Recenze hotelů
Costa del Maresme - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Riviera odpovídá standardním podmínkám ubytování, personál je milý, vstřícný. K hotelu patří velký bazén, malý bazén pro děti, sauna, bar a další prostory, kde lze strávit volný čas. Z hotelu je celkem blízko k vlakové zastávce, takže je možné podnikat výlety do okolí. Například do nedaleké Barcelony je možné pohodlně dojet za 5 EUR.

Strava
Stravování v hotelu je na velmi dobré úrovni. Velký výběr a rozmanitost jídel. Pokrmy typické pro španělskou kuchyni vedle klasických evropských jídel dávají každému možnost najít si to své oblíbené.

Služby hotelu
V hotelu je čisto, je prováděn pravidelný úklid pokojů i společných prostor. Na recepci hovoří anglicky, katalánsky, rusky a dokonce česky. Ubytování je od 14.00 hod. - při příjezdu dřív je možné uložit zavazadla do úschovny.

Pláž
Písečná pláž je blízko hotelu, je vhodná pro koupání s dětmi.

Olga Z., 16.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 13.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Personál hotelu byl velice ochotný, každý den se uklízeli pokoje, jídla byl dostatek a neustále doplňovali, okolí hotelu bylo asi jako ve...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Personál hotelu byl velice ochotný, každý den se uklízeli pokoje, jídla byl dostatek a neustále doplňovali, okolí hotelu bylo asi jako ve městě, ale každé ráno uklizeli, pláž byla čistá, s hrubým pískem a průzračnou vodou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl nádherný, čistý, s balkónem ale bohužel se z něj dívalo hned na protější hotel a člověk si připadal jako ve vnitrobloku.

Strava
Čekala bych více mořských plodů a ryb, strava byla zaměřená spíš pro uspokojení turistů, tedy anglické snídaně, italské obědy a mix všeho k večeři.

Služby hotelu
Zájezd byl v termínu, kdy již neprobíhali aktivity jako hlídání dětí, animační program, fakultativní výlety apod. Vše jsme tedy museli hledat a zařizovat sami.

Pláž
Přes silnici, asi 500m od hotelu, hrubý písek. Voda nádherná, čistá a celkově byla pláž úžasná. Bohužel ke koupání už tolik ne, rána a večery byly chladné.

Alena P., 07.10.2019, Datum pobytu: 30.9. - 4.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Výhled s balkonu na moře - úžasné. Poloha hotelu ideální, obchody, obchůdky, restaurace - možnosti procházek. Byli jsme spokojeni.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výhled s balkonu na moře - úžasné. Poloha hotelu ideální, obchody, obchůdky, restaurace - možnosti procházek. Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme úžasný výhled na moře. Čistota personál v pohodě. Slabší článek byly postele a absence lednice.

Strava
Polopenze maximální spokojenost. Velký výběr formou bufetu. čistota ochotný personál.

Služby hotelu
Bazén, vířivka, sauna. Bar.Wifi zdarma na baru nepoužitelná, rychlá placená příliš drahá.

Pláž
Na pláž se chodí podchodem pod žel. tratí. Vzdálenost asi 200 m. Vše čisté, pláž není přeplněna. Náročnější vstup do moře. Nepříliš vhodné pro děti.

Anonym, 06.10.2019, Datum pobytu: 4.9. - 14.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Reymar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 S dovolenkou sme boli celkovo spokojní. V Španielsku sme boli prvýkrát. Letovisko sa nám páčilo. Boli sme tam na konci septembra, čo nám...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou sme boli celkovo spokojní. V Španielsku sme boli prvýkrát. Letovisko sa nám páčilo. Boli sme tam na konci septembra, čo nám osobne vyhovuje. Letovisko nebolo prepchané turistami, príjemné teploty a teplota mora. Letovisko bolo každé ráno vyčistené. Tým, že sme boli na konci sezóny, so službami delegátky to bolo troška horšie. Keďže sme boli v danom hoteli jediní z danej cestovky, stretli sme sa len raz, a to druhý deň pobytu, na našu žiadosť. Bola milá, vysvetlila, čo sme sa pýtali. Aj s výletmi z danej cestovky to bolo biedne. Vlastne žiadne. Ako som spomínala, boli sme tam sami, takže nás sa netýkalo nič. Všetko bolo len v angličtine a ruštine. Našťastie tam boli aj iní český turisti z iných cestoviek a tí nás vrelo prijali na ich akcie. Ponuka výletov bola celkom bohatá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní sme boli na 8 poschodí s výhľadom na more, čo bolo najväčším prekvapením. Ráno sme otvorili oči a pozerali sme sa na more. Hotel sa nachádza si 2 minúty od pláže, aj keď sa nachádza v druhom rade cez ulicu.. Nie je priamo na pláži. Popred hotel ide železničná trať, no na kvalitu ubytovania to nemá vplyv. Pod traťou ide podchod, cez ktorý sa bezpečne prechádza na pláž. Pri zavretých oknách sme prechádzajúci vlak počuli len vtedy, ak sme sa na to výlučne zamerali. Viac rušivo pôsobil ruch z diskotéky, teda s pred diskotéky, ktorá sa nachádza pod hotelom. Personál bol veľmi príjemný a ochotný. V hoteli pracovala aj jedna recepčná pôvodom z Česka, takže sme nemali problém dorozumieť sa.

