Recenze hotelů
Costa del Maresme - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Musím vyzdvihnout hlavně profesionalitu CK v zastoupení p. Froňka, který byl nejen delegátem při naší dovolené, ale i řidičem.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Musím vyzdvihnout hlavně profesionalitu CK v zastoupení p. Froňka, který byl nejen delegátem při naší dovolené, ale i řidičem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni, starší vybavení, ale pravidelný úklid

Strava
Strava jako vždy vynikající, s ubývajícími hosty se samozřejmě měnila rozmanitost a množství

Služby hotelu
wifi za poplatek, připojit šel pouze 1 přístroj, problémy s připojením, polovinu týdne byl výpadek.

Pláž
pláž se snažili udržovat čistou, v blízkosti moře byla pláž pokryta suchými stébly travin

Jitka Hlinková, 10.09.2020, Datum pobytu: 21.8. - 6.9.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Htop Summer Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolena byla v pěkném prostředí a moc se nám tam líbilo

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla v pěkném prostředí a moc se nám tam líbilo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl taky pěkně vybavenej

Strava
Strava byla taky dobrá

Služby hotelu
Dobrý

Pláž
Boží

Pavlína Princlová, 02.09.2020, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Htop Cartago Nova

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená skvělá.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená skvělá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pro nenáročné.

Strava
Strava perfektní .

Služby hotelu
Personál velmi ochotný.

Pláž
Pláž čistá , udržovaná a jen cca 50 m od moře.

Dominika Kroulová, 02.09.2020, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Miami

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velmi příjemná dovolená, málo lidí, větší dostupnost cestování vláčky, volné pláže, obchody.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená, málo lidí, větší dostupnost cestování vláčky, volné pláže, obchody. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nám vyhovoval, balkon byl velký. Jen sprcha by chtěla vyměnit.

Strava
Strava byla naprosto dokonalá. Velmi rozmanitá a velmi chutná, výborně kořeněná.

Služby hotelu
Velmi příjemní a milí zaměstnanci hotelu. Každý den nám uklízeli pokoj. Celý hotel a okolí hotelu se pravidelně uklízelo.

Pláž
Hotel byl u pláže, což bylo velmi příjemné, pláž byla čistá, poloprázdná.

Jiří Semenec, 20.08.2020, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Htop Summer Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Celkovo s dovolenkou viac-menej spokojny (8 z 10), plaz krasna a cista, v hoteli aj na plazi prevazne starsi ludia a rodiny (Rusi,...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo s dovolenkou viac-menej spokojny (8 z 10), plaz krasna a cista, v hoteli aj na plazi prevazne starsi ludia a rodiny (Rusi, Francuzi, Nemci), ziadne skupiny mladych ludi ako v susednom Lloret de Mar. Uroven jedla v hoteli asi najvacsie minus, ranajky podpriemerne, vecere bohate, avsak jedlo nie moc kvalitne a chutne. Okolie hotela tiche a pokojne. Za tu cenu v podstate odporucam, ak si nepotrpite na dobre jedlo :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie uspokojive. Vybavenie izby starsim nabytkom (cca 20-30 rocnym), ale vcelku vkusne a ucelovo zariadene. Manzelska postel dostatocne pohodlna a velka, avsak boli to dve k sebe NEpripojene velmi lahke postele, ktore sa od seba oddelovali pri otoceni sa jedneho z leziacich, cim vznikla aj 20cm medzera medzi postelami. Chybajuca chladnicka bol celkom problem, ak sme chceli vychladene pitie - vyriesene pokladanim flias na vrch zapnutej klimatizacie :) Vyhlad sme mali na hory a kemping za hotelom, velmi pekny - vecer o 22h - 23h sa krasne ochladilo a do rana vial z hor velmi prijemny cerstvy a chladny vzduch, co zarucilo kvalitny a vyborny spanok, bez nutnosti pouzivania klimatizacie. Boli sme ubytovani na najvyssom poschodi, hluk z okolitych izieb sme nepoculi, co bolo sposobene zrejme starsou klientelou, ALE cca do 23:00-24:00 bolo pocut pri otvorenych balkonov. dverach z budovy vedla hotela (vyborne rychle obcerstvenie Can Paco) velky hluk zo zapnuteho odsavania. Tento hluk ale ako pisem potom ustal - co bolo vsak este horsie, kedze sme boli na najvyssom poschodi, tak zo strechy bolo pocut kazdu chvilu, skutocne kazdych par minut neprijemne buchanie v pravidelnych intervaloch (nieco ako buchanie kladivom do stropu) - zrejme nejaky poklop na odvetravani - prve dni velmi rusive, potom sme si zvykli a nejak sa s tymto zvukom zzili :) Toto buchanie zo strechy bolo pocut aj po celej chodbe na vrchnom poschodi, takze tento problem museli mat aj ostatne izby. Zrejme jedina moznost, ako sa tomu vyhnut, je dat sa presunut na nizsie poschodie. Izby upratovane denne a velmi kvalitne, kazde rano vymenene vsetky uteraky. V TV na izbe asi 70 programov, katalanske, spanielske, ruske, nemecke, francuzske. Vytahy v hoteli 2 - plne dostacujuce.

