Recenze hotelů
Costa del Maresme - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Celkově jsme byly velice spokojené

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byly velice spokojené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První tři noci jsme se moc nevyslaly,neboť naproti našemu balkonu bylo umístěno z protějšího hotelu 7 vrtulí na chlazení a dělali velký rámus,ale po výměně pokoje díky naší delegátky Lenky jsme dostaly pokoj na druhé straně hotelu a vše bylo v pořádku. Co se týče úklidu ,tak ten byl na jedničku.

Strava
Strava byla vynikající,velký výběr ryb,zeleniny,ovoce,pečiva, masa ,přílohy bŕambory,hranolky,rýže,těstovina,vše dobře připravené a stále všeho dost až do konce výdeje.

Služby hotelu
Nemáme žádné připomínky,vše perfektní

Pláž
Na pláž se muselo přes ulici a pochodem,pláž v tuto pozdní dobu již skoro prázdná,jenom nám chybělo nějaké WC

Eva Pochopová, 03.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 30.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově byla dovolená podle představ - vše bylo tak, jak mělo. Personál v hotelu i delegátka a průvodci během výletů byli příjemní a...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově byla dovolená podle představ - vše bylo tak, jak mělo. Personál v hotelu i delegátka a průvodci během výletů byli příjemní a ochotní. Hotel můžu doporučit, stejně tak místo.

Jen musím bohužel vytknout jednu věc - řidič, který nás odvážel od hotelu do Barcelony na zpáteční let do Prahy měl rozvézt lidi k oboum terminálům (T2 i T1), bohužel řidič zastavil u terminálu T2 s tím, že tam končí a ať si k T1 dojedeme už sami. Sice na letišti jezdí zdarma linka mezi terminály, ale od delegátky jsme měli info, že nás řidič doveze k našemu terminálu přímo. Škoda, každopádně to je jediná chybka na jinak super dovolené :) Zobrazit celou recenzi

Anna B., 03.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Celkový dojem v pořádku, lokalita hotelu ve skvělé dostupnosti na pláž i k vlaku.

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem v pořádku, lokalita hotelu ve skvělé dostupnosti na pláž i k vlaku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje uklizene pouze na viditelných místech, pod postelí, v rozích místnosti a na obrazech prach.

Ne příliš dobře řešena sprcha bez skleněných dveří, občasný zapáchající odpad.

Strava
Pouze první den byla v nabídce večeři jiná příloha než hranolky, ostatní dny byli přílohou vždy pouze hranolky místo například klasických brambor, taktéž stále stejná omáčka na testoviny.

Služby hotelu
Programu hotelu jsme se nezúčastnili, ani jsme nevyužili žádné nadstandardní služby, úklid v jednom týdnu v pořádku v druhém nám nebyli vyměněny ručníky a povlečení jak bylo v předchozím týdnu prováděno.

Pláž
Pláž hezká, jen na jedné části dost zapachal odpad, na druhé části pláže se však vzdy dalo najít místo, pláž je s kamínky, čistá voda, obchůdky a restaurace poblíž.

Renata Králová, 16.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8 Celkový dojem z dovolené je kladný. Čistota, dostupnost, možnost nákupů, koupání a moře nezklamalo :-) jediné je to převažující smažené...

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je kladný.

Čistota, dostupnost, možnost nákupů, koupání a moře nezklamalo :-) jediné je to převažující smažené jídlo, ale to každému nemusí vadit. Hotel a destinaci vřele doporučujeme pro klidnou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vcelku moderní hotel vzhledem k jeho stáří, opravdu za jinými o moc nezaostává. Pokoje čisté, udržované, středně velké. Úklid pokoje každý den, pokud si nedáte cedulku ,,nerušit". Koupelna s vanou, TV a fén součást pokoje, mnoho způsobů osvětlení a žádný klíč,ale karta.

Strava
Nabídka jídla byla k snídani a k večeři ze začátku rozmanitá. Od výběru studeného po teplé. Ke konci týdenního pobytu se to však začlo stále podobat tomu stejnému. Především nás zklamaly hranolky (chuťově dobré), které byly k večeři každý den a jen 2x se stalo, že byl k výběru jeden večer klasický brambor a při poslední večeři rýže, těstoviny byly stejně jako hranolky každý večer. Většina jídla smažené. K snídani každé ráno vajíčka na 100 způsobů, opět smažené klobásky, šunka...

