Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Už jen jak přiletíte, vás Španělsko také dokáže okouzlit svou krásou. Krásné dlouhé pláže, palmy i obyvatelstvo. Španělsko žije, zpěv...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Už jen jak přiletíte, vás Španělsko také dokáže okouzlit svou krásou. Krásné dlouhé pláže, palmy i obyvatelstvo. Španělsko žije, zpěv snad mají v krvi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, škoda, až na okna, které tam nebyly.

Strava
Výborná

Služby hotelu
Docela ok, wifi by mohly mít grátis.

Pláž
Všecko blízko.

Anonym, 17.06.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

12 fotografií

Celkem: 9,2 Naprostý ráj na zemi !!!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprostý ráj na zemi !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je přímo u moře a naturistické pláž ihned za ním.

Strava
Strava je výborná, pestrá. Ráno začínáme šampaňským u snídaně a večer super drinky.

Služby hotelu
Od rána až do pozdních hodin probíhají animace jak pro děti, tak pro dospělé. Různé hry, soutěže, petang, stolní tenis, minigolf.

Animátoři - naprosto fantastičtí - lepší jsme nikde nezažili !!!!

Pláž
Pláž ihned za hotel, upravená, písek a malé kameny. Krásný bazén a fantastická vířivka.

Miloš S., 15.04.2020, Datum pobytu: 28.8. - 7.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de Almeria, Hotel: Veraplaya Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Západ slunce 2 fotografie

Celkem: 8,2 Dovolena se nam moc libila. Doporucujeme si pronajmout na par dni auto z autopujcovny Vanrell a projet alespon cast ostrova (objednejte...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nam moc libila. Doporucujeme si pronajmout na par dni auto z autopujcovny Vanrell a projet alespon cast ostrova (objednejte si auto pres web, je to levnejsi). Pobocku pak maji kousicek od hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jak uz tady bylo nekolikrat zmineno, i my dostali starsi pokoj, ktery by nam ani nevadil, ale koupelna - respektive sprchovy kout byl opravdu maly, pokazde jsme “vytopili” koupelnu. Jinak bylo cisto.

Strava
Jidlo nam velmi chutnalo. Vseho bylo dostatek a clovek si vzdy bez problemu vybral. Jidlo u bazenu jsme take ocenili, clovek si behem dne mohl dat zmrzlinu, pizzu, udelat burger nebo hotdog.

Služby hotelu
Personal hotelu bych ochotny, prijemny.

Pláž
Plaz cista, siroka.

Nikol B., 04.04.2020, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Condes de Alcudia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8 Hotel je na dobrém místě. Dá se pohodlně dojít na vlakové nádraží. Vlak jede i na letiště. nedaleko hotelu je obchod, restaurace. I když...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na dobrém místě. Dá se pohodlně dojít na vlakové nádraží. Vlak jede i na letiště. nedaleko hotelu je obchod, restaurace.

I když hotel stojí u hlavní cesty, je tam klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má 4 hvězdy, ale na naše poměry bych dala 3. Ale čistý a uklízeli kromě prvního dne pak každý den.

Strava
Jídlo je formou bufetu. Výběr jídel byl, takže si mohl vybrat každý. Chťově bylo jídlo dobré. Snad jen u snídaně chyběla nějaká zelenina.

Služby hotelu
Služby hotelu byly standartní. Chování personálu bylo přijemné.

Pláž
Pláž je nedaleko hotelu, jen přes cestu. Ale na koupání bylo ještě chladno, takže jsme ji nevyužily.

Zdenka S., 11.03.2020, Datum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4 krásný výlet, krásné město

  • 1 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
krásný výlet, krásné město Zobrazit celou recenzi

Ubytování
okraden na pokoji o všechny doklady, české peníze a kreditní kartu

Strava
dobrá

Služby hotelu
na okradení reagovali pouze adresou policie

Jiří Toušl, 11.03.2020, Datum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Barcelona, Hotel: Catalonia Sagrada Familia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 komunikace s pracovníky - velice špatné cestovní pokyny až po urgenci vrácení finanční hotovosti - až po opakované urgenci při...

