Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Stěžuji si na delegáta CK při příletu nás doprovodil na hotel a měli jsme se druhý den sejít ve 14:00 na recepci celý den jsme čekali a...

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Stěžuji si na delegáta CK při příletu nás doprovodil na hotel a měli jsme se druhý den sejít ve 14:00 na recepci celý den jsme čekali a nikdo nepřišel jeden den z dovolený pryč, když třetí den začal hořet hotel tak všem tam delegát dozazil nám ne všechno jsme si museli zařizovat sami nikdy už jsme delegáta neviděli se CK už nikdy nikam PS. CA nemáte dobré společníky příště nevím jestli ještě někam přes vás poletime Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nato že hotel hořel tak dobrý

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Pěkná

Karel Tvrdík, 21.10.2021, Datum pobytu: 6.10. - 10.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Hilton Garden Inn Dubai Al Mina

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolenou jsme si užili. Cena odpovídala službám i ubytování. Bazény skvěle udržované, jak voda, tak i okolí - stále čisté. Moře bylo...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili. Cena odpovídala službám i ubytování. Bazény skvěle udržované, jak voda, tak i okolí - stále čisté. Moře bylo teplé, jelikož není výhled na moře, na dně bylo jakési blátíčko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé. Jediným nedostatkem byl nízký tlak vody a to se odráželo v tom, že do toalety nenatékala voda.

Strava
Strava OK, chybělo více ovoce. Dortíčky vynikající.

Služby hotelu
Hotelový servis skvělý, personál ochotný, vstřícný.

Pláž
Pláž čistá, zalidněnost nebyla vysoká, což bylo plusem. Voda v moři nebyla úplně čirá, po několika metrech blátíčko, což bylo nepříjemné. Důvodem je asi to, že není moře otevřené.

Luboš Dočekal, 18.10.2021, Datum pobytu: 5.10. - 14.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velmi krásné ubytování v srdci města. Město Dubaj jsem navštívila několikrát a musím uznat, že ubytování i okolí hotelu jsou opravdu...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi krásné ubytování v srdci města. Město Dubaj jsem navštívila několikrát a musím uznat, že ubytování i okolí hotelu jsou opravdu vybrány skvěle. Z hotelu jezdí kyvadlová doprava na pláž, personál ochotný z hotelu je to všude kousek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný a designový hotel. Všude čisto, útulno.

Strava
Měli jsme zaplacenou pouze snídaní, bohatě nám to stačilo, klasický hotelový výběr, nic nechybělo, vše čerstvé, chutné, bez front.

Služby hotelu
Nádherný střešní bazén. Odvoz na pláž fungoval skvěle moc milý pan řidič, vše nám cestou na pláž vysvětlil.

Pláž
Pláž sice není přímo u hotelu, ale od hotelu tam jezdi zdarma shuttle bus.

Ladislava Černá, 17.10.2021, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,4 Hotel spíše odpovídá nižší kategorii, jídelna je na úrovni školní, na pláži nedopalky, plasty, z písku vyčnívají různé kabely. Pokoje...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel spíše odpovídá nižší kategorii, jídelna je na úrovni školní, na pláži nedopalky, plasty, z písku vyčnívají různé kabely. Pokoje jsou prostorné, čisté s pohodlnou postelí.

Resort je na samotě, bez možnosti procházky v okolí. Večerní program hotelu v podstatě nulový. Moře je v zátoce, při odlivu se nedá plavat, je teplé, bahnité s řasy. Při přílivu je voda teplá a stojatá. Kdybychom zakoupili zájezd za plnou cenu, byli bychom velice zklamáni. Prezentované fotografie hotelu neodpovídají skutečnosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, denně uklizené.

Strava
Strava průměrná, celkový dojem kazí prostředí jídelny.

Služby hotelu
Personál ochotný, příjemný.

Pláž
Pláž nečistá, personál sbírá pouze kameny a řasy po odlivu. Moře odpovídá rybníku, klidné, teplé, bahnité.

