Recenze hotelů
Slovinsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená se nám velice líbila, byli jsme naprosto spokojeni, není nic, co by se nám nelíbilo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila, byli jsme naprosto spokojeni, není nic, co by se nám nelíbilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo pěkné, moderní, velmi pohodlné postele. Pokoj byl čistý.

Strava
Jídlo nám chutnalo, velký výběr... Předkrm, polévky, bezmasa jídla, ryby, saláty i moučníky. Měli jsme bufetovou polopenzi s napoji. Sice v nyní v době coronaviru nám jídlo nandaval kuchař, ale to nám vuvec nevadilo. Co jsme chtěli, to nám nandal.

Služby hotelu
My jsme všechny služby hotelu nestihli využít. Spíše jsme poznávali okolí a hory.

Pláž
U jezera jsou menší, ale dostačující pláže.

Radka Pisárová, 07.09.2020, Datum pobytu: 27.8. - 2.9.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Jezero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Izola je menší město. Čisté, opravené, moc se nám líbilo. Rezort San Simon je nádherně zelený, čistý. Ubytování v menších budovách nám...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Izola je menší město. Čisté, opravené, moc se nám líbilo. Rezort San Simon je nádherně zelený, čistý. Ubytování v menších budovách nám vyhovovalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, s malou lednicí. Vybavení nové. Pokoj jsme měli s velkým balkónem. Nádhera.

Strava
Snídaně i večeře byli bohaté. Od zeleniny, ovoce po maso a ryby. Večer se podávali zákusky, zmrzliny.

Služby hotelu
Nemuseli jsme nic řešit. Při příjezdu nám bylo vše vysvětleno. Personál příjemný

Pláž
Pláž čistá. Koše se několikrát denně vysypávaly. Na pláž z hotelu je asi 30 m.

Růžena Scholasterová, 19.08.2020, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Depandance Sirena (Izola)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Voda tekla chvíli studená, chvíli vařící, sprchový kout o rozměrech 40 X 40 cm byl šíleně malý, nedalo se tam pořádně umýt. Toalety...

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Voda tekla chvíli studená, chvíli vařící, sprchový kout o rozměrech 40 X 40 cm byl šíleně malý, nedalo se tam pořádně umýt. Toalety zapáchaly a všude byl prach. Koupelna byla extrémně malá a pokud člověk otevřel dveře, neprošel. Na pokoji není lednice ani minibar, okna nešla otevřít, recepce velice nepříjemná a zaparkovat auto u hotelu bylo nemožné.

Jediné, co mohu pochválit, byla strava a celkově hezká lokalita. Za tuto cenu bych čekala něco jiného. Zobrazit celou recenzi

Strava
Výborné snídaně, velký výběr. Jen káva se nedala pít.

Služby hotelu
O službách nelze nijak zvlášť hovořit. Na recepci čekáte i půl hodiny a nakonec jsou na vás ještě nepříjemní.

Anonym, 17.08.2020, Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Kranjska Gora, Hotel: Alpina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Výborná dovolená pro ty, kteří nechtějí jezdit daleko, vhodné též pro cyklisty.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená pro ty, kteří nechtějí jezdit daleko, vhodné též pro cyklisty. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Premurska Vas apartmány. Bohužel byly do patra, bungalowy dle mého názoru jsou lepší.

Strava
Vynikající, měli jsme polopenzi v hotelu Ajda. Obsluha ochotná.

Služby hotelu
Náramky na vstup do termálů fungovaly bohužel jen u hlavního vstupu, nikoli u blízkého Campingu - tam jsme to měli blíž. Toto by mohli napravit. Jinak spokojenost

Pláž
Pro milovníky koupání skvělé, rovněž tak vnitřní prostory.

Marek Džuvarovský, 11.08.2020, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Ajda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Služby i vybavení, strava vyhovující a odpovídající ceně zájezdu. Bazén - welnes centrum v hotelu perfektní ( obzvlášť při nepříznivém...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Služby i vybavení, strava vyhovující a odpovídající ceně zájezdu. Bazén - welnes centrum v hotelu perfektní ( obzvlášť při nepříznivém počasí ), okolí a příroda perfektní, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Naděžda Suchomelová, 11.08.2020, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Kranjska Gora, Hotel: Špik

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 pěkná dovolená

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V dané době byly k dispozici za cenu i lepší pokoje-dle srovnávačů. Zároveň se Čedoku podařilo nás ubytovat, kde bylo možné a věříme že k nadstandardním službám by přístup byl. Třeba lázně, hotelový bar atd.

Strava
Skvělá místní kuchyně

Služby hotelu
Doporučuji

Pláž
Čisté pláže, program pro rodinu

Anonym, 10.08.2020, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Depandances San Simon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkově jsme byli spokojeni. Personál byl vstřícný a milí.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli spokojeni. Personál byl vstřícný a milí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji u vany šly velmi špatně otáčet vodovodní kohoutky na pouštění vody. Na recepci jsme to hlásily, ale k nápravě nedošlo.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Chyběla černá termální voda, kvůli které jsme tam jeli. Nebyla ani v hotelu, ani v aqvaparku Therme 3000 což nás zklamalo.

Pláž
Nebyla, okolí bazénů bylo čisté.

Tomáš Ragulík, 07.08.2020, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Livada Prestige

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla krásná, treky, jezera a různé přírodní zajímavosti jsou v dojezdove vzdálenosti.. Určitě toto místo doporučujeme a i my...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná, treky, jezera a různé přírodní zajímavosti jsou v dojezdove vzdálenosti..

Určitě toto místo doporučujeme a i my zvažujeme, že se sem příští rok znovu vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto v pořádku., hotel je po rekonstrukci, takže je vše nové a čisté.. Jediné minus bylo malo parkovacich míst u hotelu - auta stojí úplně všude, je téměř nemožné se s autem otočit.. My jsme měli vždy veliké štěstí na posledni volné místečko, ačkoliv to bylo na trávě..

Strava
Měli jsme zaplacené pouze snídaně a ty byly více než dostačující, každý si zde přijde na své..

Jelikož jsme cestovali v době "koronaviru", tak jsme hodně ocenili, že se člověk nemohl prehrabovat v jídle, ale vše bylo predpripravene na talirkach (např. Dvě housky na jednom talířku)..

Za nás to bylo fajn opatření..

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nijak zvlášť nevyužívali, takže nemohu posoudit...

Nicméně na recepci i v restauraci byli všichni moc milí a ochotni..

Nemáme co vytknout..

Pláž
Na jezeře jsou dvě hlavní pláže, na jednu z jich je to od hotelu cca 10 minut, na druhou cca pul hodiny.. Voda v jezeře krásně čistá a tepla..

Je možnost si zakoupit povolenku na chytání ryb, případně půjčit lodicku..

Tereza B., 04.08.2020, Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená byla skvělá. Ve vnitřních prostorech jsme museli nosit roušky, ale to nevadilo. Hotel byl plný hostů, čekali jsme, že bude...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá. Ve vnitřních prostorech jsme museli nosit roušky, ale to nevadilo. Hotel byl plný hostů, čekali jsme, že bude poloprázdný. Skvělé jsou procházky do historického města Piran, jezdí tam i zdarma autobus. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní. Vše nové. Na internetu byly ještě staré fotky, teď je hotel nově, až luxusně vybaven. Krásně jsme se vyspali. Měli jsme pokoj č. 368 až nahoře, krásný výhled na moře a lodě.

Strava
Dobrá, bufet.

Služby hotelu
Úklid perfektní. Pokoj jsme dostali až po 14,00 hodině, kvůli důkladnějšímu úklidu (pandemie).

Pláž
Pláž byla čistá, trávník nebo betonové plato. Slunečník se 2 lehátky 20 € za den, tak jsme si kupovali jen za 5 € slunečník a měli jsme svoje karimatky. Nebo jsme chodili před hotel.

Lada R., 04.08.2020, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Histrion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel Apollo je součástí hotelového komplexu Life Class. Celkově je moderní, výborně vybavený s mnoha možnostmi využití volného času....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Apollo je součástí hotelového komplexu Life Class. Celkově je moderní, výborně vybavený s mnoha možnostmi využití volného času. Služby zajišťuje dostatek ochotného personálu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v prostorných světlých pokojích s klimatizací. Úklid každý den. Čisto, ticho.

Strava
Strava zajištěna přímo v hotelu nebo v několika restauracích v okolí. Bohaté snídaně i večeře. Vše chutné.

Služby hotelu
Inzerované služby vesměs splněny. Bohužel ani jedna z možností využití výřivek nebyla možna. Všechny výřivé vany a vzduchová lehátka mimo provoz.

Ostatní splněno bez výhrad. Parkoviště cca 300m od hotelu 5E/noc, komunikace v Aj, Nj. Několik bazénů vnitřních, jeden vnější, slaná voda. Jeden venkovní bazén na terase hotelu. Možnost dokoupení mnoha procedur.

Pláž
Pláž od hotelu vzdálena cca 200m. Uzavřená pláž Meduza s lehátky, deštníky a ručníky za poplatek (5E, 8E, 6E). Dostatečně prostorná.

Ondřej Kolečko, 29.07.2020, Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2020
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)