Recenze hotelů
Lefkada - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Skvělá dovolená. Pokud znovu do Řecka, rozhodně sem.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Pokud znovu do Řecka, rozhodně sem. Zobrazit celou recenzi

Monika P., 16.08.2019, Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Olive Tree

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Topka

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Topka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani super krasne cisto

Strava
Snidane super

Služby hotelu
Vse v poradku

Pláž
Plaz mala mestska 3 min chuze plaz milos pres kopec

Robert, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Olive Tree

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Super. Nidri je celkem rusne letovisko,takze je vecer kam vyrazit

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super. Nidri je celkem rusne letovisko,takze je vecer kam vyrazit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani odpovida fotografiim. Ciste pokoje,mini kuchynka s lednickou,koupelna,tv. Vymena povleceni a rucniku jednou tydne,kose byly uklizene kazdy den!

Strava
Vlastni v mistnich restauracich

Služby hotelu
Bazen,bar u bazenu,majitele sympataci ????

Pláž
Mala kaminkova pres silnici,ciste more,lehatka zdarma s konzumaci v plazovych restauracich. Plaze na zapade...TOP

Jana R., 15.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Studia Vagelis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,8 Dovolenou jsme si užili, i když Nydri je v tomto období dost přelidněné.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, i když Nydri je v tomto období dost přelidněné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi dobré, koupelna mírně ošuntělá, zasloužila by rekonstrukci.

Strava
Snídaně skvělé, dostatečný výběr. Obzvláště pozitivně kvituji nabídku džusů a ovoce.

Služby hotelu
Velmi příjemný personál, se vším poradí vyjdou vstříct. Výborná úklidová služba.

Pláž
Pláž má výbornou pozici, hotel je prakticky na pláži. Nevýhodou je, že je poněkud malá a v období vrcholné sezóny trochu přeplněná.

Lenka, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Paradise Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Odpočinková dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Odpočinková dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré. Pokoj pěkný, čistý, klidný hotel. Matrace nové, ale na můj vkus trochu tvrdé. Krásný výhled na moře.

Strava
Strava domácí, ne moc velký výběr, ale dostatečný (nevím, co jedí lidé doma...). Možnost si přidat, chuťově vynikající. Pití k večeři za dobrý peníz.

Služby hotelu
Denně úklid a výměna ručníků, spokojenost.

Pláž
V blízkosti hotelu několik pláží, sice bez plážového servisu, ale zato klid pohoda, blízkost a dostupnost. Krásná čistá voda.

Marcela Mášková, 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,8 Příjemné, dobře zorganizované.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné, dobře zorganizované. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,vše jak má být.

Strava
Strava jednoduchá, ale protože jsme byly 3 holky, tak jsme si pochutnaly hlavně na zelenině, která byla čerstvá a bylo jí dostatek. Smažené rybičky byly moc dobré, maso spíše mleté. Vždy k obědu a večeři grilovaná zelenina, přílohy rýže a brambory. Každý den jako zákusek meloun.

Služby hotelu
Vždy vstřícní a milí.

Pláž
Pláž čistá, lehátka se musela zamluvit hned ráno, ale nebyl problém s množstvím.

Helena Ruckerová, 14.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Delfini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Ve městě Vasiliki jsme trávili dovolenou s dvěma dcerami 10 dní, které jsme si naprosto výborně užili. Využili jsme nabídky příjemné...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ve městě Vasiliki jsme trávili dovolenou s dvěma dcerami 10 dní, které jsme si naprosto výborně užili. Využili jsme nabídky příjemné delegátky na výlet lodí. Výlet pěkný, jen když už jsme do lodi přistupovali, byla už téměř plná lidí z výchozí destinace a byl problém si vůbec najít místo k sezení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj, ve kterém jsme byli ubytováni, byl velice pěkný, balkón s výhledem na moře byl naprosto dechberoucí. Hotel byl moc pěkný a útulný, čistý.

Strava
Večeře v hotelu byly celkem dobré, snídaně byla každý den téměř stejná.

Služby hotelu
Úklid probíhal každý den, česky mluvící paní recepční byla velmi příjemná. Personál byl vždy ochoten pomoci.

Pláž
Přístup k oblázkovým plážičkám, které byly v hotelu nejblíže, byl bez problémů, vhodné ke šnorchlování. Pláže písčité byly sice od hotelu trošku dále, ale v dochozí vzdálenosti bez problémů i s dětmi.

Dagmar Z., 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená splnila očekávání.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo sice trochu těsnější ale stejně jsme byli stále venku.

Večery jsme pak trávili na dostatečně prostorném balkonu.

Strava
Strava dostatečná. Polopenze, snídaně v pohodě. Večeře také.

Služby hotelu
Více méně taková domácká atmosféra. U nás spokojenost.

Pláž
Pláž je perfektně dostupná, čistá. Lehátka a slunečníky už něco pamatují ale svůj účel splnili. Voda krásně čistá.

Pro klidné koupání ideální.

Jaromír B., 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Perigiali Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Ráno v Perigiali 1 fotografie

Celkem: 7,6 Hotel je na skvělém místě.Uprostřed dění,a přesto stranou,takže v noci klid.A je na pláži,takže bezva.Restaurace pod stromy,ve...

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na skvělém místě.Uprostřed dění,a přesto stranou,takže v noci klid.A je na pláži,takže bezva.Restaurace pod stromy,ve stínu..Nidri je nejlepší výchozí místo pro poznávání ostrova.Můžete si tu půjčit auto,motorový člun a to dokonce bez kap.zkoušek-do 30 HP.Lze tu koupit téměř vše,bavit se,atd.Byli jsme max.spokojeni.Rozhodně je nutné vidět pláže na druhé straně např.Megali Petra,nebo Pefkoulia,apod.Voda je taková,že se může směle rovnat vodám Karibiku.Tochu pozor při řízení.V sezóně trochu těsno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré,ale jako všude v Řecku nějaké ty poruchy...Výtah,lampička,teplá voda,ale to jsou drobnosti,které nám určitě dovču nezkazily.Postele fajn,klima funkční,problém v koupelně,stále je všude mokro,protože sprcha není od záchodu ani umyvadla oddělená.Jinak dobré,v noci ticho.

Strava
Strava obyčejná,ale vcelku chutná.Jen jedna věc-Když je plno,a nelze jíst pod stromy venku,tak v jídelně je absolutně na padnutí,a to doslova.Neškodil by větrák,FAKT!!!!!!

V Sivotě nej ryby a na ostrově Meganisi mňam jídlo.

Služby hotelu
Žádné jsme nepotřebovali,uklízecí služby absolutně ok.

Pláž
Pláž fajn,ale zase-v plné sezóně musíte i jinam,na pláž u hotelu se nevejde moc lidí.

Helena P., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Delfini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 8,8 Ubytování v dobré kvalitě. Menu v češtině, výlety. Ochotný personál stravování kousek od ubytování a pláže. Strava naprosto vyhovující.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v dobré kvalitě. Menu v češtině, výlety. Ochotný personál stravování kousek od ubytování a pláže. Strava naprosto vyhovující. Zobrazit celou recenzi

Jiří Patera, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Perigiali Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)