Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Odpovídá uvedené/ zaplacené ceně.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Odpovídá uvedené/ zaplacené ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Normální standart

Strava
Klasika odpovídající Španělsku

Služby hotelu
Příjemný personá, 1*

Pláž
Španělská klasika, bez připomínek, plážový servis pro rok 2019 na Palmanově 13,5€

Pavel D., 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Don Bigote

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Dovolená pěkná až na tu stravu, nic moc jsme si nepochutnali jen večeře byly dobré.

  • 6 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pěkná až na tu stravu, nic moc jsme si nepochutnali jen večeře byly dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na to přespání to stačí.

Strava
Snídaně nic moc. Obědy nic moc. Večeře byly lepší.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Pláž byla pěkná, čistá.

Veronika Kubíková, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Illusion Markus Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená, bez chyby!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, bez chyby!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté,skoro nové.

Strava
Výborná, žádná chyba.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme, byli jsme u moře!

Pláž
Krásná, čistá a jedno z nejteplejších moří, kde jsme byli. Super vlny, sem tam.

Zdeněk Košťál, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Dorada, Hotel: 4R Miramar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel bol zariadený novým vybavením . Pozitívne

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol zariadený novým vybavením . Pozitívne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fajn

Strava
Super

Služby hotelu
Super

Pláž
Viacej ľudí , ale pekná a čistá

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Globales Don Pedro (Sant Vincenc)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Dovolená koupená na poslední chvíli. Půl dne po potvrzení z CK nás informovali, že objednaný hotel není k dispozici a nabídli nám jiný,...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená koupená na poslední chvíli. Půl dne po potvrzení z CK nás informovali, že objednaný hotel není k dispozici a nabídli nám jiný, který nebyl na pláži a hlavně byl v úplně jiné části ostrova. Jako kompenzaci nám byl nabídnut výlet do Dračích jeskyní. Po příletu na Mallorcu jsme byli informováni, že ani tento hotel pro nás není k dispozici a první noc musíme strávit v jiném hotelu, který ovšem neměl all inclusive, který jsme si zaplatili. Po domluvě s delegátkou jsme zjistili, že nabídnutý výlet (v rámci kompenzace přestěhování se do jiného hotelu) CK pořádá pouze ve čtvrtek, tedy v den, kdy jsme přiletěli! Delegátka CK paní Ivana však slíbila, že se pokusí výlet pro nás zajistit. Mimochodem paní delegátka, byla to nejlepší co mohl nabídnout. Byl a jedním slovem úžasná. Milá, ochotná, usměvavá v každé situaci. K hotelu nás odvezl mikrobus, jehož řidič mluvil pouze španělsky a navíc nás "vyklopil" u jiného hotelu. Po domluvě na recepci jsme museli najít a přejít do jiného hotelu a tam nás tedy konečně ubytovali. Druhý den ráno jsme se přesunuli na hotel Illusion Markus Park, kde už vše bylo podle domluvy. Naše skvělá delegátka nám nakonec zajistila vouchery na vstup do Dračích jeskyní a po dohodě s dalším párem, který byl ve stejné situaci, nabídla úhradu pronájmu vozidla CK a tak jsme nakonec absolvovali krásný výlet do Dračích jeskyní a díky pronajatému autu i do dalších atraktivních míst. To nejlepší, co nám ck mohla na této dovolené byla delegátka Ivana. Ještě jednou velké díky za její přístup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel jednoduchý, čistý. Recepční i personál ochotní. Pokoj bez problémů. Balkon, sušák na prádlo. V koupelně vana s igelitovým závěsem - dost nepraktické, sprchový kout by byl lepší.

