Recenze hotelů
Lefkada - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,3 dovolená fascinující, Lefkáda zaslouží označit rájem na zemi, krásná příroda, zajímavé vnitrozemí, nádherné okouzlující nepřeplněné pláže...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
dovolená fascinující, Lefkáda zaslouží označit rájem na zemi, krásná příroda, zajímavé vnitrozemí, nádherné okouzlující nepřeplněné pláže se soukromím, mám jen superlativa, určitě se vrátíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalita ubytování dobrá, ložní prádlo i ručníky měnili každý 3. den, úklid pravidelný, hodně omezené až minimalistické vybavení kuchyňky nádobím, ale dalo se dle potřeby u domácích vyptat a zapůjčit

Strava
měli jsme beze stravy

Služby hotelu
domácí velmi příjemní a milí lidé, ochotní s čímkoliv pomoci a poradit

Pláž
blízko, pár minut chůze, celkem čistá

pláže na západním pobřeží božské, azurová voda, málo lidí

Hana Foltýnová, 10.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 30.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apartmán Gardenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Milujeme Lefkadu a Nidri je nádherné.

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Milujeme Lefkadu a Nidri je nádherné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Člověk tam jde stejně jen přespat takže ideál.

Strava
Jsou tam super taverny daporučuji Obelix ,ale i jiné. Strava vždy super.

Služby hotelu
Super ne bazén.????

Pláž
Je kousek a hlavně vnučka 14 měsíců nadšená!.

Stanislav Kinčl, 09.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Studia Vagelis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hezké prostředí,výtečná kuchyně,bezva komunikace,

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezké prostředí,výtečná kuchyně,bezva komunikace, Zobrazit celou recenzi

Oldřich Vondráček, 08.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 3,6 Lefkáda je nádherná. Žili jsme v domnění, že budeme ubytováni v Hotelu, který je ve Vasiliki, 150 m od pláže, jak cestovní kancelář...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Lefkáda je nádherná. Žili jsme v domnění, že budeme ubytováni v Hotelu, který je ve Vasiliki, 150 m od pláže, jak cestovní kancelář ,mylně informuje. Hotel Ponti Beach je ale 2 km ve vzdálené obci Ponti, kde je pláž vzdušnou čarou 170 m a chůzí 400 m a navíc je pláž určena vodním sportům a na koupání je nevhodná. Delegát se s námi ani jednou nesetkal. Když jej dvě důchodkyně slušně požádaly, aby jim domluvil s řidičem odnesení kufrů při ukončení pobytu, poslal je do patřičných mezí. K parkovišti od hotelu totiž vede strmé schodiště. Opět tato informace není zmíněna u popisu hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel se nachází na kopci, k hotelu stoupáte po strmém schodišti po 103 schodech a cestu lemuje nepořádek.

Pokoj jsme měli umístěný balkonem tak, že jsme viděli alespoň na moře. Byl útulný. Výtku máme ale ke sprchovému koutu, který je tak úzký, že je nepohodlné se ohnout k nohám a to jsme štíhlí. Sprchový kout neměl klasické dveře, ale jen zástěnu, která na sousedních pokojích dokonce chyběla. Poslední 4 dny nám už uklízečky nevynášely koše.

Strava
Byli jsme v hotelu na 10 a v prvních 7 dnech byla snídaně formou švédských stolů a večeře s výběrem z 10 jídel.

Poslední 3 dny pobytu jsme dostali ke snídani jen pečivo a talířek se sýrem a uzeninami. Na večeři jsme si mohli vybrat mezi grilovaným kuřecím nebo vepřovým masem. Toť vše. Naprosto nás to se zbývajícími hosty šokovalo. Konec sezóny tedy v tomto hotelu nedoporučujeme. Zřejmě na konci sezony na hosty kašlou.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužívali, delegát ani personál se o žádných službách nezmínil.

