Recenze hotelů
Valencie - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Velmi dobrý, přímořská letoviska ve Španělsku nás nikdy nezklamala

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý, přímořská letoviska ve Španělsku nás nikdy nezklamala Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj perfektně připravený, v průběhu pobytu úklid bez chyby

Strava
Strava pestrá, libovolné množství. Kvitujeme nápoje při snídani, obědě i večeři (voda a víno). Velmi příjemná obsluha.

Služby hotelu
Služby odpovídaly úrovni hotelu - bez připomínek.

Pláž
Pláž cca 250 metrů, přístup čistou ulicí s rekreačními a ubytovacími zařízeními. Nutnost přejít dvě málo frekventované silnice. Pláž naprosto čistá, velmi jemný písek (i ve vodě), pozvolný přístup do vody, v září už málo lidí, WC i sprchy přímo na pláži, lehátka za poplatek. Šnorchlování ne.

Anonym, 04.11.2018, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: Gandia Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celková spokojnosť,chceli by sme vyzdvihnúť prístup sprievodkyne pani Elen ,ktorá nám spríjemnila pobyt a bola vždy ochotná vyriešiť naše...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojnosť,chceli by sme vyzdvihnúť prístup sprievodkyne pani Elen ,ktorá nám spríjemnila pobyt a bola vždy ochotná vyriešiť naše požiadavky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všetko OK.

Strava
Strava dobrá a pestrá.

Služby hotelu
OK,mimo to,že majú siestu v bufete,cez obed,kedy sa nedá vydržať na pláži.

Pláž
Pláž upravená a uprataná každé ráno,voda čistá,zažili sme aj búrku,po ktorej sa dva dni nadalo kúpať.Pláž je piesková s miernym prístupom do mora,kde pri šnorchovaní niet čo pozerať.

Štefan Kazimir, 01.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: Gandia Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S dovolenou v tomto hotelu jsme byly naprosto spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou v tomto hotelu jsme byly naprosto spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování byla perfektní a odpovídala úrovni 4*. S celkovou úrovni hotelu i jeho okolí jsme byly spokojeni.

Strava
Výběr stravy byl obrovský a určitě každý si našel svoje oblíbené jídlo.

Služby hotelu
Lůžkoviny byly měněny denně a podle potřeby byly měněny i ručníky a osušky.

Pláž
Pláž byla z jemného písku a naprosto čistá. Byly k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek), sociální zařízení i sprchy.

Dušan P., 23.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: Gandia Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Ač jsme měli smůlu na počasí pobyt vyvážila mimořádná péče delegátky CK(výlety s poskytn.mnoha informac.)Delegátka přítomna stále na...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ač jsme měli smůlu na počasí pobyt vyvážila mimořádná péče delegátky CK(výlety s poskytn.mnoha informac.)Delegátka přítomna stále na hotelu i při odbavení kde se s každým osobně rozloučila.Hotel snad poprvé naprosto bez chybičky.Čistota, krásný pokoj, výhled,vše fungovalo.Jídlo výborné a velký výběr.Pláž široká a dlouhá ,přesto velmi čistá. WC i sprchy na pláži.Perfektní je pěší zóna u pláže kde se dá jezdit na kole a hlavně provozovat joging, tudíž člověk nemusí trávit dovolenou jen válením se na pláži.U hotelu zastávka busu, doporučuji navštívit město Gandía.Ceny levnější než jsem měla info.Na každém rohu možnost posezení..káva, zmrzlina atd., mnoho krámků.Moře bouřlivější, ale úžasně teplé.Lidi milí.Určitě se nudit nebudete, doporučuji všem,

Blanka Reich. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velký, čistý a pěkný.

Strava
Strava pestrá, výborná. Nejen mnoho mořských plodů,ale i druhu. masa(jehněčí, králičí, kuřecí, vepřové).Hodně ovoce i zeleniny.

Služby hotelu
Vše v pořádku, žádný problém,vše fungovalo.Jen by snad mohli ovládat na recepci nějaký jazyk...Němčinu či AJ.

Pláž
Pláž dlouhá a široká, neskutečně čistá, se zázemím.

Blanka Reichmacherová, 17.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: Gandia Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel je v samém centru Valencie, mnoho významných památek a turistických zajímavostí je doslova na dosah. Bezproblémové parkování v...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v samém centru Valencie, mnoho významných památek a turistických zajímavostí je doslova na dosah. Bezproblémové parkování v podzemním parkovišti na Plaza de la Reina, které je vzdálené cca 5 min.od hotelu. Na pláž je to poměrně daleko, jezdili jsme autem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Budova hotelu je krásná, historická, interiéry jsou ale moderni. Zařízení pokojů je jednoduché, účelné, vkusné. Na pokoji je minibar, sejf i klimatizace. Pokoje i toalety jsou čisté, toalety nejsou vybaveny bidetem.

