Recenze hotelů
Olympská riviéra - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Byli jsme spokojeni.

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl malý, účelně zařízený. Chválím čistotu, ručníky byli měněny každý den.

Strava
Strava výborná, opakující se po týdnu.

Služby hotelu
Služby byly na dobré úrovni, plusem byla jazyková vybavenost některých pracovníků, například Slovenka, Polka.

Pláž
Pláž byla čistá, dobře přístupná z hotelu pěknou stinnou zahradou.

Milan S., 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 8.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Sun Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dobrý den .Naše dovolená byla krásná.Studio bylo čisté,pan domáci s paní příjemní a ochotní!

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den .Naše dovolená byla krásná.Studio bylo čisté,pan domáci s paní příjemní a ochotní! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasika splnující očekávání,vše fungovalo jak má.

Strava
Stravovali jsme se jak na apartmánu z vlastnich zdrojů,tak v hospůdkách a tavernách.Jídlo výborné,obsluha milá.

Služby hotelu
Majitelé ochotní vše bylo v pořádku.

Pláž
Pláž byla vzdálena tak 15minut chůze od ubytování ale dalo se to zvládnout i vtom horku.Alespon jsem si upevnila kondici!! nedoporučuji lidem kteří mají problém s chůzí:Pláž byla u hotelů přeplněna ale našlo se i místečko stranou kde byla pohoda.Na pláži sprchy apijátka s pitnou vodou s Olympu výborná a studená!!

Dagmar Prančlová, 12.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 7.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Studia Anděla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Zasa sme videli niečo nové :-)

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zasa sme videli niečo nové :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v bungalovoch nedoporučujem , je tam veľmi starý nábytok a strašný zápach potuchlinou , ktorý nejde vyvetrať...v tom zápachu sa zle spí.Bol som vo viacerých bungalovoch a všetky tak zapáchali.. Mrzí ma že to prezentujú ako 5* je to sotva 3-3,5* , hotel uvádza 4*.

Strava
Strava dobrá , niekedy si nesadnete , musíte čakať v jedálni pri stole až sa uvolní... také nepríjemné.

Snack počas dňa , trocha srandovné myslia tým jednu bagetku s maslom a šunkou..nič iné tam za 7 dní nebolo, ale prežili sme :-)

Služby hotelu
Služby ok , nezvládnutý večerný bar kapacitne veľmi malý na počet hostí.

Iba Lokálne drinky.. pri iných ULTRA ALL IN sme vždy mali všetky značkové alkoholické nápoje.

Inak hotel je plný ruských turistov..ktorý majú všetky izby s výhľadom na more , opačná strana hotela patrí ostatným CK.

Pláž
Pláž pekná , zasa málo lehátiek , musíte si ráno privstať a obsadiť.

Anonym, 12.08.2019, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Bomo Club Olympus Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Prístelka v bungalove 4 fotografie

Celkem: 9 Hotel Parthenon art disponuje dvoma budovami. My sme sa zhodou šťastných náhod dostali do Parthenon art boutique apartments (budova...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Parthenon art disponuje dvoma budovami. My sme sa zhodou šťastných náhod dostali do Parthenon art boutique apartments (budova Parthenon 2) a toto ubytovanie bolo skvelé. Zrenovované, cistučke, veľmi priestranné a pohodlné. Hotel vybavením a cistotou na urovni 3-4 hviezdiciek, aspoň čo sa týka tejto apartmanovej udovy. Jedinou nevýhodou je, že tam nie je výťah, nám to však nevadilo, bývali sme na 2. poschodí, najvyššie poschodie je 3. Je na pomerne rušnej ulici, ale nevadilo nám to, v noci bol relatívne kľud. Veľmi blízko pláže. Stredisko Olympiaki Akti je menšie, ale je tu všetko čo potrebujete, dostatok reštaurácií, supermarketov, obchodov so suvenírmi, niekoľko súkromých lekárov. Lekáreň je ale v susednej Paralii. Z autobusovej zastávky sa organizujú všetky výlety, ale aj sú tu aj pravidelné spojenia do susednej Paralie (2 km), Katerini (8km) a aj Thessalonik. Medzi Olympiaki Akti a Paraliou chodí otvorený vláčik. Do Paralie je aj príjemná cesta popri pláži, osvetlená bola aj okolo polnoci. Ceny boli veľmi podobné našim, niektoré veci boli aj lacnejšie (porovnávam z Bratislavou). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola veľmi priestranná, pohodlne a vkusne zariadená, plusom bola malá kuchynská linka, chladnička, dostatočne veľká terasa. Priestranná kúpelňa, k dispozícii sušič vlasov, telový šampón. Výmena uterákov a postelnej bielizne 3 x za pobyt, upratovanie každý deň.

Strava
V hoteli sme mali polpenziu, bufetové stoly. Ak beriem do úvahy, že to bol 2* hotel, slušná ponuka a jedlo chutné. Nás si získal pán, ktorý sa staral večer o hostí (možno jeden z majiteľov?), mal prekvapujúco slušnú slovenčinu a bol veľmi príjemný a nápomocný.

V okolí je veľa reštaurácií, ktoré majú v ponuke ryby, dary mora, burgre, souvlaki, steaky, salaty, pizzu a cestoviny. Je potrebné vyskúšať viacero možností, my sme mali väčšinou veľmi dobré skúsenosti, jedlo bolo chutné a vždy čerstvo pripravené.

Služby hotelu
Vlastne ani nevieme bližšie popísať poskytované služby, nič špeciálne sme nepotrebovali - ak sme potrebovali taxik alebo informácie, obracali sme sa na delegátku Andreu, bola veľmi milá a vybavila všetko čo sme potrebovali. Na samotnom hoteli najviac oceňujem čistotu.

Pláž
Pláž je na skok, piesková, lehátka za konzumáciu. My sme si obľúbili jedno konkrétne miesto, za 4 eurá nám priniesli Frappé alebo Capuccino, donut a fľašu vody plus sme mali lehátko k dispozícii. Samozrejme, mohli ste si dať aj iný nápoj. Pláž bola udržiavaná. Vstup do vody bol postupný, voda príjemne teplá. Počas nášho pobytu boli občas chaluhy práve prvých 20-30 metrov od brehu. Zvykli sme plávať ďalej, tam bola voda čistá a stále teplá. Pláž bola vybavená sprchou. Na pláži je plavčík, kúsok ďalej aj centrum vodných športov. Je tu aj voľná pláž, kde nie sú lehátka a môžte si priniesť vlastný slnečník.

Miroslava K., 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 8.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Parthenon Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,3 Tým že sme v Paralii už boli, tak sme vedeli do čoho ideme. Poznali sme prostredie a vedeli sa tam pohybovať. V blízkosti je Lidl a veľa...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tým že sme v Paralii už boli, tak sme vedeli do čoho ideme. Poznali sme prostredie a vedeli sa tam pohybovať. V blízkosti je Lidl a veľa supermarketov, kde sa dá nakúpiť. Gréci sú príjemní a zhovorčiví. Aj v malých obchodíkoch sa s nimi dá v pohode dorozumieť. Aj bez perfektnej znalost angličtiny. Je to ale dosť živé a hlučné mesto, takže kto hľadá oddych a pokoj, tak bude sklamaný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola čistá, 3x nám priniesli toaletný papier a vrece na odpad. V izbách je samoupratovanie. Dokupovali sme si kuchynské utierky, mydlo. Je dobré si vziať so sebou jeden hrniec, lebo v kuchynke bol iba jeden, panvica a malý kastrólik.

Strava
Stravovali sme sa sami

Služby hotelu
Majiteľ hotela je príjemný starší pán. Vždy usmiaty. Treba však dodržiavať siestu od 14.00 do 17.00 hod. Na to nás upozorňoval, keďže sme mali so sebou aj živé deti. Ale hneď aj podotkol, ž e chápe, že sú to deti

Pláž
Pláž bola asi 300 m od hotela, ale tá bola vždy plná a zdala sa nám tam aj špinavšia voda. My sme sa prešli asi kilometer pomedzi hotely a tam nebola hlava na hlave a aj voda bola čistá. Na pláži bolo dosť veľa ohorkov z cigariet.

Anonym, 09.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Glaros - apartmány

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Příjemná dovolená, výborná organizace ze strany cestovní kanceláře a její partnerské kanceláře. Vhodné pro ty, kteří upřednostní hodně...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, výborná organizace ze strany cestovní kanceláře a její partnerské kanceláře. Vhodné pro ty, kteří upřednostní hodně Čechů na pláži i v restauracích a to, že se česky domluví (pro nás to bylo trošku moc, ale věděly jsme, do čeho jdeme). Ubytování není největší luxus, ale je čisté a navíc se tam jde člověk jen vyspat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly čisté, vybavené. Vhodné i pro ty, kteří by si chtěli vařit (ale vyplatí se chodit se najíst, je to levné, hodně se najíte a ochutnáte skvělou řeckou kuchyni). Super je, že pokoje mají terasu či balkon, klimatizaci. Vše naprosto v pořádku, jednoduché ale čisté a praktické zařízení.

Strava
Snídaně jsme měli na pláži v baru Tresor. Každý den byla snídaně stejná, poměrně chudá, měnil se jen způsob přípravy vajec (omeleta, na tvrdo, míchaná...). Žádný výběr, ale dostačující. Večeře jsme měli možnost jíst na pěti místech, nejlepší byl pro nás fast food (s nabídkou fast foodu i taverenských jídelú Woodys. Obsluha měla večer opravdu co dělat, přesto se neustále usmívali, vše perfektně zmákli. Šéf nás dokonce i pozval na pivo (Mythos stojí za to vyzkoušet, je prý z českého chmele a ohodnoceno jako druhé nej na světě - po českém pivě :) Super bylo, že jsme mohly jíst oběd i přímo na pláži a večer pak ve městě.

Služby hotelu
Ubytování nabízelo možnost grilování v zahradě. Nevyužily jsme.

Pláž
Pláž čistá, obsluha fungující, lehátka za konzumaci. Pozvolný vstup, moře osvěžující, krásný výhled na Olympské pohoří.

Alena Rozlílková, 31.07.2019, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Penzion Billis Margareta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Snídaně v Baru Tresor 6 fotografií

Celkem: 8,8 S dovolenou jsme byli spokojení velice, počasí nám krásně vyšlo, byla to pohodová dovolená. I pro děti. V Nei Pori bylo i dost atrakcí -...

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojení velice, počasí nám krásně vyšlo, byla to pohodová dovolená. I pro děti. V Nei Pori bylo i dost atrakcí - vláček do sousedního městečka, kolotoče, skákadla, šlapací čtyřkolo/šestikolo. Pokud budete chtít nějaký zájezd doporučuji navštívit i místní cestovky. Naše nabízela zájezdy daleko dráž než místní. Např. výlet na Meteory - požadovaná cena 36 euro na osobu ( včetně 3letého dítěte ) - konečná cena 180 euro za rodinu. U cestovky, kterou jsme sehnali na pláži jsme platili nakonec za celý zájezd včetně vstupného 55 euro. Velký rozdíl!! A bylo to včetně slovenského výkladu. Také nám cestovka před odjezdem nabídla klimatizaci - prý že levněji než na místě - což nebyla pravda. Paní majitelka za ni chce 5 euro za den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán pěkný, čistý, dlažba, 2 balkony. Měli jsme výhled na moře. Velký výskyt komárů - měli jsme nakoupeny odpuzovače do zásuvky, stejně to na ně nějak nezabíralo. Syn byl chudák hrozně poštípaný :-(, neškodilo by dát do dveří sítě. Pořád jsme zavírali dveře, stejně se tam dostali a bylo jich mraky.

Strava
Měli jsme zájezd bez stravy. V kuchyňce dvojplotýnka, konvice, základní nádobí, lednice s mražákem. V restauraci je nutno počítat s vyššími cenami.

Nejlevnější pokrm - gyros v pitě za 3,5 eura. Pizza od 8 euro. Večeře s pitím pro 2 dospělé a 3 děti nás stála od 50-60 euro.

Zelenina ve stáncích stejně drahá jak u nás, meloun se dal sehnat i za 0,30 euro za kg. Voda je pitná i pro malé děti, není potřeba kupovat.

Služby hotelu
Na pokoji dostanete ručníky, ale ty už se po celý pobyt nevyměňují, stejně tak povlečení. Koše si musíte vysypávat sami. Ale v pořádku.

Pláž
Na pláž kousek, přes pláž po dřevěných chodnících, nebyla nijak přecpaná na to, že jsme byli v červenci. Kdyby turisti do písku nevyhazovali nedopalky, pecky atd. tak by to bylo super.

Anonym, 31.07.2019, Datum pobytu: 5.7. - 15.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Fany

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Boli sme spokojný

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme spokojný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Upratané všade svieža vôňa, majiteľka Natália veľmi príjemná

Strava
Stravovali sme sa mino,ochutnali sme grécku kuchyňu

Služby hotelu
Výmena uterákov a posteľnej bielizne

Pláž
Asi 300m nevadí nám malá prechádzka,niekedy plávali vo vode medúzy a tráva ináč trocha údržby pláže by nezaškodilo...

Erika, 31.07.2019, Datum pobytu: 17.7. - 28.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Studia Jason

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Celkově to bylo fajn. Chyběl nám poradny fakultativni výlet do hor. Minimalne odvoz na místo Prionia. Cena některých fakultativnich...

  • 9 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově to bylo fajn. Chyběl nám poradny fakultativni výlet do hor. Minimalne odvoz na místo Prionia. Cena některých fakultativnich vyletu byla ve srovnání s jinými cestovními agenturami předražená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na slušné úrovni. Bez připomínek.

Strava
Bez stravy.

Služby hotelu
Bez vetsich problemu. Nekdy bylo jen vice slyset soused. Hodila by se akusticka příčka.

Pláž
Pro děti ideální, pozvolna hloubka. Je občas nepořádek po turistech.

Petr Šimon, 31.07.2019, Datum pobytu: 15.7. - 26.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Fany

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)