Recenze hotelů
Samos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Hotel naprosto splňoval naše očekávání! Vždy bylo uklizeno, čisto a milý přístup.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel naprosto splňoval naše očekávání! Vždy bylo uklizeno, čisto a milý přístup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné s výhledem na moře i okolní kopce. Koupelna se sprchovým koutem, naprosto dostačující. Vždy čisto, pokojová služba 6 dní v týdnu.

Strava
Skvělé! Každý den bylo z čeho vybírat! Pití pořád k dispozici, zmrzlina a zákusky také.

Pláž
Pláž kousek od hotelu, malá s kamínky. Vzdálenější pláš, asi 30 minut chůzí krásná, dlouhá písečná.

Vyplatí se půjčit si motorku, hned pod hotelem je půjčovna a objet celý ostrov. Za nás, naprosto dokonalá dovolená.

Veronika M., 05.02.2020, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Kampos Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolenou jsme trávili s ročním chlapečkem a vše klaplo naprosto bez problémů. Hotel i cestovní agentura nám vyšli ve všech požadavcích...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme trávili s ročním chlapečkem a vše klaplo naprosto bez problémů. Hotel i cestovní agentura nám vyšli ve všech požadavcích vstříc. Dostali jsme velký, opravdu klidný pokoj a navíc i vybavení pro přípravu příkrmů dítěti přímo na pokoji. Parádní relaxační dovolená. Klidné místo, skvělý klidný hotel. Skvělé jídlo a služby - opravdu jsme doposud nikde nezažili tak bohatý raut, který byl každý den nový. Nonstop možnost čepovat pitnou studenou vodu v areálu hotelu. Na baru Češka a obecně všichni velmi ochotní, usměvaví a milí. Pláž kousek od hotelu, kde bylo možné nalézt stín stromů pro dítě, sprchy. Hned pod hotelem ulička s obchůdky, samoobsluhou, stylovými bary a kavárničkami. Veškeré služby (půjčovna aut, lékař,...) v docházkové vzdálenosti od hotelu. Hledali jsme něco, kde nebudou uřvaní animátoři, přiopilá mládež v hlasitých barech a přecpané rozpálené pláže... Vše se nám splnilo. Úžasná dovolená, děkujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný tichý pokoj s výhledem na moře. Na řecké poměry velmi čisté - úklid každý den. Každý třetí den nově povlečeno a vyměněny ručníky. Celý areál je udržován v naprostém pořádku. Krásná zeleň v areálu udržuje příjemné klima i v největších vedrech. Hotel je strukturován ne jako jeden obrovský komplex, ale jako několik menších domků s pokoji - celkově se tedy ubytovaní a ruch krásně rozptýlí a v areálu je klid pro relaxaci.

Strava
All inclusive - perfektní. Velký výběr, který byl pravidelně obměňován. Vždy čerstvě připravované pokrmy před vámi - na snídani i na večeři. 1x za týden grilovačka a zábava. Alko/nealko - výběr naprosto dostačující. Dostatek jídla během celého dne. Výběr i pro děti. Na dezerty vzpomínám doteď :).

Služby hotelu
Krásné čisté udržované 3 bazény, zábavné činnosti pro ubytované - fotbálek, klubovny, animáček pro děti, velké dětské hřiště, krmítka pro kočičky. Jednou za týden živá hudba, raut. Oceňuji absenci animátorů. Recepce i obsluha velmi milí a ochotní. Čisto, uklizeno - nemáme, co vytknout.

Pláž
Čistá oblázková pláž, není potřeba bot do vody - maximálně pro přechod k vodě. Moře chladnější - ale naprosto osvěžující. Úžasně čisté. Malé rybičky, které okusují nohy, když stojíte - to byla velká sranda. Jezdili jsme na paddleboardu, který jsme si vezli s sebou - odpoledne větší vlny, ale dalo se krásně jezdit podél celého pobřeží. Na pláži opravdu málo lidí. Příjemný stín stromů. Dítě nám spalo ve stínu klidně i 3 hodiny. Hodně sršňů, ale absolutně bezškodní. Sem tam nějaká nabídka masáže, ale nikde žádní animátoři, atrakce atp.

