Recenze hotelů
Costa Del Sol - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 OK

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
špatné: žádný nápoj k večeři v ceně polopenze

Služby hotelu
OK

Pláž
krátký úsek s pískem - rychle se mění v členité kameny (při vlnách nebezpečné)

Jiří, 20.05.2019, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Torrequebrada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásný pokoj s výhledem na moře, výborné snídaně, o něco horší výběr při večeři. Obsluha na recepci milá, ochotná. Celkově spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný pokoj s výhledem na moře, výborné snídaně, o něco horší výběr při večeři. Obsluha na recepci milá, ochotná. Celkově spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Šárka T., 14.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 11.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Best Benalmádena

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemná dovolená pro odpočinek, ale i různé možnosti výletů.Před hotelem je zastávka autobusu a cesta do Malagy za 1,7 Euro je docela...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená pro odpočinek, ale i různé možnosti výletů.Před hotelem je zastávka autobusu a cesta do Malagy za 1,7 Euro je docela příjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný a čistý pokoj i koupelna.Velký balkón s bočním výhledem na moře.Každý den uklizeno, čisté ručníky

a ostatní hygienické potřeby.

Strava
Velmi pestrá a kvalitní strava.Velký výběr ovoce ,zeleniny,moučníků, masa včetně ryb a mořských plodů,zmrzliny atd.

Služby hotelu
V celém hotelu velmi milý a ochotný personál, který se vždy snaží pomoci. V areálu nové, prostorné a funkční fitko , vnitřní i venkovní bazény. Kolem bazénů uklizeno a pečlivě udržovaná zahrada. Velmi pohodlná lehátka. Mohlo by být více slunečníků.

Pláž
Vzhledem k termínu našeho pobytu byla pláž celkem volná.V sezóně to bude asi podstatně horší.Voda čistá a vedlejší molo "rozbíjí" vlny a tak se dá i dobře plavat.Podél moře je dlouhá promenáda a těch pláží je v okolí asi i více.

Věra M., 14.05.2019, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Torrequebrada

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Určite odporúčam, jedna z našich najlepších dovoleniek.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Určite odporúčam, jedna z našich najlepších dovoleniek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel veľmi pekný, izby vždy čisté, krásne prostredie, večer je kam vyraziť - každý deň sme boli na nejakom výlete (Malaga, Ronda, Benalmádena...)

Strava
Strava veľmi rozmanitá, vegetariánske, mäsité, sladké jedlá, morské plody, prílohy, šaláty každý deň na raňajky, obed aj večeru. Priebežne počas dňa stále zmrzlina, koláče, sendviče, nealko a alko drinky, ktoré však boli riedené. Po prílete o pol noci nás čakala večera.

Služby hotelu
Upratovacie služby raz denne a pozitívum bola aj možnosť úschovy batožiny po check-out + 1 izba na prezlečenie a osprchovanie k dispozícii po príchode z pláže v deň odletu. Negatívum bol animačný program vo francúžštine.

Pláž
Pláž bola pekná, každé ráno vyčistená. More bolo studené.

Anonym, 25.04.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Pueblo Camino Real

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 Krásný hotel, příjemný personál, dobré jídlo, skvělé místo hned u pláže a nekonečné promenády

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel, příjemný personál, dobré jídlo, skvělé místo hned u pláže a nekonečné promenády Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je krásně zařízený, pokoje čisté.

Strava
Hotelové snídaně byly dobré, večeře se dost opakovaly,ale nebyl problem si vybrat. Skoro každý večer byly plody moře, tygří krevety, slávky... V okolí hotelu je nepřeberné množství restaurací a hospůdek,takze na oběd si vybere každý.

