Recenze hotelů
Rhodos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 příjemná dovolená, ale pokud chcete večer mimo hotel, nic nenajdete, minimum restaurací, téměř žádný noční život, všude špína, nepořádek,...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
příjemná dovolená, ale pokud chcete večer mimo hotel, nic nenajdete, minimum restaurací, téměř žádný noční život, všude špína, nepořádek, ale hotel jako takový super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté, servis bez problémů, jako téměř v každém hotelu chybí cokoliv k sušení plavek

Strava
pokud jdete na jídlo mezi posledními, stane se, že už nějaké jídlo došlo, chtělo by to více místních jídel

Pláž
hotelová pláž je příjemná, můžete pobývat jak na travnaté pláži tak přímo u moře na oblázkovopísčité, o obě pláže personál skvěle pečuje, moře docela čisté, z této strany ostrova hodně fouká, takže každý den vlny

Petra O., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sentido Ixian Grand

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Přímo úžasný a děkujeme zaměstnancům INVIE za skvělý typ .

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přímo úžasný a děkujeme zaměstnancům INVIE za skvělý typ . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uytování perfektní odpovídalo našim požadavkům.

Strava
Strava pestrá dostatek zeleniny a ovoce. Vše chutné a kvalitní . Personál jídelny příjemný.

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni. Nebylo nutné vznášet jakékoliv požadavky.

Pláž
Pláž čistá voda průzračná vždy byla možnost výběru místa jak u moře tak i u bazénu dostatečný počet lehátek a možnost výměny osušek dle potřeby bez poplatku.

Herbert P., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Pegasos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolena splnila naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena splnila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné čisté úklid byl proveden každý den.

Strava
Strava byla dobrá.

Služby hotelu
U hotelu pěkný čistý bazén.Personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž blízko hotelu na pláži sprchy.Úklid pláže provádět častěji.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Nirvana Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje malé, ale stačily, nevýhodou sprchovací kout - nízká nádržka na vodu, ta zaplavovala podlahu.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Bez připomínek, pláž dostupná, čistá.

Magdalena Kolková, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Určitě se vyplatí připlatit za tento 5*hotel. Luxusní dovolená. Na Řecko opravdu nadstandard.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Určitě se vyplatí připlatit za tento 5*hotel. Luxusní dovolená. Na Řecko opravdu nadstandard. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, vybavení klasika. Úklid každý den. Vše fungovalo (klimatizace, voda, ...). Měli jsme pokoj s číslem kolem 300 - což jsou pokoje bez výhledu (koukáte do budovy), ale vůbec to nevadilo. Nejlepší pokoje čísla nad 500 (výhled na moře + vlastní malý bazén)

Strava
Jídlo luxusní. Vždy všechny druhy masa (ryby, kuř., vepř., někdy hovězí), těstoviny různých druhů, mnoho zeleniny a ovoce, hodně dezertů. Velmi nás překvapil dlouhý nápojový lístek v rámci all inclusive - opravdu mnoho míchaných nápojů v rámci ALL, víno, pivo, apod. V baru vám dají večer i mističku s oříšky :-). V rámci ALL návštěva řecké a italské restaurace - využili jsme pouze italskou ("šaškárna" v podobě snažícího se rádoby italského číšníka, ale jídlo výborné). Jídlo v tomto hotelu na Řecko TOP (podobá se službám Egypt, Tunis, apod.).

Služby hotelu
Kartička na výměnu ručníků - 3x týdně lze bezplatně zapůjčit velké osušky na pláž. Ochotný personál všude v hotelu.

Pláž
Zdarma lehátka a slunečníky - vždy jsme si našli místo dopoledne i odpoledne u moře, u bazénu nikoli - permanentně narváno. Moře u hotelu nic moc (řasy), ale cca 200 m vedle areálu (projde se kolem pláže hotelu, snack baru) - luxusní koupání na veřejné pláži. Sice si tam nelehnete, ale moře čisté, vlny na blbnutí.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: All Senses Nautica Blue Exclusive Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 3,6 Pláž super

  • 1 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Pláž super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedna velká katastrofa. Uroveň hotelu - zejména pokoj a koupelna odpovídá reálné ceně 1 euro za den.

