Recenze hotelů
Liptov - Slovensko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Dovolená dopadla na výbornou. Klidně bych si ji prodloužila.

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená dopadla na výbornou. Klidně bych si ji prodloužila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme maličký pokoj,který měl okna smerovany do rušné silnice,takže nás ráno v půl sedmé budilo zásobovací auto a dělníci.V pokoji jsme se sotva hnuli.Meli jsme tam manželkou postel,pristylku a dětskou postylku.

Strava
Jídlo bylo perfektní. Bylo z čeho vybírat. I děti si mlsaly.

Služby hotelu
Od uklízečky po recepční vše funguje jak má. ????

Pláž
U bazénu bylo všude čisto.Animatoři skvělý i celkový program.

Jana N., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Bešeňová

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Náš pobyt v hotelu Bešeňová byl velice krátký, jen 3 noci.S ubytováním a hotelovými službami jsme byli spokojeni . Rádi bychom se zde...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Náš pobyt v hotelu Bešeňová byl velice krátký, jen 3 noci.S ubytováním a hotelovými službami jsme byli spokojeni .

Rádi bychom se zde vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování kvalitní. Pokojíček byl sice pro 3 osoby trochu malý /1 dospělý 2 děti z toho 1 na přistýlce/. Čistota v pokoji byla v pořáku.

Strava
Pobyt jsme měli pouze se snídaní, které byly chutné a obsluha byla velmi milá.

Služby hotelu
Služby v pořádku.

Pláž
Jelikož jsme byli ubytování v areálu termálních koupelí, měli jsme přístup velice pohodlný a rychlý.

Jarmila C., 12.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Bešeňová

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Dobré.

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za cenu, kterou jsme zaplatili, bylo ubytování podprůměrné. Očekávali jsme lepší ubytování. Pokoj byl strašně malý a jeho velikost pro dvě dospělé osoby a dvě děti nedostačovala. Jen jsme o sebe zakopávali. V požadavcích jsme měli balkón, nedostali jsme jej. Pokoj byl bez klimatizace, což si myslím, že v dnešní době by mělo být standard. A znovu opakuji, že cena ubytování byla vysoká. Za tuto cenu bychom pomalu měli dovolenou u moře. Jinak byl pokoj čistý, upravený.

Strava
Strava byla naopak výborná. Tady chválím.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Dobrá. Spokojenost.

Helena N., 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 3.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Bešeňová

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Aquapark krásný, ubytování průměrné, bez klimatizace v podkrovním apartmánu.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Aquapark krásný, ubytování průměrné, bez klimatizace v podkrovním apartmánu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměrná úroveň, ale hlavně je hotel bez výtahu, tedy s kufry a kočárky po nepříjemných schodech. Chodby omšelé, pokoje celkem čisté.

Hlavní problém je frekventovaná vlaková trať hned vedle hotelu - v noci peklo.

CK by měla nabízet i výběr orientace balkonu. Kdybych věděla, že si musím pokoj s výhledem do aquaparku objednat, určitě bych to udělala, ale nebylo to zmíněno. Vlaky by nás pak zdaleka tak nerušili.

Strava
Snídaně - vždy jsme něco našli, ale nabídka nenadchla.

Služby hotelu
Aquapqrk je krásný, nabízí animační program pro děti, kontaktní ZOO, dostatek míst k ležení, dobré jídlo. Cenově je občerstvení dražší.

Iva R., 06.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Bešeňová

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená se nám moc líbila.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprostá spokojenost.

Strava
Strava by mohla být pestřejší. Snídaně každý den to samé.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Přístup k bazénům bez problémů,zbytečně moc liďí kteří nejsou ubytovaný v hotelu.

Michal U., 02.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Bešeňová

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Náš turistická akcia s poskytnutými službami vo Fatraparku bola úžasná. Prístup ubytovacieho zariadenia bol perfektný - ochotný, milý,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Náš turistická akcia s poskytnutými službami vo Fatraparku bola úžasná. Prístup ubytovacieho zariadenia bol perfektný - ochotný, milý, priateľský personál. Spolupráca pri vybavovaní akcie bola perfektná, maximálne ústretová. Strava - raňajky formou bufetových stolov a večere - všetko bolo veľmi chutné. Apartmány boli priestranné, veľmi dobre vybavené, čisté, každý apartmán je originálny. Prostredie je krásne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Priestranné izby, veľmi dobre vybavené - kuchynka s riadom, pohodlie, čistota, komfort.

Strava
Raňajky formou bufetových stolov - chutné, dostatok všetkého, večera jednotná - polievka a hlavné jedlo veľmi chutné.

Služby hotelu
Milý, ochotný, ústretový personál. Záujem o zákazníka.

Sportovní náplň kurzu
Turistická akcia, mali sme vlastný program od rána do večera - Prosiecka a Kvačianska dolina, výstup na Choč, Vyšný Kubín - Tupá a Ostrá skala, návšteva kostolíka - pamiatky UNESCO v obci Leštiny.

Anonym, 02.08.2019, Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: APARTMÁNOVÝ DŮM FATRAPARK

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 dovolenka v Bešeňovej bola super. Určite sa budeme opätovne vracať.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolenka v Bešeňovej bola super. Určite sa budeme opätovne vracať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba i kúpelňa bola veľmi pekná, čistá s príjemnou atmosférou. Plus bol i balkón na oddychové posedenie :)

Strava
Raňajky boli super. Dostatočný výber. Plus za miestne produkty - miestne vyrobené syry, jogurty. Bezlepkové pečivo, či kokoseové a orechové mlieka.

Výber jedla v areály kúpaliska bol tiež dostačujúci. Odporúčam pizzu v hospode pri kostole i snacky z baru v hotelovej lobby. :)

Služby hotelu
Pozitívne hodnotím milý a ochotný personál. Služby boli na veľmi dobrej úrovňi.

Výhoda je prístup do súkromných bazénov náležiacich k hotelu.

Plus je i možnosť zapožičania bicyklov na výlety po okolí. Bicykle nám pred jazdou na požiadanie "doservisovali", aby boli ok ako bolo potreba.

Pláž
Vodný park/ termálne kúpalisko Bešeňová hodnotím pozitívne a vraciam sa sem rada.

Je tu široký výber bazénov a atrakcií i pre dlhší pobyt. Kryté bazény a termálna voda poskytujú možnosť oddychu i v chladnejšom počasí.

Pre mňa najväčie plus je saunový svet. Sauny sú roznorodé a veľmi pekne urobené. Pre hamblivejších ľudí sú tu i ochladzovacie sprchy, ktoré sú vždy krytejšie, takže sa nie je čoho báť. Odporúčam navŠtíviť saunu podľa možnosti skorej ráno alebo neskor večer, prípadne viac cez týždeň ako cez víkend - inak može byť celkom dosť "zaľudnená".

Anonym, 31.07.2019, Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Galeria Thermal Bešeňová

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Klid tam nehledejte. Rušné místo plné atrakcí. Stále přistavují. To původní kouzlo se nějak vytratilo. Všude jen platíte a platíte. Po 22...

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Klid tam nehledejte. Rušné místo plné atrakcí. Stále přistavují. To původní kouzlo se nějak vytratilo. Všude jen platíte a platíte. Po 22 hodině ve vesnici není kam zajít. V hotelovém baru se s Vámi rozloučí ve 23 hodin. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu jak na staveništi. Při otevřeném okně se nedá spát. Kolemjedoucí vlaky dělají takový rachot, že jste v no ci každou chvilku vzhůru. Pokoje klasická 3 *, nicméně už by to chtělo rekonstrukci.

Strava
Mastné, málo ovoce a zeleniny, každý den to samé.

Služby hotelu
Na recepci příjemná a vstřícná obsluha.

Pláž
Tobogány super. Stejně tak i saunový svět.

Eduard Vild, 29.07.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Bešeňová

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá aktivní dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá aktivní dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Penzion čistý, pokoje menší. My se chodili poté vyspat, takze pro nás vyhovující.

Strava
Strava jednoznačně fantastická, servirované snídaně i večeře, velmi chutné, paní majitelka uvarila i na přání. Přivezli jsme si kromě polévky i kila navíc ????

Služby hotelu
Nic nebyl problém, majitelka se snažila vždy vyhovět, jednoznačně je paní srdce celého penzionu.

Pláž
Pláž žádná, ale okolí penzionu pěkné, hřiště i trampolina pro deti

Božena Jelínková, 23.07.2019, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Penzion Šindlery

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)