Recenze hotelů
Mallorca - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 5 Dovolenka bola príjemná, Mallorca je nádherný ostrov. Hotel som očakávala v lepšej kvalite, ale nebolo to take zlé. No s cestovkou .......

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola príjemná, Mallorca je nádherný ostrov. Hotel som očakávala v lepšej kvalite, ale nebolo to take zlé.

No s cestovkou .... už nechce ísť na dovolenku problémy už na letisku neúplné informácie zbytočný chaos. Spojenie s určeným delegátom absolútne žiadne a čo nám cestovná agentura prispela na fakultatívny zájazd absolútne nevyužité nebolo sa na koho obrátiť tak nakoniec sme si všetky výlety platili samy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo v centre panelákov a v bliskosti školy a okna boli smerované na detské ihrisko takze po celodenným opaľovaní na krásnej plazí si človek chce aj oddýchnuť a po otvorení okien sa počúval len krik vesech deti čo mne osobne dosť vadilo

Strava
Strava na španielske pomery veľmi slabé, mám skúsenosti s pestrejšou kuchyňou.

Služby hotelu
Služby v rámci toho všetkého personál bol ústretový na 100%

Pláž
Pláž asi 100-200 m od hotela a krásna

Janka Figová, 16.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Arenal Tower (ex Torre Arenal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené kazí ubytovací ruleta hotelu, při které ubytují dvě osoby v jednolůžkovém pokoji s postelí širokou 120 cm. K...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené kazí ubytovací ruleta hotelu, při které ubytují dvě osoby v jednolůžkovém pokoji s postelí širokou 120 cm. K tomuto pokoji je sprchový kout asi 60x60 cm s plastovým závěsem. Výhled z balkonu je zamřížován venkovním požárním schodištěm. Pro psa docela slušný apartmán. Stalo se nám v roce 2016, stalo se opět v roce 2019. Naštěstí, pokud si host stěžuje, pokoj vymění nejpozději do dvou dnů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve druhém pokoji velmi dobré, včetně úklidu. Chladnička v pokoji není nabízena, wifi v pokoji stejně jako v celém hotelu za poplatek.

Strava
Strava all-incusive velmi dobrá, jak je ve Španělsku zvykem, přiměřeně pestrá. Nápoje - pivo, víno i nealko. Po večeři stojí za to si vychutnat třeba růžové, které patří k létu, se sýrem, sušenou šunkou a olivami. V baru u bazénu je nabízen snake včetně pizzy (z mikrovlnky) a občerstvení. Káva cortado 4+ z pěti možných bodů. V přpadě deště je otevřen bar v hotelové hale.

Služby hotelu
Služby hotelu, s výjimkou ubytovací rulety, jsou velmi dobré a určitě odpovídají kategorii hotelu, strava je snad ještě o půl hvězdičky lepší.

Stojí to za to se sem vracet.

Pláž
Hotel v oblasti Puerto de Alcudia, široká písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem a prakticky bez vln asi 200 m, přístav asi 300 m. Středověké městečko Alcudia se zachovanými hradbami je vzáleno necelé dva kilometry. Každou hodinu jezdí autobus do Palmy.

Aleš H., 16.10.2019, Datum pobytu: 11.9. - 23.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Condes de Alcudia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 V hotelu jsme byli již podruhé. Moc se nám tam líbí rodinná a přátelská atmosféra a osobní přístup majitele hotelu, který se stará o...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme byli již podruhé. Moc se nám tam líbí rodinná a přátelská atmosféra a osobní přístup majitele hotelu, který se stará o spokojenost zákazníků, každý večer navštěvuje prostor u baru a dokonce pro ně pořádá zážitky navíc jako překvapení. Letos pro dceru zorganizoval oslavu narozenin a pro několik hostů zájezd do SonAmar u Palma de Mallorca (show, které stojí za to navštívit). Večer probíhají programy ve stylu "Hříšný tanec", což při sklence alkoholu má také svoje kouzlo... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou skromně, ale dostatečně vybavené, denně uklízené, s balkonem. Podle strany, na které jste ubytováni, je výhled na moře nebo na hotelový bazén.

Strava
Strava je vynikající a v takovém množství, že se nedá ani vše ochutnat. Každý si tu vybere své. Nenapadá mně nic, co by chybělo... Nápoje si točí každý sám z automatů. Nechybí ani víno.

Služby hotelu
Personál hotelu je velmi vstřícný a milý, vše se dá domluvit.

Pláž
Na pláž je třeba dojít pěšky, což trvá asi 5 minut. Prostředí je velmi zajímavé se spoustou obchůdků, barů a hotelů. Pláž je dlouhá, písečná, s lehátky i bez, voda čistá. Vlez do vody je dlouho mělký, ve vodě kromě rybiček nejsou žádná jiná "zvířátka". Pro turisty je tu spousta možností, např. půjčit si skútr, nechat se tahat na banánu, projet se vláčkem podél pobřeží, půjčit si auto a projet celý ostrov, posedět v baru, zajet si autobusem do hlavního města, navštívit obrovský Aquapark atd.

