Recenze hotelů
Zakynthos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,8 Náš apartmán Nikos, který patří (pokud mám zaplacennou ALL INKLUSIVE) hotelu ZANTE SUN byl jednoduše zařízený, ale čistý. Co se týče...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Náš apartmán Nikos, který patří (pokud mám zaplacennou ALL INKLUSIVE) hotelu ZANTE SUN byl jednoduše zařízený, ale čistý.

Co se týče vybavení kuchyňské linky to byla bída.

Přestože jsme v objednávce rekreace neměli uhrazenou stravu, z čehož vyplývalo, že si budeme vařit, bylo málo nádobí - pouze pánev, 1 hrnec, 1 síto a 1 miska. Pouze kuchyňský příbor, žádný otvírák, žádná deska na krájení, žádná mistička na jogurt. Pouze 4 hrnečky, 4 malé skleničky a 4 hl.talíře a 4 mělké. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Shrnuto výše v celkovém hodnocení.

Strava
Bez stravy.

Služby hotelu
Nemohu hodnotit.

Pláž
Nic moc. Málo místa na ležení, většinou ji zaplavovalo moře.

Jan Flaks, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Apartmány Nikos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Příjemná dovolená v klidném destinaci.

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená v klidném destinaci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování průměrné (z druhé strany studia nejsou ohodnoceny ani jednou hvězdičkou, tak co by člověk chtěl). Studio je vybaveno chladničkou, vařičem. Zamrzel nedostatek úložných prostor pro dva lidi (pouze 1 malá skříňka s několika ramínky, jeden noční stolek a polička/botník). Z několika elektrických zásuvek v místnosti fungovala jen jedna. Koupelna je vybavena miniaturním sprchovým koutem vhodným tak pro děti do 15 let (sprchový koutem rozumějte jen nízkou keramickou vaničku s odtokem, namáčklou na záchodovou mísu). Sprchový kout lze oddělit (bohužel i se záchod. mísou) od zbytku koupelny závěsem. Ke studiu patří i celkem rozměrný balkonek se stolkem a 2 židlemi. Od vedlejších balkonů je oddělen nízkou zídkou (cca 1 m), kterou lze bez problémů překročit.

Strava
Stravování (v rámci programu all inclusive) bylo zajištěno v nedalekém hotelu Zante Sun a bylo na vynikající úrovni. Zatím nejlepší s jakým jsem se v Řecku setkal (má čtvrtá dovolená v Řecku).

Služby hotelu
Gina Studios - lze si připlatit klimatizaci a trezůrek. Výměna ložního prádla proběhla během týdenní dovolené 1x. Co mi ale vadilo byla skutečnost, že během dovolená nám jen 1x vysypávali koš s použitým toaletním papírem (toaletní papír se nesmí odhazovat do WC, ale do koše).

Zante Sun - neskutečně přátelský a ochotný personál. V hotelu jsou dva bazény s bary, kdy lidé z Gina Studios mají přístup jen k jednomu (staršímu a menšímu) u staré recepce. Není to na škodu, protože prostředí zde se mi osobně líbilo více než u většího bazénu určenému jen pro hosty hotelu Zante Sun.

Rád bych zde zmínit delegátku cestovní kanceláře Pantour paní Hanku, která naprosto skvěle dokázala téměř okamžitě vyřešit jakékoliv problémy s ubytováním/dopravou/výlety a byla vždy ochotna poradit.

Pláž
Od Gina Studios je to na pláž cca 250 - 300 m. Pláž je několik set metrů dlouhá, s jemným pískem, ale značně úzká (v některých místech moře sahá až k lehátkům a slunečníkům). Boty do moře jsou zbytečné. Vstup do moře je hodně pozvolný, vhodný i pro malé děti. Na pláži i v moři se samozřejmě místy vyskytují chaluhy (někteří lidé se zkušenostmi z Egypta si na to stěžovali). Kromě zmíněných chaluh byla pláž čistá (žádné odpadky). Cena lehátek a slunečníků 5 Eur, nebo pokud patřili k nějakému baru/taverně, stačilo si tam dát drink a pro hosty byly zdarma.

Pavel H., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Gina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolenku sme si užili na maximum a dokonca sme sa zhodli, že to bolo lepšie ako min. rok v 5 hviezdičkovom rezorte na Korfu.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenku sme si užili na maximum a dokonca sme sa zhodli, že to bolo lepšie ako min. rok v 5 hviezdičkovom rezorte na Korfu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie super. Rodinný hotel, kde pracuje celá rodina. Ľudia stále usmiaty. Všetko, čo sme potrebovali ako napríklad vyriešiť nefunkčnosť klimatizácie alebo pripraviť jedlo na nasledujúci deň keďže sme išli na celodenný výlet úplne top. Izba, ktorú sme mali bola veľká, priestranná a čistá.

Strava
Štandardný stravník si vždy vyberie počas celého dňa. Deti možno budú mať menší problém, ale dalo sa vybrať.

Služby hotelu
Úplne bez problémov.

Pláž
Pláž je síce vzdialená 400m od hotela. Piesková s množstvom mušlí.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Garden Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 super dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj normální, žádný zázrak,ale každý den uklizeno

Strava
výborná...veliký výběr

Služby hotelu
služby hotelu fajn

Pláž
pláž u hotelu nic moc, špinavá,kameny..- 15 minut od hotelu lepší písečné pláže...

Andrea Sadleková, 15.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Admiral

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkový dojem z dovolenky bol úžasný. Zvolili sme nie len ležanie na pláži, ale sme aj dosť spoznávali a naozaj krása! Odporúčam si...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky bol úžasný. Zvolili sme nie len ležanie na pláži, ale sme aj dosť spoznávali a naozaj krása! Odporúčam si požičať auto a prejsť cely ostrov, čo sa krásne dá stihnúť za 1 deň a pozrieť niekoľko nádherných miest. Potom tiež odporúčam plavbu loďou okolo celého ostrova, veľa zaujímavostí sa človek dozvie a tie nádhery čo uvidí, no spomienky na cely život. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v Nikos apartmánoch je priemerne. Veľkí záleží od človeka, na čo je zvyknutý, čo mu stačí a podobne. Nie je to žiaden luxus, ale aj napriek tomu sme boli spokojný. My sme boli partia 4 ľudia a teda nám to úplne vyhovovalo mali sme oddelene 2 izby krásnu veľkú terasu plus chladnička kde bol aperitiv čiže spokojnosť. Čistota po príchode bola skvela, uteráky, plachty no upratovanie prebieha len 1 krát za týždeň, takze s tým sa treba zmieriť. Myslím že je to výhodné pre mladú rodinku, alebo priateľov ktorý majú svoje súkromie a nemusia byt v hotelových kuticuach.

Strava
Strava je neskutočná! Už som precestoval rôzne krajiny, hotely a podobne, ale naozaj si veľmi dávajú záležať na strave. Raňajky sú klasické ako v iných hoteloch, na tých sa viac menej nedá nič pokaziť, no obedy a večere boli skvele. Aj miestne špeciality, naozaj rozmanitosť jedál a vyberie si každý. Plus miestnosť kde sa podáva jedlo, všetko je čisté nové naozaj na úrovni. Proste skvele.

Služby hotelu
Hotel v ktorom prebieha stravovanie a celkovo sa využívajú služby all inclusive je od Nikosu naozaj kúsok 3 minuty ladnej chôdze. Hotel má starsiu zrekonštruovanu časť a úplne novú krásu. Vola sa Zante sun. Služby sú super na úrovni, všetci z personálu mili usmievavý, vždy pozdravia a radi pomôžu. Tak isto ak pestré menu baru pri bazéne so skvelým posedením. Nemáme čo vytknúť. Hotel má aj zmluvu s požičovňou aút, super ceny a auto Vám privezú naozaj pod nos, kam si len poviete. Tak isto aj keď sme išli na celodenný výlet dá sa vybaviť aby Vám zabalili balíček jedla, čiže super.

Pláž
V okolí je viac možností pláži, no nám najviac vyhovovala tá ktorá je aj najbližšie asi 50 metrov. Je úzka miestami len na jeden rad ležadiel slnečníkov no úplne super. Krásny výhľad, pozvolný vstup do mora miestami až veľmi ale mali sme neplavca čiže fajn. Vôbec nepreplnene, nestalo sa aby bola hlava na hlave a naozaj klud pokoj, no nám sa veľkí páčilo. Kto by chcel väčšiu širšiu pláž musí prejsť trosku ďalej na Laganas beach, ale myslím si že je to zbytočne.

