Recenze hotelů
Zakynthos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 5.8 Hotel má nejlepší za sebou, nábytek starý. Funguje pouze bar u bazénu od 11.00 do 23.00 pak Vám nalijí pouze čistou vodu. Což při...

  • 4.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel má nejlepší za sebou, nábytek starý. Funguje pouze bar u bazénu od 11.00 do 23.00 pak Vám nalijí pouze čistou vodu. Což při zaplacení all je nevyhovující, protože snídaně končí v 10 hm ,pokud jdete dříve musíte s žízní vydržet do 11. Obědy a večeře jsou podávány ve vedlejším hotelu. Jinak ulice Laganas jsou plné odpadků z překypujících popelnic , takže celkový dojem kazí.....

Je lepší se projít po pláži kde je spousta barů také.. Doporučuji výlet na Navagio pláž , my jsme vzali výlet přes cestovku velkou lodí 33EUR/os, ceny mají stejné jako prodejci ve městě. Naopak za karetami se vydejte malým motorovým člunem 20EUR/os, z velké lodi by jste je nezahlédli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nábytek starý, postele jsou nevyhovující pro postavu vyšší než 180cm - přítel si musel lehnout šikmo i na mou část postele, aby se vešel. Klimatizace funkční - dostanete ovladač a sami si nastavíte.

Strava
Strava byla pestrá. Snídaně rozmanité, výběr z jogurtů , džemů, ovoce, salámů , sýrů, zeleniny, vajíček , párků a klobásek. Obědy výborné , všechny druhy mas včetně ryb , mořských plodů a řeckých specialit, zmrzlina, zákusky a opět spousta dušené i čerstvé zeleniny a salátů. Večeře obdobně. Jídlo bylo výborné.

Služby hotelu
V hotelu funguje recepce, bar u bazénu 11-23h , snídaně od 8-10h. Úklid byl na pokojích mizerný, za 7dnů byl proveden 2x.

Vzhledem k tomu, že v Řecku nemáte házet použitý toaletní papír do mísy , ale do koše - nechutné...

Pláž
Pláž krásná, vzhledem k lehátkům u bazénu, jsme si je na pláži nemuseli platit, pláž byla jen pár kroků. Z lehátka u bazénu vidíte na moře.

Je písečná a v moři jen písek-bez kamenů, dlouho je vody jen po kolena, takže zcela vhodná pro děti, voda průzračná. Chtělo by vylepšit likvidaci odpadků, ale to celkově na ostrově. Pláž ihned u hotelu je velké plus hotelu.

Martina D., 08.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Astir Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená, nemám co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, nemám co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý, útulný pokoj, denně úklid, čisté ručníky, klidné místo.

Strava
Strava rozmanitá, ryby, řecké speciality, velký výběr, velmi chutné.

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu ochotní, vstřícní.

Pláž
Pláž písčitá, pozvolná, malé vlny, teplé čisté moře.

Alena Špeciánová, 08.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 5.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Zante Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4.8 Tak more a plaz bolo úžasné, hotel starší menej starany ... jedli sme len na 1 mieste , žiadne iné možnosti sme nemali , hotel a jedáleň...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Tak more a plaz bolo úžasné, hotel starší menej starany ... jedli sme len na 1 mieste , žiadne iné možnosti sme nemali , hotel a jedáleň nebol klimatizovaný, kupelna v hroznom stave pleseň, sprcha nešla opravovali, odtok vo vani nefungoval a vaňa bola veľmi opotrebovana , výťah na plaz nefunguje už 3 roky , jedlo bolo malo na výber, keď im došla zmrzlina nedoplnali ani z jedla niečo, zamestnanci hotela nevedeli pozdraviť ani neboli usluzny ... a animátorky boli iba 3 žiadny program pre deti , ani nemali označené kde sedia , urobili 2 sútaže a to bolo všetko čiže žiadny rodinný hotel a animátori nič nespokojní sme boli viacerí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel nesplnil hviezdičky ani očakávanie, kde sme sa stravovali nebola klimatizácia bola vypnutá, kúpeľňa hrozne udržiavaná, zlá vaňa odtok, sprcha emen, hotel neudrziavany

Strava
Stále to isté, malý výber, nedoplnali mäso ktoré ľuďom chutilo , ani zmrzlinu keď došla neriešili to

Služby hotelu
Slabé služby, klíma žiadna iba na izbe, jedno miesto na stravovanie, nestarajú sa o hotel žiadne údržby, výťah nefungoval, žiadna možnosť starvy mimo hora ako sme mali v zmluve , drinky ôk, personál nebol milý , žiadne akcie s animátormi, my sme mali za nimi chodiť a pre loptu a tak žiadne bavenie deti nič

Pláž
Iba krásna plaz more úžas akurát sprcha nefungovala hrôza

Katarína Hessová, 08.08.2022, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Palazzo Di Zante

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 Super

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj skvělý akorát by mohla být clima včetně.

Strava
Dobrý ,více ovoce .

Služby hotelu
Skvělý

Pláž
Skvělá

Václav Bureš, 08.08.2022, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Konstantin Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.6 Dovolená dobrá.

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená dobrá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování neodpovídalo 4 hvězdičkovemu hotelu

Strava
Strava velmi dobrá.

Služby hotelu
Služby bez problémů.

Pláž
Moře čisté přístup dobrý.Spokojenost.

Blanka Pechová, 07.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Tsamis Zante

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.6 Dovolenku sme si užili.Organizačne bolo zvládnuté všetko na vysokej urovni.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenku sme si užili.Organizačne bolo zvládnuté všetko na vysokej urovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
Strava bola velmi dobrá.

