Recenze hotelů
Nízké Tatry - Slovensko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Hotel je na výborném místě. V nabídce slibují dovoz na sjezdovku skibusem. Ale už neřeknou, že vezme 8 lidí v určitých časech - to by měl...

  • 6 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na výborném místě. V nabídce slibují dovoz na sjezdovku skibusem. Ale už neřeknou, že vezme 8 lidí v určitých časech - to by měl hotel vylepšit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal, sice starší vybavení, ale byl čistý.

Strava
Nejsem vybíravá, ale byla opravdu průměrná. Neustále chyběly talíře, jídlo pomalu doplňovali. Jinak jídlo bylo chutné. A co mě přijde nefér vůči hostům účtovat si 2 eura za kohoutkovou vodu s citronem.

Služby hotelu
Měli by vylepšit služby skibusu.

Nina, 25.02.2020, Datum pobytu: 19.2. - 22.2.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Nízké Tatry, Hotel: Repiská

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Solidní ubytování, přímo na svahu.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Solidní ubytování, přímo na svahu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr, kvalitní postel

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Vše bez závad

Karel, 24.02.2020, Datum pobytu: 16.2. - 19.2.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Nízké Tatry, Hotel: Sorea SNP

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Kdo nehledá luxus, naprosto v pohodě.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Kdo nehledá luxus, naprosto v pohodě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kdo nehledá luxus, jako já, bude spokojený. V ramci možností dobré, akorát bych vyměnil postele na pokojích. Jsou nepohodlné,kvalita spánku je horší.

Strava
Strava klasická, výběr jidel ujde, snad ke snídani bych to rozšířil o vajíčka a volská oka. Ale každý má jiné chutě.

Služby hotelu
Hotel starší, ale jak jsme psali, kdo nehledá luxus a jede na lyže a chce de slušně najíst a vyspat se, stačí to, ale chtělo by to lepší postele.

Pláž
Pláž v Tatrách nenajdete ????

Vendula Zlobická, 17.02.2020, Datum pobytu: 8.2. - 14.2.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Nízké Tatry, Hotel: Sorea Marmot (Ján Šverma)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 S hotelem a celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Dle původních recenzí jsme neočekávali žádný zázrak, ve výsledku jsme byli mile...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
S hotelem a celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Dle původních recenzí jsme neočekávali žádný zázrak, ve výsledku jsme byli mile překvapeni. Samozřejmě jde o 2hvězdičkový hotel, tak neočekávejte luxusní ubytování a služby. Poměr cena : výkon a při porovnání s cenovými nabídkami okolních hotelů je vynikající.

Hotel je na kraji celého střediska. Na sjezdovku se dá dojít - cca 200 m, ze sjezdovky k hotelu lze dojet na lyžích. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veškeré vybavení hotelu pochází z 80. let. Ale neobjevili jsme žádné poškozené nebo otlučené věci. Vše je udržované a čisté. Pokoj je standardní hotelové velikosti - předsíň s dostatkem skříní a úložných prostor, WC, koupelna se sprchovým koutem, pokoj, kam se pohodlně vejde letiště, stolek, televize a rozkládací pohovka + balkon. V hotelu i v pokoji bylo teplo (v noci až moc, zapomněli jsme si vypnout topení :-)).

Strava
Asi to nejhorší z hotelu, ale určitě to není propadák. Pokud nejste vyloženě vybíraví, tak se určitě dostatečně najíte. Snídaně je bufetovým způsobem, najdete zde základní výběr uzenin a sýrů, cereálie, něco teplého (2-3 věci z někdy zajímavých kombinací - párky, buřty, jelito, vajíčka s těstovinami, vajíčka se zeleninou, těstoviny s tvarohem...), 3-4 druhy čerstvého pečiva, zelenina, káva, čaj, mléko. Hlavní jídlo k večeři si vybíráte z nabídky 3-5 jídel den předem. Jinak je pak k dispozici nějaký předkrm (např. těstovinový salát nebo větší jednohubka), polévka, několik druhů salátů, sladký kompot, něco sladkého nebo ovoce.

