Recenze hotelů
Kréta - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 3 Místo, které není vůbec vhodné k rekreaci. Dokonce ani k delší byť jen návštěvě. Řev aut, který je všudypřítomně slyšet z dálnice hned...

  • 4,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Místo, které není vůbec vhodné k rekreaci. Dokonce ani k delší byť jen návštěvě. Řev aut, který je všudypřítomně slyšet z dálnice hned vedle malého hotelu, vám během prvního dne zaručeně zajistí bolest hlavy. Ani v noci není klid, a to jsme zavírali a zatahovali, co se dalo. Není to chyba majitelky hotelu, ale holá skutečnost.

Chtěli jsme jet na dovolenou do klidu a přívětivého prostředí, mimo město do čisté přírody. Bohužel špatný výběr.

Nikdy bych už do tohoto místa nejela. Byla jsem už několikrát na Krétě - na jižní o dost přívětivější části, tam to bylo fajn. Toto severní místo nebylo dobré. Nedoporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl čistý a udržovaný, ale o okolí hotelu se to rozhodně říci nedalo, spíše naopak. Všude odpadky jako běžný kolorit.

Strava
Nejvíce mě překvapila strava. Měli jsme polopenzi. Za celou dobu pobytu jsme nedostali ANI JEDNOU čerstvou zeleninu a jen s jednou výjimkou ani ovoce. Tj. červený meloun, který byl z ranního švédského stolu ihned pryč, takže kdo si nestihl vzít, neměl :-(

Jen pečivo, čaj a káva ze slané vody (tekla tam z vodovodu, jinak jsme si museli kupoval lahev vody za euro), levné máslo, někdy vajíčka, tvaroh, marmeláda, jeden podivný druh salámu, olivy, med. V podstatě asi co okolí dalo, což je jinak v pořádku; na večeři zapečené mleté maso s brambory, rýží, jako guláš, stále dokola... Zelenina a ovoce mi chyběly zásadně, takže nakupovat a jíst se muselo chodit do města.

Služby hotelu
Nevyužili jsme žádné, nebyly.

Pláž
Jedna malá nečistá pláž ve městě. Jinak ještě jedna malá pláž u nedalekého jiného hotelu, ale to nebyla ve skutečnosti pláž, to byla jedna velká společná "postel" z lehátek za vysoký poplatek. Brrr…

Přístup k moři žalostný, naprosto nevhodné místo pro rodiny s dětmi. Museli jsme si najít vhodné místo k sestupu k moři, ale tam nás zase fyzicky obtěžovali (mě a kamarádku) nějací hodně opálení mladíci na starých motorkách, kteří objížděli útesy a vyhlíželi... ani snad nevypadali jako místní... už jsme tam ke konci pobytu ani nechodili... dost nebezpečný pocit.

Anonym, 13.01.2019, Datum pobytu: 10.9. - 18.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Stella Beach Panormo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 V teto oblasti, konkretne v Hersonissosu jsme byli uz 3x, tak jsme tentokrat chteli trosku zmenu a zvolili hotel Malievi v Anissaras - A...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V teto oblasti, konkretne v Hersonissosu jsme byli uz 3x, tak jsme tentokrat chteli trosku zmenu a zvolili hotel Malievi v Anissaras - A byla to dobra volba, vice se dozvite v recenzi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mensi hotel rodinneho typu, na Recko celkem prostorne pokoje, prekvapila vana misto sprchoveho koutu, meli jsme 2 pokoje a v obou vana. Pokoje byly ciste, proste zarizene, uklid kazdy den, meli jsme rozbitou umyvadlovou baterii, hned druhy den prisel opravar a baterii opravil. Klima za poplatek. Lednicka je na pokoji

Muzete byt ubytovani dole u bazenu (naprosta bomba) - odsunete dvere,udelate par kroku a jste v bazenu

Nebo nahore a z druhe strany, podle me spatna varianta, musite prejit pres hotelovou chodbu atd...

Bazen super, na lehatkach celkem volno, ale je mozny, ze v sezone to bude horsi.

Nad bazenem je krasna terasa s posezenim a vyhledem na more

Strava
Po zkusenostech z Hersonissosu, kde do nejakych hotelu dovazi jidlo z nejake jidelny a jidlo je celkem podprumerne a je maly vyber, tak jsme si mysleli, ze tady to bude podobne, kdyz jsme hned prvni den videli auto, ze ktereho zamestnanci hotelu nosi jidelni boxy do kuchyne..

Opak je ale pravdou: jidla je fakt dostatek, je dobre ochucene a je celkem velky vyber.

- nekolik druhu masa, priloh, zeleniny, meloun, sladke, domaci koblizky atd.

Piti : cola, fanta, sprite, soda, vino, pivo - clovek si cepuje sam, coz je vyborne, nemusite se porad doprosovat, panaka vam nalije personal.vecer obcas namichaji drinky, ktere si muzete brat na baru.

Majitel je velkej sympatak a snazi se, dojem z hotelu je velmi pozitivni, je tam takova srdecna atmosfera.

Služby hotelu
Uklid probihal kazdy den, rucniky cca obden, o toaletni papir jsme si obcas museli rict.

Pláž
Budto muzete jit dolu pod Malievi pres krasne komplexy ( nekdy tam hlida kontrola a nepusti vas, tak je musite obejit ) a dojdete k nic moc plazi, jsou tam kamenne plotny a drahe krasne komplexy.

Spis doporucujeme jit smer Hersonissos a narazite na skvele plaze a utesy s kristalove modrou vodou, je jich tam vic, tak si urcite kazdy vybere.

Vzhledem k tomu, ze v Anissaras neni vubec nic, jen obchod nad hotelem, 2 pujcovny aut a jedna taverna, kde posedavaji spis mistni, tak doporucujeme chodit do Hersonissosu. Je to cca 20 minut cesty na kraj Hersonissosu, coz je nejvetsi nevyhoda hotelu. V Hersonissosu na vas ceka spousta zabavy- bary, taverny, kluby, obchody atd... Doporucujeme se vyhnout spodni ulicce u pristavu v noci, je tam nekolik klubu a hooodne ozrala mladez a nekomu muze delat problem, kdyz prochazite a ze vsech stran do vas nekdo stoucha. Dalsi problem jsou mali recti cigani, kteri jsou neskutecne drzi a otravni a je jich celkem hodne, takze zezacatku je jaks taks tolerujete, ale zachvilku vas uz nebavi, takze je velka pravdepodobnost, ze by to od nekoho mohli schytat.

Doporucujeme navstivit Starbeach ( na druhem konci hersonissosu)- palmy, zabava, bazeny, hudba, proste krasny komplex, pres den vstup zdarma, vecer kdyz hraje znamy DJ- plati se- velka nevyhoda je ale, ze to je fakt daleko od hotelu, cesta tam jeste ujde, ale zpet uz se vam nechce . Cesta trva cca hodinu .

Muzete jet taxikem, ale ceny nevim.

Oblibili jsme si restauraci Porto greco. Bohuzel az na konci Hersonissosu ve spodni casti u more smer starbeach. Koktejly 1+1 zdarma, ale ne zadna brecka, za tu cenu fakt dobry.. Jidlo ve vysoke kvalite a krasny vyhled na utesy a more.

Hersonissos je zive letovisko, kdo hleda klid, tak jedte radsi jinam, mladi si ale urcite uzijou.

Pro klid bych doporucil ale prave hotel Malievi v Anissaras

Anonym, 07.01.2019, Datum pobytu: 16.6. - 23.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Comfort Malievi

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

5 fotografií

Celkem: 10 Hotel bol super,priamo pri pláži.Chodili sme na večerné prechádzky.Pláž nebola preplnená a nachádzal sa tam bar zadarmo .Jednoducho úžasné.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol super,priamo pri pláži.Chodili sme na večerné prechádzky.Pláž nebola preplnená a nachádzal sa tam bar zadarmo .Jednoducho úžasné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Boli sme veľmi spokojní,boli tam čisté izby,chodby upratané .Bol tam pekný vnútorný bazén.

Strava
Mali úžasné jedlá, hotová krétska kuchyna ale vonku chodili mačky,vyskakovali na stoly a stoličky a prosili si jedlo.

Služby hotelu
Super ,všetko čisté ,mali sme All Inclusive a v bare sme mali vsetko zadarmo. Personál bol veľmi milý.

Pláž
Pláž bola čistá a udržiavaná,mala modrú vlajku,čiže patrila medzi najčistejšie pláže na svete.Nebola preplnená.

Anonym, 27.12.2018, Datum pobytu: 27.7. - 7.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Kalyves Beach Hotel (Kalyves)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Ubytování se nám líbilo, odpovídalo zcela svojí ceně (pro nenáročné). Personál byl velmi milý, vstřícný a ochotný pomoci. Při 12 h....

  • 8 Ubytování
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování se nám líbilo, odpovídalo zcela svojí ceně (pro nenáročné). Personál byl velmi milý, vstřícný a ochotný pomoci. Při 12 h. čekání na odjezd na letiště nám uložili kufry na recepci.

Naopak přístup delegáta z CK se zcela změnil v momentě, kdy zjistil, že máme zajištěné auto na výlety od CA. Cestujeme rádi a hodně, ale ještě nikdy jsme se s takovým přístupem nesetkaly. Celkově špatná organizace, příjezd i odjezd katastrofa. O odjezdu nás delegát ani pořádně neinformoval, nevěděly jsme ani kde čekat na autobus na letiště, lítaly jsme s pětiletým dítětem a vyhlížely autobus. Závěrem s touto CK už nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, útulné, pravidelný úklid.

Alena D., 02.12.2018, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Haris Apts Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel byl ve velmi příjemné lokalitě, blízko u moře, obchůdků. Večerní procházky byly naprosto super. Doporučuji hlavně těm, kteří chtějí...

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl ve velmi příjemné lokalitě, blízko u moře, obchůdků. Večerní procházky byly naprosto super. Doporučuji hlavně těm, kteří chtějí klidnější dovolenou (bez večerních párty). Také bych doporučila návštěvu CretAquaria, které leží cca 2 km od hotelu. Pěšky je to krásná procházka kolem moře. Byla jsem z něj naprosto unešená. Také stojí za zmínku hlavní město Iraklio a Knossos. Vše jsme absolvovali sami, bez pomoci CK a byla jsem spokojena. Doprava byla klasicky busem. Příjemný výlet. Také jsme využili CK k cestě na Santorini. I přes tu vysokou cenu to bylo super. Krásné výhledy, příjemná cesta lodí, kdy v ceně byla jak snídaně, tak i večeře. Co se týče hotelu, tak personál byl velmi ochotný nikdy jsme neměli problém a co se týká jídla tak naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pro mě bylo největším šokem. Čekala jsem, že i když budeme ubytováni mimo hotel, bude to na stejné úrovni, což bohužel nebylo a to i přes to, že jsme zaplatili navíc za přistýlku, kterou jsme nepotřebovali, avšak bez toho se to koupit již nedalo. Ubytování takto mimo mělo svojí výhodu i nevýhodu. Výhodou bylo to, že jsme byli mimo ten večerní ruch apod. Nevýhodou bylo docházení na stavu a ostatní aktivity co hotel nabízel.

Na co si nemůžu vůbec stěžovat byla paní uklízečka. Každý den, než jsme došli ze snídaně byl pokoj krásně uklizený. Vyměněné ručníky, umyto apod.

Strava
I přes první zděšení u ubytování jsem byla naprosto dokonale překvapena, co se all inclusive týče. Vždy plno jídla i když se blížil konec snídaní, obědů i večeří. Kuchaři odváděli naprosto dokonalou práci. Já jako vegetarián jsem si vždy vybrala. Snídaně jsem považovala na naprostý TOP. Od všeho tam bylo něco, od lívanců po cibulové kroužky. A místní ovoce bylo také super.

Služby hotelu
Velmi vstřícný personál. Nikdy jsme neměli problém. Pokud jste zdatný němčinář, je to jen výhodou.

Pláž
Ze začátku jsem si myslela, že zátoka, která byla u hotelu uměle vybudována bude nic moc, že to prostě nebude ono, ale opak byl pravdou. Párkrát jsme šli zkusit i vlny. Musím říct, že jsem byla vždy ráda, že jsem mohla jít někam, kde mě to neodnese až zpátky na pláž (docela větrné pobřeží). Zátoka byla super také v tom, že se dalo šnorchlovat, což se na ostatních plážích nedalo kvůli velkým vlnám. Za mě zátoka i pláže super.

Michaela V., 28.11.2018, Datum pobytu: 17.8. - 28.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Club Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Na doporučení cestovní kanceláře jsme se rozhodli navštívit tento hotel, který je sice větší, ale jeho služby jsou skvělé.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na doporučení cestovní kanceláře jsme se rozhodli navštívit tento hotel, který je sice větší, ale jeho služby jsou skvělé. Zobrazit celou recenzi

Klára, 25.11.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Club Calimera Sirens Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Byli jsme ubytováni v annex buiilding Apollo, který je přes ne moc frekventovanou cestu od hlavní budovy Aphrodite Ubytování skromné, ale...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme ubytováni v annex buiilding Apollo, který je přes ne moc frekventovanou cestu od hlavní budovy Aphrodite Ubytování skromné, ale čisté, Výhodou je, že ubytování v Apolu annexu je díky menšímu počtu hvězdiček 3* oproti 4* Aphordite lacinější, ale během dne využíváte veškeré výhody 4* hotelu. Animační programy jsou nenásilné poklidné, jídlo skvělé, personál příjemný. Prostředí hotelu krásné, Hotel má dva bazény venkovní (jeden se slanou vodou -hlavní bazén a druhý se sladkou) a jeden vnitřní. U hlavního bazénu není moc lehátek, tak musíte jít buď hodně brzy, nebo si cestou na snídani - i když se to nemá, nějaké rezervovat ručníkem. Hotelová pláž nic moc, ale dá se kousek dojít pěšky k jiným lepším plážím, Jako velké plus beru i rozlehlou restauraci se spoustou teras, tady se Vám nestane, že přijdete na večeři a nebudete si mít kde sednout :-) Hotel je přímo v centru městečka, takže máte pár kroků do auto půjčovny, nebo marketu, či obchůdků se suvenýry.

