Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Vše v pořádku, byli jsme spokojeni, jen mi trochu vadilo, že vše bylo přizpůsobeno pouze ruským turistům. Dokonce i animátorky mluvili...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pořádku, byli jsme spokojeni, jen mi trochu vadilo, že vše bylo přizpůsobeno pouze ruským turistům. Dokonce i animátorky mluvili rusky a trochu anglicky !! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Pláž pěkná, moře teplé ale plavat se v něm moc nedalo.

Zuzana Schovánková, 10.12.2018, Datum pobytu: 29.11. - 5.12.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 vše perfektní, ani nároční si nemají na co stěžovat

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vše perfektní, ani nároční si nemají na co stěžovat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi čisté, prostorné,zánovní, doplňují i vodu, kávu, čaj, balkon s posezením

naštěstí šla vypnout klimatizace, abychom nemuseli být v chlazeném pokoji

Strava
velmi pestrá, každý si vybere

Služby hotelu
velmi úslužný personál, nic pro ně není problém

když nefungoval kávovar v bufetu, donesli nám presso z restaurace

Pláž
je to zátoka, takže moře bez vln, někdy křišťálové, občas zelené na pár hodin, podle přílivu

trochu medúzy, ale nepálily při dotyku

dostatek lehátek, plážové osušky v ceně

Karel Z., 10.12.2018, Datum pobytu: 27.11. - 4.12.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Byli jsme v SAE již několikrát v 5*hotelech. Tento hotel odpovídá spíše 3*-4*. Určitě ne 5* ! Kdyby jsme nekupovali v lastu tak cena...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v SAE již několikrát v 5*hotelech. Tento hotel odpovídá spíše 3*-4*.

Určitě ne 5* !

Kdyby jsme nekupovali v lastu tak cena neodpovídá kvalitě na kterou jsme zvyklí v SAE v 5* hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj starý tak i vybavení . Když budete chtít přistýlku tak se v pokoji nehnete a zablokujete si vchod na balkon.

Minibar se platí.

Když budete chtít jako by lepší pokoj na 7 nocí chtějí příplatek 240 USD.

Strava
Spíš plná penze. Jen snídaně- oběd- večeře. Nic mezi tím. Alkohol jen místní, krom dvou druhů piva v plechu od 11-23 hodin.

Výběr jídla velmi omezený, chudý a opakující se.

Služby hotelu
Personál dosti bez zájmu a tak večer na drink na baru čekáte i 30 minut. Jinak slušní.

Vyžití jako zábava je 0. Jak pro děti tak pro dospělé.

Ručníky u bazénu i na pláži můžete měnit bez omezení celý den.

Pláž
Pláž pěkná. Občas medůzy. Dostatek lehátek.

Cca 300 m od recepce. Můžete využít hotelových elektro vozíků které jezdí zadarmo na pláž i po areálu

Jan Jančar, 10.12.2018, Datum pobytu: 3.12. - 10.12.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Výborné služby, ubytování i servis.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné služby, ubytování i servis. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní, jen bych si příště přála pokoj s balkonem.

Strava
Perfektní, švédské stoly s nepřeberným počtem pokrmů.

Služby hotelu
Bezvadné

Pláž
Dobrá

Kateřina T., 10.12.2018, Datum pobytu: 3.12. - 7.12.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Rixos The Palm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 spokojenost na 1* nebyl v ničem problém

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost na 1*

nebyl v ničem problém Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásný hotel, prostředí, služby, vše čisté, udržované

Strava
ubytování jsme měli se snídaní a ty byly opravdu výborné, velký výběr z jídla

Služby hotelu
služby perfektní, vše fungovalo na 1*

Pláž
hotel má bazén, na pláž jsme jezdili sami, a taky velká spokojenost

Adéla K., 10.12.2018, Datum pobytu: 1.12. - 5.12.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Media Rotana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Ubytování v hotelu bylo ve velkém pokoji a příslušenství (2 WC,jeden se sprchou) kuchyňka vybavená vším i velkou lednicí s mrazákem,velký...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v hotelu bylo ve velkém pokoji a příslušenství (2 WC,jeden se sprchou) kuchyňka vybavená vším i velkou lednicí s mrazákem,velký obývací pokoj,délka 10 m,šířka 5 m.Koberec byl zašpiněný,museli jsme ho nechat vyčistit,proto jsme neplatili pobytovou taxu.Vzadu za hotelem příjezdová cesta příjmu zásobování(vedle hromada odpadků)-hrůza. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo v pořádku,čistota - denně navštíveno perzonálem.

