Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Ibiza

Celkem: 7,4 Otras hneď na letisku, s delegátkou Terezou. Pri stolíku, kde nás mala po prílete čakať za 1. nebola a za 2. na stolíku bol uvedený nápis...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Otras hneď na letisku, s delegátkou Terezou. Pri stolíku, kde nás mala po prílete čakať za 1. nebola a za 2. na stolíku bol uvedený nápis Exim tour a nie Koala tours, čo sme nemali odkiaľ vedieť. Po dlhom čakaní sa zjavila, dala nám číslo autobusu, ktorý nás mal odviezť do hotela a to je jediné, čo pre nás urobila. Prišla za nami do buśu, vytkla nám, že sme MY prišli neskoro, tak nebudeme mať večeru, aj keď my sme boli na letisku podľa letového plánu, potom zdúchla, lebo ľudia na ňu spustili sťažnosti... Do hotela za nami neprišla, nemali pre nás v hoteli izby a keď sa jej ľudia snažili dovolať, nedvíhala telefón. Takže takéto služby nám poskytla...teda nijaké. Veľmi nám to pokazilo dovolenku, cez túto cestovku už nepôjdeme a ani nebudem nikomu odporúčať, skôr naopak!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie celkom v pohode, ale za príplatok izba superior a bola úplne obyčajná. Neviem si predstaviť, ako asi vyzerala obyčajná izba. Upratovanie bolo o ustlaní postele, ktorí boli mimochodom na kolieskach ako v nemocnici, vynesení smetí a utretí sklenej zásteny na sprche. Šampóny na vyžiadanie od upratovačky. Dojem upravil veľký balkón s výhľadom na more.Lehátka mal hotel iba pri bazéne a pri takej kapacite hotela je to žalostne málo. My sme si kúpili za 12 eur veľký slnečník, ktorý sme tam síce potom museli nechať (dali sme ho animátorom), lebo prenájom slnečníka a lehátka vyšlo okolo 14 eur na deň.

Strava
Strava bola vynikajúca. Raňajky síce stále tie isté, ale kto má rád, odporúčam vyskúšať paštéty, tie boli výborné. Obedy a večere boli vynikajúce, chýbali polievky, neboli ani raz. Kameňom úrazu bol bar...každý večer boli ostré hádky medzi hosťami a barmanmi, nakoľko barmanov bolo veľmi málo a nestíhali obsluhovať toľko ľudí. Miesto toho, aby vedenie hotela posilnil bar, pomáhali animátori, keď skončili svoju prácu, alebo poslal pracovníka sbs...

Služby hotelu
Všeobecne služby hotela boli v poriadku

Pláž
Pláž je pár metrov od hotela, piesková, ale piesok plný ohorkov z cigariet, fajčiari by sa mali zamyslieť... Naplavené riasy odvážal zhŕňač ku krajom pláže, to bolo super. Voda bola teplá, krásna ako na obrázku, iba po búrke na mori, keď sa zdvihol vietor, bola kalnejšia, vtedy sa nedalo ani šnorchlovať. Inak paráda, to sme si užili. Krásne miesto.

Daniela Podoláková, 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Beverly Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Lokalita je vhodná pro výlety, které po pobytu na přecpané pláži a hromadě odložených osušek na lehátcích u bazénu uvítáte. Za výlet...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita je vhodná pro výlety, které po pobytu na přecpané pláži a hromadě odložených osušek na lehátcích u bazénu uvítáte. Za výlet určitě stojí El Chorro, Malaga, Gibraltar nebo Ronda. Do lokality už nepojedeme, máme zkušenost s lepšími za stejnou nebo nižší cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, personál příjemný. S otevřeným balkonem se spát nedalo, venku je skutečně velký hluk ze vzduchotechniky a to jsme od toho byli dost daleko. Mít pokoj u toho, tak se asi stěhujeme. Víc toho ale hotelu vytknout nejde, protože zbytek negativ je o hostech a za to hotel nemůže.

Strava
Jídlo bylo chutné, nabídka dostatečná. Asi by to šlo více točit, ale díky šíři nabídky si musí vybrat každý. Pokud však budete denně jíst "od každého trochu", tak možnosti logicky vyčerpáte velmi rychle.

