Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Všude bylo daleko...sice jezdily Bugy a minibusy, ale stejně....

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Všude bylo daleko...sice jezdily Bugy a minibusy, ale stejně.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na úrovni, pokoj prostorný, čisto, denně čisté prádlo...

Strava
Jídlo odpovídalo 3*...jedli jsme, abychom neměli hlad

Služby hotelu
Personál byl milý, ochotný, spokojenost

Pláž
Pláž čistá, ale boj o lehátka....

Jaroslava T., 13.11.2019, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Doporucuji...tyden byl malo.. Prostredi mimo hotel...krasa...cisto..klid.. Lepsi dovcu jsem zatim nezazila..

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporucuji...tyden byl malo.. Prostredi mimo hotel...krasa...cisto..klid.. Lepsi dovcu jsem zatim nezazila.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vse ciste...pokoje krasne zarizene..denni uklid..TOP

Strava
Jidlo velmi chutne. Mnoho chuti..jen casto se opakujici..

Piti v ramci all i. roznasi obsluha..tak se trochu ceka...ale jinak Super!

Služby hotelu
Vse v naprostem poradku... Dojem jen kazila probihajici rekonstrukce venkovnich bazenu. Ale to je docasne...a nic co by clovek nepochopil.. Ale obecne se hotel opravdu staral a snazil se vyplnit maximalne jakkakoliv prani vcetne animacnich programu pro deti.

Pláž
Plaz velice pekna... Opet mala chybicka v podobe naplavenych odpadku (folie, vicka) ze vzdalene lodi...ale to hotel bleskove resil..a druhy den... Temer cisto.. Takze take spokojenost! Velika

Petra J., 13.11.2019, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 S hotelem jsme byli velmi spokojeni, vše odpovídalo předchozímu popisu, personál byl velmi laskavý a ochotný. Jediné, co nás překvapilo...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S hotelem jsme byli velmi spokojeni, vše odpovídalo předchozímu popisu, personál byl velmi laskavý a ochotný. Jediné, co nás překvapilo bylo, že hotel byl zaměřen na ruskou klientelu a tomu bylo vše uzpůsobeno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl s výhledem na moře, jak bylo objednáno, hezky čistý s lednicí a varnou konvicí.

Strava
Strava byla perfektní - místní speciality každý den trochu obměněné, děstké jídlo a vždy i něco evropského.

Služby hotelu
Každý den byla možnost svést se v rámci zájezdu do obchodního centra do Dubaje do 30 min (The Dubai Mall) - odtud se pak dalo popojet už jen kousek taxíkem do centra Dubaje.

Na soukromé písečné pláži byly vždy k dispozici ručníky s lehátky.

Pláž
Pláž byla soukromá - od hotelu se muselo přejet přes přechod na druhou stranu silnice. Po celý den byla pláž hlídána 2 plavčíky. Na tuto pláž byli sváženi ruští hosté i z jiných Ramada hotelů, které nebyly přímo u pláže. Pláž se tak rychle ráno zaplnila - vždy jsme volné lehátko našli, jen ne už třeba pod slunečníkem. Čistota pláže by mohla být lepší, ale to hodně závisí na přítomných turistech.

Martina S., 12.11.2019, Datum pobytu: 1.11. - 9.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 7,6 Hotel Citymax al Barsha at the Mall se uvádí 3 hvězdy, myslíme si, že odpovídá až nadstandardně. Umístěný cca 3-5 minut chůze do...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Citymax al Barsha at the Mall se uvádí 3 hvězdy, myslíme si, že odpovídá až nadstandardně. Umístěný cca

3-5 minut chůze do nákupního centra Mall of the Emirates, kde je stanice na metro – červené. Klimatizace funguje všude až nepřiměřeně, že je vám chladno. V Mall of the Emirates se nachází potraviny Carrefour, kde koupíte všechno. Taky hodně fast food restaurací. Neplatí se žádná kauce v hotelu, avšak pobytová taxa 3 dolary na noc za pokoj u toho hotelu. Letiště cca do 30 minut vzdálené. Město ji čisté, plné turistů a hodně aut.

