Recenze hotelů
Zakynthos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Majitel hotelu a celý personál nad očekávaní skvělí lidé . Menší hotýlek rodinného typu, kde nejde nic vyčíst. Vše skvělé od majitele po...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Majitel hotelu a celý personál nad očekávaní skvělí lidé . Menší hotýlek rodinného typu, kde nejde nic vyčíst. Vše skvělé od majitele po pokojské, všichni každý den s úsměvem na tváři se o nás řádně starali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super

Strava
Perfektní velice chutná a všeho dostatek

Služby hotelu
Služby hotelu nad očekávaní

Pláž
No sice pod zítkou hned moře, nedá se říct, že je tam pláž, ale kamenitý kousek, ale přesto perfektní. V moři cca 3m již písek a plážové boty jsou zapotřebí. To mě a mojí kamarádku nikterak neodradilo, naopak změna, moře čisté, teplé.

Kdo se chce válet na písečné pláži, má to kousek autobusem a úplně zadarmo. Mě toto prostředí vyhovovalo nadmíru. Velká spokojenost a jen opravdová radost z výběru. Kdyby taková dovolená mohla být každý rok, bylo by super. Chtěli bychom příští rok do Španělska-Andalusii, ale jelikož takový malý hotýlek jsme tam ještě nenašli (jen velké hotely, jako malé sídliště) budeme se asi vracet opět do hotelu NEFELLI.

Gerta M., 11.11.2019, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Nefeli

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkově to byla nádherná dovolená.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově to byla nádherná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Zuzana, 06.11.2019, Datum pobytu: 13.8. - 23.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Dinos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená se nám líbila, služby hotelu byly výborně za cenu kterou jsme platili za celý zájezd.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, služby hotelu byly výborně za cenu kterou jsme platili za celý zájezd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme neměli na stranu k bazénu ale na opačnou kde nás kryly stromy a na balkon šlo vidět z chodby. Pokoj nebyl špatný ale dost tmavý. Koupelna také nic moc.

Strava
Jídlo bylo výborné. All inclusive s velkým výběrem masa, zeleniny a příloh.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na výbornou. Ochotný personál a možnost domluvit se na různých věcech.

Pláž
Pláž byla čistá a moře krásně průzračné. Na pláži se nenachází mnoho barů nebo jiných menších obchůdků. Cesta k pláži nebyla sice dlouhá ale i tak jsme s kamarádkou ocenili zdarma dopravu k moři.

Anonym, 01.11.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Zante Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel je velký na klidném místě kousek od městečka.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velký na klidném místě kousek od městečka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový pokoj byl velký, čistý, pravidelně uklízený. Nefunkční výtah (vypadalo to, že tam kdysi byl, ale zbyly po něm jenom dveře), byl jedinou chybičkou.

Strava
Jídlo bylo Na řecké poměry dobré. Trochu mi chyběli mořské plody. Ovoce bylo málo. Zelenina byla čerstvá a dobrá.

Ve svačinovém baru nabízeli pouze tousty. Zmrzlina nebyla dobrá vůbec. Nápoje byly lokální, takže nic moc.

Služby hotelu
Byly OK

Pláž
Konec sezóny se projevil velkým bordelem a žádnými atrakcemi.

Na druhou stranu také velmi nízkým počtem lidí. Dohromady nás bylo na pláži asi deset.

Jakub H., 01.11.2019, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Zante Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8,2 Do uvedeného hotelu jsme přijeli včas, takže doprava z letiště do hotelu byla bez závad.Přijeli jsme však pouze půl hodiny po výdeji...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Do uvedeného hotelu jsme přijeli včas, takže doprava z letiště do hotelu byla bez závad.Přijeli jsme však pouze půl

hodiny po výdeji oběda a dostali jsme pouze kousek oschlé pizzy!Což nás po dlouhém cestování velice zarazilo!