Služby hotelu
Ok

Pláž
Super

Anton Panák, 07.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Astir Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolenou jsme si užili, ačkoliv to mělo pár much. Není to asi úplně vhodné místo pro lidi, kteří si chtějí v klidu odpočívat.

  • 8.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, ačkoliv to mělo pár much. Není to asi úplně vhodné místo pro lidi, kteří si chtějí v klidu odpočívat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pro nenáročné. Žádný luxus to není, ale není to ani nepřekonatelná tragédie. Úklid spočívá nejspíše pouze ve vytření podlahy, ustlání postele a výměně ručníků/vynesení koše. Aspoň před výměnou návštěvníků by se hodil důkladnější úklid, zbavení ledničky a sprchového koutu plísně, otření prachu z nábytku atp.. Pokoje mají klimatizaci, zatemňovací závěsy, ledničku, vysoušeč vlasů. Prakticky chybí skříň na oblečení. Přes dveře je slyšet hluk z chodby, kde většinou pokřikují opilí angličtí mladíci, kteří si pouští diskotéku v půl druhé ráno. V sedm vás zase vzbudí debatní kroužek uklízecí čety. Lehátka u bazénu jsou od brzkých ranních hodin až do uzavření bazénu obsazené ručníky. Bazén je plný anglických mladíků, kteří si hází míčem. U pláže se naštěstí lehátka najdou snáze (tam jsou za poplatek cca 7 eur). Hotel je obsazen přibližně 50% anglických turistů, 40% českých a 10% ostatních turistů. Personál je vstřícný.

Strava
Kdo není moc vybíravý, nají se dobře. Jídla se dosti opakují - Hranolky, rýže, mleté maso, opečené buřty, lančmít, těstoviny s rajskou omáčkou, pangasius, zelenina - prostě takové levnější potraviny. Po většinou mi přišlo, že zakoupili mražené polotovary a ty pak po ohřátí - uvaření naservírovali. Tradiční řecké pokrmy zde neochutnáte. Dezerty jsou většinou různé želé a pěny, baklava, sem tam nějaká buchta. Zmrzliny na výběr k obědu a večeři - s umělohmotnou chutí, ale děti si pochutnají. Jako ovoce je pouze meloun, jablka a pomeranče. Jídlo se nustále doplňuje. K pití postmix, voda, víno.

K obědu ani k večeři si kávu nedáte, ta je pouze k snídani, nebo u bazénového baru. Voda je dostupná pouze v kelímcích při jídle a nebo u bazénového baru, takže je nutné si v Mini marketu mimo hotel nakoupit zásoby vody v lahvích. V Minimarketu je možnost nakoupit vše, co by vám v hotelu chybělo - různé ovoce, sladkosti, slané pochutiny, čtivo, suvenýry, drogerie.

Služby hotelu
Hotel má vstřícný personál, na recepci je v dopoledních hodinách česká recepční. Wifi je za poplatek a má slabý signál.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, hezká písečná. Pozvolný vstup do moře, vhodný pro malé děti. Moře je průzračné, teplé, ale turisté odhazují všude odpadky, takže i při šnorchlování naleznete na dně plastový kelímek, či různé papírky (někdy i plovoucí výkaly). Stejně tak na pláži množství nedopalků. V blízkosti je také pláž, kde se líhnou karety. Na pláži je množství restaurací a minimarket. Ve večerních hodinách se proměňuje v promenádu s diskotékami. Přes den zde opakovaně prochází černošští prodejci různých cetek (hodinky, náramky, kabelky atp.) a nabízejí k prodeji. Možnost zapůjčení šlapadel, projížďky na člunu, půjčení paddleboardu. Možnost výletu za želvami a na želví ostrov.

Anonym, 06.08.2022, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Poseidon Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.6 Perfektní dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo jednoduché, ale dostačující, čisté.

Strava
Zájezd jsme měli bez stravy, ale kuchyňka na pokoji byla skvěle vybavená. Nejčastěji jsme se stravovali v restauraci Avanti, která byla kousek od studia. Jídlo bylo vždy vynikající kolem 10 euro, plus jsme vždy dostali dezert nebo šnaps zdarma.

Služby hotelu
Bába Vasso byla velmi vstřícná a ochotná. Komunikace byla spíš ve stylu body language, ale pokaždé jsme se nějak domluvili.

Pláž
Pláž byla kousek, na levou stranu směrem ke Kalamaki bylo míň lidí, na pravo spíš víc lidí a možnost zaplatit lehátka se slunečníkem. Pláže byly čisté, ale hodně udusané.

Lucie Gazárková, 06.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Studia Vasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9.6 Super dovolená. Vstřícná a milá majitelka. Služby delegátky nemůžeme ohodnotit protože se na nás tak trošku “vyprdla” ???? a na letišti...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená. Vstřícná a milá majitelka. Služby delegátky nemůžeme ohodnotit protože se na nás tak trošku “vyprdla” ???? a na letišti nás očividně neznala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Top ubytování společně s blízkou pláží.

Strava
Bez stravy

Služby hotelu
Super

Pláž
Písčitá pláž. Není co vytknout. Perfektní i pro rodinu

Marie Novosad, 05.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Studia Draganikos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Hotel přímo u pláže, vybavenost hotelu dobrá, mini market v areálu hotelu. Dobrá vybavenost pro rodiny s dětmi.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel přímo u pláže, vybavenost hotelu dobrá, mini market v areálu hotelu. Dobrá vybavenost pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

David A., 05.08.2022, Datum pobytu: 19.7. - 29.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Alykanas Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)