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
komunikace s pracovníky - velice špatné

cestovní pokyny až po urgenci

vrácení finanční hotovosti - až po opakované urgenci

při ubytování v Barceloně hotel zjistil, že byla uhrazena pouze záloha a nechtěli nás ubytovat

na info lince CA bylo zaměstnankyní sděleno, že nám prostě nepomůže a máme se nějak zařídit

museli jsme odevzdat číslo bankomatní karty, pro případ že by platba nedorazila, aby si peníze strhli z našich prostředků

Celkově - CA výrazně zklamala a prostě již nikdy více!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
při ubytování v Barceloně hotel zjistil, že byla uhrazena pouze záloha a nechtěli nás ubytovat

museli jsme odevzdat číslo bankomatní karty, pro případ že by platba nedorazila, aby si peníze strhli z našich prostředků

Strava
bez problémů

Služby hotelu
bez problémů

Linda Kohútová, 04.03.2020, Datum pobytu: 27.2. - 1.3.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Barcelona, Hotel: Ibis Meridiana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,5 Kancelář nám vybrala pokoj bez oken a ani nás na to neupozornila. Pokoj byl vyhřán na 30 °C, když jsem byl reklamovat, že nefunguje...

  • 3,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Kancelář nám vybrala pokoj bez oken a ani nás na to neupozornila. Pokoj byl vyhřán na 30 °C, když jsem byl reklamovat, že nefunguje klimatizace (fouká pouze horký vzduch, nech nastavím teplotu na jakokoliv hodnotu), řekli mi, že v zimním období jenom topí. Že když topení vypneme v pruběhu noce se pokoj okolitým vzduchem sám ochladí (bez oken a možnosti větrat). No, za 5 hod se neochladil ani o chlup. Naštěstí personál byl super a dali nám náhradní pokoj, který již ale byl rezervován a zaplacen, no nikdo nepřijel. Zobrazit celou recenzi

Strava
Takový pruměr, i když spětně jsme to zhodnotili, že možná i nadpruměr v porovnání se salonkem na letišti, protože v hotelu měli alespoň jamon, co bylo skvělý :)

Služby hotelu
Velmi ochotný personál

Peter T., 04.03.2020, Datum pobytu: 27.2. - 1.3.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Barcelona, Hotel: Medium Prisma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 vydarila sa, čo sme mali v pláne, to sme v Madride navštívili

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
vydarila sa, čo sme mali v pláne, to sme v Madride navštívili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel - príjemný, v centre, bez problémov

Strava
spokojnosť

Služby hotelu
bez problémov

Pláž
bez pláže, návšteva pamiatok

Lujza Hanová, 24.02.2020, Datum pobytu: 18.10. - 21.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Madrid, Hotel: Petit Palace Londres

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,4 otrasný hotelový komplex s opakujucim sa jedlom

