Recenze hotelů
Ibiza - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Celkově v pořádku. Výtahy hotelu - fronty. 3 výtahy ale pořád se čekalo. Občas nějaký nefungoval i celý den.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově v pořádku. Výtahy hotelu - fronty. 3 výtahy ale pořád se čekalo. Občas nějaký nefungoval i celý den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Chodby hotelu ponuré, trošku zanedbané, zatuchlé bez klimatizace. Pokoje v pořádku. Úklid každý den. Vybavení pokojů dostačující.

Strava
All in. Výborné, rozmanité jídla, množství ovoce, zeleniny, polívky vždy 2, zákusky neodolatelné. Není co vytknout

Služby hotelu
Recepce pořád plná. Dost dlouho trval check in. Nevyhověli nám s prodloužením alespoň jednoho pokoje- měli jsme pozdější odlet. Program jak denní tak večerní byl dost zajímavý, pláž blízko hotelu malá pořád hlava na hlavě, lehtka u bazénu obsazena každý den všechny už před snídaní a někdy celý den na nich nikdo neležel ale dalo se sedět u baru a jít se vykoupat takže to celkem šlo. U dětského bazénu totéž. Dětský bazén supr klouzačky prolejzačky. Jinak u dvou barů celý den fronty na pití. Celkově tam byl dost velký hluk dětí i dospělých ale zvykli jsme si. V restauraci chaos lidi se předbíhali nebo stáli fronty. Ale v celkové podstatě po pár dnech si zvyknete.

Pláž
Pláž kousíček od hotelu přez zahradu. Sice malá, přeplněná ale bylo moře. Zajímavé je, že po celou dobu byly ve vodě medůzy které vás žahli stačilo sedět trochu ve vodě. Objeli jsme i jiné pláže kde bylo totéž.

Iveta B., 16.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Top dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Top dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělá poloha i služby hotelu

Strava
Vynikající s velkým výběrem

Služby hotelu
Odpovídající 5*

Pláž
Krásná pozvolná pláž vedle přírodní rezervace

Petr Horák, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Sázka na jistotu, byli jsme v tomto hotelu už po čtvrté, i když poprvé přes polskou cestovku, a vše bylo výborné dle očekávání. Let z...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Sázka na jistotu, byli jsme v tomto hotelu už po čtvrté, i když poprvé přes polskou cestovku, a vše bylo výborné dle očekávání. Let z Katovic kromě pro nás výborné dostupnosti letiště, levného parkování s dovozem až před terminál měl hlavně skvělé načasování příletu a odletu. U tohoto hotelu rozhodně v daném termínu (začátek června) maximální poměr cena/výkon! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasicky vybavené pokoje po lehkém faceliftu, laděné do bíla s pěkným podsvětlením, koupelna s vanou už trochu nese známky používaní, nicméně vše čisté, pravidelný úklid, výměna ručníku a doplňování hygienických potřeb.

Strava
Opravdu paráda, jídlo je dokonalé, snídaně neskutečně bohaté, obědy luxusní a večeře přímo opulentní. Nešlo si několikrát nepřidat, jen namátkou vyjmenuji roastbeef, panenka, pečená kýta, krevety, několik druhů ryb, čerstvě grilované masa, spousta zeleniny, příloh, dobrá pizza, těstoviny, ale i různých smaženek (květák,nugety, plněná šunka, stripsy) , k tomu omáčky a dresingy. Jídlo prostě 10/10!

Služby hotelu
Vše velmí profesionální, personál si nás pamatoval z minula, recepce nabídla výběr pokoje z několika možností. Jinak všude velmi příjemní a vstřícní od jídelny, přes úklid, plavčíka až po bary,

Pláž
Krásná dlouhá Playa den Bossa, jedna z nejlepších pláží světa. Každé ráno čištěná od chaluh a odpadků. Jemný písek a čisté i když ještě trochu chladnější moře.

Radim F., 10.06.2019, Datum pobytu: 29.5. - 5.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: The New Algarb

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Vzhledem k tomu že moje nároky na ubytování jsou dost skromné (cca 10 let - od 1994 do 2004 - jsem pravidelně jezdil skužebně do Indie a...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu že moje nároky na ubytování jsou dost skromné (cca 10 let - od 1994 do 2004 - jsem pravidelně jezdil skužebně do Indie a Pakistánu, a býval jsem ubytován víceméně v "Turistických" hotelích, nebo v ubytovnách zákazníků, stačilo mi, když tam bylo přijatelně čisto, a nebylo tam moc švábů - gekony na pokoji jsem celkem vítal, protože byli zárukou, že tam není víceméně žádný obtížný hmyz, a proti gekonům v podstatě nic nemám), ubytování považuji za přijatelné, byť s několika výhradami, o kterých se zmiňuji v dalších oddílech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytován jsem byl v "single roomu", což je zmiňováno jako víceméně nadstandardní služba. Opak je pravdou. Tzv. "single roomů" je v hotelu celkem 14 (dva v každém patře) + dalších 14 ve vedlejší budově, a vznikly z bůhvíčeho při rekonstrukci hotelu. Pokoj je přibližně čtverec o rozměrech cca 4x4m - napravo od dveří je postel (poměrně obrovská - cca 2,5x1,5m), přímo proti dveřím je vchod na WC a do sprchového koutu. Uprostřed je příčka, v jejímž čele je umístěno umyvadlo se zrcadlem a ze strany postele je do ní vestavěna skříň. V nohách postele je umístěno vyklápěcí okno vedoucí na ulici, a pod ním cca 80 cm hluboký parapet, na kterém je televize, a je na něm možno také pracovat. Pod parapetem je nalevo polovodičová minilednička s objemem cca 40 l (jen tak tak se do ní vejdou dvě 5l láhve vody vedle sebe + nějaké menší láhve do dvířek). Vzhledem k tomu, že v hotelu je dle nařízení EU zakázáno kouření v uzavřených prostorách, je tento typ pokoje (na rozdíl od všech ostatních, které mají balkon) výhradně nekuřácký. Vzhledem k tomu, že jsem kuřák by mi určitě lépe vyhovovalo "single" ubytování v "double roomu" (s balkonem) s příplatkem za "single" využití, protože cena je stejná a na balkoně se kouřit smí.

Strava
Stravování bylo víceméně stejné, na jaké už jsem zvyklý z jiných destinací, i když tady bych řekl, že byl poněkud menší výběr, než je obvyklé (jen jeden druh polévky a nepříliš velký výběr v hlavních chodech a přílohách). Výběr moučníků a ovoce celkem slušný, pití k večeři pouze placené (včetně vody, zato k snídani bylo zdarma šampaňské). Konzumované množství nebylo nijak omezováno.

Služby hotelu
V celém hotelu je k dispozici bezplatné veřejné Wi-Fi připojení (rychlost cca 5Mb/s - a to i na jednom kanálu 5GHz), ke kterému dostanete při ubytování přístupové heslo platné pouze pro vás na celkem dvě zařízení.

V informacích o zájezdu je lživé tvrzení o půjčovně kol přímo v hotelu, takže celkem vážně uvažuji o žalobě za zkaženou dovolenou. Když jsem se v recepci dotazoval na půjčovnu kol, byl jsem odkázán na nejbližší půjčovnu vozidel (cca půl kilometru od hotelu) - že prý tam určitě nějaká kola mají - měli - 3 citibike(jednorychlostní s košíkem na řidítkách a v poněkud zanedbaném stavu). Půjčovnu kol (s rozumným výběrem) se mi za celou dobu pobytu nepodařilo ve vzdálenosti do pěti kilometrů najít žádnou (kromě jedné soukromé v přístavu v Ibize, kde ale měli jen 3 elektrické fatbiky), zatímco když jsem si kupoval lístek na trajekt na Formenteru, pokladní mi přímo nabízela, jestli si nechci na Formenteře půjčit kolo, nebo jiné vozidlo - zaplatil bych současně s lístkem za trajekt, a vozidlo bych si vyzvedl hned v přístavu na Formenteře - nabídku jsem (ke své opožděné litosti) nevyužil, protože jsem tam jel jen na cca 5 hodin.

Jinak jsou v hotelu k dispozici dva mělké bazény a jedno brouzdaliště + další dva bazény (trochu hlubší) u sousední budovy. Také je zde k dispozici masáž.

Pláž
Pláž je celkem přijatelná, byť dost malá. Přístup na ni je teoreticky (nebo s použitím drobného násilí) možný přímo z hotelu (násilí proto, že branka byla už oficiálně zavřená, ale zámek byl dost volný, takže to šlo otevřít). Pláž je cca 50 metrů široká, písečná, bez jakéhokoli vybavení. Na jejím okraji je ještě betonové molo. V plné sezóně zde asi funguje i diving school (v době mé přítomnosti zavřená), a možná že jsou i nějaká lehátka na pláži.

Daniel Dittrich, 27.10.2018, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Sirenis Club Tres Carabelas & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborné po každej stránke.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné po každej stránke. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekný výhľad, čisté, pravidelné upratované.

Strava
Strava pestrá, chutná, široká ponuka nápojov.

Služby hotelu
Celkový dojem veľmi dobrý.

Pláž
Pláž, piesok, voda čistá, hneď pri hoteli.