Strava
Uroven jedla bola sklamanim - prve 3-4 dni nam skoro nic nechutilo.

RANAJKY - velmi chudobne a monotonne. Kazdy den vajicka - miesane, alebo varene, asi 3 druhy salamy, 2 druhy syra, cerealie, male balene dzemy. ZIADNA zelenina a ovocie, co bol pre nas obrovsky sok na taku destinaciu akou je Spanielsko a vzhladom na to, ze jeden z nas je vegetarian. Napoje z automatov - dzusy nechutne a velmi sladke, kava taktiez velmi zlej kvality a chuti. Pohare 2dcl.

VECERE - prve 3 dni sme si nemohli vybrat nic, co by nam chutilo a to skutocne nie sme nejak vyberavi - sterilizovana zelenina !! (kukurica v nechutnom kyslom naleve), rajciny otrasnej chuti - kysle a nedozrete, najlepsie zo zeleniny bola cerstva cibula a zeleninovy miesany salat. Ako prilohy ryza, obcas hranolky, pecene zemiaky, cestoviny. Hlavne jedla zlej kvality a chuti - kazdy den aspon naznak ryby, asi 1x za tyzden bola skutocna ryba, inak iba rozmlete rybie maso, prislo nam to, ako zbytky z predosleho dna.. 1x bola paella, raz kuracie stehna (velmi zle dopecene, surove gumove krvave maso), obcas baranina, hovadzie kusky - velmi zvlastne dochutene jedla, niekedy nedovarene, nedopecene, inokedy prepecene.. Ovocne salaty - kondenzovane ovocie (ananas, mandarinky z konzervy), obcas cersvy melon, hrozno. Zmrzlina v malych kelinkoch a zele puding kazdy vecer. Velmi sladke a jednoducho nie moc kvalitne.

Kvalita jedla skutocne nie je moc dobra.

Služby hotelu
Zamestnanci recepcie velmi mili a ustretovi, vzdy pozdravia a usmeju sa. Ziadny problem.

Pláž
Plaz vzdialena od hotela asi 100m - siroka, kazde rano upravena, vycistena, nikde ziadny cigaretovy ohorok, papierik - parada. Piesok hrubozrnny - skor strk :) Prve dni nas dost boleli nohy, ako sme po nom chodili bosi, potom sme si zvykli. Vstup do mora prudky, rychlo sa zvazujuci, asi 8m od brehu uz nedostat na dno - mne to vyhovovalo. Voda priezracne cista, ziadne meduzy - rybky, na plavanie super. Voda bola ale dost chladna, mnoho ludi sa muselo osmelovat, aby do mora skocili :) Kedze sme boli zaciatkom septembra, do 13:00 na plazi ludoprazdno, potom sa to pomaly zaplnovalo, ale nikdy nie prilis. Dost velke minus - ze pozdlz plaze nikde ziadny obchodik s obcerstvenim, cerstvym pecivom, pivom, na druhu stranu nikde ani jeden opity clovek :)

Dušan S., 18.01.2020, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Checkin Blanes (ex Boix Mar)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 2,2 Rozhodně nedoporučuji vybrat tento hotel pokud je vám méně něž 50 let. Amaika se prezentuje jako hotel "Adults only" ale v...

