Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená v Dubaji je naprostá bomba . Všem doporučuji . Pro lidi , kteří chtějí vidět něco úžasného a nechtějí jen ležet u pláže , tak...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Dubaji je naprostá bomba . Všem doporučuji . Pro lidi , kteří chtějí vidět něco úžasného a nechtějí jen ležet u pláže , tak super . Mají tam vše na co si zapomenete. Lidi jsou velice příjemní a milý. Pokud chcete jít na jidlo tak je tak spoustu restauraci na výběr okolo hotelu . Všude se dostanete taxíkem za málo peněz . Naprostá spokojenost . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování já super . Ikdyz pokoje jsou nekuřácké , tak nám to nevadilo. Pracující lidi v hotelu jsou strašně milý a zařídí vše co chcete .

Strava
Měli jsme polopenzi , večeři a snídaně . Pokud jste chtěli dala se přehodil večeře za oběd . Jidlo měli moc dobre a na výběr z více jídel

Služby hotelu
Služby hotelu jsou v pořádku . Pracující ochotní a milý . Pan co nám uklizel pokoj , nám vždy hezky uklidit pokoj a třeba autobus na pláž byl zdarma . Pokud jste chtěli na pláž musíte rezervovat aspoň den predem

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu na kterou vás doveze autobus , který je zdarma. Musím říct ze na plazi bylo hodně turistu. Ale moc super. Akorát tam nejsou lehátka ani deštníky. Možná za poplatek půjčí.

Klára K., 16.10.2019, Datum pobytu: 8.10. - 13.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex. Citymax Al Barsha)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,8 Maximální spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající, pokoj velký, vždy uklizený

Strava
Se stravou jsem spokojena nebyla, prostě mi nechutná jejich koření. Vnučka byla naopak spokojená.

Služby hotelu
Služby vynikající - bez připomínek

Pláž
Bez připomínek- pláž pravidelně uklízeli

Alena Milatova, 15.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Každému doporučuji navštívit tuto zemi, kde je vše úžasné, oproti zemím v Africe, zde nehrozí, že y někdo od vás žádal...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Každému doporučuji navštívit tuto zemi, kde je vše úžasné, oproti zemím v Africe, zde nehrozí, že y někdo od vás žádal "bakšisné", přitom zde vše funguje tak, jak by si člověk na dovolené představoval. Jedinou negativní věcí bylo to, že při odletu domů nebyl delegát na letišti, aby poradil. Bylo to dost složité dostat se s kufry tam, kde nás odbaví, pro lidi, kteří mnoho necestují a nemají znalost angličtiny, dost složité. Navíc, já osobně bych doporučila i za cenu navýšení ceny, podávali alespon malé občerstvení s pitím na palubě letadla Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní, každý den doplňována minilednička o pití, vody colu a sprite, kávu, čaj. Pokoje prostorné, hezky zařízené a čisté.

Strava
Vynikající strava, velmi rozmanitá, každý si vybral, výborné ryby, vše dobré.

Služby hotelu
také výborné služby hotelu, vždy čisto.

Pláž
Pláž čistá, ale málo slunečníků, které byly hned obsazené.

Pavla Hopová, 15.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Bohužel v popisu zájezdu jsem měl být ubytován 15km od centra Dubaje, ale ve finále to bylo cca 31km. Nešlo ani využít hotelového busu,...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel v popisu zájezdu jsem měl být ubytován 15km od centra Dubaje, ale ve finále to bylo cca 31km. Nešlo ani využít hotelového busu, leč tam bylo pravidlo, kdo dříve příjde, ten dříve mele. A i když jste mezi prvníma kdo tam čeká, místo se na vás nedostalo, leč během příjezdu busu dorazila i početná část rodinných příslušníků patřících k vyčkavajícím lidem. Takže nemůžete někomu říci, že jejich dítko nepojede. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování moc fajn, to jsem si doslova užil. Jen jsem si vybral hotel 15km o centra dubaje, ale nakonec se ukázalo, že je to více jak 30 km a cesta travala MHD 2 hodiny.

Strava
Jídlo mi velmi chutnalo - ale jen to co bylo předplaceno (snídaně a večeře). Na hotelu jídlo nelze kupovat, předražené a to více jak na Václaváku či Staromáku v Praze. Mimo hotel také nic moc až ve vzdálenosti 1,5 km a více se člověk dobře najedl.

Služby hotelu
Bohužel služby hotelu katastrofa. Plážový servis žádný, Pizza v hotelu za cca 800kč Panini za 750kč, alkohol i nealkoholické pivo je nedostupné. A poslouchat tu jejich místní muziku celý den u bazénu taky příjemná šílenost. Každopádně i tak to bylo fajn.

