Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Španělsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Skvělá dovolená, odpovídala ceně, byly jsme nadšené přístupem personálu, čistotou, pláží

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, odpovídala ceně, byly jsme nadšené přístupem personálu, čistotou, pláží Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu jsme byly hodně zklamané, pokoj neodpovídal tomu, co jsme viděli v nabídce, místo vany sprchový kout, připadal nám nevětraný, byl 1 patro pod recepcí v rohu hotele a výhled z okna byl nehezký. Protože jsme se šly ubytovat jako poslední pozdě večer, zřejmě již tento den neměli nic volného. Ještě tentýž večer jsme sdělili naši nespokojenost na recepci a setkaly jsme se s nesmírně vlídným jednáním, 2.den odpoledne se některé pokoje uvolnily a recepční nám nabídl pokoj ve 4.patře s hezkým výhledem na moře, takže se vše v klidu bez problémů vyřešilo.

Strava
Vynikající, předčila naše očekávání, pestrost, dostatek zeleniny a ovoce, ryby, maso všeho druhu, úžasné moučníky,

Služby hotelu
Dobré, denně uklizeno, ochota personálu.

Pláž
Písečná, s pozvolným vstupem do moře

Libuše Jeřábková, 13.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 8.8.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de Almeria, Hotel: Best Indalo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel sice ve městě ale na pěkném místě cca 200 m od pláže a blízko nákupních možností. 90% němci, všude docela čisto. Celkově pěkná...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel sice ve městě ale na pěkném místě cca 200 m od pláže a blízko nákupních možností. 90% němci, všude docela čisto. Celkově pěkná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme apartmán. Není moc velký, pro rodinu s dětmi na hraně. 39 m2 určitě nemá. Recepce fungovala ochotně (nabití mobilu, oprava klimatizace během hodiny, zodpovězení dotazů). Poměrně pěkný balkon s výhledem do obrovského fíkusu.

Strava
Perfektní, denně čerstvé smažené ryby, maso několik druhů, výběr všeho opravdu velký. Není si na co stěžovat. Kuchaři ochotní, požádal jsem o chilli papričky a během minuty je sehnali. Netypicky velký výběr koření a omáček. Tematické večeře.

Služby hotelu
Bazén pěkný, čistý. Animace strašné, ale snažili se. Každý den umytá, srovnaná a nerozbitá lehátka. Pingpong, fotbálek, billiard a podobně na terase u bazénu. Jinak člověk ani moc nepotřebuje. Není to megalomalnský komplex plný zábavy, pokud je to nutné, všude kolem hromada možností vyžití. Půjčení auta je super jednoduché a veškeré ústní domluvy fungují ( potvrzeno již v minulosti), žádné kauce a skryté podmínky ceny.

Pláž
Pro děti vynikající - pozvolný a opravdu dlouhý vstup do vody. Krásné průzračné moře s pískem. Na velké množství lidi čisto, žádné vajgly (nejsou tam Poláci a Rusáci). Pro potápění to není. Moře mělo 29°....takže jsme byli ve vodě 1/2 hodiny jen tak, člověk jen sedí na mělčině a vyhřívá se.

Nevýhoda je hodně lidí, odpoledne hlava na hlavě.