Romana D., 16.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Kilimanjaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená byla úžasná, přemýšlíme že příští rok pojedeme znovu i do stejné ho hotelu

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná, přemýšlíme že příští rok pojedeme znovu i do stejné ho hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje krásné čisté, každý den čisté ručníky za což dávám velký plus

Strava
Snídaně, obědy a večeře vynikající. Každý si vždy najde něco na co má chuť, vždy čerstvé a chutné.

Pláž
Kousek od hotelu menší pláž i když hodně té mořské trávy, pak kousek dál je obrovská pláž a ta je teda skvělá, zadky den čistá. Nemám co vytknout.

Pavla, 15.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi hezka dovolena v prijemnem prostredi.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezka dovolena v prijemnem prostredi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maly pokoj s drobnymi nedostatky, ale cisto na 100%.

Strava
Velmi dobre jidlo, opticky velmi pekne pripravene a vzdy doplnene.

Služby hotelu
Ochota a velmi prijemne jednani na recepci, se vsim poradili. Pri prodlouzeni pobytu v pokoji, ihned a mile vyresno. Uklid v hotelu provaden precizne. Obsluha v baru take v poradku.

Pláž
Plaz krasna, jemny byly pisek, velmi pozvolny prostup do more, vhodne pro male deti. Lehatka a slunecniky take OK, jen nas nemile prekvapila vyse poplatku - 13 euro.

Petra K., 15.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: ROC Boccaccio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkový dojem je velice pozitivní.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je velice pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je stejné jako v ostatních zařízeních hotelového typu, balkon s výhledem na moře byl příjemný.

Strava
Strava byla chutná i když ne příliš rozmanitá

Služby hotelu
v pořádku

Pláž
Přístup vhodný pro děti. Voda čistá, koupání příjemné, šnorchlování a ostatní vodní aktivity nemohu posuzovat.

Petr H., 14.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Caribbean Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Tá najlepšia akú som do teraz zažila

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Tá najlepšia akú som do teraz zažila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybrali sme si tú istú izbu ako vlani a dostala sme ju....čo viac si môžem priať.

Strava
V porovnaní s vlaňajškom sa strava zlepšila o 70%. Pozitívne hodnotím zálohované recyklované poháre.

Služby hotelu
Personál rovnako ochotný a spoľahlivý ako vlani. Chýbala mi rovnako ako vlani nemčina. Len málo pracovníkov hotela hovorilo nemecky.

Pláž
Pláž v Sa Coma bola omnoho lepšie pripravená ako vlani. A ostatné pláže čo som v rámci výletov navštívila,boli proste dokonalé.....tak ako celá dovolenka a celá Mallorca.

Zuzana Deáková, 12.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 8.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Aparthotel Gran Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvěle místo

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvěle místo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje, pravidelně uklizene, ochotný personál

Strava
Snídaně formou bohatého bufetu

Služby hotelu
Bazén čistý, pravidelně uklizeny

Pláž
Čistá, pouze lehátka byla placená

Kateřina T., 11.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Fergus Bermudas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel umístěn cca 300-350m od pláže. Směrem od pláže k hotelu poměrně dost do kopce, pro dříve narozené dost nepříjemné. Samotný hotel...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel umístěn cca 300-350m od pláže. Směrem od pláže k hotelu poměrně dost do kopce, pro dříve narozené dost nepříjemné.

Samotný hotel jednoduše, vkusně zařízen, služby hotelu na velice dobré úrovni, personál velice vstřícný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý pokoj má balkon, pokoje umístěné k bazénu - poměrně hlučno, zvláště od německých turistů, ale co považuji za plus, po 12té hodině dodržován noční klid.

Strava
Strava velice pestrá, doplňováno po celou dobu, takže se nestalo, že by cokoliv došlo. Dostatek zeleninových příloh i ovoce, zákusky, zmrzlina, pestrý výběr nápojů. Jen kapacita jídelny na tak velký hotel poměrně malá, někdy se stalo, že jsme museli počkat na uvolnění stolu.

Pláž
Pláž písečná, velice pozvolný vstup do moře. V době našeho pobytu 16.-24.9. naprostý nedostatek plážových lehátek.

Bylo nám řečeno, že před týdnem tam byla velká bouře a krupobití, takže vše uklizeno a již zpět nedodáno. Ale to byl nedostatek města, ne hotelu.

Anonym, 09.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 24.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Piñero Bahia de Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 skvělý,drahé služby-trezor,lehátka na pláži a ještě by mě zajímalo včem jsou výhody 50+když i mladí platí za zájezd stejnou částku jako mi

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
skvělý,drahé služby-trezor,lehátka na pláži a ještě by mě zajímalo včem jsou výhody 50+když i mladí platí za zájezd stejnou částku jako mi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj,ubytování super

Strava
skvělá

Služby hotelu
celkový dojem a služby hotelu na 1*

Pláž
vše OK super moře čisté,dostupnost aspoň se člověk projde 5minut od hotelu

Anonym, 09.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Globales Palmanova Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)