Recenze hotelů
Andalusie - Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Jelikož jsme nemohly s kamarádkou jet na dovolenou dříve, měly jsme termín od 18.10. To nebylo vůbec na škodu. Počasí nádherné, teploty...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož jsme nemohly s kamarádkou jet na dovolenou dříve, měly jsme termín od 18.10. To nebylo vůbec na škodu. Počasí nádherné, teploty příjemné - nebylo vyčerpávající vedro, jen moře bylo chladnější. Připravené výlety byly už pouze dva (na Gibraltar a do Rondy), a oba perfektní. Skvělé byly delegátka a průvodkyně na výletech-moc dobře o nás pečovaly. Jsme rozhodnuté jet na toto místo znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu je moc pěkné. Jen nám chyběla na pokoji malá lednička.

Strava
Kulinářské zážitky za Španělska mám jen výborné. Vždy si užívám produkty moře a to jak je tu připravují.

V hotelu každý den skvělý obrovský výběr různých dobrot.

Služby hotelu
V hotelu byl různý program pro děti i dospělé.

Pláž
Pláž je hned přes cestu - asi 50m, pěkná, upravená, čistá, velká s možností využití lehátek a slunečníků a spoustou restaurací.

Dagmar Machová, 31.10.2019, Datum pobytu: 18.10. - 26.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Balmoral

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 9,4 Vše probíhalo podle plánu, naprostá spokojenost. Dovolenou jsme si moc užili. Delegátka nás čekala na letišti, dokonce cestou zpět i...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše probíhalo podle plánu, naprostá spokojenost. Dovolenou jsme si moc užili. Delegátka nás čekala na letišti, dokonce cestou zpět i pomáhala s odbavením. Tím, že jsme jeli mimo sezónu (v půlce října), jsme zakoupili za super cenu a už nebylo všude tolik lidí. No, ale upřímně, kdybych zaplatila 20 tis. za osobu, asi bych byla trochu zklamaná. Počasí přes den stále pěkně teplo, i když foukal vítr. Moře už bylo dost studené. V hotelu nebyly téměř žádné děti. Hodně jsme výletovali (Gibraltar, Granada, Ronda, Caminito del Rey). Půjčení auta v hotelu stojí 65 EUR/den, o kousek dál ve vesničce jsme si půjčili za 40 EUR/den - půjčovna Yellow cars - DOPORUČUJI! Parkoviště u hotelu je placené, dá se bez problémů zaparkovat na velkých parkovištích kousek od hotelu. Jeden výlet (Caminito del Rey) jsme absolvovali s místní agenturou, protože jinak bychom nesehnali vstupenky. V samotném místě jsme strávili pouze 3 hodiny, což bylo na ujití 5 km úseku tak akorát. Zbytek nekonečná cesta autobusem a vyzvedávání a rozvážení všech účastníků. Rozhodně ale stálo za to. V nejbližším okolí je pekárna, a spousta obchůdků se vším možným. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení hotelu by zasloužilo obměnu, je znát, že už nějaký ten pátek slouží, ale na funkci to nemá vliv ;-). Koupelny krásné - nesmrtelný mramor. Postele pohodlné, široké. Každý pokoj je s balkonem a každý má částečný výhled na moře. V pokojích mají klasické závěsy a ještě druhé zatemňovací, což je super. Překvapilo nás, že ještě v 8 ráno byla tma, za to večer bylo dlouho vidět.

Strava
Velice bohatý výběr jak na snídaně, obědy i večeře. Každý den obměňovali menu, téměř žádné jídlo, krom těch základních (hranolky, těstoviny) se za celý týden neopakovalo, vždy bylo nějak obměněno. Velký výběr ryb a dalších mořských plodů, pro ty, kteří to nejedí, až dost. Ale opravdu si mohl vybrat úplně každý. K obědu, svačině a večeři zmrzlina - 4 druhy - vanilka, čokoláda, jahoda a citron. Ta byla obyčejná, se zmrzlinou z cukrárny se nedalo srovnat, ale nám to nevadilo. Jeli jsme tam hlavně kvůli poznávání okolí, ne kvůli jídlu. Příjemný byl i výběr koktejlů, barmani i veškerý personál byl velmi přátelský, usměvavý. S all inclusive má každý pokoj nárok na 1,5 l láhev vody denně.