V restauracích více méně nabídka stejná a na klasické španělské jídlo člověk moc nenarazí. Obchody v blízkosti jsou rozmanité a vybere si každý dle svého.

Služby hotelu
Z animačního programu, který je v hotelu pro všechny hosty hotelu si vybere opravdu každý. U recepce na tabuli je rozpis na všechny dny v týdnu. Od akcí u bazénu (cvičení ve vodě, focení s papoušky, poolpong, ...), samotný bazén, wi-fi (v určitých částech hotelu zdarma jinak za poplatek), kulečník, až po večery ve stylu disca (i po děti) a flamenca v hale baru hotelu.

Pláž
Dostupnost pláže přes silnici a podchod skvělá a rychlá. Pláž tvoří jemné kamínky, takže není nutnost bot do vody a když zafouká písek aspoň nelétá všude. Vstup do moře je trochu strmější a po pár krocích hloubka. Čistota moře je neskutečná, i v hloubce stále vidíte až na dno. Mírné z nečištění jen při velkých vlnách, ty jsme měly jen 1x. Pláže v tuto dobu nebyly už přeplněné.

Anonym, 10.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 zájezd byl bez problému

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
zájezd byl bez problému Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalita ubytování byla dostačující

Strava
nebyly jsme moc spokojené s dezerty

Služby hotelu
spokojené

Pláž
pláže byly nad očekávání, velmi čisté a nepřeplněné

Michaela M., 05.09.2019, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Hrůza! Za takovou cenu se to opravdu nevyplatí. Hotel nás velice zklamal. 4 hvězdičky měl možná v době, kdy jej nově otevřeli. Současnou...

  • 1 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Hrůza! Za takovou cenu se to opravdu nevyplatí. Hotel nás velice zklamal. 4 hvězdičky měl možná v době, kdy jej nově otevřeli. Současnou úroveň bych hodnotila tak na 2*. Dovolená ani náhodou nenaplnila naše očekávání. Jedinou útěchou nám byla pláž a výlet do Barcelony, který jsme si organizovali sami. Pokud můžu doporučit, vyberte si raději jiný hotel vedle, mají stejnou úroveň a vypadaly mnohem lépe, snad i naplňovaly hodnocení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl špinavý a uklízelo se tam snad jen při otevření hotelu. Všude prach, mastnota, v koutech špína, rozbité a oprýskané zdi, plíseň v koupelně, špinavá okna. Podlahu nám vytřeli až předposlední den dovolené. Dveře na chodbu netěsnily, takže v noci bylo slyšet kompletně vše, co se dělo v prostorách hotelu. Matrace na postelích proleželé, průduch klimatizace zanesený, všude prach, který neutírali.

Strava
Od 4* hotelu, jak oni sami tvrdí, bych čekala větší originalitu a rozmanitost, co se výběru s kvality stravy týče. Vybrali jsme si vždy, ani to neurazilo, ani nenadchlo. Po domluvě nám zajistili i studenou večeři na pokoj, když jsme se nestíhali vrátit v daný čas z výletu. TRAGICKÁ ale byla ČISTOTA - byl zázrak, pokud jsme narazili na čistý talíř nebo hrnek!!!

Služby hotelu
Anglicky jsme se domluvili pouze na recepci, což mělo za následek i několik nedorozumění v jídelně a incident s uklízečkou, která po té, co byla námi slušně (anglicky) požádána, ať se vrátí za deset minut, že se jen převlíkneme a jdeme na pláž, začala na nás křičet a nadávat nám ve španělštině, dokonce mi práskla dveřmi před nosem. Velmi sympatická paní. Zřejmě jak se chovala, tak i uklízela, protože od našeho příjezdu se stav pokoje moc nezměnil. Alespoň ručníky jsme měli denně čisté a recepční byly vždy velmi ochotné a snažily se nám pomoci.

Pláž
Pláž byla čistá, blízko hotelu, nebyla přelidněná. Moře se po vstupu do něj relativně rychle svažovalo, nedoporučovala bych pro malé děti, které neumí dobře plavat. Nicméně pro nás výborné. Voda čistá, na pláži i na dně moře štěrkopísek.

Anonym, 04.09.2019, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

První dojem z pokoje 18 fotografií

Celkem: 4,6 Mohu doporučit jen pro dobrodruhy, až v autobuse nám bylo sděleno, že se v destinaci velmi krade. Není možné se společně koupat v moři,...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Mohu doporučit jen pro dobrodruhy, až v autobuse nám bylo sděleno, že se v destinaci velmi krade.