  • 1,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Rozhodně nedoporučuji vybrat tento hotel pokud je vám méně něž 50 let. Amaika se prezentuje jako hotel "Adults only" ale v překladu to znamená hotel pro seniory. Horší all inclusive jsem nikdy nezažil. Neustále musíte u sebe nosit kartičku místo pásku na ruce a i přesto, že vás personál hotelu pozná, bez kartičky vám nedají ani láhev vody. Co se týče stravování v jídelně, personál vám nedovolí si vybrat ani stůl, rozhodují za vás kam se posadíte. Opět - nemáte li u sebe kartičku - nepijete!!! Sauna a vířivka jsou OK. Okolí hotelu je čisté. Zobrazit celou recenzi

David O., 01.01.2020, Datum pobytu: 22.12. - 29.12.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Amaika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Na této dovolené jsme si užívali pláž a snažili se na ni zůstat co nejdéle bylo možné.

  • 1,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Na této dovolené jsme si užívali pláž a snažili se na ni zůstat co nejdéle bylo možné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl o poznání horší než na fotkách uvedených na Invii. Polštáře byly opravdu malé. Koupelna nebyla příliš čistá (viz fotky) a měla drobné poškození. Zároveň byla spojena ventilací s vedlejším pokojem, takže bylo na záchodě slyšet druhého z vedlejšího pokoje. Zdi propouštěli velké množství hluku, srovnal bych s deskou sádrokartonu. Je to opravdu příjemné když váš soused začne ve 3 ráno posouvat židle a vesele se oddávat hrátkám s... partnerkou? Zejména pokud u toho mají potřebu shodit co nejvíce věcí a následně koukat na hlasitou televizi.

V okolí hotelu je jak disco tak ostatní zdroje hluku. No a v případě že ty se krotí, tak vám noc osvěží ostatní hosté pomocí přenosných reproduktorů.

Strava
Jídlo je více méně bez chuti. 90% studené. Zřejmě je dováženo odjinud. Byl ho dostatek, ale nemělo žádnou chuť. Nakonec jsme si vždy talíře naložily více věcmi, abychom mohli ochutnat a sníst pouze to chuťově akceptovatelné. Zároveň vás při každé cestě pro pití atp. podezřívali, že ho chcete bez all inclusive a před nosem vám vypínali automat na "džus", i když už vás viděli a kontrolovali vám kartu několikrát. All inclusive zároveň paradoxně nezahrnuje všechno, zejména v baru si na all inclusive dáte pouze nejvíce ostrouhanou verzi nejzákladnějších drinků.

Na večeři bylo zároveň nutné čekat v dlouhé frontě jelikož jídelna kapacitně neodpovídá.

Služby hotelu
Po našem příjezdu a zjištění, že klimatizace nefunguje nám bylo řečeno, že si nějaký z hostů přál, aby klimatizaci vypnuli, a proto ji vypnuli pro celý hotel. Bezva. Díky. Nakonec ji po několika dnech znovu zapnuli.

Trezor, jak je zmíněné v popisu se musí platit (zálohou), je na klíč. Žádné myšlenky na kód, aby jste nemuseli na pláž bez klíče.

Pláž
Pláž byla hezká, jsou zde v 90% nehlídané pláže. Voda byla opravdu čistá, dno se rychle svažuje.

