Recenze hotelů
Slovinské lázně - Slovinsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Na dovolené se nám velmi líbilo, nemůžeme nic vytknout

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené se nám velmi líbilo, nemůžeme nic vytknout Zobrazit celou recenzi

Strava
Výborná a rozmanitá strava v dostatečném množství, milá obsluha

Lenka J., 19.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Čatež

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Pres pocatecni komplikace s rezervaci pokoju, kdy CK vcas nezarezervovala objednane a zaplacene pokoje, ale pote nabidla jine ovsem za...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pres pocatecni komplikace s rezervaci pokoju, kdy CK vcas nezarezervovala objednane a zaplacene pokoje, ale pote nabidla jine ovsem za priplate, dovolena splnila nase ocekavani. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje typu Suite prostorne a ciste. Celkove zarizeni hotelu hezke, ciste a moderni.

Strava
Siroky vyber velmi chutnych jidel jak behem snidane tak i veceri. Napoje k veceri nejsou zahrnuty v cene, objednava se z napojoveho listku

Služby hotelu
Sluzby hotelu odpovidaji 4*, personal mily a vstricny. Dostacujici pocet lehatek jak u venkovnich tak vnitrnich bazenu. Neomezeny vstup do bazenu od 7-22hodin. V den odjezdu lze po check outu (do 11:00) jeste cely den stravit u bazenu. Parkovani je zdarma primo v hotelovem podzemnim parkovisti.

Pujceni kol behem pobytu, ktere jsme meli v cene jsme nevyuzili. Hotel je umisten vysoko v kopcich a prevyseni je opravdu vysoke. Pro cely hotel je k dispozici cca 5kol a kvalita je prumerna.

Šárka P., 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Zdraviliški Dvor

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásná dovolená, služby hotelu super, velice milý personál. Díky obrovskému aquaparku rozhodně doporučuji pro rodinu s dětmi, určitě se...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, služby hotelu super, velice milý personál. Díky obrovskému aquaparku rozhodně doporučuji pro rodinu s dětmi, určitě se sem vrátíme! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje bylo v pořádku, sice starší nábytek ale posloužil naprosto dostatečně, přístýlka pro dítě tedy nic moc, šlo o rozkládací křeslo, které bylo už dost staré.. jinak ale pokoj čistý, úklid probíhal denně.

Strava
Za nás tedy super, asi zatím nejlepší polopenze co jsme kdy měli. Ke snídani ovoce, zelenina, vajíčka, šunky, sýry, párky, vločky, palačinky... Večeře několik druhů masa, ryba, těstoviny, několik příloh, 2 polévky, zelenina, ovoce, dortíky. Vybere si každý. Dobře dochucené a žádná mastnota jako jsme zažili často jinde.

Služby hotelu
Velice ochotný personál, v pohodě jsme se domluvili anglicky, vše zařídili, stále s úsměvem. Rychlost s jakou uklízeli celý hotel, jak obsluhovali u večeře.. vážně nás to překvapilo. Bazén u hotelu mimochodem pecka. Všichni byli v aquaparku, takže u bazénu max 10 lidí, většinou méně, paráda

Pláž
K letní riviéře, neboli mega aquaparku jsme šli asi 5 minut a nedá se popsat jak moc vyžití se zde nachází. Dcera neměla dost ani po týdnu a i my jsme si po letech zajezdili na tobogánech. Zde bylo lidí mraky ale díky obrovskému prostoru to nebyl problém.

Lucie H., 14.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Čatež

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel je postavený v údolí, okolo jsou jen přívětivé stráně, i z bazénů se díváte buď do vinic nebo do zalesněného kopce, klid, pohoda....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je postavený v údolí, okolo jsou jen přívětivé stráně, i z bazénů se díváte buď do vinic nebo do zalesněného kopce, klid, pohoda. Hodně míst na parkování, skvělá recepce i obsluha. I přes velkou návštěvnost bazénů je spousta místa na ležení, občerstvení u bazénů čisté a dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl hodně velký, měli jsme výstup na terasu. Koupelna čisťoučká, prostorná. Celý hotel působí nevtíravě elegantním a přitom přívětivým dojmem.

