Recenze hotelů
Andalusie - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Výborná delegátka velice vstřícná a ochotná.Dovolená nádherná.Byli jsme velice spokojení.Strava výborná, velký a pestrý výběr.Animátoři...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná delegátka velice vstřícná a ochotná.Dovolená nádherná.Byli jsme velice spokojení.Strava výborná, velký a pestrý výběr.Animátoři perfektní.Velmi dobře zajištěn večerní program.Pláž čistá,blízko hotelu,sprchy,lehátka vše blízko.Hotel doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobrý.

Strava
Všeho do sytosti.

Služby hotelu
Denní úklid,výměny osušek a ručníků.

Pláž
Blízko,pláž čistá,sprchy u vstupu na pláž.

Dana Plebanová, 19.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 16.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Balmoral

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Z vyšších pater je pěkný výhled.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Z vyšších pater je pěkný výhled. Zobrazit celou recenzi

Strava
U bazénů, které se nacházejí ve 4. patře, je přítomen kromě baru také stánek, kde se podávájí hamburgery, sandviče, ...

U baru, který leží poblíž recepce lze objevit mrazák s nanuky a zmrzlinami pro hosty využívající službu ALL INCLUSIVE.

Pláž
Viditelnost zjištěná prostřednictvím brýlí na potápění je příznivá, vlny nedosahují velikých rozměrů.

Anonym, 19.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 18.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Alegria Portomagno

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 skvělé místo, kam jezdí spíše místní obyvatelé se skvělou atmosférou - skoro až exotickou, všude spousta tropické zeleně, hodně míst na...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
skvělé místo, kam jezdí spíše místní obyvatelé se skvělou atmosférou - skoro až exotickou, všude spousta tropické zeleně, hodně míst na procházky, do Granady se půjčeným autem dostanete za 45 min po dálnici (auto na den cca 70 EUR s komplexním pojištěním) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
starší hotel, ale pokoje jsou prostorné, klima funguje, koupelna velká, čistá, z každého pokoje by měl být alespoň částečný výhled na moře, my jsme si čelní výhled dopláceli na recepci při příjezdu

Strava
dle popisu, měli jsme jen polopenzi a jak bylo psáno, že dostaneme vodu a 2 dcl vína, se nestalo, s čímž jsme počítali, takže jsme to neřešili a objednali si dle nabídky - víno bílé rozlévané velmi dobré (2dcl 2,20 EUR, velká voda 2,65 Eur). jídlo chutné z čerstvých surovin

Služby hotelu
ochotný personál

Pláž
krásně čistá s kamínky, takže při šnorchlování šlo vidět spousta rybiček, jen je voda dosti studená. na začátku pobytu kolem 20 stupňů, poslední 3 dny již cca 22 st.

Marcela Sikorová, 19.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel odpovídal své kategorii. Personál příjemný, zejména animátorka. Byla stále v dobré náladě a děti jimilovaly.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovídal své kategorii. Personál příjemný, zejména animátorka. Byla stále v dobré náladě a děti jimilovaly. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez připomínek

Strava
V hotelu absolutně dostatečná. V okolí velice široká nabídka restaurací a barů za velice příznivé ceny. Příznivé ceny byly i v centru Malagy.

Pláž
Pláž čistá, lehátka za poplatek, ale dostatek, voda příjemně chladivá 21°C, restaurace a bar Bil Bil měl skvělou a velice pohotovou obsluhu a slušnou nabídku.

Alena V., 13.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Balmoral

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Celkově stála dovolená za to. Hotel příjemný a čistý, strava chutná a rozmanitá. Místo je v podstatě hned u pláže.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově stála dovolená za to. Hotel příjemný a čistý, strava chutná a rozmanitá. Místo je v podstatě hned u pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou prostorné a i s dětmi to není problém. Úklid každý den a v odpovídající kvalitě.

