Recenze hotelů
Slovinsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Výborná dovolená, vhodná zejména pro rodiny s dětmi (od 0 - ).

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená, vhodná zejména pro rodiny s dětmi (od 0 - ). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, pěkné, denní úklid. Naprosto v pořádku.

Strava
Vynikající, každý si vybere to, co mu vyhovuje.

Anonym, 31.10.2019, Datum pobytu: 25.10. - 28.10.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Toplice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená se nám líbila, ubytování, bazény i prostředí byly skvělé.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, ubytování, bazény i prostředí byly skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pro mne pohodové, koupelna i vybavení pokoje standardní. Co mi vadilo bylo, že přístup na pokoj v den příjezdu odblokují opravdu až ve 14.00, jak je psáno, i když je pokoj dávno volný a nachystaný. Další věc co člověku vadí je, že v popisu hotelu se píše, že na pokojích je lednice, ale už se tam nepíše, že si do ní člověk nesmí nic dát, jelikož je plná produktů hotelu za né zrovna nejlevnější ceny ( např. 2dl minerální neslazené vody za 2.50 eur) a výslovně je na papíře napsán zákaz dávat do lednice něco vlastního.

Strava
Strava v podobě polopenze byla exkluzivní, bez výhrad v podobě švédských stolů s velkým výběrem. Opět bych, ale měl malou výhradu, protože když člověk příjde do jídelny a nemá si kam sednout, tak je to špatně, téměř u všech stolů bylo nějaké reservé na různé pokoje a to naprosto chaoticky, vlastní pokoj člověk u žádného stolu nenašel, takže jsme nakonec museli za obsluhou, aby nás někam usadila. Další věc co jsme trochu nechápali byla, že u večeře nebylo žádné pití, jen placené. takže pokud jste měli po večeři žízeň, mohli jste si dát cokoliv, ale koupit si to.

Služby hotelu
Personál hotelu byl příjemný a snaživý v tomto směru za jedna.

Pláž
Bazény byly skvělé s dostatečným výběrem a různými teplotami. Výhodou bylo, že nebyly přeplněné a člověk si je mohl užívat plnými doušky. (Podzim)

Miroslav G., 30.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 13.10.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Ajda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Pokoj mohl být líp vybaven.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pokoj mohl být líp vybaven. Zobrazit celou recenzi

Strava
Super

Služby hotelu
Ok.

Pláž
Horší přístup.

Martin K., 13.10.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Hotel: Belvedere Ville (Izola)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Poměr cena-výkon odpovídá. Hotel se nachází přímo u pláže nedaleko přístavního města koper. Pláže jsou vybetonovane, místy oblázkové s...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena-výkon odpovídá. Hotel se nachází přímo u pláže nedaleko přístavního města koper. Pláže jsou vybetonovane, místy oblázkové s úžasné čistou vodou, bez odpadků. Je možnost schovat se i pod stromy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cena odpovídá kvalitě. Meli jsme standardní pokoj bez připlaceneho balkonu. Pokoj byl prostorný a působil čisté. Dokonce v nem bylo misto i na rozložení dětské postylky. Klimatizace a lednice s minibarem součástí. Bydleli jsme v pátém, posledním patře vedle výtahu, který kupodivu příliš nerusil, i kdyz byl hlučný. Někdy byl cítit chlor z hotelového akvaparku, nastesti jen na chodbě a ne v pokoji. Druhy den jsme umazali prosteradlo s po cely tyden nam ho nevymenili, i přesto, ze ustláno bylo kazdy den.

Strava
Mely jsme polopenzi. Snidane byly kazdy den stejne, průměrne. Parecky, slanina, michana vajicka, volska oka, vajíčko na tvrdo. Jeden ci dva druhy pečiva, sladke muffiny a nebo krosanky. Vyber salamu a sýru, cornflaky atp. Maly vyber zeleniny k snídani. Chyběly mi k snídani treba palačinky, aspon jednou, jinak snidane Ok. Pravidelně doplňováno, takze bylo jedno, v kolik přijdete. Večeře byly průměrne, první den jsme byli nadšeni, kazdy dalsi sla ale kvalita dolu. V kuchyni děla asi šikovný kuchař, protože zakomponovat do salátu parky ze snidane, aby chutnal dobre, zvládne málokdo. Jeden vecer byla cibulova polévka, druhy den zeleninova polévka a treti den kremova polévka. Těstoviny z jednoho dne se az napadne podívali těstovinam z druhého dne. To je mozna jeden z rozdílu od petihvezdickoveho hotelu. Každopádně vzdy se dalo vybrat alespoň neco, co zasytilo a bylo chutné. Drinky u večeře nejsou v ceně, ani voda.

Služby hotelu
Hotel nabízí aquapark, který jsme nakonec ani nevyužili. Personal nejen na recepci je moc příjemný. Přerostla v jídelně je taky velmi ochotný a snažily a udržuje pořádek. V hotelu jsme zapomneli dětské capacky a personal nam je poslal zadarmo, to se taky jen tak nevidí.

Pláž
Plaz je hned přes silnici u hotelu. Jedna se o vybetonovane molo se schody do more. Na druhé části je plaz oblázková. Cela plž hotelu je oplocena, nachází se na ni i bar. Za betonem je kus travnaté plochy pokryté stromy, kde se da ležet ve stínu a na měkkém. More teple a krasne čisté.

Adriana U., 06.10.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Hotel: Aquapark Žusterna (Koper)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel zodpovedá 4 hviezdičkám. K dispozícii vnútorné bazény. Očakávala som, že v cene budú aj sauny, ale sú za príplatok. Zamestnanci...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel zodpovedá 4 hviezdičkám. K dispozícii vnútorné bazény. Očakávala som, že v cene budú aj sauny, ale sú za príplatok. Zamestnanci hotela príjemní a ústretoví. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba čistá, voňavá, matrace dobré, mali sme výhľad na more.

Strava
Stravovanie formou bufetových stolov rozmanité - veľká spokojnosť.

Gabriela T., 30.09.2019, Datum pobytu: 21.9. - 25.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Grand Hotel Portorož

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velmi spokojeni !

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi spokojeni ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni v bungalovu, kam bohužel nešlo vůbec sluníčko a byla tam poměrně zima. Jinak nemáme připomínek.

Strava
Neměao chybu !

Zdeňka Poláková, 26.09.2019, Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Termal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,4 Znovu tento hotel nenavštívíme a nikomu ho nedoporučím.

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Znovu tento hotel nenavštívíme a nikomu ho nedoporučím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na každém kroku bylo vidět zastaralé vybavení - nejen samotný pokoj+koupelna , ale i další části hotelu ( co jsme viděli ).

Pokoj:

- prach, koberec špinavý, přikrývka na spaní byla jen povlečená deka, v chodbě nefungovalo světlo

Koupelna s wc:

- málo úložného místa na hygienické potřeby, nefunkčnost větráku, při pozdějším sprchování neteče teplá voda, nedostatečný úklid

Ostatní:

- nefungoval výtah

- velký hluk z ulice (pokoj měl balkón - zaprášený nábytek, nedopalky z cigaret)

Strava
Nemohu posoudit - nebylo využito.

Byla nám nabízena strava (chtěli jsme jen snídaně - bylo nabídnuto :za 12 euro/osoba/den) - za tuto cenu si nakoupíte, jinde najíte a to mnohdy i levněji.

Služby hotelu
Z CK bylo telefonicky slíbeno, že parkování je zahrnuto v ceně ubytování - NEBYLA TO PRAVDA, MUSELO SE PLATIT.

Jinak služba hotelu v oblasti úklidu byla špatná - pokojská přicházela v 8:00 ráno, některý den vůbec.

Pokojová lednička/bar - prázdný.

Pláž
Čistota pláže ( okolní přírody) má vysokou úroveň. Krásné hory, čistá voda.

Bohužel, pokud se ubytujete v tomto hotelu, počítejte s tím,že dojem bude kazit hluk/smrad z aut a že budete v některých místech hledat marně chodníky.

Anonym, 24.09.2019, Datum pobytu: 15.9. - 21.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Trst

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Pěkná dovolená,vstřícný personál,první tři dny horší počasí,ale to nemůže nikdo ovlivnit.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená,vstřícný personál,první tři dny horší počasí,ale to nemůže nikdo ovlivnit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
celý komplex San Simon moc pěkný,náš pokoj patří k těm jednoduším,ale s tím jsme počítali.Pokoj čistý a veškeré služby naprosto v pořádku

Strava
Sravování na nejvyšší počet bodů.Chutná jídla,spousta ovoce,zeleniny i sladkých zákusků.Vše neustále dopňováno i pár minut před koncem vydávání.Obsluhující personál opravdu milý.

Služby hotelu
Služby hotelu na slušné úrovni

Pláž
Pláž jen pár metrů od ubytování,z jedné strany pozvolný vstup do moře,z pravé strany vstup po schodech-to vyhovovalo nám.Voda čistá,teplá,malé mínus jsou medůzky,které ale nijak neohrožují a je na ně upozorněno.

Ivana B., 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Hotel: Park Izola

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 supr dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
supr dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné, ubytovací služby velmi dobré

Strava
pestrá ,chutná a bohatá

Služby hotelu
služby na urovni , negativum uzavřený vnitřní vstup do zimních riviéry

Radislav Myslikovjan, 18.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 14.9.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Toplice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)