Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Krásná odpočinková dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná odpočinková dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo popisu v nabídce výhled na moře velký pokoj s veškerým vybavením.

Strava
Vynikající za ten týden jsme nestačily ani všechno ochutnat.

Služby hotelu
Služby hotelů jsme nevyužívaly.

Pláž
Pláž přímo u hotelu pár kroků z pokoje. Dostatek lehátek a slunečníků a krásné čisté moře.

Pavla Janků, 18.05.2022, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Radisson Blu Fujairah

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 celková spokojenost dle očekávání. Trochu šok byla jen recepce hotelu ale hotel samotný je hezký a čistý.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celková spokojenost dle očekávání. Trochu šok byla jen recepce hotelu ale hotel samotný je hezký a čistý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje jsou čisté, denně uklizené, vybavení nezničené.

Strava
myslím že si vybere každý, velký výběr salátů. nabídka jídel se mění takže během týdenního pobytu máte možnost jíst pokaždé něco jiného.

Služby hotelu
hotel si myslím patří k těm lepším. naštěstí jsme byli v hotelu když byl asi poloprázdný tak byl klid, ale před ojezdem se ubytoval zájezd indů se psi a detmi a to byl maskr :)

Pláž
pláž je sice písečná ale v době odlivu se musíte prodírat travním porostem na dně, což je dost nepřílemné.

Michaela Špačková, 18.05.2022, Datum pobytu: 17.4. - 24.4.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel krásný, moderní, ale už bych se tady nevrátila ani bych nedoporučila svým známým.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný, moderní, ale už bych se tady nevrátila ani bych nedoporučila svým známým. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje krásné, čisté, moderní! Není co vytknout!

Strava
Strava byla luxusní! Za týdenní pobyt se nic neopakovalo. Vždy velký výběr a skvěle dochucené! Po moři to nejlepší z dovolené!

Služby hotelu
Celkový dojem služeb hotelu je právě důvod, proč bych se tady nevrátila. Na pláži není bar, pouze jeden u bazénu. Druhý uvnitř hotelu, ale tam samozřejmě nemůžete v plavkách. Takže zbývá jeden... a to u bazénu. Místa na sezení bylo málo, takže jste si museli pití vzít sebou. Večer si nebylo kde sednout a nějaké večerní programy tady neznají. Takže buď uvnitř nebo na balkóně pokoje! Hotel je postavený na velmi malém prostoru, všechno je hodně stísněné, tudíž všude pořád hodně lidí. Rozlohou hotel nezvládá kapacitu turistů.

A co je největší perličkou? Tak to, že od 13:00 hod již nesvítí slunce u bazénu a od 16:00 už ani na pláži!!! Skvělý architekt!!!

Pláž
Pláž byla krásná, čistá, udržovaná. Moře čisté a teplé. Lehátek na první pohled vypadá hodně, ale není tomu tak. Pokud si je ráno v 6:00 nechytnete, tak už ne!!!

Opět stejný problém a to je kapacita!

Anonym, 17.05.2022, Datum pobytu: 29.4. - 6.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hampton by Hilton Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborný

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborný

Strava
Vyborná

Služby hotelu
Výborný

Pláž
Hodně dobrý

Pavel Špaček, 17.05.2022, Datum pobytu: 8.5. - 14.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Riu Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost. Velmi příjemný a ochotný personál.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Velmi příjemný a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování zcela odpovídalo integrovanému. Oproti uvedenému check inu nás ubytovali hned po příjezdu.

Strava
Rozsáhlá nabídka různých druhů kuchyní včetně vegetariánské.

Služby hotelu
Hotelové služby bez chyby. Vše perfektní. Všem našim požadavkům bylo ochotně vyhověno.

Pláž
Dostatek lehátek. Pláž uklizená a čistá.

Milena P., 17.05.2022, Datum pobytu: 8.5. - 14.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Riu Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Hotel se nachází asi v nejlepší části Dubaje, protože se nachází v Marině a ta je za mě nejhezčí místo v celé Dubaji a zejména večer....

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nachází asi v nejlepší části Dubaje, protože se nachází v Marině a ta je za mě nejhezčí místo v celé Dubaji a zejména večer. Takže výběrem tohoto hotelu rozhodně nešlápnete vedle. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté a hezké. Odpovídalo úrovni 5 hvězdičkového hotelu.