Strava
Mne osobne sa strava hodnotí dosť ťažko. Vzľadom k mojím alergiám a potravinovým intoleranciám . Aj napriek tomu som si našla to, čo mi neškodilo. Manžel bol spokojný. Podľa toho, čo som videla, výber bol široký. Niekoľko druhov pečiva, sladkého pečiva. Možnosť urobiť si hrianky podľa vlastnej chuti. Niekoľko druhov cereálií, mlieka, jogurtov ... Viac druhov zeleninových šalátov, nakladanej zeleniny. Viacero druhov šuniek, salám, syrov. Dva spôsoby prípravy vajíčok, pečená slanina, párky, klobásky. Večery boli bohaté. Dva až tri druhy pečeného mäsa, ryža, hranolky - stále, cestoviny , niekoľko druhov omáčok. Kto chcel studenú večeru, mal tiež na výber, čo si dá. A samozrejme nemohlo chýba na výber z viacerých druhov domácich špecialít tapas, ktoré sa každý deň menili. V neposlednom rade nemohli chýbať rôzne dezerty a niekoľko druhov ovocia. Viackrát do týždňa bol tématický večer, ktorý sa venoval špecialitám, Mexika, Katalánska ...

Služby hotelu
So službami hotela sme boli tiež spokojní. Izby sa upratovali každý deň. Vždy sme mali k dispozícii 3 kotúče toaletného papiera - až až. Uteráky menili každý deň a posteľnú bielizeň každý druhý deň. Aj keď hotel nieje najnovší , ani raz som si nevšimla neporiadok čí už v hotely, na recepcii, bare, pred hotelom a už vonkoncom nie v jedálni. Po každom použití stola v jedálni bol vymenený obrus od raňajok až po večeru. O obsluhu sa počas celého času otvorenia jedálne staralo niekoľko čašníkov. Počas výletov sme dostávali piknik balíček. V porovnaní s klientmi z iných hotelov bol nadmieru bohatý. Bol v ňom trojitý sendvič, plastový príbor, dva druhy masla- rastlinné a živočíšne, med, dva druhy džemu, suchár, koláč a minerálka. To sme dostali dvakrát miesto raňajok. Ak sme nemohli prísť na večeru, zamenili sme si to za obed.

Pláž
Zo všetkých dovoleniek na ktorých sme boli, bola táto pláž najčistejšia. To bola čerešnička na torte. Každý večer vyzbieraný odpad, pláž zrovnaná. Na pláži bo zriadenec, ktorý sa staral o lehátka a poriadok na pláži. Aspoň raz do dňa prišiel, či je všetko ok.

Alena M., 03.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 30.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: H Top Cartago Nova

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Spanelsko Costa Brava ..hotel Amaraigua Od 20.9. Do 30.9.2019

  • 5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Spanelsko Costa Brava ..hotel Amaraigua

Od 20.9. Do 30.9.2019 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani v celku uspokojive

Strava
Druhy Jidelnicku jsou docela bohaty...ale co se tyce spravne upravy masa byla hrozna...hovezi ci veprove bylo vzdy zvykave...nevim jestli to tak maji ve Spanelsku spravne ale to se proste nedalo pozrit jak byly masa tuha.

Zelenina a ovoce sice nejaka byla ale sladke dortiky byly napriklad susenka polita jemnou cokoladovou linkou tam a zpet s posypanyma sponkama s barevneho cukru.byl jsem jiz celkem na 12 ruznych dovolenych ale bohuzel toto jsem zazil az tady...i kdyz jsem byl v minulosti ubytovan hotelu ktery je na proti tomuto..kde jsem byl velmi spokojen...Hotel Cartago Nova a za mensi peniz nes jsem platil zde....Preji vsem at jsou spokojeni.

