Recenze hotelů
Olympská riviéra - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,2 Verejnost, mistni Řeci v hotelovem bazenu.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Verejnost, mistni Řeci v hotelovem bazenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spousta komaru na terase i v pokoji a srsni

Strava
K veceri nebylo piti, jidlo vam nabirala obsluha

Služby hotelu
Jediny maly supermarket v okoli

Pláž
Meduzy temer vsude, zahaly jak spaleni koprivou, trava v mori, mistni lide v mori i na lehatkach, velmi pozvolna cesta do more asi 400 metru po stehna pouze voda, v hloubce same meduzy, par i na melcine

Anonym, 21.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 17.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Anais

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Příjemná dovolená bez velkého vedra, prima voda na plavání.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená bez velkého vedra, prima voda na plavání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Denně pečlivý úklid, klimatizace a lednice funguje i při opuštění pokoje. Klid ve večerních a nočních hodinách.

Strava
Polopenze, ke které bylo možné dokoupit nápoje. Od 12.30 do 16 hod. možnost objednat si v restauraci dle jídelního lístku, nabídka čerstvých ryb. Obsluha příjemná.

Služby hotelu
V sobotu večer párty s živou hudbou a venkovním bufetem za symbolickou cenu.

Pláž
Na pláži dostatek lehátek, hrubý písek, ve vodě menší i větší kameny. Občas u břehu trochu trávy. Boty do vody nejsou nutné. Zapůjčení setu 6 euro nebo nákup nápoje. O víkendu na pláži i u bazénu řecké rodiny s dětmi, takže více ruchu a hluku, než ve všední dny.

Helena G., 20.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 17.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Sun Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Cesta do Řecka byla naším dlouholetým přáním a snem a tato dovolená nám ho splnila. Vše co nám CK slibovala při výběru a objednání...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Cesta do Řecka byla naším dlouholetým přáním a snem a tato dovolená nám ho splnila. Vše co nám CK slibovala při výběru a objednání zájezdu taky tak bylo. Musím zmínit velmi příjemnou a spolehlivou slovenskou průvodkyni , která nás měla organizačně na starosti, hlavně při výletech. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 19.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 14.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Orea Eleni

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Snad jediná větší chyba a neprofesionalita CK se týkala odjezdu do Řecka. Vaší pracovnicí nám bylo sděleno, že odjezd je pouze z...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Snad jediná větší chyba a neprofesionalita CK se týkala odjezdu do Řecka. Vaší pracovnicí nám bylo sděleno, že odjezd je pouze z Bratislavy. Poté co jsme se tam v průběhu noci přesunuli a počkali do 6.00 na čas odjezdu přijel autobus a řidič nám řekl, že jel z Brna skoro prázdný. Bylo by lépe, kdyby se podobné situace neopakovaly pro lepší pohodlí a spokojenost vašich zákazníků.Budu rád za zpětnou vazbu, jestli byla chyba na straně CK nebo CA. Předem děkuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost - kvalita ubytování a ochota personálu naprosto odpovídala ceně.

Strava
Vařili jsme si sami a suroviny, zvláště zelenina byly velice kvalitní i levnější než v ČR

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Pláž relativně čistá, jen občas připlouvaly nějaké rostliny, jen v moři nadprůměrné množství medúz.

Richard K., 15.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 10.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Studia Soula

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 Dovolena byla krasna. Klidne mistecko. Plaz kouzelna a more čiste. Meli jsme vyhled na more, takze rano po probuzeni byl vyhled na more...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla krasna. Klidne mistecko. Plaz kouzelna a more čiste. Meli jsme vyhled na more, takze rano po probuzeni byl vyhled na more uzasny. Dokonce jsem vstali pred vychodem slunce a sli jsme ho pozorovat. Radi se pristi rok vratime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pohodlny i dostatecne velky. Navic balkon, coz bylo super.

Jitka Souchová, 12.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Penzion Janis Koukaras

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,5 Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni.

