Recenze hotelů
Mallorca - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 1,4 otrasný hotelový komplex s opakujucim sa jedlom

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
otrasný hotelový komplex s opakujucim sa jedlom Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Recenzia sa bude týkať konkrétne časti Neptuno.Ubytovnaie bolo asi najhoršie aké sme mohli zažiť. Už po príchode na recepciu som videla, že tento komplex bude problémový.Samá pavučina prach na recepcii. Upartovaniu teda veľa nedajú. Po príchode na izbu nás ovanul neskutočný zápach po stuchline a po moči!!. Nábytok starý, kuchyňa celkom dobre vybavená ale upratovaniu tam veľmi neublížili. V kupelni vlasy na zemi, v kuchyni po zemi zvyšky jedla. Na posteli stare prepálené od cigarety prehozy.Na dverách boli známky po vlámaní, nedali sa uzamknúť z vnútornej strany Na balkone stare nestabilne hrdzave zábradlie. Pre deti určite nebezpečné. Kupelna pohrdzavená a vsetko čo sa dalo bolo zoxidované a nachádzala sa tu aj pleseň! Ku koncu pobytu nás navštívili ŠVABY!! Telka nefunkčná, bez ovládača a na WIFI ZABUDNITE. Na deň si pýtali asi 6€!! Recepcia je len jedna tá hlavná, v prípade nejakého problému sa nachodíte. Izbu sme hned na druhy deň reklamovali, avsak na recepcii boli absolutne neochotný. POslali nas prec, že dnes sa neda izba vymenit, tak sme dosli na druhy deň a zas rovnaky scenár. Ke dsme reklaáciu riešili s neochorným delegátom, ktorého sme zjavne otravovali, ponukli nám izbu v inej casati komplexu kde by sme si platili na kazdý deň 50€!! Delegát nám oznámil, že podobné reklamácie rieši každý deň. Každý večer je tam veľký hluk, chodia tam nielen domáci ale aj turisti opitý. Je to otvorené.

Toto nemalo dostať tri hviezdičky ani omylom.NEODPORUCAM tento komplex.

Strava
Strava sa opakovala, jedna jedálen, kde bolo miion ludi asi naraz. Mali sme polpenziu, len nam v cestovke zabudli oznámiť, že pri večeri si musíme pitie PLATIT..uplný vtip. Káva na raňajky total žbrnda. Asi dvakrat sa nám stalo, že sme našli neprepečené mäso a raz pokyslené paradajky, zjavne na raňajky ponuklito, čo zostalo večer. Nejaké extra ovocie typicke pre tuto krajinu nečakajte. Skor mi to prislo take naše. Hrušky, jablka slivky...Na jedlo sa chodí s kartickami, kde vam odskrtavaju casti stravy. Po príchode na hotel v noci sme nedostali žiadne balíčky. Hoci vecera tam mala byť zahrnutá podla informácií. V kantíne mali nie celkom čisté taniere a príbory a povacsine obité.

Služby hotelu
Ziadne sme nevyuzili, to velke jazero je smradlave špinavé a bol tam kadejaký materiál nahádzaný.V bazéne boli nahádzané plastové taniere a povacsine sa tam zdržiavali Poliaci. Do tých barov pri bazene sme radsej ani nešli. Okolie moc velmi neudržiavané.

Pláž
Plaž je asi jediné, na čo budeme spomínať. Je síce dalej, ale to sme vedeli preto sme si dali našťastie len polpenziu. Je krásna, ale velmi jemný piesok, ktorý sa dostane všade.Je čistá, dlhá a miesta je tam priveľa. Od hotela je skratka popri jazere,,ale aj tak cesta trvala do 20 minut popri obchodoch. Domáci ponúkaju ovocie. Je to milé. Prechod do mora bol pozvoľný. Idete do dialky a stále je voda po členky. My sme vyskúšali aj plaz CAN Picaford, ktorá je oproti tejto nie taká pekná a čistá. Dvakrát sme boli na pláži v hlavnom meste Palma de Playa(pri letisku), ktorá je hrubozrnná s neskutočne veľkými mušlami a neskutočným množstvom nemeckých turistov. Odporucam.

