Recenze hotelů
Rhodos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,5 V apartmanu Apollonio se nám moc líbilo

  • 10 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V apartmanu Apollonio se nám moc líbilo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc pěkný apartman, prostorný, dobře vybavený

Strava
Bez stravy. V okolních tavernách se dobře a chutně najíte.

Služby hotelu
Denně pečlivý uklid. Pravidelná výměna lůžkovin a ručníků.

Pláž
Na krásnou písečnou pláž pár kroků.

Irena Harflová, 16.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 9.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Apollonio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 hotel je v lokalitě mimo centra rekreačni obce,ale ma sve vyhody v tom že tam je klid a pohoda ...plaž ,sice neni luksusni, ale neni tam...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
hotel je v lokalitě mimo centra rekreačni obce,ale ma sve vyhody v tom že tam je klid a pohoda ...plaž ,sice neni luksusni, ale neni tam moc lidi , a proto je klidna a pohodova ...neni pro naročne rekkreanty,,, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj je klasicky ...neni žadne vyhrady ,,uklid a t.d. v pořadku

Strava
strava v hotelu mně překvapila ,,,,menu byla celu dovolenou furt stejna,,,stejna jidla ..

Služby hotelu
uklid a čistota byly vyhovujici...

Pláž
plaž asi 5 minut chuze ,,spiš pro nenaročne ,,je pisečna,,je tam i lehadka a šezlongy za poplatek,sprecha a kabinka na převlekani,,je tam prostor a proto je takova ta svoboda a volnost,,domorodci to tam maji radi ale jeto v pohodě...moře je čiste a dno je pisčite ,takže ne mate toho moc k pokoukani

Yevgeniy Chernetsky, 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Island Resorts Marisol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 super,skvělé služby, všude čisto. Hotel je stranou,takže klid,nejsou přeplněné pláže,pohoda

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
super,skvělé služby, všude čisto. Hotel je stranou,takže klid,nejsou přeplněné pláže,pohoda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobře vybavený pokoj s balkonem

Strava
výborná

Služby hotelu
super

Pláž
pláž je asi 200metrů od hotelu, písčitá, která se směrem kmoři mění na oblázkovou. Pro vstup do vody je vhodnější obuv. Moře čisté

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 5.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Dessole Lippia Golf Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel krásný a čistý, jen úklid na pokojích se 2 dny nekonal, ale nebyl problém objednat na recepci vynesení koše atd.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný a čistý, jen úklid na pokojích se 2 dny nekonal, ale nebyl problém objednat na recepci vynesení koše atd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zaplatili jsme výhled na moře, ten byl krásný, ale bohužel každý večer animační program, který probíhal do noci pod balkony s výhledem, o tom jsme nevěděli. Bylo to nepříjemné pro ty, co chtěli jít spát před půlnocí.

Strava
Strava byla bohužel monotónní a většinou masu chyběla chuť a bylo suché, upravená zelenina byla většinou rozvařená. Snídaně každý den stejné, ale každý si přijde na své.

Služby hotelu
Zaplatili jsme si rybičky Gara rufa, ty bohužel byli v 1 akvárku 3 a vůbec nic nedělali, paní na to měla předem upozornit a případně dát slevu. Fitness neudržovaný a stroje rozbité.

Pláž
Čistá, oblázková, nutnost bot na koupání. Nedalo se díky větru ležet u moře, ale bylo to jen pár kroků od bazénu.

Laura P., 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: D'Andrea Mare Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel a jeho nabízené služby odpovídají třem hvězdičkám. Vzdálenost od pláže jsem neřešil, podstatné pro mě byla možnost parkování před...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a jeho nabízené služby odpovídají třem hvězdičkám. Vzdálenost od pláže jsem neřešil, podstatné pro mě byla možnost parkování před hotelem a recepce do půlnoci. Jako velké plus beru ubytování pro jednotlivce bez příplatku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, výměna ručníků a ložního prádla jednou za tři dny. Potěšily čtyři tv kanály v češtině (nova, čt24, čt-sport, nickelodeon). Kvalita odpovídá třem hvězdičkám.

Strava
Měl jsem polopenzi a jak snídaně tak večeře byly formou bufetu. Na snídaně bylo vždy to stejné, na večeři každý den jiná nabídka - zpravidla ze tří až čtyř hlavních jídel. Množství nehraje roli, co kdo sní, to sní. Jídlo se samozřejmě neodnáší.

Služby hotelu
Nevyužíval jsem.

Pláž
V místě pobytu jsem nevyužil. Jezdil jsem po ostrově a zastavil, kde mě napadlo.

