Recenze hotelů
Senegal

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Dovolená se nám líbila, ale hodnotili bychom spíše “neurazí, nenadchne”. Moře bylo studené, takže nic na koupání. Večer (a někdy i...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, ale hodnotili bychom spíše “neurazí, nenadchne”. Moře bylo studené, takže nic na koupání. Večer (a někdy i odpoledne) foukal silný vítr, takže jsme chodili navlečení ve všem, co jsme měli. Čechy v hotelu moc nemusí. Jeli jsme za last minute cenu, takže jsme byli ve finále spokojeni, ale dát přes 20 000/osobu, tak jsme asi zklamaní.

Určitě oceňujeme krásné ubytování a okolí komplexu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se nachází v nádherné zahradě, o kterou se každý den statá množství personálu. Opravdu krása - vše čisté, upravené. Pláž taky moc hezká a čistá, v moři jsme plavali pouze jednou. Slunečníků byl všude dostatek. Bazény super. Byli jsme ubytováni v bungalovu - spokojenost až na šílený zatuchlý vzduch, který se za celou dobu nevyvětral.

Strava
Jídlo bylo chuťově velmi dobré, výběr však není nijak velký - kdo nemá rád ryby a mořské plody, tak si moc nevybere. Velmi pěkné jsou prostory jídelny - výhled na moře, venkovní posezení. Koktejly a alkoholické nápoje se spíše nedaly pít, ale tak tomu bývá u většiny all inclusive všude možně.

Služby hotelu
Každý večer probíhají animační programy, které byly zajímavé svou náplní, ale byly bohužel pouze ve francouzštině. Animátoři nevyplodili ani pár vět anglicky, aby trochu vtáhli do děje i české publikum. Protože člověk nerozuměl, neměl pak chuť se ani zapojit. Celkově Čechy v tomhle komplexu (Senegalu?) zdá se nemají příliš v oblibě a dávají to silně najevo, což nám kazilo celkový dojem z dovolené.

Super byla nabídka vodních sportů zdarma. Využili jsme kakaky, které všem doporučujem.

Pláž
Super, viz. výše.

Anonym, 07.06.2019, Datum pobytu: 20.5. - 28.5.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná dovolená s množstvím výletů. Příště pojedu na delší dobu. Doporučuji vzít s sebou pro děti domorodců bombony, propisky, bloky...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená s množstvím výletů. Příště pojedu na delší dobu. Doporučuji vzít s sebou pro děti domorodců bombony, propisky, bloky apod. Jsou vděčni za každou maličkost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné chatky v ještě krásnější zahradě a k tomu přátelští lidé. Vše udržované v neustálé čistotě.

Strava
Francouzská kuchyně a velký výběr jídel. Škoda že jsem nestihl všechno ochutnat. Každé jídlo byl zážitek. To platí i pro bary.

Služby hotelu
Služby hotelu na vysoké úrovni. Sportovní vyžití, masáže, bary, restaurace, směnárna, plavčíci atd.

Pláž
Dálkové plavání zde není možné, snad jen v laguně za hotelem. Oceán má trochu větší vlny a to svádí k pořádnému blbnutí. Pláž je prostorná a skoro prázdná. Byl jsem zde však mimo hlavní sezónu, před obdobím dešťů (Květen). Počasí krásné a stálé, teplota 28 ve stínu a v noci 21. Pro mě akorát.

Aleš Najman, 24.05.2019, Datum pobytu: 13.5. - 21.5.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 8 Celkově pozitivní dojy z celé dovolené. Ubytování je trošku slabší, pokoje jsou malé, koupelna s toaletou též, vše je cítit zatuchlinou a...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově pozitivní dojy z celé dovolené. Ubytování je trošku slabší, pokoje jsou malé, koupelna s toaletou též, vše je cítit zatuchlinou a ikdyž nebylo období dešťů, tak jsme se ráno budili poštípaní od komárů. Doporučuji vzít si s sebou repelenty. Zahrada, kde jsou umístěny bungalovy je nádherná, celý personál hotelu je velmi ochotný a vstřícný. Jíídlo dobré, ikdyž občas maso nedopečené. Výběr zákusků fantastický. Cestovní kancelář nemá bohužel k dispozici české animátory a francouzští si vás ani nevšímnou, takže veškeré zábavní aktivity v hotelu se Čechů netýkají. Jinak téměř každý večer se konala představení, která byla úchvatná. Jinak voda v oceánu byla podle očekávání studenější a často byly velké vlny. Hotelové bazény nás zklamaly.Jsou zastaralé, odlupující se dlažnice, ve vodě plovoucí uvolněné osvětlení atd. Jinak pohodlná lehátka u bazénů s dostatkem místa. Zájezdy nazízené naším delegátem jsme nevyužívali, hned za bránou hotelu nabízí místní domorodci podobné zájezdy za nižší ceny a vše je bezpečné.Používali jsme hlavně služby místního domorodce, který umí obstojhně česky a zařídil si svou cestovku , stačí mezi posedávajícími domorodci hned u bran hotelu říct Baba a oni ho hned zavolají. Doporučuji si zajet taxíkem do Saly nebo Mbouru. Navštívit místní školu a hlavně přibalit do zavazadel sladkosti, sešity a další pro úžasné a vděčné děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bytování bylo na nižší úrovni, malé pokoje a malé sociální zázemí. Jinak každý den proběhl úklid. Co nám dost vadilo byla zatuchlina, která byla cítit vždy při vstupu do pokoje. Potom také množštví komárů .

