Recenze hotelů
Senegal

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Pohodová dovolená, skvělý delegát i když trochu zaváhal, což chápeme, při řešení koronavirové krize, kdy nám včas neoznámil zrušení...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená, skvělý delegát i když trochu zaváhal, což chápeme, při řešení koronavirové krize, kdy nám včas neoznámil zrušení výletu do rezervace."Naštěstí" opatření začali platit až předposlední den a po odletu na poslední chvíli jsme se doma cítili vzhledem k omezením jako by jsme se vrátili z ráje. Zobrazit celou recenzi

Katarína V., 26.03.2020, Datum pobytu: 10.3. - 18.3.2020
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 7,4 Celkově byla dovolená bez problémů.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově byla dovolená bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je rozlehlý, lze říci že jsou všechny pokoje velmi podobné. Některé části hotelu by mohly být opraveny.

Strava
Stravování bylo v pořádku. Podávané snídaně jsou každý den stejné. K obědu a večeři je nabídka široká a vždy si člověk najde to co mu chutná.

Služby hotelu
Bylo by potřeba pořídit nové slunečníky.... u bazénu na cca 65 lehátek je 7 "funkčních" slunečníku a i ty jsou částečně rozbité/různě zlámané... A pokud neumíte francouzsky, tak se pořádně s nikým z personálu nedomluvíte...

Pláž
Přístup na pláž a do moře je nejlepší na jednom místě od plážového baru, jinak na zbytku pláže podél hotelu jsou různé kameny a šutry, přes které se jen obtížně dá přelézt do vody. Tudíž tady by hotel mohl zapracovat na zlepšení.

Jana H., 23.03.2020, Datum pobytu: 10.3. - 18.3.2020
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Fantastická dovolená, pestrá nabídka výletů s výbornou organizací. Kladně hodnotím služby českého delegáta, milý a vstřícný přístup.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolená, pestrá nabídka výletů s výbornou organizací. Kladně hodnotím služby českého delegáta, milý a vstřícný přístup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy v africkém stylu, uvnitř sice tmavší, zasazené ve velmi pěkném prostředí parku, čisté, úklid i výměna ručníků každý den.

Strava
Bohatá strava, zejména kuřecí a ryby, množství ovoce, zeleniny, salátů, sladkých dezertů.

Služby hotelu
Bohatý animační program, vystoupení hostujících tanečních skupin, langustový večer na pláži ( za příplatek ).

Pláž
Krásná čistá pláž, spousta místa, volných lehátek, bar na pláži. Při odpoledním odlivu se zmenšuje možnost koupání v moři, ale v resortu jsou dva dostatečně velké bazény. Pro větší zážitek z dovolené rozhodně doporučuji využít nabídku fakultativních výletů v ceně 25 - 55 euro. Byli jsme na třech a i tak zbylo dost času na poležení u moře. Suvenýry v hotelové prodejně lze platit kartou. Pobyt bez výhrad doporučuji jako skvělou volbu :-)

Ivana Poulová, 10.03.2020, Datum pobytu: 25.2. - 4.3.2020
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

12 fotografií

Celkem: 8,8 Celková spokojenost, byli jsme na 14 dní a za tu dobu jsme stihli jak většinu výletů (i nabídnuté místními lidmi), tak i poznat život...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost, byli jsme na 14 dní a za tu dobu jsme stihli jak většinu výletů (i nabídnuté místními lidmi), tak i poznat život kolem hotelu a hlavně místní lidi, na které bylo třeba si trochu zvyknout ( na tu jejich "kontaktnost")

Atmosféra v resortu byla celkově příjemná.

Delegát Filip - bezvadný, spolehlivý, získali jsme od něj opravdu hodně informací o Senegalu, autobusové přesuny na výletech opravdu využil a celou cestu dokázal poutavě vyprávět o všech možných oblastech života i o historii Senegalu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování - úklid každý den, spokojenost, jen upozornění - je opravdu vhodné si raději cennější věci zamykat v kufru - poslední den jsme zjistili, že z pouzdra, položeného na nočním stolku, nám zmizely náhradní dioptrické brýle, bohužel to bylo v den odjezdu, takže už jsme to nestihli řešit na recepci hotelu ani s delegátem

vybavení pokoje - zcela vyhovovalo, prakticky zařízené (samostatná šatna, příjemná koupelna), příjemná terasa, výhled na moře

Strava
Zcela vyhovující, vybral si každý, obsluha byla většinou velmi příjemná a vstřícná. Poslední den - u jednoho člena naší skupiny zdravotní problém, celou noc zvracení, ale opravdu jsme nebyli schopni identifikovat, z čeho to mohlo být.

Služby hotelu
Animační programy jen ve francouzštině, ale stejně jsme neměli v plánu je využívat. Jinak ale nabídka celkem pestrá.

Pláž
Pěkná, čistá pláž, ale na nějaké velké koupání v oceánu to vlastně nebylo, v rámci resortu byly vlastně jen 2 vstupy do moře. Lehátka - cca od 7 hodin ráno většina obsazená ručníky, takže kdo tohle ráno neřešil, měl smůlu.

Petr K., 03.03.2020, Datum pobytu: 28.1. - 12.2.2020
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (0)

Celkem: 7,4 Krásné ubytování, okolí hotelu včetně pláže udržované a čisté, dobré jídlo. Dovolenou doporučujeme.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Krásné ubytování, okolí hotelu včetně pláže udržované a čisté, dobré jídlo. Dovolenou doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 25.02.2020, Datum pobytu: 7.10. - 15.10.2019
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 milý personál,neustále udržovaná nádherná zahrada, stále čisto

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
milý personál,neustále udržovaná nádherná zahrada, stále čisto Zobrazit celou recenzi

Ubytování
každý den ukliyeno, doplňovaná voda, toal. pap.

Strava
velice bohatá,různorodá nabídka

Pláž
na pláži ochranka, čistá, kameny na "lámání vln", jemný písek

Alena P., 24.02.2020, Datum pobytu: 11.2. - 19.2.2020
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,4 spokojen

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
spokojen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojen

Strava
paráda

Služby hotelu
spokojen

Pláž
pláž i oceán nejsou z mého hlediska vhodné pro milovníky koupání a nějakého čvachtání

Oceán měl 21 stupňů - nemám nárok na slevu??? Slevu mi případně odečtete v zájezdu do Albánie, na který s vámi na podzim jedeme.(berte jako vtip)

Zdeněk Kratochvíl, 24.02.2020, Datum pobytu: 11.2. - 19.2.2020
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená mě příjemně překvapila.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená mě příjemně překvapila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný velký a čistý pokoj s balkonem.

Strava
Pestrá a bohatá.

Služby hotelu
Na úrovni

Pláž
Pláž hned u hotelu, čistá, na šnorchlování to není

Ivana T., 21.02.2020, Datum pobytu: 28.1. - 12.2.2020
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 5,2 kdyz budete jen v hotelu,tyden se tu da prezit,ale mimo hotel spina bordel bida a zebrajici deti,jedno vim jiste senegal uz nikdy vice...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
kdyz budete jen v hotelu,tyden se tu da prezit,ale mimo hotel spina bordel bida a zebrajici deti,jedno vim jiste senegal uz nikdy vice vemte detem bombony atd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel uz ma nejlepsi leta za sebou vse drzi pohromade silou vule v koupelne plisen zadna hitparada pekna zahrada vsude jesterky a vrabci sem tam nejaky cizokrajny fogl

Strava
urcite si kazdy vybere nikdo hlady neumre ercefuryl ten si pribalte do tasky bude se vam mozna hodit my ho kupovali v mistni lekarne urcie pozor na nedopecena masa mimo hotel bych ani radsi nic nejed protoze tam se skryva moribundus na kazdem kroku to uvidite sami v jidelne hejno vrabcu kteri se snazi uzobat co se da a obcas najdete i trus mezi jidlem to asi neni dobre nebo jo?nevim

Služby hotelu
animace funguji ve francouzstine kazdy den se neco deje vylety bud s cestovkou nebo pred hotelem stoji hejno mistnich a ty vas vezmou kam budete potrebovat nas vozil babou je s nim sranda umi dost cesky takze vam o vsem povi

Pláž
hotelova plaz ok plaz u laguny taky ale tam jsou mistni prodejci a nabizeci a ti vam nedaji pokoj na druhou stranu pod vesnici tam mistni zeny v kyblech vylevaji odpad a rackove a potulni psi hoduji i vnitrnosti z kozy jsme potkali tak plavky a hura do vody

Stanislav B., 19.02.2020, Datum pobytu: 11.2. - 19.2.2020
Oblast: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (3)