Strava
Strava byla velmi pestrá. V rámci all inclusive byl na výběr ze 3 restaurací (italská, středomořská, britská/americká) a bufetem formou švedských stolů a všechny jídla byla na úrovni 5 hvězdičkového hotelu. V restauraci byla možnost si vybrat tři chody z 80% věcí na menu. Ty nejdražší položky se vybrat v rámci all inclusive nedali. V rámci resortu bylo i více restaurací, ale ty se nedali využít v rámci all inclusive, tak na to je třeba dát si pozor a pořádně se zeptat na recepci, kde všude lze využívat tuto možnost.

Pláž
Pláž byla cca 300 metrů od hotelu, jelikož jste se museli projít přes resort, ale tím to bylo lepší, jelikož jste se vyvarovali ruchu z bazénu, kde byli řvoucí děti. Pláž byla čistá, lehátka a ručníky k dispozici a barman, který Vám nosil drinky přímo až na lehátko.

David B., 17.05.2022, Datum pobytu: 8.5. - 14.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Habtoor Grand Resort and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný hotel, který můžu jen doporučit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel, který můžu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné pokoje, které byly vždy vzorně uklizené.

Strava
Výborné snídaně i večeře. Velká rozmanitost a výběr. Nedalo se nic vytknout.

Služby hotelu
Personál skvělý. Velice ochotní a milí lidé, kteří se snažili při každé příležitosti pomoct.

Pláž
Pláž byla menší a v zátoce, ale byly zde nabízeny vodní sporty za příznivé ceny. Hned vedle nádherné bazény, takže každý najde co potřebuje

Patricie S., 16.05.2022, Datum pobytu: 2.5. - 11.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Intercontinental

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Fanstasticka dovolenka nad ocakavania

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fanstasticka dovolenka nad ocakavania Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovedajuce ***** standardu

Strava
Pestra a vynikajuca - prekvapila autentickost indickej a thajskej kuchyne

Služby hotelu
All-inclusive len do 23:00. Zdarma shuttle bus do Dubai mallu.

Martin S., 16.05.2022, Datum pobytu: 16.4. - 23.4.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.2 Resort s jednou jídelnou, 3 bazény, klouzačky. Moře na dně s řasami, písčitá pláž s pozvolným vstupem.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Resort s jednou jídelnou, 3 bazény, klouzačky. Moře na dně s řasami, písčitá pláž s pozvolným vstupem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj cabana standard, i když jsme dítě nemělo mít svou postel, jak psali, tak ji mělo. Byli jsme dva dospělí a dítě 5 let a měli jsme třílůžkový pokoj v přízemí. Na terase pouze jedna židle, takže se tam nedalo sedět, okolní pokoje občas přemístili židle z vedlejších teras na svoji. Pokoj pěkný, na pokoji župan, pantofle, konvice, šampon, kondicionér, krém, mýdlo, trezor zdarma, lednička, tv. Každý den pěkně uklizeno.

Strava
Strava byla dobrá, občas pálivá. Každý den kuře, ryba, hovězí na jiný způsob. Velký výběr salátů. Ráno malé palačinky, pro děti super. K pití džusy, voda v 0,5l petkách k dispozici v neomezeném množství na vyžádání na baru, pivo v plechovce, víno, asi 5 druhů koktejlů a místní alkohol, kafe. Kafe bylo k dispozici v barelech volně k natočení k jídlu. Jinak si lze uvařit kafe i na pokoji. Škoda byla, že byla jen jedna restaurace a nebylo třeba občerstvení na pláži jako to bývá ve spoustě resortů.

Služby hotelu
Bazén s barem byl fajn, klouzačky pro děti super. Ještě je tam jeden bazén hluboký na plavání s jedním malinkým pro malé děti, ten je tam zastrčený, takže jsme tam byli skoro sami. Pořád uklízeli, personál ochotný, milý. O transfer z/na letiště se stará hotel, den před odletem dostanete pod dveře zprávu i infem o odjezdu.

Pláž
Písčitá pláž s pozvolným vstupem, malé vlnky, pro děti ideální. Ve vodě rostly řasy, bylo to nepříjemné, měla jsem boty do vody, některé řasy dosahují až ke kolenům. Ráno, když byl odliv, tak byly všude. Nejlepší bylo koupání kolem 17-19h, kdy byl příliv a byl na dně písek. Kdo chce za hezkým koupáním v moři, ať raději zvolí jiný resort. Jinak pláž čistá, uklizená, starali se o ní.

Hana A., 16.05.2022, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)