Recenze hotelů
Menorca - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Celkově se nám moc líbilo.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám moc líbilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spíše odpovídalo *** než **** hotelu.

Strava
Výborná, různorodá, každý si vybral. Jen nám chyběli 100% džusy.

Služby hotelu
Byly na dobré úrovni.

Pláž
Pláž byla malá, ale čistá, písčitá. Bohužel, se objevovaly sem tam žahavé meduzy.

Markéta K., 07.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Vacances Menorca Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená byla naprosto úžasná. Nespokojenost s delegátkou, která odvedla svou práci s rutinou, bez jakéhokoliv doporučení, kam se...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla naprosto úžasná.

Nespokojenost s delegátkou, která odvedla svou práci s rutinou, bez jakéhokoliv doporučení, kam se podívat, co stojí za zhlédnutí, informacemi o místní dopravě ( i když na naléhání nám zaslala jízdní řády).

Zklamáni jsme byli i s nabídkou výletů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté, prostorný pokoj. Vždy tekla teplá voda, což nebývá pravidlem (např. v Řecku)

Ubytování je citlivě zasazeno do velké zahrady. Čistý, velký a vždy volný bazén s mnoha lehátky, vyřešil dva dny, kdy se v moři nedalo koupat pro velké množství chaluh.

Strava
Jídlo bylo celkově na vysoké úrovni, jednotlivá jídla byla neustále doplňována, ovoce a zelenina byly vždy čerstvé.

Pestrý výběr.

Chtěla bych vyzdvihnout profesionální chování personálu. Potěšilo i zdravení česky.

Služby hotelu
Služby hotelu hodnotím kladně, vždy s ochotou a snahou pomoci.

Pláž
Pláž se snažili každý den uklízet. Nepříjemné byly již výše zmiňované chaluhy, které nám první dva dny znemožnily koupání v moři,stejně vlála červená vlajka.

Pak zavládlo hezké počasí a i moře se vyčistilo. Pláž je poměrně dlouhá, takže jsme se netísnili. Překvapilo nás poměrně velké množství rodin s malými dětmi.

Blanka Kefurtová, 26.09.2019, Datum pobytu: 11.9. - 21.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Xaloc Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Úžasná pohodová dovolená, naprostý relax, vše probíhalo naprosto bez komplikací a vše splnilo naše očekávání. Pokud hledáte klid, čas na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná pohodová dovolená, naprostý relax, vše probíhalo naprosto bez komplikací a vše splnilo naše očekávání. Pokud hledáte klid, čas na přečtení knížky, koupání a pobyt bez davů a diskoték, s možností výletů do historického města (Ciutadella), procházky podél moře, pak je tohle to pravé! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán prostorný, v koupelně i bidet, čisto, kuchyňka pro naše potřeby vybavená dostatečně, moc jsme nevařily, ale bylo tam vše potřebné, od příborů, přes hrnce, hrnky a talíře. Skříň s úklidovými potřebami. Ručníky nám za sedm dní měnili dvakrát, tolik ani nebylo třeba, ale přitom jinak do apartmánu nešli, což nám vyhovovalo. Zametly jsme si samy :o), odpad se důsledně třídí, odnáší si každý sám, před resortem jsou kontejnery na tříděný odpad. Balkonek do zahrady, naprostý klid a pohoda! Asi čtyři minuty chůze od apartmánů autobusová zastávka a půjčovna aut.

Strava
Měly jsme bez stravy, přímo u bazénu byla restaurace, kde vaří výborně, včetně místních specialit (mořské potvory, paella...), pět minut chůze od našeho resortu další vynikající restaurace, na pláži rovněž. Přímo v resortu (vedlejší vchod u našeho bydlení) prodejna, kde jsme kupovali dobroty na snídani a vodu.

Služby hotelu
Recepce, samoobsluha, restaurace, vše v místě. Půjčovna kol a takových šlapacích vozíků. Krásný veliký bazén, čisťounký, lidí málo, přístupný od osmi ráno do půl deváté večer.

Pláž
Na pláži jsme byly jen párkrát, spíš jsme "výletily", ale je asi pět minut chůze od resortu, úzká dlouhá zátoka, takže i když fouká, vlny nejsou. Moře čisté, bez chaluch, pláž písčitá, sevřená skalisky, stín se najde, lehátka a slunečníky, asi za poplatek, ale my nevyužily. Vstup do moře pozvolný, dno písčité, ale občas větší balvan. Plavčíci, restaurace, WC a táhlý stinný palmový háj.

Andrea F., 23.09.2019, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Vista Blanes (Cala n'Blanes)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše naprosto dokonalé. Chtěli bychom se tam ještě někdy vrátit

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše naprosto dokonalé. Chtěli bychom se tam ještě někdy vrátit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše čisté, postele stabilní, s novými neproleženými matracemi

Strava
Dokonalá

Služby hotelu
Ochotný, milý, usměvavý personál

Pláž
Pláž udržovaná, lehátka a slunečníky volně k dispozici, voda průzračná.

