Recenze hotelů
Rhodos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Hotel odpovídá ceně. Velkým plusem je, že kolem hotelu je na výběr ze 3 pláží. Jídlo v hotelu dobré, i když menší výběr, drinky výborné. :)

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovídá ceně. Velkým plusem je, že kolem hotelu je na výběr ze 3 pláží. Jídlo v hotelu dobré, i když menší výběr, drinky výborné. :) Zobrazit celou recenzi

Kateřina Fuxová, 21.10.2021, Datum pobytu: 20.8. - 28.8.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Relax

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 S dovolenou jsme celkově spokojeni (kromě stravy) . Krásné prostředí , moře , milý lidé. Doporučujeme zapůjčení auta a procestování...

  • 9 Ubytování
  • 1 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme celkově spokojeni (kromě stravy) .

Krásné prostředí , moře , milý lidé. Doporučujeme zapůjčení auta a procestování ostrova , také návštěvu hl.mesta Rhodos. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj a koupelna menší velikosti , hezky zařízené ,s terasou , úklid probíhal každý den , postýlka pro miminko zdarma

Strava
S jídlem jsme opravdu nebyli spokojení ,na zájezdu jsme byli 4 a ani jednomu z nás nechutnalo . Jídlo každý den stejné , špatně ochucené ,maso se nedalo jíst vůbec - vysušené a bez chuti .K snídani vejce , ktera doslova plavala v oleji. Velice málo jídel na výběr a žádné přílohy,dezerty take skoro žádné.Zmrzlina te nejhorší kvality.Nevím zda to bylo koncem sezóny,ale žádné svačiny jak bylo uvedeno se nekonaly , takže dlouhá doba mezi jídly.Jedine co se dalo jíst byla zelenina a ovoce . Víno a drinky, které byly v ceně také hrozné . Káva a nealko pití v pořádku .Hotel Kolymbia Sky bychom znovu nevybrali kvůli jídlu , za celou dobu pobytu nám vůbec nechutnalo.

Služby hotelu
Příjemný personál , úklid pokojů každý den , zprostředkování zapůjčení auta , čistý bazén -lehatka a slunečníky

Pláž
Pláž pár minut chůze od hotelu ,oblazkovo-piscita , lehátka a slunečníky za poplatek 8eur za set. More krásné , čisté. V okolí další krásné pláže co stojí za návštěvu .

Simona S., 21.10.2021, Datum pobytu: 8.10. - 16.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 velmi dobré

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobré

Strava
velmi dobré

Služby hotelu
velmi dobré

Pláž
velmi dobré

Jiří Nahodil, 21.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Faliraki Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Není co vytknout

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Není co vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduchý styl pokoje dostačující pro klidnou a super dovolenou

Strava
My měli jen snídaně jídla dost výběr tez

Pláž
Plaz čistá s pozvolným vstupem do moře voda tepla a cista

Michaela Vinšová, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Orion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolenou jsme si užili, vše proběhlo naprosto bez problémů, měli jsme trochu obavy z transferu z letiště, vzhledem k tomu, že jsme...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, vše proběhlo naprosto bez problémů, měli jsme trochu obavy z transferu z letiště, vzhledem k tomu, že jsme cestovali s německou CK, ale na místě není problém najít příslušný stánek a na transfer jsme nemuseli ani příliš dlouho čekat. Nedaleko hotelu je skvěle zásobená samoobsluha a asijský obchod, není tedy prakticky nic, co by se zde nedalo sehnat. V okolí je i několik restaurací a bister a co by kamenem dohodil leží vesnice Afandou, do které se dá během pár minut pěší chůze dojít po silnici nebo podél pláže. Celkově jde o velmi příjemné, klidné místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je krásně nově zrekonstruovaný, pokoje prostorné a interiéry celkově velmi příjemné. Pokud ale člověk potřebuje silné internetové připojení, je lepší v hlavní budově a společných prostorách. Na pokoji začala v průběhu pobytu wi-fi vypadávat a několik dní nešla vůbec.

Strava
Nabídka byla dostatečně velká, je zde extra gril, kde kuchař rovnou připravuje čerstvá masa a nechybělo zde vždy ani jedno bezmasé jídlo, ovoce a bohatý zeleninový pult. Vše bylo vždy doplňováno takřka okamžitě, k tomu nemám co vytknout. Zpočátku velké nadšení ale brzy vystřídalo menší zklamání. Jídla se neustále opakovala a pokud člověk není velký milovník vepřového, které bylo zastoupeno v drtivé většině všech masitých jídel, na své si nepřijde. Stejně tak zákusky, které byly z větší části tvořeny 4 druhy pudingů a želé. Byly zde i klasické dortíky, které ale většinou rychle zmizely a nahradilo je již zmiňované želé. Chuťově bylo jídlo průměrné, pokud si člověk chce dopřát něco lepšího, doporučuji využít nabídku jednou v týdnu menu À la carte, tedy večeři mimo jídelnu v přilehlé venkovní restauraci. Trochu mě mrzelo, že u snídaně byl jen velmi omezený výběr ovoce.

