Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Skvělý servis, vždy ochotni pomoci. U cestovní kanceláře selhal zaplacený transport na letiště, vše vykomunikovali a zajistili nám...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý servis, vždy ochotni pomoci. U cestovní kanceláře selhal zaplacený transport na letiště, vše vykomunikovali a zajistili nám urgentně odvoz. Služby jako v 5* hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté prostředí, balená voda na pokoji zdarma.

Strava
Bohatý výběr pokrmů pro každého.

Pláž
Zajištění bezplatného transferu na pláž.

Michaela, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Výborný zájezd pro ty, kteří chtějí v Dubaji zažít od všeho trochu. Spolehlivý, pohodlný a rychlý transfer z/na letiště zajištěn...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Výborný zájezd pro ty, kteří chtějí v Dubaji zažít od všeho trochu.

Spolehlivý, pohodlný a rychlý transfer z/na letiště zajištěn

Hotel Hilton 4* je kvalitní a čistý. Není sice přímo u pláže, ale zajišťuje tam i zpět jednou denně dopravu.

Poloha hotelu je přímo naproti Mall of Emirates (shopping) a v blízkosti metra, kterým se dostanete rychle do centra (sightseeing a skvělé restaurace) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný, čistý, prostorný a dobře vybavený hotel s menším venkovním bazénem a lehátky na opalování

V blízkosti Mall of Emirates a metra.

Strava
Měli jsme pouze snídaně, ty byly výborné

Denní bar pro hotelové hosty byl příjemný

Služby hotelu
WiFi zdarma, obchod se základní drogerií a potravinami v přízemí, menší venkovní bazén s lehátky na opalování, wellness, vše plně dostačující

Pláž
Tento Hilton není přímo u pláže, ale jednou denně zajišťuje tam i zpět dopravu na soukromou pláž jiného Hiltonu (vstup na pláž je za poplatek, ale pro hosty jakéhokoliv Hiltonu je to se slevou, za nižší sazbu)

Vyzkoušeli jsme a bylo to super

Barbora, 06.08.2018, Datum pobytu: 3.5. - 8.5.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Hilton Garden Inn Mall of the Emirates

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolenka bola super odporúčam každému.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola super odporúčam každému. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola staršieho typu no zato veľmi čistá.

Strava
Strava podobná ako na Slovensku. Polievky veľmi chutné, ryby skvelé a koláče úžasné.

Služby hotelu
Služby hotela boli zodpovedajúce cene zájazdu. Ale musím podotknúť že animátori boli otrasný. Za môjho 10 daňového pobytu som ich videla cvičiť z ľuďmi pri bazéne dva krát a to sa venovali len ruským klientom lebo boli taktiež rusi. Ostatne dni som ich videla s hrať karty v plážovom bare pri bazéne aj to len s dvoma - troma ľuďmi. A pred 6 hodinou ako zatvárali bar sa dohadovali ktorý z nich odíde skôr. Prišli mi ako dobre platený turisti.

Pláž
Super vždy čistá a upratané. Upratovali počas celého dňa. Možno by som skôr riešila hlavne schody na ktorých sa dosť smykalo.

Anonym, 05.08.2018, Datum pobytu: 21.7. - 31.7.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Bin Majid Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8 Dovolená byla vynikající hezký hotel přímo u pláže dobre služby hotelu prostorné pokoje nekuřácké

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla vynikající hezký hotel přímo u pláže dobre služby hotelu prostorné pokoje nekuřácké Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné prostorné pokoje TV DVD varná konvice lednice která ale nechladila byla zapnutá jinak ok denně úklid čisté ručníky

Strava
Měl sem pouze snídani dobrý výběr ovoce sýrů i masa dobrá káva voda džusy čaj

Služby hotelu
Úklid denně nabídka různých výletu objednávky jídla na pokoj bary a WiFi na pokojích

Pláž
První dva dny voda špinavá ale dalo se koupat pak voda úplně čistá jako by ji někdo vyměnil takže super písčitá cista

Anonym, 04.08.2018, Datum pobytu: 13.7. - 23.7.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vlastní dovolená nemela chybu. Vytknout se daly jen dvě věci, když si koupím All inclusive měl bych mít jídlo i v letadle , zejména když...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vlastní dovolená nemela chybu. Vytknout se daly jen dvě věci, když si koupím All inclusive měl bych mít jídlo i v letadle , zejména když let počítají do dne dovolené. A další věc co mně naštvala byly výlety v místě Blue style má tři průvodce v češtině v SAE a všichni tři měli dovolenou!!! do Prčic vím že není sezona ale dám všem třem dovolenou najednou? A delegát sice milý ale nabídl nám zájezdy v angličtině a CK nemá ani na papíru popis výletu v češtině. Navíc šíleně předražené. Nakonec jsme si výlety do Dubaje zajistili sami s Poláky o 1/3! levněji než u CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo vidět že má nějaké léta, ale příkladně čisté servis pokojským suprový takže maximální spokojenost.

Strava
Strava neměla chybu, pestrá a chuťově vynikající. Ale hlavně ta čistota byla mimo mé chápání příbory naleštěné do zrcadlového lesku, podlahy ty zářily čistotou stoly čisťounké naservírované ty vidličky lžičky co člověk neví ani na co které jsou. A věc kterou jsme ještě nezažili, byla , že u !každého jídla přišla manažerka se zeptat jestli nám chutnalo a jestli jsme spokojení se servisem. A věřte my byli.

