Recenze hotelů
Zakynthos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 3,2 Za hodně peněz málo muziky ... absolutně neodpovídá 4* hotelu, spíše nová pěkná 3. Kdo chce trávit klidné líbánky ve dvou nebo cestovat...

  • 3 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Za hodně peněz málo muziky ... absolutně neodpovídá 4* hotelu, spíše nová pěkná 3. Kdo chce trávit klidné líbánky ve dvou nebo cestovat po ostrově, může to být dobrá volba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel nově postavený atraktivně kolem bazénu. Měli jsme 2 pokoje typu family v 1. patře, velice prostorný, ložnice na patro a rozkládací gauč dole. Díky otevřené koupelně a pouze zástěně na WC máte dokonalý přehled o zažívání všech s vámi sdílejících pokoj. Několikrát denně jsem byla na recepci žádat o výměnu alespoň jednoho pokoje do přízemí, protože babičky měly problém scházet v noci příkré schody ... ač se několikrát denně střídali zákazníci, nikdy pro nás pokoj neměli. CK Fischer opět nezklamala s množstvím mylných, odvažuji se záměrně klamavých a vymyšlených informací. Vůbec to není vhodné pro děti nebo rodinnou dovolenou, není tam dětský bazén, hřiště, dětské menu ... pokud tedy vaše děti nejí pořád hranolky s kečupem.

Strava
Kdo chce zhubnout, není lepší volby. Recyklované potraviny naprosto běžně, saláty v mísách dokud neodešly samy, dezerty pouze barevné varianty pudinků. Naprosto hnusné už od pohledu. Zmrzlina do kelímku vlastně pořád. Míchané drinky z odporných postmixových nealko sodovek úplně fuj, jedině se dalo pivo. Buďte asertivní a chtějte džusy opravdové 100%, měli na výběr jablko, pomeranč a ananas, ale pouze, pokud si člověk řekl. Barmani vydávají vše do 2dcl kelímků. Jen voda v barelech mimo bar, to si můžete načepovat sami do lahví. Nezapomeňte Enterol, živočišné uhlí a Endiaron v neomezeném množství, budete ho potřebovat. Děti se nám skamarádily s polskými turisty a ti poslední 3 večeře ani nechodili do hotelu, průjem měli taky všichni.

Služby hotelu
Na recepci vydávali osušky, pokojské uklízely OK, barmani taky fajn. Na pláži byl milý chlapík, který chystal lehátka a slunečníky, případně je po pláži honil, to když fouklo :) Jinak nic v hotelu není, avizované dětské hřiště, dětský bazén, animace ... nic. Lehátka u bazénu většinou obsadili obyvatelé spodních pokojů, kteří měli lehátka na teráskách, ale to je problém turistů. 1x za týden "řecký večer" v sesterském hotelu cca 500 m dál do města. Snaha byla, ale výsledný dojem spíše k smíchu.

Výlet na karety jsme si raději koupili v místní cestovce, neměli jsme odvahu jet s Fischerem.

Pláž
Hezký jemný písek, daleko do moře po pás, pro děti ideální. Ovšem cesta k pláži vede oklikou kolem soukromého pozemku, takže tak cca 7-8 minut. Cestou zteplá pivo a rozteče se zmrzlina, bar na pláži ani WC není. Poslední úsek vede velice strmě dolů po betonové cestě s naneseným pískem, takže děti často po zadku a pro babičky adrenalinový zážitek. Na pláži pouze písek - žádné sporty, jediná atrakce je občas karetí hnízdo.

Anonym, 06.07.2020, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Arion Green Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

pláž 2 fotografie

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, která splnila moje očekávání.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, která splnila moje očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl udržovaný a čistý. Pokoje byly pravidelně uklízeny.

Strava
Stravování formou bufetu, rozmanitý výběr. Jídlo bylo velmi chutné.

Služby hotelu
U venkovních bazénů byly podávány alkoholické i nealkoholické nápoje a zmrzlina a snack.

Pláž
Voda byla krásně teplá a čistá i v říjnu, jen sem tam nějaká chaluha. K pláži to bylo cca 100 - 150 metrů po nefregventované ulici.

