Recenze hotelů
Mallorca - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Celkový dojem z dovolenky by bol veľmi dobrý, ak by ho nenarušila kvalita izby, ktorú sme dostali.

  • 4,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky by bol veľmi dobrý, ak by ho nenarušila kvalita izby, ktorú sme dostali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izbu sme dostali o 14,00. Izba bola s výhľadom na more na 7 poschodí, ale nachádzala sa presne pri potrubí, ktoré viedlo z kuchyne na strechu. Odsávač vydával hrozný hluk. Menili sme izbu. Dostali sme novú izbu bez problémov, ale po štyroch dňoch nám vytopilo kúpeľňu. Na recepcii hneď zabezpečili servis, ale bolo jasné, že vedia o čo sa jedná a že to nebolo prvýkrát, pretože v kúte na strope kúpelne bola pleseň. Minulý rok sme boli na dovolenke na východe Malorky a tiež sme menili izbu. 2% izieb boli do ulice a všetky dostali slovenskí turisti. Steny medzi izbami sú veľmi tenké, takže počuť hluk, či chrápanie zo susedných izby. Vedľa hotela sa nachádza hotel Palmanova, tiež tejto hotelovej siete Globales, je nový. Možno by bolo treba ponúkať oba hotely, kto by si chcel vybrať kvalitnejší.

Strava
Strava bola vynikajúca.

Služby hotelu
Izba bola každý deň uprataná a každý deň boli menené aj uteráky, čo bol podľa mňa nadštandard.

Pláž
Pláž je vzdialená asi 200 m od hotela, chodili sme však na vedľajšiu pláž, kde bola čistejšia a priezračnejšia voda. Taktiež sme chodili na pláže za jachtovým klubom. Boli kamenisté, ale nádherné a málo ľudí.

Emil H., 16.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Globales Palmanova Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Delegátka při výkladu důležitých informací stále odbíhala od tématu, podávala chybné nebo nepřesné informace a dokonce nám nedala pokyny...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Delegátka při výkladu důležitých informací stále odbíhala od tématu, podávala chybné nebo nepřesné informace a dokonce nám nedala pokyny k odjezdu na letiště, což beru jako velice nevhodné a neprofesionální jednání.

V hotelu byla wifi zdarma, ale v některých pokojích byl problém se na ni připojit, delegátka to pravděpodobně sdělila na recepci, ale nic se nezměnilo.

I přes všechny nedostatky bych celkový pobyt hodnotil kladně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, moderně zařízený a s klimatizací. Bohužel pérové matrace byly pravděpodobně dost proležené a u některých tlačily pružiny. Manželskou postel v hotelu představují dvě samostatná lůžka u sebe. Také nám v koupelně chybělo mýdlo.

Strava
Strava byla perfektní a velice pestrá, ale k večeřím nebyly poskytnuty žádné nápoje zdarma, pouze placené.

Služby hotelu
Personál byl velice příjemný, lehátka u bazénu zdarma. Bohužel placený trezor a i parkoviště, pokud si půjčujete auto.

Pláž
K pláži vede přímo od hotelového bazénu soukromá cesta. Pláž byla velice blízko, čistá a bez prodejců.

Anonym, 16.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Flor Los Almendros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Doporučujeme, hlavně pro rodiny s dětmi a starší páry. Jídlo výborné, čisto, pláž u hotelu. Klidné místo, spousta obchůdků do pár metrů.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporučujeme, hlavně pro rodiny s dětmi a starší páry. Jídlo výborné, čisto, pláž u hotelu. Klidné místo, spousta obchůdků do pár metrů. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 16.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Beverly Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Mallorca ponúka kopec pamiatok , ktoré stojí za to navštíviť.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Mallorca ponúka kopec pamiatok , ktoré stojí za to navštíviť. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bohužiaľ nezodpovedala cene, čistota a upratovanie izby ok.

Strava
Strava v hoteli ok, výber dobrý . Večere v reštauráciách o dosť drahšie ako v SK.

Služby hotelu
Služby hotela adekvátne. WiFi len za príplatok ca. 20€ /týždeň len pre jedno(!) zariadenie, je hammer.

Pláž
Čistota pláže nie moc dobrá. Takisto cena za 2 lehátka + slnečník 13,5€/deň je vyššia ako v iných krajinách .

Miloš H., 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Beverly Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Odpovídá uvedené/ zaplacené ceně.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Odpovídá uvedené/ zaplacené ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Normální standart

Strava
Klasika odpovídající Španělsku

Služby hotelu
Příjemný personá, 1*

Pláž
Španělská klasika, bez připomínek, plážový servis pro rok 2019 na Palmanově 13,5€

Pavel D., 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Don Bigote

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Dovolená pěkná až na tu stravu, nic moc jsme si nepochutnali jen večeře byly dobré.

  • 6 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pěkná až na tu stravu, nic moc jsme si nepochutnali jen večeře byly dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na to přespání to stačí.

Strava
Snídaně nic moc. Obědy nic moc. Večeře byly lepší.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Pláž byla pěkná, čistá.

