Recenze hotelů
Peloponés - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Hotel je v klidnější části Tola, je menší ( pouze 10 pokojů ), útulný a majitelé jsou velice milí, pozorní a ochotní splnit vaše...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v klidnější části Tola, je menší ( pouze 10 pokojů ), útulný a majitelé jsou velice milí, pozorní a ochotní splnit vaše požadavky a přání. Onira = v překladu SEN a opravdu se tam tak cítíte. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytovaní v přízemním pokoji s balkonkem a výhledem do upraveného vnitrobloku. Pokoj byl pravidelně uklízen, obden jsme měli čisté ručníky a osušky. Klimatizace a pokojový trezor jsou v ceně.Ostatní vybavení hotelu souhlasilo s nabídkou CK. Ubytování v hotelu doporučujeme všem, kteří chtějí prožít dovolenou na klidném místě.

Strava
V hotelu Onira jsme měli pestré a chutné snídaně.

Služby hotelu
Na oběd a večeře jsme chodili do hotelu Ritsa, kde nám byl k dispozici venkovní bazén. Výběr jídel byl uspokojivý a v nabídce byly i speciality, které neobsahoval jídelní lístek. Obsluha milá a pozorná.

Pláž
Moře klidné, čisté s pozvolným vstupem do vody a odpoledne s menšími vlnkami.Pláž je písečná, ale zasloužila by si častější úklid. Na pláži lze využívat sprchy.

Helena B., 06.01.2019, Datum pobytu: 10.8. - 21.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Onira Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Príjemný hotel s pohodovou rodinnou atmosférou.Okolo seba má veľmi peknú záhradu s bohatou zeleňou.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Príjemný hotel s pohodovou rodinnou atmosférou.Okolo seba má veľmi peknú záhradu s bohatou

zeleňou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby sú zariadené s pohodlnými posteľami, s dostatkom priestoru, s predsienkou, s chladničkou,

toaletným stolíkom, TV a veľkým balkónom s posedením.Mali sme zakúpený výhľad na more, a výhľad na Korintský záliv bol fakt bonus.

Strava
Reštaurácia ponúka veľmi chutné jedlá, samozrejme v množstve a výbere zodpovedajúcom 3*, nie je toho veľmi veľa, ale super sa dá najesť, vínko servírujú kvalitné, rovnako aj pivo (Zeus). Čistá a upravená reštaurácia je s dostatkom miest na sedenie, dá sa sedieť aj vonku,rovnako ako v lobby bare - terasy sú vlastne s výhľadom na more a na záhradu a bazén.

Služby hotelu
adekvátne cene, nie je to čo vytknúť

Pláž
Pri pláži je bar spoplatnený, lehátka a slnečníky sú zdarma. Krásna pláž s pieskom, alebo s upravenými terasami (tie sú ďalej od hotela).

Anonym, 26.11.2018, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Papas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

krásna záhrada 5 fotografií

Celkem: 8,8 Byli jsme moc spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, jen v pokoji poškozená postel a zoufalá matrace na sřistýlce.

Strava
Strava luxusní

Služby hotelu
Odpovídali cenové relaci, spokojeni.

Pláž
Pláž moc hezká, spokojenost.

Miloslav Z., 26.10.2018, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Sunrise Village Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velká spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné ubytování.

Strava
Nebyla využívaná.

Pláž
Byl možný výběr ze cca 3 pláží v pěším dosahu.

Edvard M., 17.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Studia Chroma & Agnadio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 výborná dovolená - úžasný relax, navíc přidaná hodnota v podobě hurikánu = rozhodně nevšední zážitek, který stojí za to.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
výborná dovolená - úžasný relax, navíc přidaná hodnota v podobě hurikánu = rozhodně nevšední zážitek, který stojí za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vše v nejlepším pořádku, vše na svém místě, vše jak má být - čisťoučko, pravidelný úklid.

Malý problém - ve větru bouchaly slunečníky na balkónech - v noci to budilo (ale šlo jen o dva dny)

Strava
plus - hodně zeleniny, každý den ryby, velká rozmanitost. Systém švédského stolu je super.

mínus - málo mléčných výrobků - jen dva druhy sýra, málokdy jogurt

Služby hotelu
personál naprosto dokonalý - vstřícnost, ochota, úsměvy.

Naprosto skvělá delegátka - milá, kamarádská, se vším ochotně pomůže

Pláž
písčitá, dlouhá, relativně velmi čistá, po hurikánu víc naplaveného bambusu

Miloš M., 10.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Paradise Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Byla by krasna az na pocasi

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla by krasna az na pocasi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel v Onire nema chybu,jeden z nejlepsich kde jsem byla ubytovana za celou dobu mych dovolenych.

Strava
V Onire byly snidane vyborne,vecere v Ritzu slabsi prumer,stridalo se pravidelne veprove a kure

Služby hotelu
Onira je top

Pláž
Cista,udrzovana

Vlasta Staňková, 06.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Onira Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Maximálně spokojen se vším, co se dovolené týče.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximálně spokojen se vším, co se dovolené týče. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o rodinný hotýlek se šesti pokoji. Majitel je Francouz a je po celý den jako recepční, jeho žena se stará o čistotu a úklid. Ubytování je jednoduché a v naprosté čistotě.

Strava
Majitel se stará ráno o přípravu snídaně, je velice ochotný a na vaše přání vám udělá třeba míchaná vejce. Na takto malý hotýlek je výběr k snídani plně dostačující.

Služby hotelu
Naprosto spokojen, majitel nabídne i deštník v případě, že venku prší.

Pláž
Pláž v Tolu je krásná, široká a písčitá. V řeckých možnostech i relativně čistá. Rovněž moře je tu krásně čisté a průzračné, doporučuji.

Viktor Oppl, 05.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Helena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Ubytování i strava výborné, čistota také, denně úklid a vynášení koše na záchodě, , celkový dojem pokažen počasím, za což ck nemůže. Také...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování i strava výborné, čistota také, denně úklid a vynášení koše na záchodě, , celkový dojem pokažen počasím, za což ck nemůže. Také bychom uvítali, kdybycho pokyny k odjezdu neobdrželi až 3 dny před odjezdem a to ještě po urgenci. Výborné místo k podnikání výletů, středisko však je na náš vkus moc rušné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, nádherný výhled na moře, dojem poněkud pokažen tím, že od 2.dne nahlášeno vadné světlo nad postelí a také na balkoně světlo nesvítilo a do konce pobytu nedošlo k nápravě.

Strava
Strava dobrá, poněkud stereotypní snídaně, k večeři výborné polévky a jen jednou ryby, což nás překvapilo.Jinak všude poblíž mnoho restaurací s nabídkou ryb.

Služby hotelu
Služby hotelu - úklid a čistota výborné až na ty lampičky, které vůbec neřešili.

Pláž
Pláž velice úzká, lehátka byla téměř ve vodě, kolem stále chodící turisté a v tuto dobu byla pláž po 1 odp.již ve stínu.

Na tuto dobu také mnoho turistů.Po bouři byla úzká pláž plná řas, kamení a oleje kde se již koupat nedalo a zůstalo to tak až do našeho odjezdu /3dny/,

Jana K., 05.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Aris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krásná a klidná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná a klidná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování po četných zkušenostech v Řecku nadstandartní. Studio v penzionu nabízí kuch. kout s lednicí, el. troubu, varnou konvici, toustovač, překapávač na kávu, mycí saponát i hadřík na nádobí, el. dvouvařič a nádobí v dostatečném množství. Ve skříni je žehlící prkno se žehličkou, V pokoji je el. odpuzovač komárů, v šuplíku šitíčko, krém a lžíce na boty, obálka a dopis. papír+propiska. Na balkoně je sušák i s kolíčky. Na oknech jsou zabudované sítě proti komárům. Klimatizace za poplatek 5 euro. Pokoj byl velmi čistý, žádná plíseň ve sprchovém koutu, jak bývá zvykem i v hotelech vyšší kategorie. Výměna ložního prádla a ručníků každý třetí den. Úklid denně. OPRAVDU VELMI ČISTO, moc chválíme.

Strava
Stravovali jsme se sami. Doporučujeme navštívit místní taverny kde se dobře najíte. Nebudu žádnou doporučovat, protože každý upřednostňuje něco jiného.

Služby hotelu
Milí majitelé, služby velmi dobré, ubytování ihned po příjezdu.

Pláž
Pláž asi 300m místy kamenitá. My chodili dále kde byl písek. Moře klidné, teplé. V září před tavernou Patriko lehátka a slunečníky za konzumaci. Nevím jak to bylo v jiných měsících.

Zora R., 04.10.2018, Datum pobytu: 14.9. - 25.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Penzion Remvi (Stoupa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 To že jsem tyto in formace o sběrném autobuse neměl, pokládám za nekorektní nabídku. Když jsem si v únoru objednával zájezd, bylo dobré...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
To že jsem tyto in formace o sběrném autobuse neměl, pokládám za nekorektní nabídku.

Když jsem si v únoru objednával zájezd, bylo dobré upozornit na to, že budeme sběrným autobusem přes Slovensko a Maďarsko. Řidiči s námi téměř nekomunikovali. Velmi nadřazené chování. Žádné informace. Myslím, že nebudu jediný, kdo Vám to potvrdí. Prostě " slovenská cestovka...." je to, co nebudu nikomu doporučovat!

To že si zastavili, šli pro své osobní účely kupovat nějaké ovoce jsem ještě dokázal pochopit. Ale že jsme v Bratislavě dělali taxi řidičce autobusu a hledali pro ni hotel na ubytování, bankomat bylo naprosté pohrdání nás klientů a upřednostnění zaměstnaneckých potřeb než zákaznických. Mnozí měli obavy, zda-li stihnou z Brna poslední spoje, jinak by museli odcestovat až ráno. To z pánů řidičů nikdo nebral v potaz. Oni tam nebyli pro nás. Byli zkrátka v "HOKNĚ". Tohle se nám opravdu stalo poprvé. Příště z korektních důvodů napište, že se tohle může stát, jste poslední turnus a je možná i tato situace.. Buď to příjmu nebo zájezd zruším. Ale týden před odjezdem se už nic nedá dělat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající ceně zájezdu.

Pláž
Výborná,blízko ubytování,čistá. Doporučuji.

Milan Esterka, 02.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 28.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Apartmány Bellos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)