Recenze hotelů
Peloponés - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Pěkná dovolená

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytované 3 na dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou a pro 3 dospělé je pokoj malý

Strava
Grilované ryby a maso nic moc, jinak vše v pohodě

Služby hotelu
Bez problémů

Pláž
Zdarma slunečníky a lehátky, málo lidí, pláž čistá - super

Ivana V., 23.12.2019, Datum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: The Grove Seaside

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Moře a pláž skvělé, čisté, blízko, bez přelidnění. Kamínky, vhodné i pro malé děti. Jeli jsme s dvouletým dítětem, hotelový dětský koutek...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Moře a pláž skvělé, čisté, blízko, bez přelidnění. Kamínky, vhodné i pro malé děti. Jeli jsme s dvouletým dítětem, hotelový dětský koutek už v září nefungoval a venkovní dětské hřiště bylo v režimu vyklízení. To bylo negativní. Dětský bazén byl fajn, ale blízko řvoucího reproduktoru. To vadilo spíše rodičům, než dětem:) Počasí skvělé, okolí dostupné taxíkem či pronajatým autem taky skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo uvedené úrovni, vedle nás však byli hosté s malým dítětem, bylo slyšet, děti se navzájem v noci budily. Úklid denně, prostředí OK.

Strava
Chutná, po týdnu nás už však celkem omrzela. Mořské speciality spíše nečekejte. Pro vegetariány menší výběr.

Služby hotelu
Personál velmi milý, recepce, úklid i bar.

Pláž
Krása, voda i v půlce září jak kafe. Od hotelu oddělená svahem s lesíkem. Lidí velmi málo, spíš leželi v hluku u bazénu.

Petr N., 17.12.2019, Datum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Sunrise Village Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8 Město i ubytování se mi líbilo, přístup delegátek méně.

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Město i ubytování se mi líbilo, přístup delegátek méně. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 20.11.2019, Datum pobytu: 20.8. - 30.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Studia Angelo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 3 Nebyli jsme se zajezdem spokojené kvůli úrovně hotelu. Hotel byl špinavý, ve špatné údržbě. Pokoj jsme museli vyměnit kvůli tomu že...

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Nebyli jsme se zajezdem spokojené kvůli úrovně hotelu. Hotel byl špinavý, ve špatné údržbě. Pokoj jsme museli vyměnit kvůli tomu že sprcha byla rozbitá a sklenene dveře sprchy skoro spadli na nás. Recepční hodně omlouvali se ale žádná kompenzace, museli jsme se přestěhovat se do jiného pokoje. My jsme měli zakoupený ultra all inclusive, ve skutečnosti jsme neměli ani láhev vody, museli kupovat, žádné džusy, jen vody z kohoutku, umělý páskový nápoj a víno (my alkohol nepijeme). Jen jedna hlavní restaurace- bufet, zbytek za peníze. Můžu pokračovat do nekonecna Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viz v schrnuti

Strava
Malý výběr, špinavé příbory, museli několik krát měnit příbory a talíře

Služby hotelu
Žádné, všechno za priplatek

Pláž
Dobra

Alisa E., 13.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Ramada Resort (Loutraki)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 příště spíš nějaký ostrov

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
příště spíš nějaký ostrov Zobrazit celou recenzi

Ubytování
příjemný domeček v borovém lesíku

Strava
vždy bylo si z něčeho vybrat

Služby hotelu
vše v pořádku

Pláž
chodili jsme na pláž k druhé jídelně a super. Klid málo lidí.

Petr Jiruška, 31.10.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Ramada Resort (Loutraki)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělá dovolená s dvěma malými dětmi, užili jsme si naplno hotelu, jídla, klidného prostředí, hezké pláže, koupání i půldenní výlet do...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená s dvěma malými dětmi, užili jsme si naplno hotelu, jídla, klidného prostředí, hezké pláže, koupání i půldenní výlet do města Patra. O krapítek lepší mohlo být jen počasí, ale to už je holt v tomto termínu trochu sázka do loterie a ještě jsme na tom nebyli tak špatně - pouze 2 dny velké vlny a 1 den bouřka, po které bylo celý den docela chladno. Vyhovovaly nám také "lidské" časy letů (řecký kontinent je jeden z mála míst v Řecku, kdy nemusíte vstávat uprostřed noci, abyste se tam dostali). Fajn byla i delegátka CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme dvoupokojový apartmán, což nás velmi příjemně překvapilo (na druhou stranu pětiletý syn zaplatil za pobyt tolik, co my - v ceně last minute, druhé dítě půlku - takže se dá říct, že to bylo fér). Čekala jsem pro děti uťáplou palandu a tohle bylo fajn (pohovka + postýlka pro mladší). Opravdu prostorné místnosti včetně velké terasy u každého pokoje (jedna se sušákem, druhá s posezením). Klimatizaci jsme ani nepotřebovali, nebyla zas už taková vedra a měli jsme pokoj na východ, takže tam slunce svítilo jen dopoledne. Vše fungovalo (kromě možná jedné žárovky, ale to jsme neřešili), akorát matrace byla trochu měkčí, ale dalo se to. Prostory byly zrenovované a na řecké poměry myslím velmi pěkně provedené a funkční. Úžasné posezení nad mořem s barem, kde se podávaly obědy, opravdu nádhera a božský klid bez nějakých hlasitých animačních programů apod.

