. Věděli jsme do čeho jedeme.

Ze všech tří pobytů byl tento hotel nejhorší.

Navštívili jsme i jiné arabské země a i z těchto pobytů je tenhle nejhorší.

Pravdu je, že jsme téměř vždy cestovali s německými CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování podprůměrné.

Nechápu, jak mohou být pokoje tak malé, pokud tam má člověk strávit 10 dní dovolené. Celou dobu jsem měla šaty v kufrech, protože není místo kam, je pověsit.

Kousek od hotelu budovali nový hotel a do 4.00 hod rána pískal jeřáb a hlučeli dělníci. Neuvěřitelné.

Ve větším horku (39 stupňů) centrální klimatizace nestíhala chladit a bylo v pokoji víc než námi nastavených 21 stupňů.

Strava
Fádní. Celých 10 dní stejná. Hodně lidí, museli jsme čekat na místo jak ve školní jídelně. Malé lžičky na zamíchání kávy luxus. Prý si máme míchat velkými lžícemi. někdy i džus jsme si lili do hrnků na kávu.

Chleba a pečivo žádné. Pouze toustový chléb celých 10 dní.

Služby hotelu
Služba fungovala spolehlivě a dobře. Pokoje byly vždy uklizené, pokud to vůbec v tak malém pokoji šlo.

Pláž
AlMamzar park je nádherný. Pláž je pěkná. Odvoz jsme nevyužívali, protože tlačení do autobusu, kam se vejde 22 lidí už opravdu nedáváme. Jezdili jsme radši taxíkem.

Galina O., 15.04.2019, Datum pobytu: 2.4. - 11.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Asi si treba uvedomit, ze Dubaj nie je plazova dovolenka! V tom pripade Dubaj vrelo odporucame! A letiet s Emirates je tiez zazitok, moct...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Asi si treba uvedomit, ze Dubaj nie je plazova dovolenka! V tom pripade Dubaj vrelo odporucame! A letiet s Emirates je tiez zazitok, moct si pocas letu pozriet 3 ceske filmy a uz pristavame :-) Amway Rotana ma vybornu polohu! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba- nakolko je masivny nabytok, mne prisla tmava, ale to nevadilo, nakolko sme chodili do izby fakt len spat. Inak mal clovek fakt vsetko potrebne a aj nepotrebne, napr. rychlovarnu konvicu- caje, kavu, fen, papuce, zupan, osobnu vahu, sejf, tv, mineralky denne v cene. Minibar v chladnicke sa platil.

Izby maju priamy, alebo bocny vyhlad na more.

Strava
My sme mali all inclusive, co sa oplatilo uz len kvoli napojom, nakolko su dost drahe. Zrovna ako som v bare pri bazene sedela, prisiel si pan kupit Corona pivo 0,3l a barman mu ponukol akciu 5 piv v prepocte za 50 eur.

Ranajky boli asi najlepsie z ponuky- clovek sa musi pripravit, ze su trochu ine ako europske. Vzdy bola cersta pomarancova a melonova stava, a potom ananasovy a jablkovy dzus-nie cerstve. Voda s mätou, citronom a pomarancom. Kava, Caffe Latte, ci caj sa objedna u obsluhy.

Obedy a vecere- vyber asi z 3 druhov mäsa, rozne salaty. A ako to poznam z inych krajin zakusky (casto nechutne zele) chutili fakt vyborne. Mensi vyber ovocia.Vsetko sa podava v restauracii Horizont.

Hned pri prichode donesie obsluha mineralku a pyta sa co prinesie na pitie.

V ramci AI v piatok (co je u nich ako u nas nedela) od 13-17h pri bazene stanky s talianskou, bbq, cinskou, dokonca a pecene bravcove, stanok s miesanymi napojmi, stanok so studenou kuchynou, arabskou kuchynou, atd.- tak to sa treba objednat je to v ramci AI v cene a bolo to fakt uzasneee.

Hotel ma aj taliansku restauraciu a bar na 1. posch. kde sa da tiez najest- v bare ala card vyber asi z 5 jedal a v restauracii tiez ala card s predjedlom, hl. jedlom a zakuskom.

Obedovat sa da aj pri bazene- vyber asi 5 jedal- pre mensi hlad.

Jedlo bolo chutovo vyborne, aj ked vyber nebol az taky velky. Ale zas radsej menej kvalitneho jedla, ako jest hotove hranolky a kuracie nugety :-)

Služby hotelu
Prisli sme na hotel rano a nakolko sme museli cakat trochu na izbu nam bolo ponuknute za 170 eu lepsia izba a hned, co sa mne osobne nepozdavalo. Taktiez nam bolo povedane, ze ranajky si musime zaplatit 40e/os. lebo AI plati od obeda :-( . Asi zalezi, kto je na recepcii, lebo posledny den sme mohli byt na izbe, kym po nas neprisiel taxik a mohli sme cerpat AI do odchodu, len sme to museli 1 den vopred zahlasit. Inak sluzby super, mili ludia, neskutocna cistota. Nielen v hotel, ale cely Dubaj. S tak cistym mestom som sa este nestretla. Nakolko je Dubaj druhe najbezpecnejsie mesto, sme nechavali lezat mobil na stole a odisli sme si zobrat jedlo, zaplavat- nikdy sme sa nemuseli bat, ze by nieco zmizlo.

