Recenze hotelů
Portorož - Slovinsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Dovolená splnila naše očekávání

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velice pěkné předčilo naše očekávání

Strava
Snídaně, celková spokojenost

Služby hotelu
Velice špatný a zastaralí systém parkování v garáži. Za nemalé peníze každodenní problém u závor při příjezdu i odjezdu.

Rudolf Löffler, 14.09.2021, Datum pobytu: 6.9. - 11.9.2021
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Histrion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celková spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota a vynikající poloha nad mořem.

Strava
Rozmanitá a vždy řádně připravená.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Uklizená,čistota a vždy ráno perfektně připravená.

Alois Holub, 13.09.2021, Datum pobytu: 4.9. - 9.9.2021
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Grand Hotel Bernardin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Moc hezká dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezká dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, moderně zařízený

Strava
Chutná, pestrá, není co vytknout

Služby hotelu
Služby ok, problém byl s místem pro zaparkování auta.

Pláž
Pláž čistá, upravená, moře krásné

Martina Rossmannová, 07.09.2021, Datum pobytu: 30.8. - 3.9.2021
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Staré ale čisté pokoje. Každý den úklid . Cestovní kancelář by vás měla upozornit (nám to neudělala), ze tam není výtah, ale pouze tocite...

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Staré ale čisté pokoje. Každý den úklid . Cestovní kancelář by vás měla upozornit (nám to neudělala), ze tam není výtah, ale pouze tocite schody takže když mate malé dítě v kočárku tak si za ten týden zatrenujete dostatečně.. snídaně, bazény jsme si museli hledat v areálů sami ale jinak super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stačilo

Strava
Snídaně super rozmanité

Služby hotelu
Dobre

Pláž
Super, čistá

Juan Santa Maria, 03.09.2021, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2021
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Villa Barka Apartmanok

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Izola je menší město. Čisté, opravené, moc se nám líbilo. Rezort San Simon je nádherně zelený, čistý. Ubytování v menších budovách nám...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Izola je menší město. Čisté, opravené, moc se nám líbilo. Rezort San Simon je nádherně zelený, čistý. Ubytování v menších budovách nám vyhovovalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, s malou lednicí. Vybavení nové. Pokoj jsme měli s velkým balkónem. Nádhera.

Strava
Snídaně i večeře byli bohaté. Od zeleniny, ovoce po maso a ryby. Večer se podávali zákusky, zmrzliny.

Služby hotelu
Nemuseli jsme nic řešit. Při příjezdu nám bylo vše vysvětleno. Personál příjemný

Pláž
Pláž čistá. Koše se několikrát denně vysypávaly. Na pláž z hotelu je asi 30 m.

Růžena Scholasterová, 19.08.2020, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Depandance Sirena (Izola)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená byla skvělá. Ve vnitřních prostorech jsme museli nosit roušky, ale to nevadilo. Hotel byl plný hostů, čekali jsme, že bude...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá. Ve vnitřních prostorech jsme museli nosit roušky, ale to nevadilo. Hotel byl plný hostů, čekali jsme, že bude poloprázdný. Skvělé jsou procházky do historického města Piran, jezdí tam i zdarma autobus. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní. Vše nové. Na internetu byly ještě staré fotky, teď je hotel nově, až luxusně vybaven. Krásně jsme se vyspali. Měli jsme pokoj č. 368 až nahoře, krásný výhled na moře a lodě.

Strava
Dobrá, bufet.

Služby hotelu
Úklid perfektní. Pokoj jsme dostali až po 14,00 hodině, kvůli důkladnějšímu úklidu (pandemie).

Pláž
Pláž byla čistá, trávník nebo betonové plato. Slunečník se 2 lehátky 20 € za den, tak jsme si kupovali jen za 5 € slunečník a měli jsme svoje karimatky. Nebo jsme chodili před hotel.

Lada R., 04.08.2020, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Histrion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel Apollo je součástí hotelového komplexu Life Class. Celkově je moderní, výborně vybavený s mnoha možnostmi využití volného času....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Apollo je součástí hotelového komplexu Life Class. Celkově je moderní, výborně vybavený s mnoha možnostmi využití volného času. Služby zajišťuje dostatek ochotného personálu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v prostorných světlých pokojích s klimatizací. Úklid každý den. Čisto, ticho.

