Recenze hotelů
Mallorca - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Perfektni hotel kousek od plaze s ochotnym personalem, vybornym jidlem s velkym vyberem, cistym a prostornym bazenem, pokoj vzdy pekne...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektni hotel kousek od plaze s ochotnym personalem, vybornym jidlem s velkym vyberem, cistym a prostornym bazenem, pokoj vzdy pekne uklizeny, maximalni spokojenost, vrele doporucujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neni co vytknout.

Strava
Vyborna,pestra,obmenovana.

Služby hotelu
Hotel by zaslouzil klidne dalsi hvezdu.

Pláž
Plaz blizko,cista,jedinne,co vadilo,byli neustale otravujici prodejci vsemoznych nesmyslu.

Anonym, 24.11.2021, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Riutort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Pro naši dovolenou ideální kombinace, hotel na krásném místě. Určitě se vyplatí doplatit si pokoj s výhledem na moře. Centrum Alcudie asi...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pro naši dovolenou ideální kombinace, hotel na krásném místě. Určitě se vyplatí doplatit si pokoj s výhledem na moře. Centrum Alcudie asi 15 minut chůze. Nádherné uličky, hradby, spousta krámků a restaurací. Byli jsme uprostřed října a počasí na koupání i na výlety. Pláž u hotelu tak akorát, na vykoupání ok. S desetiletými dětmi bych asi volil jiné místo. Navštívili jsme vyhlídku u majáku, město Arta v úterý, kdy jsou trhy (opravdu veliké) a nádhera. Stavili jsme se v So Pablo, náměstí krásné, jinak bych tam nejezdil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal ceně. Menší, ale vše co bylo potřeba. Trochu mi chyběla malá lednička. Výhled na moře 180°.

Strava
Polopenze. Snídaně i večeře vynikající a pestré nemám výtku.

Služby hotelu
Všichni v hotelu milí. Několik recepčních, servírek a barmanů a všichni naprosto vstřícní. Hotelový bar do půlnoci. My jsme o půlnoci přijeli a po prosbě recepčního znovu otevřeli a s úsměvem nám pár drinků natočil

Pláž
Voda průzračná. Evropský Karibik. U hotelu malá písečná pláž na zaplavání nebo cachtání malých dětí ok. Lidé žádní. Kdo chce živo, tak na jih od Alcudie je několika kilometrová pláž. Přímo u moře byl hotelový bazén a lehátka.

Petr E., 04.11.2021, Datum pobytu: 17.10. - 22.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: More

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Nebýt hezkého moře, milých Mallorčanů, fotbalového zápasu a mé milované polovičky, zvednu telefon a v okamžiku žádám o návrat zpět v...

  • 2 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nebýt hezkého moře, milých Mallorčanů, fotbalového zápasu a mé milované polovičky, zvednu telefon a v okamžiku žádám o návrat zpět v souvislosti s dalšími řádky. . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příchodu do pokoje jsem nevěřil vlastním očím. Zkusil jsem si vyčistit brýle. Chyba. Ještě se to zhoršilo zhoršilo. Koupelna 1,2x1,2m a to i se záchodem a otevíráním dveří dovnitř. V hlavní místnosti, nebylo ani kam odložit oblečení. Slíbená dvoulůžková postel byla ze dvou samostatných postelí.

Strava
Strava byla dobrá a to je za 3. .

Služby hotelu
Pojem All inclusive si představuji úplně ale úplně jinak než-li 3 malá piva či 1,5dcl vína k obědu a to samé k večeři. To opravdu není neomezená konzumace alkoholu. . Ke konci ubytování nám bylo sděleno, že hotel na rok zavírá a že služby budou ještě omezenější. Tj: Zbytky věcí z kuchyně, místo piva z pípy plechové a místo vychlazeného džusu ze stroje. Teplý z krabice. Transfér domluvený ne 18h pro nás znamenalo 5hodin strávených v chodbě hotelu na zemi a hodinu na chodníku před ním. .

Pláž
Moře bylo báječné, pláže relativně čisté, spousta ale vážně spousta prodávajících černoušků mi také nevadila jako ta PŘÍŠERNÁ cesta od hotelu na pláž. Již od první ulice byl cítit zápach. Po levé straně bylo něco jako skládka všeho možného se spojením veřejného kočičího útulku, do kterého kolemjdoucí házely co je napadlo. .

Michal Kralovič, 03.11.2021, Datum pobytu: 24.10. - 31.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Arenal Tower (ex. Torre Arenal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel je sice takový starší, ale udržovaný v čistotě. Být majitelem, zapracoval bych na vnitřním bazéně, který všude prezentují, ale ve...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je sice takový starší, ale udržovaný v čistotě. Být majitelem, zapracoval bych na vnitřním bazéně, který všude prezentují, ale ve skutečnosti je vypuštěný a nefunkční ????. Jídlo all-in dokonalé - až do posledních minut je vše doplňováno, jídla se hodně mění a vše je opravdu vynikající ???? Zobrazit celou recenzi

Jana Chmelíková, 03.11.2021, Datum pobytu: 25.10. - 31.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ibersol Son Caliu Mar (ex. Ibersol Son Caliu Mar & Beach Club)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená byla vydařená, i přes termín koncem října bylo krásné počasí vhodné především na výlety.