  • 7 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji sice byla klimatizace,ale nebylo tam okno, abychom si mohli vyvětrat. Vybavení kuchyně bylo nedostačující. Chyběl nám talíř, který jsme dokoupili. Dále jsme si museli koupit nůž, který tam nebyl vůbec. Konvice na vodu chyběla také. Vodu na čaj jsme museli vařit v hrnci.

Strava
Vařili jsme si sami. Mile nás překvapilo, že jídlo je v obchodě skoro stejně drahé jako u nás. Dokonce je kvalitnější. V restauraci jsme také několikrát jedli. Jídlo bylo vždy velmi dobré, ale dražší.

Služby hotelu
Majitelka hotelu byla velmi milá. Naše delegátka nám vše vyřídila, poradila a vysvětlila. Pouze wi-fi byl problém.

Pláž
Pláž byla pár metrů od hotelu, ale byla úzká, dost špinavá, přelidněná a bylo na ní hodně kamení.

Věra Kuřetová, 03.11.2018, Datum pobytu: 27.8. - 7.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Siros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,5 DOBRÉ AŽ NA TO POČASÍ

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
DOBRÉ AŽ NA TO POČASÍ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
PĚKNÉ AŽ NA VYBAVENÍ KUCHYNĚ HRUZA

Služby hotelu
ŽÁDNÉ

Pláž
VÝBORNÁ

Josef Kosík, 13.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 6.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Fany

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hodilo by se troška slušnější chování od paní majitelky.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hodilo by se troška slušnější chování od paní majitelky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super vybavení v kuchyni až na vařič jinak trošku zastaralé vybavení v koupelně, ale postačující.

Služby hotelu
Paní domácí neměla čas řešit problémy s klienty na což upozorňovala už ve dveřích dost důrazně.

Pláž
písek ne moc čistá

Alena P., 09.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 6.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Fany

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 vydařená dovolená, jen to počasí se nám poslední týden pokazilo.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
vydařená dovolená, jen to počasí se nám poslední týden pokazilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
apartmán byl super, kuchyňka vybavená, spaní dobré

Strava
měli jsme jen ubytování bez stravy

Služby hotelu
měli jsme možnost fakultativních výletů na Meteoru, vesnic pod Olympem, Thessaloniki a moc se nám vše líbilo. Perfektní byli naši průvodci Petra a Lukáš.

Pláž
bezva písečná pláž se slunečníky a lehátkama, spokojenost

Lubomír Musil, 09.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 6.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Apartmány Fany

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S dovolenou v letovisku Paralia jsme byli nadmíru spokojeni. Velice milá a ochotná delegátka paní Vladimíra, krásny prostředí, milý lidé.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou v letovisku Paralia jsme byli nadmíru spokojeni. Velice milá a ochotná delegátka paní Vladimíra, krásny prostředí, milý lidé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc příjemné. Dle smlouvy jsme měli objednáno studiu v hotelu "COSMOS". Při příjezdu do letoviska mám bylo sděleno, že hotel COSMOS je obsazen, tak nás pan majitel ubytoval v hotelu ORENI ELENI PALAC s polopenzí.

Moc děkujeme.

Strava
Snídaně byla podávaná v hotelu. My osobně jsme s ní neměli žádné problémy. Každý den jsme si s nabídky vybrali a najedli se. Večeře se skládala se salátu, které byly volně postaveny na stolech, takže si mohlo každý nabrat co chtěl a kolik chtěl. Hlavní jídlo byla středo-evropská kuchyně. My máme moc rádi řeckou kuchyni, takže jsme občas zašli na typické řecké jídlo a bylo to moc a moc dobrý. Velice jsme si oblíbily tavernu vedle LÍDLU. Paní majitelka spolu se svým manželem, vynikajícně vařily. Moc doporučujeme.

Služby hotelu
Ručníky nám měnili dle potřeby, v týdnu i několikrát. 1x v týdnu kompletně převlečené postele, každý den úklid pokoje.

Se službami jsme byli moc spokojeny.

Pláž
Pláž písečná, moc dobrý přístup do moře, krásny moře, vzhledem ke množství lidí byla pláž moc dobře udržována.

Iveta S., 08.10.2018, Datum pobytu: 17.9. - 5.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Olympská riviéra, Hotel: Orea Eleni

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)