Recenze hotelů
Samos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Hotel Erato se nachází na hlavní třídě nedaleko přístavu ve středisku Karlovasi, které bohužel není typické přímořské letovisko, zcela...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Erato se nachází na hlavní třídě nedaleko přístavu ve středisku Karlovasi, které bohužel není typické přímořské letovisko, zcela chybí hlavní promenáda u moře s restauracemi a obchůdkami. Cesta podél moře je plná prázdných polorozbořených domů, což není pěkný výhled.

Doporučujeme zapůjčit si auto a celý ostrov si projet a navštívit daleko hezčí letoviska jao např. Pythagorion, hlavní město Samos či Kokkari. Cestou narazíte na spoustu pláží, my jsme si oblíbili pláž Tsabou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Erato je menší sesterský hotel vedlejšího luxusního hotelu Samian. V Eratu je pouze ubytování, na jídlo se chodí do mateřského hotelu. Zařízení hotelu bylo moderní, vše čisté.

Byli jsme ubytováni v přízemí, což vzhledem k ruchu na silnici, která vede před hotelem do přístavu, nebylo ideální.

Strava
Na jídlo jsme chodili do mateřského hotelu Samian vzdáleného 20 m. Stravování formou samoobsluhy. Strava pestrá, hodně zeleniny, čerstvé či nějak upravené. Maso drůbeží, hovězí, vepřové a ryby. Každý si vybere.V rámci "All inclusive" bylo k pití káva a různé nápoje, z alkoholických nápojů pivo, víno bílé, růžové a červené a ouzo.

Služby hotelu
V hotelu Erato nám každý den převlékali čisté ložní prádlo a vyměňovali ručníky. Úklid každý den. Vše čisté, naprostá spokojenost.

Pláž
Pláž, která patřila k hotelu, měla lehátka, slunečníky, sprchu a převlékárnu. Bohužel zde vybírali poplatek 3 eura na osobu. Bylo jedno, zda patříte k hotelu. Ručníky na pláž zadarmo v recepci hotelu.

Doporučuji jezdit autem a navštívit další pláže na ostrově.

Vladimír U., 12.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Erato

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme s dvema malymi detmi a byla to skvela dovolena! Predcila nase ocekavani. Hotel je krasny, cisty, vyziti i pro deti, more...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme s dvema malymi detmi a byla to skvela dovolena! Predcila nase ocekavani. Hotel je krasny, cisty, vyziti i pro deti, more nadherne, ciste, teplota v zari akorat. Okoli hotelu neni uplna pecka, ale to v Recku tak byva. Tady je hlavne naprosty klid, coz jsme hledali. Do hlavniho mesta je to kousek po silnici, doporucuju zajit si tam spise k veceru, je to hezci prochazka. Ale ne zas uplne potme, at jste na silnici v bezpeci. Vylety po ostrove jsme vzhledem k malym detem nepodnikli, ale i tak jsme stravili opravdu krasny tyden u more, v bazenu a malem hristi.

Jak se nikdy nevracim na stejne misto, tak tady o tom opravdu do budoucna budu uvazovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
prideleny pokoj v suterenu s vyhledem do zahrady byl zklamanim - sice byl pekny, cisty, ale koukali jsme do zdi, porostle krovim a take byl v blizkosti nejaky agregat na klilmatizaci, takze to delalo docela ramus. manazer ale vysel maximalne vstric a hned druhy den jsme se stehovali do jineho pokoje, ktery byl i o trochu vetsi, mel vetsi koupelnu a celkove k nemu vedlo mene schodu, coz jsme s detmi ocenili.

Hotel je opravdu krasne zrekonstruovany, vsechno je nove, vkusne zarizene a to jak interier, tak venkovni prostory kolem bazenu a baru.

Strava
pred odjezdem me trochu vydesily nektere recenze, ale opak byl pravdou. jidlo bylo vyborne, velky vyber, chutne, obcas i morske plody, opravdu nam vsem velmi chutnalo.

Služby hotelu
nevyuzili jsme zadne specialni sluzby hotelu, ale co se tyka ochoty personalu - uklid, v jidelne, na baru u bazenu, na recepci, tak vsichni do jednoho neuveritelne mili, ochotni a usmevavi!

Pláž
plaz krasna, cista, malicka, staraji se o ni paradne. lehatka sice za poplatek, ale obcas na nas nejak zapomneli, nebo jsme si proste dali kafe a pivo, ktere nam ochotny personal prinesl od baru.

