Recenze hotelů
Slovinsko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,6 Na čtyř * hotel dost chabé, odpovídá 3*

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Na čtyř * hotel dost chabé, odpovídá 3* Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Od 4* hotelu jsme čekali víc.

Strava
Moc nám ani dětem nechutnalo, ale byl alespoň výběr salátů, ale třeba tepla zelenina byla prakticky pořád stejná, ostatní nic moc.

Služby hotelu
Standardní

Anonym, 02.01.2019, Datum pobytu: 26.12. - 30.12.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Wellnesshotel Radin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8 Hotel slušný, 4hvězdičkový standard. Dobré jídlo, nicméně u večeře mi velmi chyběla nabídka nápojů - nebyla k dispozici ani obyčejná voda...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel slušný, 4hvězdičkový standard. Dobré jídlo, nicméně u večeře mi velmi chyběla nabídka nápojů - nebyla k dispozici ani obyčejná voda nebo džus, všechno se muselo objednat u baru. Stejně tak chyběla nabídka připraveného ovoce, na stole byly pouze mandarinky, banány a hrozno, vše v surovém nezpracovaném stavu. Bazény jsou sice vyhřívané (byť za opravdu teplou se dá označit pouze voda ve vířivkách), ale nejde o minerální léčivé prameny. Celkový dojem je nicméně pozitivní a obsah zájezdu odpovídal ceně. Zobrazit celou recenzi

Josef V., 24.12.2018, Datum pobytu: 14.12. - 17.12.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Toplice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Výborná relaxační dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná relaxační dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v malých bungalovech, vlastně taková malá ulice s domečky, přibližně 300 m od 4* Hotelu Termal.

Strava
Stravování formou bufetu, velký výběr místních specialit, každý jen jiná jídla na výběr. Stravování bylo na úrovní. Moje doporučení je chodit na snídaně i večeře cca hodinu po začátku, jinak je tam přetlak hostů.

Služby hotelu
Termály na jedničku, byli v ceně. Pozor na stříbro...nečekaně v sirné lázni zčerná :D

Hotel je připraven na jakákoli Vaše přání.

Jakub K., 12.12.2018, Datum pobytu: 6.12. - 9.12.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Bungalovy Termal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektní bez závad.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Perfektní bez závad. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, čisto teplo pohoda

Strava
Velice chutná, velké porce.

Služby hotelu
Perfekt.

Sjezdovky
Co bylo zasněženo tak jelo, více nestihli a zima je mizerná i tak jsem si pojezdil.

Robert T., 10.12.2018, Datum pobytu: 2.12. - 5.12.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Julské Alpy, Hotel: Krvavec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vynikající,určitě pojedeme znovu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající,určitě pojedeme znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné,čisté.

velmi pěkné čisté.

Strava
Chutná,dostatečná a hlavně bohatá zeleninou a ovocem. Chválíme.

Služby hotelu
Kvalitní

Vlasta Mergenthalová, 21.11.2018, Datum pobytu: 15.11. - 18.11.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Termal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Cena odpovídá kvalitě.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 07.11.2018, Datum pobytu: 28.10. - 4.11.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Lucija

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Pobyt splnil naše očekávání.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt splnil naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení pokoje již bylo lehce opotřebované, ale soc. zařízení, lůžkoviny, ručníky a župany perfektně čisté. Ručníky doplňované.

Strava
Jídlo výborné, všeho dostatek u snídaně i večeře.

Služby hotelu
Personál příjemný.

Zdenka N., 24.10.2018, Datum pobytu: 15.10. - 20.10.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Lipa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkové hodnocení výborné a doporučujeme. Cesta z Frýdku Místku autobusem cca 8 hod s dvěma přestávkami cca po půl hodině a 5...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkové hodnocení výborné a doporučujeme.

Cesta z Frýdku Místku autobusem cca 8 hod s dvěma přestávkami cca po půl hodině a 5 nabíracími místy klientů přes Rakousko (Vídeň). V blízkosti minigolf, kolotoče. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My jsme byli ubytování v bungalovech TN, které byly maximálně 5 minut pěšky k termálům.

