Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Výborná odpočinková dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná odpočinková dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající ubytování ve velkých pokojích.

Strava
výborná kvalita i rozmanitost. 9 jídel z 10 byly velmi chutné. Jen cestovní kancelář neřekla, že plná penze je na jídlo, ale už není pití.

Služby hotelu
Usměvavý personál všech národností. V základní angličtině žádný problém

Pláž
Pláž dostatečně velká na množství lidí - žádná přetlačovaná.

Jindřich N., 16.04.2019, Datum pobytu: 7.4. - 13.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pláž 1 fotografie

Celkem: 10 Výborné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
starší nábytek

Strava
polopenze dostačující, jídlo výborné

Služby hotelu
ochotný a usměvavý personál, vždy pomůže

Pláž
krásné moře i přístup, celý den hlídací služba

Marta Slánská, 16.04.2019, Datum pobytu: 31.3. - 13.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Umm Al Quwain, Hotel: Umm Al Quwain Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krásná,pohodová dovolená,ale byla by příjemnější bez neurvalých,drzých rusáků.Ale my jsme si ji se sestrou nenechaly pokazit.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná,pohodová dovolená,ale byla by příjemnější bez neurvalých,drzých rusáků.Ale my jsme si ji se sestrou nenechaly pokazit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel se nachází na rušné komunikaci,hlavně v noci,což jsme vyřešily špunty do uší.Jinak je hezký, čistý,pokoje velké,nábytek starší,postele velké pohodlné.Úklid,výměna ručníků,doplňování všeho potřebného bez problémů.

Denně jsme dostávaly 1l vody.

Strava
Jídlo naprosto fantastické. Snídaně bohaté,velký výběr .Večeře totéž,všeho dostatek neustále doplňovali.I když jsme měly polopenzi k večeři jsme dostávaly sklenici vody.

Služby hotelu
Personál hotelu příjemný,ochotný.Hned po příjezdu jsme dostaly rozpis kdy a kam vozí zdarma turisty.Jsou to nákupní centra v Dubaji a Ajmanu. Doporučuji nákupy v Sharjah na Blue souk, Je to asi 20 min. jízdy taxikem za cca 20 DHM.

Pláž
Pláž velká, čistá,ale pro 3 hotely nedostačující,my jsme chodily přes komunikaci pár metrů,ostatní tam sváželi autobusy. Pokud jsme chtěly na pláž po snídani ,musely jsme si ráno po probuzení jít zabrat lehátko a slunečník. jinak byla šance až odpoledne,kdy pár Rusů odjíždělo na oběd. Moře teplé,čisté,bez velkých vln,pozvolný vstup

Jiřina P., 16.04.2019, Datum pobytu: 31.3. - 13.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená splnila mé očekávání, zájezd jsme pojali spíše jako poznávací, auto jsme měli po celý pobyt z půjčovny

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila mé očekávání, zájezd jsme pojali spíše jako poznávací, auto jsme měli po celý pobyt z půjčovny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, pokoje čisté, voňavé, na pokoji varná konvice, čaj, káva. Koupelna hezky vybavena, vana, bidet, sprška u WC, mýdlo, sprchový gel, kondicioner, šampon, tělové mýdlo, fén. Denně doplňovali 0,5l vody na osobu, nebyl problém, aby dali i více vod. Denně úklid, výměna ručníků.

Strava
Stravu jsme měli polopenzi. Bohaté snídaně všeho druhu, dokonce i teplá jídla jako špagety, kukuřice v sýrové omáčce, těstoviny, různé pomazánky, jogurty, vajíčka ve všech podobách, sladké pečivo, ananas, meloun, broskve hrušky, vše nakrájeneé na talířích, čerstvý pomerančový džus, ananasový džus. Večeře formou bufetu, ryby, kuřecí maso, skopové maso, hovězí, vepřové, rýže, brambory, těstoviny, různé dezerty, moučníky a kompot z ovoce. Nedovedu si představit, že by si někdo nic nevybral. Zaměstnanci v jídelně velice milí a ochotní, k večeři rozlévali obyčejnou vodu a ještě byla možnost načepovat si džusy nebo ledový čaj.