Strava
Strava rozmanitá s tématickými večery. Dostatek ovoce a různých specialit. Možná u snídaní omezený sortiment jídla, kdy po týdnu už člověk úplně nemusí vědět, co si dát ;-) Při využívání hotelových barů bylo občas v noci už na některých zaměstnancích vidět, že už toho mají plné brýle, ale snažili se. Trochu horší byl bar s míchanými nápoji, kde slečna nejen, že úplně neovládala angličtinu (snaha domluvit se, ale byla), ale občas to vypadalo, že ani moc neví, co dělá :-)

Služby hotelu
Služby hotelu jsou na výborné úrovni se snahou vyřešit jakýkoliv problém, který vznikne.

Pláž
Pláž je hned u hotelu. Je to hrubý písek, nebo jemný oblázek (záleží na úhlu pohledu). Na moři byly často vlny, tak nemusí úplně vyhovovat malým dětem. Šnorchlovat se zde dá, ale život pod hladinou není úplně pestrý. Nějaká rybka, nebo krab se zahlédnout dá, s mušlemi je to slabší. K pláži se chodí brankou z areálu hotelu, která by měla jít otevírat pomocí hotelové karty k pokoji (při cestě zpět do hotelu). Neviděl jsem však mnoho lidí, kterým by se to otevřít podařilo, byl to vždy tak 10-15 pokus. Lepší je sáhnout přes branku na kouzelné červené tlačítko;-) , ale to je třeba okoukat :-)

Petr Honzík, 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 8.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Mediterraneo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Celkově shrnuto velmi příjemná dovolená. Co napsáno a nafoceno v katalogu, to ve skutečnosti.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově shrnuto velmi příjemná dovolená. Co napsáno a nafoceno v katalogu, to ve skutečnosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji fungovalo vše jak mělo. Uklizeno vždy pěkně. V noci na spaní byl klid.

Strava
Strava byla chutná. Vařit prostě umí, jak středomořskou tak evropskou kuchyni. A bez dochucování

Služby hotelu
Všechny služby se kterými jsme se během našeho pobytu na hotelu potkali, palec nahoru! Vstřícný, ochotný,usměvavý a společenský kolektiv.

Pláž
Přístup na pláž 200 metrů je přijatelná v půli cesty sympatický market. Pláž po zanešení rostlinami byla druhý den uklizená. Voda osvěžující ale příjemná. Lidí se nejvíc schází na pláž kolem 17 hodiny, většinou rodiny s dětmi.

Jiří Šejna, 10.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 4.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Hotel Neptuno

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělá dovolená, není nic co bych vytknul.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, není nic co bych vytknul. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jednoduchý ale účelný, koupelna prostorná, fungující klimatizace, balkon veliký, nic víc jsme nepotřebovali. Úklid možný každý den i s výměnou ručníků.

Strava
Jídelna v hotelu neměla chybu, obsluha byla výborná, strava velmi bohatá a vynikající. Nic nechybělo a každý den přibylo něco nového.

Služby hotelu
Vše fungovalo jak mělo, od recepce přes úklid, bazén, bar a program na každý večer. Velká nabídka výletů.

Pláž
K písčité pláži se šlo pohodově 5 minut, široký výběr místa, slunečník + 2 lehátka za 10 eur všude, vstup do moře pozvolný, velké množství barů a restaurací, krásná dlouhá promenáda ukončená přístavem s množstvím obchodů.

Jan Vaňhal, 06.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: San Fermin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Veľká spokojnosť ,pekná lokalita,výborný a usmievavý personál.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veľká spokojnosť ,pekná lokalita,výborný a usmievavý personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola veľká a priestranná s výhľadom na more,vždy uprataná a čistá

Strava
Strava nám veľmi chutila,bol veľký výber jedál,či už cestovín,mäsa,zeleniny,ovocia,koláčov,zmrzliny.Každý si tam našiel,čo mu chutilo,doporučujem ochutnať aj domáce špeciality....výborné.Jediné,čo mi nevyhovovalo,bol čas na večeru od 20,00-22,30 hod.čo je pre nás dosť neskoro.