Peter K., 08.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Club Cartago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Báječná dovolená. Hezký hotel, služby. Nemohu nic vytknout.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená. Hezký hotel, služby. Nemohu nic vytknout. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 07.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2014
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 V tomto hotelu jsme byli ubytovaní již podruhé a opět jsme byli spokojeni. Kvalita hotelu, stravování i dostupnost nabízených služeb nás...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsme byli ubytovaní již podruhé a opět jsme byli spokojeni. Kvalita hotelu, stravování i dostupnost nabízených služeb nás uspokojila po všech stránkách. Dětské zázemí, herna, kulturní sál, probíhají motivační programy (jen v Eng, NJ, Esp) jsme částečně využili, extra dětský bazén s klouzačkami a příjemným dětským zázemím odděleným od hlavního bazénu, předurčuje bezpečnější místo i pro malé děti do 6-ti let. Personál je příjemný a nezaznamenali jsme žádný konflikt. Hotel je "klidnějšího" rázu, takže kolem půlnoci je už všude klid. Bazény jsou volně přístupné, je potřeba si ráno včas zajistit lehátka + slunečníky, která jsou zdarma, ale díky větší kapacitě hotelu nedostačují celkovému počtu. Po celý den až do noci jsou dostupné nealkoholické i alkoholické nápoje, zmrzlina, ledová tříšť a toasty, takže hlad a žízeň zde mít určitě nebudete. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a ukončení pobytu proběhlo na recepci velmi rychle, hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, úklid pokojů probíhal každý den, vždy bylo čistě uklizeno, vyměněná prostěradla i ručníky. Úklid probíhal také velice často ve vnitřních a vnějších částech hotelu.

Strava
Strava byla výborná jak kvalitou tak i kvantitou, nestalo se, že by některý druh jídla v průběhu stravování chyběl, kuchyně byla kontinentální a lokální, každý den byla současně podávána tématická strava, vážící se ke konkrétním zemím jako je např. Mexiko, Itálie apod. Při programu AI si každý vybral to, na co měl chuť.

Služby hotelu
prostorný bazén pro dospělé a větší děti, extra bazén pro malé děti se skluzavkou a atrakcemi, venkovní a vnitřní bar s obsluhou do půlnoci, dětský koutek, kulturní sál, poskytování internetu za poplatek, zajištění půjčení auta, minutu od hlavního vchodu je autobusová zastávka, do 5-ti minut je přístaviště, odkud je možné dojet lodí během pár minut až do centra San Antonio

Pláž
menší písčitá pláž je v klidné zátoce v docházkové vzdálenosti cca 5 minut přes zahradu hotelu, pláž je určena především dětem a nenáročným, voda byla čistá, bez vln, je zde možnost pronájmu šlapadel, lehátek a slunečníků, ale také možnost vlastního ležení, součástí je také restaurace

Marcel Petráček, 02.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fiesta Hotel Tanit pohled od velkého bazénu 6 fotografií

Celkem: 8,6 Dlouhá doprava obyčejnou linkou. Největší chyba chyběla česká delegátka. Musela jsem si pomocí cizí delegátkou. Při odletu jsem nenašla...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dlouhá doprava obyčejnou linkou. Největší chyba chyběla česká delegátka. Musela jsem si pomocí cizí delegátkou. Při odletu jsem nenašla odlety, německá delegátka nebyla moc příjemná, ale nakonec nám odlet našla. Španělé nám počítali 9 dnů pobytu, cestovka nás ošidila o jeden den slunce a moře. Zaplaceno jsme měli 10 dnů pobytu. To se nám nelíbilo, myslím že od října kdy jsem platila polovinu zájezdu nám mohli naplánovat lety , tak aby jsme nepřišli o jeden den pobytu. Vydělávat se nechá všelijak . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní čistota, velká spokojenost.

Strava
Nedalo se nic vytknout, všeho hodně a vše dobré.

Služby hotelu
Nedalo se nic vytknout.

Pláž
Velice malá, ale nikdo si nedovolí Vám nic vzít, klidná voda hezké poležení.

Anna Goldmannová, 24.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 17.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Super hotel, byli jsme celkově velice spokojeni. Recenze, které jsme před objednáním dovolené četli opravdu nelhali.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super hotel, byli jsme celkově velice spokojeni. Recenze, které jsme před objednáním dovolené četli opravdu nelhali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování určitě dostačující, vždyť se jdete na hotel jen vyspat. Hlavně, že skvěle funguje klimatizace, protože bez té by se člověk asi nevyspal.

Strava
Strava skvělá, větší komfort jsme zatím nezažili.

Služby hotelu
Personál hotelu velice ochotný, příjemný a stále usměvavý.

Pláž
Pláž nevelká, ale dostačující. Moře teplé a krásně čisté.

Pavlína B., 24.07.2018, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)