Pláž
Pláž a moře je velmi cítit naftou, občas mi příšlo, že se nafta nachází i ve vodě, leč měl člověk lehce mastné tělo. Bohužel bez sportovního vyžití. Až poslední den se tam začal půjčovat alespoň Jetski.

Tomáš Langer, 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Radisson Blu Resort Sharjah

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi příjemná dovolená, účast delegáta a organizace výletů. Doporučuji,

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená, účast delegáta a organizace výletů. Doporučuji, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi kvalitní servis, výměny ručníků úklid pokoje samozřejmostí každý den popř. dle požadavku.

Strava
Kvalitní rozmanitostí a chutěmi. Jen by bylo vhodné, kdyby na úrovni tohoto hotelu ****, bylo samozřejmostí v případě polopenze nabízena k večeři, aspoň pitná voda v ceně! Snídaně bez problémů.

Služby hotelu
Bez připomínek, byli jsme velmi spokojeni.

Pláž
Přímo u hotelu, jen po bouřce trochu nepříjemný plovoucí nepořádek. Plavčíci se snažili o úklid pláže, ale nebylo to hned. Asi nevýhoda pláže, která je v malém zálivu.

Radko, 14.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásné počasí, teplé moře, spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné počasí, teplé moře, spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Sofitel je luxusní hotel s výbornými službami.

Strava
Snídaně - ohromný výběr všeho

Služby hotelu
Čistý hotel, každý den úklid, výměna ručníků, služby na vysoké úrovni

Pláž
Hotel nemá vlastní pláž, naproti hotelu je veřejná, bezplatná pláž. Je zde čisto, pláž je upravená, velké množství restaurací v blízkosti

Lucie T., 13.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Krasna dovolena

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krasna dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani na vysoke urovni. Vsude cisto, neni co vytknout

Strava
Trochu mensi vyber nez jsme cekali, nicmene vse bylo delikatesou. Myslim, ze si vybere kazdy

Služby hotelu
Sluzby prvotridni. Jakykoliv nahlaseny problem je ihned resen. Staci se zminit, vse je obratem vyreseno. Jedina slabina hotelu je wifi pripojeni. To je opravdu katastrofalni

Pláž
V mori stopy ropy, meduzy, ale s tim jsem na toto misto jeli, takze asi jen pro informaci pro ostatni, kteri se sem chystaji. Otazka je, zda je tento problem kratkodoby ci ne, vzhledem k hlavni ropne trase na dohled...

Lenka K., 13.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 1.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

19 fotografií

Celkem: 10 Celkově hodnotím za velice hezký a příjemný pobyt.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově hodnotím za velice hezký a příjemný pobyt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj udržovaný v čistotě, klima funkční a personál usměvavý.

Strava
Strava chutná, myslím si že každý si přišel na to co mu chutná a dobré bylo všechno. Výběr a množství bylo dostačující.

Služby hotelu
k tomu nevím co bych dodal, jako jinde kde to funguje jak má.

Pláž
Pláž písčitá, přístup do moře na pohodu, jak pro děti i důchodce. Ale bohužel na šnorchlování to není, z důvodu

zakalení pískem. Viditelnost do jednoho metru.

Miroslav F., 09.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Keby som mohla dať hodnotenie viac ako 10,tak určite dám. Verím, že sa tam ešte vrátim. ????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Keby som mohla dať hodnotenie viac ako 10,tak určite dám. Verím, že sa tam ešte vrátim. ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola nádherná, čistá a útulná. Čo sa týka postele, spala som ako v bavlnke.

Strava
Strava na výbornú, naozaj. Ochota kuchára robiť mi jedlá, ktoré nevyvolávaju alergickú reakciu, nakoľko nie všetko môžem jesť. Ochota čašníkov nenormálna.

Služby hotelu
Služby hotela boli tiež veľmi dobré, nemám výhrady. Akurát v deň príchodu na recepcii sme boli trocha v šoku, že od nás pýtajú taxe, pretože sme tým neboli oboznamwní, ale nakoniec sa to vysvetlilo. Skvelá delegátka nám to tiež vysvetlila, keď sme sa na druhý deň stretli. Aj ju by som rada pochválila za super prístup a vysvetlenia všetkého, čo sa týkalo dovolenky.

Pláž
Pláž bola super, vždy čisté osušky, lehátka k dispozícii a všetko zdarma. Na pláž nás zvykol vždy niekto odviesť, takže využili sme sem tam aj to, inak sme chodili pešo, bolo to na pár krokov. ????

Silvia Hodásová, 09.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 6.10.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Marjan Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie