Recenze hotelů
Rhodos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Velmi pěkná dovolená - hezký hotel, příjemný personál, krásné moře. Městečko Kolymbia sestává převážně z hotelů. Doporučuji půjčit auto...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená - hezký hotel, příjemný personál, krásné moře. Městečko Kolymbia sestává převážně z hotelů.

Doporučuji půjčit auto (50 Euro na den) a vyrazit do Rhodosu až do večera. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Plně dostačují vybavení pokojů, vše funkční. V koupelně vana s ne úplně dostatečnou zástěnou, klimatizace na vyšší výkon trochu hlasitá. Za 24 Euro lze prodloužit check-out do 18:00.

Strava
Dobrá, místy skvělá, ale evropská, ne řecká - hranolky v nabídce stále, ale skopové nikdy. Pivo a víno v rámci All inclusive hrozné.

Služby hotelu
Denní uklízení pokojů, obden s výměnnou ručníků a prostěradel. Sprcha na pláži, slušný bazén.

Pláž
Pláž hezká, čistá, písek s oblázky. Za lehátka na pláži hotel vybírá 8 Euro za set 2 lehátek + slunečník (u bazénu zdarma). Hezké moře na šnorchlování v okolí kamenů a skal na krajích pláže. Dno klesá, celkem rychle - stačite tak do 4m od břehu.

Ondřej Klír, 29.07.2021, Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lutania Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená u teploučkého moře.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená u teploučkého moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování mimo hlavní budovu. Pěkný, čistý pokoj s vlastním bazénkem. Jen cesta z hlavní budovy byla přes velmi rušnou ulici. Jezdí se tam rychle a na přechodu nikdo nedával přednost.

Strava
Jídlo bylo vynikající, nejlepší byla zelenina, ryby a hovězí maso. Všeho dost, jídlo i nápoje celý den.

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu ochotní.

Pláž
Pláž čistá, moře teplé. Lehátka i slunečníky zdarma.

Bohuslava Pečenková, 29.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Blue Sea Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel rodinného typu, vše naprosto v pořádku na ***to plně odpovídá.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel rodinného typu, vše naprosto v pořádku na ***to plně odpovídá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný hotel, pokoje čisté, příjemná obsluha.

Strava
Není co vytknout, vždy dostačující výběr,jen v době covidu vydává jídlo kuchař, takže se musí chvíli čekat v řadě.

Služby hotelu
V pořádku, všude čisto i pokoje.

Pláž
Pláž krásná dlouhá a čistá, moře průzračné,cesta na pláž trvá asi 10minut volnou chůzí,ale po cestě jsou obchůdky,kde si koupíte pití popřípadě i jídlo.

Anonym, 29.07.2021, Datum pobytu: 26.7. - 9.8.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Grecian Fantasia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel Esperides prošel rekonstrukcí. Společné prostory ubytovaných klientů opravdu odpovídají 4*. Z pokojů jsme tolik nadšeni nebyli....

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Esperides prošel rekonstrukcí. Společné prostory ubytovaných klientů opravdu odpovídají 4*. Z pokojů jsme tolik nadšeni nebyli. Hotel sídlí na pláži, má 2 bazény, brouzdalistě pro malinkaté děti a zvlášť 4 ne zcela prudké tobogány. Každý večer je zajištěna akce v podobě animátorů či přímo hotelových koncertů. Celkový dojem na rodinnou dovolenou je velmi dobrý. Odpočinek, zábava, vyžití pro děti je dostačující. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou čisté, vybavení je postaršího typu - odpovídají 3*. Denně uklizené, čisté.

Strava
Na hotelu jsme měli formu all inclusive. Strava byla pestrá, dostačující. Maso, mořské plody, ryby i vegetariáni si přijdou na své. Jídlo hodnotíme velmi pozitivně.

Služby hotelu
Personál je vstřícný, ochotný, milý, vždy nápomocen.