Strava
Výborné, jen se po týdnu už trochu opakovala zejména zelenina (k snídani bych uvítala větší výběr) a nápoje, ale vždy se dalo vybrat.

Služby hotelu
Neuvěřitelně příjemný personál, všichni milí, s láskou vzpomínáme na jednu moc příjemnou servírku. Fajn plavčík, který vždy dohlížel u bazénu, když se třeba člověk potřeboval na chvíli od dětí otočit. Parádní obchůdky se suvenýry vedené českou majitelkou (pochutiny, alkohol, kosmetika, oblečení, šperky), daly se tam pořídit drobné dárky myslím i solidní kvality, a navíc česky zkonzultovat spoustu zajímavostí, což bylo moc příjemné. Nádherná zahrada kolem hotelu i veliké dětské hřiště.

Pláž
Přístup k pláži ok i s malými dětmi (5 a 2,5), o schodech jsme věděli. Pro někoho s většími pohybovými obtížemi ale doporučit nelze. Odpoledne jsme již trávili u bazénu, slunce na pláži bylo tak do 15h, ale to jsme si také zjistili předem. Pláž krásná, kombinace oblázků a písku, čistá. Voda průzračná. Jen bohužel jedno odpoledne připlavalo hejno (několik set) mrtvých rybek, zřejmě z rybolovu pomocí dynamitu. To odpoledne se tedy nikdo nekoupal, ale hotelovou pláž samozřejmě záhy vyčistili. Dva dny byly veliké vlny, to se dalo v moři jen "blbnout", plavat nikoliv. Jinak ale nádhera, poměrně pozvolný vstup, vhodný i pro děti.

Andrea Hájková, 11.10.2019, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Pavlina

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel i okolí bylo hezké, velice příjemný a ochotný personál.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel i okolí bylo hezké, velice příjemný a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Eva K., 30.09.2019, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Niforeika Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bazén u hotelu 1 fotografie

Celkem: 8,6 Dovolena se líbila, ale paní delegátka Květa,která byla již značně unavená byla dostinervozní.Bylo naní znát únava. Co se týče výletů od...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se líbila, ale paní delegátka Květa,která byla již značně unavená byla dostinervozní.Bylo naní znát únava. Co se týče výletů od dané cestovky podobaly se branemu závodu.My jsme patřily mezi mladší účastníky a to je nám 53 let.Tak jsme to docela zvládly. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré.Až na ranní hluk,které bylo způsoben vstávaním dalších turistů.Domnívaly jsme se,že spolu bydlicí důchodového věku budou nehluční.Jak to bývá u dětí ,ale opak je pravdou.To byla velká vada na cékovém dojmu.

Strava
Snídaně byly dobré jednotvárné,ale co chcete neustále vymýšlet.Co se týče večeří ty byly o poznání lepší.Pokud jsme si dali jídlo zasvé jak se říká to bylo vynikající . Ať to bylo kdekoli.

Služby hotelu
Hotel byl čistý.Uklid na denně,spokojenost.

Pláž
Pláž kousek za hotelem vynikající ,moře úžasné čisté .Prostě nádhera.Co se týká prostředí hory a ostrůvky vynikající pohled.Čistota a vzhled okolí je takové řecké.Pohodové slušně řečeno.Kdo uvidí pochopí.

Jiří Palovčík, 29.09.2019, Datum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Ritsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2 Moc pěkný,klidný menší hotýlek,krásně zařízený,všude čisto.Moc milí majitelé.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc pěkný,klidný menší hotýlek,krásně zařízený,všude čisto.Moc milí majitelé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný pokoj,denně uklizeno,obden výměna ručníků a převlečení postelí,menší koupelna,ale sprchový kout prostorný.Naprostá spokojenost.

Strava
Není co vytknout,my jsme si vždy vybrali.Vejce na tvrdo,volská oka,veka ve vajíčku,2 druhy salámu,sýr,máslo,marmeláda,med,jogurt,broskev,zeleninový salát,sladká buchta,čajové pečivo.Na pití čaj,džus,výborná káva.

Služby hotelu
Na hotelu jsme měli jen snídaně,pokud jsme jeli brzy ráno na výlet,nebyl problém nám ji připravit dříve.Dobře vybavený bar.

Pláž
K pláži je to jen přes cestu,dlouhá písčitá,každý si najde své místo,set slunečník a lehátka za 8euro.

Miroslava B., 28.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Onira Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

ONIRA 4 fotografie