Služby hotelu
Hotel ktery ma 4 hvezdicky ...tak tento urcite ne...zapach ze septiku se linul v mezi patre..a jdyz schazite na jidlo ze sveho pokoje do jidelny ...tak vam to docela veme chut

Pláž
Plaz je v pohode..jen bych uvital alespon slunecniky na plazi

Josef Jarolím, 03.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 30.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Amaraigua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,6 Celkově jsme byly velice spokojené

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byly velice spokojené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První tři noci jsme se moc nevyslaly,neboť naproti našemu balkonu bylo umístěno z protějšího hotelu 7 vrtulí na chlazení a dělali velký rámus,ale po výměně pokoje díky naší delegátky Lenky jsme dostaly pokoj na druhé straně hotelu a vše bylo v pořádku. Co se týče úklidu ,tak ten byl na jedničku.

Strava
Strava byla vynikající,velký výběr ryb,zeleniny,ovoce,pečiva, masa ,přílohy bŕambory,hranolky,rýže,těstovina,vše dobře připravené a stále všeho dost až do konce výdeje.

Služby hotelu
Nemáme žádné připomínky,vše perfektní

Pláž
Na pláž se muselo přes ulici a pochodem,pláž v tuto pozdní dobu již skoro prázdná,jenom nám chybělo nějaké WC

Eva Pochopová, 03.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 30.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově byla dovolená podle představ - vše bylo tak, jak mělo. Personál v hotelu i delegátka a průvodci během výletů byli příjemní a...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově byla dovolená podle představ - vše bylo tak, jak mělo. Personál v hotelu i delegátka a průvodci během výletů byli příjemní a ochotní. Hotel můžu doporučit, stejně tak místo.

Jen musím bohužel vytknout jednu věc - řidič, který nás odvážel od hotelu do Barcelony na zpáteční let do Prahy měl rozvézt lidi k oboum terminálům (T2 i T1), bohužel řidič zastavil u terminálu T2 s tím, že tam končí a ať si k T1 dojedeme už sami. Sice na letišti jezdí zdarma linka mezi terminály, ale od delegátky jsme měli info, že nás řidič doveze k našemu terminálu přímo. Škoda, každopádně to je jediná chybka na jinak super dovolené :) Zobrazit celou recenzi

Anna B., 03.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Mercury

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel pěkný, ale přeplněn německými důchodci, kteří se ne vždy chovali tak jak ostatní....personál jim vřele přitakával neboť peníze jsou...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkný, ale přeplněn německými důchodci, kteří se ne vždy chovali tak jak ostatní....personál jim vřele přitakával neboť peníze jsou peníze. Ale jinak dovolená super, počasí pěkné ,voda sice již chladnější ale super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu v ranních hodinách v 06.30 hodin je čekání na pokoje a to až do 13.30h hrozné a zase něm. důchodci ač přijeli po nás, tak již půl hodiny ubytováni . Jinak pokoje čisté, útulné , odpovídající třem hvězdám a ceně. Denně čisté ručníky a personál usměvavý.

Strava
Nám strava vyhovovala, denně něco nového , jen zákusky, zde bylo vidět co zbylo od oběda tak bylo i k večeři . Jinak strava super, každý si určitě vybere.

Služby hotelu
Ze služeb hotelu jsme moc nevyužily , byli jsme pořád na výletech a asi to bylo i lepší .

Pláž
Pláž čistá a dopoledních hodinách i klidná. Sprchy po 200 metrech a plně funkční.

Jan Kašša, 02.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Reymar

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše bylo dokonalé, až na menší jídelnu. Na snídani se stála řada a pouštěli po uvolnění stolů.

Strava
vždy si vyberete

Služby hotelu
spokojnost

Pláž
pláž je čistá, v okolí bary, jn pro malé děti nevhodné koupání, po cca 1 metru prudký sráz a hloubka

Zdeňka N., 02.10.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Reymar Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Krásná dovolená za nízkou cenu. Jediné negativum bylo vzhledem k mému pozdějšímu odjezdu prohledání kufru a vyházení všech věcí do pytle...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená za nízkou cenu.

Jediné negativum bylo vzhledem k mému pozdějšímu odjezdu prohledání kufru a vyházení všech věcí do pytle na odpad, vzhledem k tomu že kufr byl uložený v checkout místnosti.-důvod nebyl recepčním vysvětlen. Navíc bych hotelu vytkl nedodržení GDPR (je možné si o komkoliv zjistit jméno a přijmení a v jakém pokoji je ubytovaný) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl prostorný a slunečný s výhledem na moře. Bohužel je zde slyšet každé zavření dveří ze sousedních pokojů nebo pokud se nechá otevřeno do koupelny tak sprchy

Strava
skvělá kuchyně velmi rozmanitá a chutná

Služby hotelu
milý a ochotný personál. Vynikající je možnost si dát před odjezdem sprchu-velice mě tato možnost potěšila(není moc častá)

Pláž
všechno jak má být vzhledem k ubytování mimo sezónu málo lidí průzračné moře

Michal N., 01.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Papi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)