Recenze hotelů
Kréta - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Hotel je milý s příjemnou rodinnou atmosférou

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je milý s příjemnou rodinnou atmosférou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj skromný, čistý

Strava
Strava byla dobrá a dostačující

Služby hotelu
Personál byl vstřícný

Pláž
Pláž menší, čistá, lehátka a slunečníky v pořádku

Jana M., 19.03.2019, Datum pobytu: 16.6. - 27.6.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Stalis Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherný nově zrekonstruovaný hotel, kde vše fungovalo na 100% :) Osobně se nerada vracím na stejná místa, ale v případě hotelu Amounda...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný nově zrekonstruovaný hotel, kde vše fungovalo na 100% :) Osobně se nerada vracím na stejná místa, ale v případě hotelu Amounda Bay bych v budoucnu rozhodně udělala výjimku. Moc ráda se na toto místo ještě někdy vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všude čisto, vše udržované, nádherný bazén :)

Strava
Strava byla naprosto famózní jako celý hotel Amounda Bay. Krásné prostředí, všude čisto. Uklízečky uklízí, leští společně prostory i po 22h večerní. Opravdu hotel na skvělé úrovni. Před jídelnou a u baru i u bazénu k dispozici stojany s dezinfekčním gelem na ruce. Na výběr denně z mnoha typicky řeckých specialit. Večer v jídelně bylo připravováno přímo před hosty na grilu maso (gyros, souvlaki aj.) ráno k snídani opět připravovány čerstvé lívance, palačinky, omelety. Asi 2x za pobyt bylo možné posnídat lososa a šampaňské :) Přes den u bazénu pizza, burgery, ovoce. Večer u baru stroj na popcorn. Tady se dobře nají opravdu každý. Po odchodu z jídelny obsluha hned uklízí ze stolu špinavé nádobí.

Služby hotelu
Nevyužily jsme žádné služby. Doporučujeme spíš po vlastní ose si vše naplánovat než předražené zájezdy od slečny delegátky. Vůbec se nebojte hromadné dopravy. V blízkosti ubytování je autobusová zastávka (lístek je nutné si koupit předem v krámku naproti hotelu) bus vás bez problémů zaveze do centra města Heraklionu (které určitě stojí za návštěvu). Jinak se pohodlně z této zastávky dá dostat za 5 eur (lístek na celý den) až na Knossos. Což opravdu doporučujeme. Jely jsme ráno caa v 9h jel bus a jelo nás autobusem dohromady jen 4 lidi (shodou okolností všichni češi :D) na místě jsme byly mezi prvníma a tak jsme ani nečekaly tu dlouhou frontu, která tam je v odpoledních hodinách. Takže si určitě ráno přivstaňte a vyrazte v busem. Není se čeho bát. Doprava tam fungovala v pořádku. Na žádné zastávce jsme nečekaly více než 15 minut.

Pláž
Pláž je příjemnou procházkou cca 10 minut chůze. Amounda Bay má na pláži lehátka zdarma (jsou to ta oranžová lehátka) Což bylo opravdu super, protože v náš termín v září bylo na pláži velmi málo lidí a lehátek bylo tedy spoustu volných. Což se týkalo i hotelového bazénu. Co se týče vody, tak v této oblasti jsou celoročně velmi velké vlny a vítr. Takže s tím je nutné počítat. Rozhodně není tato pláž vhodná moc k plavání. Vlny vás hned vrací zpět na břeh. Ani nedoporučuji pro malé děti, vlny jsou tam opravdu velké.

Angela, 18.03.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

48 fotografií

Celkem: 7,6 Využily jsme výhodné nabídky přes CK a ve finále jsme byly velmi spokojené. Velký podíl na tom měl hlavně hotel Amounda Bay ve kterém...