Hotel má 15 pater. V recepci vše vyřešíte, ochotně pomůžou vysvětlit, co potřebujete. Personál taky milý, ochotný. Stravování výborné. Výlety jsme podnikaly samy, cestování metrem, kdy si koupíte stříbrnou kartu a nabijete nebo taxíkem – cenově výhodný ve čtyřech osobách. Přes CK výlety dosti drahé. Celý hotel dobré pokrytí wifi. Časový posun +3 h. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel 15 pater, pokoje ne moc velké, bez balkonu, ale s prostorným sociálním zařízením, lednice na pokoji, trezor, klimatizace. Ubytování na kartu. Úklid každý den i výměna ručníků. Snad jen, že prádlo večer špatně schne, ráno spíš vlhké. Není kde sušit. Na pokoji konvice - každý den dostanete kávu, čaj, cukr a 2 půl litrové vody. Jejich pitná voda se moc nedá pít. Převařovali jsme. Není potřeba redukce do zásuvky. Celý hotel dobré pokrytí wifi.

Strava
My měli polopenzi - snídaně a večeře, je možno i snídaně a oběd. Nebo jen snídaně. Snídaně od 6.30-10.30 h - džusy - jablko, ananas, pomeranč, čaj, mléko, káva pouze jedna na výběr, salámy - nic moc, sýry, zelenina, ovoce, vajíčka, párky, pečivo nebylo žádné ani chleba pouze toastový chleba, croissanty, muffiny, sladké pečivo, něco málo z teplého výběru, mysli, jogurty, marmeláda, med, daly se udělat toasty. Snídaně za nás trochu slabší. Večeře od 19.00 - 23.00 h - výborné zeleninové saláty, ovoce - meloun, jahody, mandarinky, mango, ananas, hrušky, jablka, pomeranč, polévka - výborné, rýže - opět výborná, těstoviny, brambory pečené - vařené, hranolky nebyly. Ryby ano - výběr pouze jen 2 druhy. Maso - výborné kuřecí, guláše, hovězí, pečené, masa s omáčkou. U večeře byla k pití i voda. Zákusky, pudingy. Večeře za nás výborné a chutné na 3 hvězdy hotel. Obědy 12.00 – 15.00 h.

Pitná voda nebyla moc dobrá, proto jsme kupovali. 1,5 l vody cca 2 AED, v akci jsme koupili 6 ks balení vody

za 30 AED.

Velkým zklamáním však bylo, že neměli u snídaně automat na kávu s výběrem, kdy byla pouze jedna káva. Automat na více druh kávy za peníze však byl umístěný v hotelu.

Služby hotelu
Nahoře hotelu 15. patro je umístěný bazén s lehátky a slunečníky zdarma - osušky dostanete taky. Otvírá se v 9 h do 22. h. Recepce funguje nepřetržitě, výtahy uvnitř hotelu - tuším 3. Schodištěm točeným se dostanete taky na pokoj. Restaurace je dole v přízemí hotelu. Toalety ano, jak restaurace, tak recepce uklizené. Sportovní bar v přízemí. Fitness nahoře hotelu.

Pláž
Pláž není dostupná. Hotel nabízí shuttle bus zadarmo odvoz na pláž Jumeraih Beach cca pro 20 lidí - 7.30, 8.30, 9.30 h tam a zpět v 11.30, 12.30, 13.30 h. Nutno nahlásit předem, aspoň den na recepci. Cesta cca 20 minut. Moře čisté, hezké, bílý světlý písek a hlavně teplé. Toalety ano. Lehátka a slunečník nevíme, ale uvádí se, že dost drahé. Je to pláž u hotelu Burf al Arab. Další pláž La Mer z našeho hotelu však dostupná nejlépe taxíkem cca 25-30 minut, cena 50 AED v jednu stranu. Krásná pláž, moře krásné, čisté, toalety ano. Další v Dubaj Marina veřejná pláž JBR (uvidíte Dubajské oko).

Milka M., 12.11.2019, Datum pobytu: 27.10. - 2.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex. Citymax Al Barsha)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Obdivuhodné, dechberoucí, čisté, bezpečné, doporučujeme vidět aspoň jednou za život.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Obdivuhodné, dechberoucí, čisté, bezpečné, doporučujeme vidět aspoň jednou za život. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší hotel (13 pater), hezké ale starší vybavení. V pokoji je kuchyňka, pračka, mikrovlnka. Ochotný personál, okamžitě vše přinesou, vodu v 0,5l balení, ručníky atd.