Není možné se společně koupat v moři, jeden musí vždy hlídat věci na pláži Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté a pravidelně uklízené, intenzitu klimatizace nelze regulovat, TV s obrazovkou 15" nevyhovuje, nevhodné přikrývky, malé podhlavníky

Strava
Strava neurazí, ale ani nenadchne, pečivo není čerstvé, problém je v "hlídačce" u dveří, která vám vytýká odnos 1ks ovoce z jídelny (to se na 4 hvězdičkový hotel opravdu nehodí)

Služby hotelu
Nelze doobjednat chladničku na pokoj ani za poplatek jak uvádí CK (CK jsem o této skutečnosti informoval, po týdnu nebyli schopni text změnit) Pít v noci teplé nápoje opravdu není zdravé

Pláž
pláž čistá, uklizená, problém jsou soukromé malé slunečníky, které lidi stavějí do placené zóny na kraj pláže, často se uvolní a poletují mezi lidmi, ohrožují zdraví

Anonym, 15.08.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9,2 Celková spokojenost, vše OK.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost, vše OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pro 2 ve 4. patře byl již trošku opotřebovaný, hlavně vana a zástěna - bylo vidět, že není nová, ale to je pochopitelné, všude bylo ale čisto, denně uklizeno, měněny ručníky, několikrát výměna ložního prádla /byli jsme na 10 nocí/. Balkon výhled na moře a bazén - krásné.

Strava
Snídaně - studené salámy, sýry denně, teplé pokrmy obměňovány, několik druhů, velice chutné. Kuchař denně přímo v jídelně něco opékal. Káva výborná - 3 druhy, džusy - výborné. Slané pečivo asi 6 až 7 druhů, sladké pečivo asi 5 druhů - dostačující a chutné.

Služby hotelu
Spokojenost, ochota a vstřícnost.

Pláž
My jsme v této lokalitě již poněkolikáté, většinou chodíme na pláž až k hotelu TAHITI, kde se nám nejvíce líbí, ale je to o něco dále než pláž blízko hotelu /podchodem k hotelu Caprici a po obou stranách je možné dobré koupání.

Pláž čistá, denně uklízena.

Hotelový bazén čistý, dostatečně velký a krásně teplý. Lehátka a slunečníky kolem bazénu mají dostatečný prostor, bylo to příjemné. Animační programy denně, já chodila na cvičení v bazénu - animátor moc fajn, užila jsem si to.

Eva F., 07.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 4.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1,4 Opravdu nedejte na pracovníky Invie, kteří vám tento opravdu mizerný hotel velmi vychváli. Je na konci světa bez jakéhokoliv vyžití....

  • 1,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu nedejte na pracovníky Invie, kteří vám tento opravdu mizerný hotel velmi vychváli. Je na konci světa bez jakéhokoliv vyžití. Pláže s hrubým pískem s velmi příkrým vstupem do moře. V hotelu opravdu nic není, jen disco pro děti. Jiné vyžití ne. Jste na konci světa bez ničeho. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Obyčejné

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Katastrální

Anonym, 06.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (6)

Celkem: 9,4 Celkově byl hotel slušně zařízený, personál velice vstřícný. Co se týká stravy, tak byla dobrá, i rozmanitost ryb docela v pořádku....

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově byl hotel slušně zařízený, personál velice vstřícný. Co se týká stravy, tak byla dobrá, i rozmanitost ryb docela v pořádku. Trochu bych zapojil více místního jídla, aby bylo možné ochutnat více, ale to je na každém. Byly jsme moc spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vypaven běžně, jako všude v této kategorii. Trošku binec pod postelí, ale jinak vše v pořádku

Strava
Stravu trochu více místního výběru jídel, ale je to pouze o vkusu. Také v pořádku

Služby hotelu
Hotelové služby spokojenost. Spíše více zaměřeno pro rodiny s dětmi. Každý den i večer animační programy. Takže také v pořádku. Spíše jme byli udiveni návštěvníky, protože klienti s plnou penzí z 90% trávili všechen čas u bazénu včetně dětí. Ty se ani za celou dovolenou nepodívali na moře. Hlavně aby se nepřišlo o pití, které bylo v ceně. Docela hrůza. Ale je to na jednotlivých lidech. Ale za to hotel nemůže

Pláž
Pláže čisté, dostupnost 150 m od hotelu. Chyběl nějaký menší bar s pitím poblíž. Ale došli jsme si, když bylo třeba. Nejsme nároční hosté

Josef B., 05.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)