Pláž
Pláž u Hotelu Ponti Beach není. Je vzdálena 400 m a je ke koupání nevhodná, neboť je díky silným větrům využívána k vodním sportům. Nejbližší pláž ke koupání je vzdálena cca 2,5 km ve Vasiliki.

Rudolf Pierzchala, 08.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Ponti Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 pohodová dovolená

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
pohodová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hezké a slušně vybavený pokoj,k dispozici malá lednička

jako všude v Řecku miniaturní koupelna s wc

Strava
měli jsme polopenzi,která nám vyhovovala

jednoduché,ale chutné jídlo,hodně zeleniny,vše se stále dopln'ovalo

Služby hotelu
jiné služby než dobrý úklid jsme nezaznamenali

Pláž
pláž přímo u penzionu,klidné moře,dobrý vstup.k dispozici malé molo třeba na skákání do vody,nádherný výhled na okolní ostrovy a hory

Anonym, 07.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Delfini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,2 Myslim, ze lepe jsme si vybrat nemohli. Urcite bych se sem vratila :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Myslim, ze lepe jsme si vybrat nemohli. Urcite bych se sem vratila :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ciste pokoje, ciste prostredi hotelu. Kazdy den uklizeno.

Strava
Nas pobyt byl na konci sezony, byli jsme jako posledni turnus na hotelu a i jako dva posledni par cechu do konce. Na hotelu byl krasny klid, podavane snidane formou bufetu opravdu stacila a vecere vzhledem k male obsazenosti hotelu byla podavana a bylo to to nejlepsi co nas mohlo potkat. Tak vyborne vari!!! Ochutnali jsme plno tradicnich jidel, ktere by jsme asi ve forme rautu(bufetu) neochutnali takze to byl pro nas velky plus.

Služby hotelu
Hotel je trosku dal od centra, za to ma krasny vyhled a klid. Trosku nevyhoda je do centra dochazet, cesta je po silnici a mistama opravdu spatne prehledna. S malymi detmi bysme si asi netroufli. Nastesti hotel pres sezonu nabizi rozvoz i svoz 3x denne do centra.

Pláž
Plaz pod hotelem neni moc libezna, ale plaze smer k mestu s ve meste uz za to trosku stoji. Po sezone opravdu minimum lidi.

Lada, 07.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Red Tower

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7,8 V hotelu jsme byli podruhé, ostrov jsme navštívili potřetí. Ani jednou jsme nebyli zklamáni. Lefkada je krásná, a i když přibylo turistů,...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme byli podruhé, ostrov jsme navštívili potřetí. Ani jednou jsme nebyli zklamáni. Lefkada je krásná, a i když přibylo turistů, stále se dají místa, kde budete sami. Agios Nikitas je klidnější letovisko s menší městskou pláží. Je zde dostatek možností stravování i nákupů. K dispozici jsou dvě půjčovny aut a skútrů, což je na Lefkadě důležité. Protože se jinak připravíte o to nejhezčí, cestování po ostrově a objevování pláží, vyhlídek i vesnic ve vnitrozemí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Santa Marina je umístěný v kopci nad letoviskem, z terasy jídelny je krásná vyhlídka do údolí. Poskytuje vlídné zázemí po návratu z cestování po ostrově. Cesta nahoru je méně vhodná pro osoby s omezením pohybu, malé děti zvládaly výšlap dobře. Pokoj je standardně a jednoduše zařízen, vše funkční. Pouze malá lednička vydávala zvuky podobné traktoru. Byli jsme tak utahaní, že nás to nebudilo. Koupelna na Řecko poměrně velká, výměna ručníků a lůžkovin nadstandardní. Některé kusy nábytku lehce opotřebované, čisto. Po návratu jsme s chutí využili bazén, který je velký a čistý, k dispozici vždy volná lehátka, slunečníky a bar. Co nás v době našeho pobytu překvapilo, byla naprostá absence much a komárů. Na druhé straně ostrova nás při předešlém pobytu v noci štípali komáři i přes použití repelentu.

