Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Krásná dovolená, klidně bychom se vrátili.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, klidně bychom se vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v naprostém pořádku. Pokoj veliký s venkovním podezřením.

Strava
Nám plne vyhovovala, ale nečekejte úplně kontinentální jídlo jako hranolky. Velký výběr, vždy několik druhu příloh a masa. Největší vyber však byl mezi saláty. Vždy jsme vybrali i pro roční dcerku. Měli i speciální dětský bufet (většinou varena zeleninka s masem a nějaká příloha)

Služby hotelu
V ničem nebyl problém.

Pláž
O pláž se starali. Kdyz vyplavalo hodně chaluh, tak večer bagr a odklizeli.

Veronika B., 15.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 10.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Skvělá dovolená v poměru cena výkon. Ideální pro rodiny s dětmi nebo pro skupiny přátel, jako romantickou dovolenou pro dva bych určitě...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená v poměru cena výkon. Ideální pro rodiny s dětmi nebo pro skupiny přátel, jako romantickou dovolenou pro dva bych určitě nevolila. Nedostatky minimální. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl krásný, měli jsme rezervovaný rodinný promo, ale mám pocit, že ten, ve kterém jsme bydleli nám upgradovali. Obrovská terasa, obývák, ložnice, není co vytknout. Co se týče celkového hodnocení hotelu, tak spíš bych to viděla na 4* než 5*, některé části už jsou malinko zastaralé, nicméně, v jedné restauraci akorát dokončovali rekonstrukci, takže určitě na progresu pracují.

Strava
Orientální strava skvělá, evropská slabší, ale každý sí vybere. Měli jsme štěstí, že restaurace, která náleží Village se opravovala, a tak jsme chodili do větší Cinnamon, která náleží Cove a normálně hosté z Village tam můžou jist jen jednou za pobyt, takže jaké bude v budoucnu jídlo v menší Veranda, nemůžu hodnotit. Na pláži je i bar, kde se dá jíst lehký oběd, skvělé, když se vám nechce z pláže. A la carte restaurant Basilico nic moc. Lze tam jít opět jednou za pobyt a k hostům z hotelu se chovají jako k druhořadým v porovnaní k těm z ulice, co platí. Jídlo bylo slabé, jelikož pro all inclusive hosty je speciální jídelní lístek a je to docela odbyté. Cinnamon je mnohem lepší.

Služby hotelu
Sportovní animace, dětský klub. Tam jsme si občas chodili hrát s naším batoletem a super, pěkné místo, milé slečny. Slečna česká sportovní animátorka je hrozně fajn. Celkově veškerý personál je hrozně míly a neskutečně přátelský k dětem, to bych viděla jako největší pozitivum hotelu.

Pláž
Pláž skvělá, dostatek lehátek. Pozvolný vstup. Na pláži k zapůjčení hračky na písek pro děti. Není co vytknout.

Johana Trindade, 15.02.2019, Datum pobytu: 28.1. - 11.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Village at Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená se vydařila, hotel je luxusní, strava výborná, bazén vyhřívaný. Na letišti nás čekal odvoz do hotelu i když v pokynech k zájezdu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila, hotel je luxusní, strava výborná, bazén vyhřívaný. Na letišti nás čekal odvoz do hotelu i když v pokynech k zájezdu to nebylo uvedeno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvoulůžkový pokoj s kuchyňským koutem a rychlovarnou konvicí, každý den úklid a výměna ručníků. Pravidelně byl doplňován i čaj a káva. K dispozici byla též krabice papírových kapesníků.

Strava
Strava je rozmanitá a vybere si opravdu každý. Ochutnáte i nové věci, kdo si potrpí na klasiku si také přijde na své.

Služby hotelu
Služby jsou na světové úrovni. Bez problémů se domluvíte anglicky, personál milý a vstřícný.

Pláž
Na pláž se dostanete hotelovým autobusem jezdí v 11 hodin a v 15 hodin zpět. Jízdní řád je napsaný u vstupu do hotelu, je možné že se mění dle ročního období. Vzít sebou můžete i hotelové ručníky, které si vyzvednete u bazénu. Na pláži je spousta restaurací, takže s obědem si nemusíte dělat starosti. Pláž je písčitá s pozvolným vstupem do vody.

Jaroslava Zemánková, 14.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Rose Rayhaan By Rotana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Jídlo, 7 fotografií

Celkem: 9,2 Pohodová dovolená

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj, čistý, pohodlné postele.

Strava
Strava velmi chutná a rozmanitá.

Služby hotelu
Mílí zaměstnanci.

Pláž
Čistá a prostorná hotelová pláž s lehátky a hotelovými ručníky, bar s bazénem - velmi příjemné.

Martina, 14.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Al Hamra Residence (ex Al Hamra Palace Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Parádní dovolená, hotel v centru města v blízkosti metra (cca 15 min chůze), v okolí nákupní možnosti (nákupní centrum Mall of the...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Parádní dovolená, hotel v centru města v blízkosti metra (cca 15 min chůze), v okolí nákupní možnosti (nákupní centrum Mall of the Emirates, menší obchůdky v okolí hotelu, spousta restaurací), město je čisté, moderní. Dubaj je zajímavá, ale plná turistů, hlavně z Ruska, Indie a Číny. Obzvlášt tento hotel je oblíbený u ruských turistů... Na letiště je to cca 20 minut jízdy autem. Jediné co trochu zkazilo celkový dojem z dovolené bylo zkrácení doby pobytu z důvodu pozdního příletu a brzkého odletu, takže ze zaplacených 6 nocí jsme měli ve výsledku jen nocí 5... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má klasifikaci 3*, ale dovoluji si tvrdit, že služby jsou nadstandardní. Všude čisto, každý den úklid pokoje - čisté ručníky, povlečení, 2 malé PET lahve s vodou, čaj, káva. Na pokoji je zdarma lednice, trezor i klimatizace. Možnost využívat střešního bazénu (osušky zdarma) nebo fitka. Personál super milý a ochotný. Měli jsme zaplacenou polopenzi a mohli jsme si vybrat, zda-li ji budeme čerpat ve formě snídaně-oběd nebo snídaně-večeře. Měli jsme na výběr zda chceme kuřácký nebo nekuřácký pokoj. Pokoje hezké, malé ale dostačující. Není potřeba ani redukce do zásuvky, jak všude v průvodcích píšou.