To samé se opakovalo při odjezdu domů, kdy nás odvezli na letiště bez stravy deset minut před výdejem oběda, tak abychom nesmyslně trávili v letištní hale tři a půl hodiny! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je velkou chybou, když při uzavírání smlouvy o zájezdu není zřejmé v kterém patře hotelu budeme ubytováni.Po

registraci v recepci jsme zjistili, že máme pokoj v druhém patře a manželka je nemocná na nohy.V recepci nám však

vyšli vstříc a pokoj nám vyměnili za přízemí.Na pokoji scházely police na uložení drobného ošacení, až do odjezdu

jsme měli košile, trika ap. uloženy v zavazadlech, protože na pokoji byla pouze jedna šatní skříň pro tři osoby.

Sprchovací kout nebyl ohrazen a tak vlhkost z namočených ručníků tam byla po celou dobu pobytu.

Strava
Se stravou, její rozmanitostí a skladbou jsme byli spokojeni.Ocenili jsme dostupnost ovoce a pití po celý den.

Služby hotelu
Obsluha v jídelně byla pozorná a vstřícná neměli jsme k nim výhrady.Celou atmosféru při stravovaní a vlastním ubytování nám kazila místní velmi hlučná hudba, která navíc byla přehrávána na špatném nosiči a tak se během

produkce přerušovala, což přímo trhalo uši.Hlasitá byla tak,že jsem se při kávě na terase museli překřikovat,

abychom se slyšeli.Stěžovali jsme si na tuto situaci v recepci, ale ani recepční tento stav nezměnila.Upozornili jsme i na to delegátku a ta nás odkázala na manažéra hotelu, což jsme odmítli neboť jsme na dovolené a nebudeme řešit takovéto problémy.Jelikož jsme byli poslední turnus odpadla nám i poslední tři dny obsluha baru u druhého bazénu, přestože tam bylo ještě dost hostů.

Pláž
Pláž jsme ani moc nevyužívali, neboť od bazénu do moře to byl jen kousek,jinak pláž byla vcelku dobře udržovaná.

Miluše V., 29.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: White Olive Premium Agios Sostis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,4 Obecně je Zakynthos pěkný, zaráží mne pouze špína a nepořádek mimo letovišť. Zjevně je zde vážný problém se svozem odpadu, při bližším...

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Obecně je Zakynthos pěkný, zaráží mne pouze špína a nepořádek mimo letovišť. Zjevně je zde vážný problém se svozem odpadu, při bližším pohledu jsou olivové háje plné černých skládek. Doporučuji se tedy soustředit spíš na pláže, ty jsou moc hezké.

Pokud se půjčíte auto, pojistěte si ho (a neberte z půjčovny, která pojištění nenabízí). Domácí řidiči prakticky neznají předpisy a řídí se místním zvykovým právem. Ceny za výpůjčku malého auta se hýbou do 30€ na den včetně pojištění s nulovou spoluúčastí. Na Zakynthos nepotřebujete auto na delší dobu než 3-4 dny. Za ten čas jej projedete celý.

Hotel je na fajn místě, není potřeba se obávat vzdálenosti od pláže. Náš pokoj měl skvělý výhled, ale byli tam i takové, které byli otočené na les.

Výlet k pašeráckému vraku za mne nic moc, z dálky je hezčí, pokud se tedy nechcete kochat tisícem turistů fotících se selfíčka. Radši si udělejte výlet na vyhlídku nad vrakem.

Obecně byl Zakynthos fajn a i městečko alykés bylo pěkné. Za týden tato lokalita (celý ostrov) ale vyčerpá svůj potenciál a není důvod se vracet. Pokud ale máte rádi dovolenou na dece u moře, bude se vám líbit i opakovaně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl velikostně fajn, ale měli jsme štěstí. Všechny vedlejší byly o dost menší, neměli předsíň, ani náš výhled na moře. Za nás tedy ok, ale všichni neměli to, co my.

Pokoj byl čistý, postel fajn, trezor zdarma (to není běžné). Možná bychom uvítali ještě nějaký úložný prostor - do polic, které jsou k dispozici 2 kufry prostě nevyložíte.

Koupelna je čistá, bohužel v ní není jakékoliv zařízení, tak máte problém si někam položit i čisté triko k převlečení. Sprchový kout nelze zavřít, po každém mytí je v ní potopa. Teplá voda teče střídavě, obecně je v hotelu asi problém s jejím tlakem.

Loggie byla super, sezení bohužel nepohodlné - na židli se člověk nemohl opřít bez nepříjemného otlaku na zádech.

Strava
Rozdíl mezi tím, jak 4 hvězdy vypadají v ČR a v Řecku poznáte u prvního kontaktu s jídlem. Personál v jídelně stále super, jídlo již bohužel nikoliv. Zjevně bylo používáno omezené množství surovin a strava tudíž nebyla nic moc pestrá. Dezerty jsou úplná tragédie (prefabrikovaný krém na podivném piškotu a jeho variace - vesměs posypáno nějakou chemickou třpytivou dekorací). Všechny denní chody byly bufetovou formou a dvakrát se dokonce stalo, že se u večeře dojídal oběd. Na menu á la carte u večeře (mimo jiné základ pro udělení 4 hvězd u nás) rovnou zapomeňte.

Chuť jídla slabší průměr, prezentace na úrovni závodní jídelny. Saláty jsou docela fajn a popravdě mnohdy jedinou záchranou.

Pokud si objednáte all inclusive a přijíždíte s dojmem, že jste si koupili nejvyšší balík služeb, který hotel nabízí, budete zklamáni. Kafe je pro all inclusive pouze instantní, presso platíte. Pivo pouze horší, lepší platíte. Koktejly pro all inclusive předmíchané v lahvi, za normální platíte.

Vesměs doporučuji si v tomto hotelu zakoupit pouze Bed&Breakfast a najíst se venku. V okolí je spousta fajn míst a nebojte se zkusit streetfoodové stánky, budete mile překvapeni. Oběd v Alykes vyjde kolem 9€ na osobu včetně pití v resturaci, na ulici o nějaké 2 eura méně.

Služby hotelu
Recepční a personál byli ok, pravidelně nám bylo uklizeno. Nic víc asi očekáváno nebylo.

Pláž
V dochozí vzdálenosti je několik pláží, všechny hezké s čistou vodou. Klesání do moře je hooodně mírné - 50m od břehu máte vodu stěží po pas. Zakynthos je malý ostrov, doporučuji půjčit auto a objet pláže po celém obvodu - každá má své unikum.

Veronika B., 25.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 2.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Koukounaria & Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Na dovolené se nám líbilo. Paní delegátka se o nás dobře starala.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené se nám líbilo. Paní delegátka se o nás dobře starala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojení,nejvíce se nám líbil výhled na moře.

Strava
Snídaně na hotelu jsme si vybírali na co jsme měli chuť a vždy jsme si vybrali.V restauraci večeře jsme si objednali na jídelním lístku.Ochutnali jsme řeckou kuchyní ale česká kuchyň je chutnější.

Služby hotelu
Personál hotelu byl příjemný,pokoj uklízený a čistý.

Pláž
Pláž vždy uklízená a lehátka srovnané. Lidi na pláži už bylo méně,proto o lehátka nebyla nouze.

Marta Krupová, 24.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: California Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Na tomto místě jsme byli již podruhé, což asi hovoří za vše. Co se týká výletu, při příletu jsme dostali jejich seznam, my si vybrali,...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na tomto místě jsme byli již podruhé, což asi hovoří za vše.

Co se týká výletu, při příletu jsme dostali jejich seznam, my si vybrali, avšak na schůzce s delegátkou nám bylo řečeno, že do našeho letoviska nejezdí agentura, kterou mají na výlet nasmlouvanou...

Myslím, že když už si dá cestovní kancelář práci s tím, že každému klientovi vytvoří informace do složky, nedá již takovou práci vyškrtat výlety, které se nepořádají v daném letovisku, protože z asi 7mi? výletu jsme si mohli nakonec vybírat ze 4? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel skromnější, ale máte střechu nad hlavou a postel, ve které se vyspíte.

