Recenze hotelů
Costa Brava - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená splnila naše očekávání, nemáme nic..Co by se dalo vytknout..můžeme jen doporučit????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, nemáme nic..Co by se dalo vytknout..můžeme jen doporučit???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování...čisto a příjemné prostředí ????

Strava
Strava byla rozmanitá, velmi chutná

Služby hotelu
Příjemný a milý personál

Pláž
Pláže upravené, jen v sezóně hodně lidí, ale to se dalo očekávat????

Martina, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1 Izba bez chladnicky, fenu, Na izbe je len jedna zajtrcka a to nad postelou v strede. Ulica okolo bola hlucna nedalo sa spat. Ostatny...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Izba bez chladnicky, fenu,

Na izbe je len jedna zajtrcka a to nad postelou v strede. Ulica okolo bola hlucna nedalo sa spat. Ostatny hostia boli hlucny az do rana sa trieskalo dverami, hadali sa na balkone, mlady si robili party, non stop bolo citit cigaretovy dym a dym z travy c spolocnych priestoroch a kupelni. Napriek upozorneniu personalu o stave, sa nic nepodnikoo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zamestanci nepodnikli nic proti hluku ostatnych hosti. Ani koli fajceniu marisky nikto nezakrocil

Strava
Mali sme len ranajky, skoro ziadny vyber, jeden druh sunky, jeden druh salamy, jeden druh syra a ste skoncili .... kava nepytna...

Služby hotelu
Zamestanci jak keby tam ani pritomny neboli....

Pláž
Plaz bola 500m od hotela

Michal Szakal, 12.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Ninays

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Dovolená byla skvělá, až na řvoucí Němce na hotelu, kolem hotelu prodávající pocestni drogy, a nevyspite se k vůli hluku..

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá, až na řvoucí Němce na hotelu, kolem hotelu prodávající pocestni drogy, a nevyspite se k vůli hluku.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, denně uklizene, ručníky vyměněné..

Strava
Co se týče stravy,z celé dovolené jsme se jen jednou najedli, jinak jsme chodili do kousek vzdálené hospůdky.. Každý den to samé, co bylo na oběd to bylo i na večeři a druhý den na oběd..

Služby hotelu
Služby hotelu byly dobré, na recepci byli ochotní a vstřícní..

Pláž
Pláž totálně přeplněna, jezdili jsme nedaleko do Blanes..

Patrik Kerber, 08.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 4.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Maria Del Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Maximalni spokojenost, vyborne jidlo, more kousicek od hotelu. Krasna dovolena, krasna lokalita.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Maximalni spokojenost, vyborne jidlo, more kousicek od hotelu. Krasna dovolena, krasna lokalita. Zobrazit celou recenzi

Adéla K., 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Alegria Fenals Mar (ex.Savoy)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 dovolená proběhla v klidu, s ničím jsme neměli problém.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
dovolená proběhla v klidu, s ničím jsme neměli problém. Zobrazit celou recenzi

Lukáš K., 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Prosím dobře si to rozmyslete ! Recenze nepíšu, ale třeba tímto někomu usetřím peníze a špatný dojem z dovolené. Celkový dojem z...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Prosím dobře si to rozmyslete !

Recenze nepíšu, ale třeba tímto někomu usetřím peníze a špatný dojem z dovolené.

Celkový dojem z dovolené byl docela zklamání. Čekali jsme, ze budeme v rušné oblasti, ale tohle byl opravdu extrém. A to jsme mladý pár, který se rad baví. Spánek v noci byla výjimečná situace, museli jsme se po první noci přestěhovat, protože jsme měli z obou stran Němce, kteří slovo spánek ocividne ani neznají. Po přestěhování byl den klid, ovšem potom se opět vedle přestěhovali mladé Němky a jelo se na novo. To, že má balkon dvojité dveře stejně proti hluku velice nepomáhá. Ve Španělsku se začíná žít o půl 1 ráno, zatímco váš program a bar v hotelu končí o půlnoci což je ideální čas k tomu jít “spát”, aby jste si mohli vychutnat další den. Rozhodně nepočítejte, že se ráno vzbudíte odpočatí a hezky vyspaní. My jsme raději zvolili 3 výlety za 6 dni, aby jsme zde moc času trávit nemuseli. Pláže jsou úplně přecpané lidmi, ale to se dalo očekávat v plné sezóně. Vstup do moře velmi strmý, uděláte 3 kroky a už nedosáhnete. Všude tuny lidí, převážně hodně mladých nejčastěji 15-18 let. My si vybrali tuhle dovolenou hlavně kvůli Katalánsku a blízké Barceloně, která byla opravdu kousek. Ovšem bych již nikdy nezvolila tento hotel, který se vydává za 4 * , ale spíše funguje jako ubytovna pro dospívající, nevychovanou mládež. Jídlo bylo hodně slabé na 4*, ale každý si vybere. Hodně mořských plodů, jinak vepřové a kuře, stále hranolky a brambory. Těstoviny a omáčky raději nekomentovat - závodní jídelna, polévka - ze sáčku + rozvařené nudle( to by si opravdu hotel se 4* neměl dovolit.) Kvalita jídla je na úkor tolika hostů prostě špatná. Co velice oceňuji je pracovitost a ochota personálu. Jak na baru, recepci tak v kuchyni. Úžasná domluva a obsluha. Za to jim velké díky. Tímto moje chvala ovšem končí. Na pokojích zdi jak z papíru, slyšíte i co si šeptají vedle v pokoji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Manželská postel = dvě matrace vedle sebe každá jinak vysoká. Stěny jak z papíru, velký hluk.

Strava
Hodně průměrná. K snídani ani kousek zeleniny. Každý den to samé

Služby hotelu
Služby hotelu jsou také průměrné. My využili jen stůl na stolní tenis, který byl zkroucený a zprohybany.

