Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9.4 Cena za dovolenou odpovídala kvalitě všech poskytnutých služeb. Pokud chcete klidnou dovolenou, zde ji nečekejte. Jsou zde hodně rodiny s...

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cena za dovolenou odpovídala kvalitě všech poskytnutých služeb. Pokud chcete klidnou dovolenou, zde ji nečekejte. Jsou zde hodně rodiny s malými dětmi. Živo je u bazénů a v jídelně velmi rušno. Je zde ubytováno mnoho Španělů, mají jinou náturu. Při stolování jich sedí třeba 10,12 u stolu a jsou velmi hluční.

Calella je v příjemné vzdálenosti od Barcelony. Z hotelu je to 20 minut na vlakovou zastávku a za hodinu jste v Barceloně. Rodinné jízdné 2+2 za 35,- EUR zpáteční jízdenka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl udržovaný, čistý, pokoje každý den uklízené, vše k naprosté spokojenosti. Pokud pokojská zapomněla něco doplnit, nebyl problém si říct a vše doplnili. Když jsem četla recenze na hotel před odjezdem, téměř všichni nadávali na pouze dva výtahy a jejich plnou obsazenost. To mohu potvrdit. Měli jsme pokoj v pátém - ze sedmi pater - a chodili jsme pěšky. A to nebyl hotel plně obsazen. O víkendu, kdy se hotel naplnil se nedalo na oběd, nebo z večeře na patro výtahem dostat. Ale po vydatné stravě je procházka do schodů pro Vaše tělo přínosem :-)

Strava
Snídaně jsou prakticky celý týden stejné, ale to tak je ve všech hotelech, to si nenamlouvejme. Kuchař přímo před Vámi udělá čerstvé volské oko, omeletu, někdy lívance. To je příjemné. Prakticky den si můžete třeba vajíčka obměňovat v různých formách. Na oběd i večeře opět kuchařem připravované ryby, maso, maso do hamburgerů. Všeho dostatek. Při all inclusive pití, zmrzlina, hranolky, popcorn, nebo burgery u bazénu celý den.

Služby hotelu
Bazény čisté, lehátek a židlí k bazénu dost, slunečníků málo, hodně jich bylo rozbitých. Personál na recepci a v jídelně milý.

Pláž
Z hotelu na pláž je to 7 minut. Cesta příjemná, podchodem se projde pod rušnou silnicí a podchod na pláž, který je pod vlakovou tratí, je též při cestě. Na pláži bar, sprcha, lehátka na pronájem. Na pláži drobné kamínky, boty do vody pro citlivky jsou dobré, moře čisté, v červnu příjemné. Mušličky zde nenajdete, zato nějakou rybku se šnorchlem jistě ano. Vstup do moře příkřejší, za čtyři metry už jsem nedosáhla na dno.

Zuzana N., 25.06.2022, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Oasis Park Splash

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásné místo s velkým vyžitím. Nabídka různých výletu, jak od cestovky, či hotelu, nebo po vlastní ose a různým způsobem (kolo, auto,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné místo s velkým vyžitím. Nabídka různých výletu, jak od cestovky, či hotelu, nebo po vlastní ose a různým způsobem (kolo, auto, motorka, loď, pěšky). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel prakticky u pláže. Z jídelny nádherný výhled na pláž. Pokoje čisté a denně upravené 4 patro. Společenská místnost s kulečníky a barem. Bazén nevyzkoušený, ale vypadal čistě.

Strava
Slušný výběr jídla. Každý si určitě vybere. Teplá, studená i sladká. Ovoce, sýry a saláty.

Služby hotelu
Hotel byl pěkný a čistý. Personál na recepci, v jídelně i na baru vstřícný a rádi poradí. Pokoje docela pěkné, čisté a denně upravené, klimatizace na pokojích. Bohužel stala se i nemilá věc, zmizelo 100 Euro a džínová bunda.

Pláž
Pláž je celkem čistá s postupným vstupem do vody. V době kdy jsem byl, byla nádherně průzračná voda a skoro žádné vlny. Poslední 3 dny bylo moře bouřlivé a vln dostatek, s tím dorazila mořská tráva, ale nic hrozného. Lehátka a slunečníky na pláži placená, ale člověk si mohl koupit slunečník v krámku a bylo vystaráno. Tím že hotel je u pláže, tak pití bylo dostatek.

Lukáš L., 25.06.2022, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 9.2 Super hotel v klidné lokalitě, v blízkosti nejsou žádné noční kluby, jen pár malých obchůdků, hotel byl převážně plný Angličanů a Němců,...

