Recenze hotelů
Andalusie - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Jelikož jsme nemohly s kamarádkou jet na dovolenou dříve, měly jsme termín od 18.10. To nebylo vůbec na škodu. Počasí nádherné, teploty...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož jsme nemohly s kamarádkou jet na dovolenou dříve, měly jsme termín od 18.10. To nebylo vůbec na škodu. Počasí nádherné, teploty příjemné - nebylo vyčerpávající vedro, jen moře bylo chladnější. Připravené výlety byly už pouze dva (na Gibraltar a do Rondy), a oba perfektní. Skvělé byly delegátka a průvodkyně na výletech-moc dobře o nás pečovaly. Jsme rozhodnuté jet na toto místo znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu je moc pěkné. Jen nám chyběla na pokoji malá lednička.

Strava
Kulinářské zážitky za Španělska mám jen výborné. Vždy si užívám produkty moře a to jak je tu připravují.

V hotelu každý den skvělý obrovský výběr různých dobrot.

Služby hotelu
V hotelu byl různý program pro děti i dospělé.

Pláž
Pláž je hned přes cestu - asi 50m, pěkná, upravená, čistá, velká s možností využití lehátek a slunečníků a spoustou restaurací.

Dagmar Machová, 31.10.2019, Datum pobytu: 18.10. - 26.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Balmoral

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Dokonalé

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dokonalé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, výhled na moře i na bazèn s nãdhernou zahradou ,hotel je hotovà botanická zahrada

Strava
Skvělá

Služby hotelu
Perfekní, tak pozorný a vstřícný personál jsem za cestovaní od r.1990 nezažila

Pláž
Moře už bylo chladné, kdo za to asi může?????pláž černá s kamínky, voda dokonale čistá

Zdenka K., 23.10.2019, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 velmi kvalitní hotel s vysokou úrovní stravován, ubytování, úklid, bazén a okolí

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi kvalitní hotel s vysokou úrovní stravován, ubytování, úklid, bazén a okolí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné

Strava
výborná

Služby hotelu
na velmi vysoké úrovni

Pláž
blízko hotelu, čistá

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel byl super. Měl vše co jsme očekávali. Tradičně ve Španělsku výborně jídlo. Mírně slabší delegát. Kdo je samostatný problém nemá....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl super. Měl vše co jsme očekávali. Tradičně ve Španělsku výborně jídlo. Mírně slabší delegát. Kdo je samostatný problém nemá. Ostatní zůstanou v hotelu a okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobře. Denně uklizeno.

Strava
Super

Služby hotelu
Tak jak avizované.

Pláž
Štěrk. Normál.

Libuse Vitousova, 08.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Naše dovolená proběhla na konci září a začátku října. Bylo nádherné počasí. Stále slunečno a teploty okolo 30 stupňů. Půjčili jsme si...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naše dovolená proběhla na konci září a začátku října. Bylo nádherné počasí. Stále slunečno a teploty okolo 30 stupňů. Půjčili jsme si auto a podnikali spoustu výletů do okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal hodnocení hotelu. Prostorný, moderní, příjemný. Velký balkón s výhledem na moře.

Strava
Měli jsme zakoupené služby all inclusive a nemůžeme si to vynachválit. Snídaně, obědy i večeře jsou poskytovány formou švédských stolů. Nečekejte žádné kulinářské umění. Jde přeci jenom o hotelovou kuchyni. Jídlo je, ale chutné, rozmanité a každý si určitě najde to své. V rámci snídaně se podávájí i bublinky. Restaurace má krásný výhled a jste pořád spjati s mořem. V hotelu jsou 4 bary, které jsou otevřeny od 10 hodin do 23.30. V rámci A.I. se podává originál alkohol a barmani jím opravdu nešetří.

Služby hotelu
Využili jsme bezplatné parkoviště přímo v hotelu. Za velkou službu považujeme oddělné bazény pro děti a pouze dospělé.

Pláž
Jedna je přímo hotelová. Je na ní asi deset slunečníků a lehátka. Je kamenitá s útesy. My takové pláže vyhledáváme, tak jsme na ní trávili celý volný čas. Pláž na druhé straně je oblázková. Pokud jsou velké vlny dá se tady dobře plavat, protože je chráněná molem.

