Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Slovinsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Celkově jsme byli spokojení.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně, jen nás překvapilo, že apartmán byl bez balkonu, který jsme výslovně požadovali a v CK nás ubezpečili, že budeme mít apartmán s balkonem. Také nás na závěr překvapila cena za úklid apartmánu se kterou jsme nepočítali.

Strava
zájezd bez stravy

Služby hotelu
standartní - nic nám zde nechybělo

Pláž
xx

Jan Martínek, 03.09.2018, Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Julské Alpy, Hotel: Kaninska Vas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Bungalow byl starsi, ale cisty. Skoda jen, ze za celou dobu neprevlekly postele. Jidlo bylo fajn. Teemaly neskutečně super.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Bungalow byl starsi, ale cisty. Skoda jen, ze za celou dobu neprevlekly postele. Jidlo bylo fajn. Teemaly neskutečně super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokojik maly, postele nikdy neprevlekly :(

Strava
Svedske stoly vzdy plne a jidlo dobre.

Služby hotelu
Vsichni moc mili a snazivi.

Pláž
Koupani predcilo ocekavani. Moc jsme si to uzili.

Lenka Tesaříková, 03.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Bungalovy Termal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Prostě 4 hvězdy jsou poznat.Služby pozorné,ale neobtěžující.Bungalov na úrovni hotelového pokoje,ale větší,lepší o venkovní...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Prostě 4 hvězdy jsou poznat.Služby pozorné,ale neobtěžující.Bungalov na úrovni hotelového pokoje,ale větší,lepší o venkovní posezení.Akorát dále na stravu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na úrovni.

Strava
Pestrá.

Služby hotelu
Prostě 4 hvězdy.

Pláž
Pro mne v bazénu u hotelu příliš teplá voda,38 C.

Jaroslav Vrbský, 31.08.2018, Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Bungalovy Prekmurska Vas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 hotel ako tak zodpoveda 4hviezdickam. sluzby vramci hotela su podpriemerne hlavne kvoli tomu ze plaz nie je v cene, Strava je malo...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
hotel ako tak zodpoveda 4hviezdickam. sluzby vramci hotela su podpriemerne hlavne kvoli tomu ze plaz nie je v cene, Strava je malo vyvazena. NA HOTEL TEJTO KATEGORIE SOM CAKAL VIAC Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubyHotel tejto kategorie by nemal mat tolko nedostatkov. balkomove dvere sa dali ledva otvorit. V kupelni bol pokazeny odtok vane

Pláž
dostupnost plaze v ramci hotela je dobra ale len za poplatok. pred rokom to bolo v cene. Nikto nas na to neupozornil ze sukromna plaz uz nie je v cene

Anonym, 29.08.2018, Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Grand Hotel Portorož

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Okolí jezera Bled je nádherné, pobyt se nám velice líbil, vzhledem ke vzdálenosti ideální místo pro rodinu nebo cestování se psem.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Okolí jezera Bled je nádherné, pobyt se nám velice líbil, vzhledem ke vzdálenosti ideální místo pro rodinu nebo cestování se psem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování moderní, čisté, velmi dobrý servis, ochotný, příjemný personál.

Strava
Jídlo v hotelu velmi dobré, rozmanitý výběr. V okolí mnoho restaurací a taveren, kde si můžete dát čerstvé ryby a jiné místní speciality.

Služby hotelu
Velice příjemný, profesionální a ochotný personál. Bez problémů se domluvíte anglicky i německy.

Pláž
Pláží okolo jezera Bled je několik s velmi dobrým přístupem do vody. Voda je krásně čistá, jezero má štěrkové dno.

Martina K., 28.08.2018, Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Golf Hotel Bled

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Hotel ve velmi klidné oblasti. Od hotelu se změnila silnice v cyklostezku a vycházkovou promenádu, takže tam byl úžasný klid. Jen přes...

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel ve velmi klidné oblasti. Od hotelu se změnila silnice v cyklostezku a vycházkovou promenádu, takže tam byl úžasný klid. Jen přes ulici (pár aut za hodinu a místní bezplatný autobus do Koperu) koupaliště se službami, sprchami. Moře čisté, hodně stromů, mohli jsme být ve stínu, to bylo fajn. Byl tu i plavecký kondiční bazén. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly menší, ale klidné, čisté, vybavené. Balkon velký a prostorný, s výhledem. Pokojské vše udržovaly v naprosté čistotě. Koupelna čistá, menší. Snesla by jen trochu údržby - držák na sprchu nebyl a umyvadlo odtékalo obtížně.

