Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Z dovolené převažuje celkově dobrý dojem až na kvalitu stravování v uvedeném hotelu, která byla podprůměrná.

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené převažuje celkově dobrý dojem až na kvalitu stravování v uvedeném hotelu, která byla podprůměrná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v rámci dané cenové relace ucházející s odpovídajícími službami.

Strava
Stravování v rámci hotelu bylo zklamaním s velmi nízkou kvalitou jídla. Preferováno stravování mimo hotel, kde se dalo lépe vychutnat místní speciality.

Služby hotelu
Obecně služby hotelu až na stravování byly dobré a personál vždy ochotný.

Pláž
Hotel se nachází v relativně krátké vzdálenosti od pláže, která byla tou dobou čistá a dobře udržovaná. Zaplněnost lidmi byla tou dobou vyšší, ale nějaké místo se dalo najít vždy. Voda byla čistá.

Jan M., 11.02.2018, Datum pobytu: 23.10. - 30.10.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Aparthotel Gran Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel je krásný a rozlehlý, resort je hned u pláže a kolem hotelu jsou vidět hory. Jídlo bylo skvělé a pokoj pohodlný. Začátkem října...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je krásný a rozlehlý, resort je hned u pláže a kolem hotelu jsou vidět hory. Jídlo bylo skvělé a pokoj pohodlný. Začátkem října bylo perfektní počasí, teploty akorát a bazén i moře příjemné na koupání. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž sama o sobě je spíš obyčejná, s tmavým pískem a kamínky. Nicméně hned u ní jsou travnaté plochy s lehátky patřící hotelu (zdarma a vždy spousta volných), což nám velmi vyhovovalo, protože jsme neměli všechno od písku.

Michaela, 04.02.2018, Datum pobytu: 6.10. - 14.10.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Playa Granada Club Resort (Motril)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Úžasná dovolená za skvělou cenu. Všechno bylo na dobré úrovni, ubytování nadstandardní, jídlo i pití dobré a pestré, obsluha až na horší...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená za skvělou cenu. Všechno bylo na dobré úrovni, ubytování nadstandardní, jídlo i pití dobré a pestré, obsluha až na horší angličtinu taky fajn. Lokalita, kde si každý najde své. Zobrazit celou recenzi

Kateřina, 26.01.2018, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Mariner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Ibizu sme vôbec nemali v pláne, no s manželom sme sa rozhodli zo dňa na deň, že poďme niekam.. A manžel (47r., ja 37r.), že poďme na...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ibizu sme vôbec nemali v pláne, no s manželom sme sa rozhodli zo dňa na deň, že poďme niekam.. A manžel (47r., ja 37r.), že poďme na Ibizu, on by chcel zažiť tie diskotéky.. :D Tak sme sa zbalili a leteli. Z diskotéky nebolo nič, keďže tam pravá zábava začína okolo druhej v noci a my okolo druhej v noci otáčame na druhý bok.. A aj keď sme sa snažili, že raz to predsa vydržíme, tak sme sa tak nejak "rozhodli", že radšej budeme labzovať cez deň a... Proste seniori :))) Abrat je od letiska (letisko je kompletne NON SMOKING! Ani vyhradené priestory nie sú) na opačnom konci ostrova, viac ako hodina cesty (keďže sme vysádzali ľudí aj po iných hoteloch). Trochu sme mali obavy, keďže Sant Antoni je ozaj tepna, ale poloha hotela je skvelá, takpovediac za rohom od všetkého ruchu, na kľudnom, tichom mieste. Okolo hotela plno reštaurácií a barov. Cafe mambo cca 10 min, prístav v centre cca 25 min. prekvapilo nás, koľko starších ľudí, ale i rodín s deťmi bolo v tomto stredisku.. Samozrejme aj omladiny, ulicami sa vinul pach trávy nonstop. Krásne západy slnka, hlavne pri cafe mambo na sunset street, tisíce ľudí sedia na pláži, skalách a čakajú na západ za zvukov Pink Floyd.. Paráda :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby sú novo prerobené, veľmi pekné a moderné (okrem kúpeľne). Výhľad je buď na more alebo na hory. Na more je pekný, no celý deň tam pečie slnko, takže sme boli veľmi radi, že sme mali izbu na opačnú stranu a mohli sme si posedieť aj na balkóne. Upratovanie dobré, uteráky menili každý deň. Na izbe tv, klíma, chladnička, kanvica (káva, čaj).