Pláž
Přeplněná, strmý vstup do vody. Moře velmi studené

Lucie M., 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Maria Del Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená. Organizace dopravy z letiště, výletů i transfer na letiště před odletem -super práce delegátů. Všechny informace o...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Organizace dopravy z letiště, výletů i transfer na letiště před odletem -super práce delegátů. Všechny informace o výletech ,místních možnostech a časech odjezdů jsme měli dostatečně dlouho dopředu.

Za mě velká pochvala delegátům, kteří pracují v Lloretu - Šárka, Jana. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, čisté, doporučuji a pokud budu uvažovat o cestě na Costa Brava pravděpodobně využiji stejný hotel.

Strava
Co se týká stravy je tento hotel opravdu TOP, lépe už to snad nejde :-)))

Služby hotelu
Dobré, bez námitky.

Pláž
Hotel je velmi blízko pláže, přístup na pláž výborný. Pobřeží krásné, členité, vhodné na procházky.

Dana Štindlová, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,6 Úžasné místo pro dovolenou. Hotel 5 minut od pláže s hlubším pískem. Pobřeží Lloret de mar naprosto fantastické. Spousta vyžití jak pro...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Úžasné místo pro dovolenou. Hotel 5 minut od pláže s hlubším pískem. Pobřeží Lloret de mar naprosto fantastické. Spousta vyžití jak pro děti tak pro dospělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na špatně řešené světlo nad postelemi, o které se člověk mlátí do hlavy pokoje čisté a slušně vybavené.

Strava
Nenadchne ani neurazí. Často to samé jídlo. Natrefili jsme na zkažené kuřecí maso, může se stát... ryby byli výborné.

Služby hotelu
Poměrně moderní hotel. Recepční příjemní, personál hotelu také. All inclusive program trochu slabší.

Pláž
Pláž je nádherná, každé ráno upravována. Při odlivu jsou při břehu parádní vlny. Výborná zábava pro rodiny s dětmi. Kousek od pláže útesy s pevností a u pláže skvělá promenáda.

Lukáš S., 05.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Mariner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená úžasná, nádherné místo, hotel kousek od pláže. Pláž i moře čisté, jemné kamínky, voda průzračná, při šnorchlování krásně vidět...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená úžasná, nádherné místo, hotel kousek od pláže. Pláž i moře čisté, jemné kamínky, voda průzračná, při šnorchlování krásně vidět podmořský život. Služby v hotelu krásně fungovaly, jídla i pití dostatek, báječní a přátelští barmani i obsluha v jídelně. Pokoj denně uklizený. Služby delegátky také dobře fungovaly - sjednané výlety klaply na jedničku. Nebylo co vytknout. Jeli jsme autobusem a i přes obavu 24 hodinové cesty, jsme nakonec usoudili, že za rok klidně autobusem zase. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování doporučuji. Pokoj byl denně uklizený, čistý, klimatizovaný. V případně potřeby se dala klimatizace vypnout, nastavit dle našich představ. Jediná malá výtka, byla postel, která vrzala při každém otočení. Ale vyřešili jsme položením matrace na zem. Matrace vysoká, takže jsme ani nepocítili, že je na zemi a ne na posteli. Děti měly spát na přistýlce, ale v tomto hotelu byla přistýlka formou plnohodnotné manželské postele. Takže spokojenost.

Strava
Strava výborná. Velký výběr ovoce, zeleniny, dezertů, zmrzlinek, maso jak vepřové, hovězí, tak i kuřecí, vejce každé ráno, lívance, jogurty. Z příloh nechyběly hranolky, opékané brambory, ale také různě zpracované brambory, výborné těstovinové saláty. Každý den byla možnosti ochutnat nějaké dary moře - mušle, korýši, chobotničky.. nebo také pokrmy z nich - těstovinový salát s mořskými živočichy, zapékané těstoviny s dary moře. Každý den jsme ochutnali minimálně dva druhy ryb, které byly úžasně zpracované. Jídlo vždy doplněné po celou dobu vydávání jídla. Nemuseli jsme se bát přijít 15 minut před koncem - stále bylo jídlo připravené. Stejně tak i drinky byly součástí celého dne a výběr velký a dostačující. Dopolední a odpolední svačiny také velmi chutné. Nemám co bych vytkla.

Služby hotelu
Personál přátelský v celém hotelu - recepční, pokojské, barmani, obsluha v jídelně, číšník co vydával svačiny.. Největší baviči byli barmani, tam se člověk opravdu zasmál.

Pláž
Pláž od hotelu cca 2 minuty. Čistá, s jemnými kamínky. Nepoužívali jsme ani boty do vody. Pro starší lidi trošku problém s výlezem z moře, jelikož stále šplouchaly vlnky a z kamínků udělaly nepříjemný strmější kopeček, do kterého se člověk trošku propadal. Ale nebylo to nic nepřekonatelného. Pro dobře pohyblivé lidi žádná velká překážka. Moře nádherně čisté. Rychlý spád do hloubky. Při šnorchlování krásně vidět podmořský svět. Hlavně poblíž skal byly krásné výhledy. Pláž se nám zprvu zdála menší a měli jsme obavu, zda bude dost místa. Ale vždy jsme si našli krásné prostorné místo. Lidé se po pláži rozptýlili a nebyl žádný problém, opravdu prostorná pláž, kde neměl člověk pocit přelidnění. Slunečník i lehátka se dali na den půjčit, ale my to vyřešili koupí slunečníku v místním obchůdku cca za 8 euro a krásně posloužil po celou dobu pobytu.

Kamila K., 31.07.2019, Datum pobytu: 19.7. - 28.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Tossa Beach & Tossa Center

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)