Recenze hotelů
Rhodos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená byla naprosto perfektní. Doporučuji zhlédnout video o hotelu na youtube - https://youtu.be/uknXU6H6aVM (kdyby nešlo přímo,odkaz...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla naprosto perfektní. Doporučuji zhlédnout video o hotelu na youtube - https://youtu.be/uknXU6H6aVM (kdyby nešlo přímo,odkaz zkopírujte). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, měli jsme pokoj přímo u tobogánů, a ani přesto nás žádný hluk nerušil. Každý den možná výměna ručníků.

Strava
Strava byla pestrá, každý den něco jiného,velká nabídka. Každý den večeře s jinou "tematikou" - jednou řecká, pak asijská, pak třeba italská. Několik druhů zmrzliny, zdarma míchané drinky- alkoholické i nealkoholické (byly velice dobré :)

Služby hotelu
Se službama jsme byli spokojení. Animační program byl každy den kromě soboty. Byl zvlášť pro děti, teenagery a dospělé. Zdarma byla možnost si zajít do posilovny, půjčit si tenisové rakety a zahrát si, zahrát si fotbal, pingpong, plážový volejbal ( Většina sportů se hrála i v rámci animačních programů).

Pláž
Hotelová pláž byla čistá,udržovaná, nepřelidněná.Na plážovém baru nápoje. Jestli byste nechtěli být na hotelové pláži, můzete zajít pár metrů dál na rozlehlou kamínkovo pískovou pláž. Vstup do moře pozvolný, skoro žádné vlny.

Anonym, 19.06.2020, Datum pobytu: 12.7. - 24.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Mikri Poli

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená byla podle našich představ, hotel klidný, příjemný personál, spokojeni jsme byli s ubytováním i se stravou. Počasí ideální.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla podle našich představ, hotel klidný, příjemný personál, spokojeni jsme byli s ubytováním i se stravou. Počasí ideální. Zobrazit celou recenzi

Hana Slavíková, 02.03.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sky

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Koupeno týden před odletem za cca 15K ,za tu cenu to stálo,rozhodně bych zato nedal víc jak 10K na osobu. Pokoj kde jsme byli ubytováni...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Koupeno týden před odletem za cca 15K ,za tu cenu to stálo,rozhodně bych zato nedal víc jak 10K na osobu.

Pokoj kde jsme byli ubytováni byl šílený + komáři+jídlo k obědu se z jednoho pekáče přehodilo do dalšího a pořád dokola následovalo k večeři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starý pokoj,koupelna 30 let stará,dveře cc 3cm od podlady všude komáři+smrad z odpadu

Strava
Velké zklamání,co se nesnědlo k obědu bylo k večeři,velkou pochvalu za ovoce to se dalo jíst furt

Pláž
cca 700 metrů,po sezoně chtěl Řek 10 euro za set což jsme s chutí odmítly,pláž hezká,dlouhá,absence wc

Petr N., 27.02.2020, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Olympia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 naprostá spokojenost - klidná lokalita, příjemné prostředí

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost - klidná lokalita, příjemné prostředí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vynikající, čistota pokojů, denně úklid, čisté ložní prádlo

Strava
výběr z několika jídel, rozmanité

Služby hotelu
příjemný personál

Pláž
pláž dostupná přes silnici, čistá, lehátka za poplatek, pozvolný vstup do moře

Luděk Rubner, 26.02.2020, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Island Resorts Marisol

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Cena odpovídá kvalitě. Dobré jídlo a servis.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídá kvalitě. Dobré jídlo a servis. Zobrazit celou recenzi

Maria C., 24.02.2020, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Island Resorts Marisol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Perfektní dovolená

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená Zobrazit celou recenzi

Adéla Blechová, 24.02.2020, Datum pobytu: 7.10. - 11.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sky

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Naše nejlepší dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naše nejlepší dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je moderní umístěný přímo u pláže. Pokoj kde jsme byli ubytováni měl výhled na moře. Vybavení moderní, potěšila klimatizace a prostorný balkón.

Strava
Jídla a pití bylo dostatek vše formou bufetu. Hotel nabízí hodně ovoce - melouny, banány nebo pomeranče a výborné byly také michané koktejly.

Služby hotelu
Největší výhodou je poloha přímo u pláže a taky lehátka a slunečníky na pláži zdarma - nemusíte je platit. Jinak všichni v hotelu byli ochotní a milí, vždy vás pozdravili, což potěšilo.

Pláž
Je přímo u hotelu, písčitá. Na pláži je velká nabídka vodních sportů např. serfování nebo šlapadla a možnost občerstvení v restauraci. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici zdarma.

Ivo Dvořák, 19.02.2020, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je přímo u moře. Pokoj 609 kde jsme byli ubytováni byl standard - tv, klima, nový nábytek.

Strava
Vařili slušné - vše formou bufetu.

Služby hotelu
Velký bazén, zahrada, wellness, restaurace, několik barů. Celkem ochotný personál.

Pláž
Písčitá přímo u hotelu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky zdarma. Platí se vodní sporty.

Dagmar Horká, 16.02.2020, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Spokojenost. Příjemný hotel.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Příjemný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slušné kvality. Pokoj 503, kde jsme byli ubytováni byl hezký, moderni byl vybaven klimatizaci, televizí, telefonem a balkónem, který měl přímý výhled na moře.

Strava
Snídaně, obědy a večeře se podávaly formou bufetu - jídla i pití bylo dostatek pravidelně doplňováno.

Služby hotelu
Hotel má krásnou zahradu, velký bazén, hlavní restaurací, několik barů a wellness. Je přímo u pláže - super je, že lehátka a slunečníky na pláži jsou zdarma.

Pláž
Pláž je písečná a je hned u hotelu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky - zdarma, občerstvení v barů a pokud chcete můžete si půjčit vodní skůtry nebo šlapadla.

Sandra Výborná, 13.02.2020, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byli jsme spokojeni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký hotel v řeckém stylu přímo u moře. Byli jsme ubytováni v pokoji 602. Pokoj byl pěkný uklizený vybaven klimatizaci, televizí a balkónem. Koupelna byla nově rekonstruovaná.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive, což určitě doporučujeme. Snídaně, obědy i večeře byly formou bufetu, jídlo nám chutnalo. Na oběd a večeři byl výběr z 4-5 teplých jídel, plus salátový bufet, ovoce - melouny, banány, pomeranče a zàkusky.

Služby hotelu
Výborná poloha - hotel je přímo na pláži. Má hezkou zahradu a velký bazén. Slunečníky a lehátka jsou na pláži zdarma, vždy jsme našli nějaké volné.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu - písečná a čistá - pláž uklizeli každý den. Na pláži jsou zdarma lehátka a slunečníky a taky si můžete půjčit šlapadla nebo vodní skůtry.

Kamil Hořava, 11.02.2020, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)