Recenze hotelů
Ajman - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Super dovča. Vše dle očekávání. Výlet na Burj Kalifu cca hodinu od hotelu. Hotel zajišťoval bus za 40 AED na osobu (tam i zpět). Výlet...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovča. Vše dle očekávání. Výlet na Burj Kalifu cca hodinu od hotelu. Hotel zajišťoval bus za 40 AED na osobu (tam i zpět). Výlet jsme koupili přes zazitkyvdubaji za cca 1200 Kč na osobu. Byli jsme v15:30, což je perfektní čas pro shlédnutí fontány za světla i ve tmě a návrat do hotelu, abychom stihli večeři. Hotel denně zajišťoval free bus do nákupního centra v Ajmanu i Sharjanu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše čisté, vše z mramoru a zrcadel ????. Hotel dceři poslal v den narozenin dort na pokoj.

Strava
Vynikající, pestrý výběr, Coca-Cola, džusy skutečné, žádné ředění. Zákusky, saláty vynikající. Maso a různé přílohy také.

Pláž
Čistá, voda čirá, dostatek lehátek

Petra C. G., 02.03.2020, Datum pobytu: 21.2. - 26.2.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Moc se nám tam líbilo, bylo to skvělé a doporučuji hotel i CK. Personál výborný a milý. Příští rok se vracíme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc se nám tam líbilo, bylo to skvělé a doporučuji hotel i CK. Personál výborný a milý. Příští rok se vracíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, spokojenost.

Strava
Výborná, bylo z čeho vybírat. Výborné moučníky.

Služby hotelu
Sauna, pára , skvělý bazén.

Pláž
Pěkná pláž, lehátka a osušky zdarma.

Magdaléna Mikčová, 02.03.2020, Datum pobytu: 23.2. - 28.2.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada by Wyndham Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Hotel byl na slušné úrovni, i když poněkud omšelý interier.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl na slušné úrovni, i když poněkud omšelý interier. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pokojích s výhledem na moře stálo za příplatek, protože výhled na druhou stranu bylo mnohem horší.

Strava
Strava byla dobrá, i když šestá večeře už byla poněkud stereotypní a už jsme se těšili domů.

Služby hotelu
Velmi oceňujeme dopravu od hotelu do Dubaje 2x denně zdarma.

Pláž
Pláž byla blízko, soukromá, s poskytováním ručníků a lehátka i slunečníky zdarma

Milada B., 01.03.2020, Datum pobytu: 16.2. - 22.2.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada by Wyndham Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená byla super

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli naprosto spokojeni. Pokoj splnil naše očekávání. Spíše malý apartmán s oddělenou obývací částí a ložnicí, pěkná kuchyň i dostačující sociální zařízení. Pokoj po úklidu vždy voňavý a čistý. Denně doplňovali 1/2 litrovou vodu na osobu.

Strava
Vždy bcyo z čeho vybírat. Jídla velmi chutně upravená, spousta zeleninových salátů , ovoce. Maso připravováno na několik způsobů, několkk druhů příloh. Výborné byly zákusky , na kterých si dali opravdu záležet. K jídlu dolévali vodu dle potřeby . Stravě se nedalo opravdu nic vytknout.

Služby hotelu
Recepce na profesionální úrovni, snažili se nám ve všem vyhovět. Úklid pokoje občas selhal, stalo se , že někdy zapomněli. Ale většinou bylo vše v pořádku.

Pláž
Cesta na pláž byla v pravidelných intervalech hotelovým busem, který byl občas pěkně přeplněný, hlavně ruskými turisty, kteří se neumějí moc chovat a tim cestu znepříjemňovali. Všude byli první a chovali se jako by jim to tam patřilo. Jinak moře bylo čisté a pláž také. Občas byl problém najít lehátka. Ale celkový dojem dobrý.

Anonym, 28.02.2020, Datum pobytu: 18.2. - 25.2.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Hotel & Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,2 Od dovolené jsem požadoval "vypnout", neměl jsem speciální požadavky. Okolí hotelu je chudší část , přesto člověk měl pocit...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Od dovolené jsem požadoval "vypnout", neměl jsem speciální požadavky.

Okolí hotelu je chudší část , přesto člověk měl pocit bezpečí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderní, účelně zařízený s veškerým vybavením, včetně denního doplnění vody, kávy, čaje......

Strava
Strava vynikající, pestrá, obsluha milá a rychlá.

Služby hotelu
Speciální služby hotelu jsme nežádali, pokojový servis, recepce, "nákupní" bus do Dubaje, transfery - vše zcela v pořádku.

Pláž
Pláž a plážový servis v pořádku, trochu nás zaskočily vysoké vlny z otevřeného moře, na plavání jsou lepší zálivy.

Pavel Studecky, 26.02.2020, Datum pobytu: 11.2. - 18.2.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Wyndham Garden Ajman Corniche

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolenú sme si užili. Bolo výborne že hotel poskytoval shuttle bus do Dubaja do centra, keďže je to trosku ďalej. Veľmi sme to ocenili.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenú sme si užili. Bolo výborne že hotel poskytoval shuttle bus do Dubaja do centra, keďže je to trosku ďalej. Veľmi sme to ocenili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme apartmán a nemôžeme sa vôbec sťažovať. Bol priestranný, čistý. Hotel už má starší nábytok ale všetko je čisté.