Strava
Zakoupené all inclusive neodpovídalo . Jídlo jinak dobré

Služby hotelu
Hotel bez služeb ( pokud vynecháme alespoň základní stravování )

Pláž
Super

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sivila

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Byla to zatím moje nejlepší dovolená, co se kvality servisu, pobytu u moře, výběru hotelu a stravy týče. Personál hotelu byl špičkový,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla to zatím moje nejlepší dovolená, co se kvality servisu, pobytu u moře, výběru hotelu a stravy týče. Personál hotelu byl špičkový, ochotný, vše plnil kvalitně a v krátkém čase. Byla jsem se sestrou, a vždy, když jsme měly nějaký požadavek, byl vždy promptně vyřízen. Hotelový úklid byl rovněž na výbornou, paní každý den vytírala, několikrát za týden nám dokonce nově povlekla postele. Hotel byl pro 16+, což jsme chtěly a velmi jsme ocenily klid a pořádek bez křiku a pobíhání malých nezvedených, mnohdy nevychovaných ratolestí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj,který jsme měly, byl sice malý, ale na týdenní pobyt to stačilo. Měl krásnou terasu s výhledem na moře, což bylo super. Trochu mi vadilo, že v koupelně byl sprchový kout s velmi plytkou vaničkou, takže při sprchování si musel člověk dávat pozor, aby voda nevytekla ven. Dále tam mohla být skříň s vodorovnými přihrádkami na věci, co se nedají pověsit. Zato tam ale byla lednička, minibar, varná konvice s porcovanou kávou, čaji, cukrem a smetankami, na přivítanou jsme dostaly 1/2 lt lahev s vínem, a taky pokojový trezor. Čili vybavení velmi slušné.

Strava
Strava byla jedním slovem: skvělá.

Nechápu, jak si někdo může stěžovat, že strava byla "jednotvárná nebo dokonce málo bohatá".

Podle mě tito lidé jedí v Česku celý týden rohlík s máslem a pak neví, co by sepsuli.

Já jsem dost velký jedlík, ale co se týče rozmanitosti a druhu stravy, tak si na své v hotelu Kolymbia By Art přijde každý, od veganů přes milovníky cornflakes až po klasické jedlíky, a milovníky předkrmů či zákusků. Jídla bylo dostatek a bylo opravdu rozmanité, včetně nápojů. Ochutnaly jsme i předkrmy a dezerty, a byly rovněž výborné. Já jsem tam za ten týden přibrala 1 kg, takže si myslím, že hlady tam nikdo nemůže trpět. Tuto kuchyni vřele doporučuji!!!

Služby hotelu
Jak už jsem psala výše, služby hotelu fungovaly na jedničku.

Pláž
Pláž byla od našeho hotelu cca 5 min. chůze. Je písčito-oblázková. Boty do vody nepotřebujete, nejsou tam žádná úskalí v podobě velkých balvanů nebo mořských ježků či medúz. Moře je křišťálově průzračné a klidné, krásně se dá plavat. Lehátka a slunečníky jsou sice za poplatek, ale to je všude, a bez slunečníku se tam v tom horku nedá být. Také doporučuji krém s ochranným faktorem aspoň 50, aby se člověk vyhnul spálení. Byly jsme v srpnu, teplota moře byla odhaduji tak 28 °C.

Edita B., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Bay Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Lepší dovolenou jsem nezažila

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Lepší dovolenou jsem nezažila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vždy čistý, koupelna každý den i s čistými ručníky, lednička každý den doplněna. Dokonce jsme měli s manželem narozeniny a oba jsme dostali dort s lahví vína jako pozornost hotelu.

Strava
Vynikající, vždy bylo z čeho vybrat, jídla chutná, stoly vždy čisté a obsluha rychlá. Jen jsme si sedli už jsme měli nalitou vodu a hned se číšník dotazoval na víno a pravidelně chodil vše dolévat.