Marek Schild, 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Grecian Fantasia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Hotel, místo, moře, jídlo super. Katastrofa je však delegát , který nejenže nemá zájem a o lokalitě nic neví, ale když byl požádán o...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, místo, moře, jídlo super. Katastrofa je však delegát , který nejenže nemá zájem a o lokalitě nic neví, ale když byl požádán o informace - např. doprava, výlety atd. podával špatné informace. Bohužel zapomněl i zaslat sms o odjezdu. Měl štěstí, že jsme v hotelu nebyli sami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, denně uklízeli, měnili povlečení a ručníky.

Strava
Vždy se dá vybrat, řecká kuchyně výborná. Některé pokusy o jídla jiných zemí nebyly na jedničku, ale dobré.

Služby hotelu
Na Řecko super.

Pláž
Oblázková, nutné boty do vody. Voda i v říjnu nádherně teplá.

Marcela Z., 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lindos White

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla skvělá, vyšlo nám převážně hezké počasí. Řekové jsou velmi milí. Vzhledem ke končící sezóně nebylo v oblasti tak rušno.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá, vyšlo nám převážně hezké počasí. Řekové jsou velmi milí. Vzhledem ke končící sezóně nebylo v oblasti tak rušno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezky uspořádaný areál, i přes jeho velikost jsme měli všechno blízko. V areálu bylo čisto. Pokoje pěkné, hezky zařízené. Pokoj promo měl i balkón a veškeré potřebné vybavení. Bazény byl v areálu na třech místech.

Strava
Některá jídla se často opakovala, ovšem výběr byl ohromný. Vynikající zelenina i ostatní jídlo bylo super.

Služby hotelu
Na recepci nás mile uvítali, pak nás zavezli s kufry až k pokoji. Všude byla wifi, bar fungoval do půlnoci. Jídlo bylo k dispozici téměř pořád. (A to i když jsme přijeli ve dvě ráno.) Možnost zapůjčení auta přímo od hotelu.

Pláž
K pláži to byl kousek. Pláž byla velmi rozsáhlá. Koupání pěkné, podél pobřeží byly lehátka za poplatek a různé podniky.

Veronika B., 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 13.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Cyprotel Faliraki

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 7,4 Moc hezká dovolená, když nepočítám stravování

  • 9,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezká dovolená, když nepočítám stravování Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý pokoj, jednoduchý, nic nechybělo

Strava
Snídaně v pořádku, akorát nedoplňovali vše. Oběd nic extra a to samé u večeře. Každý den k obědu a k večeři špagety, nejaka calamada na ně, ryze, kureci palicky - to se stale opakovalo a k tomu byla nejaka zelenina a obcas hranolky a nejake maso. Chuťově nic moc bohužel. Kdo chcete mit dovolenou s dobrým jídlem, tak sem nejezděte bohužel, pokud Vám o jídlo nejde, tak je to super.

Služby hotelu
vše ok

Pláž
komu nevadí vstup rovnou do hloubky přes molo, tak je to paradni, neni to vhodne pro male deti a starsi lidi. Dostatek slunecniku i lehatek, kazdy den zdarma nova osuska na plaz, paradni snorchlovani

Veronika, 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Larisa Boutique & Resort ex. Rhodes Lykia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Převažuje dobrý dojem, i když by to chtělo pár vylepšení.

  • 4,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Převažuje dobrý dojem, i když by to chtělo pár vylepšení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starý hotel s průměrným ubytováním. Týden se dá vydržet, déle ne.

Strava
Strava velmi dobrá, stále stejná, opakující se.

Služby hotelu
Velmi dobré.

Pláž
Neuklizená, chybí odpadkové koše. Vstup do moře kamenitý, bez obuvi je nebezpečný.

Karel Bubeník, 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Corellia Asterias Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 okolí a lokalita krasná

  • 5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
okolí a lokalita krasná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokojíčky malé, některé potřebují opravu, ale čisto a úklid byl prováděn kazdý druhý den i čístě povlečeno.

Strava
Strava byla pro mně nejhorší z celého zajezdu. Bylo nám řečeno že na vylepšení se pracuje, ale nebylo nic znát. Deset dni rano stejný salam, zelenina pouze okurka nebo rajče.Obědy a večeře stejně hrozné ryba a nebo vepřové platky utopené ve stejné uho omáčce a největší zážitek ve stejné omáčce dané parky které zbyly asi od snídaně a také měly už hezkou barvu.

Služby hotelu
Služba hotelu v pořdku personál příjemný

Pláž
Pláž hezká

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)