Celkově to byla super dovolená a i přesto, že jsme nebyli v hlavní budově, tak jsme byli spokojeni, určitě bychom tam jeli i znova a nebránili se ubytování v annexu :-) Zobrazit celou recenzi

Petra H., 23.11.2018, Datum pobytu: 13.9. - 23.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Club Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Klidný menší hotel s výbornou atmosférou.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidný menší hotel s výbornou atmosférou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto dostačující, stejně jsme se tam chodili jen vyspat. Trošku nás jen mrzelo že jsme neměli balkon ale pouze stolek s židličkami před vchodem. To bylo asi jediné mínus našeho pokoje.

Strava
Strava nebyla tak rozmanitá jak jsme byli zvyklí. Přesto si každý vždy vybral. Sice ho nebylo hodně na výběr ale za to vždy bylo perfektní a skvěle ochucené. Co musím vypíchnout byl samozřejmě gyros který ale bohužel byl pouze jeden den k večeři. Dále pak musaka ta byla top, souvlaki to stejné. Rádi jjsme ochutnali místní kuchyni feta olivy tzaziky byly skvělé. Pití k snídani bylo možné natočit každý sám k obědu a večeři to bylo na objednání.

Jídlo určitě za nás doporučujeme bylo výbornéé.

Služby hotelu
Bar fungoval na jedničku, vždy obsluhovali s úsměvem. Řekové jsou velice příjemní. Při odletu bylo velice příjemné dostat bagetu k snídani na cestu.

Pláž
Pláž byla hned vedle baru a jídelny což bylo skvělé. My bohužel měli velké vlny tak se asi dva dny nemohlo koupat. Každopádně moře čisté a teplé. S kamennými plotnami jsme počitali podle jiných recenzí. Když bylo moře klidně nebyl s nimi problém, ale když rozbouřené trošku nepříjemné to bylo a hodili by se boty do moře.

Jan S., 21.11.2018, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Maravel Land

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,4 Se zájezdem jsme byli velmi spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Se zájezdem jsme byli velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je nový, ubytování bylo pěkné.

Strava
Strava byla moc dobrá, bylo z čeho vybírat.

Služby hotelu
Personál byl velmi ochotný a zdvořilý.

Pláž
Pláž je vzdálená asi 400 m, ale dlouho jsme hledali vyhražený prostor. Je to hned třetí sektor, cca 50 m po skončení asfaltového chodníku, ale cedulka s nápisem Amounda Bay je malá a na plotě, takže není vidět. Na kapacitu hotelu je málo lehátek a slunečníků.

Roman Šilha, 20.11.2018, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Jidlo je perfektni, velice chutne, cerstve, velika rozmanitost. Ohledne jidla je velike plus, i drinky v ramci all inclusive jsou dobre....

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Jidlo je perfektni, velice chutne, cerstve, velika rozmanitost. Ohledne jidla je velike plus, i drinky v ramci all inclusive jsou dobre. Jen co me zarazilo bylo, kdyz jsem se zeptala na koreni jako treba oregano popr. bazalka, tak delali, ze nemaj. Jinak na jidlo si nejde stezovat, opravdu velice dobre a chutne. A ty olivy, proste nej...Bazeny jsou tam 2 a jsou krasne.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou hezke, trosku tmavsi, ale zvyknete si, balkon je vyhoda a je tam krasne posezeni. zahrada v hotelu je pekna a udrzovana, a co me potesilo, maji tam kocky, ktere jsou ochocene. Vedle hotelu ma nekdo ovce a kozy, takze jsme jim vzdycky dali nejake to ovoce jako treba jablko, hruska (hlavne nekrmit chlebem prosim, pokud tam pojedete :)

Strava
Zatim to nejlepsi jidlo, co jsem kdy mela a to cestuji porad... takze pokud nekdo napise, ze jidlo mu nechutnalo, tak pak opravdu nechapu...... veliky vyber a na hodne vysoke urovni. Vino bylo normalni, take se dalo.

Služby hotelu
vecerni animace, v ANG a Francouzsite, takze par jsme jich absolvovali.

Pláž
Na plaz jsme si zasli, je to kousicek, cca 2 minuty. ale co me nejvice mrzi je, ze si lide nevazi more a prirody. Vsude jsou odpadky, sama jsem je na plazi sbirala s tim, ze se treba nekdo prida, hold bohuzel lide jsou prasata....

Veronika K., 20.11.2018, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Europa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)