Anonym, 13.02.2020, Datum pobytu: 8.9. - 16.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

14 fotografií

Celkem: 5 Bohužel až na místě jsme se dozvěděli, že uvedené 3 hvězdy u apartmánu nejsou hvězdy ale nějaké klíče. Cena tomu určitě neodpovídala. Za...

  • 3 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel až na místě jsme se dozvěděli, že uvedené 3 hvězdy u apartmánu nejsou hvězdy ale nějaké klíče. Cena tomu určitě neodpovídala. Za příplatek jsme se domluvili na přesun z apartmánu do hotelového pokoje, ten byl moc pěkný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl na špatné úrovni. Spíše jsme si připadali jako na nějaké chatě. V koupelně bylo rezavé vybavení a celkově to tam s čistou nebylo nic extra. Za příplatek jsme se přesunuli do hotelu a ten již byl moc pěkný, čistý i voňavý.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni. Výběr pestrý, i když bych možná ocenila více zeleninových salátů, většinou byla jen krájená zelenina. Ryby měli výborné a vždy několik druhů. Ostatní maso se dalo, ale většinou bylo tužší.

Služby hotelu
Skvělý a ochotný přístup.

Pláž
Pláž pěkná, velmi pozvolný vstup do moře. Krásný jemný písek.

Anonym, 29.01.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Sunna Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolenou bych ohodnotil na 8/10. Byla super a moc jsme si jí s přítelkyní užili. Vždy se najde prostor pro zlepšení (lepší počasí,...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou bych ohodnotil na 8/10. Byla super a moc jsme si jí s přítelkyní užili. Vždy se najde prostor pro zlepšení (lepší počasí, levnější cena, atd. :)).Avšak celkově jsme byli moc spokojení. Mallorcu jsme si i díky Vám zamilovali a plánujeme se na ní vrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl nádherný a personál profesionální a moc příjemný. Stejně tak naše delegátka, paní Bachratá, byla na profesionální úrovni a sympatická. Jedinou kaňkou byl náš pokoj. Bydleli jsme v nejvyšším patře, avšak náš pokoj postrádal balkón. Zároveň byl pokoj situačně blízko výtahu, který byl hlučný. Jako poslední prostor pro zlepšení bych zmínil dveře dělící ložnici a koupelnu. "Lítačky" nejsou příliš vhodné, co se soukromí týká :).

Strava
Strava byla naprosto skvělá. Nabídka velmi široká a ocenili jsme s přítelkyní také snack bar. Možnost stravovat se i venku na terase se nám opravdu zamlouvala.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly ok. Já osobně jsem očekával trochu více, jelikož mám rád hry a kromě stolního tenisu a organizovaných her od animátorů, v nabídce nebylo. (např. kulečník, basketbal, herní automaty, ap.)

Pláž
Pláž byla moc fajn. Čistá, vzdálenost vyhovující. Jen škoda, že člověk nemůže projít na další pláž přímo podél moře, ale musí jít uličkami ve městě, které až tak hezké nebyly.

Tomáš Podaný, 15.01.2020, Datum pobytu: 11.9. - 19.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Globales Palmanova Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásné místo, perfektní hotel, vynikající jídlo, mohu jen doporučit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné místo, perfektní hotel, vynikající jídlo, mohu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme štěstí na apartmán, který nám byl přidělen, byl zrekonstruovaný, čistý, v přízemí s krásnou terasou. Poslední den jsme si kvůli dětem, a večernímu odjezdu na letiště, připlatili, a to jsme dostali pokoj, který byl tmavý, zatuchlý a nezrekonstruovaný. Dostat takový na začátku, budeme mít zkaženou celou dovolenou.

Strava
Jídlo bylo vždy vynikající, velký výběr, kvalita a vše v pořádku.

Služby hotelu
Personál hotelu byl velmi milý, s pěkným přístupem k dětem, ochotný a na všem jsme se vždy domluvili.

Pláž
Pláž byla veřejná a dostupná pouze po schodech, což s kočárkem znamenalo několikrát denně snést a vynést v rukách. Lehátka a slunečníky na pláži pouze za úplatu. Díky zvolenému termínu nebyl problém najít si místo, ale v sezóně to bude horší. Nicméně krásná pláž, písek, skaliska po stranách, přístupné bez problému pro děti.