Monika, 25.11.2019, Datum pobytu: 23.8. - 3.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Kampos Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel Erato se nachází na hlavní třídě nedaleko přístavu ve středisku Karlovasi, které bohužel není typické přímořské letovisko, zcela...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Erato se nachází na hlavní třídě nedaleko přístavu ve středisku Karlovasi, které bohužel není typické přímořské letovisko, zcela chybí hlavní promenáda u moře s restauracemi a obchůdkami. Cesta podél moře je plná prázdných polorozbořených domů, což není pěkný výhled.

Doporučujeme zapůjčit si auto a celý ostrov si projet a navštívit daleko hezčí letoviska jao např. Pythagorion, hlavní město Samos či Kokkari. Cestou narazíte na spoustu pláží, my jsme si oblíbili pláž Tsabou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Erato je menší sesterský hotel vedlejšího luxusního hotelu Samian. V Eratu je pouze ubytování, na jídlo se chodí do mateřského hotelu. Zařízení hotelu bylo moderní, vše čisté.

Byli jsme ubytováni v přízemí, což vzhledem k ruchu na silnici, která vede před hotelem do přístavu, nebylo ideální.

Strava
Na jídlo jsme chodili do mateřského hotelu Samian vzdáleného 20 m. Stravování formou samoobsluhy. Strava pestrá, hodně zeleniny, čerstvé či nějak upravené. Maso drůbeží, hovězí, vepřové a ryby. Každý si vybere.V rámci "All inclusive" bylo k pití káva a různé nápoje, z alkoholických nápojů pivo, víno bílé, růžové a červené a ouzo.

Služby hotelu
V hotelu Erato nám každý den převlékali čisté ložní prádlo a vyměňovali ručníky. Úklid každý den. Vše čisté, naprostá spokojenost.

Pláž
Pláž, která patřila k hotelu, měla lehátka, slunečníky, sprchu a převlékárnu. Bohužel zde vybírali poplatek 3 eura na osobu. Bylo jedno, zda patříte k hotelu. Ručníky na pláž zadarmo v recepci hotelu.

Doporučuji jezdit autem a navštívit další pláže na ostrově.

Vladimír U., 12.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Erato

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme s dvema malymi detmi a byla to skvela dovolena! Predcila nase ocekavani. Hotel je krasny, cisty, vyziti i pro deti, more...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme s dvema malymi detmi a byla to skvela dovolena! Predcila nase ocekavani. Hotel je krasny, cisty, vyziti i pro deti, more nadherne, ciste, teplota v zari akorat. Okoli hotelu neni uplna pecka, ale to v Recku tak byva. Tady je hlavne naprosty klid, coz jsme hledali. Do hlavniho mesta je to kousek po silnici, doporucuju zajit si tam spise k veceru, je to hezci prochazka. Ale ne zas uplne potme, at jste na silnici v bezpeci. Vylety po ostrove jsme vzhledem k malym detem nepodnikli, ale i tak jsme stravili opravdu krasny tyden u more, v bazenu a malem hristi.

Jak se nikdy nevracim na stejne misto, tak tady o tom opravdu do budoucna budu uvazovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
prideleny pokoj v suterenu s vyhledem do zahrady byl zklamanim - sice byl pekny, cisty, ale koukali jsme do zdi, porostle krovim a take byl v blizkosti nejaky agregat na klilmatizaci, takze to delalo docela ramus. manazer ale vysel maximalne vstric a hned druhy den jsme se stehovali do jineho pokoje, ktery byl i o trochu vetsi, mel vetsi koupelnu a celkove k nemu vedlo mene schodu, coz jsme s detmi ocenili.

