Recenze hotelů
Peloponés - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 3,8 Rezort celkovým dojmom a službami zodpovedá max. 3*

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 2 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Rezort celkovým dojmom a službami zodpovedá max. 3* Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v zastaranom, zatuchnutom bungalove, kúpelňa - horšie ako v ubytovni, samá pleseň

Strava
spokojnosť

Služby hotelu
Rezort ako taký pekný, služby na úrovni

Pláž
More pekné, dostatok voľných lehátok, piesok a pláž veľké sklamanie, piesok plný konárikov, museli sme si kúpiť plážovú obuv, zamestnanci čistili pláž len v luxusnejšej časti rezortu

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Aldemar Olympian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Dovolenka bola úžasná

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola úžasná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie - izba s výhľadom do záhrady bola čiastá a veľká

Strava
strava pestrá, vždy dpĺňaný celý sortiment

Služby hotelu
služby boli na vysokej úrovni

Pláž
pláž čistá, služby all inclusiv priamo na pláži, lehátka, osušky zadarmo

Adriana Moldová, 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Aldemar Olympian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Spokojenost. Snídaně byla jednotvárná, každý den stejná ale jinak nemam co vytknout.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Snídaně byla jednotvárná, každý den stejná ale jinak nemam co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Paradise Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Pokud máte v plánu strávit klidnou dovolenou u bazénu a na pláži pod hotelem, je hotel Niforeika Beach výborná volba. Hotel je v krásné,...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pokud máte v plánu strávit klidnou dovolenou u bazénu a na pláži pod hotelem, je hotel Niforeika Beach výborná volba. Hotel je v krásné, udržované a stále zelené zahradě, z bazénu a jeho okolí je výhled na moře, hory a most ve městě Patras, což je výhled, který se vám ani za týden pobytu neomrzí.

Pokud však máte v plánu poznat i okolí a plánujete si procházky po pláži při západu slunce, není se na co těšit. Procházka do nejbližšího města Kato Achaia je cesta lemovaná odpadky, vraky aut a lodí a zápachem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vybavený vším potřebným, jen by to chtělo vymalovat.

Strava
Strava byla výborná. Velký výběr, hlavně večeře velmi bohaté, rozmanité, vždy vše okamžitě doplněno.

Služby hotelu
Pracovníci hotelu byli vždy ochotní pomoci, poradit. Pokoj každý den uklizený, voňavý, ručníky vyměněné.

Pláž
Přístup na pláž je dle popisu. Po pár schodech, což se dalo v pohodě zvládnout i s dítětem a několikrát za den.

Pokud chcete poznat aspoň trochu okolí, doporučuji půjčit si auto (delegátka nám dala kontakt na paní, která nám sehnala auto za dobrou cenu a poradila tipy na výlet). Doporučuji horský vláček Diakopto-Kalavryta (lístky je nutno předem objednat a zakoupit ve stanici Diakopto, s tím vám pomohou na recepci). Dále opačným směrem hrad Chlemoutsi, ze kterého je nejen dechberoucí výhled, ale můžete si prohlédnout i několik historických expozic (vstup do hradu 4 Eura/dospělá osoba). Cestou zpět se můžete zastavit v chráněné rezervaci Strofilia.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Niforeika Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výhody Lokace hotelu je vynikající. -přímo na pláži -pláž jenom pro hotelové hosty -blízko do přístavu k zastávce autobusu v širším...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výhody

Lokace hotelu je vynikající.

-přímo na pláži

-pláž jenom pro hotelové hosty

-blízko do přístavu k zastávce autobusu

v širším měřítku:

-snadno dostupné místní zajímavosti/kultura/památky

Nevýhody:

-na pláži je málo míst je proto potřeba si lehátka "zabrat" ale není to nijak dramatické Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje

-malé

-velmi čisté

-jenom základní vybavení

Strava
Strava v hotelu řecká, rozmanitá, chutná.

Služby hotelu
Velmi přátelský personál, který kdykoliv na požádání pomohl.

Pláž
Písečná, malinká, hotel je doslova 3m od moře. Pozvolný vstup do vody vhodný i pro malé děti. Velmi jsme uvítali odpolední stín na pláži, klidné moře a celkovou čistotu místa.

Jan H., 13.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Aris

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkový dojem z dovolenky je veľmi, veľmi dobrý.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky je veľmi, veľmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel svojim interiérom je veľmi zaujímavý, pekne upravený, pôsobí veľmi luxusne... Izby sú čisté, každý deň sa upratujú a vymieňajú uteráky a osušky.

Strava
Stravovanie v hoteli bolo rozmanité, našli sa tu nielen ryby, kuracie mäso, ale aj bravčové...taktiež nechýbali šaláty, rôzne omáčky, dresingy. Našli si tu svoje aj vegetariáni... Tiež boli k dispozícii rôzne nápoje (teplé, studené), víno, pivo, nealkoholické nápoje. Z ovocia tam boli hlavne preferované melóny a dynky. Pre mlsné jazýčky sa tiež našli rôzne koláčiky, želé, pudingy...

Služby hotelu
Služby hotela boli v poriadku, personál bol úslužný, snažili sa pomôcť, ak sa vyskytla nejaká prekážka.

Pláž
Pláž sa nachádzala v v blízkosti hotela (niekoľko metrov). Vždy sa našiel nejaký slnečník s lehátkami, aj keď ste na pláž prišli neskôr. Na pláži boli tiež náhradné lehátka, takže ste si ich mohli preložiť na miesto, ktoré vám vyhovovalo. Vstup do mora bol na niektorých miestach cez väčšie okruhliaky, inde boli iba malé kamienky... Treba si prejsť celú pláž a nájsť si miesto, ktoré vám najviac vyhovuje. V blízkosti pláže nie je vhodné miesto na šnorchlovanie, okrem rybičiek a kamienkov tam nie je skoro nič. Treba si nájsť nejaké iné, menej frekventované miesto na tento šport. Voda je čistučká.

Denisa L., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Porto Rio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Most 7 fotografií

Celkem: 4,2 Poměr ceny a kvality neodpovídá. Velmi úzká pláž u rušné silnice, kde není chodník. Nejedná se o All Inclusive, ale jen o Light All...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Poměr ceny a kvality neodpovídá. Velmi úzká pláž u rušné silnice, kde není chodník. Nejedná se o All Inclusive, ale jen o Light All Inclusive. Moře ale jinak čisté, krásné, jako téměř všude v Řecku. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: The Grove Seaside

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Týdenní dovolená byla báječná, odvezla jsem si z ní spoustu krásných, nezapomenutelných zážitků. Kdybych jela na dovolenou, kde načerpat...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Týdenní dovolená byla báječná, odvezla jsem si z ní spoustu krásných, nezapomenutelných zážitků. Kdybych jela na dovolenou, kde načerpat energii, odpočnout si a užít si poklidného prostředí, bez váhání jedu zase sem...jela bych hned zpět ;) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na mne na první pohled neudělalo nejlepší dojem, strohe a starsi vybaveni. Ale prostorove dostačující. Vše čisté. Což vlastně v závěru stačí, protože člověk je stejně většinu času mimo hotelový pokoj.

Strava
All inclusive byla dobrá volba. Vařili skvěle, obsluha byla milá, vstřícná dalo se i česky domluvit, na baru byli brigádníci z Čech :) Na jídlo jak k snídani, obědu i večeři bylo z čeho vybírat. Potěšilo mne, že jsem se vždy dobře zasytila, člověk má hned lepší den. Take v ramci all inclusive moznost piti/ovoce/susenek behem celeho dne v jakem koliv mnozstvi na baru, proste luxus. Meli jsme vsichni spikojena briska :)

Služby hotelu
Hotel byl fajn, pani na recepci byly usmevave, ochotne. Dalo se domluvit. Moznost pujcit si na pokoj fén, varnou konvici a nevim co jeste... nevim zda je to pro hotely typicke, sle zde to nabizeli, takze jedine pozitivni hodnoceni.

Pláž
Plaz mensi ale cista, vzdy si bylo kam lehnout. Lehatka i slunecniky zdarma, coz na oblazkove/kaminkove plazi vsichni ocení.

Petra K., 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Pavlina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Hotel dobrý, čistý, každodenní úklid.Spatny výhled z balkonu na rozestavěné nedokončené staveniště.

  • 7 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel dobrý, čistý, každodenní úklid.Spatny výhled z balkonu na rozestavěné nedokončené staveniště. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý,po rekonstrukci.Spatne tísnění dveře- bylo vše slyšet z chodby

Strava
Strava- je to katastrofa.snidane každý den po dobu 11 dní stejně.Vecere celkem dobře

Služby hotelu
Každodenní úklid

Pláž
Pláž nikdo ne uklidí všudy nedopalky Od sigaret

Viktor Kukharchuk, 12.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Ritsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 pěkná dovolená. Oblast super na cestování autem. Je lepší si půjčit auto než jezdit organizované zájezdy, vidíte toho víc.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
pěkná dovolená. Oblast super na cestování autem. Je lepší si půjčit auto než jezdit organizované zájezdy, vidíte toho víc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni. Jen nás překvapilo, že v hotelu převažovali rodiny s dětmi a některé děti byli snad bez výchovy. Člověk jede na dovolenou a chce relaxovat, ale pokud už někdo před 7 vypustí děti na hotelovou chodbu a ti si tam hrají jak na hřišti..moc se nevyspíte. Vstup do pokojů na čipovou kartu ok, ale každé otevření a zavření dveří je docela hlučné.

Strava
Strava dobrá, ale více pestrosti by nevadilo. První dny vám to nevadí, ale když už 10.den jíte stále rajčata a mleté maso, tak se těšíte domů na pořádný řízek :-). Jinak jídlo výborné, ovoce také. Jen kompot by nemusel být z plechovky.

Služby hotelu
Půjčí vám zdarma slunečník.

Pláž
Pláž a voda úplně nejlepší. čístá a teplá voda, žádné přecpané a relativně čisté pláže. Kousek od hotelu. možnost dojít i na oblázkovou pláž, kde čistota moře ještě více vynikla a super místo pro šnorchlování.

Anonym, 12.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 30.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Ritsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)