Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 5 Dovolenka bola príjemná, Mallorca je nádherný ostrov. Hotel som očakávala v lepšej kvalite, ale nebolo to take zlé. No s cestovkou .......

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola príjemná, Mallorca je nádherný ostrov. Hotel som očakávala v lepšej kvalite, ale nebolo to take zlé.

No s cestovkou .... už nechce ísť na dovolenku problémy už na letisku neúplné informácie zbytočný chaos. Spojenie s určeným delegátom absolútne žiadne a čo nám cestovná agentura prispela na fakultatívny zájazd absolútne nevyužité nebolo sa na koho obrátiť tak nakoniec sme si všetky výlety platili samy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo v centre panelákov a v bliskosti školy a okna boli smerované na detské ihrisko takze po celodenným opaľovaní na krásnej plazí si človek chce aj oddýchnuť a po otvorení okien sa počúval len krik vesech deti čo mne osobne dosť vadilo

Strava
Strava na španielske pomery veľmi slabé, mám skúsenosti s pestrejšou kuchyňou.

Služby hotelu
Služby v rámci toho všetkého personál bol ústretový na 100%

Pláž
Pláž asi 100-200 m od hotela a krásna

Janka Figová, 16.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Arenal Tower (ex Torre Arenal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené kazí ubytovací ruleta hotelu, při které ubytují dvě osoby v jednolůžkovém pokoji s postelí širokou 120 cm. K...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené kazí ubytovací ruleta hotelu, při které ubytují dvě osoby v jednolůžkovém pokoji s postelí širokou 120 cm. K tomuto pokoji je sprchový kout asi 60x60 cm s plastovým závěsem. Výhled z balkonu je zamřížován venkovním požárním schodištěm. Pro psa docela slušný apartmán. Stalo se nám v roce 2016, stalo se opět v roce 2019. Naštěstí, pokud si host stěžuje, pokoj vymění nejpozději do dvou dnů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve druhém pokoji velmi dobré, včetně úklidu. Chladnička v pokoji není nabízena, wifi v pokoji stejně jako v celém hotelu za poplatek.

Strava
Strava all-incusive velmi dobrá, jak je ve Španělsku zvykem, přiměřeně pestrá. Nápoje - pivo, víno i nealko. Po večeři stojí za to si vychutnat třeba růžové, které patří k létu, se sýrem, sušenou šunkou a olivami. V baru u bazénu je nabízen snake včetně pizzy (z mikrovlnky) a občerstvení. Káva cortado 4+ z pěti možných bodů. V přpadě deště je otevřen bar v hotelové hale.

Služby hotelu
Služby hotelu, s výjimkou ubytovací rulety, jsou velmi dobré a určitě odpovídají kategorii hotelu, strava je snad ještě o půl hvězdičky lepší.

Stojí to za to se sem vracet.

Pláž
Hotel v oblasti Puerto de Alcudia, široká písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem a prakticky bez vln asi 200 m, přístav asi 300 m. Středověké městečko Alcudia se zachovanými hradbami je vzáleno necelé dva kilometry. Každou hodinu jezdí autobus do Palmy.

Aleš H., 16.10.2019, Datum pobytu: 11.9. - 23.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Condes de Alcudia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Riviera odpovídá standardním podmínkám ubytování, personál je milý, vstřícný. K hotelu patří velký bazén, malý bazén pro děti, sauna, bar a další prostory, kde lze strávit volný čas. Z hotelu je celkem blízko k vlakové zastávce, takže je možné podnikat výlety do okolí. Například do nedaleké Barcelony je možné pohodlně dojet za 5 EUR.

Strava
Stravování v hotelu je na velmi dobré úrovni. Velký výběr a rozmanitost jídel. Pokrmy typické pro španělskou kuchyni vedle klasických evropských jídel dávají každému možnost najít si to své oblíbené.

Služby hotelu
V hotelu je čisto, je prováděn pravidelný úklid pokojů i společných prostor. Na recepci hovoří anglicky, katalánsky, rusky a dokonce česky. Ubytování je od 14.00 hod. - při příjezdu dřív je možné uložit zavazadla do úschovny.

Pláž
Písečná pláž je blízko hotelu, je vhodná pro koupání s dětmi.

Olga Z., 16.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 13.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 V hotelu jsme byli již podruhé. Moc se nám tam líbí rodinná a přátelská atmosféra a osobní přístup majitele hotelu, který se stará o...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme byli již podruhé. Moc se nám tam líbí rodinná a přátelská atmosféra a osobní přístup majitele hotelu, který se stará o spokojenost zákazníků, každý večer navštěvuje prostor u baru a dokonce pro ně pořádá zážitky navíc jako překvapení. Letos pro dceru zorganizoval oslavu narozenin a pro několik hostů zájezd do SonAmar u Palma de Mallorca (show, které stojí za to navštívit). Večer probíhají programy ve stylu "Hříšný tanec", což při sklence alkoholu má také svoje kouzlo... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou skromně, ale dostatečně vybavené, denně uklízené, s balkonem. Podle strany, na které jste ubytováni, je výhled na moře nebo na hotelový bazén.

Strava
Strava je vynikající a v takovém množství, že se nedá ani vše ochutnat. Každý si tu vybere své. Nenapadá mně nic, co by chybělo... Nápoje si točí každý sám z automatů. Nechybí ani víno.

Služby hotelu
Personál hotelu je velmi vstřícný a milý, vše se dá domluvit.

Pláž
Na pláž je třeba dojít pěšky, což trvá asi 5 minut. Prostředí je velmi zajímavé se spoustou obchůdků, barů a hotelů. Pláž je dlouhá, písečná, s lehátky i bez, voda čistá. Vlez do vody je dlouho mělký, ve vodě kromě rybiček nejsou žádná jiná "zvířátka". Pro turisty je tu spousta možností, např. půjčit si skútr, nechat se tahat na banánu, projet se vláčkem podél pobřeží, půjčit si auto a projet celý ostrov, posedět v baru, zajet si autobusem do hlavního města, navštívit obrovský Aquapark atd.

Romana D., 16.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Kilimanjaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Klady: pěkné prostředí, blízký zabavní park, množství obchodů poblíž a hezká promenáda po pobřeží. Plaž pěkná a výhledy, také. Určitě za...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Klady: pěkné prostředí, blízký zabavní park, množství obchodů poblíž a hezká promenáda po pobřeží. Plaž pěkná a výhledy, také. Určitě za sebe doporučuji místní zabavní park. Byly jsme mimo víkend a bylo to fajn. Lístek se dal koupit u delegáta, ale později jsme zakoupili v automatu u hlavní recepce, kde se dalo platit kartou.

Zápory:

Dovolená jako celek nebyla zase tak špatná. Bohužel od přijezdu domů reklamuji fakultatní výlet do Barcelony, kdy nám bylo při úvodní schůzce sděleno, že sobotní termín by již zaplněn, přičemž bude realizován i v nedělním termínu a to buď s návštěvou fotbalového zápasu FC Barcelona nebo obřího akvária. Na této schůzce jsme si tedy fakultativní výlet v hodnotě 39 eur/os. (2 osoby) zakoupili. V souvislosti s tím jsme si také zakoupili 1 lístek na zápas, s tím, že druhý z nás půjde do akvaria. Bohužel v den zájezdu nás delegát okolo 11.00 informoval formou sms, že se zájezd ruší. Na což jsem reagovala okamžitým hovorem delegatovi, kterému se nedalo dovolat. Považovala jsem za nepřijatelné s ohledem na to, že zájezd zaplacený a že nám propadne lístek na zápas v hodnotě 100 eur. Po vzajemné komunikaci nám delegát sdělil, že transport na zápas nakonec zajistí (bez prohlídky Barcelony) a jeho hodnota je 40 eur/osobu. O realizaci transportu na zápas nás kontaktoval okolo 14.00. Takže cena zájezdu se rázem zvýšila o dalších 40 eur a to se jednalo jen o transport.

Vzhledem k tomu, že CA není pořadatelem zájezdu bohužel se reklamuje u CK . Tato cestovní kancelář se k celému problému vyjádřila, že uvedená služba není službou cestovní kanceláře, což je naprosto absudní vzhledem k tomu, že tam celou dobu chodil delegát, který tyto služby nabízel a byl odpovědnou osobou v případě jakýcholiv požadavků. Bohužel budu muset pokračovat v boji s těmito nekorektními praktikami CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pokoji s terasou v posledním patře. Jinak pokoj v pořádku.

Strava
Systém all inclusive nebyl moc jednoznačný. Člověk opravdu nevěděl co je a není součástí. Vzhledem k tomu, že jsem byla ve Spanělsku očekávala jsem více paelly, což mě zde zklamalo. Celkově mi u jednotlivých snacků chyběl přístup k zelenině a ovoci. Jako všude je zakaz odnášení jídla z jidelny, což je pochopitelné, ale není možné si dát tedy třeba meloun během dne, protože není kde. Výběr alkoholu a pití bych hodnotila kladně. Jídlo chutově OK, určitě se dá v jiných španělských hotelech najíst lépe.