Služby hotelu
Bazén je moc fajn, jen by měli být nekompromisní proti lidem co blokují lehátka. Je tam i videoherna pro děti, což se někdy může hodit, co si budeme povídat. Fitko bylo zavřené díky protiCOVID opatřením. Hotel celkově prima.

Pláž
Pláž sice čistá, ale šutry a díky tomu nepříjemný vstup do vody. Lidí neúměrně moc a o klidu se určitě mluvit nedá. Když si zaplatíte slunečník a dvě lehátka za 10 EUR na den, tak si to mezi vámi a mořem do několika minut rozbalí rodinka s vlastním slunečníkem, rozkládacími židlemi a dětmi bez kontroly. Voda studená, ale to není nic překvapivého.

Miroslav R., 27.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 24.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Sol Principe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Budu vzpomínat.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Budu vzpomínat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Není, co vytknout.

Strava
Široká nabídka. Chyběla mě možnost služeb All Inclusive.

Služby hotelu
Dělali co mohli

Pláž
Dostupnost pláží byla vyhovující. Čistota pláží - průměr. V tomto období bylo moře po stránce nízké teploty a čistoty vody pro mě nepoužitelné.

Petr Tkačev, 27.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Bali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme moc spokojení, báječná dovolená, krásný hotel, všechno na jedničku. Velmi doporučuji!! Jediné co se nám nelíbilo, byla...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojení, báječná dovolená, krásný hotel, všechno na jedničku. Velmi doporučuji!!

Jediné co se nám nelíbilo, byla zbytečně dlouhá cesta z letiště do hotelu autobusem. Trvala 2.5 hodiny a to jsme jeli pozdě večer, takže nebyl provoz. Cestovali jsme s malým dítětem, takže jsme si na cestu zpátky raději zaplatili taxíka (80euro) a byli jsme na letišti za 50 minut. Myslím, že by to cestovka měla zvážit a místo jednoho autobusu, který objíždí spoustu hotelů (Sabina Playa je bohužel poslední v pořadí) raději zařídit třeba dva minibusy. Je velké mínus, když cesta po ostrově trvá (zbytečně) déle než samotný let Praha - Palma. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Sabina playa **** je naprostro úžasný. Nový, krásný, moderní. Měli jsme štěstí, že jsme dostali pokoj s výhledem na moře. Přestože v popisku dovolené je psáno, že wifi, trezor nebo lednička jsou za poplatek, tak vše bylo v ceně.

Strava
Vynikající jídlo, pestrá nabídka pokrmů. Vybere si každý, jídlo je čerstvé a chutné. Přestože jsme byli předem upozorněni, že dítě do 2 let nemá nárok na stravu, tak to vůbec nebyl problém a syn mohl jíst s námi. Dětská židlička byla k dispozici.

Služby hotelu
Hotel nabízí tři bazény, klasický venkovní, kde se dá plavat, menší bazén na terase na osvěžení (ideální pro děti) a krytý bazén. Dále je k dispozici zdarma spa včetně sauny, posilovna a nějaká večerní zábava (za ten týden byly 2 hudební akce).

Úžasná je ta terasa s velkými lehátky, slunečníky a krásným výhledem na moře. U spodního bazénu si lze objednat drink na baru. Obsluha na recepci vždy byla velmi milá a ochotná, půjčili mi na dobu pobytu na vyžádání na pokoj varnou konvici.

Pláž
Pláže jsou vzdálená od hotelu pár minut chůze. První menší pláž se stala naší oblíbenou, protože byla moc pěkná s čistou vodou, ale bez slunečníků. Druhá dlouhá pláž měla k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek, ale vstup do vody byl horší, plavaly tam řasy.

Zuzana P., 26.07.2021, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Sabina Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

výhled z pokoje 6 fotografií

Celkem: 9,2 Skvělé

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme krásný pokoj, super hotel

Strava
Vařili skvělá jídla, jen občas nebylo co vybrat pro dítě. Vadilo nám, že byly snídaně pořad stejné

Služby hotelu
Všechen personál milý k dětem, vstřícný

Pláž
Dostupnost skvělá, krásné pláže, trošku špinavější moře

Simona Milatová, 26.07.2021, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená, na které se žádný z členů naší rodiny nenudil. Atraktivní výletní místa jsou odsud vzdálena asi 70 km, což je pro...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, na které se žádný z členů naší rodiny nenudil. Atraktivní výletní místa jsou odsud vzdálena asi 70 km, což je pro jednodenní cestování akorát.