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Využily jsme výhodné nabídky přes CK a ve finále jsme byly velmi spokojené. Velký podíl na tom měl hlavně hotel Amounda Bay ve kterém jsme čerpaly all inclusive. Do tohoto ubytování bysme se určitě už asi nevrátily, ale do již zmíněného hotelu rozhodně ano :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytovány dvě osoby v pokoji pro tři. Což nám vůbec nevadilo. Volnou postel jsme používaly k odložení nakoupených suvenýrů a dalších věcí :) Jak tady v recenzích již několikrát padlo. Nečekejte žádný luxus. Pokoje jsou zařízeny velmi jednoduše se starým nábytkem, takže s tímto faktem je třeba počítat. Co mě se osobně nelíbilo, že neprobíhal pravidelný úklid. Vzhledem k písečné pláži, kterou jsme denně navštěvovaly by opravdu bylo vhodné pokoj alespoň denně zamést a vytřít podlahu. Za celých 7 dní u nás byla uklízečka pouze 2x. Jako úplně největší mínus našeho pokoje hodnotím koupelnu. Pro ženu štíhlé postavy s dlouhými vlasy v podstatě naprosto nemožné si pořádně v tom miniaturním sprchovém koutě umýt vlasy. Dalo se to provést jedině tak, že po celé koupelně byla naprostá potopa a vůbec si neumím představit, jak se tam umyje někdo prostorově výraznější :))) Voda všude a neustále se vám na tělo lepí závěs. Za mě tohle fakt hrůza. Menší sprchový kout jsem v životě neviděla.

Strava
Strava byla naprosto famózní jako celý hotel Amounda Bay. Krásné prostředí, všude čisto. Uklízečky tam čistí, leští společně prostory i po 22h večerní. Opravdu hotel na skvělé úrovni. Před jídelnou a u baru i u bazénu k dispozici stojany s dezinfekčním gelem na ruce. Na výběr denně z mnoha typicky řeckých specialit. Večer v jídelně bylo připravováno přímo před hosty na grilu maso (gyros, souvlaki aj.) ráno k snídani opět připravovány čerstvé lívance, palačinky, omelety. Asi 2x za pobyt bylo možné posnídat lososa a šampaňské :) Přes den u bazénu pizza, burgery, ovoce. Večer u baru stroj na popcorn.

Služby hotelu
Nevyužily jsme žádné služby. Ani od slečny delegátky. Doporučujeme spíš po vlastní ose. Nebojte se hromadné dopravy. V blízkosti ubytování je autobusová zastávka (lístek je nutné si koupit předem v krámku naproti hotelu Amounda Bay) bus vás bez problémů zaveze do centra města Heraklionu (které určitě stojí za návštěvu). Jinak se pohodlně z této zastávky dá dostat za 5 eur (lístek na celý den) až na Knossos. Což opravdu doporučujeme. Jely jsme ráno caa v 9h jel bus a jelo nás autobusem dohromady jen 4 lidi (shodou okolností všichni češi :D) na místě jsme byly mezi prvníma a tak jsme ani nečekaly tu dlouhou frontu, která tam je v odpoledních hodinách. Takže si určitě ráno přivstaňte a vyrazte v busem. Není se čeho bát. Doprava tam fungovala v pořádku. Na žádné zastávce jsme nečekaly více než 15 minut.

Pláž
Pláž je příjemnou procházkou cca 10 minut chůze. Vzhledem k nabídce jsme čerpaly všechny služby jako ubytování v hotelu Amounda Bay takže jsme mohly využívat jejich lehátka zdarma, které tento hotel má na pláži (jsou to ta oranžová lehátka) Což bylo opravdu super, protože v náš termín v září bylo na pláži velmi málo lidí a lehátek bylo tedy spoustu volných. Co se týče vody, tak v této oblasti jsou celoročně velmi velké vlny. Takže s tím je nutné počítat. Rozhodně není tato pláž vhodné moc k plavání. Vlny vás hned vrací zpět na břeh. Ani nedoporučuji pro malé děti, vlny jsou tam opravdu velké.

Anonym, 18.03.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Apartmán Saloustros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

56 fotografií

Celkem: 10 Hotel byl super, kousek od sjezdovky, výborná polopenze, pro děti bazén, sauny a 300m2 dětský koutek

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl super, kousek od sjezdovky, výborná polopenze, pro děti bazén, sauny a 300m2 dětský koutek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nové vybavení odpovídající 4*, služby perfektní, pokoj byl dostatečně velký, velký balkon, velká televize

Strava
snídaně 7:30-10:00, večeře 18-20 hod.

tak široký výběr jsem snad ještě neměl, na snídani třeba sušená šunka, losos, krevety apod.

večeře tematicky zaměřena, tříchodová se salátovým bufetem

výborný dezert

a hlavně bylo zdarma odpolední svačina, kdy byla vždy buď polívka nebo párky a několik druhů zákusků

Služby hotelu
bazén trochu chladnější, sauny výborné

David H., 05.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 2.3.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Piskopiano Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 "Naprostá bomba" když vidím ty staré recence museli určitě vyměnit majitele nebo něco takového. Normálně nikdy nic nepíšu, ale...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
"Naprostá bomba" když vidím ty staré recence museli určitě vyměnit majitele nebo něco takového. Normálně nikdy nic nepíšu, ale když jsem viděl co tu je tak jsem muslel napsat. Loni jsme hledali něco na prodloužení léta a narazili na tento hotel čistě náhodu. A Letos? Už máme objednáno znovu a z lanařili jsme kamarada s jeho ženou.. tady neni co hotelu vytknout.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
měli jsme vymazlený pokojíček s výhledem na moře, na řecko hodně dotažených detailu.

Strava
to je kapitola sama pro sebe, vše co jsme si dali bylo moc dobrý, zkusili jsme i něco v centru ale vrátili jsme se na hotel, ten kuchař se stim proste mazlí....

Služby hotelu
není co vytknout

Pláž
pohoda, pozvolný vstup

Anonym, 26.02.2019, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Nostos

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Doporucuji, ale spise na valeni u bazenu. Plaz u hotelu nic moc.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporucuji, ale spise na valeni u bazenu. Plaz u hotelu nic moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo skvele, vzdy naklizeno, krasny a prostorny pokoj. Dokonce jsme meli na pokoji pripravenou detskou postylku. Velmi pekne prostredi uvnitr resortu.

Strava
Strava byla vyborna a rozmanita. Kazdy vecer na jine tema. Opravdu spousta dobreho jidla, bacha at nepriberete jako my :-D

Služby hotelu
Personal byl velice prijemny a ochotny. Co me osobne velmi pozitivne prekvapilo, bylo, ze kdyz clovek personal o neco pozadal tak to bylo provedeno hned. A kdyz rikam hned, myslim tim opravdu okamzite.

Pláž
Plaz u hotelu je nic moc, takova skareda zatoka s lehatky hned naproti hotelu s trochou pisku obehnana betonovym valem a zdmi. Dobra tak na cvachani pro deti, ale o peknem vzhledu se hovorit neda. Kousek dal, asi 600 metru od hotelu, je celkem pekna (na pomery Krety) verejna plaz na kterou se da dojit. Lehatko si tam clovek musi samozrejme pronajmout, zaplatit.

Anonym, 25.02.2019, Datum pobytu: 18.10. - 30.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Stella Palace Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Moc příjemná dovolená v klidném letovisku s nádherným mořem a okolní přírodou.Rodinný hotel v klasickém řeckém stylu je situován...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc příjemná dovolená v klidném letovisku s nádherným mořem a okolní přírodou.Rodinný hotel v klasickém řeckém stylu je situován přibližně 100 metrů od dvou písečných pláží s velmi pozvolným vstupem do moře, obklopené skalnatým pobřežím. Hotel se nachází kousek od obchodů a restaurací. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou, WC, TV/SAT, telefon, klimatizace zdarma, lednička, balkón nebo terasa.

Strava
Hotel nabízí stravování typu All inclusive.Po celý den je zajištěno neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby.

Služby hotelu
Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace a bar s příjemným venkovním posezením.Bazén s částí vyhrazenou dětem.Pokoje uklízeny každý den. Personál moc milý.

Pláž
Více pláží, takže si vybere každý.Písčitá, pozvolný vstup do moře jen 100 m. od ubytování.Lehátka za příplatek.