Hana R., 13.10.2021, Datum pobytu: 1.10. - 9.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená splnila naše očekávání,potřebovali jsme si hlavně odpočinout a pro mě klid a pohoda k nezaplacení.Vždy usměvaví obsluhující lidé.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání,potřebovali jsme si hlavně odpočinout a pro mě klid a pohoda k nezaplacení.Vždy usměvaví obsluhující lidé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme spokojeni,nebyli co vytknout.

Strava
Jen trochu více jiného masa než kureciho …A chyběla nám tam zmrzlina nebo nanuky.Jinak nebylo co vytknout.

Služby hotelu
Spokojenost…

Pláž
Při odlivu trochu více ras a nánosu z moře….

Jana L., 13.10.2021, Datum pobytu: 2.10. - 8.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Co se týče hotelu, jeho úrovně a služeb bylo vše OK. Hotel vypadá přesně jako na fotografiích připojených k nabídce. Občas bylo vidět, že...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Co se týče hotelu, jeho úrovně a služeb bylo vše OK. Hotel vypadá přesně jako na fotografiích připojených k nabídce. Občas bylo vidět, že stavební práce nebyly provedeny s nejvyšší pečlivostí, ale budiž. Něco někde umazané od malty nebo barvy..., byly to drobnosti.

Personál v hotelu je absolutní většině z Asie, takže báječný pocit z jejich úsměvů a přívětivosti.

Co považuji za vadu celé dovolené bylo složení ostatních "rekreantů". Bohužel velkou část v hotelu obsadili občané Ruska. Už v recepci jsme dostali předvyplněný ubytovací formulář s naším jménem a zemí původu "Rusko"! Rusové na dovolené jsou bezohlední, nekultivovaní, hrubí a nekulturní. Nevadí jim telefonovat dvě hodiny na pláži za vaším lehátkem. Pořvávají po sobě na pláži, proč by k sobě došli a řekli si to v klidu. Večer na společné terase před restaurací si hlasitě pouštějí hudbu v ruštině, opravdu nemám zájem být o dovolené každý den na ruské diskotéce. Schopnost konzumace alkoholu je u Rusů pověstná, nemá to cenu hodnotit a komentovat. Když byli v hotelu většinově ubytovaní Uzbekové, tak to vcelku šlo, jakmile najeli Rusové, tak začala zábava, ale jejich, naše končila.

Kdybych znovu měla jet na dovolenou do tohoto hotelu, tak hodně zvažuji jestli chci být účastníkem ruského zájezdu. Bohužel před nimi ve velkých hotelech asi není úniku a jsou ve všech. Jinak vše ostatní bylo fajn. Zobrazit celou recenzi

Jana R., 08.10.2021, Datum pobytu: 23.9. - 1.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hampton by Hilton Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5 Strašné, v Dubaji jsme už byli, ale toto jsem nikdy nezažil. Celá dovolená naprosto ve stresu, prakticky od samého počátku jen jeden...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Strašné, v Dubaji jsme už byli, ale toto jsem nikdy nezažil. Celá dovolená naprosto ve stresu, prakticky od samého počátku jen jeden velký problém za druhým. Naposledy , co jsme k dovolené využili cestovku. Prakticky podruhé , co jsme tam letěli přes Inviu a cestovka nám byla spíš na obtíž než k tomu, aby nám nějak pomohla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel měl být s výhledem na město, i dle fotek. Po příletu jsme se nestačili divit, nejen že na město nevidíte ani ze střechy od bazénu, ale okolo hotelu ze všech stran se staví gigantické betonové hotely, takže celý den prach, hluk a okolo stovky dělníků, takže opět neaktuální lež od CK.

Strava
Strava byla pouze snídaně, ta byla celkem ok, snad jako jediná věc.

Služby hotelu
Hotel jako takový (ubytování) byl v pořádku, okolí hotelu strašné, služby jako úklid a wifi byli v pořádku

Pláž
Hotel má bus na pláž a do města, ale pouze v 10 ráno, což je na místní podmínky dost brzo a lépe vyjde snad vzít si taxi kamkoli.