Strava
Strava byla naprosto super. Jídlo výborné, každý den byl na výběr nějaký druh ryby, různé druhy masa s omáčkou, hodně po indicku, pečené brambory, rýže, těstoviny, mořské plody, spousta druhů salátů, zelenina a ovoce, polévka, zákusky... vybere si každý, jídlo je chutné. K večeři je k pití pouze voda. Snídaně taky moc dobré, toasty, vajíčka, párky, jogurty s müslli, ovoce, zelenina, croissanty... je toho spousta :-)

Služby hotelu
V hotelu je sportovní bar a hotelová restaurace, lze objednat i jídlo na pokoj, dále čistírna, wifi je zdarma v celém hotelu, střešní bazén, fitness, shuttle bus na pláž.

Pláž
Od hotelu jezdí zdarma shuttle bus na veřejnou pláž Jumeirah Beach, který je nutno objednat den předem (cca pro 20 lidí). Jezdí v 8:30, 9:30, 10:30 a zpět v 12:30, 13:30 a 14:30. Cesta trvá cca 15 minut. Pláž je krásná, čistá, jsou zde wc ale ne převlékárny a na wc je zakázáno se převlékat (ale všichni to stejně dělají :-) ), lehátka nejsou k dispozici. Moře krásně čisté a vstup do vody je pozvolný. U pláže je i pár stánků s občerstvením.

Veronika C., 14.02.2019, Datum pobytu: 5.2. - 11.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Al Barsha

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Pekny, more ciste

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pekny, more ciste Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez moznosti dat stranou okenice. Bylo by videt do pokoje.

Strava
Dobry, vice morskych plodu bych uvitala

Služby hotelu
Dobry animatori i lekce

Pláž
Plaz cista ale pri odlivu voda daleko a dlouho mnelka

Anonym, 14.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 10.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla pohádková, byli jsme zde již podruhé a opět velmi spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla pohádková, byli jsme zde již podruhé a opět velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Služby hotelu byly na vysoké úrovni. Každodenní úklid byl samozřejmostí, denně čisté osušky, na pokoji k pití balená voda dle počtu lůžek, Nescafé a čaj, naporcovaný cukr, varná konvice. Wifi, televize, hotelový telefon. V hotelu je posilovna a plavecký bazén s barem.

Strava
Strava je rozmanitá, maso (kuřecí, hovězí, vepřové, ryby), omáčky, dostatek různého ovoce i zeleniny. Pokaždé jiné druhy chutných zákusků a zmrzlina. K pití džus (pomerančový a grapefruitový), čaj, kafe, voda. Myslím si, že spokojený bude každý.

Služby hotelu
Službami hotelu i veškerým personálem jsme byli spokojeni.

Pláž
K pláži jsme byli vždy dovezeni hotelovým autobusem, který jezdí každou hodinu od 9.30h. Řidiči byli velmi ochotní.Jediné, co nám vadilo, že poslední autobus z pláže odjížděl již v 15h, ten kdo chtěl zůstat u moře déle, si musel vzít taxi, ale i těch tam po 16 hod moc nebylo. Pláž je krásná, čistá, s bílým pískem a křišťálovou vodou, kolem plují hejna malých rybiček. Prostě ráj na zemi.

Denisa Obertová, 13.02.2019, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená splnila očekávání , ale cestování s Fly Dubay příjemné úplně nebylo. Neuvědomili jsme si, že není při 6 hodinovém letu jídlo v...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání , ale cestování s Fly Dubay příjemné úplně nebylo. Neuvědomili jsme si, že není při 6 hodinovém letu jídlo v ceně letenky, což byla naše chyba - bylo avizované, ale překvapením bylo, že v letadle nejsou sklopné sedačky, což je zvláště v nočním přeletu při plné kapacitě letadla velmi nepříjemné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel velmi kvalitní , velmi milý a ochotný personál. není zde ale okolí na večerní procházku, kolem jen hotely, nejsou v okolí restaurace. Ty jsou přímo v hotelu, tomu ale odpovídají i ceny, ale jídlo vzl. v italské restauraci výborné. . Na druhou stranu velkou výhodou je umístění blízko stanice metra.

Strava
V ceně jsme měli snídani, Snídaně byla velmi dobrá, pestrá. Bohužel termínem odletu , který byl v noci , jsme přišli o v zájezdu zaplacenou snídani a nikdo ani delegát se nenabídl k zařízení např. náhradního balíčku na cestu. Vhledem k tomu, že nebylo jídlo ani v letadle to považuji za velmi nepříjemné.

Služby hotelu
personál milý , úslužný, pokojové služby výborné.

Pláž
dostupnost pláží taxikem / velmi levný/ nebo hotelovým busem zdarma, ten však ráno přeplněn.

pláž normální, čistá

Miroslava Hudcová, 13.02.2019, Datum pobytu: 6.2. - 10.2.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Media Rotana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)