  • 9.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super hotel v klidné lokalitě, v blízkosti nejsou žádné noční kluby, jen pár malých obchůdků, hotel byl převážně plný Angličanů a Němců, milý personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Útulný malý pokoj s lednicí a klimatizací, vše bylo dle popisu. Koupelna by mohla být čistější, na dveřích a na zdi byla trochu plíseň

Strava
Pestrá kuchyně a jídlo moc dobré, velký výběr. Vždy bylo k dispozici tradiční španělské jídlo, ale i zahraniční klasiky jako pizza nebo těstoviny, bylo zde i dost zeleniny a zákusků.

Služby hotelu
K využití byla posilovna a sauna, možnost vypůjčit si k bazénu slunečník, úklid pokoje byl ledabylý, za celý týden nám v pokoji nikdo nezametl, pouze ustlali již námi ustlanou postel a doplnili toaletní papír

Pláž
Pláž 100m od hotelu byla v našem termínu poloprázdná, byl tam klid, jen my a pár místních, při vstupu do moře byly na pár místech větší kameny, pár kroků dál už písek

Anonym, 25.06.2022, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Dorada, Hotel: Best Cambrils

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla skvělá, počasí vyšlo nádherně. Ubytování bylo luxusní, lokace, strava, personál, bazén, všechno skvělé. Vřele doporučuji!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá, počasí vyšlo nádherně. Ubytování bylo luxusní, lokace, strava, personál, bazén, všechno skvělé. Vřele doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování splňovalo všechno potřebné. Pokojová služba chodila denně uklízet, balkon byl s výhledem na bazén, bylo to nádherné. Uvítala bych síť proti hmyzu. Do pokoje lezlo hodně mravenců. Celkový dojem perfektní.

Strava
Snídaně i večeře v podobě švédských stolů. Výběr byl rozmanitý. Každý si vždy našel na co má chuť. Personál velice příjemný a usměvavý

Služby hotelu
Pokojová služba denně uklízela pokoj, recepce byla 24h otevřená. Pokud byl nějaký problém, vše okamžitě řešili. Mluvili převážně španělsky a německy. Velká spokojenost.

Pláž
Pláží bylo mnoho na výběr, všechny dobře dostupné. Nejbližší pláž je několik metrů od hotelu. Je malá a nebyla tolik čistá. Ostatní pláže jsou široké, písčité, moře čisté a vřele doporučuji.

Anna, 25.06.2022, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: PrimaSol Cala d'Or Gardens

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvelá dovolenka ????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvelá dovolenka ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel starší ale veľmi čistý, všetko fungovalo, izbu nám upratovali každý deň, všade boli zamestanci, ktorí stále niečo umývali, utierali, dezinfikovali

Strava
Jedlo výborne... stále dopĺňali bufety, bolo z čoho vyberať

Pláž
Drobné kamienky, široká , dlhá a čistá , hneď pri hoteli

Anonym, 24.06.2022, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de Almeria, Hotel: Best Roquetas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená v mé nejoblíbenější destinaci, Andalusie je nádherná a její obyvatelé milí a přátelští, navštívila jsem ji již...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená v mé nejoblíbenější destinaci, Andalusie je nádherná a její obyvatelé milí a přátelští, navštívila jsem ji již poněkolikáté a vždycky si zde dovolenou užiji, jak "válením na pláži", tak návštěvami úžasných památek, letos v Torremolinos tomu nebylo jinak. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je skvěle situovaný, cca 200-300 m od hotelu je vlaková zastávka a jste za 20 min v centru Malagy. Na pláž je to příjemnou procházkou mezi obchůdky a restauracemi cca 10 min. Pokoje jsou prostorné a čisté. Personál je velmi milý a ochotný.

Strava
Bohatý výběr skvělého jídla.

Pláž
Pláž je čistá a udržovaná, jsou zde k dispozici sprchy a v plážových barech WC.

Jiřina Plášilová, 24.06.2022, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Gran Cervantes by BLUESEA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.4 Velice dobrý zájezd odpovídající ceně.

  • 9.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice dobrý zájezd odpovídající ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Luxusní hotel s parádním vybavením. Milý a ochotný personál. Čisto a uklizeno. Pokoj s klimatizací, balkónem a miniledničkou.

Strava
Jídlo obstaráno pomocí parádního rautu. K snídani čerstvě upečené pečivo, ovoce, vajíčka atd.

K večeři výběr z Katalánské kuchyně, mořský plodů, saláty, dezerty a grilované maso přímo před Vámi.

Služby hotelu
Hned při příjezdu v rámci check-inu šáňo na přivítanou. S personálem není problém domluvit se anglicky.

Pláž
Městečko je bohužel rozděleno železnicí, takže u všech hotelů budete muset přes koleje buď k pláži nebo cestou do města. Hotel je tedy přímo na pláži kde provozuje i bar. Pláž středně vytížená.