Martin Švaňhal, 08.10.2021, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Hilton Garden Inn Dubai Al Mina

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Výhled ze střechy hotelu 1 fotografie

Celkem: 10 Poprvé jsem využil služeb INVIA a od první chvíle jsem byl nadšený. Skvělý přístup sl. Veroniky Piknové...komunikace, ochota,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poprvé jsem využil služeb INVIA a od první chvíle jsem byl nadšený. Skvělý přístup sl. Veroniky Piknové...komunikace, ochota, ústřetovost...vážně velké díky.

Nej služby jaké jsem na své dovolené kdy zažil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V Dubaji jsem byl poprvé, ale něco málo již procestované mám a služby hotelu WA jsou opravdu v TOP-u. Nemám co vytklnout.

Příjezd na hotel asi 5hod před možným ubytováním. Recepčný nám nabídnul snídani jako pozornost i když prvé jídlo mněla být až večeře. Již v průběhu snídaně nám telefonoval, že pokoj je připravený a nemusíme čekat do checkinu.

Pokoj přesně ten který jsem vybral při objednávání zájezdu. Mega spokojenost. Pokojová služba precízní a dokonalá. Večer vám zatáhla závěsy, rozestlali postel...nechápal jsem....:-)

Strava
Dokonalá...

večer možnost využití dvou ala carte restaurací, nebo bufetové restaurace. Bufet nabízel každý večer jinou kuchyň. Pozorná obsluha, pořád dolitá sklenička. Dělám v gastru a za mne 100bodů.

Služby hotelu
Když mi první den na pláži nabídl personál ledový ručník na osvěžení, tak jsem pochopil, že můj výběr hotelu nemohl být lepší.

Neustále doplněná voda, roznášené nanuky, ledové ručníky...vše grátis. Já myslel, že nejvíc peněz utratíme za vodu a pití...neutratili.

Moře bylo teplé a při teplote 40C moc neosvěžilo, ale za to voda v bazénech byla temperovaná a neustále chlazená. Pecka!

Pláž
Cistá, super přístup. Dostatek lehátek, slunečníků.

Ručníky Vám připraví personál, voda, led a neustálá obsluha a pozornost.

Na pláž vám přinesou jídlo a třeba i shishu.

Vladimír Bobok, 07.10.2021, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Waldorf Astoria The Palm

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 S pobytem v tomto hotelu jsme byli celkem spokojeni. V celém areálu je udržován pořádek. Je zde velmi vstřícný a ochotný personál.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem v tomto hotelu jsme byli celkem spokojeni. V celém areálu je udržován pořádek. Je zde velmi vstřícný a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli po výměně dobře vybavený s prostorným sprchovým koutem, minibarem (doplňovaný za poplatek, voda doplňována dle potřeby), trezorem zdarma a možností uvařit si kávu nebo čaj. Úklid dle požadavku ubytovaných, bez připomínek.

Musím ještě zmínit pokoje s výhledem na moře, výhled na moře z těchto pokojů v hlavní budově je, ale přes čtyřproudovou silnici a promenádu, lepší jsou pokoje s výhledem do zahrady. Po delším handrkování na recepci nám vyměnili pokoj za pokoj v Bay clubu, což byl podstatný rozdíl.

Strava
Jídlo pestré, vše na co si jen člověk vzpomene. Dostatečný výběr čerstvého ovoce a zeleniny. Sladkosti všeho druhu. Vše chutné a čerstvé. Každý den v restauraci zmrzlina. V restauraci bylo povinné nosit roušky, jinak jsme nebyli nijak omezování.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou na velmi dobré úrovni. Je zde dostatek personálu, který hotel a jeho okolí udržuje v naprosté čistotě. Personál vždy ochotný (v restauracích, barech i na recepci). Za velký nedostatek považuji, že v all inclusive zde dostanete pití zdarma až ve dvanáct hodin, do té doby jen vodu a kávu , což jsme ještě nikdy nikde nezažili.

Pláž
Písečná pláž v zátoce. Moře bylo čisté, velmi teplé a bez vln. Přístup do moře je pozvolný. Pláž byla udržována v čistotě. Lehátek dostatek, minimální obsazenost.

Michal T., 04.10.2021, Datum pobytu: 4.9. - 14.9.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)