Recenze hotelů
Rhodos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Príjemné prostredie, ochotný personál, blízko pláže. Hlavne kľud bez detí

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Príjemné prostredie, ochotný personál, blízko pláže. Hlavne kľud bez detí Zobrazit celou recenzi

Anonym, 07.01.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Bay Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 4,6 Nezopakovala by som si tento hotel.

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nezopakovala by som si tento hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má niektoré izby po rekonštruklcii a niektoré ďaleko pred rekonštrukciou - tie neodporúčam. Žiadny komfort pri použití sociálnych zariadení.

Zápach v kúpelni, hrdza, voda striekajúca (straá sprchová hadica).

Niekedy bez teplej vody.

Strava
Strava bola dobrá, chutná aj rôznorodá. Množstvo tak akurát. Osobne nepotrebujem veľký výber.

Služby hotelu
Majiteľ hotela maximálne neochotný a zároveň veľmi nepríjemný.

Nebyť jeho, tak by sme personál hodnotili ako priemer, takto to pod podpriemer hotelového prístupu.

Pláž
Veľmi dobrá. Len si ju neviem, ani nechcem predstaviť v hlavnej sezóne.

Anonym, 27.12.2018, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Faliraki Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem dovolené na Rhodosu výborný.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dovolené na Rhodosu výborný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu bylo skvělé,čistota,dobrá organizace hotelu.Každý den uklízený pokoj.

Strava
Strava vynikající a rozmanitá.Výborné polévky .

Služby hotelu
Hotel organizačně dobře zajištěn,vstřícný,usměvavý a komunikativní personál,včetně managera hotelu.Restaurace pěkná a čistá.Skvělý hotelový bazén

Pláž
Pláže pěkné.Doporučuji Faliraki,Tsambika,Anthony Queen.Moře čisté.

Petr S., 11.12.2018, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Faliraki Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 4,2 průměr

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
průměr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
průměr

Strava
spokojenost

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
kameny, neupravená, velké množatví odpadků

Zdeňka H., 06.12.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Comfort Asterias

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10 Velice pěkné, delegátka se o nás pěkně starala.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice pěkné, delegátka se o nás pěkně starala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, prostorné, denně uklízené.

Strava
Velice dobré, každý den pestrý výběr, večeře každý den v jiném duchu(francouzská, italská, asie..) vše chutné, ovoce dostatek

Služby hotelu
výborné, poslední den mám dali klíče od jiného pokoje, ať se po pláži vysprchujeme před odjezdem

Pláž
krásná

Kateřina Weissova, 05.12.2018, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Anavadia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Byli jsme velmi spokojeni. Za návštěvu rozhodně stojí města Rhodos a Lindos, do kterých je možné dostat se veřejnou dopravou, zastávka je...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Za návštěvu rozhodně stojí města Rhodos a Lindos, do kterých je možné dostat se veřejnou dopravou, zastávka je hned vedle hotelu, autobusy jezdí pravidelně podle řádu na zastávce. Dovolenou můžeme jenom doporučit! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni jen s pár malými výhradami: po příchodu nebyl připraven pokoj, avšak okamžitě byla zjednána náprava, a navíc jsme byli ubytováni ihned po příchodu na hotel, což bylo asi kolem 8 hod. ráno; na pokoji nebyla kompletní skříň (bez poliček, bez dvířek, pouze pár ramínek); manželskou postel tvořily ve skutečnosti dvě oddělené postele.

Strava
Vynikající, široká škála, nabízenému sortimentu nebylo co vytknout! Strava byla podávána v budově hlavního hotelu Diagoras, který je vzdálený max. 200 metrů. Odpolední svačinu tvořily pouze sušenky, i když v propozicích byla nabízena např. i pizza nebo zmrzlina. Bar na hotelu Dorieas považujeme za jednoznačně nejlepší službu hotelu, příjemná a vlídná obsluha, ochotná kdykoli pomoci.

Pláž
Pláž byla čistá, během našeho pobytu v září nebyla vůbec přeplněná.

Natálie, 25.11.2018, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Dorieas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkově se nám dovolená velmi líbila. Jeli jsme tam s plánem procestovat ostrov, což velmi doporučujeme- lepší je na vlastní pěst, než s...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená velmi líbila. Jeli jsme tam s plánem procestovat ostrov, což velmi doporučujeme- lepší je na vlastní pěst, než s cestovkou- vyjde to mnohem levněji.

Ve finále se nám pokoj zdál průměrný, jídlo skvělé, město i pláž krásné a čisté. Nejvíce nadšeni jsme ovšem byli z výletu na Rhodos a Lindos- nádherná města s krásnými plážemi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování průměrné, není to na trávení dovolené na hotelu. Spíše jen pro odpočinek a spánek. Klimatizace zašlá, bylo vidět, že se snad nikdy nečistila. Měli jsme mravence v koupelně., ale tím jak jsme byli na pokoji pouze na noc, moc jsme to neřešili.

Jinak bylo každý den čisto, na pokojích probíhaly každodenní úklidy.

Strava
Rozmanitá, snídaně bohaté- sladké i slané, akorát ovoce mi trošku chybělo, pouze jeden druh jednou denně. K obědu a k večeři dva druhy masa+ ryba. Nají se i vegetariáni- každý den salátové a zeleninové mísy na různé způsoby jak k večeří, tak i k obědů. My jsme si vybrali vždy, s jídlem jsme byli spokojeni.

Služby hotelu
Personál milý a ochotný po celou dobu a po celém hotelu. Četly jsme na personál některé negativní reakce,ale plno lidí se na hotelu neumělo chovat, dělalo bordel- nemůžou očekávat, že personál bude nadšený.

My jsme s personálem byli spokojeni. Nefungovala nám lednička- slušně jsme pána na recepci poprosili o nápravu a ještě ten den lednička byla funkční.

Pláž
Pláž je dál a cesta a okolí vedoucí k ní není moc udržovaná, často odpadky po turistech. My jsme se ale pokaždé rádi prošli.

Pláž krásná, udržovaná, ale ve Faliraki na pláži velmi zalidněno. To nám moc nevyhovovalo, chodily jsme na pláže v okolí. Doporučujeme procházku po skalách na pláž Anthony Queen, nebo popojet kousek autobusem na pláž Afandou beach s jeskyní.

Anonym, 18.11.2018, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Evi

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Afandou beach 5 fotografií

Celkem: 4,6 Hodnoceni hotelu odpovida max na "dvě *"....

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hodnoceni hotelu odpovida max na "dvě *".... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
.....

Strava
Nebyl žádný výběr zeleniny a chybily i OLIVY v Řecku! Tak, jsem do "jídelní" (určitě není to restaurace!) jsem chodila s olivami z obchodu....

Služby hotelu
......

Pláž
Pláž byla dobrá

Anonym, 15.11.2018, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Evi

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (1)

Celkem: 6 Bylo to fajn, ale pláž mohla být čistější.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to fajn, ale pláž mohla být čistější. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.11.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lardos Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)