Recenze hotelů
Vysoké Tatry - Slovensko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,3 Velká spokojenost, hotel má skvělou polohu, je de fato v samotném středisku Štrbského Plesa. Od hotelu vede mnoho turistických tras,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost, hotel má skvělou polohu, je de fato v samotném středisku Štrbského Plesa. Od hotelu vede mnoho turistických tras, přičemž jedna přímo na Solisko. V ceně ubytování byla i karta se vstupy na hlavní lanovky (Solisko, Starý Smokovec, Skalnaté pleso).

Ve vzdálenosti cca 15-20 km je Starý Smokovec a Tatranská Lomnice, kde je opět velké množství turistických tras. Ve Štrbském Plese je půjčovna kol a dalšího podobného vybavení.

Pro lidi, kteří mají rádi turistiku naprosto ideální a rozhodně se zde nudit nebudou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V rámci kategorie hotelu (3*) jsem byl spokojen. Pokoje standardně a dobře vybavené, většina pokojů má malý balkon. Je třeba počítat s tím, že hotel je již staršího data a tedy by potřeboval trochu zrekonstruovat (stále jsou patrné některé "socialistické prvky" hotelu), ale to nic dle mého názoru nemění na tom, že v rámci své kategorie dostatečně pokryje požadavky hostů.

Negativně hodnotím pouze cenu ubytování, kdy se domnívám, že ve srovnání s Rakouskem či Itálii (hodnocena stejná kategorie hotelů) je cena v poměru s nabízenými službami a vybavením o něco vyšší než by měla být.

Strava
V rámci ubytování jsme měli zaplacenu pouze snídani. Tato byla formou švédských stolů a nabídka byla opravdu velká a myslím si, že by si vybral opravdu každý (prakticky vše co si ke standardní snídani člověk dokáže představit).

K večeři jsme chodili do hotelové restaurace. Zde v jídelním lístku nebyl příliš velký výběr, ale zato kvalita a chuť jídla byla velmi dobrá, rozhodně doporučuji (cenově "horský standard").

Michal R., 15.09.2020, Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Fis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byli jsme velice spokojeni ve všech směrech.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni ve všech směrech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je znát, je hotel je stavěn za minulého režimu - pokoje na první pohled nepůsobí "moderním" dojmem a např. osvětlení by zasloužilo vylepšit. Na druhou stranu to má i své výhody - oddělený záchod od koupelny, v které je vana!, prostorný pokoj i balkon.

Strava
Jídlo v hotelu (polopenze) nám velmi chutnalo a určitě to nebylo jen tím, že jsme na večeře přicházeli většinou po celodenním výletu. K večeři byla vždy polévka, cca 6 různých jídel (z toho typicky 2 sladká), výběr salátů a dezerty - vše formou neomezeného bufetu. Jídla se denně měnila, takže jsme se každý den najedli chutně a do syta. Spíš byl problém se nepřejídat ????

Pití na vlastní účet.

Služby hotelu
Výčet služeb zahrnutých v ceně pobytu byl nadstandardní - bazén 15x6m, tělocvična, ping-pong, posilovna, dětská herna...

Za rozumnou úhradu pak masáže, sauna atd.

Wifi (dostatečně rychlá) ale jen ve společných prostorách či jídelně. Na pokojích ne.

Dámy na recepci byly vždy vstřícné a usměvavé a akceptuji platby kartou.

Martin S., 26.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Hutník II.

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Tato dovolená byla natolik výjimečná, že se nám bude "vysoko nasazená laťka" v budoucnu těžko překonávat. :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tato dovolená byla natolik výjimečná, že se nám bude "vysoko nasazená laťka" v budoucnu těžko překonávat. :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování v pokoji s výhledem do údolí, součástí kterého byl i prostorný balkon. Pokoj byl dostatečně velký, skvěle vybavený.

Strava
Nebylo co vytknout, tato široká a pestrá nabídka musela uspokojit každého.

Služby hotelu
Naprosto bezkonkurenční wellness, a to vše v základní ceně, bez časového omezení. Velice příjemný personál, vtipné animační programy pro děti i dospělé.

Miroslava Kronďáková, 18.08.2020, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Horizont Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Bylo tam fajn.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo tam fajn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, čistý, naprosto vyhovující.

Strava
Snídaně byly moc dobré.

Služby hotelu
Bez problémů.

Irena Škodová, 17.08.2020, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Apartmány Koliba Kamzík

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Spokojenost. Hotel odpovídá ceně i kvalitě. Není to pro náročnou klientelu.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Hotel odpovídá ceně i kvalitě. Není to pro náročnou klientelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postele v pohodě. TV funkční. V koupelně vana - trochu úzká a vysoká. Zásuvky na pokoji staré minimálně 40 let, uvolněné. Divné, že ještě nevyměnili. Dostatečné úložné prostory ve skříních. Nábytek starší, ale nevadil.

Strava
Strava výborná. Není co vytknout. K večeři výběr minimálně z 4 druhů jídel a k tomu další různé přílohy. Zelenina a ovoce také bez problému. K večeři také moučníky (vynikající) - 2 druhy.

Služby hotelu
Vše fungovalo, tak jak mělo. Ochotné recepční. Wi-Fi po celém hotelu zdarma, ale na pokoji chvílemi vypadávala. Bazén hotelu pro ubytované hosty zdarma pouze mezi 7-9h. ráno, nevyužili jsme.

Pláž
Hory - tedy žádná.

Hana S., 31.07.2020, Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Urán

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 10 Naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl naprosto čistý, personál moc milý.

Strava
Stravu jsme si nemohly vynachválit! Skvělé snídaně a naprosto nepřekonatelné večeře.

Služby hotelu
Asi nejlepší byl saunový svět v Borovici. Krásné a čisté sauny, krásný výhled z tepidária, bazén velmi příjemný.

Pláž
v Tatrách bohužel nebyla. Třeba příště.

Veronika W., 17.03.2020, Datum pobytu: 7.3. - 12.3.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Borovica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Očekávání naplněno ve všech směrech.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Očekávání naplněno ve všech směrech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostatečné pro zamýšlené strávení několika dnů v centru Vysokých Tater.

Strava
Polopenze, kvalitní a dostatečná, skvělé polévky !

Služby hotelu
Vesměs příjemný personál (recepční, obsluha v jídelně, plavčice), který vypadal, že nejsou naštvaní, že jsme přijeli.

Pláž
Naprosto ideální poloha, na hotel v centru velehor jsme bez problémů dojeli vlakem.

Karel H., 16.03.2020, Datum pobytu: 9.3. - 12.3.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Urán

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

TL 2020 1 fotografie

Celkem: 10 K hotelu nemám jedinou výtku, vše naprosto perfektní, personál velmi vstřícný a milý. Jídlo dobré, výběr velký,vše na velkou 1*

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
K hotelu nemám jedinou výtku, vše naprosto perfektní, personál velmi vstřícný a milý. Jídlo dobré, výběr velký,vše na velkou 1* Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, každý den uklizený, teplo až moc.

Strava
Strava dobrá, pestrá, bohatá...Vybrat si mohou všichni, nedá se nic vytknout.

Služby hotelu
V hotelu bylo tolik možností vyžití, že jsme je ani všechny nestihli- bazén, bowling, tělocvična,stolní tenis,sauna, masáže atd. Venkovní prostor pro lyžování, bobování i krásné procházky.

V okolí několik nádherných lokalit, které stojí za shlédnutí : Lomnický štít, Skalnaté pleso, Štrbské pleso, které nám při celodenním sněžení připravilo opravdu nezapomenutelný zážitek. V nedaleké Bachledské dolině si vnučky užily i školu lyžování...

Naděžda Pospíšilová, 04.03.2020, Datum pobytu: 24.2. - 1.3.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Hutník I.

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)