Lenka K., 15.01.2020, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ferrera Blanca

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 Za tu cenu vše ok. Pouze nám vadil pokoj bez klimatizace, vzdálenost hotelu od pláže a stále ae opakující se jídlo.

  • 8,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za tu cenu vše ok. Pouze nám vadil pokoj bez klimatizace, vzdálenost hotelu od pláže a stále ae opakující se jídlo. Zobrazit celou recenzi

Jiří B., 13.01.2020, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 V hotelu jsem byla v roce 2016, proto nemohu posoudit jaké jsou tam služby nyní. Pro mě to byla nejlepší dovolená,jakou jsem kdy zažila....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsem byla v roce 2016, proto nemohu posoudit jaké jsou tam služby nyní.

Pro mě to byla nejlepší dovolená,jakou jsem kdy zažila. Mallorca je nádherná a v tomhle letovisku najdete vše, od klidných procházek, přes skvělé restaurace a i skvělý noční život. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu bylo senzační, měli jsme vanu , docela velký pokoj (když srovnám s jinými hotely). Vše čisté, nové.

Pouze bazén se na náš vkus zavíral docela brzy.

Strava
Strava v hotelu mi naprosto vyhovovala a je to důvod,proč na hotel stále všude pěji ódy. Konečně hotel,kde se nevařili hranolky a jiné smažené fast-food nesmysly. Opravdu tu byla španělská kuchyně, paella samozřejmostí, denně čerstvé dary moře,skvělé omáčky, dezerty. Sem tam na večeři čokoládové fontány.

Víno, i když bylo čepované,nikoliv rozlévané, tak chutnalo překvapivě dobře, pivo trochu horší, ale to je tím,že jsem Češka :-)

V okolí byla strava docela drahá, i když jsme měli all-in,chtěli jsme vyzkoušet místní kuchyni. Vše moc dobré, jen opravdu drahé, za jednu večeři pro dva utratíte v přepočtu na české 1200 korun bez pití.

Kousek od hotelu je ale Mc Donald's, takže i tam určitě není problém zavítat :-)

Služby hotelu
Musím vyzdvihnout práci recepčních, všichni usměvavý a ochotní i ve dvě ráno. Kuchaři se občas mračili, ale to nejspíš díky náporu občas nevychovaných turistům :-)

Paní uklízečka Mila byla skvělá a vždy nám perfektně uklidila pokoj.

Pláž
Pláž velká, žádné kamínky, krasné vlny, občas vajgl,ale to se opravdu nedá uhlídat. Pláž nabízí spoustu atrakcí. Nad pláží každých 7 minut létají letadla :-) Ale vůbec Vás to neruší, jen taková zajímavost, jak je tamní letiště opravdu vytížené.

Anonym, 13.01.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Senses Palmanova (ex. Delfin Playa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 10 Výborné ubytování splnilo přesně naše očekávání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné ubytování splnilo přesně naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel umístěn při okraji střediska Arenal, tedy na klidnějším místě, vybavení výborné, postel tvrdší, což nám vyhovuje, v pokoji naprostý klid - nebyl slyšet žádný hluk od sousedů ! Výhled z balkonu směrem na moře, v koupelně vše funkční. Klimatizace na pokoji v ceně - v září nebylo potřeba pouštět. U hotelu Bahamas II vlastní menší bazén s několika lehátky.

Strava
Podávaná v hotelu Bahamas I -přes ulici, jídlo výborné, nepřeberné množství i s obměnami, polopenze zcela dostačující. Velkou výhodou všechny nápoje v ceně - včetně bílého a červeného vína ! Ve špičce se u nápojů tvořila malá fronta, jinak místa k sezení jsme vždy našli. Dezertů byl trošku menší výběr, ale za to 4-5 druhů zmrzlin v kelímcích bylo denně :-)

Služby hotelu
Výměna ručníků by byla každý den, kdybychom chtěli, všude čisto, úklid denně. Check out dokonce až ve 12 hodin, ale vzhledem k odletu večer jsme si nechali kufry v přidělené místnosti, po návratu z pláže jsme mohli využít sprchy u bazénu v Bahamas I ( je potřeba časová rezerva, sprchy jsou jen 2, takže může být fronta) a teprve pak kufry vyzvedli.