Strava
Jedlo nás prekvapilo, bolo si z čoho vyberať, jedlo sa aj obmieňalo. Veľký vyber zeleniny a ovocia to u nás zabodovalo. Výborne zákusky ????.

Služby hotelu
Služby okrem shuttle busu do Dubaja sme nevyužili ale táto služba nám prišla veľmi prínosná. Tak isto sme raz využili aj bus na pláž.

Pláž
Pláž je asi 15 min autobusom (poskytuje hotel) chodí niekoľko krát za deň takze nie je problém. Pláž bola čistá, lehátka k dispozícii a taktiež osusky.

Alena U., 08.02.2020, Datum pobytu: 28.1. - 4.2.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Hotel & Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Cekově převažuje spokojenost a pozitivní zážitky. Nicméně bych doporučila ostražitost před dokupovanými službami (delegát na místě nabízí...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Cekově převažuje spokojenost a pozitivní zážitky. Nicméně bych doporučila ostražitost před dokupovanými službami (delegát na místě nabízí nasmlouvané výlety). I když člověk příliš neočekává, přece jen nás překvapilo, když při výletu do pouště, kde byl avizován výhled na západ slunce, nás zavezli na místo, kde je prý slunce jen ráno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi pěkné, hotel čistý, hotelové služby fajn.

Strava
Strava velmi dobrá. Zvláště obědy a večeře moc dobré a bohatý výběr. U snídaní to bylo horší, např. kvalita sýrů a salámů byla hluboce pod náš běžný standard. Naproti tomu toasty a sladké pečivo výborné.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Pláž pěkná, soukromá, oddělená od veřejné plotem (za kterým se denně hromadily davy čumilů)i když od hotelu oddělená 6 proudou silnicí (2 přechody).

Jitka Koutová, 29.01.2020, Datum pobytu: 17.1. - 24.1.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada by Wyndham Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vrátili jsme se dnes v noci a jsme plní dojmů, tak píšeme za čerstva. Pobyt za tuto částku cca 29 000,-Kč hodnotíme velmi dobře, chtěli...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vrátili jsme se dnes v noci a jsme plní dojmů, tak píšeme za čerstva. Pobyt za tuto částku cca 29 000,-Kč hodnotíme velmi dobře, chtěli jsme si odpočinout a být spolu což se povedlo. Pokud by někomu vadila ruska klientela či množství aktivních mešit v nejbližším okolí hotelu, tak to není to pravé místo pro Vaši dovolenou.

Pokud budete chtít vyjet do Mall Dubaj, Burg Khalify apod., tak máte možnost bezplatného minibusu a nebo jako my využít taxi. Neobjednávejte přes hotel (cena 85-100€ jen cesta tam, která trvá cca 55min.). Když půjdete 100 metrů od hotelu, tak Vás odveze první taxi za 100 AED (cca 630,-Kč a cesta zpet cca 150 AED). Poblíž hotelu je obchod Store, ve kterém si můžete nakoupit alkohol... je tam Budwei-ser ... hrozná chuť, ale dá se s tím přežít. Určitě využijte služeb sympatického delegáta CK. Perfektně vám vše vysvětli a poradí Vám! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v 10.patře s výhledem na moře. Hluk z cesty nám nevadil, silný vítr 26.1. a hluk velkých vln taky ne, naopak pěkná podívaná.

Strava
Byli jsme mile překvapeni chutí většiny jídel, salátů a dortíků, do hotelu této **** kategorie jsme jeli s tím, že za tyto “ levné” peníze (dva dospělí a miminko = Celkem 29 000,-Kč/allinclusive-light) nemůžeme čekat zázraky, ale rádi jsme se spletli. Výběr průměrný, ale vše chuťově moc dobré.

Služby hotelu
Welnes průměrný, staršího data výstavby. Masáže jsme nestihli, ale stoji cca 700-900,-Kč/60-90min. Personál velmi ochotný, snaží se vyjít ve všem vstříc a vyhovět. Snad budete mít štěstí a bude se Vám věnovat Amy z Filipín. Neskutečně milá a ochotná holka !

Pláž
No pláž.. to je slabina hotelu.. musíte jít přes 4 proudou cestu s mnoha 40cm obrubníky. Takže nedoporučujeme pro rodiny s miminkem co berou kočárek (musíte zvednou kočarek 8x tam a 8x zpět - doslova překážková dráha).

Na pláži potkáte výhradně ruskou klientelu - 80% z nich kouří po celou dobu od doutníků, cigaret po něco baleného a u toho bohužel hlasitě telefonují přes Viber či Whats. Chování některých z nich k personálu hotelu je nechutné.

Anonym, 28.01.2020, Datum pobytu: 20.1. - 27.1.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada by Wyndham Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)