Recenze hotelů
Slovensko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Úžasné.. Člověk úplně vypnul a užíval si jen dovolenou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasné.. Člověk úplně vypnul a užíval si jen dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý a uklizeny a navoneny. Každý den zde uklizeli. Výhled jsme měli na Lomnicky Štít.

Strava
Snídaně i večeře byly formou bufetu výběr velký.

Jídlo dobre a porci si každý na dal sám a mohl kombinovat dle své chutě. Obsluha chodí a odnáší použité nádobí..Doplnuje jídlo do vytrin.. Snídaně je od 7-10h. Večeře pak od 18-20h.... A vaří i obědy.

Služby hotelu
Vyžití je tu dosti i pro rodiny s dětmi.

Bazén, telocvicna..fitko..detska herna a programy pro děti.. Minigolf.. Bowling.. Venkovní hřiště.. Do Lomnice 2 km nejen lesem ale i po silnici.. Každé ráno na recepci zjistíte informace o počasí a lanovkach.

Pláž
V Tatrách pláže nejsou.. Zato výhled na hory byl úžasný

Květoslava K., 15.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Hutník II.

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Na pokoj doporučuji klimatizaci. Při ot. Okně a nedaleko projíždějících nakl. Vlacích to nebylo to prave!!

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Na pokoj doporučuji klimatizaci. Při ot. Okně a nedaleko projíždějících nakl. Vlacích to nebylo to prave!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Absence klimatizace jinak ok.

Strava
Okok

Služby hotelu
Ok

Pláž
Ok

Antonín Šnevajs, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Podhájska, Hotel: Penzion Energy I

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všem vřele doporučuji....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všem vřele doporučuji.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, útulné...

Strava
Ráno výběr a večeře - polévka a hlavní chod, nemělo to chybu, všeho dosti

Služby hotelu
všichni příjemní a obětaví

Lenka Neuvirtová, 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Penzión Bonaparte a Korzika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,5 Hrůza

  • 1 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Hrůza Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrozné, plíseň, netekoucí voda, provizorně a nebezpečně opravovaná elektroinstalace, Vše staré a zašlé.

Strava
Bez stravy

Služby hotelu
Žádné

Pláž
Bez pláže.

Jaroslav Kubánek, 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Nízké Tatry, Hotel: Chata Jarabá

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8,6 Dovolená se nám líbila, splnila naše očekávání , byli jsme tam již přes vaši cestovní kancelář vloni.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, splnila naše očekávání , byli jsme tam již přes vaši cestovní kancelář vloni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté a dostačující , jen bych měla jednu připomínku, bylo zrovna velmi teplé počasí a chyběla nám na pokoji klimatizace.

Strava
Strava byla také dobrá

Služby hotelu
Služby hotelu super

Pláž
V termálu bylo hodně lidí

Jitka Nečasová, 14.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Orchidea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Bolo to podĺa nasich predstáv.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bolo to podĺa nasich predstáv. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nabudúce si zoberieme väčšiu izbu.

Strava
ok

Služby hotelu
ok

Ján Vidovič, 14.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Horizont

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Uzasna dovolena jedna z nejlepsich

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Uzasna dovolena jedna z nejlepsich Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani krasny vsude cisto

Strava
Strava byla uzasna vseho dostatek vybere si kazdy

Služby hotelu
Hotel byl krasny a sluzby v nem na jednicku

Miroslav F., 14.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Nízké Tatry, Hotel: Bystrá

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Dobré

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Dobré

Ivana W., 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Hotel: Thermal (Štúrovo)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Skvělá dovolena

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj Standard nic moc, příště určitě vyberu jiny

Strava
Jídlo vyborne

Služby hotelu
Dobre

Pláž
Bazény skvele

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Patince wellness hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,3 penzion je moderně vybaven, v areálu penzionu vše čisté, mnoho zeleně, možnost využití altánků. Nevýhoda je umístění penzionu cca 1 km od...

  • 8 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
penzion je moderně vybaven, v areálu penzionu vše čisté, mnoho zeleně, možnost využití altánků. Nevýhoda je umístění penzionu cca 1 km od termálek....pokud se jede autem, nelze kolem poledne zaparkovat....parkování plně obsazeno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování vkusné, čisté, využití i balkonu

Strava
měli jsme ubytování bez stravy

Služby hotelu
všimli jsme si, že některé penziony nabízí hostům odvoz k termálnímu koupalůišti i zpět. Zde tato služba nebyla.

Pláž
areál koupaliště má mnoho možností využít stánků s jídlem i pitím, je zde i mnoho stánků se suvenýry atd, čistota areálu - dobrá.

Jiří Petráš, 14.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Jižní Slovensko, Hotel: Penzión Karen

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)