Strava
Strava dobrá, snídaně stále stejné, ale chutné. Vždy se dalo vybrat. K dispozici u každého jídla čerstvé ovoce. K obědu a večeři pivo, víno, nealko, které si každý čepuje sám - velmi praktické! Nejlepší pochoutka Mallorská specialita sobrasada - směs vepřového masa, koření, cibule a česneku, která se maže na bagetku a je to vynikající. Každý den dva druhy masa + ryba, těstoviny, paella s mořskými plody. Odpovídající 3* hotelu. Nápoje na baru přes den (vzhledem k bazénu) do plastových kelímků, ale o objemu 0,25 l, ne 0,1 jako v Egyptě. V době od 10-24,00 k dispozici nealko nápoje, každý si načepoval samostatně. K nápojům vždy k dispozici led. Pro děti dva druhy ledové tříště.

Služby hotelu
Hotel nabízí uzamykatelný úložný prostor pro zavazadla (když čekáte na pokoj). K dispozici je i sprcha. Co chybí je dostupná WiFi, alespoň v lobby. Personál ochotný, usměvavý.

Pláž
Pláž krásná, dlouhá, písčitá, čistá jen místy občas nedopalky cigaret. Lehátka (2 ks) + slunečníky za poplatek 13,5 EUR - hrůza. Moře teplé, čisté, pouze po bouřce velké vlny a voda zvířená prachem a kusy mořské trávy. Vhodné pro děti, postupný vstup do moře. Na pláži plavčíci. Podél pláže 3 km promenáda plná restaurací, obchůdků a ráno sportovců.

Eva Valešová, 15.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Marcus & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Z dovolené mám krásný zážitek, rozhodně bych toto místo doporučil obzvláště mladým lidem, kteří na Mallorce najdou obrovské množství...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené mám krásný zážitek, rozhodně bych toto místo doporučil obzvláště mladým lidem, kteří na Mallorce najdou obrovské množství možnosti jak se pobavit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování nemám jediné výhrady, za tuto cenu nejspíše nic lepšího neseženete.

Strava
Dostatečný výběr občerstvení po celý den, každý si vybere na co má chuť.

Služby hotelu
Animační program je velice dobrý, jsou to komunikativní mladí lidé, kteří ví jak pobavit, případně poradit s čímkoliv.

Pláž
Od moře je hotel asi 200-300 m, pláž je krásná, rozsáhlá a hlavně čistá. Pozvolný vstup do vody je taky velice příjemný.

Martin D., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Piñero Bahia de Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 Pobyt v tomto hotelu bych zhodnotil jedním slovem - SKVĚLÝ :-). Určitě bych ho doporučil všem svým přátelům a známým. A vlastně i těm...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v tomto hotelu bych zhodnotil jedním slovem - SKVĚLÝ :-). Určitě bych ho doporučil všem svým přátelům a známým. A vlastně i těm ostatním, neznámým... :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na začátku nás zarazila velikost hotelu, dosud jsme byli zvyklí spíše na rodinnou až domáckou atmosféru, ale brzo jsme se přesvědčili, že i zde se může personál chovat velice vstřícně, přátelsky a mile. Náš pokoj byl zařízen přesně tak, jak jsme si představovali, včetně terasy s výhledem na blízké moře a pláž.

Strava
I pro hodnocení stravy by byl na místě nějaký ten superlativ :-) Nabídka všech denních jídel (v rámci all-inclusive) byla bohatá a pestrá, na své si přišli labužníci jak přes středomořskou kuchyni, tak klasici, kteří si nedovedou představit oběd bez polévky a kusu masa :-) Vše bylo čerstvé, často připravované přímo před našima očima. Milé byly i welcome-drinky, nabízené personálem před večeří při vstupu do jídelny. Jen drobné doporučení: je asi lepší chodit především na obědy co možná nejčasněji (nejlépe hned ve 13 hod.), to bývá vnitřní i venkovní jídelna nejvolnější a můžete se usadit podle své libosti :-)