Strava
Výborná,jídla dostatek po celou dobu otevření stravovacího objektu,pití a zeleniny,ovoce dostatek,káva,čaj,zákusky a ostatní delikatesy.

Služby hotelu
Výborná úroveň,vše dobře organizované,odjezdy i do Dubaje zdarma 2x,využili jsme je oba.Výlety byly jen pro organizátory jako přivýdělek - nebyli jsme nikde,proč?

Pláž
Odjezdy organizované na čas s podepsáním,kde kdo je,správné.

Jaroslava Tichá, 07.12.2018, Datum pobytu: 23.11. - 30.11.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Hotel & Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Zvolili jsme zájezd od české CK, abychom měli zajištěny služby i výlet/y s českým delegátem, tj. v češtině!!! Český delegát nás navštívil...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zvolili jsme zájezd od české CK, abychom měli zajištěny služby i výlet/y s českým delegátem, tj. v češtině!!! Český delegát nás navštívil pouze 1x za celý pobyt a navíc výlety nám nabídnul pouze s anglicky/německy hovořícím průvodcem! Přičemž před zakoupením zájezdu jsme se ptali u CA na možnost výletů s českým průvodcem a byl nám zaslán seznam nabízených výletů s tím, že si vybereme a dohodneme až na místě s delegátem. Bohužel pro nás dle informací delegáta v Abu Dhabí, který nám výlet po Dubaji atd. nabídl pouze s průvodcem v AJ/NJ a navíc ani zcela neodpovídal popisu/obsahu výletu - místo návratu cca 21.30 h jsme byli zpět již v 16.30 h- měl to být celodenní výlet (cena 290,-eur/2 os.). My očekávali víc, především to co nám bylo nabídnuto, bohužel jsme obdrželi jen omluvnou zprávu, že dle dodavatele je prý pro klienty z Abu Dhabí standartní odjezd zpět na hotel po prohlídce Burj Khalify, tudíž slíbený rozchod po OC Dubai Mall ani zpívající fontánu jsme již neviděli, což mělo být dle pův. sdělení českého delegáta součástí výletu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skvělé, čisté

Strava
skvělá, rozmanitá

Služby hotelu
úklid pokoje několikrát denně

Pláž
čistá

Daniela D., 06.12.2018, Datum pobytu: 26.11. - 2.12.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem velmi dobrý. Napsala bych vynikající, ale hotel je situován zejména na ruské klienty, kteří se pod vlivem alkoholu chovají...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem velmi dobrý. Napsala bych vynikající, ale hotel je situován zejména na ruské klienty, kteří se pod vlivem alkoholu chovají nechutně, někteří i střízliví. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokojích starší vybavení, ale na přespání úplně stačí, pohodlné postele, rozhodně by se ale vyplatilo investovat do rekonstrukce sprchových koutů.

Strava
Vynikající! Rozmanitý výběr, neopakující se menu, denně ryby, mořské plody, perfektní live koutek, obden večerní grilování na terase, strava naprosto bez výhrad!

Služby hotelu
Recepce, úklid, bary, bazény, tobogány a jiné služby perfektní, pouze večerní program byl každý den stejný, jakási diskotéka u plážového baru, play list každý den stejný, třetí den se to již nedalo poslouchat.

Pláž
Písečné pláž každý den udržovaná, bez výhrad.

Renata, 06.12.2018, Datum pobytu: 26.11. - 3.12.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)