Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7.4 Hotel a jejich služby byl skvělý. Personál velmi ochotný. S CA jsem, byla spokojená do momentu, než jsme odjeli, komplikace nastaly hned...

  • 6.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a jejich služby byl skvělý. Personál velmi ochotný. S CA jsem, byla spokojená do momentu, než jsme odjeli, komplikace nastaly hned při přistání (v sobotu), kdy jsem byla akorát zklamaná z celkové organizace a špatných informací, které nám CA poskytla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme spokojení, čisté a útulné prostředí.

Strava
Velký výběr, pestrá strava, nabízeli i mořské plody, byli jsme nad míru spokojení.

Pláž
Velmi příjemný postup do vody, vyskytovaly se zde medúzy.

Kristýna O., 10.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Palia Sa Coma Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená se nám velice líbila a určitě se vrátíme a to i na stejné místo a do stejného hotelu. Sa Coma má co nabídnout. V místě hned u...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila a určitě se vrátíme a to i na stejné místo a do stejného hotelu.

Sa Coma má co nabídnout. V místě hned u hotelu je nástupiště na loď, která poskytuje velmi krásnou a zajímavou okružní plavbu. Zvolili jsme 4 hod plavbu, cena za osobu krásných 30 Euro, trasa Romantica, po cestě krásné výhledy ostrova, loď Vás zaveze přímo i do jeskyně, také na půl hodinky zastaví a můžete se vykoupat v krásném azurovém moři.

Kousek od hotelu několikrát za hodinu jezdí autobus do hlavního města Palma, cesta trvá něco malinko přes hodinu a hlavní město určitě stojí za návštěvu.

Všude v okolí hotelu jsou supermarkety a restaurace, kavárny, vše na co si vzpomenete. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi dobré a překvapilo nás, že pokoj má dvě místnosti obývák a ložnici. Veškeré zařízení je nové, velmi pohodlné, perfektní matrace.

Na pokoji je k dispozici varná konvice a hrnečky, stačilo koupit u hotelu v supermarketu kávu a dát si jí po ránu na balkoně s krásným výhledem na moře.

Též chválím čistotu, vše velmi čisté, úklid pokoje fungoval pravidelně, výměna ručníků atd vše na výbornou.

Prostory hotelu, recepce taktéž, pěkné, čisté.

Strava
Strava byla rozmanitá, velmi dobrá, chutná. Všeho bylo dostatek, stále se bufet doplňoval. Na výběr bylo z ryb, krevet, každý den fungoval gril a buď kuřecí maso, jehněčí maso či vepřové. Pizza byla taktéž k dispozici každý den. Jinak se strava různě měnila, různé omáčky, těstoviny, rýže vše vždy na mnoho způsobů. Stále k dispozici saláty, ovoce, jogurty.

Snídaně výborné, velký výběr všeho možného vajíčka, párky, salámy, sýry atd.

Při obědě a večeři vždy na výběr dva druhy dortíků a k dispozici tři druhy zmrzliny.

Za nás velká spokojenost se stravou.

Služby hotelu
Personál velmi milý a to všude od recepce po restauraci či venkovní bar včetně usměvavých uklízeček.

Každý den pořádají animační programy nejdříve pro děti od 20 : 30 hod do 21 : 30 a poté pro dospělé od 21 : 30, bohužel toto není sice chyba hotelu, ale rodičů, kteří by si mohli uvědomit, že večerní program pro dospělé je pro dospělé, jelikož někteří nemají opravdu rozum a mají tam na pozdní večerní program sebou i miminka či děti do věku pěti let, kteří tam všude běhaly, křičely, miminka brečeli, rodiče popíjeli jednu sklenku za druhou a ječící děti tam nekontrolovaně pobíhaly a tím program dospěláků narušovali a ten zážitek z programu taktéž.

Z jiných hotelů máme zkušenost, že fungovali hlídačky pro děti. Sama mám děti, ale tohle chování rodičů bylo pro mě opravdu nepochopitelné. Chápu, že si též rodiče chtějí užít večerní program, ale bylo by dobré mít hlídání ani pro samotné děti už to před půl nocí není zábava, většina děcek už tam jen brečelo a křičelo.

Pláž
Pláž velmi pěkná, čistá s postupným mělkým vstupem do moře, tudíž velmi vhodné pro děti. Pláž je pár metrů od hotelu.

Karin B. B., 09.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Palia Sa Coma Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Mallorca, jeskyně 5 fotografií

Celkem: 9.5 Az na leteckou spolecnosti do Malagi jsme Mel skoro dvouhodinoveho spozdeni a nefungovalo internetove einchecken Tam a dem.Museli jsme...

  • 10 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Az na leteckou spolecnosti do Malagi jsme Mel skoro dvouhodinoveho spozdeni a nefungovalo internetove einchecken Tam a dem.Museli jsme zaplatit Polkutu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice pohodlna postel,prijemny pokojske,ktere Nam vychazeli vstric s nasimi pranimi.