Hotel je opravdu krasne zrekonstruovany, vsechno je nove, vkusne zarizene a to jak interier, tak venkovni prostory kolem bazenu a baru.

Strava
pred odjezdem me trochu vydesily nektere recenze, ale opak byl pravdou. jidlo bylo vyborne, velky vyber, chutne, obcas i morske plody, opravdu nam vsem velmi chutnalo.

Služby hotelu
nevyuzili jsme zadne specialni sluzby hotelu, ale co se tyka ochoty personalu - uklid, v jidelne, na baru u bazenu, na recepci, tak vsichni do jednoho neuveritelne mili, ochotni a usmevavi!

Pláž
plaz krasna, cista, malicka, staraji se o ni paradne. lehatka sice za poplatek, ale obcas na nas nejak zapomneli, nebo jsme si proste dali kafe a pivo, ktere nam ochotny personal prinesl od baru.

Sandra S., 12.10.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Blue Style Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi malebný hotel, zrenovovaný, čistý. Personál velice příjemný a ochotný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi malebný hotel, zrenovovaný, čistý. Personál velice příjemný a ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly přesně podle našich představ.

Strava
Jen velmi těžko lze odolat. Nabídka je pestrá za rozumné ceny

Služby hotelu
Se službami jsme byly velmi spokojené.

Jaroslava K., 11.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Erato

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 V last minute cena pomě/výkon naprosto jedinečné. Velká výhoda byla v ceně pro děti, protože dítě 2-6 let stálo jen poloviční cenu oproti...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V last minute cena pomě/výkon naprosto jedinečné. Velká výhoda byla v ceně pro děti, protože dítě 2-6 let stálo jen poloviční cenu oproti jiným hotelům, kde se většinou v LM platí celá. Navíc hotel odpovídá 4* takže se služby s pro děti dražšími hotely nedá vůbec srovnávat. Tedy špička. Jediný menší výtka je lokalitě, která není úplně turisticky populární a vyhledávaná.Bez auta si člověk moc neužije. Ale pronájem auta mimo hlavní sezonu je v akci 3+2 dny zdarma, takže za minimální náklady. Ve městě Samos a také naproti v bývalém hotelu se vyskytují imigranti z Afriky.

Pokud nejste konfliktní, tak tuto skutečnost ani příliš nepoznáte. Jen sjem měl problém, že když jsem potřeboval vybrat cash, ve stejný den obdrželi od úřadů sociální dávky, které živí 90% z nich a nebylo se možné dostat přes davy lidí do žádné banky ani k bankomatu. Ve městě Samos jich je asi 40% z celkového obyvatelstva. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký a prostorný, krásná koupelna a veranda podle pokoje, my jsme měli horší výhled do zahrady, ale po stranách nám zavazeli sousední zdi, takže nic moc. Musím dále pochválit úklid, který byl naprosto precizní. Pokud jsme něco omylem poškodili (děti) další den bylo vyměněno.

Strava
Oproti ostatním hotelům, kde vaří evropskou stravu standard, tady převážně řecké stravování a nápoje. Jídlo se neopakovalo a vybere si každý.

Služby hotelu
Precizní služby, jakýkoliv normální požadavek není problém. Když jsem požádal na recepci ať mi večer objednají na ráno auto, bylo vše připraveno u partnerské car rental company.

Pláž
Pláž 30 metrů od hotelu. Ani jsme nevyužívali lehátek a slunečníků na pláži. Chodili jsme do moře rovnou od bazénu

Anonym, 10.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Blue Style Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Předčili naše očekávání, vše proběhlo nad očekávání

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Předčili naše očekávání, vše proběhlo nad očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Personál velmi milý, pozorný a ochotný. V den příletu jsme měli čekat 5 hodin na pokoj a měli jsme ho k dispozici do hodiny. Tu jsme využili k snídani, kterou jsme neměli mít a měli jsme začínat večeří. Obšem paní recepční byla velmi vstřícná. Platí se taxa za ubytko, za 6 dní 3€ pro dvě os.

