Recenze hotelů
Kréta - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, standart

Strava
Výborná,pestrá, všeho bylo dost.

Služby hotelu
Nemám co vytknout

Pláž
Písečná, pozvolný vstup do moře.

Zdena Lísková, 21.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Sirens Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 10 Dovolená v této oblasti Kréty byla perfektní ???????????? jsme maximálně spokojeni ????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v této oblasti Kréty byla perfektní ???????????? jsme maximálně spokojeni ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů ideální. Pokoje pravidelně uklízeny, čisté povlečení, čisté ručníky. Milé pokojské???? Balkón s výhledem na hory i moře????

Strava
Jídlo v super kvalitě a množství. Čerstvá zelenina, ovoce, výborné sýry, teplý bufet, gril. Velký výběr všeho možného se stálým doplňováním. Obědy v restauraci u bazénu také všeho dostatek ???? Dopolední svačinky, odpolední svačinky, sladké, zmrzlina, káva, čaj, nápoje.. non-stop 7-24h

Služby hotelu
Hotel se skvělým managementem???? neustálý dohled a v případě potřeby pomoc kolegům s debarasem, úklidem, obsluhou a zajištění všeho ke spokojenosti hostů, přátelský kolektiv s úsměvem, milí a vstřícní zaměstnanci????

Animátoři v pohodě a nevtíraví???? u dětí velmi oblíbení????

Masáže jsme nevyužili.

Pláž
Pláž je pár kroků od bazénu a baru, sprchy u vstupu, hotelový objekt je chráněn skleněnou stěnou proti větru a písku, pláž čistá, písčitá s kamínky při vstupu do moře, voda čistá (po velké noční bouřce se vlila řeka do moře a bylo den špinavější, o kousek dál v pohodě) lehátka pohodlná, Beach Boy vtipný a pracovitý????

Marcela Škarková, 21.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Dolphin Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,2 Příjemný personál, delagátka velmi ochotná, krásné prostředí a jídlo moc dobré.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný personál, delagátka velmi ochotná, krásné prostředí a jídlo moc dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný a čistý pokoj, každý den pokojová služba na jedničku.

Strava
Výborné čerstvé ovoce a zelenina, velký výběr jídel a vynikající zákusky.

Služby hotelu
Služby byly vyhovující, milý personál a vstřícné jednání.

Pláž
Krásná voda, písčitá pláž blízko hotelu, jediný mínus byl horší vlez do moře, ale s tím se dalo počítat a s obuví vše v pořádku.

Jaroslava Vitáčková, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Hydramis Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Celková vysoká spokojenost s dovolenou se týkala nejen ohodnocených služeb, ale i přístupu všech v dané lokalitě. V rámci nastavených...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celková vysoká spokojenost s dovolenou se týkala nejen ohodnocených služeb, ale i přístupu všech v dané lokalitě. V rámci nastavených opatření nebyl nikdo, kdo by s nimi měl problém (respirátory, rukavice při nabírání si jídla a pod.). Hotelový resort viditelně navštěvují klienti, kteří jsou na určité standardy zvyklí, a dodržují je i proto, aby byly zachovány pro všechny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V nízkých apartmánech vedle samotného hotelu, s naprosto dostačujícím vybavením, a hlavně kousek stranou od většího pohybu lidí. S výhledem na moře i na hory. Dokonalé.

Strava
V rámci all inclusiv naprostá spokojenost. Několik míst pro možnost stravování se během celého dne. Zahrnuty i místní pokrmy, což zvýšilo moji spokojenost a potřebu ochutnávat i regionální stravu. Kdekoli jinde v dané lokalitě, v tavernách i barech, velká spokojenost.

Služby hotelu
Bez připomínek. Zajištěno vše, včetně nabídky zájezdů (i když jsme byly s kamarádkou až na úplný konec sezóny české CK), přítomnosti zprostředkovatele půjčení auta a motorek, nutného testu před odletem. Při brzkém ranním odjezdu zajištěna na požádání snídaně s sebou.

Pláž
Tady asi jen jedna osobní menší nespokojenost - po celé délce pláží, mezi místy pobytů, jsou pláže "zabrané" resorty, které je obsluhují. Barvy lehátek se střídají v daných úsecích s barvy ručníků hotelů. Ztratila se autenticita dovolené u moře, kde může na pláž vejít kdekoli, bez pocitu "provinění", jestli se to hodí, když do resortu nepatříte. Ke svobodnému slunění jsou v místě stranou dvě městské pláže, poměrně daleko od hotelu. Nebo si najít místo na zemi, kam si položíte svůj ručník.

Dagmar Sedláčková, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Sirens Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 velký hotelový areál rodinného typu s výbornou kuchyní a ve velmi živé turistické lokalitě, super propojení na Rethymno, velká...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velký hotelový areál rodinného typu s výbornou kuchyní a ve velmi živé turistické lokalitě, super propojení na Rethymno, velká spokojenost za dobou cenu Zobrazit celou recenzi

Iva Landro, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Jo-an Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,4 Kréta. Muzea, jejich expozice a památky top, pláže - pozoruhodná místa, ubytování vstřícnost, čistota, pohodlí. Servis služby velmi dobrý.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Kréta. Muzea, jejich expozice a památky top, pláže - pozoruhodná místa, ubytování vstřícnost, čistota, pohodlí. Servis služby velmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné. Čistota. Vtřícnost, zájem personálu. Celkově velmi dobře vedený podnik.