Jakub S., 20.12.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Htop Cartago Nova

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (2)

Postel v hotelu 3 fotografie

Celkem: 8,2 Dovolená se mi velmi líbila a hned bych se tam vrátil. Hotel se sice nachází mezi dvěma letovisky takže do centra každého je to kus, ale...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi velmi líbila a hned bych se tam vrátil. Hotel se sice nachází mezi dvěma letovisky takže do centra každého je to kus, ale kousek od hotelu se nacházela taková kolonáda, která z části nahradila to centrum. Každé úterý a čtvrtek byly trhy, kde se dalo nakoupit celkem za levno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš příjezd do hotelu byl okolo 23.00 a téměř hned jsme dostali pokoj. Pokoj byl optimální pro 2 lidi (sociální zařízení, pokoj + balkónek). V pokoji byla manželská postel, skříň, televize, noční stolky a lednička. Sociální zařízení bylo čisté. Úklid probíhal každý den, vždy bylo ustláno a vynesn koš.

Strava
Strava v hotelu byla typická pro přímořské letovisko. Ryby, ovoce, přílohy, pečivo, nápoje (k večeři se nápoje museli koupit). My jsme měli polopenzi takže jsem většinou chodili na ,, oběd" do plážového baru u hotelu, který má otevřeno cca. od 8.00-23.00. široká nabídka nápojů (alkoholických i nealkoholických), jídel (hranolky, pizzy, mořské plody,...). Mimo hotel také spousta restaurací, malých občerstvení či kaváren.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsem spokojen, všichni byly vstřícní, ať šlo o problém s pokojem, stravou,... Všichni byly laskaví a snažili se problém co nejrychleji vyřešit. Hotel nabízel ve všechny dny s výjimkou neděle pro děti animační programy, a nepravidelně byly i taneční vystoupení a jiné akce.

Pláž
Pláž se nacházela hned u hotelu, lehátka a slunečníky se nacházely pouze u bazénu, což byla škoda. Pláž se ke konci naší dovolené začala zalidňovat, ale vždycky byli místo kam si dát osušku. Pláž byla celkem čistá což se ale nedá říct o vodě. Voda sice byla čirá, ale plavaly v ní plastové obaly a dokonce i vajgly (ale chápu že za to personál hotelu nemůže). Lepší je do vody chodit v botech protože se tam nachází i ostré kameny.

Anonym, 08.12.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Caprici

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,8 Dovolená pohodová, příjemná, odpovídalo popisu, rušnější lokalita.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pohodová, příjemná, odpovídalo popisu, rušnější lokalita. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel odpovídal, jak bylo uvedeno, pokoj na stranu rušnější ulice, ale nevadilo.

Strava
Strava rozmanitá, množství dostatečné, mohlo být více ovoce.

Služby hotelu
Nabídka výletů, večerní animace spíše pro mladší a děti.

Pláž
Pláž čistá, přístup z hotelu dobrý.

Dagmar O., 10.11.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Htop Royal Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Riviera odpovídá standardním podmínkám ubytování, personál je milý, vstřícný. K hotelu patří velký bazén, malý bazén pro děti, sauna, bar a další prostory, kde lze strávit volný čas. Z hotelu je celkem blízko k vlakové zastávce, takže je možné podnikat výlety do okolí. Například do nedaleké Barcelony je možné pohodlně dojet za 5 EUR.

Strava
Stravování v hotelu je na velmi dobré úrovni. Velký výběr a rozmanitost jídel. Pokrmy typické pro španělskou kuchyni vedle klasických evropských jídel dávají každému možnost najít si to své oblíbené.

Služby hotelu
V hotelu je čisto, je prováděn pravidelný úklid pokojů i společných prostor. Na recepci hovoří anglicky, katalánsky, rusky a dokonce česky. Ubytování je od 14.00 hod. - při příjezdu dřív je možné uložit zavazadla do úschovny.

Pláž
Písečná pláž je blízko hotelu, je vhodná pro koupání s dětmi.

Olga Z., 16.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 13.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)