Recenze hotelů
Costa del Maresme - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Maximální spokojenost.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, čistý, velký balkón, pouze zdi velice tenké ...

Strava
Strava rozmanitá, chutná, každý si mohl vybrat.

Služby hotelu
V pořádku.

Pláž
Vzhledem k tomu, že jsme byli na dovolené začátkem května, kdy teploty dosahovaly cca 15 st, nemůžeme hodnotit pláž.

Dagmar Milatová, 13.05.2019, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Calella Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel Caprici je prvním hotelem vůbec, který jsem ve Španělsku navštívili. Hotel nás zaujal už jen tím, že se nachází na samotném konci...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Caprici je prvním hotelem vůbec, který jsem ve Španělsku navštívili. Hotel nás zaujal už jen tím, že se nachází na samotném konci místní promenády, což znamená, že je zde přes noc absolutní klid, přitom zábava se odehrává jen pár kroků od hotelu. Jídlo, poskytované služby, pláž, bazén, to vše bylo naprosto dostačující a tento čtyřhvězdičkový hotel mohu jen doporučit. Jak rodinám s dětmi, tak i mladým lidem, kteří chtějí zažít pohodovou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.04.2019, Datum pobytu: 3.8. - 12.8.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Caprici

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Zájezd bych absolovovala znovu, jen s jinou cestovní kanceláří.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd bych absolovovala znovu, jen s jinou cestovní kanceláří. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo výborné. Pokoje čisté, uklizené, pokojské vždy na naše přání uklidily. Nemám výtek.

Strava
Strava byla velice chutná, bohaté snídaně, obědy i večeře, mohu jen doporučit.

Služby hotelu
Personál ochotný, nebyl žádný problém.

Pláž
Pláž krásná, ale bylo by třeba ji aspoň ob den protahovat. Voda byla báječná, teplá, ale hned u kraje je velká hloubka.

Simona J., 11.11.2018, Datum pobytu: 8.10. - 18.10.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Tahiti Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Ubytování odpovídá ceně,v pořádku

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování odpovídá ceně,v pořádku Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Služby celkově v pořádku až na hotelovou restauraci, služby neodpovídaly ceně

Monika Poláčková, 03.11.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: H Top Cartago Nova

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,6 Celkově se nám dovolená líbila. Denní program jsme si udělali podle svého. Delegáti měli na starosti více hotelů a viděli jsme je jen při...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená líbila. Denní program jsme si udělali podle svého. Delegáti měli na starosti více hotelů a viděli jsme je jen při příletu a při odletu. Měli připravený bohatý program, ale pro nás naprosto předražený. Upozorňuji že hotel nedělá svačinové balíčky, teda to nám aspoň tvrdila delegátka. Osobně jsme se na recepci neptali, jelikož neumíme dobře anglicky ani španělsky. A poté, co jsme se s delegátkou chtěli domluvit, že si chceme udělat vlastní výlety, jestli nám pomůže zamluvit svačinové balíčky místo oběda a poradí, jakou jízdenku si máme koupit, byla docela neochotná pomoci. Je pravda, že jsme nebyli důslední a po tomto odmítnutí jsme ji dále neobtěžovali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel celkově je krásný, prostorný a nově zařízený. My jsme zrovna doslali myslím horší pokoj s rozbitou skříní, ale nijak jsme to neřešili, jen jsme museli opatrně otevírat. Jinak pokoj byl přímo naproti úklidové komoře, takže bohužel i přes zavřené dveře byl slyšet neustálý hovor a bouchání dveří.

Strava
Obecně stravování bylo moc dobré. Každý den jsme se do sytosti najedli. Velké množství ryb (ty jsme neochutnali jednak proto, že je nejím a také bohužel smrděli i na to že to jsou ryby), i jiné druhy masa. Asi tři druhy příloh, hlavně byli vidět hranolky, ale když se trochu více hledá, najdou se i těstoviny, brambory apod. Hromady zeleniny, jak nakládané, tak saláty. Většina pokrmů bohužel podléhala fenoménu nesolit nepepřit a to ani špetkou, takže doporučuji si z pultů brát sebou i sůl.

Služby hotelu
K službám hotelu nemám nic. Vše vypadalo v pořádku.

Pláž
Pláž byla krásná, prakticky bez lidí (na konci září). Nebyla písková ale měla velice jemné kamínky, myslím že lepší než písek, ale pozor! Hodně se bořili nohy, takže určitě s sebou boty do vody. Pro děti myslím méně vhodné, i když se tam děti koupali tak nevím :D

Tereza B., 23.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Personál v hotelu velmi ochotný a milý, hotel krásný, vše čisté, jídlo výborné a veliký výběr jídel, vše perfektní, byli jsme spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Personál v hotelu velmi ochotný a milý, hotel krásný, vše čisté, jídlo výborné a veliký výběr jídel, vše perfektní, byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Stanislav Jachek, 12.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 4.10.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Sorra Daurada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

koupenly krásné 5 fotografií

Celkem: 9 S dovolenou - spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou - spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standard

Strava
maximální spokojenost

Služby hotelu
spokojenost ( každodenní úklid, výměna ručníků a osušek )

Pláž
pláž dlouhá a krásná, nedaleko od pláže, hrubší písek

Oldřich P., 11.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 23.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Reymar Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9 Dovolená bezvadná odpočinková.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená bezvadná odpočinková. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v menším pokoli, ale čisté, velice chyběla lednička a varná konvice.

Strava
Strava výborná, pestrá, hodně ovoce a zeleniny, velký výběr i zákusků.

Služby hotelu
Hotelová restaurace ani bar nemají ceník nápojů. Nevíte, za kolik co kupujete, až když Vám přinesou účet. Toto je zcela nevyhovující, takže si tam radši nic nekoupíte, když nevíte, kolik Vás to bude stát.

Pláž
Pláž čistá, denně upravená.

Miloslava V., 11.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 30.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Reymar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu nás ubytovali ve staré části hotelu. Po reklamaci nás přestěhovali do nové části, která byla podstatně lepší.

Strava
Polopenze formou bufetu bohatě stačila, byla perfektní.

Služby hotelu
Úklid prováděli každý den. Jiné služby jsem nevyužil.

Pláž
Pláž čistá, hrubozrný písek, strmý vstup do moře, jinak fajn.

Stanislav B., 04.10.2018, Datum pobytu: 19.9. - 27.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Alhambra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)