Mário P., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Apartmány Nikos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkově průměrná dovolená, neodpovídající ceně zájezdu.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkově průměrná dovolená, neodpovídající ceně zájezdu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, ale v noci velmi rušný. Nebylo výjimkou vřískání dětí ve dvě ráno.

Strava
Velmi atypická strava, zřejmě řeckého typu. Velmi kořeněná a většinou kyselená jídla, na které Čech není moc připravený. Snídaně velmi chudá, prakticky bez možnosti kvalitního výběru. (Bez šunky, slaniny, vajíček na měkko, kvalitních párků, bez jakéhokoliv ovoce.)

Služby hotelu
Decentní a poměrně vstřícný přístup personálu - nelze nic vytknout.

Pláž
Písčitá, s velmi volným vstupem do moře - ještě po 100 metrech voda mnohdy do pasu. V důsledku toho poměrně špinavá. Slunečníky i lehátka za poplatek, ale možnost natáhnutí deky či ručníku.

Zbyněk Gofroj, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Majestic Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 V tomto termíne, pre dovolenku s rodinou, ideálne.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V tomto termíne, pre dovolenku s rodinou, ideálne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fajn; všimli sme si, že na izbe neboli žiadne poháre.

Strava
Pestrosť stravy sa prejavovala každý deň, nemali sme žiadne zlé skúsenosti.

Služby hotelu
Wifi pripojenie bolo iba v blízkosti recepcie, iné nedostatky sme si nevšimli.

Pláž
Pláž bola skvelá, s deťmi sme si to naozaj užili.

Peter Lukáč, 15.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Plaza Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Mensi plaz, ale skvela, hotel a prostredi moc krasne. Super bazen. Pokoj jsme prva dostali celkem strasny, ale nakonec po domluve s...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Mensi plaz, ale skvela, hotel a prostredi moc krasne. Super bazen. Pokoj jsme prva dostali celkem strasny, ale nakonec po domluve s manazerkou jsme dostali druhy den lepsi. Takze za me celkove velka spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovali nas prvni den asi v tom nejhorsim, ale po stiznosti pres delegata se dalo dobre domluvit s pani manazerkou a hned druhy den jsme dostali lepsi pokoj.

Strava
Snidane velmi dobre a obcerstveji z mistniho baru naprosto skvele. Restaurace take velmi dobra, ale Tropic bar proste top!

Služby hotelu
Sluzby celkem dobre. Recepce super, jen tedy obcas jsme nemeli z pokoje vyneseny kos..

Pláž
Mensi ale uzasny klid a pohoda.

Olga B., 15.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Gloria Maris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,4 Prijemna dovolenka,kratky tansfer z letiska,krasne plaze,hotel fajn,strava slabsia

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Prijemna dovolenka,kratky tansfer z letiska,krasne plaze,hotel fajn,strava slabsia Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je klasifikovany ako 3hviezdickovy,izby su pomerne priestranne,strohe,denne upratovane.

Strava
Ranajky po celu dobu pobytu rovnake,zo zaciatku je to fajn,ku koncu pobytu sme uz tuzili po nejakej obmene. Obedy a vecere sa miestami tiez opakovali,kuchar varil tak aby sa zjedlo vsetko a tak "recykloval".Casnici zduti.Ovocie len zlty a cerveny melon,denne.Vodu treba kupovat,jhoci v hoteli je stroj s pitnou vodou,ta ma neprijemnu chut

Služby hotelu
Denne upratovane izby,vymena uterakov a osusiek denne,wifi slabeeee

Pláž
K plazi je to blizucko,cca 50m,poloha skvela.plaz uzka,slnecniky s lehatkami za poplatok ale su aj miesta volne na rozlozenie deky. Plaz je pieskova,v mori spociatku pas musliciek a kamienkov,potom uz len cisty piesok,more kludne a krasne priezracne,teple a plytke,pre deti uplne idealne.

Natália S., 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Plaza Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Obed 1 3 fotografie

Celkem: 9,8 Výborná dovolená,předčila očekávání

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená,předčila očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný s dobrým výhledem na moře a okolí, denní úklid a výměna ručníků perfektní

Strava
Strava byla pestrá, chutná, bylo vždy z čeho si vybrat,výborné saláty, chyběl větší výběr ovoce

Služby hotelu
Personál příjemný a ochotný

Pláž
Moře čisté,voda průzračná a teplá, dostačující počet lehátek a slunečníků, přístup do vody trochu obtížný/ doporučuji boty do vody/

Zdeněk, 14.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Belussi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)