Recenze hotelů
Jižní Slovensko - Slovensko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 ubytovanie v hoteli Diamant bolo dobre, izba mala napr.poskodené žaluzie na balk.dverach a klucka na balk.dverach mala volný kryt co vsak...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
ubytovanie v hoteli Diamant bolo dobre, izba mala napr.poskodené žaluzie na balk.dverach a klucka na balk.dverach mala volný kryt co vsak nebolo až take zavažne, procedury ,stravovanie a služby a ochota personalu to vyvažili.Keb y bolo ubytovanie ako povodne, bol by to dosť velký problem ,nakolko denne dochadzať 1,5 km na procedury ktore boli aj dopoludnia aj popoludni by bolo pre staršich a zle počasie dosť narocné.Každeho tak ubytovaneho je na to treba upozorniť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Staršie,ale s vkusom zariadene

Strava
Dobra, personal ochotný,výber na obed a večeru bol z troch jedal,ranajky formou bufetu

Služby hotelu
Dobre

Eva Adamkovičová, 07.10.2020, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Diamant

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená klidná, bezstarostná, splnila svůj relaxační účel.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená klidná, bezstarostná, splnila svůj relaxační účel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi dobré.

Strava
Strava velmi kvalitní.

Služby hotelu
Velmi dobré.

Vladimír V., 29.09.2020, Datum pobytu: 13.9. - 16.9.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Thermal Varga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ač z venku nevypadá hotel nějak extra tak musím říct že uvnitř vše super a hlavně musím vyzdvihnout obsluhu a celkově milí personál.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ač z venku nevypadá hotel nějak extra tak musím říct že uvnitř vše super a hlavně musím vyzdvihnout obsluhu a celkově milí personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné čisté komfortní

Strava
Jídlo jedním slovem vynikající

Služby hotelu
Služby profesionální vstřícné

Pláž
Nebyla pláž

Radek Skořepa, 23.09.2020, Datum pobytu: 18.9. - 20.9.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Therma Naturmed & Conference

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Ubytování bylo velmi slušné obsluha hotelu byla příjemná.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování bylo velmi slušné obsluha hotelu byla příjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl i s terasou a naprosto mi tohle vyhovovalo.

Strava
Strava formou bufetu snídaně a večeře velice mile překvapila

Služby hotelu
Nemám výhrady ke službám v hotelu co jsem potřeboval vědět hezky mě informovali

Jiří Missig, 22.09.2020, Datum pobytu: 16.9. - 19.9.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Thermal Varga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Doporučuji jako dovolenou pro všechny věkové kategorie!!!

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji jako dovolenou pro všechny věkové kategorie!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné, čisté a s klimatizací...

Strava
Dobrá strava, večeře bez nápojů (není součástí PL). Možnost koupě.

Služby hotelu
Komplexní a bezchybné.

Pláž
Každodenní úklid.

Michaela B., 17.09.2020, Datum pobytu: 11.9. - 13.9.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Thermalpark Hotel a Penzion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Příjemné a čisté prostředí, vstřícný personál, pohoda a klid. Odpočinek jsme si užili.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné a čisté prostředí, vstřícný personál, pohoda a klid. Odpočinek jsme si užili. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.09.2020, Datum pobytu: 3.9. - 9.9.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Penzion Prima

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 V hotelu Orchidea jsme už byli v roce 2018 a po druhé letos. Kvalita hotelu je vždy perfektní. Plánujeme se vrátit i v budoucnu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu Orchidea jsme už byli v roce 2018 a po druhé letos. Kvalita hotelu je vždy perfektní. Plánujeme se vrátit i v budoucnu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou čisté a dobře zařízené. V koupelně vždy čisté ručníky i osušky. Chladnička vždy využívaná, Zajímavostí pro nás bylo, že se hotelové pokoje v horku sami chladí a nemusíme při spaní poslouchat hluk klimatizace jako v jiných hotelích.

Strava
Snídaně i večeře pokaždé pestrý výběr jídel, ovoce i zeleniny. Chuťově výborné a vždy dostatek. V restauraci milý a ochotný personál. Vždy čistě prostřeno a dbá se na hygienu.

Služby hotelu
Milé a vstřícné přivítání v recepci. Na všechny dotazy nám bylo ochotně odpovězeno . Všechen personál se staral o bezproblémové ubytování.

Jitka M., 08.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Orchidea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Skvělá dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme již po druhé a byli jsme spokojeni.

Strava
Strava výborná.

Služby hotelu
Nepoužili jsme žádné mimořádné služby .

Pláž
V termálech je sice hodně lidí, ale nikde se nedělají fronty. Ani na tobogány, ani v restauracích. Všude čisto a přibývají nové atrakce.

Jana V., 01.09.2020, Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Thermal Varga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

bazén s lezeckou stěnou a skokanskými můstky. 1 fotografie

Celkem: 10 Dovolená nám vyšla skvěle, Family resort Patince a okolí je v dobré lokalitě, dobře přístupné a značené.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nám vyšla skvěle, Family resort Patince a okolí je v dobré lokalitě, dobře přístupné a značené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v chatce bylo velice dobré, chatky byly dobře vybavené a zařízené, hlavně čisté, další pozitivum, že areál je oplocen a mají zde přístup jen ubytovaní, takže jsme se nemuseli bát pustit děti ven do areálu

Strava
Dovolenou jsme měli bez stravy

Služby hotelu
přilehlý Wellnes hotel nelze hodnotit, zde jsme byli pouze při vstupu do vnitřních bazénů, případně objednání výletu lodí po Dunaji a další třeba pronájem tenisových kurtů a minigolfu, to jsme byli pouze na recepci, ovšem komunikace s recepčními byla velice příjemná a ze strany recepčních velice vstřícné jednání

Pláž
Termální koupaliště Patince i vnitřní termální bazény ve wellnes hotelu byly krásné, kdy vnitřní bazény měly teplotu vody 31-36 stupňů a pro ochlazení byly dobré venkovní bazény kde byla teplota 26-28 stupňů, takže super

Jitka Machalová, 26.08.2020, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Family Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)