Recenze hotelů
Abu Dhabi - Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Hotel i jeho zasazení do okolí je skvělé. Hotel je bez alkoholu, což nám vůbec nevadilo a...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Hotel i jeho zasazení do okolí je skvělé. Hotel je bez alkoholu, což nám vůbec nevadilo a je to z toho důvodu, že jsou tu rodiny s dětmi. Řekla bych, že rodiny s dětmi jsou zde z 80 %. Každý den dětí křičel, jecely, dokud nedosáhl svého. Pokud jste chtěli klid, využili jste pláž. Takže si tu každý najde své místo. Kdo chce dovolenou bez dětí, ať sem nejezdí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé a nemáme co vytknout. Pokoj jsme měli v 8.patre s výhledem na moře a částečně bazén. Pokoj byl velmi prostorný, obývací část i ložnicova část byli v jedné větší. V koupelně je vana i sprchový kout.

Strava
Strava trochu monotónní obědy a snídaně. Večeře byly vždy na nějaké téma Asie, Latin America, Mexico, Itálie, Sea food aj. Výběr byl trochu menší, ale i tak se dalo vždy vybrat.

Služby hotelu
K službám hotelu není nic moc co vytknout. Všichni velmi milí a ochotni vám pomoci. Jediné, co je problém, je sunset bar, kde většina zaměstnanců věděla, jak to chodí, že nejdřív řekněte co chcete a pak číslo pokoje, na co se vás má zeptat. Tak narazili jsme i na jednoho, kterému bylo úplně jedno z jakého pokoje jste a zda máte či nemáte all inclusive a namarkivalvam to zaplbou cenu a někdy nedal ani účtenku. Oni tam nejsou na all inclusive moc zvyklí a tak mu to bylo jedno. Ale jako all inclusive máte 20% slevu na fresh džusy a koktejly atd. Proto jsme se vždy u tohoto jednoho museli ozvat.

Pláž
Pláž čistá a uklizeno. Každý den stejně jako u bazénu byl záchranář.,ktery pláž hlídal. Minus je, že moře bylo neskutečně moc teplé, dalo se tam vydržet cca 20 minut a někdy ani to ne. Je to způsobené podnebí a umístěním hotelu, jelikož jste v průplavu.

Kateřina Kočí, 13.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Příjemný hotel, ubytování na úrovni, výborná strava, ochotný a milý personál, pláž malinká, ale čisto.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel, ubytování na úrovni, výborná strava, ochotný a milý personál, pláž malinká, ale čisto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré. Čisto, spokojenost

Strava
Výborná, dostatečný výběr.

Služby hotelu
Dostatečné. Lze domluvit individuální výlet přímo v hotelu.

Pláž
Pláž přístupná, malá, čistá. Lehátek dostatek. Též menší bazén. Přístup do vody poměrně příkrý, není vhodné pro úplně malé děti.

Dagmar P., 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný hotel na pěkném místě, pokoj s výhledem na moře ..

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel na pěkném místě, pokoj s výhledem na moře .. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Poko velký, nadstandardně vybavený, koupelna s vanou i sprch. koutem , 2 wc, čistý, krasny výhled na bazény a moře..

Strava
Jídlo dobré, trochu menší výběr..

Služby hotelu
Celkový dojem hotelu velmi dobrý.. i pro rodiny s dětmi.. super dětský koutek i s hlídáním..

Pláž
Krásná hotelova pláž, akorát lehátka jsou velmi brzy obsazena, vyplatí se jít dříve a zabrat si lehátka se slunečníkem.. vstup do moře strmejsi..

Petra K., 15.05.2019, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolenou jsme si moc užili., Hotel je krásný měli jsme krásný výhled na prezidentský palác. Hotel je spíš určen převážně pro děti, ale...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moc užili., Hotel je krásný měli jsme krásný výhled na prezidentský palác. Hotel je spíš určen převážně pro děti, ale nevadilo nám to. Personál na nás moc suchý ale chápu, že musí mít nějaký zásady Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj každý den ukkizený

Strava
Strava super až na to že pokud máme all inclusive hlídejte účtenky při objednávání teplých nápojů po nás ze začátku chtěli kávu zaplatit až po vysvětlení už nám ji dávali v rámci all inclusive.. Sami nevěděli co a jak.