Služby hotelu
Vše na úrovni. Poslíček u dveří nám otevíral dveře z hotelu :-) Jen pokud nemluvíte plynně anglicky obrněte se trpělivostí nemaji snahu porozumět. Taková perlička: když jste chtěli kávu v baru u bazénu museli jste říct "kofi" když jste řekli "kafe" nerozuměl :-). Ale jinak milí usměvaví...

Pláž
pláž minutu od hotelu čistá, lehátek dostatek, ručníky k dispozici Moře 35 stupňů což nám vyhovovalo

Vladislav Z., 04.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Bin Majid Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný hotel, výborné jídlo, vše uklizené-čisté, moře a bazén super. Doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel, výborné jídlo, vše uklizené-čisté, moře a bazén super. Doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ivana R., 01.08.2018, Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 velké nadšení a spokojenost, i když probíhala mírná rekonstrukce, nás se to vůbec nedotklo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velké nadšení a spokojenost, i když probíhala mírná rekonstrukce, nás se to vůbec nedotklo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné, velký prostorný pokoj, vše v nellepším pořádku.

Strava
vše na co si vzpomenete,žádné tlačenice v jídelně, velice pozorný personál.

Služby hotelu
ok

Pláž
hodně lehátek, voda čistá , ale v tomto období velice vřelá, osvěžovat jsme se chodili do bazénu.

Soňa A., 31.07.2018, Datum pobytu: 18.7. - 28.7.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel,služby Ok, okolie nič moc...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel,služby Ok, okolie nič moc... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Výborná

Služby hotelu
Visoká úroveň a ochota personálu.

Pláž
Pláž Ok - more nič moc

Anonym, 31.07.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Sheraton Sharjah Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 S dovolenou jsme moc spokojené. Pobavily nás recenze na tripadvisoru, že je tu špatná strava. Každý den obrovský výběr jídel - vždy...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme moc spokojené. Pobavily nás recenze na tripadvisoru, že je tu špatná strava. Každý den obrovský výběr jídel - vždy čerstvá zelenina i ovoce. Výběr z místních jídel, ale je i nabídka evropských pokrmů. Veškerý personál je milý, vždy usměvavý. Každý den nám v pokoji vytřeli, vyměnili povlečení, čisté ručníky samozřejmostí. Na dovolenou jezdíme zásadně k moři, které bylo čisté, krásná písečná pláž, beach bar jsme rády využívali. Samozřejmě nemůžete v červenci v Emirátech čekat osvěžující moře či vodu v hotelových bazénech (ve výsledku i voda ve sprše na pokoji je maximálně vlažná). Snad jediná věc, která nás trochu strašila - hotel je hodně klimatizovaný a ten rozdíl venku x vevnitř je opravdu velký. Naštěstí se žádná angína nekonala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý pokoj je s krásným výhledem na pláž. Každý den vám vymění povlečení, ručníky, doplní pitnou balenou vodu atd. Postele jsou velké, pohodlné. Klimatizací funguje bez problému.

Strava
Výborná. Doporučujeme all inclusive. Nemáme žádnou připomínku.

Služby hotelu
Hotel je super čistý, dalo by se zde jíst z podlahy. Personál vždy milý, nabízí zde samozřejmě různé aktivity. Animátoři nejsou vlezlí, což nás potěšilo. Hotel je hodinu a půl cesty od letiště, je to tedy klidné místo, jeden večer jsme vyrazili na doporučení vyměnit peníze do města (lulu shopping centre). Tam jsme vydrželi tak 10 minut, je to spíše pro místní, přirovnala bych to k české tržnici smíchané s tescem :D

Pláž
Pro nás zásadní při vybírání dovolené. Jednoznačně doporučuji. Krásná pláž s jemným písečkem, hlídaná celý den “baywatch” klukama. Moře v červenci doslova ani neosvěží, to samozřejmě nedáváme nikomu za vinu. Po dvou dnech jsme se aklimatizovali a už nám to ani nepřišlo. Další výhoda - na pláži dostanete bezplatně každý den čistý velký ručník, který si dáte na pohodlné lehátko (které je pod slunečníkem) :)

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Radisson Blu Fujairah

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel byl krásný, čistý...personál velmi milý a ochotný. Určitě bych ho doporučila s ohledem na velmi ochotný personál. Jediné mínus...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl krásný, čistý...personál velmi milý a ochotný. Určitě bych ho doporučila s ohledem na velmi ochotný personál. Jediné mínus bylo, dovolená bez delegáta! Pouze nás druhý den, oslovila rusky mluvící delegátka, která se omlouvala, že neumí moc dobře Anglicky. V podstatě jsme se od ní dozvěděli pouze o drahých výletech které pořádala....nic víc!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo očekávání, vše bylo čisté. Každý den uklizené pokoje a vyměněné ručníky

Strava
Lepší jídlo jsem nikde na dovolené neměla. Jídlo rozmanité, vybral si určitě každý. Dezerty naprosto luxusní

Služby hotelu
Služby hotelu na výborné úrovni, všichni velmi vztřícní

Pláž
Pláž nás trochu zklamala. Personál se snažil sice o čistotu, ale vše určitě ovlivnit nemohla, např. hned první den, jsme měli plavky znečistěné od ropy. V moři bohužel byly části ropy!

Markéta Ikizgul, 30.07.2018, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622