Strava
Jídlo chutné, čerstvý řecký jogurt, ovoce, zelenina, sýry, salámy, vajíčka. Křupavé pečivo, káva, čaj, džus - spíše přeslazená limonáda - lepší ředit vodou - drinky v ceně. Večeře také velmi chutné, opět velký výběr a čerstvé potraviny, byla vždy i polévka a sladká tečka na závěr. K večeři drinky nebyly v ceně, vetšinou jsme za dvě osoby platili 10€.

Služby hotelu
Naprostá spokojenost, není co vytknout. Přátelští, usměvavý a ochotný. V den odletu jsme měli check out brzy a připravili nám snídaňové balíčky, vč. kávy a čaje.

Pláž
Pláž byla celkem daleko, šlo se z kopce mezi stromy, každý den toto absolvovat bych nechtěla, plážička menší kamínkoá, čistá, slunečníky a lehátka, byli jsme v září, nebyla tedy vůbec přelidněná, je zde i bar a hezký výhled na turecké hory, měli jsme zapůjčné auto a každý den jsme si zajeli na okolní pláže a lépe přístupné. U hotelu je bazén, čistý a na zaplavání je ideální.

Tereza N., 09.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Mykali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

12 fotografií

Celkem: 10 Bezvadná dovolená s velice milými a pohostinnými majiteli hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bezvadná dovolená s velice milými a pohostinnými majiteli hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné pokoje vždy dobře uklizené.

Strava
Snídaně v hotelu dostačující, výborná strava v místních tavernách.

Služby hotelu
Velmi dobré.

Pláž
Písečná, slunečníky za konzumaci v baru.

Václav Kastner, 08.10.2019, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Sofia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel krásný, čistý. Obsluha vždy ochotná a usměvavá. Okolí hotelu není ideální. Hotel je nedaleko přístavu. Do centra Karlovasi...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný, čistý.

Obsluha vždy ochotná a usměvavá.

Okolí hotelu není ideální. Hotel je nedaleko přístavu.

Do centra Karlovasi cca 30 minut pěšky.

Vodopády Potami cca 4 km vzdálené.

Nejvíc mě zaujal hotelový bazén a skvělá, velká lehátka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl krásný a čistý.

Úklid probíhal každý den.

V pokoji - konvice, trezor (bez poplatků), klimatizace apod.

K čemu bych měla menší výhrady byla postel - velice měkká.

Strava
Vzhledem k tomu, že se jedná o menší hotel ve stravě není výběr jak ve velkých resortech.

Jídlo bylo ale chuťově skvělé. Dezerty (jako asi na každém řeckém ostrově) nesmírně sladké.

Co bych určitě vytkla je all inclusive systém. Do tohoto režimu spadalo pouze pivo, víno a ouzo. Žádné koktejly nebo jiný tvrdý alkohol. Takže nedostačující!

Služby hotelu
Wellness není přímo v areálu hotelu, ale přes silnici. (bohužel jsme neměli čas vyzkoušet)

Skvělý hotelový bazén.

Pláž
Pláž kamenitá, dostačující, ale příliš hezká nebyla.

Asi 4 km od hotelu je ale vzdálená překrásná pláž Mikro Seitani.

Písečná pláž je cca 15 km od hotelu. Jmenuje se Psyliamos. (na ostrově najdete jen tři, všechny mají stejný název)

Julie Hejdová, 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Samian Mare Suites & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 8 Dovolena super

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 2 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídá popisu, není co vytknout

Strava
Jídlo bylo dobré, jen trochu méně masa, ale zeleninu upravují skvěle

Služby hotelu
Služby dobré, vždy zařídili, co bylo třeba

Pláž
Pláž v okolí hotelu dobrá nebyla, hned u hotelu je přístav. Půjčili jsme si auto a objeli jiné lepší pláže

Iveta Kofroňová, 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Samian Mare Suites & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)