Kateřina Špalová, 11.03.2020, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Azure Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 6 Ja co zlepšovat

  • 7 Ubytování
  • 2 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ja co zlepšovat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na přespaní staří

Strava
Nic moc

Pláž
V pokodě

David M., 18.02.2020, Datum pobytu: 11.6. - 21.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Konstantine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkově tento hotel mohu doporučit. Využili jsme nabídku last minute a cena odpovídala kvalitě. Vše co bylo popsáno v nabídce, bylo...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově tento hotel mohu doporučit. Využili jsme nabídku last minute a cena odpovídala kvalitě. Vše co bylo popsáno v nabídce, bylo splněno. Nejlepší na celém hotelu je bazén, u kterého jsme trávili většinu času. Zklamaní jsme byli trochu z nápojů a hotel nám přišel neudržovaný. Co se týče lokality, není to zrovna akční oblast, i když tavern je v okolí také dostatek. Doporučujeme vypůjčení auta na pár dní a projet i ostatní oblasti, kde jsou i hezčí pláže a lepší zázemí. Z nabídky výletů doporučujeme výlet lodí na Navagio, i když je to záživnější pro zdatnější plavce. Celkově jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli ve vedlejší budově (dále od bazénu), což nám samo o sobě nevadilo, protože jsme měli klid a hluk od bazénu a baru k nám nedoléhal. I když výhled z pokoje na krásný bazén určitě nebyl k zahození. Vybavení a vzhled pokoje odpovídal 3-hvězdičkovému hodnocení hotelu. Z přístrojů jsme využili pouze fén, takže kvalitu ostatních nemůžeme hodnotit. Nejvíce nám na ubytování vadili odpadávající kousky malby a výhled do palmy, která mnoha listy zasahovala do balkonu, což bralo prostor pro sušení věcí a báli jsme se havěti, co by lehce mohla přejít do našeho pokoje. Rozhodně by neškodilo ji ostříhat nebo přesadit kousek dále.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive. Rozhodně si nemůžeme stěžovat na nedostatek. Snídaně, oběd i večeře byly podávány formou švédských stolů a jídlo bylo doplňováno. Každý si přišel na své. Jen nám chybělo více řeckých specialit. Co se týče zmrzliny, nápojů a svačiny, to bylo trochu ubohé (kvalitou), nicméně odpovídalo to ceně a bylo toho dostatek. V tomto ohledu je si myslím na čem zapracovat.

Služby hotelu
Co bylo psáno, to bylo dodrženo. Wifi zdarma u bazénu. Bazén byl vždy čistý a je vidět, že je chloubou hotelu. Personál vstřícný a usměvavý. Na pokoji bylo uklizeno denně. Nejlepší dojem na nás udělala paní delegátka, která byla velmi ochotná a nabídla spoustu možností, se vším byla schopná poradit.

Pláž
Pláž se nacházela v docházkové vzdálenosti, cca 10 minut. Od hotelu jezdil i autobus, ale v nevyhovujících časech. Pláž písčitá, možnost lehátek za příplatek. V některých oblastech ale neudržovaná, člověk si musel najít to svoje místo, ale dalo se to. Moře v námi zvoleném termínu nebylo už tak vyhřáté, ale to nám vůbec nevadilo.

Petr, 12.02.2020, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Zante Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Moře krásné, ostrov také. Výlety dobře organizované, dostupné.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moře krásné, ostrov také. Výlety dobře organizované, dostupné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skromné, čisté, na osprchování a přespání stačilo. Čas jsme trávily jinde.

Strava
All inklusive v hotelu Zante Sun bylo vynikající.

Služby hotelu
Ti co nebydleli přímo v hotelu Zante Sun nemohli využívat hlavní hotelový bazén a bar. Hotel měl pro tyto případy náhradní řešení... celkem vyhovující řešení ve starší části hotelu.

Pláž
Pláž pod městem není moc dobrá. Plná, hlučná. Chodili jsme se do moře jen vykoupat a na opalování jsme využili lehátka u hotelového bazénu.

Hana Tahalová, 07.02.2020, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Four Seasons Studios Clever

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektní dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní.

Strava
Perfektní. Plus 5 kilo:-D

Služby hotelu
Perfektní.

Pláž
Přímo u hotelu.

Jan Hendrych, 28.01.2020, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Tsamis Zante

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,2 Velmi pěkný pobyt. Pokoj byl čistý a útulný, vše, co opravdu potřebujete - malá koupelna, kuchyňka, taburet se zrcadlem, balkon, wifi k...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkný pobyt. Pokoj byl čistý a útulný, vše, co opravdu potřebujete - malá koupelna, kuchyňka, taburet se zrcadlem, balkon, wifi k dispozici. Hotel se nachází v rušnější části Laganas, ale hluk je celkem snesitelný... no ve čtvrtek a v něděli :-D (září). Hotýlek disponuje krásným barem s bazénem! Personál působil rodinným dojmem, všichni byli vždy moc příjemní a ochotní. Vyzkoušela jsem nějaké koktejly, Mimosa => must have. Velmi upřímný a osobní přístup, cítila jsem se zde opravdu vítána. Ještě jednou děkuji a doufám, že toto místo znovu navštívím! Zobrazit celou recenzi