Služby hotelu
Oceňuji širokou škálu služeb, personál byl vždy velmi ochotný a milý. Hygienická opatření byla velmi dobrá. Bar u bazénu je perfektní, narozdíl od zkušeností z jiných dovolených tu člověk nedostane miniaturní plastový kelímek, na který si ještě musí vystát frontu, ale všeho je dost a bez čekání. Mám asi jedinou výtku k úklidu, který se během týdne poněkud zhoršil a jednou jsme zůstali bez toaletního papíru.

Pláž
Pláž byla úžasně poloprázdná, takže naprosto ideální pro klidnou dovolenou, pokud se neradi tlačíte s ostatními. Velmi jsme ocenili i bezplatná lehátka, což nebývá všude zvykem. V hotelu je dokonce možné zapůjčit si i osušky. Zklamala nás jen vzdálenost, která rozhodně neodpovídá avizovaným 150 ani 200 metrům od hotelu. Cesta je mnohem delší, prašná, beze stínu, takže když praží slunce, může cesta na pláž pro staršího člověka nebo člověka s pohybovým omezením představovat malou kalvárii. Nám to nijak zvlášť nevadilo, ale čekali jsme, že bude blíž. Vstup do vody je kamenitý a trochu obtížnější, někteří lidé měli problém dostat se zpátky na břeh, takže doporučuji raději gumovou obuv.

Anonym, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Dessole Lippia Golf Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel 3 fotografie

Celkem: 10 Byla jsem velmi spokojená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem velmi spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné. Bezvadná poloha hotelu. Všude blízko. Pláž, obchody, bus.

Strava
Jídlo moc dobré. Výběr dostačující. Dorty exklusivní.

Služby hotelu
Čistota. Vše v pořádku

Pláž
Pláž menší. Nádherná. Výborny vstup do moře. Blízko hotelu a vše zdarma. Byla jsem nadšená

Helena Štěpničková, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Leonardo Kolymbia Resort (ex. Mistral)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Doporučuji zajet do lindrosu na pláž,města a ochutnat místní jídlo ,jídlo v hotelu totiž nic moc a pláž taky

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji zajet do lindrosu na pláž,města a ochutnat místní jídlo ,jídlo v hotelu totiž nic moc a pláž taky Zobrazit celou recenzi

Tomáš N., 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Olive Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Spokojenost, byli jsme v hotelu podruhe. Klidna atmosfera, v pokoji nam pripravili i detskou postylku.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, byli jsme v hotelu podruhe. Klidna atmosfera, v pokoji nam pripravili i detskou postylku. Zobrazit celou recenzi

Strava
Polopenze byla formou bufetu, v nabidce byla recka jidla, zelenina, ovoce, zakusek, k snidani i moznost anglicke snidane.

Pláž
Plaz 200 metru, klidnejsi cast s prijemnym vstupem do more

Tereza K. B., 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Orion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,2 Celkem v pohodě, pláže s koupáním, místy špatný vchod do vody, útesy, dražší lehátka 7euro kus, na Zakyntosu za tuto cenu 2 lehatka se...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkem v pohodě, pláže s koupáním, místy špatný vchod do vody, útesy, dražší lehátka 7euro kus, na Zakyntosu za tuto cenu 2 lehatka se slunecnikem. Okolí hotelu na jiných pozemcích nepořádek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Občas zapomněli dát koupi novou předložku. Jinak v pořádku.

Strava
V pořádku.

Služby hotelu
Na můj vkus a mých kolegyň, hodně hlučná hudba 3× za týden, nemůžete si povídat.

Pláž
Pláž jsem popsala výše, čistá, problematická s místy na plavání kvůli útesům.

Dana Peclová, 19.10.2021, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Evita Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Na Rodos jezdím přes 30 let, takže jej mám více než zmapovaný. Kolymbia sice není mým oblíbeným místem, ale umístění hotelu Kolymbia Bay...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Rodos jezdím přes 30 let, takže jej mám více než zmapovaný. Kolymbia sice není mým oblíbeným místem, ale umístění hotelu Kolymbia Bay je klidnějším místě, blízko na pláž, velice příjemný a vstřícný personál a skvělá kuchyně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na skvělé úrovni, na pokoji funkční klimatizace, koupelna menší, ale postačující, denně úklid a čisté osušky. Nutný strojek na komáry!!!

Strava
All Inclusive na velmi dobré úrovni.

Služby hotelu
Ochotný a vstřícný personál. K hotelu patří vyhřívaný!!!(v říjnu) bazén, ale prostředí kolem bazénu špinavé, neupravené, matrace na lehátkách špinavé a promaštěné.

Bar neútulný, personál baru sice ochotný, ale amatérský.

Pláž
Pláž blízko hotelu, oblázková, čistá.

Karel F., 19.10.2021, Datum pobytu: 8.10. - 16.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)