Strava
Jako vždy ve Slovinsku: Snídaně i večeře bohaté, chuťově skvělé, nabídka vín byla z místní oblasti a výborná. Člověk se víc musí krotit, aby se nesnažil ochutnat všechny dobroty. Vždy večer byl otevřený zmrzlinový box, to bylo dobré pro děti. Využili jsme i sladkou "hodinku" odpoledne v baru, káva s velkým zákuskem za zvýhodněnou cenu nám přišla jako dobrá nabídka pro hosty.

Služby hotelu
Na recepci neuvěřitelně ochotné recepční, nabídky výletů a informace v několika řečech, pohoda. Servis v jídelně a na baru velmi ochotný, lidé byli moc milí.

Pláž
Vnitřní bazény prostorné, vířivky a brouzdaliště pro děti se nám líbilo. I sedací bazény termální vodou. Venkovních bazénů je hodně, od chladnějších kondičních až po vířivky všechno v pořádku. Jediné, co nám vadilo byla netečnost plavčíků, když někdo nedodržoval předepsané zákazy. Když vám skáčou do bazénů na hlavu děti od 17 měsíců do 17 let, není to vážně příjemné. Nikomu nepřeji žádný úraz, ale na tohle by se mělo trochu dávat pozor, zvláště při velké návštěvnosti v horkých dnech.

Prostor saun byl dobře vybavený, terasa venku i vnitřní prostory čisťoučké a opečovávané. Sauny byly jen tři, ale zájem o ně nebyl velký, takže jsme si je užili.

Hotelový bazén byl zvlášť a ten se nám také líbil. Nebyly tam žádné atrakce, ale právě proto byl pobyt u něj klidný a pohodový. I když je menší

Anonym, 08.08.2019, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Resort Glamping Sun Valley Bioterme - Vily (Mala Nedelja)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Super dovča, skvělé vyžití pro děti!

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovča, skvělé vyžití pro děti! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, klima, wifi atd..

Strava
Jídlo dobré, my měli polopenzi vše formou bufetu.

Petra K., 30.07.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Čatež

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den výměna ručníků, láhev vody a ovoce (pomeranče, hrušky, broskve).

Strava
Velmi rozmanitá a chutná . Vždy dostatek. Ráno šampaňské, ovoce, džusy, mléka i sojová, bezlepková strava. K večeři se nápoje hradily.

Služby hotelu
Relax a spokojenost.

Hana B., 26.07.2019, Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Sotelia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemná dovolená, klidná lokalita, výborné vyžití pro děti.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, klidná lokalita, výborné vyžití pro děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně, každý den byl pokoj uklizen, klimatizace byla funkční.

Strava
Strava byla pestrá, vybrat si mohl každý, jídelna byla po rekonstrukci.

Služby hotelu
Z nabízených služeb jsme využívali pouze aquapark (zimní i letní riviéru). Obě riviéry jsou propojeny mostkem, takže návštěvníci nemusejí řešit počet vstupů za den, neboť mezi letní a zimní riviérou se mohou pohybovat neomezeně.

Pláž
Náš pobyt nebyl u moře, proto pláž nemohu hodnotit.

Marie Mazáčová, 25.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Čatež

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Super pro rodiny s dětmi.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pár nocí s dětmi fajn ubytování.

Strava
Velký výběr průměrného jídla.

Služby hotelu
Standardní služby.

Radovan D., 25.07.2019, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Toplice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Příjemný hotel, méně ochotný persovánál, špatně jazykově vybavený.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel, méně ochotný persovánál, špatně jazykově vybavený. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký pokoj, vše uklizené, čisto.

Strava
Velký výběr, vše průběžně doplňováno.

Služby hotelu
Personál neochotný, špatná komunikace. V jídelně nedostatek míst - než jsme dojedli, tak už nás upozorňovali, že bychom měli končit a uvolnit místa dalším apod..

Pláž
Bohužel pršelo, tak jsme byli pouze ve vnitřních bazénech a atrakcích.

Jaroslav, 15.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 10.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Toplice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)