Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 dovolená se nám moc líbila,ale moře bylo hodně studené tak jsme se ani nevykoupali.jinak letovisko hezké všude čisto a uklizeno i pláže...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená se nám moc líbila,ale moře bylo hodně studené tak jsme se ani nevykoupali.jinak letovisko hezké všude čisto a uklizeno i pláže se denně čistily.sice fouká vítr,ale je to příjemné ochlazuje to vzduch a dobře se dýchá,večer je to na svetřík Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel je moc hezký,krásný pokoj ,výhled jsme měli do ulice,ale moc pěkný,uklízí se každý den,i když byl začátek sezony tak bylo plno,hodne rodin s dětmi,večer byl vždy nějaký program jak pro děti tak pro dospělé.

Strava
jídla bylo dost,každý si určitě vybere.hotel má několik restaurací může se chodit během dne i do těchto restaurací,velký výběr nápojů i alkoholických,během dne ovoce,zmrzlina,káva a jiné dobroty,

Služby hotelu
myslím,že pro hotel není nic problém snaží se vyjít vstříc pokud je to možné.

Pláž
pláže jsou veliké čisté,upravené,všude odpadkové koše,voda na umytí nohou,za lehátka a slunečníky se platí 7 euro,když se koupí na celý týden tak 6 euro,pláž je hned u hotelu.moře bylo hodně studené na koupání jen pro otužilce,ale pro jiné aktivity jako třeba jízda na kole,běhání,procházky ideální počasí,promenáda je několik km dlouhá a hned vedle promenády je cyklostezka.lidé zde hodně sportují.

Anonym, 15.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 9.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pěkný. Pokoje čisté, každý den uklizeno.

Strava
Jídlo ýborné. Nechápu, když si někdo stěžuje. Že je každý den to stejné.

Ano, je. Pouze snídaně. Ale co chcete pořád vymýšlet.

Obědy a večeře vynikající. Každý den něco jiného.

Služby hotelu
Personál usměvavý, ochotný.

Pláž
Pláž byla upravená, čistá.

Anonym, 14.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de Almeria, Hotel: Hotel Mediterráneo Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Oblast Cala Millor je pravá turistická destinace se spoustou obchůdků, barů a restaurací.

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Oblast Cala Millor je pravá turistická destinace se spoustou obchůdků, barů a restaurací. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starší, tomu odpovídá i vybavení pokojů. Byli jsme ubytováni ve větším pokoji pro tři osoby. Prostor byl dostatečný, koupelna pohodlná. Každý den bylo dobře uklizeno a ručníky jsme dostali kdykoli jsme si zažádali o výměnu. Hotel stojí ve starší zástavbě, nové hotelové komplexy jsou dále. Cestou na pláž lze volit různé cesty a objevovat tak bary a obchody určené spíše pro místní což jsme brali za velkou výhodu. Cesta na pláž není dlouhá a je příjemná. Fotky u nabídky odpovídaly, jen u bazénu je méně palem.

Strava
Měli jsme polopenzi která se u našeho zájezdu nedala zvolit jinak než “bez nápojů u večeře” ty jsme si mohli na místě dokoupit za 3E/osobu a den, na celý pobyt. Snídaně i večeře byly formou bufetu. Snídaně anglického typu - vejce, fazole v rajčatové omáčce, slanina, párky, salámy, sýr, jogurt, mléko, vločky, pečivo. Na večeře větsinou 2druhy masa, 1druh ryby, teplá zelenina, rýže, těstoviny, nějaký mražený smažený polotovar a hranolky. Salát, meloun a pudink jako dezert. Výběr u jídel nebyl veliký, nebyl to rozhodně žádný gastronomický zážitek (dochucované uměle, zahušťované, smažené polotovary jako nugegky ze separátu apod-taková levná kuchyně) ale dalo se z toho každý den najíst.

Služby hotelu
Služby byly takové základní, bazén chladnější ale čistý, hotelový bar jsme nevyužívali.

Pláž
Pláž je krásná, čistá, nejhezčí v okolí, stojí za to.

Iveta B., 14.06.2019, Datum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Elegance Vista Blava

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byla jsem spokojená, pěkný velký komplex.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem spokojená, pěkný velký komplex. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo docela dobré, balkóny velké, koupelny čisté, uklízení pravidelné.