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla vydařená, i přes termín koncem října bylo krásné počasí vhodné především na výlety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl čistý a odpovídal ceně. Pro nenáročné cestovatele, kteří berou hotel jako zázemí pro svoje výlety je skvělý.

Strava
Snídaně formou bufetu byla každý den stejná, ale s ohledem na cenu hotelu se s tím muselo počítat a nijak mi to nevadilo.

Služby hotelu
I přes částečnou jazykovou bariéru (někteří zaměstnanci nemluvili moc aj, pouze nj) jsem zjistila vše potřebné.

Pláž
Hotel je od pláže v příjemné vzdálenosti. S ohledem na termín pobytu (konec října) jsem se již nekoupala, ale pláž vypadala čistě a na nenáročný relax ideální.

Podél pláže je promenáda a velké množství restaurací/barů a našlo se i několik obchodů.

Anna B., 01.11.2021, Datum pobytu: 21.10. - 27.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Galaxia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 odpočinková dovolená na pláži, splnila očekávání

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
odpočinková dovolená na pláži, splnila očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré

Strava
rozmanitá, pestrá a dobrá

Služby hotelu
pdpovídající ceně

Anonym, 01.11.2021, Datum pobytu: 23.10. - 28.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Palma Bay Club Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 CA a cesta - CORONAVIR: CA je nejlepší portál na vyhledávání zájezdů. Cestovali jsme s německou CK - všechny informace přišly v němčině....

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
CA a cesta - CORONAVIR: CA je nejlepší portál na vyhledávání zájezdů. Cestovali jsme s německou CK - všechny informace přišly v němčině.

Předem jsem si vyplnil příjezdový formulář - 3 problémy: 1. Chybně jsem zvolil individuální formulář místo rodinného, takže jsem musel vyplnit zvlášť sebe a pak duplicitně manželku se synem. 2. Chvíli mi trvalo, než jsem přišel na to, že Malorka patří do regionu Baleárských ostrovů. 3. Do formuláře je nutné zadat i číslo sedadla v letadle. Lze jej však uložit, a pak po obdržení boarding pasu na letišti přes mobil doplnit sedadlo (nutné zapsat si kód pro pozdější editaci). Na letišti po přistání Španělé skenovali QR kódy formuláře z mobilu. Při cestě zpět vyžadovali QR kód vyplněného příjezdového formuláře již Španělé při check-innu na letišti, ale formulář rovněž požadoval číslo sedadla. Nakonec nám dali boarding pas a počkali, až formulář vyplníme a ukážeme jim QR kód. V ČR již žádná kontrola neproběhla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je cca 200 m od pláže po nefrekventované ulici lemované obchůdky. Balkony z jedné strany nabízejí výhled na tuto ulici a hodně z úhlu na moře (ráno jsou při otevřeném balkonu slyšet tak 3 auta za hodinu). Z druhé strany je výhled na hotelový bazén a moře. Pokoj má běžnou velikost, s přistýlkou jsme se v pohodě vešli. Koupelna je rovněž prostorná, prosklená směrem do pokoje.

Strava
Vynikající! Měli jsme polopenzi. K snídani různě smažená vajíčka, volská oka, fazole, 5 druhů pečiva, smažené zeleniny, různé paštiky, zavařeniny, čerstvá zelenina a ovoce, losos, veganská jídla, jogurty, musli, 8 druhů buchet, 8 druhů džusů, ...

K večeři studené startry, 8 druhů masa, ryby, mořské potvory, rizoto, pečená zelenina, dorty, zákusky, ovoce a zelenina, ... Pití bylo placené - pivo, džus a voda vycházely na cca 220,- Kč.

V restauracích v okolí se dá koupit pizza nebo oběd za 7 - 15 Eur. Pivo kolem 2,5 Eura.

Služby hotelu
Všichni usměvaví a úslužní. Program byl odpoledne i večer, ale žádný jsme nevyužili.

Pláž
Hotel se nachází cca 200 m od pláže po nefrekventované ulici lemované obchůdky. Hotel je na jižním okraji městečka Can Picafort. Pláže jsou většinou písčité, místy skaliska a místy mořská tráva. Nádherné koupání i na konci října - počasí kolem 21 stupňů Celsia, voda také tak. Občas ale přeháňky a vítr, ale pr nás lepší než vedro. Na jih vede podél pláže turistická trasa do městečka Son Serra de Marina vzdáleného 8 km. Na sever se dá jít po plážích až do největšího místního města Alcudia s nádherným historickým centrem (15 km a v půli cesty přírodní rezervace).

2 lehátka s deštníkem jsou k zapůjčení za cca 15 Eur/ den.