Služby hotelu
Super vnitřní bazén a vířivka s krásně teplou vodou

Pláž
Pláž je hned za hotelem, v březnu opravdu přelidněná nebyla :-D

Radka M., 25.03.2019, Datum pobytu: 15.3. - 20.3.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: MS Amaragua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Moc jsme si to užili, hotel, jídlo a všechno kolem bylo vynikající.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc jsme si to užili, hotel, jídlo a všechno kolem bylo vynikající. Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Hotel je moderní, pokoje prostorné a čisté. Každý den výměna ručníků a úklid. Animační programy pro dospělé a celková atmosféra vynikající. Pláž v blízkosti hotelu čistá.Jidlo výborné

Iva Hlaváčová, 22.02.2019, Datum pobytu: 11.2. - 19.2.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Punte Real 1 fotografie

Celkem: 8 v mimosezóně velmi poklidné místo. Hotel - lepší průměr. CK zapomněla pro nás poslat transfer na letiště k odletu. Trochu nervů a taxi ve...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
v mimosezóně velmi poklidné místo. Hotel - lepší průměr. CK zapomněla pro nás poslat transfer na letiště k odletu. Trochu nervů a taxi ve vlastní režii. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování normální standard. U lacinějšího pobytu okna na neslunečnou stranu, což v létě může být výhoda, ale v prosinci .....

Strava
Dostatečně pestrá. Velká pochvala personálu - ještě jsem nikde neviděla tak sehranou partu. Ochotnou, usměvavou a rychlou.

Služby hotelu
nečerpali jsme

Pláž
V prosinci ne.

Alena V., 04.01.2019, Datum pobytu: 26.11. - 3.12.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: La Barracuda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 služby CK a hotelu byly ovlivněny obdobím,jeli jsme přes Vánoční svátky mimo sezonu. Zřejmě i z tohoto důvodu nefungoval česky mluvící...

  • 10 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
služby CK a hotelu byly ovlivněny obdobím,jeli jsme přes Vánoční svátky mimo sezonu. Zřejmě i z tohoto důvodu nefungoval česky mluvící delegát CK . Po telfonu se dalo komunikovat pouze v angličtině Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherný,rozlehlý apartman s výhledem na obě strany,jak do zahrady,tak na hory. Kuchyňka vybavená dokonale.

Strava
Pobyt jsem měla beze stravy

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Pláž je z tohoto hotelu pěšky téměř nedostupná,resort odděluje od pláže rušná dvouproudá silnice s velkým provozem. K lávce je třeba dojít po krajnici této silnice a to poměrně daleko.

Zdeňka P., 04.01.2019, Datum pobytu: 24.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Albayt Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Hotel umístěn od Malagy cca 60 km. Vzdálenost služeb (bar, supermarket, bus) v místě ubytování cca 1km. V docházkové vzdálenosti není...

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel umístěn od Malagy cca 60 km. Vzdálenost služeb (bar, supermarket, bus) v místě ubytování cca 1km. V docházkové vzdálenosti není žádná výraznější památka. Bez auta, bez kola jste odkázání na místní procházky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost s pokojem

Strava
Průměr => nenadchne - neurazí. Za vodu se musí při večeři/oběděch platit. Večeře až od 20h (chápu, že je to dáno tradicí)

Služby hotelu
Na to, že to byl 4* hotel tak gym byl v dezolátním stavu. Tlačítka ve výtahu se divně třásla.

Pláž
Daleko a z kopce dolů. Samotná pláž dost kamenitá, ale dalo by se koupat.

Pavel Hanyš, 03.01.2019, Datum pobytu: 24.12. - 31.12.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Best Alcázar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Jako zimní dovolená nemá chybu. Minimum turistů, domorodci příjemní, počasí ideální na courání kolem moře, po měste i blízkých kopcích.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jako zimní dovolená nemá chybu. Minimum turistů, domorodci příjemní, počasí ideální na courání kolem moře, po měste i blízkých kopcích. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, apartmán vybaven vším potřebným, místa dostatek.

Ivana H., 02.01.2019, Datum pobytu: 23.12. - 30.12.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Benal Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie