Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Bylo to fajn. Personal milý. Pokoje čisté. Výhled na moře, pláž kousicek.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to fajn. Personal milý. Pokoje čisté. Výhled na moře, pláž kousicek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje. Trochu papírové zdi - hodně toho bylo slyšet :)

Strava
Vždy se dalo vybrat. Jídlo dobré, pestré. Voda hnusná, nápoje předložené. Vodu jsme si nosili svoji, ale vždy jsme se najedli dobre.

Služby hotelu
Normalni služby - recepční, který vás ubytuje a Španělska uklizecka, která rozumí jen yes nebo no a uklidi každý den dopoledne. Takže máte porad cisto, což je fajn.

Pláž
Pláž hezká. Píseček. Čisté moře. Kousek i nudaplaz.

Ria Indrová, 20.10.2021, Datum pobytu: 12.10. - 16.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Nordeste Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 Hotel je dobře umístěný hned u pláže, služby a vybavení odpovídá třem hvězdám, nicméně personál je pětihvězdičkový!!! Každý večer západ...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je dobře umístěný hned u pláže, služby a vybavení odpovídá třem hvězdám, nicméně personál je pětihvězdičkový!!!

Každý večer západ slunce v zátoce na pláži. V okolí obchody a restaurace. Bazén s masážními tryskami a dostatek lehátek v okolí bazenu i na terase. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné čisté pokoje odpovídající ceně a třem hvězdám. Bohužel jsme měli balkon na stranu kuchyně, takže občas zápach ze smažených jídel a hučení odpařovačů a klimatizací narušovalo naši pohodu. Nicméně, na pokoji jsme byli v podstatě jen v noci a to byl klid.

Strava
Výborná, velký výběr včetně ryb a mořských plodů.

Služby hotelu
Skvělé. Především velmi milý personál, nápomocný v řešení problémů s naším odjezdem, když to nebyla ochotná řešit Invie.

Pláž
Menší, upravená a čistá. Náš pobyt byl v říjnu, takže celé letovisko bylo klidnější. 2x lehátko+slunečník 14 euro na den.

Martina Pavelková, 20.10.2021, Datum pobytu: 7.10. - 17.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Whala! Isabela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel byl a hlavně personál byl úžasný.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl a hlavně personál byl úžasný. Zobrazit celou recenzi

Strava
Velký výběr jídla

Pláž
Krásná a čistá pláž.

Eliška P., 19.10.2021, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Palia Sa Coma Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Pěkný hotel kousek od pláže

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel kousek od pláže Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné nové pokoje

Strava
V pohodě si každý vybere, pořad doplňuji

Anonym, 19.10.2021, Datum pobytu: 8.10. - 13.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Riutort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování kvalitní ,velmi čisté, jediná nevýhoda našeho pokoje byla, že byl umístěn hned vedle výtahů, což bylo rušivé

Strava
Kvalitní strava, každý den jiná, výběr pro každého. Hodně druhů vynikajících salátů, různá masa každý den, ovoce, sladkosti, italská kuchyně i sushi, zkrátka vše na co si vzpomenete.

Služby hotelu
Služby velice kvalitní, personál kmital, každý věděl co má dělat a nikdo nepostával. Vše činěno s úsměvem.

Animační programy i v říjnu každý den.

Pláž
Pláž krásná , písčitá, trochu menší, ale hned před hotelem. Překvapilo nás množství lidí v říjnu, což pravděpodobně bylo způsobeno

mistrovstvím v triatlonu, které se zde mělo konat.

Dana Macková, 18.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 14.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Condesa De La Bahia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 splnilo očekávání

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
splnilo očekávání Zobrazit celou recenzi

Strava
jednotvárná, ale chutná

Josef Havlíček, 18.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 15.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená velmi příjemná.Hory na Mallorce jsou nádherné.A místní lidé jsou velmi srdeční,otevření a laskaví.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená velmi příjemná.Hory na Mallorce jsou nádherné.A místní lidé jsou velmi srdeční,otevření a laskaví. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé.Úklid denně!!!Použité ručníky ihned vyměněny.Velice milá paní uklízečka byla velmi ochotná a zajistila mi třeba i šitíčko na roztrhané kraťasy.

Strava
Jídlo bylo přímo famózní!!!

Velký výběr,česrvá zelenina a ovoce.

Asi nejvíce mě dostala "Sopa mexicana"-to bylo přímo "nebe v hubě".

Číšníci ochotní,kuchaři přímo mistři svého oboru.

Služby hotelu
Vše odpovídalo popisu.

Velmi ochotné a nesmírně laskavé recepční.

Velmi vstřícný manažér hotelu,který mi několikrát zapůjčil služební počítač ke komunikaci kvůli problémům s cestovní agenturou.

Pláž
Pláž čistá.

Krásně se kolem ní běhalo po cyklostezce.

Místní lidé velmi vstřícní,srdeční,povídaví.

Zdeněk Flatanovský, 18.10.2021, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: THB Gran Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 9 jsme spokojeni

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
jsme spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
3* úplné odpovídá

Pláž
pláž je 3 minuty pešky od hotelu, čistý a velký

Elena K., 15.10.2021, Datum pobytu: 6.10. - 12.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Whala! Isabela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Podla mna si hotel svoje hviezdy zasluzi. Krasne a ciste prostredie, mily a napomocny personal. Dovolenku v tomto hoteli urcite odporucam.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Podla mna si hotel svoje hviezdy zasluzi. Krasne a ciste prostredie, mily a napomocny personal. Dovolenku v tomto hoteli urcite odporucam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba mala terasu s vyhladom na more. Vzdy bola pekne upratana a pravidelne boli menene a doplnane uteraky aj to, co bolo potrebne.

Strava
Vyborna strava s bohatym vyberom. Host ma moznost ochutnat tak miestne speciality, ako aj vybrat si z jedal europskeho typu.

Služby hotelu
Ochotny, mily personal vzdy pripraveny porad a pomoct.

Pláž
V blizkosti hotela sa nachadza krasne piesocna plaz Sa Coma s lehatkami i slnecnikmi (za poplatok).

Adam Bohiník, 15.10.2021, Datum pobytu: 4.10. - 10.10.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Playa Dorada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)