Petr D., 13.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: ROC Continental Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Rodinnou dovolenou jsme si uzili, az na nejake komplikace a to hlavne to, ze v dobe nasi nepritomnosti, kdy jsme na chvili odesli do...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Rodinnou dovolenou jsme si uzili, az na nejake komplikace a to hlavne to, ze v dobe nasi nepritomnosti, kdy jsme na chvili odesli do bazenu u hotelu, tak se nam z pokoje ztratily veskere penize, i ty, ktere jsme meli ukryte!! V dobe nasi nepritomnosti tam byla jen uklizecka a my jsme meli klic stale u sebe. Do ted jsem z toho vyrizena, jeste ze doklady a jine veci nam zustaly, i karty do bankomatu (z ktere jsme alespon mohli vybrat, abychom zajistili nasi male dceri obed na letisti pri odjezdu domu)...ale nechapeme, ze se nam ztratily i ceske penize. Reseni s nasim delegatem teda nic moc, pokazde rekl, ze to nahlasil na recepci a ze se spolecne sejdeme s manazerem hotelu, ktereho jsme ovsem nevideli, nakonec po 2 hodinove schuzce odpoledne, kdy jsme se mohli s dcerou koupat, nam rekl, ze dalsi den zase takto stravime odpoledne a privede policii, ale ze se nam penize stejne nevrati. Zbyval nam posledni den dovolene a tak jsme si ho nechteli zkazit dalsi schuzkou, ktera nikam nevede a tak jsme to cele odvolali. Byli jsme na dovolene ruzne a nikdy jsme si nepotrebovali priplacet za trezor, protoze nas nenapadlo, ze snad zamestnavaji uklizecky zlodeje?! Jiz jsme pouceni. Takze si davejte pozor na sve veci. Mimochodem, dvere lze i snadno vykopnout, nejdou ani zamknout, takze se tam muze dostat i kdokoli, kdyz vas neokrade uklizecka, muze to byt i clovek z ulice. Na teto dovolene se nam jinak moc libilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj maly, ale na prespani staci, nesmyslne danej zachod tak, ze ho kousek prekryvalo umyvadlo, clovek si tam jen tak tak sedl... Kazdy den cisto, uklizeno..... Strasnej kraval, ale za to nemuze hotel, ale lidi, kteri maj potrebu po nocich delat bordel. Jinak anymacni programy behem dne super, vecerni diskoteky silene nahlas, okna netesnici, takze rodiny s malymi detmi, kteri chodili vecer spat, tak se nevyspali. Jako kdyby hudba hrala u nas v pokoji.

Strava
Jidlo fajn, vzdy jsme si vybrali, bufet u bazenu, kde si muzete brat jidlo od 10h rano do 18h, paradni. Pestrost

Služby hotelu
Mily prijemny personal, bazen u hotelu byl perfektni, kazdy den vycisteny, dostatek lehatek, kazdy mel misto at prisel kdykoliv behem dne

Pláž
Plaz u hotelu trosku pripomina rybnik nekde u nas, hodne se tam viri pisek a je z toho dost zakalene, ale nijak spinave, koupali jsme se tam radi. Pozvolny vstup byl fajn, jen skoro zadne vlny, to nam chybelo.

Anonym, 11.08.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Condes de Alcudia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkový dojem velmi dobrý.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem velmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé. Pokoje plně vybaveny. Veliká šatní skříň, na pokoji trezor, který jsme ani nevyužili, nic se nám neztratilo. Každý den uklizeno, čisto. Moc hezký hotel. :)

Strava
My měli all-inclusive a byli jsme naprosto spokojeni. Na snídani velký výběr jídla. Každý den dělali omelety nebo míchaná vajíčka a mohli jsme si vybrat, s čím to chceme. Jednou jsme ochutnali a potom jsme si to dávali pořád. Obědy byli trochu slabší, ale vůbec nám to nevadilo. Hodně lidí jezdí do hotelu na polopenzi, takže to šlo i poznat. Ale nemůžeme si stěžovat.Každý den na večeři jiné téma. Zažili jsme vietnamský večer- takže tam měli všude sushi, rybí- před zraky nám porcovali velikou rybu, která byla skvěle připravena, sépie dělali čerstvě na ohni, chobotnice.... Velký výběr z pití, točené pivo, víno ze třech druhů, točené džusy. Bylo tedy jen pro all. Každý si vybral, na co měl chuť.

Služby hotelu
Za co dávám velké plus, že na recepci byla slovenská slečna, která když jsme měli problém, hned poradila. Anglicky se dalo dorozumět taky uplně krásně. Velmi příjemný personál. Vždy vstřícní, usměvaví, laskaví, vtipní.

Často jsme chodili večer si sednou k bazénu na drink do baru nebo točené pivo, pepsi. Večerní program nic moc, jednou za dva dny se něco podniklo, ale spíše zpěv u popíjení drinků.