Strava
V termínu, kdy jsme byli v hotelu, bylo opravdu horko, ale snad by měla jídelna zvládnout chlazení sýrů, másla a uzenin ke snídani. Večeře nás zklamaly, dalo se sice vybrat, ale když máte nakrájená rajčata evidentně neumytá, nepotěší vás to. Z udušených neloupaných brambor nebylo manželovi zrovna dobře a to není přehnaně náročný. Dalším problémem byly plastové kelímky na džusy, ale i u snídaně na kávu a čaj. Když došly hrnky. Tohle hotel se třemi hvězdičkami přece nemá za potřebí. Chápu, že hodně jsou hosty rodiny s dětmi, které sem tam něco rozbijí, ale nic se nemá přehánět. Ani šetření.

Služby hotelu
Bazény vnitřní i venkovní byly bezva! Vířivky také, pro malé i velké návštěvníky dost místa na ležení, bistro. Tahle část hotelu se nám moc líbila, vše dobře vybavené, velká pohoda.

Pláž
Lidí na pláži sice bývalo hodně, ale vždycky se to tak nějak rozptýlilo, v pohodě. Plavčíci zasahovali rychle kdykoli se jim něco nezdálo, bylo to profesionální, to se mi líbilo. I popelnice se vyvážely docela často, nikde se neválely odpadky.

Jindra V., 28.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Hotel: Aquapark Žusterna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Příjemné prostředí, které bych ale doporučila spíše těm, kteří vyžadují klidné prostředí. Zajímavé možnosti pro pěší turistiku. Termální...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné prostředí, které bych ale doporučila spíše těm, kteří vyžadují klidné prostředí. Zajímavé možnosti pro pěší turistiku. Termální bazény i saunové centrum bez chyby. Lázně jsou umístěny v malé obci, kde nechybí obchody ani restaurace Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a útulné. Škoda jen že v hotelu Park nefunguje recepce, takže veškeré odbavení a informace je nutné vyřídit v hotelu Vita.

Strava
Jídlo bylo dobré, snídaně s větším výběrem než večeře. Obědy byly podávány v hotelu Vita, snídaně a večeře přímo v hotelu Park.

Služby hotelu
Bazény i saunové centrum dobře vybavené.

Marie, 27.08.2018, Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Hotel Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 vše fajn

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vše fajn Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez problémů

Strava
vše nám chutnalo

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
bezva

Ludmila Bustová, 27.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 23.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Histrion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolenou jsem si moc užila a budu ji doporučovat známým.

  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si moc užila a budu ji doporučovat známým. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo moc pěkné, dobře udržované apartmány jsou na neskutečně krásném místě obklopené přírodou, všude voní les a bylinky, v blízkosti je vnitřní i venkovní termální bazén.

Strava
Strava byla pestrá a moc chutná. mimo hotel jsme se snažili ochutnat i slovinské speciality jako je gibanica (závin s trojitou vrstvou náplně - tvaroh, jablka, mák), štruklji nebo kraňskou klobásu, z nápojů pivo Zlatorog z pivovaru Laško a likér z borůvek Borovničke

Služby hotelu
služby hotelu byly skvělé, personál velmi milý, jen úklid nebyl úplně perfektní( nevytírali podlahu v koupelně)

Program poznávacího zájezdu
Program zájezdu i průvodce skvělý

Lada Exnerová, 27.08.2018, Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Terme Snovik

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Velmi vhodná lokalita pro rodiny s dětmi. Tomuto účelu se hotel velmi věnuje. V letní sezoně je k dispozici autobusová linka od hotelu do...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi vhodná lokalita pro rodiny s dětmi. Tomuto účelu se hotel velmi věnuje. V letní sezoně je k dispozici autobusová linka od hotelu do města ekobusy zdarma. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s balkonem je dostačující, nicméně umístění nad pizzerií nás nutilo mít zavřené dveře od balkonu .

Vybavení pokoje slušné, jen nefungovalo odsávání v koupelně.

Strava
Jídlo výborné.

Služby hotelu
Bazény v aquaparku - udržované a čisté.

Pláž
Udržovaná, čistěná již brzy ráno, vhodná pro děti i seniory.

Jiří M., 24.08.2018, Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Hotel: Aquapark Žusterna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bus grátis 3 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622