Celkově vše dost drahé, nechali jsme tam dost peněz, ale užili jsme si naprosto všechno! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl klidný, neboť ho otevřeli přímo den našeho příjezdu. První dvě noci v něm bylo několik málo hostů, postupně návštěvníků přibývalo. Byli jsme ubytování ve dvou dvoulůžkových pokojích - rodiče a hned vedle naše děti. Pokoje čisté, s klimatizací, úklid probíhal každý den, bez problémů jsme vyřídili "late check out".

Strava
Velmi pestrá strava. Myslím, že by si zde vybral každý - od sushi přes ryby, steaky, zeleninu, ovoce až po dezerty. Ke snídani jste si mohli nalít i šampaňské.

Služby hotelu
Vše perfektní - poradili nám, kde si vypůjčit auto, objednali zdravotníka, který přijel do hotelu udělat antigenní testy, vytiskli nám vyplněné příjezdové formuláře do ČR, ... Nic nebyl problém.

Pláž
Pláž krásná, písčitá, čistá (každé ráno ji uklízeli), široká, s mušlemi. Lidí přiměřeně - kolem 11:30 byly k sehnání i lehátka se slunečníky ve druhé řadě od moře. Plno zábavy - masáže na pláži, několik místních tanečníků. Moře čisté, občas velké vlny, které větší děti ocenily. Přímo u pláže bylo několik výborných barů, restaurací. Od našeho hotelu byla pláž vzdálena asi 50 metrů (přes ulici).

Jana Janáková, 26.07.2021, Datum pobytu: 5.7. - 13.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Del Sol, Hotel: Sol Don Pedro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 kvalita služeb hotelu odpovídá ceně. v hotelu bylo čisto a celkově klid. večerní animační programy moc kvalitní nebyly a obešli bychom se...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
kvalita služeb hotelu odpovídá ceně. v hotelu bylo čisto a celkově klid. večerní animační programy moc kvalitní nebyly a obešli bychom se bez nich. jediná moje výtka je ale k čistotě nádobí. Zobrazit celou recenzi

Martina Schmidtmayerová, 25.07.2021, Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Playa Dorada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,8 Upřímně nechápu. Že jsem zaplatila all inclusive a platili jsme se nápoje,nikdo nás neupozornil. V hotelu vše staré cena neodpovídá...

  • 1 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Upřímně nechápu. Že jsem zaplatila all inclusive a platili jsme se nápoje,nikdo nás neupozornil.

V hotelu vše staré cena neodpovídá absolutně hotelu

A už vůbec nechápu jak si cestovka může účtovat peníze za výhled na moře když celý hotel je výhled na moře. Velmi sprosté! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Šlo to strop v koupelně skoro padal…….

Strava
Polední menu furt dokola to stejný

A 3€ Za hot dog

A 3€ pizza

Velmi sprosté!

Služby hotelu
Hrůza, žádný program

Pro děti absolutně nic

Herna žádná, hračky nic nikdo nic neupozornil

Spíš bylo řečeno že pro děti vhodné tak źe nevhodné!

Pláž
Hrozná, chodit s malým dítětem přes schody.

Klára Plotzová, 25.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Bahia Principe Coral Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 7,4 Hotel odpovida spíše na tři hvězdičky. Chyběla možnost dokoupení obědu formou bufetu. Jinak v pořádku.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovida spíše na tři hvězdičky.

Chyběla možnost dokoupení obědu formou bufetu.

Jinak v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Vikoriya Gladka, 22.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 17.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Caprici Beach Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasný hotel, skvělý peraonál a vše bylo tak, jak mělo být. Krásný výhled na moře z pokoje, luxusní jídlo. Milý personál

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasný hotel, skvělý peraonál a vše bylo tak, jak mělo být. Krásný výhled na moře z pokoje, luxusní jídlo. Milý personál Zobrazit celou recenzi

Denisa Z., 22.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2021
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Bahia Principe Coral Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)