Vladimír Bartoš, 30.10.2021, Datum pobytu: 23.10. - 28.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ferrer Janeiro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,6 Celkově bych řekl, že jsme byli se zájezdem naprosto nespokojeni a chtěli jsme vás kontaktovat hned po příjezdu.. nakonec jsme se dohodli...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bych řekl, že jsme byli se zájezdem naprosto nespokojeni a chtěli jsme vás kontaktovat hned po příjezdu.. nakonec jsme se dohodli že to nějak přelijeme a to jen s toho důvodu, že jsme jeli jen na 4 dny. Kdyby to mělo být déle vůbec bychom nehodlali dal v hotelu zůstávat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu na hotel nám byli přiděleny pokoje. Na pokojích bylo spí ale povlečení a celkový dojem naprosto strašný s výhledem do ulice která měla asi 3,5 až 4 m široká a naproti byla budu a takze jsme koukali do oken cizím lidem. Šli jsme požádat o výměnu, nejdříve se pan recepční tvářil jako ze to nejde oak tedy po přesunutí 5 euro tedy našel jinou alternativu. Šel s námi ukázat jiné pokoje které již tedy byli do dvorního traktu hotelu s výhledem na bazén, povlečení tam tedy bylo již čistější, ale v pokoji za celém postele byla zásuvka s vypínačem na světla nad posteli a ta byla rozbitá takže bylo vidět na dráty a my jsme měli strach ze v noci při spánku se toho dotkneme a pokoje nás to, na pokoji nebyla ani klimatizace jen v rohu nějaký sileny starý a dost opotřebovany větrák. Žádná lednice. Vše v pokoji dost opotřebovane, určitě by si zasloužil pokoje rekonstrukci koupelna v dost strašnem stavu. Dojen jak na nějaké levné ubytovně pro ukrajince.

Strava
Strava byla bez chuti, většina pokrmů z polotovarů. Polévky ze sáčku všechno piti pouze do papírových kelímku.

Služby hotelu
Služby hotelu šílené all inclusive si tedy představují úplně jinak. Rozhodne ne vše do papirovych kelímku. Duši z prášku káva z automatu , Expresso pouze za peníze a hlavne vůbec žádná voda k dispozici ani na pokoj. Na pokojích nebyla ani lednice. All inclusive mělo být od 10 do 22 to rozhodně nebylo až tak od 17 a jakmile odbyla 22 hodina a chtěl jste drink tak jen za peníze což je naprostém vrchol.

Pláž
Pláž malá nic moc pěkná u nějakého kanálů kde nevi co pritekalo za špinavou vodu. Všude mořská tráva při vstupu do moře takže taky hrozný. Když jsme šli na jinou o kus dál tak tam byla už mnohem hezčí. Jinak moře čisté ale v tuhle dobu již dost studené.

Stanislav Dostál, 27.10.2021, Datum pobytu: 20.10. - 24.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Playamar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Ani jednou jsme neviděli našeho delegáta/delegátku. Nedostali jsme informace o transferu z hotelu na letiště, takže jsme museli jet sami,...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ani jednou jsme neviděli našeho delegáta/delegátku. Nedostali jsme informace o transferu z hotelu na letiště, takže jsme museli jet sami, a zaplatit si taxi. Výlety jsme si také museli sehnat sami, protože jsme žádnou nabídku neobdrželi. S přístupem cestovní kanceláře jsme nespokojeni! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo hezké, pouze výhled byl do nějakého dvorku. Jeden večer netekla voda.

Strava
Strava byla přiměřená, pod pojmem all inclusive jsem čekala větší výběr

Pláž
Pláž byla snad jediná věc, se kterou jsme byli naprosto spokojeni

Martina Bulvová, 26.10.2021, Datum pobytu: 15.10. - 21.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostý luxus, skvělá dovolená, bezva ubytování, krásné prostředí, moc jsem si to užili!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostý luxus, skvělá dovolená, bezva ubytování, krásné prostředí, moc jsem si to užili! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou čisté, mají klimatizaci, balkónek s posezením, ledničku, uklízí každý den. Recepce 24 h, fakt všechno super! Doporučuji

Strava
Měli jsme jen snídani, ale byla vždy bohatá, ovoce, zelenina, vajíčka na všechny způsoby, pečivo, churros... prostě klasika, vše na co si vzpomenete. Nemohla jsem si stěžovat.

Služby hotelu
V rámci ubytování byl vstup do bazénů, v říjnu opravdu studené :D a taky do SPA. To je takové maličké, pro pár lidí, ale bylo to fajn. Doporučuji dobu kolem poledního, všichni jedí, je tam volno :)

Pláž
Pláže jsou na Mallorce nádherné, písčité, dlouhé, čisté. V říjnu opravdu studená voda, ale jinak nádhera. Lehátka jsou vždy zpoplatněná, cca 15 euro za sadu 2 lehátek se slunečníkem, ale máte je platné do večer a na jakékoliv pláži.

Anonym, 22.10.2021, Datum pobytu: 13.10. - 17.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)