Pláž
Po příchodu z centra na pláž (přímo směrem od hotelu) se vydejte spíš nalevo, jsou tam krásnější širší pláže, restaurace a bary :)

Eva Frňková, 10.01.2020, Datum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Albatros

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Zakynthos je skutečně nádherný ostrov a moře, které ho obklopuje je neuvěřitelně modré a čisté. Oblast Laganas je z pohledu turistiky i...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zakynthos je skutečně nádherný ostrov a moře, které ho obklopuje je neuvěřitelně modré a čisté. Oblast Laganas je z pohledu turistiky i odpočinku téměř ideální místo - dlouhá čistá pláž s mušličkami a při troše štěstí i s právě vylíhlými želvičkami, průzračné moře, bary, diskotéky, obchůdky se suvenýry, restaurace s vynikajícím jídlem. A pokud chcete vyrazit na výlet nemusíte jezdit daleko - ostrov se svou velikostí 140 km po délce obvodu zajistí, že všude je to autem nebo skútrem jen "kousek" (půjčovny aut jsou na každém rohu). Pokud máte rádi trochu adrenalinu v krvi, pak cestování autem celou dovolenou velmi okoření - chce se to obrnit trochu trpělivostí, ať nemusíte platit za škrábance v laku, ubrat nohu z plynu a můžete se kochat krásnými výhledy a navštívit všechny dostupné zátoky, které lákají ke skoku do průzračného moře. A když k tomu přidáte i výlet lodí (dá se všemi směry), pak můžete směle říct, že jste byli všude :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Ionis Art není žádný velký komplex, je to krásný neveliký rodinný hotel. Paní majitelka byla každý den přítomna a měla všechno pod palcem :-) Pokoje jsou prostorné, čisté, s vlastním balkonem, ani jeden nesměřuje do rušné ulice, takže pokud nemáte náladu na noční život, nejste rušení hlukem z ulice. Po celý pobyt bylo uklizeno vždy a všude, ať už se jednalo o pokoj, prostor u bazénu, restauraci, nádvoří. Hotel má navíc jeden neskutečný bonus: je orientovaný na hosty ve věku 20+, takže nejste rušeni malými dětmi křičícími kolem hotelového bazénu.

Strava
Měli jsme zaplacený pobyt s all inclusive a jinak bychom to ani nechtěli. Snídaně, obědy, večeře byly formou švédských stolů, a každý den jsme tam našli jeden místní pokrm. A každý večer bylo možné ochutnat jeden národní pokrm jiného státu (sushi nemělo chybu!). I když naše dovolená byla téměř na úplném konci sezony, nebylo to na výběru pokrmů a jejich množství znát. Denní bar neměl chybu jakbysmet - od 11:00 hodin do 23:00 jste si mohli v rámci all inclusive dát libovolný koktejl, víno, pivo nebo nealko. V hotelu byly i volně dostupné sodobary, takže jste nemuseli neustále kupovat pet láhve s vodou.

Služby hotelu
Hotel nabízel zdarma wifi úplně všude, na pokoji byla TV a rádio, v rámci volného času bylo možné hrát kulečník, ping pong nebo využít bazén až do 22:00. Recepce funguje 24 hod 7 dní v týdnu. Personál na recepci, v restauraci, pokojské - všichni přátelští, usměvaví a ochotní pomoci. Je málo míst, kde se setkáte s takovým přístupem. Hotel poskytuje i různé tematické večery - jeden večer se venku u bazénu konal pravý řecký večer s grilovaným řeckým jídlem, dezerty, vínem, řeckou hudbou a tancem - další večer byl ozvláštněný výukou přípravy několika řeckých pokrmů, které si mohli hosté sami vyzkoušet.

Tímto bychom chtěli paní majitelce a celému personálu vzkázat: "Klobouk dolů, skvělá práce!"

Velmi rádi se do hotelu vrátíme.

Pláž
Hotel je vzdálený snad jen tři minuty od pláže. Pláž je čistá, písčitá, občas s drobnými kamínky a velkým počtem mušlí. Je obklopená bary a restauracemi, kde se můžete najíst nebo si zapůjčit na celý den lehátko se slunečníkem (cca 6 euro za 2 lehátka na celý den; pokud si koupíte drink nebo něco k snědku hned po příchodu máte slunečník i lehátka zcela zdarma). Nemusíte se obávat ponechat ručníky na lehátkách a zajít si na oběd nebo večeři do hotelu nebo některé z restaurací, pokud nechcete jíst přímo v té, která "vlastní" slunečníky).

