Recenze hotelů
Spojené arabské emiráty

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Hotel i jeho zasazení do okolí je skvělé. Hotel je bez alkoholu, což nám vůbec nevadilo a...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Hotel i jeho zasazení do okolí je skvělé. Hotel je bez alkoholu, což nám vůbec nevadilo a je to z toho důvodu, že jsou tu rodiny s dětmi. Řekla bych, že rodiny s dětmi jsou zde z 80 %. Každý den dětí křičel, jecely, dokud nedosáhl svého. Pokud jste chtěli klid, využili jste pláž. Takže si tu každý najde své místo. Kdo chce dovolenou bez dětí, ať sem nejezdí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé a nemáme co vytknout. Pokoj jsme měli v 8.patre s výhledem na moře a částečně bazén. Pokoj byl velmi prostorný, obývací část i ložnicova část byli v jedné větší. V koupelně je vana i sprchový kout.

Strava
Strava trochu monotónní obědy a snídaně. Večeře byly vždy na nějaké téma Asie, Latin America, Mexico, Itálie, Sea food aj. Výběr byl trochu menší, ale i tak se dalo vždy vybrat.

Služby hotelu
K službám hotelu není nic moc co vytknout. Všichni velmi milí a ochotni vám pomoci. Jediné, co je problém, je sunset bar, kde většina zaměstnanců věděla, jak to chodí, že nejdřív řekněte co chcete a pak číslo pokoje, na co se vás má zeptat. Tak narazili jsme i na jednoho, kterému bylo úplně jedno z jakého pokoje jste a zda máte či nemáte all inclusive a namarkivalvam to zaplbou cenu a někdy nedal ani účtenku. Oni tam nejsou na all inclusive moc zvyklí a tak mu to bylo jedno. Ale jako all inclusive máte 20% slevu na fresh džusy a koktejly atd. Proto jsme se vždy u tohoto jednoho museli ozvat.

Pláž
Pláž čistá a uklizeno. Každý den stejně jako u bazénu byl záchranář.,ktery pláž hlídal. Minus je, že moře bylo neskutečně moc teplé, dalo se tam vydržet cca 20 minut a někdy ani to ne. Je to způsobené podnebí a umístěním hotelu, jelikož jste v průplavu.

Kateřina Kočí, 13.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krásná a pohodová dovolená, není co vytknout, vše ok.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná a pohodová dovolená, není co vytknout, vše ok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojenost, čistota.

Strava
bylo z čeho vybírat.

Služby hotelu
ochota personálu, jak v barech, jídelně i recepci.

Pláž
moře čisté a teplé, pláž čistá.

Vratislav Veselý, 12.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 7.8.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 Dovolená plně splnila očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená plně splnila očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprosto v pořádku, souhlasilo s popisem, pracovníci hotelu ochotní. Na závěr dovolené se nás samotný ředitel hotelu ptal na spokojenost.

Strava
Strava pestrá, formou rautů. Každý si našel to své. Nechyběli ani mořské plody a místní speciality. Pouze o víkendu s nájezdem místních do rezortu bylo v jídelně až mnoho lidí-někdy nebylo slyšet vlastního slova a místa na sednutí jsme museli hledat.

Služby hotelu
V rámci all inclusive vše hrazené-vstup do bazénu vč. ručníků, v pokoji klimatizace, každý den čisté povlečení, ručníky. Na pokoji trezor. Za příplatek samozřejmě i možnost donášky jídla na pokoj atd..

Pláž
Čistá, dostatek lehátek. Pozvolný vstup do moře. Voda hodně teplá(termín 20 - 27.7. 2019) měla 37°C. Tudíž na koupání to moc nebylo. Vynahradil to chlazený bazén s barem přímo v něm.

Zuzana Macháčková, 12.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená v Dubai byla naprosto skvělá, až na to horko a vlhkost vzduchu. Pro cloveka, který neumí anglicky problém.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Dubai byla naprosto skvělá, až na to horko a vlhkost vzduchu. Pro cloveka, který neumí anglicky problém. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Donatello naprosto ohromil. Opravdu luxusní pokoje, příjemný personal. Každý den pokoj uklizeny a doplněna voda na pití.

Strava
Strava skvělá, měli jsme snídani formou švédských stolu a potom na vyber buď oběd nebo večeři o 5ti chodech i s vodou zdarma.

Služby hotelu
Využili jsme hotelového taxi, to pro nás přijel luxusní jeep a dovezl nás na požadované místo a taky pro nás dojel. Ceny stejne jako u nás.

Pláž
Pláž jsme měli buď metrem, ale pěšky od metra dost daleko cca 30 min, což v tom horku bylo nesnestitelne. Druhou pláž jsme měli přes hotelový autobus. Pláže čisté, všude security, takže se člověk nebál o své věci a voda měla 33 stupňů.

Lucie Maršálková, 12.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Donatello

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Výborná lokalita blízko pláže i metra, spousta obchodů i restaurací v blízkém okolí.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná lokalita blízko pláže i metra, spousta obchodů i restaurací v blízkém okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na 4 hvězdy už poněkud opoitřebované zařízení, hotelová služba ok :-)

Strava
Snídaně v tom horku naprosto dostačující, jídla se každodenně obměňovala, vždy bylo z čeho vybírat a co ochutnávat. Obsluhující personál velmi milý a vstřícný :-)

Služby hotelu
Naprostá spokojenost s ochotou, vstřícností.

Pláž
Na pláž kažbý den svoz hotelovým autem (cca 5 minut jízdy), přes léto spíše doporučuji brzké ranní nebo podvečerní koupání z důvodu velkého horka - voda v moři teplejší než v hotelovém bazénu :-). Na pláži jsme pod slunečníkem vydržely cca 1,5 hod, (dopoledne a už pařák) :-)

Darina Vaňková, 12.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Marina View

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel mohu jen doporučit, jsem zde již po druhé a zase spokojenost.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel mohu jen doporučit, jsem zde již po druhé a zase spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderní, pohodlné, vlhkost v pokoji, pokud nejela klima - ale je způsobeno klimatem v Dubaji.

Strava
Na jedničku, rozmanitá. Ananas a crosanty nemají chybu.

Služby hotelu
Všichni milí, ochotní, vše udržováno, čísto.

Pláž
Hrubší písek, moře čisté.

Gabriela G., 12.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel a služby v hotelu byly v pořádku. Po příletu jsme po chvíli hledání našli na letišti anglicky hovořícího delegáta. Český s námi...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a služby v hotelu byly v pořádku. Po příletu jsme po chvíli hledání našli na letišti anglicky hovořícího delegáta. Český s námi potom hovořil jen po telefonu a asi 45minut jsme čekali před letištěm na odvoz do hotelu, a ani při odjezdu moc služby delegáta nefungovaly. Na pokoj jsme jen dostali jákési instrukce v angličtině, takže pokud neumíte anglicky, tak máte smůlu, takže jsme museli kontaktovat delegáta, aby nám upřesnil čas odjezdu. Letěli jsme se společností AIR ARABIA a při cestě tam, jsme pro dvě osoby dostali jen Jedno jídlo a jednu lahev vody. Zobrazit celou recenzi

Martin, 12.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 5.8.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)