Co bych vytkl, je rychlost doplňování jídla. Běžně se stalo, že došlo jídlo na nějakém tácu a dlouho trvalo, než ho doplnili. Kombinace jídel k večeři mi také nepřišla ideální - např. ze 4 nabízených jídel byl 2x podobný plátek masa, z toho jednou s rýží a jednou s opečeným bramborem a pak 2x jídlo s těstovinami nebo 3 ze 4 jídel byly s bramborem/hranolkami.

Služby hotelu
Perfektní je lyžárna, kdy každý má svojí zamykatelnou skříňku, kam dá lyže a lyžáky. Parkoviště je dostatečně velké. Na hotelu najdete bar, kulečníkový stůl, pro malé děti dětský koutek, nabízejí masáže (nevyzkoušeli jsme), internetový koutek. Wifi chytnete na recepci nebo baru.

Sjezdovky
Sjezdovek je dostatečné množství. V naší době nebylo moc sněhu, byl jen technický a bylo v provozu něco málo přes polovinu vleků a sjezdovek. Na dvou lanovkách (Biela Púť a Grand) se tvořily 15-30min fronty, na ostatních to bylo do 5 minut. Ideální bylo lyžování na Lúčkach a Zahrádkach, na vrcholu Chopku byl nepříjmný vítr.

Skipassy doporučuji koupit dopředu na Gopass. My je kupovali cca 1 měsíc předem a ušetřili jsme na dvoudenním skipassu 30 € (74 € vs. 105 € na místě).

Ondřej, 09.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Nízké Tatry, Hotel: Sorea Marmot (Ján Šverma)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel na úrovni

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 4 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel na úrovni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jediná menší vada, že koupelna s WC není vůbec od pokoje hlukově oddělena (jsou jen posuvné dveře, přes které je všechno slyšet). Podobně je dost slyšet i hluk z chodby. Příčinou jsou chybějící dveře mezi chodbou s pokojem.

Strava
Snídaně formou švédských stolů bohaté, na úrovni. Večeře menší výběr a na vysoké cenové úrovni.

Služby hotelu
Asi takové, jaké by v této kategorii měly být.

Sjezdovky
Uměle zasněžena jen jedna trasa (cca 1/10 severní strany Chopku): napřed jen Luková - Priehyba - Jasná (Koliesko) - Biela Půť, pak od soboty i zhora z Chopku. Přitom sjezdovky nebyly denně upravované, připomnělo mi to dávné socialistické časy s permanentními muldami na sjezdovkách (tehdy je srovnával pouze větr).

A za silnějšího větru byl problém se dostat v neděli na Priehybu (spodní stanici Funitelu), protože sedačková lanovka nejezdila a pozemní kabina - šnek to svou pomalostí a malou kapacitou klasicky nezvládala (čekací doba cca 1,5 hod) - hodně lyžařů raději šlapalo hang na Priehybu po svých.

Milan Švábeník, 20.12.2019, Datum pobytu: 12.12. - 15.12.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Nízké Tatry, Hotel: Grand Jasná

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Kvalitní hotel určen hlavně na relaxaci. Nejvíc ze všeho se mi líbilo "nicnedělání" v příjemné atmosféře u krbu v lobby baru.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Kvalitní hotel určen hlavně na relaxaci. Nejvíc ze všeho se mi líbilo "nicnedělání" v příjemné atmosféře u krbu v lobby baru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné a vkusně zařízené.

Strava
Polopenze - snídaně vynikající, není co vytknout. Večeře - deklarují zážitkovou gastronomii, já to hodnotím tak, že kuchař se snaží, ale je mladý (30 let) a ještě mu chybí zkušenosti. Měl by se polepšit.

Sjezdovky
Jasná je jasnou jedničkou na Slovensku co se týká kvantity a kvality sjezdovek, nové apres ski bary a restaurace, super dizajnový nový klub the End určen na pařbu po lyžování, atd., což však znamená sjezdovky plné lyžařů ...

Tomáš K., 18.12.2019, Datum pobytu: 13.12. - 15.12.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Nízké Tatry, Hotel: Tri studničky

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)