Služby hotelu
U hotelu je menší bazén, může se používat od 7.00 -20.00, na den půjčují osušky buď k bazénu nebo na pláž. Zapíše se číslo pokoje, jméno a při vrácení se podepíšete.

Pláž
Na pláž jezdí schuttle bus zdarma, my jsme ale nevyužili. Pláže spíše takové městské, půjčení lehátek je dost drahé.

Helena Kaliánová, 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 13.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Atana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 celkový dojem výborný, ale vedľa hotelu stavenisko, bazén nedokončený, hotel podľa informácií, za balkón sme museli doplatiť okolo 100...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem výborný, ale vedľa hotelu stavenisko, bazén nedokončený, hotel podľa informácií, za balkón sme museli doplatiť okolo 100 euro na 6 dní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po drobných dohodách s personálom v poriadku, ale to skôr bola chyba komunikácie cestovky a hotelu

Strava
bez problémov, vyhovovala po všetkých stránkach, len obed ako servirovaný - strávili sme až moc času čakaním na kuchynu, nemali sme all inklusiv ale ani to neopdporučame, nakolko mimo ranajky, obed a večere nie sú nijaké služby, kto by chcel alkohol, nie je vôbec dustupný

Služby hotelu
čistota izby v poriadku, schodisko neupratané niekolko týždňov, ale väčšina chodila výťahom.

hotel skôr pre domácich

Pláž
čistá, piesková, udržiavaná

voda super

šnorchlovať sa nedalo, plytká voda, korály v okolí hotela neboli

Jana S., 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: City Stay Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělá dovolená pro rodinu s dětmi, ocenuji blizkost na plaz, 2bazeny, prulezky a houpacky. Naproti hotelu vstup do velke zahrady s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená pro rodinu s dětmi, ocenuji blizkost na plaz, 2bazeny, prulezky a houpacky. Naproti hotelu vstup do velke zahrady s atrakcemi pro deti. Vyuzili jsme možnosti zajet si hotelovym minibusem do nejblizsiho města Fujairah (35min), vysadili nas v nakupnim centru-doporucuji pro nakup, vse levnejsi nez v Dubaji. Taxikem jsme zajeli k mešitě šejka Zayeda-impozantni stavba. Při optání na avizovany vylet do Dubaje byli velmi neurciti a nechteli rict kdy se ma jet, kazdy dalsi den jsme se ptali. Nakonec nam a jeste dalsi dvojci čechů pristavili hotelove auto a zajistili nam odvoz do Dubaje a zpet (2h cesty, v Dubaji rozchod na cca5hod). Nam to stacilo, zajeli jsme taxim ke zlatemu ramu Dubaj Frame a pak k Burz Kalifě, v Dubaj Mall jsme meli sraz). Pocasi vyslo paradne, celou dobu slunecno, v den vyletu do Dubaje pod mrakem a lehky destik. Urcite stoji za to vyjit si i na kamennou horu hned za hotelem s krasnym vyhledem na zaliv a okoli -krasne fotky. Celkova spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl krasny a cisty, s vlastni klimatizaci, kterou doporucuji nastavit na vyssi teplotu pred spanim, jinak by vas casto budila. Meli jsme krasny vyhled na more. Denne uklizeli a menili rucniky, meli tam pravidlo: pokud rucnik visel- prali jste si pouzit rucnik znovu druhy den. Pokud lezel na zemi - prali jste si ho vymenit. Denne doplnili 2xvody a set na kavu a caj, za ponechany dolar ci 5dirhanu doplnili dvojnasobek ;) Spokojenost, vzdy krasne uklizeno. Vyuzili jsme i trezor a mini lednicku na pokoji.

Strava
Strava v hotelu byla vyborna, rano cestve pripravovane omelety a volske oka na prani, siroky vyber zeleniny, mysli, pečiva i tezsich jidel. Vecere byly s sirokym vyberem salatu, masitych jidel, ryby vetsinou smazene, zajimave deserty. Celkova spokojenost, jen u vecere neni narok na napoj -brali jsme si vodu z pokoje. Za hotele byl maly supermarket-levny. Naproti hotelu KFC, ale nenavstevovali jsme. Kousek dal byla pizza a hambace Star-dobre za dobrou cenu.