Půjčili jsme si od cestovky auto a jeden den jsme vyrazili prozkoumat hory Mallorci. Jeli jsme se podívat do Sa Calobra, tam to bylo fakt skvělé a potom na nejznámější pláž na Mallorce Formentor. Před odjezdem na snídani jsme se ptali po lunch boxu a hned nám vyšli vstříc a dostali jsme vodu a nějaké ovoce na cestu. Fakt super.

Pláž
Písčitou pláž jsme měli asi 300m od moře, je to fakt kousek. Vůbec nám nevadilo, že jsme museli chodit. Pláž byla čistá, VELMI pozvolný vstup do moře. Je dobré pro malé děti, mohou si hrát s pískem na břehu. Byl tam vyhraněný vstup do moře pro lidi a pro šlapadla. Bylo to označeno bojkami. Na pláži se pohybovali plavčíci, kteří vždy hlídali, jestli se něco neděje. Hned u pláže je velká promenáda, kde je mnoho obchůdků s oblečením, keramikou, suvenýry. Vyzkoušeli jsme místní zmrzlinu. Doporučuji.

Dovolená se nám moc líbila. Velmi doporučuji. :) !

Anonym, 11.08.2018, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Sunna Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Městečko Tossa de Mar je úžasné, na začátku sezony lidí ještě tak akorát, hotel sice pár minut od pláže, ale brzo jsme si zvykli. Hrad a...

  • 7,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Městečko Tossa de Mar je úžasné, na začátku sezony lidí ještě tak akorát, hotel sice pár minut od pláže, ale brzo jsme si zvykli.

Hrad a uličky starého města byly krásné a nezapomenutelné a téměř vynahradili ostatní nedostatky hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neosobní velký mezinárodní hotel, pokoje při převzetí čisté, úklid jak kdy, postele ani jednou nepřevlékli!!!!, ručníky měnili denně, pokud si každý udržuje pořádek, tak jak je zvyklý, dalo se to vydržet.

Strava
All inclusive - všeho velký výběr, ale strava tuctová, bez nápadu a někdy i nižší kvalita (uzeniny sýry, mušle, zákusky, víno, sangrie). Jsme zvyklí jezdit do Itálie a Francie, takže pro nás velké zklamání.

Jídlo během dne jsme ani nezkoušeli - párek v rohlíku, toust - více nenabízeli. Nápojový bar - barman namíchal vše možné, co jste si řekli, nikdy to však nemělo stejnou chuť a opět platila kvantita na úkor kvality.

Služby hotelu
Hotel bez vlastního parkoviště - placené parkoviště vedle hotelu - cca 27 euro za den. V celé Tossa de Mar bylo minimálně míst na parkování, nám se podařilo najít místo cca 1 km od hotelu ovšem před bytovkou, kde bylo parkování pouze pro místní, takže stres, aby nám auto neodtáhli. Jinak všude modré zóny, několikrát denně kontrolovala místní policie, zda je parkování zaplaceno.

Pláž
Čistá pláž, drobné kamínky, brzy hloubka, moře čisté a teplé. Když byly jeden den vlny, dalo se do moře dostat - po pár metrech již téměř bez vln, ale výstup z moře byl potom značně náročný a dost nebezpečný. Jinak celkový pocit z moře a pláže dost dobrý.

Anonym, 11.08.2018, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: Tossa Beach & Tossa Center

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolena se nám moc líbila vše ok. Moře nás trochu sklamalo,bylo plné žahajících medůz kvůli studenějšímu moři,ale to je příroda s tím...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nám moc líbila vše ok. Moře nás trochu sklamalo,bylo plné žahajících medůz kvůli studenějšímu moři,ale to je příroda s tím nikdo nic neudělá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování parádní,čisto,každý den uklizeno!!!!

Strava
Velký výběr všeho,každý si pochutnal.

Služby hotelu
1*

Pláž
Kromě žahajících medůz krásná čistá pláž.

Radka K., 11.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Absolutně nevhodné pro lidi s obtížnou chůzí.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Absolutně nevhodné pro lidi s obtížnou chůzí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez problémů, chybí sušák na mokré plavky.