Služby hotelu
Bez stravovani

Pláž
Kazde rano upravena Platz i celkove cisto. LP

Zdeňka Vothová, 09.05.2022, Datum pobytu: 21.4. - 5.5.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Apartmány Bajondillo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 pekna turistika,ale uz je tam hodne pozemku v soukromem vlastnictvi a pristup na nektere trasy je nemozny.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
pekna turistika,ale uz je tam hodne pozemku v soukromem vlastnictvi a pristup na nektere trasy je nemozny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vse ciste a bez zavad

Strava
stravoval jsem se sam.

Služby hotelu
vse co jsem potreboval kladne vyridili

Pláž
cista,krasna

Karel Hrazdil, 09.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ona Garden Lago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Tuto dovolenou jsme zakoupili za bezkonkurenční cenu tudíž jsme neměli žádné přehnané očekávání. Celkově jsme byli moc spokojeni, pouze...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tuto dovolenou jsme zakoupili za bezkonkurenční cenu tudíž jsme neměli žádné přehnané očekávání. Celkově jsme byli moc spokojeni, pouze pár ale. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný zrekonstruovaný hotel kousek od pláže. Jediný a zásadní problém němečtí dovolenkáři....mysleli jsme, že v dubnu ještě nebude hluk a bujaré noci, ale bohužel. Naštěstí jsme hned druhý den dostali nové sousedy a vše bylo fajn, ale při představě celého týdne....Počítejte s tím, že se jedná o hotel městského tipu tudíž je slyšet i hluk z ulic.

Strava
Výborné jídlo a skvělý personál. Výběr byl menší, ale to nám vůbec nevadilo.

Služby hotelu
Vše naprosto v pořádku, moc milý personál. Cestovali jsme s německou agenturou tudíž jsme si vše zařizovali v průběhu samostatně a vždy nám ve všem pomohli. (transfery, dětská postýlka atd.)

Pláž
Voda byla krásně čistá, i když byl poblíž přístav. U hotelu byla městská pláž, ale stačilo se vydat procházkou kousek dál a narazili jste na krásnou přírodu a osamocené pláže.

Eva Holubcová, 09.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Mediodia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9 vše bylo naprosto v pořádku. Na letišti nás čekal delegát a zařídil odvoz na hotel taxíkem. Vše bylo v ceně zájezdu.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
vše bylo naprosto v pořádku. Na letišti nás čekal delegát a zařídil odvoz na hotel taxíkem. Vše bylo v ceně zájezdu. Zobrazit celou recenzi

Strava
Obrovský výběr. Vše velmi chutné

Služby hotelu
I na začátku sezóny (květen) byl zajištěn animační program.

Barbora B., 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Best Siroco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.8 Hotel a služby odpovídají ceně, hotel větší a starší, ale udržovaný, pokoje superrior hezké, krásný výhled na moře i okolí a hory a s...

  • 7.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a služby odpovídají ceně, hotel větší a starší, ale udržovaný, pokoje superrior hezké, krásný výhled na moře i okolí a hory a s ohledem na počet lidí i docela klid. Zobrazit celou recenzi

David H., 07.05.2022, Datum pobytu: 26.4. - 3.5.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.4 Vše by bylo dobré, pokud by vás každý den v 6:00 h.ráno nebudila venkovní ventilace, která byla puštěná až do 22:00h. Hrozný hukot????...

  • 6.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vše by bylo dobré,

pokud by vás každý den v 6:00 h.ráno nebudila venkovní ventilace, která byla puštěná až do 22:00h.

Hrozný hukot????

Ostatní ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj malý, ale stačil, byl čistý.

Strava
Dostačujicí

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Tu jsme neřešili, byla kousek.

Vladislav P., 03.05.2022, Datum pobytu: 15.4. - 22.4.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Whala! Isabela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.6 skvela lokaci a sluzby hotelu

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
skvela lokaci a sluzby hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bezvadny obri balkon, vetsi nez pokoj

Strava
pestra, skoda jen ze nebyla podavana paella

Služby hotelu
bezvadny kryty bazen, sauna

Pláž
plaz krasna, ale necistena od vyplavenych ras

Simona Hadová, 03.05.2022, Datum pobytu: 23.4. - 30.4.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: D-H Anba Romani

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.4 Zájezd na poslední chvíli, rozmanité možnosti výletů.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd na poslední chvíli, rozmanité možnosti výletů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel po částečné rekonstrukci s venkovním i vnitřním bazénem, bar otevřen do půlnoci, na pokoji není lednice.

Strava
Strava na slušné úrovni, jen opakující se nabídka.

Služby hotelu
Viz ubytování.

Pláž
Pláž u hotelu, moře čisté.

Alena T., 02.05.2022, Datum pobytu: 21.4. - 26.4.2022
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Nordeste Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)