Služby hotelu
Personal ochotny a vstricny, domluvit se da anglicky nebo rusky. Vyuzila jsem moznosti fittness - mala mistnost v nejvyssim patre. Sauny (80stupnu) maji oddelene a vse zdarma. Masaze za poplatek. Internet jak na pokoji, tak v celem hotelu. Spokojenost.

Pláž
Pekna plaz primo u hotelu, posledni den byly rasy. Dalo se vyuzit pujceni lodek nebo projizdka na skutru. V mori byli male rybky, manzel se potapel-byl nadseny. U kamenu se nachazeli krabi, ale hned utekli-neskodni. Nedaleko byl pristsv, ktery nijak nerusil.

Iveta O., 16.04.2019, Datum pobytu: 3.4. - 10.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená se nám líbila. V dubnu malinko aprílové počasí, zataženo střídalo sluníčko, ale bylo teplo a ničemu to nevadilo. Alespoň jsem se...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. V dubnu malinko aprílové počasí, zataženo střídalo sluníčko, ale bylo teplo a ničemu to nevadilo. Alespoň jsem se nespálili.Oceán teplý a spousta mušliček. U kamenů i rybky. Vhodné ke šnorchlování. Delegát na dovolené vůbec nebyl, ale vše jsme zvládli. V okolí mi chybělo více zeleně...přece jen je to místo v poušti. Pár uměle vybudovaných míst, ale jinak jedete krajinou plnou kamení, písku a rozestavěných míst. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné, čisté. Čaj, kafe, voda., konvice...Sprchovací gel, šampon, krém.. není třeba brát s sebou. Úklid denně.

Strava
Kdo hledá hranolky...těžko se dočká. Strava velmi chutná, arabská.

Služby hotelu
Výborné. Po příjezdu o půlnoci nám ještě na pokoj donesli na talířích jídlo, abychom neměli po cestě hlad. Personál milý, nevtíravý. Bohužel zrušili pravidelný zájezd do Dubaje, na který jsme se těšili. Někdo si i koupil taxi za cca 4500. My jsme se nedali a zařídili nám nakonec auto i řidiče a na výlet jsme jeli.

Pláž
Pláž krásná.Hned u hotelu a bazén taky. Můžete pozorovat velký příliv i odliv. Jednou dost znečištěna, ale rychle vše uklizeno. Vlnky malé.

Hana P., 15.04.2019, Datum pobytu: 2.4. - 11.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Dovolená byla opravdu luxusní a dlouho na ni nezapomeneme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla opravdu luxusní a dlouho na ni nezapomeneme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný s výhledem na moře, velmi pohodlné postele. Trochu pohodu kazil výskyt komárů na pokoji, ale dalo se to zvládnout i bez použití repelentu. Každodenní úklid, výměna ručníků. Výměna ložního prádla 1x za týden.

Strava
Strava naprosto luxusní v rozmanitosti nabídky. Od studeného bufetu, salátů, zeleniny, oliv, nakládané zeleniny, sýrů, pečiva až po teplý bufet - kuřecí, krůtí, hovězí, jehněčí maso, mořské plody, ryby, několik druhů teplé přílohy - vše velmi chutné. Zlatá tečka jsou mini zákusky, pudinky, pěny a ovoce a ovocné saláty. I malé děti mají svůj bufetový stůl. Velká pochvala personálu v kuchyni.

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni. Personál velmi příjemný a vstřícný.

Pláž
Pláž upravená, hezká a čistá. Pozvolný přístup do vody. Voda teplá, čistá a je i vidět podmořský život - hvězdice, mušle, rybičky a krásné modré medúzy (jsou bezpečné). I při odlivu se dá koupat.

Romana N., 15.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3 Na dovolený jsme si užily výlety

  • 2 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolený jsme si užily výlety Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejhorší hotel, kde jsme zatím byli.

Strava
Jídlo a pití dobrý

Služby hotelu
Hotel neodpovídá 4hvězdě

Pláž
Pláž nic moc, skoro každý den byl odliv

Stanislava C., 15.04.2019, Datum pobytu: 2.4. - 12.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Bin Majid Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)