Miroslav Konečný, 19.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Smartline Cala n Bosch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 ubytování odpovídalo ceně, spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
ubytování odpovídalo ceně, spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Strava
strava dobrá, jen mohla být trochu teplejsi

Pláž
pláž čistá a udržovaná

Renáta P., 16.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Club Hotel Aguamarina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel odpovídá nabízeným službám a má užasnou polohu. Personál příjemný a ochotný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovídá nabízeným službám a má užasnou polohu. Personál příjemný a ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, vždy uklizeno. prostorné pokoje.

Strava
Strava rozmanitá, chutná. Pokaždé mi velmi chutnalo.

Služby hotelu
Služby odpovídají nabízenému ohodnocení dle hvězdiček.

Pláž
Pláž bez dlouhého komentáře, prostě Karibik pouhých 2,5 hod. letu.

Růžena Nociárová, 13.09.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Vacances Menorca Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Resort je příjemný, dobře jsme si odpočinuli.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Resort je příjemný, dobře jsme si odpočinuli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení apartmánů je starší, ale naprosto vyhovující. Kuchynka je malinká a dobře vybavená.

Strava
Koupili jsme si několikrát večeři, jinak jsme žádnou stravu neměli předplacenou. Pokaždé jsme byli spokojeni s výběrem i kvalitou.

Služby hotelu
Hotel nabízí řadu aktivit, překvapivě vše za poplatek. Na druhou stranu vše, co bylo za poplatek, bylo kvalitní. Jak wifi, tak pálky na pingpong či hole na minigolf. Vyzkoušeli jsme i posilovnu, tak je poněkud skromne vybavená, ale zato zdarma.

Pláž
Pláž je naprosto skvělá, mísí se písek běžný světlý s růžovým. Voda je čistá a mělká až do poměrně velké vzdálenosti, tím pádem velmi vyhřátá (na začátku září). Nepoznali bychom, že nejsme někde v Karibiku. Slunečníky a lehátku pujčuje firma, která s hotelem nesouvisí a to za naprosto nesmyslnou cenu 17 Eur na den za dve lehatka a slunečník. tedy byla tato lehatka poměrně nevyužitá, nebot slunečník v hotelovém supermarketu stál 8 Eur.

Anonym, 11.09.2019, Datum pobytu: 28.8. - 7.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Sol Parc

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená se nám líbila a klidně bychom si jí zopakovali. ideální pro malé děti - vše je blízko. Naše děti 5 a 3 roky byly nadšené. Jen...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila a klidně bychom si jí zopakovali. ideální pro malé děti - vše je blízko. Naše děti 5 a 3 roky byly nadšené. Jen voda na Menorce je sice avizovaná jako pitná, ale není chuťově moc dobrá. Doporučuji kupovat balenou. Děti se nevyhnuly střevním potížím, které myslím pramenily z pití vody v bazénech. Bazénů k hotelovému komplexu patří 6, vždy velký a vedle dětský. Jednoznačně vedl bazén s hradem a skluzavkami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou vlastně apartmány s lednicí, varnou deskou, mikrovlnkou a vybavené nádobím a hrnci. Nevyužili jsme - měli jsme All inklusive. Jinak pěkné, udržované, klimatizované.

Strava
Hotel nabízí velký výběr ryb, denně byly min. 3 druhy v různých úpravách, škeble. Ale i kuřecí, vepřové, hovězí a kachna. Mohla by být větší obměna příloh. Byly jen hranolky, smažené brambory, těstoviny a občas rýže.

Služby hotelu
V hotelu byla občas recepční ze Slovenska, takže se tím velmi zjednodušila komunikace třeba, když pokojská synovi s povlečením odnesla omylem i milovaného plyšáka. Bohatý program jak pro děti, tak i večerní pro dospělé.

Pláž
Pláž krásná s průzračnou vodou, velmi pozvolným vstupem do vody. Pláž je menší, ale vždy jsme se v pohodě vešli. Jen cena 18EURO za dvě lehátka a slunečník mi přišlo přehnané.

Kateřina T., 09.09.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Vacances Menorca Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 celkem dobrý

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
celkem dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
postele se rozjížděly, ručníky neměnily

Strava
strava velmi dobrá, limonády a džusy přesslazené, víno z kohoutku strašné

Služby hotelu
velmi často přeplněná recepce, ubarů dlouhé fronty, stoly neuklizené, věčně plnné koše

Pláž
pláž příjemná, pro malost dost obsazená

Jiří Kolář, 30.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Menorca, Hotel: Vacances Menorca Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)