Strava
Snídaně jsou bufetové, řekla bych, že hodně skromné. Čaj, káva, 'džusy' z prášku; plátkový sýr, salám, míchaná vejce nebo fazole, houska, toastový chléb. O ovoci a zelenině nemůže být řeč.

Večeře jsou servírované, docela dobré. Vždy je polévka nebo salát, hlavní chod, kde můžete vybírat asi že 4 druhů a dezert. Pití se již k večeři platilo.

Služby hotelu
De facto jsme od hotelu nic nepotřebovali. Uklizeno denně, povlečení měněno jednou, ručníky také jen jednou....

Pláž
Pláž krásná a relativně čistá, hned u hotelu. Dostatek prostoru i v sezóně. Moře průzračné a teplé.

Anonym, 24.10.2019, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Astoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkově spokojenost, přestože ubytování nebylo s výhledem na moře. Ale času na pokoji jsme zas tolik netrávily. Počasí v srpnu...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojenost, přestože ubytování nebylo s výhledem na moře. Ale času na pokoji jsme zas tolik netrávily. Počasí v srpnu bezmráčkové, po dobu 12 dní jeden mráček zakryl sluníčko na 8 minut !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný, čistý, bohužel výhled do ulice, resp. do korun stromů a křoví. V noci hluk, jezdily auta do 2-3 hod ráno... V 1.patře ubytovaní Češi, druhé patro Rusové, třetí patro Angličani, Němci...

Klimatizace 7euro/den.

Strava
Snídaně v pohodě, večeře dobrá, výběr ze tří jídel... ALE v jednom případě dostala dcera nakyslou omáčku a maso bylo cítit začínajícím zkažením...

Služby hotelu
Žádné jsme nevyužily.

Pláž
Pláž před hotelem tak úzká, že se tam taktak vlezla lehátka na půjčení za asi 6 euro/den . K dispozici bylo na půjčení cca do 10 párů lehátek se slunečníkem.

Vedle mola je veřejná pláž a tam chodila většina hostů....Skvělý přístup do vody, pro děti ideální. Moře i pláž byly čisté.

Dana Švestková, 19.10.2019, Datum pobytu: 16.8. - 27.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Astoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Za vaší nádhernou dovolenou na ostrov Zakynthos do Aparthotelu Piccadily v destinaci Alykanas/Alykes děkujeme.....spokojenost byla veliká...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za vaší nádhernou dovolenou na ostrov Zakynthos do Aparthotelu Piccadily v destinaci Alykanas/Alykes děkujeme.....spokojenost byla veliká a počasí naprosto senzační.Kouzlo Řeckých taveren nám dalo po celodenním odpočinku,nebo výletech na další krásná místa zapomenout na starosti všedních dní.Zakynthos je opravdu zatím z našeho pohledu BEST!!!Děkují a na další dovolenou s CK a CA se bude těšit Jana Vítková s vnučkou Diankou....naše dovolená byla v termínu od 24.9.-4.10.2019 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jednoduché,čisté a protože se nachází v blízkosti řeky,zakoupily jsme si pro klidný spánek prostředek proti komárům...... pak už nám ani hudba či smích rozjařených turistů z okolních taveren nevadila.

Strava
Strava nám vyhovovala a z našeho pohledu je dostačující i pro náročné,kteří se nehodlají přejídat.

Služby hotelu
Drobné nedostatky by se našly jen co se týče úklidu.Možná to bylo tím,že jsme byli poslední turnus a tak se i uklizečka viděla na své dovolené :-) Jinak personál je milý,ochotný,usměvavý a velmi přátelský.

Pláž
Překrásná pláž je nedaleko hotýlku.Moře je nádherně průzračné a čisté.Podél pláže se naskýtá množství občerstvení na každém kroku.Ideální je jak pro rodiny s malými dětmi tak i pro starší občany a to díky pozvolnému vstupu do moře.Voda byla příjemně teplá........na ostrov se určitě někdy rády vrátíme :-)

Jana Vítková, 18.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Apart Piccadilly

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pláž 2 fotografie