Služby hotelu
Spíše nefungující a zastaralá klimatizace. Vzhledem k tomu, že jsme byly lehce nachlazeni, tak jsme nereklamovali. Byly jsme v posledním patře a celý den tam pařilo slunce, ale alespoň závěsy to zachránili. Uklid OK. U delegata byla reklamovaná chybějící hygienická pomůcka na záchod, ale nebyl schopen zajistit do konce pobytu. Obsluha u baru neuměla moc anglicky a nevěděla co do jakého drinku patří :-D

Pláž
Přístup po schodech, to nám nevadilo. Na pláži opravdu mnoho mnoho lidí, ale paradoxně se dalo vždy někde lehnout a voda byla super. Plaž jak ta nejbližší i ty další na 1.

Aneta M., 15.10.2019, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Dorada, Hotel: 4R Salou Park Resort II

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená byla úžasná, přemýšlíme že příští rok pojedeme znovu i do stejné ho hotelu

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná, přemýšlíme že příští rok pojedeme znovu i do stejné ho hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje krásné čisté, každý den čisté ručníky za což dávám velký plus

Strava
Snídaně, obědy a večeře vynikající. Každý si vždy najde něco na co má chuť, vždy čerstvé a chutné.

Pláž
Kousek od hotelu menší pláž i když hodně té mořské trávy, pak kousek dál je obrovská pláž a ta je teda skvělá, zadky den čistá. Nemám co vytknout.

Pavla, 15.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi hezka dovolena v prijemnem prostredi.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezka dovolena v prijemnem prostredi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maly pokoj s drobnymi nedostatky, ale cisto na 100%.

Strava
Velmi dobre jidlo, opticky velmi pekne pripravene a vzdy doplnene.

Služby hotelu
Ochota a velmi prijemne jednani na recepci, se vsim poradili. Pri prodlouzeni pobytu v pokoji, ihned a mile vyresno. Uklid v hotelu provaden precizne. Obsluha v baru take v poradku.

Pláž
Plaz krasna, jemny byly pisek, velmi pozvolny prostup do more, vhodne pro male deti. Lehatka a slunecniky take OK, jen nas nemile prekvapila vyse poplatku - 13 euro.

Petra K., 15.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: ROC Boccaccio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 velmi kvalitní hotel s vysokou úrovní stravován, ubytování, úklid, bazén a okolí

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi kvalitní hotel s vysokou úrovní stravován, ubytování, úklid, bazén a okolí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné

Strava
výborná

Služby hotelu
na velmi vysoké úrovni

Pláž
blízko hotelu, čistá

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Almuňecar Playa Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme se vším velice spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme se vším velice spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké s výhledem na moře

Strava
Moc dobrá,hlavně hodně ovoce,zeleniny ,ryb

Služby hotelu
perfektní

Pláž
nádherná,písčitá

Václav Cetl, 14.10.2019, Datum pobytu: 18.9. - 3.10.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de Almeria, Hotel: ROC Golf Trinidad

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Veľká spokojnosť so službami, okoliu v Španielsku nie je čo vytknúť. Široké pláže, čisté, nie preplnené, vždy sa dá vybrať miesto na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veľká spokojnosť so službami, okoliu v Španielsku nie je čo vytknúť. Široké pláže, čisté, nie preplnené, vždy sa dá vybrať miesto na oddych a športové hry. V ponuke bolo niekoľko výletov, my sme navštívili Gibraltar, malé mesto s veľa obchodíkmi a nádherným výhľadom. Počasie nám vyšlo, občas doobeda pod mrakom, ale vždy sa vyčasilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý deň upratané, čisté. Hoci uvádzajú TV sat, nie je veľa programov na večerné pozeranie. Klimatizácia fungovala aj sme ju každý deň používali. Balkón veľký, so sušiakom na prádlo.

Strava
Dostačujúci,pestrý výber každý deň. Morské jedlá, klasické mäsité, zapekané, cestoviny, palacinky, sladké koláčiky, ovocie, každý deň nakrájané melóny. Minerálku vo fľaši ste si mohli vziať koľko ste chceli, ale kávu podávali len na raňajky.

Služby hotelu
Spokojnosť so službami. posledný deň sme končili o 12hodine, let bol večer. Hotel vám ponúkne izbu na osprchovanie pred odletom a samozrejme miestnosť pre batožiny.

Pláž
Nádherná, čistá, veľká. Na studenšiu vodu a vlny si musíte zvyknúť.

Zuzana Rusnáková, 14.10.2019, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Diverhotel Marbella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)