Recenze hotelů
Bohinj - Slovinsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Pro mladé designově nedostatečný, pro nás střední generaci luxusní. Plavecký bazén k dispozici i malá posilovna. Součástí i pingpongový...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pro mladé designově nedostatečný, pro nás střední generaci luxusní. Plavecký bazén k dispozici i malá posilovna. Součástí i pingpongový stůl. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké, čisté, velké pokoje s balkonem. Dalo se sedět i na chodbě v sedačkách. Příjemná domácí atmosféra. Chybí klimatizace a větrák na záchodě.

Strava
Není co vytknout. Nápoje u večeře v ceně včetně piva a vína. Polévky netypické pro českou kuchyni. Výběr jídel rozmanitý, jídla neustále doplňována. Výborný servis. Stálé místo u jednoho stolu :-)

Služby hotelu
Každý den úklid, celkově starší vybavení velmi dobře udržované.

Pláž
Hned v blízkosti hotelu poměrně zalidněná. Opodál lze najít úplně prázdná místa. Nádherná čistá voda, studená, ale osvěžující.

Irena T., 05.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Jezero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Vyborne

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vyborne

Strava
Super

Služby hotelu
Super

Pláž
Super

Miloš Pánek, 23.07.2019, Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Jezero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená v krásném prostředí pro pohodáře i náročnější turisty. V teplém počasí možnost koupání v jezerech s průzračnou vodou

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v krásném prostředí pro pohodáře i náročnější turisty. V teplém počasí možnost koupání v jezerech s průzračnou vodou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování přímo u jezera v centru turistického dění.

Strava
Strava polopenze odpovídala kvalitě hotelu. Uvítali jsme nápoje u večeře v ceně polopenze ( pivo, limo, víno .. - neomezeně )

Služby hotelu
Hotel čistý, denně se měnily ručníky. Personál milý a vstřícný. V hotelu jsme využili jen možnost koupání v hotelovém bazénu.

Pláž
Pláže kolem celého jezera jsou menší, ale o to zajímavější. Přístup do jezera je oblázkový, vhodný i pro děti.

Helena M., 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Jezero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ve Slovinsku najdete vše - čistá příroda, lidé, kteří ji neničí a není jich zde moc ..

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ve Slovinsku najdete vše - čistá příroda, lidé, kteří ji neničí a není jich zde moc .. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Renovovaný hotel přímo u jezera. Ubytování v prostorném pokoji - dosti místa pro 4člennou rodinu.

Strava
Bohatý výběr v rámci polopenze. Nápoje v ceně.

Služby hotelu
Bazén

Pláž
Bohijn je čistota sama … chce to boty do vody (kamínky a kameny).

Pavel Štádler, 02.07.2019, Datum pobytu: 23.6. - 27.6.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Jezero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásná oblast hotelu,servis hotelu odpovídá počtu hvězd.

Strava
Strava byla výborná švédské stolování snídaně super na co si člověk vzpomene :-) a večeře ještě lepší stolování o několika chodech plus spousta salátů a sladký bar top.

Služby hotelu
Služby hotelu super výhodou propojenost s aquaparkem.

Vojtěch Kopeček, 01.07.2019, Datum pobytu: 24.6. - 28.6.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Bohinj Eco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Pohodová dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ok

Strava
Strava byla výborná a pestrá personál byl skvělý.

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Je to horské jezero takže vodu vyzkouší jenom otužilci ale tak nádherně čistou vodu jsem snad neviděl.

Petr P., 20.05.2019, Datum pobytu: 11.5. - 17.5.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Jezero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,2 Krasna dovolena. Meli jsme kola takze aktivni. Nadherna priroda a pekny cyklostezky. Vrele doporucuji

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krasna dovolena. Meli jsme kola takze aktivni. Nadherna priroda a pekny cyklostezky. Vrele doporucuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez problemu,ciste, funkcni

Strava
Meli jsme vlastni. V restauraci vari dobre

Služby hotelu
Bezproblemovy. Kladny pristup

Pláž
Nadherne jezero bez omezeni. Krasne cista a vonava voda. V cechach jsem nikde na takovou nenarazil. Vedlejsi komercni jezero plne turistu takovou vodu nemaji. Byli jsme se tam podivat

Jiří Němec, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Triglav

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Měli jsme se tady nádherně, denně jsme chodili v horách na výšlapy,

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme se tady nádherně, denně jsme chodili v horách na výšlapy, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v příjemném hotýlku....spokojenost, denně nám uklízeli pokoj, čistý a voňavý

Strava
Strava byla pestrá a chutná...

Služby hotelu
Služby hotelu výborné i v době, když měli hodně pilno , tak byli stále vstřícní a hezky se k nám chovali.

Pláž
Na pláži jsme nebyli..využili jsme jen turistiku v horách

Tomáš S., 17.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Tripič

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená proběhla naprosto v pohodě, předčila naše očekávání, i když jsem jednou v hotelu již byla

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla naprosto v pohodě, předčila naše očekávání, i když jsem jednou v hotelu již byla Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi mile nás překvapilo, že i když jsme měli pro dceru rezervovanou přistýlku, dostali jsme větší pokoj, kde měla svůj koutek za skleněnými dveřmi, dokonalé!

Strava
Strava výborná, místní speciality, vše čerstvé, chutné, super, velmi milá obsluha

Služby hotelu
na vysoké úrovni

Pláž
aquapark u hotelu jsme využívali každý den, naprostá spokojenost

Irena Rýdlová, 12.07.2016, Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Bohinj Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)