Strava
výborná, jen občas nedopečené maso

Služby hotelu
vynikající, velmi ochotný a milý personál

Pláž
čistá

Anonym, 18.05.2019, Datum pobytu: 26.4. - 7.5.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborný

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Dobrá

Milada P., 15.05.2019, Datum pobytu: 26.4. - 8.5.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Pobyt v Senegalu, v hotelu i fakultativní výlety (rezervace Bandia, ostrovy Saloum)...vše předčilo očekávání a bylo to prostě skvělé....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v Senegalu, v hotelu i fakultativní výlety (rezervace Bandia, ostrovy Saloum)...vše předčilo očekávání a bylo to prostě skvělé. Určité obavy z komárů se ani v nejmenším nenaplnily, což mohlo být i obdobím. Během výletů nebo při cestě mimo hotel byla možnost poznat pravou Afriku. Mimo hotel je to zcela jiný svět, který určitě stojí za poznání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na úrovni, pravidelný úklid, výměna osušek dle potřeby, vše bez výhrad. Wifi byla dostupná v restauraci a v okolí všech barů. Sice chvílemi byla dost přetížená, ale funkční.

Strava
Strava...úžasná. Obrovská rozmanitost nabídky, velký výběr ryb, plodů moře, příloh, salátů, francouzských sýrů, zákusků.... V podstatě každý den sice stejná nebo hodně podobná nabídka ale všeho, takže stačilo jen vybírat.

Služby hotelu
Každý večer animační programy, skvěle fungující bary, možnost vodních sportů (kánoe, katamarán apod.)

Pláž
Oceán byl chladnější, ale s tím se v danou roční dobu počítalo. Možnost koupání byla buď na pláži před slunečníky, kde byly jen dva vymezené prostory, které byly při odlivu dost malé, nebo stačilo zajít na pláž mimo hotel (blíž k laguně), kde byla velká písčitá pláž bez kamenů a plavat se dalo kdekoliv. Na pláži byl dostatek slunečníků a lehátek. Hosté se v celém hotelu tak nějak rozplynuly a nikde nikdy nebylo přeplněno.

Jaroslav, 30.04.2019, Datum pobytu: 19.4. - 26.4.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 8,6 dovolenou v tomto rezortu můžu doporučit.Jsou prima vyhřívané bazény,protože atlantik v tuto dobu je studený v ceně jsou katamarány a...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
dovolenou v tomto rezortu můžu doporučit.Jsou prima vyhřívané bazény,protože atlantik v tuto dobu je studený v ceně jsou katamarány a půjčení kanoe. I fakultativní výlety jsou pěkné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v domečcích je spíše pro méně náročné kliety.Je ale blízko k moři Luxusnější ubytování je ve vícepodlažních budovách.

Strava
Strava je dobrá,každý si vybere.Jen mi chybělo odpoledne něco ke kávě.Dělají jen palačinky a vafle.Přitom k snídani je spousta vynikajícího pečiva.

Služby hotelu
Není co vytknout služby hotelu jsou velmi dobré.Jen jeden den na velikonoční pondělí se do hotelu nahrnula spousta arabů,kteří jsou jako vždy a všude nevychovaní a neomalení

Pláž
Pláž je krásná,dlouhá čistá,denně uklizená,každý tady má dostatek prostoru a soukromí.

Otylie Horáková, 30.04.2019, Datum pobytu: 12.4. - 27.4.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,8 naprostá spokojenost s volbou, výborná lokalita i celková úroveń služeb.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost s volbou, výborná lokalita i celková úroveń služeb. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
zvolené ubytování v budově vyhovovalo svým umístěním i dostatečným prostorem a průběžným kvalitním servisem,

Strava
lze jen chválit, nelze nic vytknout. Rozmanitá, dostatečná nabídka. Žádné fronty či problémy s místy v restauraci. Velmi vstřícný a ochotný servis.

Služby hotelu
naprosto bez připomínek, vše fungovalo jak má.

Pláž
Velmi rozlehlá pláž s dostatečným počtem lehátek, žádný stres. Jen je zapotřebí vzít v úvahu částečně skalnaté pobřeží.

Petr Šandera, 23.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 20.4.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 nádherný, prostorný a klidný hotel

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
nádherný, prostorný a klidný hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, vždy upravené okolí,...

Strava
vynikající

Služby hotelu
ochotní na recepci, animátoři bavili po celý den,...

Pláž
čistá, prostorná, klidná

Irena C., 16.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 13.4.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Výborná dovolená - naplánované výlety splnily očekávání

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená - naplánované výlety splnily očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita výborná, výhled na oceán se vyplatil a příplatek nebyl ani tak velký.

Strava
Strava celkem pestrá, jíme hodně ryby a mořské plody a ty byly vždy. Dobré červené víno.

Služby hotelu
Personál ochotný, úklid bez problému, stále čisté ručníky a uklizeno.

Pláž
Pláž u hotelu uklizená - jinak hrůza. Bazen vyhřívaný, bar u bazénu velmi pěkný. Oceán ale studený - tj. 18-20 stupňů což není na koupání ale na osvěžení.

Horymír Dobřický, 14.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 6.4.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7,6 .

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
.

Strava
tepelne pripravovane jedlo bolo vacsinou vychladnute. inak ok

Služby hotelu
.

Pláž
plaz ma celkom dost odpadkov (aj ked sa ju snazia rano cistit), okolie za hotelom je plne smeti. hotelova cast cista. v mori sa neda kupat nakolko su tam velke skaly a obojkovana cast je mala rozlohou cize bez moznosti kupania.

Anonym, 09.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 6.4.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)