Strava
Jídlo velice dobře, obměňovali obědy a večeře, ale snídaně byly skoro pořád stejné na britský způsob.

Služby hotelu
Služby docela široké, jen skoro vše bylo za poplatek (i balíčky jídla na cesty v případě celodenního výletu).

Pláž
Pláž nedaleko cca 10 minut chůze. Jde se po asfaltové pěšince - od hotelu sadem, pak olivovým hájem.

Natalia R., 14.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Club Cala Romani

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkový dojem velmi dobrý.Znalé,příjemné a skvělé delegátky.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem velmi dobrý.Znalé,příjemné a skvělé delegátky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobrý,,ale žádný háček,sprcha za sklem,vytrýnou.

Pavla Koliášová, 13.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 9.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Alhambra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená byla nad naše očekávání. Vše probíhalo na výbornou. Překvapila náš široká škála výběru výletu. Objeli jsme ostrov autobusem,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla nad naše očekávání. Vše probíhalo na výbornou. Překvapila náš široká škála výběru výletu. Objeli jsme ostrov autobusem, lodí, tramvají i vláčkem s českou průvodkyní a super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybrali jsme si 3-hvězdičkový hotel. Služby v něm byli výborné. Pokoje čisté s velkým výhledem, postele pohodlné.

Strava
Velký výběr z jídel, vše čerstvé a velmi dobré.

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu byli velice hodní, vstřícní.

Pláž
Pláž byl vzdálená asi 10 min chůze. Pláž byla čistá, písečná. Moře bylo po stranách lehce znečištěné , ale nijak nás to neomezovalo. Každé ráno pláž uklízeli od nečistot naplavených během noci. Náš pobyt jsme ukončili 9.6. a můžu říci, že pláž byla řádně "narvaná" turisty.

David G., 13.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Aparthotel Gran Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Opravdu jsem si odpočinula a bohužel přibrala jsem 2 kila,byť jsem jen ochutnávala.Nikde žádné děti.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu jsem si odpočinula a bohužel přibrala jsem 2 kila,byť jsem jen ochutnávala.Nikde žádné děti. Zobrazit celou recenzi

Stanislava B., 13.06.2019, Datum pobytu: 24.5. - 3.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Las Gaviotas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená splnila naše očekávání, počasí ucházející na začátek června, jen maličkosti: pokud je výlet celodenní, nedávají obědový balíček,...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, počasí ucházející na začátek června, jen maličkosti: pokud je výlet celodenní, nedávají obědový balíček, jak je uvedeno v pokynech a mapa, která znázorňuje trasu z hotelu na autobusovou zastávku: by měla být na druhé straně silnice směrem na Palmu a ne naopak Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní super, nelze nic vytknout

Strava
Strava na výběr rozmanitá, akorát masa z grilu byla dosti tuhá

Služby hotelu
Personál byl milý a ochoten pomoci

Pláž
Pláž čistá, lidi dost, ale poplatek na pláži za slunečník a 2 lehátka je 16Eur/den

Anna M., 13.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Palia Sa Coma Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Hotel mě zklamal, měla jsem jinou představu, cena odpovídala kvalitě.

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel mě zklamal, měla jsem jinou představu, cena odpovídala kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přijely jsme v noci, dostali jsme ubytování v 5. patře, kde jsme musely jít pěšky z 3 patra, to byl první šok. Po otevření pokoje byla všude špína, jak by bylo uklízeno již před rokem. Ručníky a povlečení čisté. Druhý šok, když druhý den se objevili mravenci. Po konzultaci s delegátkou byl nám pokoj vyměněný za již o hodně lepší. Ten první pokoj mi připadal, jak pro služku.

Strava
Snídaně nabízela pořád stejná jídla, obědy a večeře byly obměňovány, ale pouze v malém rozsahu.

Služby hotelu
Každý den čisté ručníky, pokud jsme je nechali na zemi.

Pláž
Pláž neupravená, voda první den čistá, ale písek s kameny. Pak po bouři - vlny přinesly velké kameny, špatný přístup do moře a špinavá voda. Doporučovala bych boty.

Iva P., 13.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 10.6.2019
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)