Služby hotelu
Fantastický personál, vždy usměvavý a připraveni splnit všechny požadavky.

Pláž
Pláž super, lehátka byla vždy nějaká volná a uklizeno. Ještě jsme si mohli do plazoveho baru pro jakýkoliv nealkoholické nápoje jako péče o klienta hotelu, čili jsme za ně neplatily

Vladimíra Zbořilová, 15.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Prijemny hotel, akorát velmi neochotní recepční. Jde vidět, že požadavky hostů jsou pro ně obtěžující. Mladší recepční jsou ochotní, ale...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Prijemny hotel, akorát velmi neochotní recepční. Jde vidět, že požadavky hostů jsou pro ně obtěžující. Mladší recepční jsou ochotní, ale ti starší velmi nepříjemní a nepomůžou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou dostačující a je v nich vše co člověk potřebuje. Denně úklid je perfektní

Strava
100%

Služby hotelu
Až na recepční, vše v pořádku

Pláž
krásná a upravená s dostatkem lehátek a slunečníků

Martin V., 15.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lindos Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolená se nám celkově líbila. Bohužel ihned po příjezdu do Hotelu pro nás nastal jeden zásadní problém, který mi velmi vadil, recepční...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám celkově líbila. Bohužel ihned po příjezdu do Hotelu pro nás nastal jeden zásadní problém, který mi velmi vadil, recepční nám řekl, že pro nás nemá bohužel volný pokoj!! My měli vše mít rezervované přes cestovku, rozhodně mě ani ve snu nenapadlo, že v noci přijedu do cizí země a budu muset řešit tyhle blbiny. Nakonec nás odvezli do jiného hotelu, a řekli nám, že pro nás druhý den na oběd přijedou...OK! Druhý den ve 12 pro nás přijeli a odvezli nás do našeho původního hotelu, co mi ale extrémně vadí je to, že cestovka nabízela několik termínů ubytování a my si úmyslně vybrali ten o den delší (tudíž i dražší), i když jsme věděli, že na hotel prijedeme v noci, ale chtěli jsme si vybalit a další den ráno se jít ihned podívat po okolí, nebo se koupat. Takhle jsme nemohli nic, protože jsme věděli, že se budeme muset znovu stěhovat do jiného hotelu. Tudíž to beru tak, že nás ukradli o půl dne a kousek dovolený, i když to není moc..na penězích to znát je-to jsme si mohli zaplatit termín o den kratší a vyšlo by nás to líp.

Takže ačkoliv se nám dovolená ve finále líbila, tato zkušenost pro nás byla strop a proto už bychom do budoucna tento hotel nenavštívili!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
AfabdouBlu- menší hotel, krásně čistý bazén, příjemná obsluha na baru, půlka pokojů je zrekonstruována a půlka ne, na některých pokojích chybí fén, pokud jedete s malými dětmi a počítáte s tím, že tam mají postýlku pro děti..tak ano, postýlku mají ale bez matrace!

AfandouBay (náš hotel na jednu noc) -poměrně velký hotel, na jídla se chodí do jiné budovy, na nás moc lidí takže bychom tu být nechtěli.

Strava
Jsem poměrně dost vybíravý člověk, ale myslím, že si každý najde něco, co mu chutná.

Určitě ale doporučuji si někde ve větších městech koupit gyros, nejlepší co jsme kdy jedli (například ve městě Rhodos, hned u autobusové zastávky je fast food).!!!

Služby hotelu
Další věc co mi dost vadila byla ta, že mají ručníky na pokojích měnit 4krát týdne...nám nebyly vyměněny ani jednou!!

Velmi jsme uvítali, že na hotelu pracuje jedna česky mluvící recepční.

Pláž
Pláž afantou patří k nejdelším, má 7km.

My jsme se chodili koupat na místo, které jsme měli nejblíže. Moře je velmi čisté. Určitě doporučuji jít se koupat v noci, ačkoliv je všude tma v moři vidíte krásně na dno. Nás tento pohled okouzlil. A hlavně v noci tam nikdo není, takže určitě doporučuju!

Nikola W., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Afandou Blu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)