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
otrasný hotelový komplex s opakujucim sa jedlom Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Recenzia sa bude týkať konkrétne časti Neptuno.Ubytovnaie bolo asi najhoršie aké sme mohli zažiť. Už po príchode na recepciu som videla, že tento komplex bude problémový.Samá pavučina prach na recepcii. Upartovaniu teda veľa nedajú. Po príchode na izbu nás ovanul neskutočný zápach po stuchline a po moči!!. Nábytok starý, kuchyňa celkom dobre vybavená ale upratovaniu tam veľmi neublížili. V kupelni vlasy na zemi, v kuchyni po zemi zvyšky jedla. Na posteli stare prepálené od cigarety prehozy.Na dverách boli známky po vlámaní, nedali sa uzamknúť z vnútornej strany Na balkone stare nestabilne hrdzave zábradlie. Pre deti určite nebezpečné. Kupelna pohrdzavená a vsetko čo sa dalo bolo zoxidované a nachádzala sa tu aj pleseň! Ku koncu pobytu nás navštívili ŠVABY!! Telka nefunkčná, bez ovládača a na WIFI ZABUDNITE. Na deň si pýtali asi 6€!! Recepcia je len jedna tá hlavná, v prípade nejakého problému sa nachodíte. Izbu sme hned na druhy deň reklamovali, avsak na recepcii boli absolutne neochotný. POslali nas prec, že dnes sa neda izba vymenit, tak sme dosli na druhy deň a zas rovnaky scenár. Ke dsme reklaáciu riešili s neochorným delegátom, ktorého sme zjavne otravovali, ponukli nám izbu v inej casati komplexu kde by sme si platili na kazdý deň 50€!! Delegát nám oznámil, že podobné reklamácie rieši každý deň. Každý večer je tam veľký hluk, chodia tam nielen domáci ale aj turisti opitý. Je to otvorené.

Toto nemalo dostať tri hviezdičky ani omylom.NEODPORUCAM tento komplex.

Strava
Strava sa opakovala, jedna jedálen, kde bolo miion ludi asi naraz. Mali sme polpenziu, len nam v cestovke zabudli oznámiť, že pri večeri si musíme pitie PLATIT..uplný vtip. Káva na raňajky total žbrnda. Asi dvakrat sa nám stalo, že sme našli neprepečené mäso a raz pokyslené paradajky, zjavne na raňajky ponuklito, čo zostalo večer. Nejaké extra ovocie typicke pre tuto krajinu nečakajte. Skor mi to prislo take naše. Hrušky, jablka slivky...Na jedlo sa chodí s kartickami, kde vam odskrtavaju casti stravy. Po príchode na hotel v noci sme nedostali žiadne balíčky. Hoci vecera tam mala byť zahrnutá podla informácií. V kantíne mali nie celkom čisté taniere a príbory a povacsine obité.

Služby hotelu
Ziadne sme nevyuzili, to velke jazero je smradlave špinavé a bol tam kadejaký materiál nahádzaný.V bazéne boli nahádzané plastové taniere a povacsine sa tam zdržiavali Poliaci. Do tých barov pri bazene sme radsej ani nešli. Okolie moc velmi neudržiavané.

Pláž
Plaž je asi jediné, na čo budeme spomínať. Je síce dalej, ale to sme vedeli preto sme si dali našťastie len polpenziu. Je krásna, ale velmi jemný piesok, ktorý sa dostane všade.Je čistá, dlhá a miesta je tam priveľa. Od hotela je skratka popri jazere,,ale aj tak cesta trvala do 20 minut popri obchodoch. Domáci ponúkaju ovocie. Je to milé. Prechod do mora bol pozvoľný. Idete do dialky a stále je voda po členky. My sme vyskúšali aj plaz CAN Picaford, ktorá je oproti tejto nie taká pekná a čistá. Dvakrát sme boli na pláži v hlavnom meste Palma de Playa(pri letisku), ktorá je hrubozrnná s neskutočne veľkými mušlami a neskutočným množstvom nemeckých turistov. Odporucam.

Anonym, 13.02.2020, Datum pobytu: 8.9. - 16.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

14 fotografií

Celkem: 8 Snídaně mohla být pestřejší a na pokoji byla v únoru zima,nešel vytopit. Jinak vše perfektní,moc se nám líbilo.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Snídaně mohla být pestřejší a na pokoji byla v únoru zima,nešel vytopit.

Jinak vše perfektní,moc se nám líbilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viz.vyše

Strava
Viz.výše

Služby hotelu
Dobrá poloha,příjemný personál.

Pláž
Krásná čistá městská pláž.

Kamila C., 12.02.2020, Datum pobytu: 6.2. - 9.2.2020
Oblast: Španělsko Španělsko, Barcelona, Hotel: Ramblas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)