Laganas je místem, kde můžete za rozbřesku pozorovat želvičky na pláži - když se rozhodnete jít po pláži dál vlevo narazíte běžně na želví hnízda, když se vydáte napravo po pláži dojdete k ostrůvku, kde můžete pozorovat želvy z pronajatých lodiček nebo si s nimi zkusit zaplavat v moři.

Martina Žáková, 10.01.2020, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Ionis Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Má to být klubový hotel CK , která ho prodává jako 4*, údajně po rekonstrukci. Absolutně neodpovídá této kategorii, hodně slabá 3* Poměr...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Má to být klubový hotel CK , která ho prodává jako 4*, údajně po rekonstrukci. Absolutně neodpovídá této kategorii, hodně slabá 3* Poměr kvalita - cena vůbec neodpovídá a to jsem teď viděla, že na rok 2020 výrazně podražili a omezili služby zdarma. Do města byla příjemná procházka, je to jeden bar vedle druhého, restaurace, diskotéky. Mezi tím pár obchodů. Rarita je, že v celém městě nenajdete jedinou lavičku. V obchodech hodně omezený výběr, oproti třeba Rhodosu a jiným ostrovům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli po rekonstrukci, celkem spokojenost. Že jsou v Řecku teď v módě skříně bez dveří, vlastně jakési regály ve zdi jsme zvyklí. Koupelna měla za sebou částečnou rekonstrukci, nové baterie, díry ve zdi po starých, ale prostorná. Na pokoji chybí odpadkový koš, je pouze na použitý toaleťák u wc. Chybí i skleničky. Balkon prostorný, klimatizace fungovala. Výhodou byly sítě u balkonových dveří.

Strava
Hotel se tvářil, že má 4*, ale jídlo tragédie. Malý výběr, a to nejsme nároční. Jediné, co to u nás vždy zachránilo byl pult u grilu, kde byl gyros, pouze maso a cibule, kuchař přímo ořezával z válců, s přílohou jsme to jedli 70 % pobytu. Občas kuře na grilu. Jinak vepřové a kuřecí maso na různé způsoby, dost nuda. Občas hovězí, dost tuhé. Mleté maso denně. Přílohy hranolky, brambory, rýže. Ta nás zklamala, v jiných hotelech v Řecku ji připravují daleko lépe. Ovoce různé, melounu vždy zásoba, to nám stačilo. Jen se často čekalo, byl jen na malém tácu. Zákusky nic moc, opět když srovnám hotel stejné kategorie jinde v Řecku. Pěny, rosoly, občas dobrý dezert formou řezů. Snídaně slabší, jen jeden kávovar. Pečivo opět neodpovídalo kategorii hotelu, jen kupované buchty a bábovky, žádná vlastní výroba. Občas došel jogurt. Hlady jsme netrpěli, vždy se něco vybralo.

Nejhorší, co bylo, to jsme opravdu nikde nezažili, byl servis nápojů. Žádný nebyl!!!! Pivo nebylo k dispozici ani u oběda, ani u večeře. Kdo chtěl, musel si dojít k bazénu. U vchodu na stole plastové láhve s těmi nejobyčejnějšími limonádami, každý si naléval sám. Voda ve džbáně, led v nádobě, děti v ní hrabali rukama. Zmrzlina byla hned vedle, neochutnali jsme. Víno v soudcích, neochutnali jsme. Chtěla jsem si stěžovat, ale nakonec jsem si nehodlala kazit dovolenou. Mimochodem, hned v úvodu nás upozornili, že na ostrově byly střevní problémy, aby jsme používali u vchodu dezinfekci. Stačilo vidět styv nápojů a nikoho to nepřekvapilo.

Služby hotelu
U bazénu je bar, vše čepují do tenkých plastových kelímků, včetně koktejlů. Na pláži to samé. Přes den u bazénu i na pláži bagety, gyros, kebab, hranolky atd., celkem výběr. V roce 2020 už plážový bar v nabídce nenabízí. Wifi velmi slabá, kolem recepce výpadky, pokoje jak který a jak kdy. Služby animátorů jsme nevyužívali.

Pláž
Hotel je téměř u pláže, v roce 2019 lehátka zdarma. Na rok 2020 už je avizují za poplatek. Moře krásné, to vyvážilo nepříjemné zkušenosti z hotelu a to je to hlavní, proč do Řecka jezdíme. Lehátka dost namačkaná, často jsme si až překáželi. Moře pozvolný vstup, vlny skoro žádné, dalo se plavat opravdu daleko. Hned vedle plážová půjčovna, vodní atrakce... Na pláži zdarma bar, ale na sezónu 2020 už ho neuvádí. Boty do vody není potřeba.

Anonym, 07.01.2020, Datum pobytu: 28.8. - 5.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Strofades beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)