Služby hotelu
Služby poskytované hotelem jsou opět na výbornou - a teď nehodnotím ani tak nejrůznější animační programy, o které se stará agilní mezinárodní tým mladých lidí a do kterých se může zapojit každý podle libosti, ale spíše přístup hotelu k jeho klientům obecně. Malý příklad za všechno - v poslední den pobytu je třeba vyklidit pokoj do 12 hodin. Nebylo nám úplně jasné, co po této lhůtě můžeme ještě čerpat do okamžiku odjezdu. Máme totiž zkušenost odjinud, že pak pro hotel přestáváme být "obchodní případ" a pohlíží se na nás jako na cizí. Recepční byla opravdu překvapená, když jsem se jí na to ptal, a její stanovisko bylo nekompromisní: i bez pokoje jsme jejich hosty až do okamžiku odjezdu a máme nárok na všechny dosavadní služby - včetně možnosti uložení zavazadel, převlékárny, sprchy a zapůjčení ručníků.

Pláž
Pár kroků od hotelu je dostupná pěkná písčitá pláž, kde si ráno můžete za 5 EUR zabrat slunečník a dvě lehátka, na sloupku slunečníku je také upevněna skříňka s číselným zámkem (ale na Mallorce se nekrade... :-)). Pláž je čistá a udržovaná. Počítejte ovšem s tím, že kolem bude spousta lidí - ale ani tak nebudete mít pocit, že vám někdo jiný leží hned za hlavou nebo u nohou... :-)

Petr M., 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Palia Sa Coma Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Krásné prostředí, moře čisté a zejména vhodné pro malé děti, pozvolný vstup, skoro žádné vlny. Kdo ale hledá klidnou dovolenou s dětmi,...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí, moře čisté a zejména vhodné pro malé děti, pozvolný vstup, skoro žádné vlny. Kdo ale hledá klidnou dovolenou s dětmi, tam ji nenajde. Všude moc lidí, celkem rušno a hudba i v noci - Mallorka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou dobré a udržované,

Strava
Jídlo bylo dobré, dá se vybrat vždy něco,spíš pro nenáročné strávníky.

Služby hotelu
Celkově dobré, milý, vstřícný personál,trochu horší to, že se za všechno platí, třeba wifi na pokojích je zpoplatněná. Na hotelu byl celkem ruch hlavně v nočních hodinách - hudba, hodně mladých lidí, co se chtějí bavit.

Pláž
dostupnost k pláži zhruba deset minut chůze uličkami, nebo se dá využít minibus, jezdí zdarma k pláži. Pláž byla čistá i moře krásné a čisté, azurově modré. Pláž přeplněná lidmi, věřím ale, že se dá najít klidnější místo po promenádě po pláži.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 25.7.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Bahamas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená se nám líbila, splnila naše očekávání - krásné počasí, teplé moře, příjemní lidé, nové zážitky a odpočinek - prostě bylo to...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, splnila naše očekávání - krásné počasí, teplé moře, příjemní lidé, nové zážitky a odpočinek - prostě bylo to fajn. Hotel Manaus se sice nachází v rušnější části, na pláž se trochu projdete, ale nám to nevadilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nylo pěkné, pokoj čistý, pravidelně uklizený. Hotelový bazén s barem taky v pohodě.

Strava
Snídaně a večeře byly formou švédských stolů. Nabídka byla opravdu bohatá a neustále doplňovaná. Hodně ovoce, zeleniny, salátů, různá masa a ryby, dezerty, zmrzlina - prostě každý si vybere. Vše bylo dobré a stojí za to ochutnat to, co neznáme.

Služby hotelu
Pokud jsme potřebovali cokoliv v hotelu, recepční vždy ochotně zařídili.

Pláž
Pláže jsme v této oblasti měli dvě - jednu velkou, kde bylo dost lidí (byli jsme uprostřed léta), ale přesto tam vždycky místa bylo dost, jen se nebylo moc kde schovat, pokud jste neměli svůj slunečník. Dalo se jít ale trochu dál, kde slunečník s lehátky pronajímali (15 EUR/den). Na druhé - hodně menší, takové rodinné pláži bylo málo lidí a byl větší klid i případně stín. Voda byla čistá a teplá, jen někde vyplavuje moře suché kousky řas, ale není to nepříjemné.

Hana P., 15.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 8.8.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Manaus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)