Anonym, 07.05.2019, Datum pobytu: 24.4. - 4.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Bylo to úžasné, perfektně položen hotel s výborným servisem. Moc jsme si to užily.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to úžasné, perfektně položen hotel s výborným servisem. Moc jsme si to užily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné pokoje, špičkový servis, 2x denně výměna ručníků, ručníky na pláž půjčovány u bazénu. Portýr vždy připravil a našel volná lehátka se slunečníkem.

Strava
Velký výběr, každý večer večeře na jiné téma např: asie, itálie, mexiko, BBQ grilování, mořské plody. Vždy byl přítomn kuchař který připravil něco přímo před vámi, ať už na snídani ( omelety, vajíčka), obědy ( steaky) nebo večeře dle tématu.

Služby hotelu
Super, nemáme jedinou připomínku.

Pláž
Pláž sice malá, ale hned u hotelu, takže se dalo ležet u bazénu a do moře to bylo pár kroků. Všude lehátka, slunečníky a ručníky zadarmo.

Jana Králová, 17.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 11.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel Khalydia Palace by Rotana ma naprosto fantasticke místo.Primo z postele jsme viděli prezidentský palác a Emirates Palace,kam stojí...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Khalydia Palace by Rotana ma naprosto fantasticke místo.Primo z postele jsme viděli prezidentský palác a Emirates Palace,kam stojí za to určitě jít.A jako další bonus byl Etihad Towers, naprosto úžasná vyhlídka v 74.patre o 380°kde máte v ceně vstupného (cca 700kc )vouger na 55dirhamu(cca390,-)kde si můžete vychutnat kávu,fresh juice,čaj,či skvělé víno z široké nabídky.O luxusu a přepychu se netřeba zmiňovat, naprostou dokonalé, včetně celého hotelu a personálu.Kazdy vecer zameren na jinou svetovou gastronomii ,od Mexicke,Thajske,Italske ....kuchyne, včetně fantastických mořských plodů,,kdo má rád,tak si zde přijde na své ((krabi,krevety, mušle..) obrovské mnozstvi dortu,zákusků,ovoce,zeleniny a i na malé děti zde myslí, mají pro ně přizpůsobenou stravu.Pokud nestíháte večeři (do 22:30h.),z důvodu třeba vyletování do Dubaje,jakožto třeba my,nemají problém vám ji vykompenzovat za oběd:).Celé Abu Dhabi je poklidnější,presto mnoho míst k vidění i na kolech, které jsme si zapůjčili přímo na hotelu (140kc na celý den).Corniche promenáda vede podél pobřeží a určitě je zapotřebí navštívit Heritage village (stará osada v centru)kde koupíte nejaky ten suvenýr a vidíte původní řemeslné vyroby.V ceně hotelu fitko,squash,vyrivka a mnoho dalšího,nedá se vše ale stihnout:).Jako top zážitek,bych ráda zmínila zajet si terenima autama do pouště na písečné duny,zkušení šoféři vás ohromy co vše se dá sjed a vyjet na dunach,jeceli jsme vsichni:),v pousti vas ceka velka večeře,projížďka na velbloudech,můžete si zde i zasurfovat na písku,sisa,nechat se pomaloval henou, vyzkoušet si abaji a zatančit s místní taneční při západu slunce:).Stejně jako nás děda, který se nám po Síse trošku více rozjel????,ale byla sranda a bavili se i místní.Da se na místě koupit i alkohol,ceny nevím,nevyuzili jsme bar.Za celou naši skupinu 8lidi velké díky za báječnou dovolenou ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fantasticke????

Strava
Fantastická ????

Služby hotelu
Fantasticke????

Pláž
Malá,ale čistá,bazény vyhřívají a zdá se,že pláž i rozšiřují.

Gabriela Krčálová, 10.04.2019, Datum pobytu: 30.3. - 6.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)