Taťána B., 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Aacr Museo (Sevilla)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S CK jsme byli již třikrát, jako vždy i letos velmi spokojeni.Letos byla úžasná i delegátka , které se nedalo nic vytknout. Výlety s ní...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S CK jsme byli již třikrát, jako vždy i letos velmi spokojeni.Letos byla úžasná i delegátka , které se nedalo nic vytknout. Výlety s ní byly opravdovým zážitkem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli už v lepším 4* hotelu, ale byl vždy čistý, uklizený, ručníky vyměněné,

Strava
Strava nám velmi vyhovovala, zejména dostatek ryb a ovoce. Možná by mohlo být víc zeleniny.

Služby hotelu
Recepční vždy příjemné, pokojské rovněž, perzonál v jídelně také, jiné služby jsme nevyužili.

Pláž
Pláž byla v příjemné blízkosti, celkem upravená, moře čisťounké, poměrně teplé, sprchy i WC na pláži, lidí přiměřeně na konec září.

Milena Köhlerová, 05.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Monarque Fuengirola Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Veľmi rada sa tam vrátim :-)

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi rada sa tam vrátim :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK, čisté

Strava
rozmanitá, každý deň iné jedlo, kvalitné, chutné.

Služby hotelu
nevyužívali sme moc služby

Pláž
super

Ľudmila H., 01.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Gran Cervantes by BLUESEA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla skvělá pro odpočinek, vyžití sportovních aktivit na hotelu, klidné prostředí a vše jak má být. Krásně jsme si odpočinuli a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá pro odpočinek, vyžití sportovních aktivit na hotelu, klidné prostředí a vše jak má být. Krásně jsme si odpočinuli a se vším byli spokojeni. Rádi se sem vrátíme znova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo perfektní, luxusní a čisté.

Strava
Ohledně stravování nelze skoro nic vytknout, možná jen, že kuchaři, kteří dělají maso rybu přímo před Vámi, nic nesolí ani neochutí. Nejspíš to nedělají, protože si každý ochutí sám. Jinak jídlo výborné, výběr veškerého připraveného jídla úžasný , každý si myslím přijde na své. jak s jídlem tak s pitím. Obsluha profesionální a příjemná.

Služby hotelu
Služby hotelu opět vynikající, počínaje recepcí, v restauraci, na baru v hotelu i u bazénu + animátoři. Vždy úsměvní, příjemní a milý. Nedá se nic vytknout. Doporučuji tento hotel rodině, přátelům i známým.

Pláž
Pláž před hotelem velmi dobrá, čistá a nejen před hotelem. Krásně průzračné moře, teplé a čisté. Nedá se nic špatného napsat.

Vilma Pospíchalová, 01.10.2019, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Byli jsme velmi spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velká spokojenost.

Strava
Měli jsme polopenzi. Výběr byl, ale dost slabý.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Tmavý písek, kamínky, po pár krocích hloubka. Pro děti tato pláž rozhodně není.

Petr Zerhau, 01.10.2019, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byla to naše jedna z nejhezčích dovolených a odpovídala ceně. Nezbývá než hodnotit vše velmi kladně. Pravděpodobně pojedeme ještě jednou,...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naše jedna z nejhezčích dovolených a odpovídala ceně. Nezbývá než hodnotit vše velmi kladně. Pravděpodobně pojedeme ještě jednou, abychom si užili pěkného prostředí, kvalitních služeb i dalších zájezdů, které jsme nestihli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování kvalitní, pokoj čistý útulný, postele pohodlné.

Strava
I když jsme měli jen polopenzi, byli jsme nadmíru spokojeni. Byl velký výběr kvalitních,chutných jídel i zákusků.

Služby hotelu
Služby holelu kvalitní, ochotný personál. Skvělá nabídka zájezdů, které jsme radostí využili.

Chtěli bychom vzkázat poděkování delegátce Michaele, protože její výklad, organizace a ochota, s jakou se věnuje, je víc než vynikající. Takových delegátů je opravdu málo (máme s čím srovnávat). Je-li možné, předejte vzkaz CK.

Pláž
K pláži bylo asi 8 minut, byla také čistá, udržovaná. Nám vyhovovaly i vlny, které se střídaly s klidným mořem. Přestože jsme byli druhý týden v září, sluníčko hřálo a 27 stupňů stačilo, abychom se krásně opálili a nepotřebovali slunečníky, které jsou za poplatek.

Libuše M., 20.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Monarque Fuengirola Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)