Recenze hotelů
Rhodos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 4.6 Hotel na klidném místě s pěknou zahradou. Usměvavý personál, ale vše kazí hrozná strava.

  • 6 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Hotel na klidném místě s pěknou zahradou. Usměvavý personál, ale vše kazí hrozná strava. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý, čistý pokoj, bez skříní, takže polovinu věcí musíte nechat v kufru. Na přespání však postačí.

Strava
V rámci programu all inklusive jsme ještě nikdy horší stravu nezažili. Cestuji opravdu často na spoustu míst a ostrovů, nejsem vůbec náročný, ale tohle se fakt nedalo. Po třech dnech jsme chodili raději na jídlo do Faliraki, jako i další hosté... V hotelu dle některých německých turistů ,,katastrofe,,. Maso téměř žádné, pokud jste přišli později, už téměř nic nebylo. Jídla zřejmě dovážejí a ohřívají, protože byla často studená. Nápoje u večeře do plastových kelímků nepůsobily také moc dobře. Klimatizace v restauraci se nezapínala ani v největším vedru. Tak snad snídaně, ovoce a zákusky byly v normě, ale hlavní jídla opravdu hrůza. Při transferu na letiště jsme stížnosti slyšeli i od dalších hostů. Pokud máte rádi každý den přesolené klobásy na všechny způsoby, zapékanou zelenimu, cibuli na sto způsobů a jste příznivci vegetariánství, tak doporučuji. Jina zvolte jiný hotel, nebo se vyhněte all inklusiv.

Služby hotelu
Kromě stravy a občas zapraných ručníků v pořádku.

Pláž
Pláž vzdálená asi 700 metrů, moře čisté.

Petr Štěpán, 30.06.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kriamos Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme dostali velmi pěkný, byl to v podstatě apartmán pro 5 osob.Velmi dobrá a kvalitní

Strava
Strava velmi dobrá, kvalitní a pestrá

Služby hotelu
Všechny prostory udržovány trvale v čistotě.

Pláž
Písčitá s pozvolným vstupem, moře bylo klidné a naprosto čisté.

Jan Blecha, 30.06.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Costa Lindia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Tuto destinací a tento hotel jsem jsem navštívil opakovaně, protože loni jsem byl spokojen. Kvalita a cena odpovídají.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tuto destinací a tento hotel jsem jsem navštívil opakovaně, protože loni jsem byl spokojen. Kvalita a cena odpovídají. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné s výhledem a moře. Pokojské milé a ochotné.

Strava
Strava chutná a rozmanitá, dostatek zeleniny a ovoce.

Služby hotelu
Pracovníci hotelu vždy ochotní a přátelští.

Pláž
Lehátka nejsou v ceně pobytu a cena za lehátka se neúměrně zdražila až na 10 až 16 Euro. Jinak pláž dostupná, ale čistá a udržovaná.

Antonín Pacák, 30.06.2022, Datum pobytu: 13.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Relax

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená, rádi se tam opět podíváme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, rádi se tam opět podíváme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý a pěkný.

Strava
Jídlo vynikající. Pouze mi chyběla dostupnost ohrevu jidla pro miminko.

Služby hotelu
Možnost masáží. Animátorský program

Pláž
More ciste. Plaz s kaminky. Hned u hotelu.

Renáta V., 30.06.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lutania Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená se nám moc vyvedla a byly jsme maximálně spokojené.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc vyvedla a byly jsme maximálně spokojené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo přesně podle nabídky a ilustrací, měly jsme pokoj č.6, který je v přízemi, bezbarierový, dvě terasy,( dalo se střídat, kde zrovna nesvítí sluníčko), dostatečně velký i vybavený. Jen jestli můžu radit, vemte si s sebou Raid nebo něco proti komárů, ovšem lze koupit i v Stegně.

Strava
Měly jsme bez stravy..

ovšem taveren je zde opravdu dosti, všude vaří skvěle, ale Taverna Maria je boží ! Jednak příjemná obsluha, jednak ceny a porce...

Možnosti nakoupit něco k snídani nebo jen tak , je kousek od ubytování...mají i čerstvé pečivo, chléb i sladké a slané věcičky z listového těsta...

Služby hotelu
Během 15dnů pobytu 2x úklid, výměna ručníků, povlečení.....koše jsme si vynášely i samy, ..

Pláž
Pláž ...nádhera...za celou dobu neskutečně průzračná voda, nebyla " jak kafe", ale na plavání a osvěžení super...

Lehátka za 10 Euro, ale i dostatek volného místa na ležení na rohožkách.

Jiřina K., 30.06.2022, Datum pobytu: 10.6. - 24.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Studia Marianthi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 výborná

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
výborná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vyhovující. Měli jsme domluvené 2 pokoje oddělené dveřmi. Pokoje sice byly 2 menší, ale dveře chyběly.

Strava
vynikající

Služby hotelu
žádné jsme nevyužívali

Pláž
celkem čistá, vstup do vody trošku složitější, je třeba mít boty do vody

Anonym, 30.06.2022, Datum pobytu: 17.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sunrise Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4.6 celkovy dojem nakonec dobrý, ale to jen díky nadhernemu moři

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
celkovy dojem nakonec dobrý, ale to jen díky nadhernemu moři Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu o pulnoci jsem dostali pokoj s vyhledem do travy a vedle jidelny, vypadal spis jak pokoj pro zamestnance,po urgenci nym byl vymenen ale az druhy den, takže prvni noc v zapachu plísne a misto nočního stolku dřeveně špalky,rádoby ladící se zbytkem dřevěného nabytku,vypadal spíš jako pokoj pro zaměstnance,skřín ktera nešla otevřít.Novy pokoj sice nebyl ten ktery jsme objednali,ale byl vyhovující,takže jsem tam zustaliJinak bychom se za dva dny zase museli stěhovat.Pokoje jsou pěkné,prostorné.