Služby hotelu
Hotel nabízel možnost obědového balíčku na výlet, který byl ale každý den úplně stejný - sendviče, vajíčka, máslíčka, ovoce a voda. Dále lze na recepci zapůjčit osušky, pálky na ping-pong, společenské hry. Půjčení auta je lepší si zařídit samostatně. Wi-fi funguje v celém hotelu, stačí se pouze zaregistrovat. Někde je teda horší signál. Každý den probíhaly animační programy a večerní zábava (v angličtině).

Pláž
Dlouhá písečná pláž, vstup příjemný, ale rychle se svažuje, cca 2 m od břehu jsem už nevystačila. Každý den foukal vítr a byly vlny. Na pláži je možné zakoupit lehátka, ale je i dost místa mimo. Bójky jsou dost daleko od břehu. V době naší dovolené nebyla žádná nabídka vodních sportů apod. Na pláži bylo dost lidí se psy, ale všichni po nich pečlivě vše sbírali. Každý den byly vyplavené mušličky, v moři také něco bylo, ale málo. Rybky žádné. Přímo kolem hotelu vede takový plážový chodník, na obě strany se dá jít opravdu poměrně daleko, směrem vlevo od hotelu se dojde do městečka, pokud se člověk dá vpravo dojde po chvíli ke skalkám v moři, kde se dalo krásně šnorchlovat, bylo zde spousta ryb a ve větší hloubce i ježci a spousta mušlí. Chodník vede až do vedlejší vesnice a možná ještě dál.

Věra R., 25.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 19.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: VIK Gran Costa del Sol (Mijas)

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 10 Dokonalé

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dokonalé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, výhled na moře i na bazèn s nãdhernou zahradou ,hotel je hotovà botanická zahrada

Strava
Skvělá

Služby hotelu
Perfekní, tak pozorný a vstřícný personál jsem za cestovaní od r.1990 nezažila

Pláž
Moře už bylo chladné, kdo za to asi může?????pláž černá s kamínky, voda dokonale čistá

Zdenka K., 23.10.2019, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byli jsme mile překvapení.Hotel byl hned u pláže kde jsme hned byli v moři a mohli chodit po krásném chodníku na všechny strany....

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme mile překvapení.Hotel byl hned u pláže kde jsme hned byli v moři a mohli chodit po krásném chodníku na všechny strany. Destinace také byla pěkná. Měli jsme štěstí že jsme bydleli v 6. patře na západní straně a ne nad močálem. Procházky a výlety super. Spokojení s hotelem i destinací. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojeni. 6 patro na západ. Celkem klid .Pokoj uklizený čistý příjemný s pěkným balkonem. Super.

Strava
Výborná všeho bylo dost. Velký výběr jídla, pití, ochotný personál. Nato, že končila sezóna, jídelna fungovala jako v létě. Musíme moc chválit pití, přinesli cokoliv jsme si objednali ve velkém množství. Nečekali jsme, že bude takový výběr jídla na konci sezony.

Služby hotelu
Služby perfektní. Všichni a všude byli hned ochotní.Sympatický personál.Vše bez problému.

Pláž
Voda už chladná ale to se dá čekat.Jinak musíme zase chválit. Pláže dlouhé a čisté upravené. Moře krásné čisté někdy velké vlny. Jen foukal silný chladný vítr. Ale jinak super. Takové pláže máme rádi.

Karel F., 22.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 19.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: VIK Gran Costa del Sol (Mijas)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 hotel Vik Grand jsme zakoupili dva dny před odletem,a jelikož nám ostatní destinace už nenabídli letenky,brali jsme tento hotel,po...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
hotel Vik Grand jsme zakoupili dva dny před odletem,a jelikož nám ostatní destinace už nenabídli letenky,brali jsme tento hotel,po pročtení recenzí před odletem,jsme očekávali hrůzu děs,ale po příjezdu do hotelu jsme byli mile překvapeni,pokoj velký ůtulný,čistý,boční výhled na moře a hory,čisté moře a pláž,slušná ,normální klientela,z 90 procent angličani,týden jsme si užili v pohodě a bezstarostně a o to šlo,takže,dle našeho názoru,na recenze nedejte,a to cestujem do ciziny každé 3 měsíce, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné

Strava
výborná,chutná.....co nás trochu zpočátku deprimovalo,bylo umístění jídelny lehce v suterénu,ale vliv na čistotu a kvalitu to nijak neovlivnilo

Služby hotelu
profesionální,na ůrovni

Pláž
čistá,moře čisté

Marie Pykalová, 22.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 19.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: VIK Gran Costa del Sol (Mijas)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 velmi kvalitní hotel s vysokou úrovní stravován, ubytování, úklid, bazén a okolí

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi kvalitní hotel s vysokou úrovní stravován, ubytování, úklid, bazén a okolí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné

Strava
výborná

Služby hotelu
na velmi vysoké úrovni

Pláž
blízko hotelu, čistá

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasná dovolená v nádherné lokalitě, bez jediné chybičky.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená v nádherné lokalitě, bez jediné chybičky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi kvalitní ubytování včetně personálu.