Strava
Polopenzia - priemerná, ale vždy sme si vybrali. Na večeru bývalo dosť morských hovadín (my to nemáme radi, ale isto sú ľudia, čo to vyhľadávajú). Nedobré sladkosti a hnusná ranná káva s automatu. V baroch presso výborné. Veľa ovocia.

Služby hotelu
Zdarma wifi v celom areáli, silná. Pekný, tiež prerobený bazén, lehátka, fitko. Hotel ponúka sprostredkovanie prenájmu auta (využili sme). Personál postarší, okrem recepcie (Aj, Nj) veľmi slabá jazyková vybavenosť. Napr. čašníci po anglicky ani nezaťali.

Pláž
Pláž pri hoteli je verejná, špinavá. Poobede v nej plávalo všetko od kaka až po prezervatívy :((( Kúpať sme sa boli na neďalekej Cala Gracio (pekná, možnosť prenajať lehátko, alebo len tak, na deke, reštaurácia). Inak sme jazdili autom po ostrove a kúpali sa náhodne, kde sa nám páčilo.

Lucia A., 09.01.2018, Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel: Abrat

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 7,4 8/10

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
8/10 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
8/10

Strava
8/10

Služby hotelu
7/10

Pláž
7/10

Anonym, 06.01.2018, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Alegria Portomagno

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Výborný hotel

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborný hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejlepší hotel na pláži Playa de Muro

Strava
Strava klasická - švédské stoly, dobrá obsluha

Služby hotelu
Každý den živá hudba, která ale naopak nikoho nerušila

Pláž
Nejlepší písečná pláž na Mallorce. Srovnatelná s kvalitu vod v Karibiku. Průzračná voda, mělká několik desítek metrů od břehu

Jiří Vybíhal, 06.01.2018, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Iberostar Playa De Muro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkové velmi dobré hodnocení ovlivnila úžasná delegátka.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkové velmi dobré hodnocení ovlivnila úžasná delegátka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo ceně. Výhled na moře a vana, skvělé. Horší bylo vlakové nádraží pod oknem.

Strava
Velmi dobré, až na jednotvárné snídaně.

Služby hotelu
Neprofesionální recepce. Slečna mluvila velmi špatně anglicky, německy vůbec. Nápoje v plastu nepříjemné. Ostatní OK.

Pláž
Pěkná, udržovaná.

Anonym, 05.01.2018, Datum pobytu: 16.9. - 27.9.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Sorra d'Or

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 celkom fajn

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
celkom fajn Zobrazit celou recenzi

Pláž
pláž pomerne ďaleko + schody

Anonym, 03.01.2018, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Roger De Flor

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Kvalita ubytování, služeb hotelu a služeb cestovní kanceláře odpovídala inzerovaným skutečnostem. Naše dovolená proběhla v naprostém...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Kvalita ubytování, služeb hotelu a služeb cestovní kanceláře odpovídala inzerovaným skutečnostem. Naše dovolená proběhla v naprostém pořádku a naplnila naše očekávání. Personál hotelu Caprici je velmi vstřícný, v hotelu a jeho okolí je čisto a relativně klidno, nicméně pro residuenty ubytované na jižní straně hotelu může být nepříjemností železniční trať, která je v bezprostřední blízkosti. Strava byla velmi pestrá a chutná a taktéž nám velmi vyhovovala poloha hotelu, který je situován přímo u moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týče ubytování, těžko hledat nějaké výtky. Pokoje jsou pěkné, udržované a čisté.

Strava
Výběr jídla byl vždy široký a vše bylo velmi chutné.

Služby hotelu
Hotel má vše, co může zákazník vyžadovat. Prakticky neustále otevřený bar jak uvnitř tak na terase, který taktéž funguje jako restaurace, takže je možné v čase oběda taktéž využít služby venkovního baru. V hotelu se konají večerní kulturní akce, což také zpestřuje pobyt v tomto hotelu. Nelze také zapomenout na krásný bazén v areálu hotelu.

Pláž
Pláž se nachází v přímé blízkosti hotelu, je čistá a nepřeplněná. Naprosto ideální.

Jaroslav H., 02.01.2018, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Caprici

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprosto super :)

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto super :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkový dojem na jedničku :) Bylo parádně

Strava
Luxusní

Služby hotelu
Celkový dojem služeb hotelu naprosto kvalitní

Pláž
Nedalo se koupat, jelikož v měsíci prosinec se není čemu divit :)

Marek Rozehnal, 01.01.2018, Datum pobytu: 22.12. - 28.12.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel: Gran Hotel Cervantes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622