Recenze hotelů
Costa Del Sol - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Okolie hotela super, hlavne tie zahrady.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Okolie hotela super, hlavne tie zahrady. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byvali sme v domceku cca 4x4 m. Pre 2 dospelych a 2 deti. Ale na vyspanie staci. Kupelka pekna.

Strava
Vcelku dobra. Len mohla byt obmena jedal. Kazdy den bolo skoro to iste.

Služby hotelu
Dobre

Pláž
Cista. More studene takze deti sa nekupali.

Vladimír, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Marbella Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velká spokojenost, destinaci jsme volili kvůli místům, která jsme chtěli navštívit, jinak bychom se rozhodli pro něco klidnějšího....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost, destinaci jsme volili kvůli místům, která jsme chtěli navštívit, jinak bychom se rozhodli pro něco klidnějšího. Andalusie je temperamentní, hlučná, rušná, klid moc neužijete, ale jinak OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v 8. patře, NÁDHERNÝ výhled na moře a Malagu, vše jako na dlani. Pokoj denně uklízen, krásná a prostorná lodžie, koupelna s vanou čistá, vše fungovalo. Drobná potíž se čtyřmi výtahy - než jste to přivolali a než to přijelo!!!, ále co - však jste na dovolené, ne?

Strava
Velmi rozmanitá, nají se dle chuti úplně každý, vše v dostatečném až obrovském množství, hotel velký, takže trochu chaos při donášce jídla na stůl, méně lidí by se hodilo, ale to asi nejde.

Služby hotelu
Super!!! Personál milý, vstřícný, ochotný, hovoří anglicky, francouzsky, pochopitelně španělsky, taková byla ostatně převážná část klientely.

Animační program pro děti i dospělé na vysoké úrovni, zařazen dokoncel i španělský program s flamencem, moc se nám líbilo.

Pláž
Čistá, dostupná přes méně frekventovanou lokální silnici, od nejvzdálenějšího bazénu cca 200 metrů, příjemn á miniprocházka. Sprchy k dispozici.

Lenka Lišková, 13.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 10.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Jsme nadšení a ostatním mohu jen vřele doporučit. Po celou dobu zájezdu nebyl jediný zádrhel a celá dovolená byla nad naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsme nadšení a ostatním mohu jen vřele doporučit. Po celou dobu zájezdu nebyl jediný zádrhel a celá dovolená byla nad naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
To, že jsme se rozhodli se v tomto hotelu ubytovat i příští rok, mluví za vše.

Strava
Strava byla velmi pestrá. Každý den se kuchyně v hotelu nesla v jiném duchu. A tak jsme v hotelu ochutnali nejen španělsko kuchyni, ale také mexickou či sushi.

Služby hotelu
Čisto, profesionální přístup celého personálu a výborné jídlo, pití.

Pláž
Pláže nebyly přecpané a vždy jsme si měli kde lehnout. Moře bylo perfektně čisté, bohužel však značně studenější. Zde se jednalo spíše o oblázkovou pláž.

Lucie K., 12.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Torrequebrada

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Na jihu Španělska jsem nebyla poprvé: Líbila se mi tato lokalita, proto jsem se chtěla do těchto míst vrátit a nelituji toho. Je zde...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Na jihu Španělska jsem nebyla poprvé: Líbila se mi tato lokalita, proto jsem se chtěla do těchto míst vrátit a nelituji toho.

Je zde opravdu hezky, příroda, města i památky a super klima. Ve vnitrozemí vedro, ale toto místo má své mikroklima a teplota vzduchu nepřesahuje 30 st. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi hezký a čistý. Pojme sice hodně hostů, ale není to jedna velká stavba, nýbrž budovy dvou nebo tři patrové. Náš pokoj měl velkou chodbu se vstupem do velké koupelny s WC a bidetem.

Samotný pokoj měl oddělené postele a velkou lodžii s dvěma pohodlnými ratanovými křesly.

Na pokoji je i malá lednice.

Strava
My jsme měly zaplacenou pouze polopenzi. Snídaně i večeře probíhaly formou bufetu. Jídla bylo dost, velký výběr, jak na snídaní tak na večeři. Pití u večeře nebylo v ceně a vybrat jsme si mohly buď pivo nebo nealko nápoje, které jsme platily ihned po večeři při opouštění jídelny hotově.

Služby hotelu
Na pokojích bylo čisto včetně výměny ručníků. Každý den se konal program na stage, která byla v areálu budov kousek od bazénu.

Jediné, co bych chtěla vytknout, je fungující WIFI bez poplatku pouze 10minut denně, což mi přijde dost málo a v dnešní době WIFI free téměř v každé restauraci dost zvláštní.

Pláž
Pláž je vzdálená asi 10min od hotelu. Lehátka jsou zpoplatněna, set za 20Euro na den. V některých místech po nás chtěli i 50Euro za set.

Moře je čisté, ale Atlantik je velmi studený a prý se otepluje až někdy v srpnu.

