Recenze hotelů
Paros - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Aliki je rybářská vesnička s relativně velkým počtem taveren. V docházkové vzdálenosti 5-10 min jsou 3 pěkné písčité pláže. V září na...

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Aliki je rybářská vesnička s relativně velkým počtem taveren. V docházkové vzdálenosti 5-10 min jsou 3 pěkné písčité pláže. V září na nich bylo jen pár lidí. Aliki je celkem poklidné letovisko, asi ne moc vhodné pro lidi očekávající divoký noční život. Dá se snadno půjčit auto, skútr nebo čtyřkolka a objet ostrov, podívat se do klášterů, na zapadlé pláže a do vesniček, které rozhodně stojí za návštěvu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Narges je velmi příjemný a úhledný, všechen personál velmi milý.

Strava
Měli jsme zaplacené bufetové večeře, ale realita byla taková, že z deseti byly asi 4 servírovaní kvůli nižší obsazenosti hotelu v některých dnech. Na druhou stranu musím připustit, že kvalita jídla byla slušná. Nečekejte ale od tohoto stravování žádný zvláštní kulinářský zážitek.

Služby hotelu
Využili jsme nabídky delegátky na půjčení auta, což nebyl úplně dobrý nápad. Majitel místní půjčovny přivez auto s automatem, který jsme nechtěli, a jako další variantu nám nabídnul (už po podepsání smlouvy) rachotinu se 113 tis. km, která vyluzovala různé zvuky, občas z ní vytékaly nějaké kapaliny, ale kupodivu se vydržela nerozpadnout až do konce pobytu. Tento lehce adrenalinový zážitek jsme si pořídili dokonce za vyšší cenu, než při půjčení auta na letišti, takže půjčovnu přes delegátku nedoporučuji.

Pláž
Pláže viz výše - pohoda jazz, ale jak to tam vypadá v hlavní sezóně nemůžu říct. V okolí jsou i malé zapadlé plážičky, kam se lze přiblížit autem nebo dojít pěšky.

Kvalita pláží - písek, jen malé vlnky, velmi mírně se svažující mělké moře.

Anonym, 24.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Narges

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,6 Pohodová dovolená ,zapůjčení auta doporučuji .

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená ,zapůjčení auta doporučuji . Zobrazit celou recenzi

Magdalena Rytířová, 23.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Acquamarina Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 krásné

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
krásné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné

Strava
nebyla

Služby hotelu
ok

Pláž
písečná,hezká

Zdeňka Bílková, 02.09.2019, Datum pobytu: 20.8. - 30.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Penzion Corina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 4,8 Doprava byla výborná, drobné zpoždění lze tolerovat.S ubytováním je to již horší. 4* ani náhodou. U pokoje číslo 513 očekávejte...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Doprava byla výborná, drobné zpoždění lze tolerovat.S ubytováním je to již horší. 4* ani náhodou.

U pokoje číslo 513 očekávejte plesnivinu ve skříni, jiskřící zásuvky ,terasa neustále pod vodou od klimatizace.

Toto v kombinaci s množstvím spadlých květů tvoří kluzkou podlahu.

Tekoucí a velmi hlučná lednice-při zapnuté se nedalo spát.

Klimatizace v ceně fungovala celkem dobře,ale své má již za sebou.Ovladač slepen izolepou.

Samotná terasa je mohutně zastíněna keři,což neumožňuje přirozené větrání.

Hold jsme dostali ten nejhorší pokoj.

Lze pochválit přítomnost dvou marketů.Vše potřebné k dostání.

K pousmání stejné pivo v obchodě první den 1,5 Euro a poslední 2 Euro.To byla inflace.

Doporuči navštívit hlavní město mistním autobusem č.3 . Za nás jel v 9.10 od lékárny-50 m od hotelu doleva.

Jízdné 2Eura přímo u řidiče..Na konečné stanici lze koupit v předprodeji za 1,8 Euro a jsou tam i odjezdy.

Delegátku nebudu raději hodnotit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Společné prostory jsou vkusně a pěkně zařízené.

Jídelna menší, ale domácká.

Zato pokoj byl hodně vybydlený. Postel monolit pružinový.

Takže očekávejte pěkné pohoupání od partnera.

Úklid musím pochválit.Každý den uklizeno,vyměněny ručníky a povlečení.

Řekněme až zbytečně.

Strava
Prvních osm dní jen samá chvála. Dalo se vždy vydrat.

Vše čerstvé, chutné, džusy neředěné.

Každý den ryba a my rybu moc rádi.

Objeli ,,Francouzi" a bylo zle. Přešlo se na servírovanou večeři .

Řeknu to dost drsně. Načančané blafy. Kuchař hleděl načuřeně , že lidi vrací skoro celé porce.

Služby hotelu
Chválíme bazén. Velký, čistý, teploučký, pozor minimum lehátek. Sice divně otevírán, až od 11.00, no dobrá.

Ale zaplavali jsme si vždy v podvečer parádně.

Pláž
Tady ouvej. Městská pláž mini a v dosahu stavby mola. Hluk a prach neuvěřitelný.

Divoká pláž vlevo ,krásné moře a i plážička, ale tudy jezdila nákladní auta na tu stavbu a místní .

Tady si prachu také ožijete. Zachraňovala to pláž vpravo. Dal se najít stín a i moře pěkné

. Počítejte tak 20minut klidné chůze. A zase prach od místních.

Zuzana, 29.06.2019, Datum pobytu: 18.6. - 28.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Narges

Byla tato recenze užitečná? Ano (22) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená přes moje očekávání, minimum českých turistů

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená přes moje očekávání, minimum českých turistů Zobrazit celou recenzi

Strava
Ubytování bez stravy, v místních tavernách si to užijí především milovníci ryb, místní kuchyně mě zklamala, ta je daleko lepší na Krétě

Pláž
Pláže v tomto letovisku se jeví neudržované, nicméně na to působí čistě, v některých zátokách je křišťálová voda plná ryb, v jiných pravý opak plno plastu a odpadů, člověk si musí najít tu svou pláž která mu vyhovuje, je dobré využiit lodní taxi

Jana V., 14.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Penzion Corina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Vše super,kromě chování řidiče transferu na letiště

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše super,kromě chování řidiče transferu na letiště Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalita výborná,vše nové,majitelka úžasná,bazén krásný,čistý

Strava
strava nebyla v ceně

Pláž
pláž mělká,písčitá,voda teplá,dostupnost 400m

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Penzion Corina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolenou jsme si moc uzili. Ostrov je prijemny a cast Aliki spise klidnejsi, coz nam vyhovovalo. Mistni jsou velmi prijemni a temer...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moc uzili. Ostrov je prijemny a cast Aliki spise klidnejsi, coz nam vyhovovalo. Mistni jsou velmi prijemni a temer vsichni mluvi anglicky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prijemne nizke budovy, pokoje s klimatizaci, mensi lednickou a starsim vybavenim (nevadilo nam). Hotel nebyl narvany k prasknuti, coz jsme hlavne u bazenu s omezenym poctem lehatek ocenili.

Strava
Jidlo velmi dobre - u snidane bohaty vyber, u vecere take. O kvalite svedci, ze majitele i personal jedli to same.

Služby hotelu
Klidny hotel bez animacnich programu. Personal byl mily a velmi ochotny.

Pláž
Kousek od hotelu je piscita plaz s lehatky. O 5min pesky dale je plaz, kam chodi spise mistni. Oceni ji vice plavci (na blizsi plazi je dlouho melko a ve vetsi hloubce zacina cast, kde kotvi lode). Lehatka na ni ale nenajdete.

Anonym, 26.08.2018, Datum pobytu: 10.8. - 21.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Narges

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 9,8 Vynikající dovolená po všech stránkách.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající dovolená po všech stránkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi praktické a hezké, naprosté soukromí, klimatizace v ceně zájezdu. Blízko pláže a v klidné části.

Strava
Snídaně vynikající, každý si mohl vybrat co chtěl. Večeře v místních tavernách, není problém si vybrat co každému vyhovuje.

Služby hotelu
Neměli jsme žádný problém, personál ochotný, denně uklizený pokoj, ručníky vymění kdykoli dle Vašeho přání. U bazénu otevřený bar.

Pláž
Pláž cca 5 minut chůze od hotelu. Pláže čisté, voda krásně průhledná. Na pláži si najdete lehce místo, není přeplněná a problém s povykujícími jedinci Vás rozhodně nečeká.

Pavel Mokroš, 24.08.2018, Datum pobytu: 10.8. - 21.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Albatros (Logaras)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Logaras 2 fotografie

Celkem: 8 Moc se nám zde líbilo.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Moc se nám zde líbilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dostačující,útulné,ale nejnovější není.

Strava
Strava byla naprosto vynikající,obrovský výběr,večeře se téměř neopakovaly.Vše velmi dobře ochucené.

Služby hotelu
Recepce funguje 24h,personál velmi milý a ochotný,bazén až od 11h-20h.Úklid a výměna prádla denně.

Pláž
Pláž vhodná pro malé děti,písek,krásné moře,ale lehátka nevhodně umístěná těsně vedle sebe,že se s ním nedá posunout.Platí se 5€/1 lehátko!ne za set .Všude plno taveren,i pita gyros/2.3€.

Václava G., 24.08.2018, Datum pobytu: 10.8. - 21.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Narges

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Celková spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku, čistota , jenom u klimatizace nešlo natavit foukaní na menší otáčky

Strava
Jídlo výborné - snad jen větší pestrost nabídky

Služby hotelu
Celkový dojem z hotelu a obsluhy velmi dobrý

Pláž
Pláž u hotelu malá umístěná přímo u restaurací a hodně lidí.

Pavel V., 20.08.2018, Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Paros, Hotel: Narges

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)