Strava
Strava byla dobrá, neurazí, nenadchne.Pivo v restauraci stojí 35 dirhamů. Alkohol je velmi drahý a dá se koupit pouze v specializovaném obchodě. Např. v Dubai Marina Mall v přízemí u parkoviště.

Služby hotelu
Odvoz na pláž 1x denně v 9,30 a zpět. 1x do vzdálenějšího Mall. V hotelu je zdarma sauna, posilovna, venkovní bazén.

Pláž
Hotel půjčuje tlusté, velké ručníky na pláž. Slunečníky vzít vlastní z ČR. Pláž je 15 min. od hotelu, Jemňouký písek, voda teplá jako kafe.

Lubomír Petr, 12.11.2019, Datum pobytu: 25.10. - 31.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Marina View

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,8 Splnila nase ocakavania.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Splnila nase ocakavania. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie velmy super

Strava
Strava vyborna, trosku mensi vyber,ale hladny som nezostal

Služby hotelu
zodpoveda popisu. spokojnost

Pláž
pekna mala cista piesocnata.

Roland L., 12.11.2019, Datum pobytu: 2.11. - 9.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Marjan Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla perfektní. Krásné počasí, prostředí i služby.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla perfektní. Krásné počasí, prostředí i služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu na hotel jsme čekali dlouhou dobu, než na nás na recepci přišla řada. Poté nám recepční oznámil, že pro nás nemá objednané pokoje, ale že nám dá lepší ubytování. Čekali jsme co z toho bude a byli jsme mile překvapeni. Místo rodinných pokojů jsme dostali vilky u moře se soukromým bazénem. Vilky nejsou nové, ale čisté, udržované a na krásném místě. Sice nám chyběla jedna postel, ale po urgenci na recepci nám ji během pár hodin přivezli. Celou dobu pobytu jsme neměli jediný problém, který by zaměstnanci hotelu nevyřešili. Musíte si tedy o vše říct, sami neudělají nic, ale pokud danou věc řešíte, vyjdou Vám maximálně vstříc. Nutností je ale znalost angličtiny.

Strava
Jídlo bylo rozmanité a chutné. Děti měly ze začátku problém si vybrat, přece jen je jídlo kořeněnější a vzhledově jinak upravované, než jsme zvyklí z domova. Ale vždy si něco našli. Dospělý jsme problém s výběrem neměli vůbec a ocenili jsme koutky, kde bylo místní jídlo, místní koření. Denně bylo kuřecí a hovězí maso, vždy nějaká ryba nebo mořské plody. Zeleniny moc nebylo, ovoce menší výběr, ale vše dobré. Zákusky a dezerty výborné Pití bylo vždy také dostatek, nealko nápoje vždy, alko si musíte dobře vybírat. Víno dobrý, pivo plechovkové, tvrdý alkohol po redukci koly nebo toniku také dobrý. Je třeba dbát na oblečení, v plavkách a košili Vás na jídlo nepustí, na večeři musíte být zvlášť slušně oblečeni. Děti ale mohou nosit cokoliv, ty nikdo neřeší.

Služby hotelu
Resort je velice rozsáhlý, pokud bydlíte dole u moře, pěkně se projdete, když jdete na jídlo nebo k bazénům. Celý den jezdí po rezortu el. vozíky a malá auta, když nechcete chodit pěšky, stopnete si ho a kamkoliv vás dovezou. V rezortu je několik bazénů, kde je voda chladnější než v moři. Moře je velice teplé, takže ochlazená voda v bazénech byla příjemná. Osušky u bazénů byly vždy k dispozici, stejně tak u moře. Zaměstnanci hotelu Vás vyjdou vždy vstříc, pokud si chcete naplánovat soukromý výlet, ať do Dubaje, nebo aquaparku, do pouště, zařídí Vám auto s řidičem, dají informace. Auto je vám pak přistaveno přesně na čas, řidiči sice jezdí jako blázni, ale vzhledem k dálnici, která je 100 km rovná bez zatáček, není třeba mít strach. Na čas vás dovezou kam je potřeba, počkají na vás a zase odvezou zpět na hotel. Všichni mluví anglicky.