Sandra S., 12.10.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Blue Style Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi malebný hotel, zrenovovaný, čistý. Personál velice příjemný a ochotný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi malebný hotel, zrenovovaný, čistý. Personál velice příjemný a ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly přesně podle našich představ.

Strava
Jen velmi těžko lze odolat. Nabídka je pestrá za rozumné ceny

Služby hotelu
Se službami jsme byly velmi spokojené.

Jaroslava K., 11.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Erato

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 V last minute cena pomě/výkon naprosto jedinečné. Velká výhoda byla v ceně pro děti, protože dítě 2-6 let stálo jen poloviční cenu oproti...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V last minute cena pomě/výkon naprosto jedinečné. Velká výhoda byla v ceně pro děti, protože dítě 2-6 let stálo jen poloviční cenu oproti jiným hotelům, kde se většinou v LM platí celá. Navíc hotel odpovídá 4* takže se služby s pro děti dražšími hotely nedá vůbec srovnávat. Tedy špička. Jediný menší výtka je lokalitě, která není úplně turisticky populární a vyhledávaná.Bez auta si člověk moc neužije. Ale pronájem auta mimo hlavní sezonu je v akci 3+2 dny zdarma, takže za minimální náklady. Ve městě Samos a také naproti v bývalém hotelu se vyskytují imigranti z Afriky.

Pokud nejste konfliktní, tak tuto skutečnost ani příliš nepoznáte. Jen sjem měl problém, že když jsem potřeboval vybrat cash, ve stejný den obdrželi od úřadů sociální dávky, které živí 90% z nich a nebylo se možné dostat přes davy lidí do žádné banky ani k bankomatu. Ve městě Samos jich je asi 40% z celkového obyvatelstva. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký a prostorný, krásná koupelna a veranda podle pokoje, my jsme měli horší výhled do zahrady, ale po stranách nám zavazeli sousední zdi, takže nic moc. Musím dále pochválit úklid, který byl naprosto precizní. Pokud jsme něco omylem poškodili (děti) další den bylo vyměněno.

Strava
Oproti ostatním hotelům, kde vaří evropskou stravu standard, tady převážně řecké stravování a nápoje. Jídlo se neopakovalo a vybere si každý.

Služby hotelu
Precizní služby, jakýkoliv normální požadavek není problém. Když jsem požádal na recepci ať mi večer objednají na ráno auto, bylo vše připraveno u partnerské car rental company.

Pláž
Pláž 30 metrů od hotelu. Ani jsme nevyužívali lehátek a slunečníků na pláži. Chodili jsme do moře rovnou od bazénu

Anonym, 10.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Blue Style Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Předčili naše očekávání, vše proběhlo nad očekávání

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Předčili naše očekávání, vše proběhlo nad očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Personál velmi milý, pozorný a ochotný. V den příletu jsme měli čekat 5 hodin na pokoj a měli jsme ho k dispozici do hodiny. Tu jsme využili k snídani, kterou jsme neměli mít a měli jsme začínat večeří. Obšem paní recepční byla velmi vstřícná. Platí se taxa za ubytko, za 6 dní 3€ pro dvě os.

Strava
Jídlo chutné, čerstvý řecký jogurt, ovoce, zelenina, sýry, salámy, vajíčka. Křupavé pečivo, káva, čaj, džus - spíše přeslazená limonáda - lepší ředit vodou - drinky v ceně. Večeře také velmi chutné, opět velký výběr a čerstvé potraviny, byla vždy i polévka a sladká tečka na závěr. K večeři drinky nebyly v ceně, vetšinou jsme za dvě osoby platili 10€.

Služby hotelu
Naprostá spokojenost, není co vytknout. Přátelští, usměvavý a ochotný. V den odletu jsme měli check out brzy a připravili nám snídaňové balíčky, vč. kávy a čaje.

Pláž
Pláž byla celkem daleko, šlo se z kopce mezi stromy, každý den toto absolvovat bych nechtěla, plážička menší kamínkoá, čistá, slunečníky a lehátka, byli jsme v září, nebyla tedy vůbec přelidněná, je zde i bar a hezký výhled na turecké hory, měli jsme zapůjčné auto a každý den jsme si zajeli na okolní pláže a lépe přístupné. U hotelu je bazén, čistý a na zaplavání je ideální.

Tereza N., 09.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Mykali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

12 fotografií

Celkem: 10 Bezvadná dovolená s velice milými a pohostinnými majiteli hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bezvadná dovolená s velice milými a pohostinnými majiteli hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné pokoje vždy dobře uklizené.

Strava
Snídaně v hotelu dostačující, výborná strava v místních tavernách.

Služby hotelu
Velmi dobré.