Strava
Strava výborná, rozmanitá, chybělo více sezonního ovoce a sýrových dezertů.

Služby hotelu
Na úrovni odpovídající kategorii hotelu.

Pláž
Dostupnost pláže bez problémů, pláž udržovaná, chybělo upozornění CK, že si klienti mohou přivézt svoji ochranu proti slunci.

František Pešek, 11.08.2018, Datum pobytu: 22.6. - 3.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Nordeste Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená. Komu nevadí, že to není rušné místo - mnoho turistů, tak určitě doporučuji. Cesta sice trvá cca 1,5 hod. záleží na...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Komu nevadí, že to není rušné místo - mnoho turistů, tak určitě doporučuji. Cesta sice trvá cca 1,5 hod. záleží na provozu, ale hotel za to stojí. Bary, zábava pro děti (atrakce), shopping centrum, lékárna tam jsou, ale o trochu dražší než např. v oblastech blíže letiště.

Jedná se o francouzsky orientovaný hotel, podle toho byla strava, zábava - fr. animátoři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné ubytování. Měli jsme 2+1 s balkónem a výhledem na moře. Každý den se uklízelo vč. výměny ručníků. Klimatizace bez problémů. TV měla cca 100 vč. 2 českých :-)

Strava
Za nás skvělá, lehká, na výběr mnoho druhů masa, různě upravené těstoviny a rýže, hodně zeleniny (syrové i vařené), ovoce, salátů, dezertů. V hotelu byl i Snack Bar, takže se najíst můžete i tam (hranolky, párky, grilované maso na hamburger, pizza - výborná, nakrájená zelenina, sýr, máslo, pečivo - na hot dog a hamburger, toustový chléb světlý/tmavý, volská oka, fazole, ovoce, jogurty, francouzské sušenky).

Pití v barech (all inclusive mělo dost nápojů zdarma-drinky, koktejly, ...). V automatech bylo pití - sprite, coca cola, coca cola light, mirinda Orange a Citrus, voda, soda, další automat byl na kávu - různé druhy, záleží na co jste měli chuť.

Služby hotelu
Nevyužili jsme. Na recepci je 1 hodinu wifi zdarma.

My jsme měli nonstop - jeli jsme s CK, na recepci jsme dostali kódy pro 2 zařízení.

Pláž
Pláž byla cca 5-10 min. chůze, šli jste pod stromy ve stínu, hezká procházka. Jedná se o "zátoku", takže z obou stran byly skály. Lehátka, slunečníky s trezorem za poplatek, nevyužívali jsme. Na pláži byl bar, kde jste si mohli něco koupit k pití apod.

Na výběr jsou dvě pláže, ta první byla nejvíce využívána, takže jsme chodili přes skály na druhou pláž, méně lidí (doporučuji - krásný výhled na moře a okolí). Kvalita na obou byla stejná, moře čisté, hezké na šnorchlování, hlavně u skal. Mohlo se skákat z některých míst ze skály.

Jana K., 11.08.2018, Datum pobytu: 22.7. - 1.8.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Samoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,5 dobrý

  • 4 Ubytování
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobrý

Strava
strava výborná

Služby hotelu
dobrý

Pláž
voda špinavá,studená,velké zklamání

Dagmar Božíková, 11.08.2018, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa de Almeria, Hotel: ROC Golf Trinidad

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dovolená fajn. Rušné město. Spíše pro mladé. Nedoporučuji pro rodiny s malými dětmi. A starší osoby co chtějí klid a odpočinek.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená fajn. Rušné město. Spíše pro mladé. Nedoporučuji pro rodiny s malými dětmi. A starší osoby co chtějí klid a odpočinek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel a služby super. Jediné mínus je když narazíte na turnusy našich sousedů z Německa. Od rána pokoji na baru a dělají hluk. Dá se to ale přežít.

Strava
Jídlo super. Výběr pro všechny.

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu vstřícní.

Pláž
Pláže super. Ale i tak je hlučno. Hudba, alkohol, hluk od Německých teenagerů.

Jana, 10.08.2018, Datum pobytu: 11.7. - 19.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: FERGUS Geminis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622