Pláž
Pláž je písčito kamenitá. Vstup do moře je pozvolný. V moři hodně kamení. Doporučujeme obuv do vody pro náročné. Moře čisté, průzračné. Výhledy také krásné. Lehátka parádní, netlačí nikde ani po x hodinách na pláži. Slunečníky se stolky by mohli projít renovací. Pláž uklizená, celkový dojem dobrý.

Zuzana, 29.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Esperides Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,6 Menší hotel, čisté ubytování, příjemný personál, bohatá strava, moře čisté, písčitá pláž do 1 km od hotelu :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Menší hotel, čisté ubytování, příjemný personál, bohatá strava, moře čisté, písčitá pláž do 1 km od hotelu :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán čistý, každý den úklid, čisté ručníky, klimatizace v ceně a dobře nastavená. Prostorný balkón.

Strava
Jídlo AllIncl. formou švédských stolů, vždy ryba, těstoviny, vepřové a kuřecí maso, pečená zelenina, zeleninové saláty i sladké tečky :)

Pláž
Pláž písčitá zhruba do 1km od hotelu, čistá s možností zapůjčení lehátek a slunečníků.

Jana Prokopová, 29.07.2021, Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Olympia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Zaměstnanci hotelu jsou velmi milí, ve všem se snaží vyjít vstříc

  • 9 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Zaměstnanci hotelu jsou velmi milí, ve všem se snaží vyjít vstříc Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá nedávné rekonstrukci, jen bazén asi moc nevydrží, odlupuje se dno, což ale na funkci to nemá vliv.

Strava
Strava mě moc nenadchla, nicméně pokaždé jsem si něco vybrala. V Řecku jsem byla podruhé, tak nemám velké srovnání. Nicméně při poslední večeři jsem našla v musace červa, který rozhodně nepatřil do receptu a neměl v jídle co dělat. Kdo má slabší žaludek na hmyz jako já, jisté pochopí, že už jsem nic dalšího nepozřela. Kdyby se mi to stalo první den, tak se asi zbytek pobytu stravuju pouze formou zeleniny a ovoce.

Pláž
Moře čisté, jen počítat s boty do vody. Šnorchlování si člověk neužije, protože pod vodou nic není.

Petra G., 29.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kamari Plus (ex. Kamari Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hodnocení zájezdu je vždy subjektivní. Největší výhody: - krásná a udržovaná pláž (písečná), velmi postupný pokles, vhodné pro děti -...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hodnocení zájezdu je vždy subjektivní.

Největší výhody:

- krásná a udržovaná pláž (písečná), velmi postupný pokles, vhodné pro děti

- okolí a možnost vodních sportů

- hotel je nebývale klidný, ač má jen jedne bazén, bývá v něm skoro vždy takřka prázdno

- asi nejklidnější a nejtišší dovolená, co jsme zažili

Mínusy:

- opravdu katastrofální obsluha během jídel. Často čekání 20-30 minut, než Vám donesou pití, a ještě pořád pletou objednávky

- poměrně malý výběr jídla (to jen pro ty, pro které je jídlo na prvním místě, jinak samozřejmě normální člověk si vždy vybere a na dovolenou asi nikdo nejede kvůli ž**cím orgiím)

- zoufalé služby delegátky a CK (při představě, že by dovolenou absolvovali například mí rodiče, vím, že by se domů nedostali) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jak jsem psal výše:

- pěkné pokoje, asi všechny mají výhled na moře

- Hotel působí pěkně a celkem udržovaně

- Velná travnatá zahrada s množstvím lehátek zdarma zajišťuje rozprostření hostů a tedy opravdu nebývalé "volno" u bazénu

- Kromě venkovního bazénu je zde ještě i 25m krytý plavecký, výborné pro kondiční plavání

- Bary a jejich obsluha velmi dobrá, skvělá káva

Jediný, ale hlavní problém je již zmíněná neexistující organizace nápojového servisu během hlavních jídel

Dále je zde sice malé dětské hřiště, ale žádné tobogány, nebo jiné atrakce. Kdo má tedy menší děti, které toto potřebují, bude asi volit Turecko, Kypr, nebo jiné hotely. Zde to lze kompenzovat množstvím placených vodních atrakcí na dlouhé pláži.