Strava
Čerpali jsme polopenzi a byli jsme spokojeni. K snídani si vybral každý. Na výběr tmavý a světlý chléb, několik druhů salámů a sýrů, vločky, marmelády, kompotované broskve, jeden druh čerstvého ovoce, rajče, smažená vajíčka, párky, čaj, ovocný nápoj. Káva z automatu jako obvykle nestála za nic. Večeře velmi dobré, vždy 2 druhy masa, zelenina, přílohy, zákusek, ovoce. Pití je třeba k večeři platit, pivo, víno, nealko - ceny jako v taverně.

Služby hotelu
Personál ochotný, při příjezdu a odjezdu odveze hosty i kufry od autobusu a zpět hotelové auto. Co nám v hotelu chybí, je vybavení pokoje trezorem. K dispozici je pouze společný hotelový trezor, obsluhovaný recepční. Je to nepraktické.

Pláž
Pláže jsou na západní straně ostrova krásné, ale hůře přístupné. Na některé je možné se dostat autem po úzkých klikatých silnicích a pak dojít pěšky. Servis v podobě lehátek, deštníků a koblih už pronikl i tam, kde ještě před pár lety nebylo nic. Ale dají se ještě najít místa ke koupání, kde to jde i bez plavek. Voda je zde čistá a neuvěřitelně modrá, mohou vás překvapit velké vlny a po bouři na některých místech mořská tráva. V září krásně vyhřáté moře.

Jindra T., 07.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Santa Marina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Megali Petra 2 fotografie

Celkem: 7,3 Pro nás , kdo má rád klidnější prostředí a přírodu ,krásná dovolená.Úžasný ostrov -moře, hory, možnost cestování po ostrově /autem/ i po...

  • 7 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pro nás , kdo má rád klidnější prostředí a přírodu ,krásná dovolená.Úžasný ostrov -moře, hory, možnost cestování po ostrově /autem/ i po moři /člunem/. I v období konec září,začátek října -supr počasí na koupání a slunění. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj ve studiu Argo skromnější, i co se týká vybavení, nám to stačilo.

Strava
bez stravy.

Snídaně jsme si připravovali na pokoji, na večeře jsme chodilido taverny.

Služby hotelu
vyhovující

Pláž
cestovali jsme zapůjčeným vozem a snažili se poznat co nejvíc, i pláží, bylo z čeho vybírat.

Líbilo se nám skoro všude, nejhezčí pláže na západním pobřeží, na východním zase pláže u ostrůvků, dostupných

pouze z moře.

Jana Čiháková, 07.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Argo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Super!

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na Lefkádu jsme nejeli poprvé, takže už jsme předem věděli jak to v Řecku funguje a měli už určitou představu co jak chceme. Ubytování poměr cena kvalita super. V kuchyňce základní vybavení, dva hrnce, pánev, příbory, talíře, misky, skleničky, prkénko = stačilo bohatě, na pokoji jsme si dávali pouze snídani. Zklamání je pouze klimatizace za příplatek 5€/den.

Strava
Bez stravy - nemohu zhodnotit.

Pláž
V Nidri se nám pláž nelíbí, jezdíme na Lefkádu kvůli západnímu pobřeží, kam jsme i letos denně jezdili. (Měli jsme půjčený skůtr.)

Natalie-Anna Wawraus, 07.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Studia Vagelis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Velká spokojenost. Děkuji delegátce za ochotu, empatii, poskytuje skvělé zázemí.

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Děkuji delegátce za ochotu, empatii, poskytuje skvělé zázemí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skromné, jednoduché, čisté. Úklid 3x za týden. Umístěno poněkud stranou, v zeleni.

Bylo by příjemné, kdyby v kuchyni byl prostředek na nádobí a houbička, sůl.

Pláž
asi 400 m městská pláž, oblázková, voda čistá.

Jitka Holcrová, 07.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Vila Katerina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)