Veronika Kubíková, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Illusion Markus Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel bol zariadený novým vybavením . Pozitívne

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol zariadený novým vybavením . Pozitívne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fajn

Strava
Super

Služby hotelu
Super

Pláž
Viacej ľudí , ale pekná a čistá

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Globales Don Pedro (Sant Vincenc)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Dovolená koupená na poslední chvíli. Půl dne po potvrzení z CK nás informovali, že objednaný hotel není k dispozici a nabídli nám jiný,...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená koupená na poslední chvíli. Půl dne po potvrzení z CK nás informovali, že objednaný hotel není k dispozici a nabídli nám jiný, který nebyl na pláži a hlavně byl v úplně jiné části ostrova. Jako kompenzaci nám byl nabídnut výlet do Dračích jeskyní. Po příletu na Mallorcu jsme byli informováni, že ani tento hotel pro nás není k dispozici a první noc musíme strávit v jiném hotelu, který ovšem neměl all inclusive, který jsme si zaplatili. Po domluvě s delegátkou jsme zjistili, že nabídnutý výlet (v rámci kompenzace přestěhování se do jiného hotelu) CK pořádá pouze ve čtvrtek, tedy v den, kdy jsme přiletěli! Delegátka CK paní Ivana však slíbila, že se pokusí výlet pro nás zajistit. Mimochodem paní delegátka, byla to nejlepší co mohl nabídnout. Byl a jedním slovem úžasná. Milá, ochotná, usměvavá v každé situaci. K hotelu nás odvezl mikrobus, jehož řidič mluvil pouze španělsky a navíc nás "vyklopil" u jiného hotelu. Po domluvě na recepci jsme museli najít a přejít do jiného hotelu a tam nás tedy konečně ubytovali. Druhý den ráno jsme se přesunuli na hotel Illusion Markus Park, kde už vše bylo podle domluvy. Naše skvělá delegátka nám nakonec zajistila vouchery na vstup do Dračích jeskyní a po dohodě s dalším párem, který byl ve stejné situaci, nabídla úhradu pronájmu vozidla CK a tak jsme nakonec absolvovali krásný výlet do Dračích jeskyní a díky pronajatému autu i do dalších atraktivních míst. To nejlepší, co nám ck mohla na této dovolené byla delegátka Ivana. Ještě jednou velké díky za její přístup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel jednoduchý, čistý. Recepční i personál ochotní. Pokoj bez problémů. Balkon, sušák na prádlo. V koupelně vana s igelitovým závěsem - dost nepraktické, sprchový kout by byl lepší.

Strava
Strava dobrá, snídaně stále stejné, ale chutné. Vždy se dalo vybrat. K dispozici u každého jídla čerstvé ovoce. K obědu a večeři pivo, víno, nealko, které si každý čepuje sám - velmi praktické! Nejlepší pochoutka Mallorská specialita sobrasada - směs vepřového masa, koření, cibule a česneku, která se maže na bagetku a je to vynikající. Každý den dva druhy masa + ryba, těstoviny, paella s mořskými plody. Odpovídající 3* hotelu. Nápoje na baru přes den (vzhledem k bazénu) do plastových kelímků, ale o objemu 0,25 l, ne 0,1 jako v Egyptě. V době od 10-24,00 k dispozici nealko nápoje, každý si načepoval samostatně. K nápojům vždy k dispozici led. Pro děti dva druhy ledové tříště.

Služby hotelu
Hotel nabízí uzamykatelný úložný prostor pro zavazadla (když čekáte na pokoj). K dispozici je i sprcha. Co chybí je dostupná WiFi, alespoň v lobby. Personál ochotný, usměvavý.

Pláž
Pláž krásná, dlouhá, písčitá, čistá jen místy občas nedopalky cigaret. Lehátka (2 ks) + slunečníky za poplatek 13,5 EUR - hrůza. Moře teplé, čisté, pouze po bouřce velké vlny a voda zvířená prachem a kusy mořské trávy. Vhodné pro děti, postupný vstup do moře. Na pláži plavčíci. Podél pláže 3 km promenáda plná restaurací, obchůdků a ráno sportovců.

Eva Valešová, 15.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Marcus & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolené je skvělý. Hotelový personál byl nejlepší, který jsme kdy zažili. Seznámili jsme se tam s hodně lidmi i s...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je skvělý. Hotelový personál byl nejlepší, který jsme kdy zažili. Seznámili jsme se tam s hodně lidmi i s personálem a můžeme říct, že určitě budeme udržovat kontakt a jsme rádi, že jsme si tento hotel vybrali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl utulny, pokojské chodili každý den uklízet, měnit ručníky. Rozbila se nám akorát klimatizace, ale opravář ji byl hned opravit a po té už bylo vše v pořádku.

Strava
Strava na hotelu byla úžasná. Nečekali jsme, že nám takto bude chutnat. Ovšem, že některé jídla nám nesedli, ale za mě celkový dojem byl 10 z 10. Jídlo se pořád doplňovalo, i když jste přišli třeba 15 minut před skončením snídaně.

Co jako jediné nedoporučuji je místní McDonald - v den odjezdu jsme nestíhali večeři, tak jsme si řekli, že se půjdeme rychle někam najíst, volba byla “mekáč”. Nejhorší volba našeho života, jídlo bylo odporné, všude bordel (po zemi, na stolech, dokonce i na zdech) a o záchodech raději ani nemluvím.

Služby hotelu
Hotel, jak už jsem zmiňovala byl skvělý. Jediné, co by se o maličko mohlo zlepšit je angličtina některých zaměstnanců na recepci, protože když něco potřebujete a oni na vás stále mluví španělsky, tak to není dobrá domluva, ale na druhou stranu musím personál pochválit, že je opravdu velmi ochotný, vždy usměvavý a milý. Každopádně i přes tyto malé drobnustky, hotel doporučuji.

Pláž
Dostupnost a přístup k pláži je dobrý, pláž je písčitá a čistá. Jediné, co je na pláži špatné, že se tam hodně krade, ale opravdu hodně. Takže si dávat pozor a nebrat si zbytečně sebou cenné věci. Jinak moře je skvělé pro děti, moře začíná být hlubší až po cca 150-200 metrech.

Kristýna Nováková, 15.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Piñero Bahia de Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie