Recenze hotelů
Slnečné jazerá - Slovensko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Splnilo očekávání.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Splnilo očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Splnilo očekávání. Odpovídá ceně.

Strava
Bylo bez stravy.

Služby hotelu
Poskytují slevu na vstup do Aquaparku.

Pláž
Cca 100 m od pláže.

Miloš Bžoněk, 02.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Holiday Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Příjemné ubytování.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídající ceně

Strava
Málo rozmanité snídaně.

Anonym, 27.08.2019, Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Zátoka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Bylo zo výborné

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo zo výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Přístup na pláž dobrý, koupání skvělé

Anonym, 26.08.2019, Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Zátoka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Škoda, že hotel končí, byli jsme maximálně spokojeni.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Škoda, že hotel končí, byli jsme maximálně spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování slušné.

Strava
Snídaně by mohly být pestřejší, ale pro nás dostačující.

Služby hotelu
Vše, co jsme potřebovali, zaměstnanci hotelu s námi vyřídili.

Pláž
Pláž horší, v zátoce a jen kamenitá a ve vodě. jelikož je to v zátoce naplavené nečistoty. Takže jsme chodili jinam.

Anonym, 26.08.2019, Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Zátoka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Příjemný personál. Problémy s parkováním, nedostatečná kapacita. Hlasitá hudba z kempu naproti hotelu do 02.00 hodin. V průběhu pobytu...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný personál. Problémy s parkováním, nedostatečná kapacita. Hlasitá hudba z kempu naproti hotelu do 02.00 hodin. V průběhu pobytu zde byly dvě svatby a jedna oslava 50.tin. To neobtěžovalo, ale po návratu z výletu bylo nutné požádat personál o zajištění místa k zaparkování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké plus byl pokoj s balkónem. U stropu byla spousta pavouků. Do místnosti se dostávali i přes zmíněný balkón. Chybí síť do balkónových dveří. Při příjezdu byly na posteli dva ručníky místo osušky a ručníku. Nevyhovující byly i polštáře (zchumlané cosi, co jste pod hlavou ani necítili). I když se snažíte v pokoji trávit co nejméně času, chcete se cítit útulně a nečekat kdy po Vás něco poleze.

Strava
Spokojenost. Každý si našel svoje i když mohla být nabídka pestřejší. Z pečiva nabízeli pouze chléb a vánočku. Postrádali jsme housky, rohlíky nebo tousty. Bílý jogurt nebyl vůbec a corn flakes pouze první den. Je co zlepšovat.

Služby hotelu
Ochotný personál. Služby jsme nevyužili. Raději jsme vyjížděli do okolí. Na parkovišti by měli mít rezervaci místa k číslu pokoje.

Pláž
Pláž u hotelu je přístupná ze dvou míst. Z terasy restaurace a z boku hotelu. Působila pohledově zanedbaně a neviděli jsme tam nikoho se koupat. Raději jsme chodili na veřejnou pláž. Voda je čistá, byla i přijatelně teplá. Je to jezero, kde žijí ryby, kachny a labutě, proto nelze očekávat křišťálovou vodu. Spokojenost byla.

Michaela Hromadová, 23.08.2019, Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Zátoka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolená se nám i dětem líbila,

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám i dětem líbila, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme byli ve vesničce holiday village v apartmánu. Vše bylo čisté a okolí pěkné.

Strava
Stravovali jsme se sami

Lucie Vašková, 23.08.2019, Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Holiday Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Příjemně prožita dovolena

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně prožita dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dostatečně vybaveny pro 4 osoby,vlastni sociální zařízení, cisto

Strava
Jelikož jsme si nevarili, navštěvovali jsme restauraci, kde nabízeli levné menu, mohli jsme si vybrat ze 4 jídel, kterého bylo co se porci týče až moc. Velka spokojenost

Pláž
Pláž jsme měli kousek od ubytování, voda čistá a tepla.

Marek Šteyer, 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Holiday Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Personál ochotný, vstřícný, obsluha skvělá mohu doporučit.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Personál ochotný, vstřícný, obsluha skvělá mohu doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj útulný, s balkonem se standartní výbavou. Jediné co nás zarazilo bylo, že na chodbě před vstupem do pokoje je koberec, který má šílené fleky, jako od vylitého pití či něčeho horšího, vypadá úplně hrozně. Ty fleky jsou v obou nadzemních podlažích, nerovnoměrně po celé délce. Úklid na pokojích by mohl mít větší intenzitu, za celý týden neproběhlo vysávaní, otření prachu, nábytku. Jinak, ale hodnotím ubytování pozitivně, byli jsme spokojeni.

Strava
Všeho bylo dostatek, velmi chutnalo.

Služby hotelu
Na dobré úrovni.

Pláž
Spokojenost. Pokud někdo není spokojen s hotelovou pláží, může využít jiné co jsou v okolí, pláž čistá, kamínkový písek, voda nádherně teplá.

Vladimír N., 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Zátoka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Super dovolená

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů standart, staré koberce.

Strava
Strava výborná, nic nechybělo.

Služby hotelu
Obsluha vynikající.

Pláž
Soukromá pláž hned za hotelem, voda díky řasám kalná.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slnečné jazerá, Hotel: Zátoka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)