Recenze hotelů
Lefkada - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Velmi příjemné ubytování i majitelé, nicméně jsme byli v září, když již bylo téměř prázdno, při plné vytíženosti si dovedu představit, že...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemné ubytování i majitelé, nicméně jsme byli v září, když již bylo téměř prázdno, při plné vytíženosti si dovedu představit, že místo může být hlučnější. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné zcela dostačující ubytování s balkonem, pokud budete vařit, doporučuji si přibalit malou pánvičku. Každý den perfektní úklid, dvouletý syn vždy dostal balíček sušenek, které mu naštěstí moc nechutnaly ????

Strava
Vařili jsme si sami, dobře zásobený obchod je 3 minuty od hotelu

Pláž
Nejbližší pláž je kamínková, naprosto klidná, působí dojmem rybníčku. Určitě to není pláž, kvůli které je důvod jet na Lefkadu. Je spíše fotogenická než koupací. Nejkrásnější pláže Lefkady jsou na západě (bílý písek nebo oblázky) kýčově tyrkysové čisté moře. Jezdili jsme každý den autem, cca půl hodiny až hodinu, ale dá se dostat i veřejnou dopravou.

Jana Novotná, 23.01.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apartmán Gardenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,8 Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné osvěžení. Skvělý ochotný personál kde se domluvíte i česky a na baru výborné míchané drinky.

Byli jsme s 15ti měsíčním synem a personál mu přinesl pro zábavu i plyšovou houpající kravičku na které se houpal potom už každý den. Jinak co se malých dětí týká tak v Nidri chybí vyžití pro malé děti nikde není žádné dětské hŕiště. Pláže jinak blízko a čisté s klidným a pozvolným mořem. Ocenili jsme i nedaleký výlet k vodopádu a výlety lodí po okolních ostrovech i výlet autobusem po samotné Lefkádě. Některé pláže opravdu pohádkové celkový dojem z ostrova parádní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté každý druhý den uklízeli i na pokojích. Jen ve vybavení pokoje jsme nebyli spokojeni s jednou postelí, která střašně vrzala každé otočení bylo hrozně slyšet.

Strava
V hotelu jsme neměli jídlo v ceně, ale zakoupené občerstvení bylo výborné a míchané drinky na baru super.

Služby hotelu
S hotelem jsme byli až na tu postel moc spokojeni.

Pláž
Pláže písečno obláskové blízko, pozvolný vstup do vody bez velkých vln vhodné i k malým dětem. Nebyli jsme v hlavní sezóně takže místa na pláži celkem dost.

Lenka J., 21.01.2020, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Golden Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,8 Ubytování hodnotíme jako velmi podprůměrné.

  • 2 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování hodnotíme jako velmi podprůměrné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velikost koupelny opravdu minimální - sprcha nad toaletou; velký hluk z chodby - slyšet třískání dveří, hlučné sousedy. Ve večerních a ranních hodinách nefungovala stabilně Wifi.

Strava
neměli jsme stravu na hotelu

Služby hotelu
viz výše

Pláž
Lepší pláže byly dostupné spíše dopravou - v docházkové vzdálenosti spíše průměrné

Gabriela Dostálová, 18.12.2019, Datum pobytu: 9.9. - 20.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Studia Elena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celý pobyt byl podle našeho očekávání. Krásné prostředí, super ubytování a především nádherné moře.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celý pobyt byl podle našeho očekávání. Krásné prostředí, super ubytování a především nádherné moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S hotelem jsme neměli sebemenší problém. Cena odpovídá kvalitě.

Strava
s jídlem jsme byli spokojeni. Snídaně bohaté a večeře také. Na vyber bylo ze dvou jídel a vždy bylo úžasné.

Služby hotelu
Každý den byl pokoj uklizen. Neměli jsme s tím sebemenší problém.

Pláž
K pláži je to opravdu kousek. Přístup na kamenitou pláž bez problému. Méně lidi a je také možnost zajít si na další pláže, které jsou od ubytování vzdálené asi půl hodiny chůze.