Strava
Jídlo bylo chutově dobré,ale ,asi se tady budu opakovat, žádný ohromující vyběr,játra 2x,vždy na uhel spálená,ryby nejím, tak nemohu hodnotit,zákusky stale stejne,na steaky fronta vždy fronta, totéž ráno na vejce,ostatní bylo ale chutově vždy dobré.Nedá se asi srovnávat s inclusivem v Turecku nebo na Kypru.Barman celý týden stejny, a celý týden stejně protivný.Automat na kávu která se dala pít, od poloviny pobytu rozbity,z automatu na pití celý den tekla sodovka misto 7UP.Kdo není vybíravý a náročný na jídlo tak si ale vždy vybere.

Služby hotelu
uklid na pokoji v pořádku,ručníky každý den čiste,pokoj čistý

Pláž
Dostupnost pláže vyborná,jen nutno počítat se schody,na pláži oblázky,takže děti a citlivější chodidla určitě boty,na to že lehátko stojí 5 euro na den na pláži nikdo neuklízí, koš vyspypou jednou za den takže přetéká,lehátka nikdo nerovná, takže jak je večer opustíte, tak je ráno najdete,lehátka u bazenu nutno obsadit osuškou brzo ráno,pro děti nic, jen maly bazenek asi 2x2 m,asi 30 cm hluboky.S malými dětmi rozhodně nedoporučuji,žádne vyžití a v moři je hned hloubka,díky tomu je ale koupání pro dospělého bezkonkurenčně nádherné.Voda průzrčná,žádné velke vlny, jen 2x za pobyt a to jen chvíli.Plážový bar je v podstatě v hotelove jídelně,takže v plavkách si pro pití nesmíte,musíte mít něco na sobě,což je dost otravné.

Hana Machková, 30.06.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lutania Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.8 Pekna dovolenka. Faliraki ma krasne plaze, blizke zatoky, vecerny zivot a dobru dostupnust na vsetky casti ostrova.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pekna dovolenka. Faliraki ma krasne plaze, blizke zatoky, vecerny zivot a dobru dostupnust na vsetky casti ostrova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo v poriadku. Po dokupeni klimatizacie to bolo o triedu lepsie. Pokoj cisty, uteraky kazdy 3 den boli vymene. Hotel ma prijemne prostredie a klud od centra mesta.

Strava
Strava nas milo prekvapila. Ranajky aj vecere mali velky sortiment jedal, priloh, zeleniny na vyber. Takze aj ked boli rozdielne len 3 hlavne jedla dalo sa to vzdy super nakombinovat.

Služby hotelu
Hotel ma cisty bazen, bar s jedalnou a ochotnu pristup na recepcii.

Pláž
Najblizsia plaz bola 15 min chodze od hotela. Plaz bola cista piesocna s priezracnou vodou. Vhodna aj na snorchlovanie. Isto doporucujem pozicat dopravny prostriedok a poobjavovat male utulne zatoky a oblazkove plaze v okoli. Stoji to za to.

Ján Gardian, 30.06.2022, Datum pobytu: 22.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Grecian Fantasia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 S pobytem jsme byli spokojení. Delegát Dino velmi dobrý, ochotný, komunikoval, vždy min. telefonicky k dispozici i fyzicky. Vyber výletu...

  • 9.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem jsme byli spokojení. Delegát Dino velmi dobrý, ochotný, komunikoval, vždy min. telefonicky k dispozici i fyzicky. Vyber výletu také velmi dobry. Výlet na noční Rhodos s průvodkyni Dianou fantastický. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, každý den uklizeno, vyměněny ručníky.

Strava
Strava dobra, vyber jídel bohatý. Možnost klasické řecké večeře. Opět spokojenost.

Služby hotelu
Skvěle, možnost využívat plné all inclusive v celém resortu vc. plaze

Pláž
Čistá, krásné čisté moře.

Zuzana P., 30.06.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Costa Lindia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.4 Zájezd se nám moc líbil, krásná příroda a zázemí hotelu. Cena odpovídá kvalitě a službám zájezdu.

  • 8.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám moc líbil, krásná příroda a zázemí hotelu. Cena odpovídá kvalitě a službám zájezdu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo perfektní. Pokoj uklizený, čistý, minimalistický ale hezký. Jediný co nás zarazilo bylo, že každá matrace byla jinak dlouhá :D

Strava
Průměrná. Jídla dělaná na stejný způsob, ale vždy velký výběr. Drinky velmi sladké s umělými sladidly (člověk si zvykne po pár dnech).

Služby hotelu
Wi-Fi pouze v lobby hotelu. Úklid pokoje + výměna ručníku každý den (základní služba hotelu bez poplatku). Klimatizace fungovala v pořádku.

Pláž
Někde písčitá někde kamenitá, cesta na nejbližší pláž cca 10min. Nedaleko (3-4km) zátoka Anthony's Bay. Moře čisté akorát pláže jsou pokryté placenými slunečníky a lehátky. Těžší najít volné místo.

Anonym, 30.06.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kriamos Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie