Recenze hotelů
Peloponés - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Dovolená splnila má očekávání, spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila má očekávání, spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotelový pokoj přesně na horké letní dny

Strava
obědy a večeře byly rozmanité a i vegetarián se dobře najedl, snídaně byly horší, chyběly mi ořechy, více druhů zeleniny popřípadě saláty

Služby hotelu
hotelový pracovníci ochotní, milý, usměvavý

Pláž
pláž po schodech útesu se mi líbila, alespoň bylo více pohybu, ve všední dny lehátka a slunečníky stačily ale o dnech volna to bylo horší. Pláž byla zaplněna místními obyvateli a rekreanty a někdy na někoho nevyšlo lehátko.

Helena Košťanová, 24.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Niforeika Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkový dojem z dovolené je skvělý.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je skvělý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotýlku Onira bylo pěkné, menší útulný pokoj s balkónem s výhledem na moře. V koupelně byl divně umístěn záchod (před sprchovým koutem), takže do koupelny se vešel pouze jeden člověk, jinak dobré.

Strava
V hotelu Onira jsou pouze snídaně, které byly téměř každý den stejné. Někdy vylepšené o domácí jogurty a toustíky. Jinak salámy, šunka, sýry typu ementál a jednou balkánský sýr. K pití čaj, pomerančový džus, mléko a káva, která nebyla nic moc.

Služby hotelu
Téměř žádné jsme nepotřebovali.

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu, pouze přes silnici. Je celkem udržovaná a čistá. Moře bylo krásné a čisté.

Lenka Pokorná, 22.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 18.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Onira Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 V hotelu příjemná obsluha umí česky. Řecké pivo Mythos - lepší slabé pivo, ale při teplotě 39°C stačí (po naší desítce bych se asi...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu příjemná obsluha umí česky. Řecké pivo Mythos - lepší slabé pivo, ale při teplotě 39°C stačí (po naší desítce bych se asi motal). Výborné grilované řecké speciality u barového grilu u bazénu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
starší hotel s výkonnou klimatizací na pokoji. výtah pro jednoho.V bazénu pitná chlorovaná čistá voda. Pozor na dlaždice u bazenu, několik lidí uklouzlo. Jinak všude čisto.

Strava
forma švédských stolů, volba mezi teplou nebo studenou, masová i bez masa, pečivo sladké - buchta, babovka; slané - mistní houska, veka = vše výborné. Byla možnost si objednat i speciality z mořských produktů (ryby, chobotnice, klepetnaté)

Služby hotelu
K dispozici jeden počítač v hale, zdarma wifi po celém areálu - výborné, ale pomalejší signál než v Čechách. Zdarma na vyžádání plážový slunečník jeden na pokoj.

Pláž
Jemný písek po celé pláží. Pevné slunečníky za úplatu nebo za konzumaci pití. Několik půjčoven atrakcí - šlapadla, čluny, vlečný banán - 10-15 eu. Údajně se nachází jeden druh ulity, jejíž tvor je pro děti halucinogenní.

Pavel Domnosil, 21.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 18.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Ritsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená byla přesně podle našich představ,V Ritse jsme byli už potřetí.Je tady zvláštní atmosféra klidu a pohody,majitelé i ostatní...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla přesně podle našich představ,V Ritse jsme byli už potřetí.Je tady zvláštní atmosféra klidu a pohody,majitelé i ostatní personál jsou velice vstřícní,vše řeší s úsměvem,ve všem vyjdou vstříc.K moři kousíček,moře čisté,dopoledne klidné,odpoledne vlny,užili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj v nově dokončeném druhém patře s výhledem na moře,klimatizací v ceně,což jsme v letošním horku velmi ocenili.Každý den úklid,výměna ručníků na požádání,Děvčata milá a ochotná,manžel ocenil sportovní kanál v televizi i když byl v řečtině.

Strava
Zaplacenou jsme měli polopenzi,přesto jsme se každý den těšili na vynikající obědy,každodenní grilování dle našeho výběru.Jediný problém u těchto obědů byly tak velké porce,že se nedaly sníst.Přesto jsme si každý den vychutnávali grilované čerstvé ryby,krevety,kalamáry,prostě všechno co v Čechách seženeme mražené a už to přece jen není ono.Co se týče polopenze,bylo jídlo i pro ty co nejedí maso,každý den k večeři dobrá polévka k ostatnímu jídlu,prostě jsme byli pořád přejedeni.

Služby hotelu
Už bych se opakovala,kdybych měla popsat hotelové služby,které fungovaly podle přání hostů.

Pláž
Pláž a moře byla blízko,přestože třeba o víkendu přijelo se vykoupat i hodně Řeků,pořád bylo dost místa na pláži i v moři.Hotel půjčoval zdarma i slunečníky,takže jsme nemuseli kupovat lehátka.Písek byl jemný,vyhřátý až dost,vstup do vody pozvolný,bez kamenů,jen mušličky tam nebyly.Takže prostě super dovolená .

Marie Pourová, 21.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 18.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Ritsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Prijemny rodinny hotel,cisty ,s perfektnimi sluzbami,prijemni clenove rodiny,napomocni,dobre snidane v elegantnim prostredi male...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prijemny rodinny hotel,cisty ,s perfektnimi sluzbami,prijemni clenove rodiny,napomocni,dobre snidane v elegantnim prostredi male jidelny.Pokoje standartni,vse funguje,vcetne klimatizace,pokud je zapotrebi.

Jedine minus komari,navecer se nedalo sedet venku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou mensi,k mori jsou hlucnejsi,do zahrady je klid.Standartni vybaveni,kazdodenni uklid,cistota.

Strava
Snidane v Onira hotelu dobre,dostacujici,bufet,v hezkem prostredi.Vecere v hotelu Ritsa,rusnejsi prostredi,vyber asi ze tri jidel,chutne,bufet.,ale stale se opakujici .Polevka,hl.chod,salat,ovoce nebo zakusek.

Služby hotelu
Ocenuji cistotu,starostlivost majitelu,vsude kvetiny,udrzovane,kazde rano umyty chodnik pred hotelem.

Pláž
Horsi je to v okoli,kazdy hotel si hledi jen sveho pozemku a hotelu,okolo sucha trava, a listi,nadoby na odpadky obcas rozbite apod.Plaze nejsou rano upravovane.To by mel byt ale ukol samospravy obce.V centru obce ciste,v bocnich ulicich neudrzovano.Toto je ale problem celeho Recka,byli jsme asi 7x na ruznych mistech a je to

"kolorit "Recka.

Kdo nepozaduje obri resorty,ale spis klid a krasnou prirodu,rad to prehledne a zvykne si.

Jarmila V. E., 21.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 18.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Onira Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Zájezd se nám moc líbil.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám moc líbil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovech bylo nad očekávání pěkné. První dva dny jsme ale měly souseda, který si na terásce bungalovu pouštěl hodně nahlas válečné filmy. To bylo nepříjemné. Jinak jsme s bungalovem byly spokojené. Čistota, časté uklízení i výměna ručníků.

Strava
Vždy jsme si vybraly a pochutnaly jsme si.

Služby hotelu
Příjemné vystupování personálu a ochota.

Pláž
Pláž byla čistá a dobrý vstup do moře.

Milena S., 20.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Niforeika Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 prijemna dovolenka na uplne odlahlom mieste. nikto ma vopred neupozornil, ze cesta z letiska trva cca 3 hodiny a nakolko cestou tam bol...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
prijemna dovolenka na uplne odlahlom mieste. nikto ma vopred neupozornil, ze cesta z letiska trva cca 3 hodiny a nakolko cestou tam bol velmi zvlastny sofer, cestovali sme az 4 hodiny. cestou naspat z dovodu zmeny casu ineho letu sme odisli z hotela predcasne a stravili sme na letisku (podotykam velmi malom s minimalnymi sluzbami a malou odletovou halou) 4 hodiny. i napriek tomu, ze den prichodu a den odchodu je vyhradeny na cestu, dlhe cakacie doby bez akehokolvek upozornenia nie su komfortom pre zajazd vo vyssej cenovej hladine. zdvorilo ziadam o pripadnu nahradu ci objasnenie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ok

Strava
ok

Služby hotelu
hotel ponuka kludovu dovolenku, takze tomu zodpovedaju sluzby. nie je tam masaz ani cvicenie ci animatori.

Pláž
mala, pri ceste, trosku prasna. more super.

Janka P., 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: The Grove Seaside

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Klid, málo lidí, příjemný a ochotný personál. Hotel příjemný, útulný a čistý. Okolí udržované. Super hotelový bazén.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klid, málo lidí, příjemný a ochotný personál. Hotel příjemný, útulný a čistý. Okolí udržované. Super hotelový bazén. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel příjemný, útulný, čistý. Pokoje malé, vybavené lednicí, fénem, klimatizací a trezorem. Úklid probíhal každý den.

Strava
Strava výborná, včetně tradiční řecké kuchyně.

Služby hotelu
V ceně trezor, klimatizace, fén na pokoji, čistý hotelový bazén. Bar hned u bazénu.

Pláž
Lehátka za poplatek. V případě útraty na plážovém baru jsou lehátka zadarmo. Obsluha plážového baru pláž denně uklízela. Pláž oblázkovo písčitá. Moře krásné čisté.

Andrea Švárová, 17.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Niforeika Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Mohli jsme začít cestovat až před 10 lety, právě dnes jsme s manželkou hodnotili naše dovolené. Z deseti: 1 Niforeika Pavlína 2 ostrov...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Mohli jsme začít cestovat až před 10 lety, právě dnes jsme s manželkou hodnotili naše dovolené. Z deseti: 1 Niforeika Pavlína 2 ostrov Vis Issa 3 ostrov Kos Pili Bay. Ostatní kolonky není potřeba slovně komentovat. Velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ladislav Líčka, 17.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Pavlina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 S dovolenou jsme byli spokojeni, krásné moře, klidná lokalita, pro děti vhodné, ale je tam hodně schodů, je potřeba si děti pohlídat, aby...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni, krásné moře, klidná lokalita, pro děti vhodné, ale je tam hodně schodů, je potřeba si děti pohlídat, aby se nezranili. Klientela převážně z Čech, Slovenska, Polska a Ruska. Hotel je nahoře na skále, úžasná panoramata. Je to blízko letiště cca 20km. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli v hlavní budově v pokoji s balkónem s výhledem do zahrady, všude perfektně čisto, koupelna malá se sprchovým koutem, ale úplně stačila. Často mění ručníky, ale na zálohu nepůjčují ručníky na pláž, je potřeba si přivést svoje. Klimatizace funkční, v pokoji jsme měli wifi, někdy se nešlo připojit, tv jsme moc nevyužívali, jen řecké kanály a z českých jen čt24. Měli jsme zapůjčenou dětskou postýlku, požádali jsme o ni na recepci, hned ji přinesli. Balkon prostorný, pokoje směrem k moři mají určitě super výhled a to i v noci na město Patra. Jsou tam komáři, a to dost agresivní, štípance mizí až po delší době. V okolí hotelu nic není, jen další hotely a vesnice. Kousek vedle v hotelu Pavlína jsme se byli podívat na řecký večer, šlo o ukázku řeckých tanců.

Strava
Snídaně se podává v hlavní budově, výběr je menší, míchaná vajíčka nebo volská oka, slanina nebo párečky, vejce natvrdo, výborný řecký jogurt a bábovka, pořád dokola to stejné. Osobně mi chyběla zelenina a ovoce, občas byla rajčata.

Oběd a večeře se podává v restauraci s výhledem na moře, vařili výborně, výběr je menší, je to menší hotel, ale pochutnali jsme si, uvítali bysme víc ryb a mořských plodů. Z ovoce byl pořád dokola jen meloun červený, zelený, nektarinky a jablka a pudink nebo nějaká buchta, u večeře zmrzlina, ale ta nám vůbec nechutnala.

Pití je jen u jídla, jinak ne, z alkoholu jen víno a pivo. Chodili jsme si kupovat balenou vodu do hotelového minimarketu, hlavně kvůli malému, v hotelu je pitná voda i chuťově je v pořádku a nic nám z ní nebylo.

Služby hotelu
Personál hotelu byl fajn až na jednu paní, která se vyskytovala u každého jídla, stále zamračená, celkově velmi nesympatická, působila, že nám počítá každé sousto a takový dojem jsme z ní meměli jen my. Lepší kdyby ji zavřeli do kuchyně a nepouštěli mezi hosty.. ????

Pláž
Pláž byla krásná, přístup asi po 70 schodech, takže i trochu pohybu jsme měli. Lehátka za konzumaci v plážovém baru 2,5€ na osobu za den. Zajímavým spestřením byli místní, pláž je veřejná ne hotelová, někdy odpoledne, ale převážně o víkendu tam chodí místní, řekové i řekyně jsou velmi sympatičtí a je vidět, že rádi papají. ???? Moře krásně čisté, převážně klidné, větší vlny byli jen jeden den, ale i tak se dalo koupat. Pláž je písečná s oblázky, u vstupu do moře hrubší písek a oblázky, ale cca po 1 metru už je v moři krásně jemný písek. Moře je cca 20 až 30 metrů od břehu mělké, super pro děti, dá se i šnorchlovat, rybiček je tam dost a poslení den ráno jsem viděla langustu. Bazén jsme vůbec nevyužili.

Lucie N., 17.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Niforeika Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)