Pláž
Pláž vzdálená 10-15 minut pěšky - uličkami mezi hotely s mnoha krámky se suvenýry. Více se nám líbila menší pláž St. Antonio ( k dispozici WC zdarma u malého příjemného kiosku), z jedné strany ohraničená divokým skalnatým pobřežím, podél kterého se dalo plavat velmi daleko. Vstup do vody velmi pozvolný, ale to i na hlavní dlouhé pláži podél Arenalu. Pláž i voda čistá.

Jiřina Stará, 05.01.2020, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Bahamas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8,8 Dovolená dle mých představ, vše fungovalo, dobré jídlo, ubytování v pořádku, pokoj s lodžii, denně uklizeno. Personál pokud nebyl...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená dle mých představ, vše fungovalo, dobré jídlo, ubytování v pořádku, pokoj s lodžii, denně uklizeno. Personál pokud nebyl vyloženě přátelský tak profesionálně korektní. Pokud bych zvažovala dovolenou ve Španělsku, zvítězila by asi Mallorca a pokud bych zvažovala Mallorcu, asi bych volila Hotel BARCELO PONENT PLAYA. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel solidně vybaven, je na něm vidět, že novostavbou byl už před léty, ale udržovaný, čistý. Denně úklid na pokojích, výměna ručníků i povlečení automatická.

Strava
Bohatý výběr. Kuchyně středomořská, španělská i mezinárodní, Večeře v "národních" barvách např: pondělí italská, úterý řecká, středa americká … Dostatek ovoce, spousta jídel z ryb a mořských plodů. Stolní víno (v kvalitě stolního vína) v dostatečném množství, nealkoholické nápoje, voda vše v solidní kvalitě a neomezeném množství, Ve všech provozech (mimo jídelnu) včetně plážového a bazénového baru vynikající káva, alkoholické nápoje španělského původu vcelku solidní chuti, tak jak je ve Španělsku zvykem s nižším obsahem alkoholu (cca 30- 35 %). Míchané nápoje (mojito, piňakoláda) jsou připravované z polotovarů (jen pro otrlé).

Služby hotelu
Diskotéka pro mladší, animátoři nevtíraví s nabídkou služeb, jiné služby jsme nevyžadovali. Služby recepce včetně pomocí s aktivitami mimo hotel jsou poskytovány ochotně a uceleně.

Pláž
Pláž má jen jednu chybu, není majetkem hotelu a slunečník a lehátka není možné mít v ceně (platí se někomu jinému). Hotelová lehátka a slunečníky, které jsou poblíž pláže zcela logicky nejsou v ceně (kdo si koupí lehátko poblíž pláže, když si může koupit lehátko na pláži?). Pláž písčitá s pozvolným dnem (ideál pro děti a seniory) umístěna v hluboké zátoce, kde je klidná voda i když je moře rozbouřené.

Anna Kropáčková, 10.12.2019, Datum pobytu: 1.9. - 12.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Barceló Ponent Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojenost, odpovídá ceně, přímo u pláže, super.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, odpovídá ceně, přímo u pláže, super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při zaplacení navíc výhled na moře super.

Strava
V pohodě, nejedeme na dovolenou jenom jíst. Hlady nikdo nebyl!

Služby hotelu
V pořádku, dejte menší spropitné a budete mít vše,

Pláž
Malá, klidná, koupání super, vezměte boty do vody, místy kameny,

Jana Princová, 09.12.2019, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Peymar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená byla velmi příjemná,hotel útulný, rodinný,strava skromnější. Špatný dojem jsme měli z delegátky ck ,naštěstí jsme její služby...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla velmi příjemná,hotel útulný, rodinný,strava skromnější.

Špatný dojem jsme měli z delegátky ck ,naštěstí jsme její služby nepotřebovali.

Zoufalá byla i organizace a průběh fakultativního výletu.Okoli hotelu a pláže krásné, čisté. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné

Strava
Skromnější

Služby hotelu
Velmi dobré

Pláž
Krásná

Anonym, 02.12.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Sultan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)