Strava
Strava zajištěna přímo v hotelu nebo v několika restauracích v okolí. Bohaté snídaně i večeře. Vše chutné.

Služby hotelu
Inzerované služby vesměs splněny. Bohužel ani jedna z možností využití výřivek nebyla možna. Všechny výřivé vany a vzduchová lehátka mimo provoz.

Ostatní splněno bez výhrad. Parkoviště cca 300m od hotelu 5E/noc, komunikace v Aj, Nj. Několik bazénů vnitřních, jeden vnější, slaná voda. Jeden venkovní bazén na terase hotelu. Možnost dokoupení mnoha procedur.

Pláž
Pláž od hotelu vzdálena cca 200m. Uzavřená pláž Meduza s lehátky, deštníky a ručníky za poplatek (5E, 8E, 6E). Dostatečně prostorná.

Ondřej Kolečko, 29.07.2020, Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel zodpovedá 4 hviezdičkám. K dispozícii vnútorné bazény. Očakávala som, že v cene budú aj sauny, ale sú za príplatok. Zamestnanci...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel zodpovedá 4 hviezdičkám. K dispozícii vnútorné bazény. Očakávala som, že v cene budú aj sauny, ale sú za príplatok. Zamestnanci hotela príjemní a ústretoví. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba čistá, voňavá, matrace dobré, mali sme výhľad na more.

Strava
Stravovanie formou bufetových stolov rozmanité - veľká spokojnosť.

Gabriela T., 30.09.2019, Datum pobytu: 21.9. - 25.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Grand Portorož

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená se nám velice líbila, počasí nám take nakonec krásně vyšlo. Vyžití pro malé i velké děti formou vyhrivanych vnitřních bazénů se...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila, počasí nám take nakonec krásně vyšlo. Vyžití pro malé i velké děti formou vyhrivanych vnitřních bazénů se slanou vodou, i hřiště u pláže pro ty nejmenší. Venkovní dětský aquapark super. A ro jsme byli po sezóně. Rádi se vrátíme, a to v sezóně, kdy tamní atmosféra bude ještě lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dostačující, uklizeno, jen mi na pokoji chyběla lednička. Vzhledem k tomu, že jsme měli malé dítě, trošku nás rušily večerní zábavy v okolí, ale to je na dovolené normální????

Strava
Polopenze super, výběr všeho ke snídani i večeři. Ovoce, zelenina, sladké řezy atd.

Služby hotelu
Hotel moc hezký, personál obětavý a příjemný.

Pláž
Pláž betonová se schodky, s dětmi se dalo jít opodál na přístupnější,oblazkovou. Dále do města je i piscita pro děti. Super.

Klára Pilařová, 18.09.2019, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Vile Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 V tomto hotelu jsme byli již 2x a příští rok se plánujeme vrátit, což asi mluví za vše ????

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsme byli již 2x a příští rok se plánujeme vrátit, což asi mluví za vše ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj pro rodinu (2 dospělí a 1 dítě v dětské postylce). Pokoj s velkým balkónem a výhledem na moře, super. Postýlka tedy za příplatek. Každý den úklid a čisté ručníky. Jen ty koberce na pokojích by mohly být čistší...ale chápu, každý tam chodí v botách, jenže já tam vypustila lezouci dítě a hned jsem ji mohla prevlekat.

Strava
Polopenze a velmi pestrá. Vecere: mořské plody, těstoviny, risota, ryby, masa, ovoce, předkrmy, saláty,...opravdu vše a velmi chutné. Snidane: také velký výběr.

Služby hotelu
My jsme při horším počasí využili vnitřní bazén s mořskou vodou, výborný.

Pláž
Hned naproti hotelu travnatá, vstup do vody po širokých schudcich. Kousek dál, vlastně téměř vedle, pláže písčité, vstup opět po širokých schudcich, někde pozvolný (hrubý písek s kaminky, ale tam si hrají deti???? )

Kateřina, 10.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 7.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)