Strava
Na hotelu výborné. Hospody už po jiných cestách po Řecku nepokouším.

Služby hotelu
Velmi dobrý servis, čistota a upravenost. Vstřícný, příjemný personál.

Pláž
Pláž pěkná, půjčte si vůz a pojezděte více míst. Kréta má co nabídnout.

Martin Pekař, 19.10.2021, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dioni

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Skvělé ubytovaní, moře hned na dosah. Milý personál, jídlo výborné.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé ubytovaní, moře hned na dosah. Milý personál, jídlo výborné. Zobrazit celou recenzi

Eva V., 19.10.2021, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Maravel Star Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,3 Dovolená byla skvělá až na ubytování

  • 3 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá až na ubytování Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dost hrozný"apartmán" č.9 na zadním dvorku s výhledem do zdi.Jedna temná místnost kde jsou 4 postele a kuchyňka kde je hlučná lednice...ani jedna lampička aby si člověk mohl číst, od stropu visí slabá žárovka ...spát se taky moc nedalo z vedlejší budovy kde je řeznictví ve dne v noci neustále spínal nějaký hlučný agregát. Byla jsem se podívat na apartmán v hlavní budově..nesrovnatelné. Dvě oddělené ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem velký balkon s výhledem na moře. A tyto dva apartmány za STEJNÉ PENÍZE,!!!!!!!!!

Strava
Výborná chodili jsme do taveren,kterých je v okolí hodně

Služby hotelu
Poprosili jsem o výměnu ubytování, nebylo nám vyhověno

Pláž
Pláže a moře skvělé za konzumaci jsme nemuseli platit lehátka

Jaromíra Kamínová, 18.10.2021, Datum pobytu: 2.10. - 13.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Studia Corali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Celkem podprůměrná dovolená, ale moře a okolí super. Na hotelu nás bylo málo, takže úžasný klid, až na středy a soboty, kdy byla hlučná...

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkem podprůměrná dovolená, ale moře a okolí super. Na hotelu nás bylo málo, takže úžasný klid, až na středy a soboty, kdy byla hlučná diskotéka až do 5 hodin rána. Tak se možná nevyspíte. Cesta z letiště 1,5 hodiny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Taková horší ubytovna, koupelna malá stará, sprchový kout asi 60x60 cm, takže voda byla všude. Často netekla teplá voda. Postele hodně použité, z matrací vylézala péra. Ale zato úžasný balkon s výhledem na moře a lednička. Tak aspoň něco pozitivního. Úklid každý den.

Strava
To prostě už nikdy ne!!! Nechutné občas i zapáchající jídlo, většinou úplně studené!!! Maso tuhé, k snídani jeden druh pečiva. K obědu a k večeři jedna sklenička alko nebo nealko. U stolu hladové kočičky skákaly až na klín, ale když přijdete do jídelny v oblečení pod kterém je vidět že máte plavky, tak Vás vyhodí. A to nás bylo na hotelu 18!!! Svačina tvrdé žluklé sušenky. Raději jsme chodili na večeři do městečka Kavros asi 5 minut chůze, kde jsme se v restauracích dobře najedli.

Služby hotelu
Personál celkem milý. Po našem příjezdu bazén se zelenou kalnou vodou. Na naše přání byl do dvou dnů vyčištěn.

Delegátka nám nabídla půjčení auta za 70 Eur na den. V městečku Kavros je několik půjčoven aut za cenu 35 až 42 Eur na den.

Domluvíte se i česky nebo rusky.

Pláž
Pouze pro hotelové hosty. Spousta volných lehátek na pláži i u bazénu. Krásné čisté moře, teplé i v říjnu. Pár kroků od ubytování / cca 20 metrů/, bazénu i baru, který fungoval skvěle.

Magda S., 17.10.2021, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Mari Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená byla perfektní, plně splnila naše očekávání, v docházkové vzdálenosti je nádherné historické centrum města.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla perfektní, plně splnila naše očekávání, v docházkové vzdálenosti je nádherné historické centrum města. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj, ve kterém jsme byli ubytovaní byl poměrně malý, abychom se dostali do skříně, museli jsme posunout židli do balkonových dveří (a naopak, při cestě na balkon zase židli posouvat ke skříni), ocenila bych i více úložného místa. Většinu šatní skříně vyplnily náhradní deky a polštáře, které nebylo kam jinak uložit.

Pokoj byl řešený nestandardně. Jednu malou místnost tvořilo samostatné WC, druhou samostatnou místnost jen sprchový kout. Umyvadlo bylo součástí ložnice. Vše ale denně uklizené.

Strava
Velmi chutná a rozmanitá. Dobře bylo řešený byl i systém nabírání jídla v době covidových opatření. K dispozici byla dezinfekce a jednorázové rukavice, se kterými jsme si vše jsme si mohli nabírat sami, bez asistence personálu.

Pláž
Pláž se nachází jen pár desítek metrů od hotelu. Je dostatečně velká, takže se na ní netísníte s davy turistů, a také čistá. Kréta je tradičně poměrně větrná, takže i my tu dva dny měli štěstí na červenou vlajku. Plavčíci důsledně hlídali její dodržování.

Kristýna, 15.10.2021, Datum pobytu: 14.9. - 23.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dimitrios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)