Služby hotelu
Služby hotela boli výborné,upratovali každý deň,či už izby alebo okolie hotela,ktoré bolo veľmi čisté

Pláž
Pláž bola veľmi široká,piesková s drobnými kamienkami ,...čo nás prekvapilo bolo málo ľudí na pláži,ale nám to vyhovovalo.Každý deň bola čistená pláž,my sme mali 3 dni kľudné more,že sa dalo aj plávať,ostatné dni boli vlny.

Jarmila Luknárová, 30.07.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Zimbali Playa & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Okolí samé hotely,restaurace.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Okolí samé hotely,restaurace. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje menší. Na pokoji tekutá mýdla.

Denně čisté ručníky, osušky podle počtu ubytovaných. Fén v koupelně.

Klimatizace plně funkční.

Velká skříň. Plus komody,noční stolky.

Strava
Jídlo bylo to nejlepší z hotelu. Opravdu velký výběr. Jak snídaně, tak večeře(polopenze). Vždy jiný druh ryb,několik druhů masa. Omáček, příloh. Obměňováno denně.

Nechyběly dezerty. 4 druhy zmrzliny. Vše doplňováno.

Mohly jsme si vybrat,zda chceme obědy nebo večeře. Rabo káva, džusy z automatu. Čaje. Večer pití za své.

Služby hotelu
Každý večer animace pro deti. Plus program pro dospělé . Přes den denně cvičení v bazenu.

Velmi milý personál.

Venkovnibar.

Pláž
Pláž přes silnici. Kousek... čisté,každý den "rolbou"upravený písek. Čisto. Nutno vlastní slunečník,který Vám ale španělé nevezmou do letadla zpět bez poplatku (cca20 Eur)

Moře úžasné. Čisté. Ale chladnější.

Nádherný přistav. Stojí za to ho navštívit. Pěšky pěknou promenádou. Ve večerních hodinach je fakt moc pěkný.

Martina M., 30.07.2019, Datum pobytu: 19.7. - 27.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Balmoral

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9 Krásna dovolenka, veľa príležitostí na výlety, buď organizovane cez miestnu spoločnosť VDT resp. možnosť požičania auta. My sme chodili...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásna dovolenka, veľa príležitostí na výlety, buď organizovane cez miestnu spoločnosť VDT resp. možnosť požičania auta. My sme chodili vlakom, ktorý premáva každých 20 min, prípadne busom. Pobrežie je tu nádherné, a je tu veľa obdivuhodných a krásnych miest . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Recepcia hotela , jedáleň aj ostatné priestory boli pekné. Izby sú však staršie, ale bolo tam čisto a upratovali každý deň.

Strava
Strava v hoteli bola rozmanitá, ani sme nestihli všetko ochutnať. Prevažovali ryby na rôzne spôsoby, šaláty, plus každý deň iné typicky španielske špeciality . Dostatok pečiva, sladkých zákuskov a ovocia. Jedine voda bola len za poplatok a to v plastových fľašiach.

Služby hotelu
Personál v hoteli od recepcie cez čašníkov hodnotím veľmi pozitívne. Všetci boli veľmi milí, usmievaví, ochotní pomôcť .Napriek neskutočnému počtu hostí všetko zvládali ,všade bolo čisto, upratané. Taktiež záhrada okolo hotela a bazén. Pri bazéne boli k dispozícii lehátka a slnečníky.

Pláž
Prístup k pláži je hneď pri hoteli a to buď podchodom alebo cez nie veľmi rušnú cestu. Šoféri sú tu však veľmi ohľaduplní a zastavia hneď ako sa priblížite k prechodu. Pláž je krásna, čistá, piesočnatá. More nádherne čistučké. V čase keď sme boli , bola voda trošku chladnejšia . Od mora vial príjemný vetrík a tým pádom boli na vode vlny.

Emília G., 22.07.2019, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Monarque Fuengirola Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)