Recenze hotelů
Dubai - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Hotel je výborně situovaný. Všude je to kousek taxíkem, ten stojí zapakatel. Krásný hotel a milý personal.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je výborně situovaný. Všude je to kousek taxíkem, ten stojí zapakatel. Krásný hotel a milý personal. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je výborně situovaný. Krásný hotel a milý personal

Strava
Vynikající, za nás úplně vše ok

Denisa, 03.05.2021, Datum pobytu: 23.4. - 28.4.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Voco Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.8 Dovolená, na které si člověk odpočine. Jako klidný mladý pár jsme jeli vyloženě za odpočinkem, nikoli za zábavou nebo rušným prostředím....

  • 6.5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená, na které si člověk odpočine. Jako klidný mladý pár jsme jeli vyloženě za odpočinkem, nikoli za zábavou nebo rušným prostředím. Celkový dojem z lokality skvělý, v okolí nic nechybí a pokud chcete někam do obchodu, taxi či uber je tam do 10min. Nějaká kavárnička a restaurace téže v okolí je. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší vybavení v pokoji, ale úplně vyhovující a dostačující. Je třeba dát si pozor na to, že ačkoliv je u CK napsáno pokoj s balkónem, není to tak docela pravda a my jsme například takový pokoj nedostali, museli jsme 2x žádat o výměnu. Prý chyba na straně CK. Jinak pokoj a hotel čistý, pokojová služba uklízí denně. Bazén před hotelem menší a lehátek také pomálu, nejlepší je přijít po snídani- odpoledne plné.

Strava
Celkový dojem průměrný, o žádný gastro zážitek se nejednalo. Díky aktuální situaci vše nabírají číšníci, bohužel ne vždy tam jsou, někdy po pár minutách čekání přiběhne chudák kuchař z kuchyně a jídlo Vám nabere. Výběr úplně dostačující, ale přijdete- li poslední hodinu na večeři, jsou to spíše zbytky, něco už třeba není. - což by nám nevadilo tolik, jako to, že když jsme se jednou objevili na večeři v půl 10 (byly do 22:30), tak jsme se setkali s velmi nepříjemnými pohledy ze strany personálu, který nám dokonce i slovně naznačil, že jsme měli tolik času, proč jdeme až teď, že už uklízí. Což dle mého názoru, v 5hvězdičkovém hotelu, by se dít nemělo. Také tou dobou, po 21. hod, na večeři už nikdo neobsluhoval, čekalo se, než někdo přijde a jídlo Vám nabere. Podotýkám, večeře byla od 19, neboli to není tak pozdě, přijít po 21., když se odněkud vrátíte.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nijak obzvlášť nevyužívali, kromě restaurace, bazénu a pláže u hotelu. Velké plus ale dávám kavárně na lobby, kde měli výbornou kávu a byli vždy velmi milí. To samé plavčíci u vody. Pro každého by se udřeli, až je jich člověku líto.

Pláž
Pláž hned u hotelu. Čistá, lehátek akorát tolik, aby se tam nemačkalo moc lidí. Stane se, že když přijdete v poledne, je plno. Moře klidné, bez vln. Čisto.

Michal D., 05.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Royal Central The Palm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Super.

  • 8.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost.

Strava
Nenadchla,ale stačila.

Služby hotelu
Vše v poradku.

Pláž
Super s každodenní procházkou.

Martina L., 22.03.2021, Datum pobytu: 9.3. - 18.3.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Marina Byblos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Hotel s krásným výhledem z pokoje a z vany přímo na centrum města. Milý a ochotný personál, skvělé služby delegáta. Kousek od hotelu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel s krásným výhledem z pokoje a z vany přímo na centrum města. Milý a ochotný personál, skvělé služby delegáta. Kousek od hotelu Metro, takže vše dostupné veřejnou hromadnou dopravou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejhezčí hotel v Dubaji, ve kterém jsem byla ubytovaná, nádherný výhled z pokoje s automatickými závěsy na ovládání, vana se sprchovým koutem s obrovským výhledem, služby hotelu skvělé.

Strava
Snídaně z důvodu Covid 19 byly asistované personálem, nicméně široký výběr a velice chutné jídlo.

Barbora K., 16.03.2021, Datum pobytu: 6.3. - 13.3.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Voco Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8.8 Hotel super, snídaně, bazén, personál bez výtek, ráda se tam vrátím.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel super, snídaně, bazén, personál bez výtek, ráda se tam vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování kvalitní, jen jsme měli problém s klimatizací, měl být na pokoji návod, aby se dala vypnout, muselo se zavřít okno a pak teprve otevřít, jinak se stále spouštěla..

Strava
Snídaně byla perfektní, jen kvůli covidu vše nandával personál a tvořily se fronty.

Služby hotelu
Bezva, jen kvůli covidu se bezplatné musely platit, třeba transfer na pláž..

Pláž
Bezva, jen kvůli covidu se bezplatné musely platit, třeba transfer na pláž.. A čas byl pevně daný, takže v 15.00 na hotel zpět, což je brzy..

Helena Novotná, 08.03.2021, Datum pobytu: 26.2. - 5.3.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Millennium Place Barsha Heights

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel Voco je naprosto fantastický, úžasný výhled a skvělá postel. Určitě doporučuji !

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Voco je naprosto fantastický, úžasný výhled a skvělá postel. Určitě doporučuji ! Zobrazit celou recenzi

Strava
Klasická snídaně s velkým výběrem džusů a fresh džusů.

Služby hotelu
Všichni byli milí a ochotní.

Sabina Gruberová, 05.02.2021, Datum pobytu: 26.1. - 2.2.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Voco Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (1)

Výhled z okna 4 fotografie

Celkem: 9 Hotel krásný, na fanem miste na The Palm asi nejlepší, ostatní hotely jsou monstra. A bohuzel se na ně musíte dívat , protože jsou všude...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný, na fanem miste na The Palm asi nejlepší, ostatní hotely jsou monstra. A bohuzel se na ně musíte dívat , protože jsou všude kolem. Celkově nás místo trochu zklamalo, Palma je vlastně malá a úplně celá zastavěná. Krásný výhled na město. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé, všechno fungovalo.

Strava
Některé restaurace byly zavřené kvůli Covidu, ale nevadilo. Jidlo výborné, ale dojem kazilo opravdu hodně drahé pití, nejen alkohol.

Služby hotelu
Hotel fungoval luxusně, jako 5*

Pláž
Pláž čistá, malinká , ale pěkná, kklidne moře. Na to, že jde o umělý ostrov se musí počítat s tím, že tam nikdy nebudou vlny , ani že písek neni jako na běžné pláži. Lehátka a slunečníky, servis skvělý

Jaroslava S., 02.12.2020, Datum pobytu: 22.11. - 29.11.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Sofitel Dubai The Palm

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Je to ráj na zemi,kde je možné vše- záleží jen na tom,kolik máte peněz.Je de veliký výběr zážitků a vyletu které jsou skvělé organizovany...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Je to ráj na zemi,kde je možné vše- záleží jen na tom,kolik máte peněz.Je de veliký výběr zážitků a vyletu které jsou skvělé organizovany a nikdy jsem nebyl zklamaný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je blízko zastávky metra, krásný a udržovaný,pokoje uklizeny a doplňovány každý den nebo dle přání.Lide jsou vstřícní a s úsměvem splní každé přání

Strava
Měli jsme jen snídani ,na ktere najdete vse co chcete,jídlo je dobré, teple a stále doplňované

Lubomír M., 24.03.2020, Datum pobytu: 22.2. - 1.3.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)