Pláž
Písečná, slunečníky za konzumaci v baru.

Václav Kastner, 08.10.2019, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Sofia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel krásný, čistý. Obsluha vždy ochotná a usměvavá. Okolí hotelu není ideální. Hotel je nedaleko přístavu. Do centra Karlovasi...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný, čistý.

Obsluha vždy ochotná a usměvavá.

Okolí hotelu není ideální. Hotel je nedaleko přístavu.

Do centra Karlovasi cca 30 minut pěšky.

Vodopády Potami cca 4 km vzdálené.

Nejvíc mě zaujal hotelový bazén a skvělá, velká lehátka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl krásný a čistý.

Úklid probíhal každý den.

V pokoji - konvice, trezor (bez poplatků), klimatizace apod.

K čemu bych měla menší výhrady byla postel - velice měkká.

Strava
Vzhledem k tomu, že se jedná o menší hotel ve stravě není výběr jak ve velkých resortech.

Jídlo bylo ale chuťově skvělé. Dezerty (jako asi na každém řeckém ostrově) nesmírně sladké.

Co bych určitě vytkla je all inclusive systém. Do tohoto režimu spadalo pouze pivo, víno a ouzo. Žádné koktejly nebo jiný tvrdý alkohol. Takže nedostačující!

Služby hotelu
Wellness není přímo v areálu hotelu, ale přes silnici. (bohužel jsme neměli čas vyzkoušet)

Skvělý hotelový bazén.

Pláž
Pláž kamenitá, dostačující, ale příliš hezká nebyla.

Asi 4 km od hotelu je ale vzdálená překrásná pláž Mikro Seitani.

Písečná pláž je cca 15 km od hotelu. Jmenuje se Psyliamos. (na ostrově najdete jen tři, všechny mají stejný název)

Julie Hejdová, 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Samian Mare Suites & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 8 Dovolena super

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 2 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídá popisu, není co vytknout

Strava
Jídlo bylo dobré, jen trochu méně masa, ale zeleninu upravují skvěle

Služby hotelu
Služby dobré, vždy zařídili, co bylo třeba

Pláž
Pláž v okolí hotelu dobrá nebyla, hned u hotelu je přístav. Půjčili jsme si auto a objeli jiné lepší pláže

Iveta Kofroňová, 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Samian Mare Suites & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolenou jsme si velice užili, vždy je to o tom, jakou si jí člověk udělá. Jen nás mohl někdo informovat o tom, že vzhledem k požáru,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si velice užili, vždy je to o tom, jakou si jí člověk udělá.

Jen nás mohl někdo informovat o tom, že vzhledem k požáru, který okolí hotelu zachvátil, přijedem na spáleniště:-))

Překvapení pak už jen vystřídal smutný pohled na "měsíční krajinu". Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Staší hotel, ale udržovaný.Na některých věcech je vidět, že to nejlepší mají za sebou, ale fungují.

Strava
Snídaně - klasický bufet, k tomu není co dodat.

Večeře - každý den něco jiného, vše velice chutné.

Služby hotelu
Měli jsme přichystanou dětskou postýlku a v jídelně stoličku.

Hotel zajišťuje několikrát denně dopravu do nedalekého města.

Naprostá spokojenost.

Pláž
Pláž menší, oblázková. Kamenité dno ve vodě.

Vzhledem k požáru, který okolí postihl pár týdnů před našim příjezdem, jsme jí nevyužívali, neboť byla v těsné blízkosti spáleniště.

Jakub A., 07.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Maritsa Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Ostrov Samos je krásný a i v druhé polovině září jsme měli štěstí na horké letní počasí. Ubytování je ve svahu v hlavním městě, kde je...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ostrov Samos je krásný a i v druhé polovině září jsme měli štěstí na horké letní počasí. Ubytování je ve svahu v hlavním městě, kde je spousta taveren a obchodů a procházkou do centra je to necelých 10 minut. Stojí za to půjčit si auto a ostrov procestovat. Jediná pláž, na kterou lze dojít pěšky není ošklivá, ale je celkem maličká a na ostrově je spousta hezčích pláží a míst, která stojí za to vidět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme využívali pouze na přespání a snídaně a nejsme nároční,ale měli jsme štěstí na pokoj s výhledem na moře a pokoje jsou jednoduše zařízené a čisté.

Strava
Měli jsme pouze snídaně, ale byly moc dobré a z terasy, kde se snídaně podávaly byl krásný výhled na moře a město Samos.

Služby hotelu
Každý den čisté povlečení i ručníky, milý a ochotný personál.

Anonym, 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Ino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)