Hotel ma fitness, welness. 2x denne upratovanie, doplnanie kavy, caju, mineralok

Bazen- vzdy bolo kam si lahnut, lehatka volne. Bazen mensi, ale fajn. Bar pri bazene super, mila obsluha

Pri vchode do hotela, zamestnanci otvarali dvere a podla potreby zavolali taxi (taxi su lacne, metro este lacnejsie, bezpecne a vsade sa da dotat)

Pláž
Plaz bola najvacsie sklamanie. 2 lehatka+ slnecnik 50 eur. More- no Karibik to nie je, po asi 2 metroch je voda zelena a ked stojim po plecia vo vode, od kolien uz nizsie nic nevidim. Takze snorchel a podvodny fotak nam bol na nic. Inak miesta na plazi vela a plaz cista. Sem tam nejaka meduza. More nebolo az tak moc slane, takze nestipali az tak oci :-)

Anonym, 14.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 8.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Amwaj Rotana - Jumeirah Beach Residence

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená v Dubai byla úžasná.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Dubai byla úžasná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelové služby na vysoké úrovni. Čisto, každý den úklid a voda na pokoj.

Strava
Strava super. Večeře až do 22:30.

Služby hotelu
Ochota personálu.

Pláž
Pláže dostupné busem nebo taxi.

Lucie K., 12.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 9.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Hampton By Hilton Dubai Airport (Al Qusais)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Super dovolená!

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, nové pokoje.

Strava
Snídaně se opakovaly, ale dalo se to přežít :-)

Služby hotelu
Velmi milý a laskavý personál.

Pláž
Krásná pláž! Kousek od hotelu.

Anonym, 09.04.2019, Datum pobytu: 30.3. - 6.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Amwaj Rotana - Jumeirah Beach Residence

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkově v podstatě nemáme co vytknout, hotel jsem si našla podle polohy a vše bylo podle očekávání.

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově v podstatě nemáme co vytknout, hotel jsem si našla podle polohy a vše bylo podle očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velikostí naprosto ok, čistý, každý den uklizený, jen klimatizace nefungovala tak, jak by měla. Bohužel jsme neměli výhled na marinu, některé pokoje mají a je to mnohem lepší :-)

Strava
Strava rozmanitá, každý si určitě vybere a nemáme co vytknout :)

Služby hotelu
Služby skvělé, nemáme co vytknout.

Pláž
Pláž je nějakých 500 metrů od hotelu a ideál. Je obrovská, takže si každý najde své místo, buď na písku nebo za poplatek na lehátku.

Šárka S., 08.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Marina Byblos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Hotel v dobré lokalitě, blízko centra města. Pokoj i stravování bylo v pořádku, akorát v okolí hotelu zrovna něco budovali, takže jsme...

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v dobré lokalitě, blízko centra města. Pokoj i stravování bylo v pořádku, akorát v okolí hotelu zrovna něco budovali, takže jsme museli řešit s recepcí problém s hlukem. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 07.04.2019, Datum pobytu: 16.2. - 21.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem velmi pozitivní

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem velmi pozitivní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl menší, ale postačoval, odpovídal ceně

Strava
Měli jsme snídani formou buffetu, vynikající, velký výběr, kombinace indické a kontinentální snídaně

Služby hotelu
Personál byl příjemný, v případě dotazů ochotně vysvětlil.

Pláž
Pláž Al Mamzar je moc pěkná, doporučuji navštívit. Bohužel zdarma shuttle, který organizuje hotel, má velmi omezený počet míst, takže asi 2/3 lidí se do něho nedostane.

Magdaléna, 05.04.2019, Datum pobytu: 11.3. - 16.3.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Vše odpovídalo mému očekávání, protože jsem si předem přečetl recenze předchozích cestovatelů a vše nastudoval na youtoobe, tripadvisoru,...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše odpovídalo mému očekávání, protože jsem si předem přečetl recenze předchozích cestovatelů a vše nastudoval na youtoobe, tripadvisoru, streetview atd. Za ty peníze je to přesně průsečík ceny a kvality, který jsem potřeboval.

Hotel Vás neohromí, ale ani nezklame :-). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má dobrou polohu - 2 stanice metra ve vzdálenosti cca 1 km a pěšky dojdete i na břeh Dubaj Creeku. Pokoje jsou malé a vybavení je už trochu ojeté, ale vše funguje, všude je čisto, personál perfektní, voda, čaj, káva na pokoji doplňovaná denně, ručníky denně čisté, bazén na střeše s výhledem na Khalífu, 3x denně zdarma bus na pěknou pláž (5 AED poplatek). Hotel je ideální výchozí bod na vlastní poznávací výlety (taxi na Dubaj Frame, metro na Khalifu, Dubaj Mall, Dubaj Marínu,....). Měli jsme jen snídani a celý den jsme byli na výletech - doporučuji taxi na krátké vzdálenosti (12 AED Dubaj Frame) a metro na vše ostatní (42 AED celodennní neomezená gold jízdenka (ne karta) - super výhled z 1. vagonu, kde nikdo není). Metro je lepší než taxi, kvůli častým zácpám.

Strava
Měli jsme jen snídaně, vše OK, výběr normální, vše ihned doplňují. Jídlo neohromí ani nezklame.

Služby hotelu
Vše perfektní od příjezdu po odjezd. Čisto, vlídno, příjemně, vše dle očekávání.

Pláž
Na pláž Al Mazar jezdí 3x denně zdarma hotelový autobus. Cesta trvá cca 30 minut kvůli zácpám. Pláž je za směšný poplatek 5 AED a je perfektní, čístá, s krásnou zahradou, WC, převlékárny, stánky, grilovací boxy, trávníky, prolézačky pro děti, ....

Bohužel voda byla 1.4.2019 ještě studená (odhaduji 23 C) i když jina bylo teplo 35-39 C (teploměr taxi).

Pláž určitě stojí za návštěvu.

Milan A., 05.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 2.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)