Táňa D., 09.08.2019, Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Bluebay Banús

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Odchádzali sme vo všeobecnosti veľmi spokojný. Za dané peniaze kvalitné služby. Trošku sklamaný z mora nakoľko bolo chladnejšie, čo by až...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Odchádzali sme vo všeobecnosti veľmi spokojný. Za dané peniaze kvalitné služby. Trošku sklamaný z mora nakoľko bolo chladnejšie, čo by až tak nevadilo, ale bolo dosť "divoké" s vlnami. Výnimkou boli asi dva dni kedy bolo more pokojné, ale "špinavé". Kvôli moru neodporúčame destináciu pre rodiny s malými deťmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby zodpovedajú 3*, záleží však v ktorej časti ste ubytovaní. Priamo v hotelovej budove sú izby rekonštruované, ale opäť nie všetky, takže aj tu je to značný rozdiel. Okrem hlavnej budovy sú k dispozícií izby vo vedľajšej budove vzdialenej cca 200 m od hlavnej budovy. Tu sa nachádzajú "dinosaurie" tématické izby a aj štandardné dvoj lôžkové. Nábytok a vybavenie v tejto časti bolo staršie, ale úplne postačí. Hlavne je všetko čisté, izby bola upratovaná každý deň, uteráky vymenili ak ste ich podľa pokynov nechali na vani. Izba mala balkón čo bola veľká výhoda. Samozrejmosťou bola klimatizácia a ventilátor, ktorý však nešiel vypnúť až po vybratí karty a odstavení prúdu v izbe.

Strava
Strava bola za 10 bodov z 10. Domáce špeciality, ale aj štandardné jedlá, ovocie, zelenina, dezerty, nápoje. Naozaj bola strava podľa nášho názoru určite hodná aj 4* hotela. Okrem klasických raňajok, obeda, večere bolo možné v bare pri bazéne neobmedzene využiť snack, čo boli hamburgery, hotdogy, hranolky a pod. Niektoré dni v hotelovom bare pri bazéne pripravovali nejaké domáce jedlo (kus kus s klobásou a ananásom myslím) a grilované mäso.

K službám all-inclusive patrili samozrejme aj nápoje a to nie len nejaké domáce ako sú štandardom, ale tu boli k dispozícii aj klasické druhy alkoholu (absolut vodka, bacardi, barcelo, malibu a pod.), pepsi, sprite, coca cola...., viacero druhov piva. Z tejto ponuky sme boli naozaj prekvapení.

Služby hotelu
Každý deň upratané izby, čistený celý areál okolo bazéna a hotela. Animačný program ohodnotiť nevieme. Nejaký program pri hotelovom bare bol každý deň, niekedy určený len pre deti, niekedy sa vedeli zabaviť aj dospelí.

Pláž
Pláž bola vzdialená približne 400 m. Bola čistá, každé ráno prechádzali traktory, ktoré zrovnávali terén. Cez týždeň bolo na pláži málo ľudí čo bolo výhodou, cez víkend prichádzali pravdepodobne domáci a bol zjavný nárast počtu ľudí. More bolo studené, nebolo také čisté ako sme si predstavovali. Asi 5 dní boli vlny kedy plávanie nebolo možné, neviem či išlo o náhodu resp. je to štandardné v tejto oblasti.

Anonym, 08.08.2019, Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Diverhotel Marbella

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Personál hotelu byl přátelský, pokoj každý den uklidili vyměnili ručníky, vše bylo dle standartů hvězdiček.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Personál hotelu byl přátelský, pokoj každý den uklidili vyměnili ručníky, vše bylo dle standartů hvězdiček. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování balkonem směrek v vzduchotechnice, která nás rušila.

Strava
Jídlo v hotelu bylo vynikající bez připomínek.

Služby hotelu
OK

Pláž
Velké vlny a studené moře, většinu času jsme trávii u bazénu.

Jiří H., 05.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Torrequebrada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dovolená nesplnila mé očekávání. Večer mi chyběla atmosféra dovolené, ve 23.00 naprostý klid. Žádná hudba typická pro Španělsko. Tento...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nesplnila mé očekávání. Večer mi chyběla atmosféra dovolené, ve 23.00 naprostý klid. Žádná hudba typická pro Španělsko. Tento hotel vhodný pouze pro rodiny s malými dětmi nebo důchodce. Pro děti animační programy u bazénu, rezervovat si lehátko u bazénu velký problém. Na tak velký hotel malý bazén. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj malý, ale pro dva dostačující. Postel malá, podobná vodní, když se jeden otáčí druhý poskakuje. Trošku nevyspaní. Každý den uklizeno, včetně terasy.

Strava
Mně i manželovi nechutnalo, sladkosti bez chuti, jídlo plané, někdy se zdálo, že nebylo úplně čerstvé. Na to, že jsme měli all inclusive, tak jsem přijela o dvě kila lehčí, taky dobré :-).

Služby hotelu
Venkovní zahrádka byla nachystaná - stoly i s příbory, zadělaná lany, takže se jedlo pouze uvnitř hotelu. Hodně divné, ostatní hotely v blízkosti, měly tyto venkovní zahrádky plné ubytovaných hostů. Jinak služby dobré.

Pláž
Pláž přes cestu asi 100 metrů, opravdu kousek, čistá, písek, moře opět super pro malé děti, nic pro šnorchlování. V našem termínu moře teplé a každý den malé vlny.

Anonym, 02.08.2019, Datum pobytu: 22.7. - 30.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)