Pláž
Pláž je cca 600 metrů dlouhá, čistá s krásným pískem. Voda v moři je teplá a plná mořských zvířat. Krabů jsme viděli bezpočet. Odliv je brzy, to pak je písečná část, kde moře ustoupilo plná lidí, kteří se fotí se západem slunce a dětí, kteří staví hrady a přehrady z písku. U moře je příjemný bar, kde si celý den dáte jak pití, tak i jídlo. Osušky dostanete vždy, při odchodu z pláže je vrátíte, není třeba nosit vlastní. Lehátek je dost hned ráno, pokud přijdete později, už nejsou. Ale platí nepsané pravidlo, když lehátko není půl hodiny používané, bere se za volné a můžete si ho zabrat. Jediné mínus bylo, že podél moře nevede žádná promenáda, kde by jste se šli večer projít, Je cesta kolem hotelové pláže, ale na konci je zeď a dál se nedostanete a také tam nic není. Takže projít se k dalším hotelovým komplexům a resortům nelze.

Helena H., 11.11.2019, Datum pobytu: 29.10. - 5.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Village at Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 4,4 Nebyla jsem poprvé v SAE, ale tento zájezd mě velice zklamal. Tento hotel je pro ruskou klientelu, jen ruština, tak nevím, proč česká...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nebyla jsem poprvé v SAE, ale tento zájezd mě velice zklamal. Tento hotel je pro ruskou klientelu, jen ruština, tak nevím, proč česká cestovka sem posílá naše klienty. Z celkového počtu z jednoho dne 262 klientů, z toho 15 Čechů. Tato informace mi byla dána animátorkou. která byla velice milá. Večer žádný program,

Delegátka při příjezdu dala hned setkání a informační leták opět v ruštině a angličtině. Snad jedu s českou cestovkou, ne ??? Jinak se o klienty vůbec nestará . Když budete něco potřebovat, zavolejte. Jinde delegáti mají stanovené časy, kdy můžete přijít a získat další informace, které potřebujete. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá kategorii, každý den uklizené pokoje, nové ručníky, OK

Strava
Byla dobrá, hlavně dortíčky, hovězí maso většinou tvrdé, ale vynahradila to rybička na různé způsoby. Možná trochu větší pestrost.

Služby hotelu
Netekla teplá voda, pořád studená, nebo trochu vlažná. Voda v moři byla teplejší.

Delegátky jsem se ptala, zda-li je třeba zajistit si rezervaci v autobuse na nákup do obchodního centra RAK. Prý není třeba. Jaké však bylo překvapení, když jsme se nedostali do autobusu, neboť jsme neměli rezervaci.Takže ani základní info nepodala správně.

Pláž
Na počet klientů malá, hlavně nedostatek slunečníků. Kdo nepřišel zabrat místo do 7 hod, tak na pláži již nebylo místo.

Bar na pláži nefungoval do 31.10. Od 1.11 prý začíná sezóna, tak byl otevřen, ale pouze půl hodiny v rozmezí 11- 12 hod. Otevření baru od 11 hod je pozdě, většinou jinde bylo otevřeno od 10 hod. Muselo se chodit po schodech a zahradou až k bazénovému baru a nosit si pití. Přístup z hotelu na pláž buď vyjít před hotel a pak brankou zase do areálu hotelu, nebo únikovým schodištěm. Kdo si vybral únikové schodiště a bydlel ve 4 patře, tak do 1 patra 48 schodů a chodbou na výtah nebo dále pokračovat po schodech. A to ještě nepočítám 52 schodů z pláže do zahrady.

Anonym, 11.11.2019, Datum pobytu: 27.10. - 6.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 5,8 Vše ok.

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vše ok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čistý, personál moc milej.

Strava
Snídaně jsou jeden velký zmatek - strašně moc lidí na málo prostoru. večeře jsou moc dobrý a v klidu si člověk vybere.

Služby hotelu
Vše OK.

Pláž
Na pláž je zdarma shuttel.akorát v pátek nejede a v pondělí a středu to jede na pláž kam nemůžou chlapi. Druhej shuttle je k nějakýmu obchodáku u kterýho je i pláž, ale řidič nám vynadal že jedeme na pláž a ne do obchodďáku,ale kašlali jsme na něj. Člověk musí často jezdit taxíkama.

Lukáš Heřtus, 11.11.2019, Datum pobytu: 28.10. - 7.11.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)