Veronika N., 24.02.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Xidas Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 9,8 Úžasný hotel,opravdu doporučuji i náročným klientům. Vše bylo naprosto perfektní. Transfer z letiště krátký. Slečna delegátka byla úžasná.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasný hotel,opravdu doporučuji i náročným klientům. Vše bylo naprosto perfektní. Transfer z letiště krátký. Slečna delegátka byla úžasná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou příjemné,nové,vzdušné. Měli jsme v zadní části za hotelem a vůbec nam to nevadilo. Byl tam klid a granatové jablka hned u terásky. Úklid každý den na jedničku. Doporučuji koupit balenou vodu na pokoj a na pláž v obchůdku naproti hotelu. Stala par korun. Úžasné postele a přikrývky.

Strava
První dojem z jídelny sem neměla uplně dobrý,přišla mi malinkatá. Ale ten výběr a kvalita potravin byla opravdu perfektní. Od prvního okamžiku co jsme přijeli do hotelu cca kolem 00h se personal staral. Bylo k dispozici pití,jídlo -sendviče. Ráno na snídani losos a šampaňské.. co vic si přát ke snídani? Spousta druhu salátu. Úžasné olivy. Spousta pečiva,sladkého slaného,livance,jogurty,ovoce,luxusní dezerty,parky,vejce,fazole,humus,sýry.U bazénu se podával celý den snack- popcorn,nugety,pizza,hranolky. melouny-neuveritelné množství melounu(kolikrát i personal obcházel kolem bazénu s tacem a nabízel meloun vodní i žlutý). Docela pitelné michané drinky,alkoholem se nešetří!! Oběd a večeře x druhu mas,spousta salátu,těstoviny,hranolky ..různé přílohy. Polevky.Pokaždé dezerty a ovoce. Výborně dochucené a kvalitní pokrmy. Personal byl naprosto perfektní a velice příjemný. Opravdu klobouk dolu jak byli pracovitý.

Služby hotelu
Hotel je poměrně malinký ale utulný. Večer je živá hudba ,která není hlučná. Spíše příjemná klidná.personal velice příjemný. Určitě doporučuji a těším se ,že se sem ještě podívám. Dalo se jít podél silnice do městečka kde se dalo posedět,nakoupit,půjčit vůz apod. Kousek od hotelu je zastávka na vyhlídkoví autobus ,který doporučuji.

Pláž
Pláž je dál od hotelu ale bylo příjemné se projít. Jinak moře perfektní

Barbora P., 21.02.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

24 fotografií

Celkem: 2 NEJEZDĚTE SEM, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. Nejhorší je jídlo. Přečtete si v recenzích to, co je o jídle. Vše je pravda a je to ještě horší. Platí i...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
NEJEZDĚTE SEM, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. Nejhorší je jídlo. Přečtete si v recenzích to, co je o jídle. Vše je pravda a je to ještě horší. Platí i pro hotely Kavros Garden a Yassou Kriti, stravování je společné. Okolí pěkné, takové to ostrovní jihořecké, ale to si moc nevychutnáte, protože vám bude špatně z jídla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je o štěstí. Může být jakž takž, ale co když zrovna na vás připadnou nahnilé pokoje v přízemí... Platí i pro hotely Kavros Garden a Yassou Kriti.

Strava
Nejhorší, co jsem kdy zažil. Hnus, nedovařené, smrdělo. Hodně lidí potíže, zvracení, horečky, malátnost. Zřejmě z vody, ale určitě i z mizerné hygieny a skladování.

Služby hotelu
Služby co? Wifi ne, úklid nahodilý, strava tragická, all in pochybné a ty jejich kořalky - tak jednou se napít a pak už jsem to nedal. Animace pro Rusy, pivo slabé, ale dalo se, naléváno do kelímků velikosti na kafe.

Pláž
Pláž u hotelu, lehátka obsazená, smradlavý potůček hned vedle. Ze 7. dnů 4x velké vlny :(

Anonym, 21.02.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Kavros Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (5)