Strava
Celkem dobrá, ve srovnání s jinými hotely o poznání menší výběr (třeba s Kyprem nelze vůbec srovnat).

Ale opakuji, nornální lčlověk si vždy něco vybere, jen to prostě nejsou takové gurmánské hody, jako jinde.

Služby hotelu
Kromě té obsluhy u jídla vše OK

Lze TENIS za poplatek (15E/hodinu)

Pláž
U hotelu krásná písčitá, jinak oblast Faliraki má x km propojenou pláž, ideální pro prcházky.

Pláž je čistá, čistě písečná se zde střídá místy s oblázkovou.

Spousta vodních sportů, nafukovací vodní svět cca 300 m od pláže u hotelu.

Ideální pro procházky a ranní běhání po pláži.

Pavel K., 29.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Apollo Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Maximální spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Splnilo naše očekávání

Strava
Výtečná, hlavně perfektně upravené telecí

Služby hotelu
Na jedničku

Pláž
Perfektní, bezproblémový vstup do moře

Kamil B., 29.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Relax

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Jídlo kvalitní personál velice ochotný spokojenist

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Jídlo kvalitní personál velice ochotný spokojenist Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídá maximálně úrovně 3 hvězdy rozhodně ne 5 hvezd malý pokoj postele staré i matrace . Nedalo se na nich spát

Strava
Velice pestrá a kvalitní každý si vybral

Služby hotelu
Moc jsem nevyuzival

Pláž
Pláž dobrá jen moře trochu neklidné a pak byla voda poměrně špinavá

Jiri Hruby, 28.07.2021, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Celkovy dojem z dovolenky bol super. Celkovy dojem z hotela - dobry, priemerny a pre ludi, kt. uz maju s cim porovnavat by to bolo...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem z dovolenky bol super. Celkovy dojem z hotela - dobry, priemerny a pre ludi, kt. uz maju s cim porovnavat by to bolo podpriemerne. Poniektori neboli spokojni, kedze si platili all inclusive, nekoreluje cena hotela s ohodnotenim 4 hviezdiciek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S typom ubytovania sme boli spokojni, ale iba kvoli tomu, ze sme mali izbu s vlastnou terasou a pristupom k bazenu, inak by to bolo o nicom. Velke sukromnie v izbe velmi nemate (dobre, ze su tam zavesy), kedze mate priami pristup k bazenu, kde sa chodia kupat hostia aj z druheho poschodia a susednych izieb.

Strava
Strava nam vyhovovala, celkovy dojem - boli sme spokojni a chutilo nam. Avsak, casom sa uz vsetko opakovalo, dvakrat alebo trikrat sme si nevedeli vybrat, kedy uz rozmanitost jedal bola podpriemerna.

Služby hotelu
Ziadne extra sluzby sme tam nevideli. Najviac sme boli spokojni s upratovanim izby kazdy den, bol dodrziavany poriadok a cistota. Asi sme mali stastie na pani upratovacku (a na izbu). Hotel potrebuje samostatneho zamestnanca k baru a nie aby pendloval medzi barom (co tam povacsine malo kedy bol - ale ak ste mily, priatelsky, tak vas obsluzia, ked vidia, ze niekto caka pri bare) a upratovanim jedalne po kazdom chode, ranajky, obed, vecera. Cize skoro cely den. Zriedkavo bol niekto za barom.

Pláž
Plaz dostupna ani 5 minut chodzou od hotela. Voda bola cista s prijemnou teplotou. Ak fuka vietor tak je trosku chladnejsia. Vstup do mora postupny, piesocnaty, miestami riasy. Piesok v okoli lehatok by mohol byt cistejsi.

Denisa G., 28.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Evita Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)