Anonym, 24.06.2022, Datum pobytu: 15.6. - 20.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Alegria Mar Mediterrania

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolenou jsme si tady velmi užili. Všechno bylo v pořádku. Nejedná se o tak turistickou oblast, takže v hotelu byli především Španělé,...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si tady velmi užili. Všechno bylo v pořádku. Nejedná se o tak turistickou oblast, takže v hotelu byli především Španělé, občas jsme zaslechli němčinu a snad jednou polštinu. Ideální místo pro dovolenou s dětmi. Hotel bych označila za Baby friendly. Děti tady bylo opravdu dost, takže možná pro někoho bez dětí by to mohlo být otravné. Ještě když jsme cestovali bez dětí, tak jsme si vybrali Hotel Garden Playanatural, ten je pro bezdětné páry rozhodně vhodnější. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl starší a pro 4 osoby (z toho 2 děti) trochu menší, ale čistý a udržovaný

Strava
Snídaně i večeře byly formou bufetu, výběr byl obrovský, jídlo chutné. Večeře z části obměňovali, především místní kuchyň. Každý večer byl na výběr ze smažených jídel (hranolky, krokety, rybí prsty…), těstoviny, pizza, ryby, saláty, zelenina, pečivo, sýry, polévka, omáčky, dále pak byla možnost si vybrat z chlazeného masa, které pak před vámi kuchař čerstvě ugriloval. Nechybělo ani sladké (zmrzlina, dortíky, pudingy..) a ovoce. Jídlo velmi často během večeře doplňovali a pulty čistili a uklízeli, takže se člověk nemusel bát přijít i později.

Služby hotelu
Hotel má 2 venkovní bazény, jeden větší kde byly i 2 skluzavky. Druhý byl dětský s hloubkou asi 50 cm, i tady byly skluzavky, samozřejmě pro malé děti. Vzhledem k tomu, že klienti byli především Španělé, a ti mají během dne siestu, tak u bazénu během 14-17 hodiny skoro nikdo nebyl. Vnitřní bazény jsme nestihli vyzkoušet. V hotelu se nacházela i posilovna a obchod se suvenýry. Před hotelem jsou nějaké obchody a restaurace. Především je zde obchod s potravinami, který jako jeden s mála nemá přes den siestu. Co se týče obsluhy, tak všichni byli velice příjemní a ochotní. Při příjezdu jsme na recepci dostali welcome drink.

Pláž
I přesto, že pláž nebyla přímo u hotelu, vůbec nám to nevadilo. Hnedka za branou hotelu se šlo na molo, kde každou hodinu plula loď přes řeku. Lístky na loď jsme dostali na recepci. Z lodě jsme se přes dřevěný chodníček dostali na pláž. Na začátku byl jakýsi bar a u něj lehátka a slunečníky na půjčení, ale my jsme vždy šli raději o kus dál (cca 100m) a tam už jsme prakticky byli sami, občas šel někdo kolem, jinak jsme měli celou pláž pro sebe. Pláž byla písčitá, za odlivu pozvolný vstup. V našem termínu nebylo vždy jasno a slunečno, ale to bylo ideální počasí pro děti. Teplo bylo dost i na koupání v oceánu

Anonym, 24.06.2022, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de la Luz, Hotel: Fuerte El Rompido

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 dovolená byla skvělá a rádi se vracíme do hotelu Catalonia,byli jsme tu po šesté,k moři je to asi 10 minut a do obchůdků ve městě je to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená byla skvělá a rádi se vracíme do hotelu Catalonia,byli jsme tu po šesté,k moři je to

asi 10 minut a do obchůdků ve městě je to pěkná procházka,okolí je také zajímavé a je pořád

kam chodit za poznáním Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalita ubytování je dostačující,každý den uklízejí pokoje a mění ručníky

Strava
měli jsme polopenzi a byla dostačující,vždy byl velký výběr jídel,je dobré si vše projít a pak

nandat na talíř,akorát mají problém s vepřovým masem,plátky byly nedovařené,jinak ryby

umí uvařit dobře

Služby hotelu
služby byly bez problémů

Pláž
chodíme na pláž bez plavek,jde o zdravé koupání a nikdo nás tam nezná,moře čisté a pláž

taky dostupná a čistá

Iva B., 24.06.2022, Datum pobytu: 10.6. - 19.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Catalonia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Pobyt byl perfektní

  • 9.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt byl perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, postrádala jsem jen alespoň malou ledničku na pokoji

Strava
Různorodá , široký výběr

Hana Ševčíková, 24.06.2022, Datum pobytu: 10.6. - 20.6.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: GHT Costa Brava

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)