Strava
Snídaně byly pestré, obsahovaly poměrně širokou nabídku studených pokrmů i pár místních specialit. Vejce, slanina nebo párky byly k dispozici na objednávku.

Služby hotelu
Personál hotelu byl ochotný, obsluha u snídaně doplňovala sortiment včas, stoly byly uklizené. Hotelový bar byl otevřený do 01 hod. ve všední den, o víkendu do 03 hodin. Pokoje byly uklízeny každý den.

Pláž
Jezdili jsme autem na pláž Patacona - vzdálenost cca 20 min. Pláž je písčitá, moře při vstupu dlouho mělké, voda pěkně prohřátá a čistá, ideální pro děti. Půjčovnu lehátek a slunečníků jsem neviděla. Na pláži jsou sprchy, bar i několik restaurací. Celkový dojem - krásné!

Alena Kršková, 27.07.2018, Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: SH Ingles Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Musím uznat, že Valencie jako taková je nádherná a prostě úžasná. Hotel a jeho vybavení bylo velmi dobré. Co se týče jídla, bylo také...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Musím uznat, že Valencie jako taková je nádherná a prostě úžasná.

Hotel a jeho vybavení bylo velmi dobré.

Co se týče jídla, bylo také výborné, akorát chyběl tam výběr zeleniny. Ale i tak to bylo výborné. Zobrazit celou recenzi

Kateřina Bariaková, 13.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: Silken Puerta Valencia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hezký hotel čisto každodenní úklid na pokoji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel čisto každodenní úklid na pokoji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborný žádný negativ

Strava
Výběr všeho druhu strava dobrá

Služby hotelu
Nemůžu si stěžovat

Pláž
Písečná pláž nádherný

Dana Vobořilová, 11.06.2018, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: Gandia Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7,8 Vzhledem k velmi dobré úrovni průvodkyně a také vzhledem k hezkému počasí se nám dovolená líbila

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k velmi dobré úrovni průvodkyně a také vzhledem k hezkému počasí se nám dovolená líbila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl tmavý (ale čistý) a byl situován do rušné ulice,takže tam byl hluk

Strava
Strava byla celkem dobrá,chybělo více ovoce a byl menší výběr sýrů

Služby hotelu
Vzhledem ke krátké době pobytu nemohu hodnotit služby hotelu.Paní průvodkyně vše řešila sama

Blanka Součková, 13.05.2018, Datum pobytu: 4.5. - 7.5.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: Silken Puerta Valencia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 DOVOLENÁ BYLA PŘÍJEMNÁ I DÍKY NAŠI PRŮVODKYNI KTERÁ BYLA VELMI STAROSTLIVÁ ,OCHOTNÁ A VSTŘÍCNÁ .DÍKY JEJÍ OCHOTĚ JSME SI UŽILI KRÁSNÉ VÝLETY

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
DOVOLENÁ BYLA PŘÍJEMNÁ I DÍKY NAŠI PRŮVODKYNI KTERÁ BYLA VELMI STAROSTLIVÁ ,OCHOTNÁ A VSTŘÍCNÁ .DÍKY JEJÍ OCHOTĚ JSME SI UŽILI KRÁSNÉ VÝLETY Zobrazit celou recenzi

Ubytování
KVALITA HOTELU JE STANDARTNÍ.MY JSME MĚLI SMŮLU,Z BALKONU JSME KOUKALI NA STŘECHU DOMU ,ŽÁDNÉ MOŘE.

Strava
STRAVA PROSTĚ ŠPANĚLSKÁ.MNĚ VADILO, ŽE BYLA ČASTO SKORO STUDENÁ. I KDYŽ SE TO DÁ OMLUVIT TÍM.ŽE JSME SE STRAVOVALI PO SKUPINÁCH .

Služby hotelu
POKOJ ČISTÝ,DENNĚ UKLIZENÝ.

Pláž
OD HOTELU JE PLÁŽ BLÍZKO,JE VELKÁ,ČISTÁ .VODA VELMI TEPLÁ I NA ZAČÁTKU ŘIJNA. V DOBĚ PRÁZDNIN BYCH TAM NECHTĚLA MUSÍ TAM BÝT PŘELIDNĚNO.I VŘIJNU BYLO KRÁSNÉ POČASÍ .

Emilie Nezvalová, 09.10.2017, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Valencie, Hotel: Gandia Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)