Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 3,8 CA,CK i delegát super. Wifi 20EUR/týden na OSOBU mi přijde moc, jídlo příšerný. Pod pojmem cordon bleu se skrývala smažená šunka v...

  • 3 Ubytování
  • 2 Strava
  • 9 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
CA,CK i delegát super. Wifi 20EUR/týden na OSOBU mi přijde moc, jídlo příšerný. Pod pojmem cordon bleu se skrývala smažená šunka v trojobalu plněná sýrem. Polévky bych se neodvážila ani ochutnat, každý den jiný název, barva a konzistence ovšem stejná. Mimo rajskou. Každý den ve snack baru burger udělěj si sám, hranolky a meloun. Jediné + hotelu je výhled (ovšem ne z pokoje, tam ať se každý čech připraví že bude v přízemí s výhledem na stavbu), lokalita hotelu a fakt nešetřily s alkoholem. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 16.05.2019, Datum pobytu: 6.5. - 13.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: BelleVue Belsana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená odpovídala vynaloženým prostředkům.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala vynaloženým prostředkům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Určité mínus je v tom, že hotel je u rušné komunikace, do pokoje i v horních patrech proniká hluk.

Anonym, 16.05.2019, Datum pobytu: 6.5. - 13.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Bahamas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásný pokoj s výhledem na moře, výborné snídaně, o něco horší výběr při večeři. Obsluha na recepci milá, ochotná. Celkově spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný pokoj s výhledem na moře, výborné snídaně, o něco horší výběr při večeři. Obsluha na recepci milá, ochotná. Celkově spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Šárka T., 14.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 11.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Best Benalmádena

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemná dovolená pro odpočinek, ale i různé možnosti výletů.Před hotelem je zastávka autobusu a cesta do Malagy za 1,7 Euro je docela...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená pro odpočinek, ale i různé možnosti výletů.Před hotelem je zastávka autobusu a cesta do Malagy za 1,7 Euro je docela příjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný a čistý pokoj i koupelna.Velký balkón s bočním výhledem na moře.Každý den uklizeno, čisté ručníky

a ostatní hygienické potřeby.

Strava
Velmi pestrá a kvalitní strava.Velký výběr ovoce ,zeleniny,moučníků, masa včetně ryb a mořských plodů,zmrzliny atd.

Služby hotelu
V celém hotelu velmi milý a ochotný personál, který se vždy snaží pomoci. V areálu nové, prostorné a funkční fitko , vnitřní i venkovní bazény. Kolem bazénů uklizeno a pečlivě udržovaná zahrada. Velmi pohodlná lehátka. Mohlo by být více slunečníků.

Pláž
Vzhledem k termínu našeho pobytu byla pláž celkem volná.V sezóně to bude asi podstatně horší.Voda čistá a vedlejší molo "rozbíjí" vlny a tak se dá i dobře plavat.Podél moře je dlouhá promenáda a těch pláží je v okolí asi i více.

Věra M., 14.05.2019, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Torrequebrada

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 úžasná dovolená, velmi příjemná a profesionální obsluha včetně animátorů na celodením programu

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
úžasná dovolená, velmi příjemná a profesionální obsluha včetně animátorů na celodením programu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
malý leč útulný pokoj

Strava
Jak snídaně tak večeře obrovské švédské stoly s každodení malou obměnou v podobě exotické kuchně

Služby hotelu
služby hotelu byly primárně určené pro děti ale našlo se tam pár aktivit pro dospělé prakticky program začínal v 10:00 a končil v 23:00

Pláž
Pláž malá a v příjemném zálivu čišstá a písečná o kousek dál byla podobná pláž takže místo se najde vždy

Martin K., 13.05.2019, Datum pobytu: 29.4. - 10.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Iberostar Pinos Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Maximální spokojenost.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, čistý, velký balkón, pouze zdi velice tenké ...

Strava
Strava rozmanitá, chutná, každý si mohl vybrat.

Služby hotelu
V pořádku.

Pláž
Vzhledem k tomu, že jsme byli na dovolené začátkem května, kdy teploty dosahovaly cca 15 st, nemůžeme hodnotit pláž.

Dagmar Milatová, 13.05.2019, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Calella Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělý zájezd, rozhodně doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý zájezd, rozhodně doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na velmi dobré úrovni.

Strava
Formou švédských stolů k snídani a k večeri. Vždy jsme nalezli vše na co jsme měli chuť.

Služby hotelu
Perfektní služby, skvělý a nápomocný personál.

Pláž
Pláž cca 150m od hotelu, velmi čistá, průzračná voda, ideální místo pro rodiny s dětmi.

Petr M., 13.05.2019, Datum pobytu: 1.5. - 7.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Alegria Fenals Mar (ex.Savoy)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Hotel ma dobru polohu, blizko hotela je verejna plaz cca 5 min. peso. Nachadza sa v zivej oblasti Palmanova... je tu co pozerat, zivot je...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel ma dobru polohu, blizko hotela je verejna plaz cca 5 min. peso. Nachadza sa v zivej oblasti Palmanova... je tu co pozerat, zivot je rusny aj dost atrakcii naokolo. Blizko je aj hlavne mesto Palma cca 20min. MHD. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel posobi stylom 80 - 90 roky aj vybavenie. V izbe sa vsak nachadza telka s USB, moznost pozerania filmov z kluca. Internet je zadarmo len na recepcii (ide pomaly), je aj na izbach ale s priplatkom 5€/den. Pouzivali sme mobilne data.

Strava
Strava bola dobra chutna hlavne ryby, velky vyber ovocia, zeleniny, kolacov. Avsak niektore potraviny najma syry, sunky, salami boli nizkej kvality...

Služby hotelu
Spokojnost

Pláž
Plaze a okolie nadherne...

Anonym, 12.05.2019, Datum pobytu: 27.4. - 4.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ibersol Son Caliu Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Zatial asi najlepsia dovolenka

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zatial asi najlepsia dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krasny,cisty,kazdy den nam upratovali izbu..personal mily,ustretovy

Strava
Bez akehokolvek zvelicovania maximalna spokojnost..cestujem strasne vela,ale uz len kvoli strave by som sa vratil..prvy krat sa nam stalo ze sme jedli asi 10 krat denne..siroka ponuka jedal,jedla velmi chutne,ani raz sa nestalo ze by sme mali to iste..a to sa mi stalo asi prvy krat..

Služby hotelu
Animatory sa nam cely cas starali o program,ci cez den ci v noci..

Pláž
Plaz bola pekna,ale malo casu sme tam travili..predsalen sme neboli cez sezonu,cize more bolo studene..

Pavol Samardzia, 07.05.2019, Datum pobytu: 27.4. - 4.5.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Aparthotel Gran Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)