Anna Bucvanová, 17.12.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6,8 Navštívit Lefkadu bylo pohádkové.Procestovali jsme ji autem i absolvovali 2 výlety lodí.Průzračná i tyrkysově modrá voda,bílé útesy...

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Navštívit Lefkadu bylo pohádkové.Procestovali jsme ji autem i absolvovali 2 výlety lodí.Průzračná i tyrkysově modrá voda,bílé útesy pobřeží,oblázkové pláže.Klidná odpočinková dovolená.Splnila účel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prosté,ve velice klidné zahradě a kousek od pláže,což je pro nás víc,než komfort na pokoji.Určitě by to chtělo vylepšit kvalitu lůžek a určitě bych doporučila poctivější úklid,především sociálního zařízení.

Strava
Jednoduchá,ale neočekávali jsme více.Hladem jsme netrpěli,nepřijeli jsme se nacpávat.

Služby hotelu
V podstatě rodinná atmosféra,milý přístup personálu.

Pláž
Pláž pár metrů od penzionku,navazující přímo na zelenou zahradu,tavernička na břehu moře.Klid,dostatek lehátek i slunečníků v ceně zájezdu.V polovině září pláž poloprázdná.Klidné moře ,mělko,čisto.Sem tam se objevil mořský ježek.Ideální prostor pro pohodové plavání.Na dohled turistické centrum a přístav v Nidri.Chůzí do přístavu cca 20min

Jana B., 17.12.2019, Datum pobytu: 7.9. - 18.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Perigiali Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Velká spokojenost!

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost! Zobrazit celou recenzi

Henrieta W., 13.12.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Delfini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Velmi dobry

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobry Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobre

Strava
Vyborna

Služby hotelu
Prumerne

Pláž
Mestska plaz velmi prelidnena,doporucuji navstivit plaze v okoli,nadhera. Na mestske plazi jsme nestravili ani den

Ivana K., 14.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Odyssey

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená byla super. Ale určitě doporučujeme vypůjčení nějakého dopravního prostředku.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super. Ale určitě doporučujeme vypůjčení nějakého dopravního prostředku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl čistý, personál příjemný. Určitě doporučuji připlatit si výhled na moře.

Strava
Večeře byly výborné. Snídaně by mohla být bohatší.

Služby hotelu
V hotelu byl k dispozici bazén (dost malý)

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu, ale vedou k ní dost prudké schody. Pláže poblíž jdou rozhodně hezčí. Rozhodně doporučuji půjčení skútru nebo auta a doje si na lepší pláž :)

Anonym, 06.11.2019, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Ponti Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejsme nároční, tak nám ubytování vyhovovalo ,bylo čisto a klid.

Strava
Jediná nevýhoda byla, že se v hotelu nevařilo ,nebylo tak pestrá strava, občas studená. V místě je dost restaurací s místními specialitami hlavně ryby.

Služby hotelu
Uklid každy den ,čisto i v okolí bazénu.

Pláž
Pláž byla asi 5 min od hotelu celkem čistá , kamínková ,možnost zapújčení lehátek a deštníků.I s fungující obsluhou občerstvení.

Petr K., 22.10.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Vassiliki Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,3 dovolená fascinující, Lefkáda zaslouží označit rájem na zemi, krásná příroda, zajímavé vnitrozemí, nádherné okouzlující nepřeplněné pláže...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
dovolená fascinující, Lefkáda zaslouží označit rájem na zemi, krásná příroda, zajímavé vnitrozemí, nádherné okouzlující nepřeplněné pláže se soukromím, mám jen superlativa, určitě se vrátíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalita ubytování dobrá, ložní prádlo i ručníky měnili každý 3. den, úklid pravidelný, hodně omezené až minimalistické vybavení kuchyňky nádobím, ale dalo se dle potřeby u domácích vyptat a zapůjčit

Strava
měli jsme beze stravy

Služby hotelu
domácí velmi příjemní a milí lidé, ochotní s čímkoliv pomoci a poradit

Pláž
blízko, pár minut chůze, celkem čistá

pláže na západním pobřeží božské, azurová voda, málo lidí

Hana Foltýnová, 10.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 30.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apartmán Gardenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)