Strava
Velký výběr jak snídaně, tak večeří. Oceňuji možnost výběru oběda nebo večeře u polopenze.

Služby hotelu
Na nejvyšší úrovni.

Pláž
Krásná písečná pláž, v našem termínu prázdná... Úžasné

Jarmila Traganova, 09.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Playacanela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel byl super. Měl vše co jsme očekávali. Tradičně ve Španělsku výborně jídlo. Mírně slabší delegát. Kdo je samostatný problém nemá....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl super. Měl vše co jsme očekávali. Tradičně ve Španělsku výborně jídlo. Mírně slabší delegát. Kdo je samostatný problém nemá. Ostatní zůstanou v hotelu a okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobře. Denně uklizeno.

Strava
Super

Služby hotelu
Tak jak avizované.

Pláž
Štěrk. Normál.

Libuse Vitousova, 08.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Naše dovolená proběhla na konci září a začátku října. Bylo nádherné počasí. Stále slunečno a teploty okolo 30 stupňů. Půjčili jsme si...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naše dovolená proběhla na konci září a začátku října. Bylo nádherné počasí. Stále slunečno a teploty okolo 30 stupňů. Půjčili jsme si auto a podnikali spoustu výletů do okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal hodnocení hotelu. Prostorný, moderní, příjemný. Velký balkón s výhledem na moře.

Strava
Měli jsme zakoupené služby all inclusive a nemůžeme si to vynachválit. Snídaně, obědy i večeře jsou poskytovány formou švédských stolů. Nečekejte žádné kulinářské umění. Jde přeci jenom o hotelovou kuchyni. Jídlo je, ale chutné, rozmanité a každý si určitě najde to své. V rámci snídaně se podávájí i bublinky. Restaurace má krásný výhled a jste pořád spjati s mořem. V hotelu jsou 4 bary, které jsou otevřeny od 10 hodin do 23.30. V rámci A.I. se podává originál alkohol a barmani jím opravdu nešetří.

Služby hotelu
Využili jsme bezplatné parkoviště přímo v hotelu. Za velkou službu považujeme oddělné bazény pro děti a pouze dospělé.

Pláž
Jedna je přímo hotelová. Je na ní asi deset slunečníků a lehátka. Je kamenitá s útesy. My takové pláže vyhledáváme, tak jsme na ní trávili celý volný čas. Pláž na druhé straně je oblázková. Pokud jsou velké vlny dá se tady dobře plavat, protože je chráněná molem.

Taťána B., 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Aacr Museo (Sevilla)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla skvělá pro odpočinek, vyžití sportovních aktivit na hotelu, klidné prostředí a vše jak má být. Krásně jsme si odpočinuli a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá pro odpočinek, vyžití sportovních aktivit na hotelu, klidné prostředí a vše jak má být. Krásně jsme si odpočinuli a se vším byli spokojeni. Rádi se sem vrátíme znova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo perfektní, luxusní a čisté.

Strava
Ohledně stravování nelze skoro nic vytknout, možná jen, že kuchaři, kteří dělají maso rybu přímo před Vámi, nic nesolí ani neochutí. Nejspíš to nedělají, protože si každý ochutí sám. Jinak jídlo výborné, výběr veškerého připraveného jídla úžasný , každý si myslím přijde na své. jak s jídlem tak s pitím. Obsluha profesionální a příjemná.

Služby hotelu
Služby hotelu opět vynikající, počínaje recepcí, v restauraci, na baru v hotelu i u bazénu + animátoři. Vždy úsměvní, příjemní a milý. Nedá se nic vytknout. Doporučuji tento hotel rodině, přátelům i známým.

Pláž
Pláž před hotelem velmi dobrá, čistá a nejen před hotelem. Krásně průzračné moře, teplé a čisté. Nedá se nic špatného napsat.

Vilma Pospíchalová, 01.10.2019, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)