Z hotelu Termál se dalo přejít v županu (které jsou v ceně) rovnou do termálů - spojovací chodba až k venkovním bazénům. Recepce OK ochota. Bungalovy dostačující - pouze bez ledničky, hotel nabízel na pokojích miniledničku.

Každý den výměna ručníků dle potřeby. V blízkosti i camp.

Strava
Polopenze v hotelu Termál - formou bufetu. Opravdu skvělé. Velká nabídka.

Snídaně - vejce, vaječina , omeleta, salámy, sýry, párky, klobásy, zelenina, ovoce, více druhů kávy - výborná, více džusů, čerstvá šťáva, čaje, čokoláda, tousty, hodně druhů pečiva, sladké, cukroví.

Večeře - výběr masa, ryby, zelenina, kompoty, ovoce - ananas, mandarinky, jablka, hrušky,pomeranče, banány,kivi, broskve, nektarinky, zmrzlina - více druhů výborná, přílohy - hranolky nečekejte, studený bufet, pečivo, pití - není v ceně. Opravdu velký a chutný výběr.

Služby hotelu
V pořádku. Ochota, milý personál.

Pláž
Termály výborné. Léčivá voda hodně tmavá - kryté i nekryté prostory, hodně bazénů - teplých, lehce studených - opět kryté i nekryté, vířivky, tobogány, bazény pro malé děti, Zázemí - všechno v pořádku, uklizelo se - WC, sprchy uvnitř i venku, šatny, převlíkárny, skřínky na zamčení a uložení věci vše na čip, který dostanete v ceně.

Spousta lehátek uvnitř i venku vše bez placení. Prostory kolem bazénů. Velká plocha. Restaurace. Hotel má taky vnitřní bazén, vířivku a saunu.

Milka M., 08.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Terme

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Pěkné a čisté ubytování, pestrá nabídka jídel.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné a čisté ubytování, pestrá nabídka jídel. Zobrazit celou recenzi

Pavla Z., 03.10.2018, Datum pobytu: 26.9. - 29.9.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Savica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Vile park je obrovský resort s několika budovami a wellnessem. Lokalita hotelu je vynikající, kousek k promenádě podél moře, která Vás...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vile park je obrovský resort s několika budovami a wellnessem. Lokalita hotelu je vynikající, kousek k promenádě podél moře, která Vás zavede do nádherného, historického města Piran. Kde je spousta památek, obchodu, restaurací, kaváren. Anebo pokud půjdete na opačnou stranu, dostanete se do centra Portorož nebo do města Luciija. Nejspíše je to vynikající lokalita i pro cyklisty, na každém kroku jste na nějakého natrefili, nebo natrefil on na Vás. Stejně tak na skutristy. Chodník, nechodník, promenáda, nepromenáda. Jsou všude a je jich moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování mám velkou výhradu. Po přidělení klíčů na recepci a při pohledu na přiřazený pokoj se nám chtělo zvracet. Temná špeluňka, která smrděla "plesnivinou" a po důkladnějším prostudování i plesnivá byla. Takže jsem zavítala na recepci, kde mi bez jakýchkoliv problémů, diskuzí přiřadili nový pokoj. Dle mého ví, co to je zač, ale zkoušejí to, který "hňup" tam zůstane. Nebát se ozvat!!!!!! Nový pokoj byl přímo v hlavní budově, kde bylo evidentně ubytované jen německé osazenstvo. To už byl pokoj, dle mého gusta, světly, voňavý s výhledem na moře.

Strava
Měli jsme polopenzi. Snídaně a večeře byly formou švédských stolů. Jídlo bylo vynikající a vcelku i různorodé. Každý si mohl najít to, co má rád a vyhovuje mu.

Služby hotelu
Po vyřešení problémů s ubytováním. bez výhrad. Uklizeno. Čisto. Obsluha velmi milá. Možná domluva i v češtině.

Pláž
Pláže jsou ve formě vybetonovaných plácků, kde lehátka z desek. Se vstupy do moře za použití schůdků a žebříků. V centru Portorože je písečná pláž, uměle navezena. Písek je jen v oblasti lehátek. Moře čisté, teplota vody příjemná. Koupala jsem se ke konci září a šlo to :-)

Lenka Kutějová, 03.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Vile Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)