Recenze hotelů
Kréta - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi, nad očekávání. Bohužel se nám již první den přihodila nepříjemná situace, 3letá dcera prodělala velmi...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi, nad očekávání. Bohužel se nám již první den přihodila nepříjemná situace, 3letá dcera prodělala velmi silnou alergickou reakci.. po zavolání na obdržené tel číslo, na které vlolat v případě potíží, nám do 5min přímo na pokoj poslali paní, která nás okamžitě odvezla k dětské lékařce a vše jí tlumočila do řeckého jazyka, úžasná péče! Nám zdravotně štěstí po celou dovolenou moc nepřálo, bohužel. Ráda bych se tam jednou vrátila a užila si znovu a lépe :) Známí bych tuto dovolenou doporučila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje moc hezké, vše co bylo potřeba jsme měli.. Jakožto Češi bohužel výhled z balkónu do silnice, což nám ale nijak zvlášť nevadilo, dávali jsme tam pouze mokré plavky a ručníky, nijak jsme se tam nezdržovali.. velká vanička u sprchového koutu, vše čisté.. postele vážně příjemné, klimatizace..

Strava
Strava naprosto luxusní.. když jsem dovolenou vybírala, četla jsem recenze kde často padlo slovní spojení ,,gastro porno'' a nebylo daleko od pravdy :-D obrovský výběr všeho, nedalo se ochutnat vše :-D My jsme si nejvíc zamilovali večeře, každý večer jsme měli ten stejný stůl v restauraci, venku s výhledem na moře.. nádherná atmosféra.. Nejchutnější zase byla vždy snídaně, já miluju sladké, přítel zase slané.. všeho mraky :) Víno a pivo máme rádi, tam nám tedy nechutnalo, stejně jako pálenky..co naopak nemělo chybu byly koktejly ve snack baru u bazénu, stejně jako nabídka čerstvého ovoce , teplých jídel a zmrzliny po celý den :) Dostala jsem vyhubováno od obsluhy snack baru, když jsem si večer načepovala pití do láhve pro dceru ale to jsem nějak přešla, ovšem nevidím na tom nic špatného, když si platím all inclusive :-D

Služby hotelu
Služby hotelu pro nás naprosto dostačující, úklid na jedničku, ručníky k dispozici, vyžití pro děti, animátoři, dětský klub.. pro naši 3letou dceru večer denně dětská diskotéka top, personál celkově moc milý, číšníci super.. Dcera ztratila zlatou náušnici, zeptala jsem se na recepci zda ji náhodou někdo nenašel a recepční ji měl u sebe a hned mi ji dal. Malé obchůdky v areálu. Bazény pravda studenější ale když čtu že se tam dětem nechtělo.. naše je asi nezmar, byla by tam od rána do večera :-D Velký bazén ledový ale jdu se tam osvěžit..a ten pohled z něj do moře, ten neměl chybu ;)

Pláž
Moře krásně teplé, přístup v pohodě.. boty jsme nepotřebovali .. malé kamínky, jasně že písek by byl lepší ale děti si vyhrají hrabáním skvěle.. chodili jsme do vody vedle kamenné stěny takže klidné moře, krásně jsme se s dcerou vozili na vlnách :)

Anonym, 05.05.2020, Datum pobytu: 17.9. - 25.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9 Super :) Mali sme na jeden deň požičané auto. Ak sa nebojíte, odporúčam aj na viac dní. Oplatí sa :) Prešli sme dokonca až na východ...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super :) Mali sme na jeden deň požičané auto. Ak sa nebojíte, odporúčam aj na viac dní. Oplatí sa :) Prešli sme dokonca až na východ Kréty.Využili sme aj zájazdy od CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Žiadny luxus ale za tú cenu :) Nenáročným to na prespatie určite stačí keď nechcete vylihovať na izbe.

Strava
5 min. sa treba prejsť, keďže sa stravuje v inom hoteli. Nám to nevadilo.Vždy bolo z čoho vyberať. Miestna kuchyňa, chuťovo výborná. Trošku otravovali mačky, čo sa túlali okolo. Majiteľ v našom hoteli robil výborné koktejly :D

Služby hotelu
Bazén fajn. Aj majitelia ubytovania boli veľmi príjemní.

Pláž
Všade krásna čistá voda. Skoro každý deň sme boli na inej pláži. Sledovali sme krásne farebné rybky pri Spinalonge a dávali pozor na ježkov :D Za mňa najkrajšia pláž Elafonisi.

Nina Majerčíková, 30.04.2020, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Apartmány Mylos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Elafonisi 5 fotografií

Celkem: 9,4 Vše bylo perfektní

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi vkusně a moderně zařízen, pokoje jsou prostorné a vhodné pro rodiny s dětmi. Výborné je i řešení speciálních prostorů s uzamykatelnými skříněmi a sprchami pro den odjezdu.

Strava
Strava rozmanitá, velmi chutná, vybere si opravdu každý i vegetariáni budou spokojení

Služby hotelu
Služby hotelu jsou odpovídající, výborná je možnost oběda u bazénu a vyžití pro děti

Pláž
Pláž u hotelu je dostačující i se všemi službami, slunečníky a lehátka zdarma, přístup přímo na pláž je trochu horší, jsou tam vysoké schody

Dana Vondráčková, 26.02.2020, Datum pobytu: 9.10. - 17.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krasna dovolena v luxusnim resortu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krasna dovolena v luxusnim resortu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velky cisty pokoj s terasou. Nepozadovali jsme vyhled na more, ale bylo mozne si ho objednat.

Strava
Velky vyber pokrmu, vyborne zakusky, kazdy den cerstve ovoce. Nekolik restauraci a baru, kde bylo cely den vzdy drobne obcerstveni, kava, voda i alkoholicke drinky.

Služby hotelu
Velky hotelovy komplex s nekolika bazeny, vcetne detskeho bazenu oddeleneho od ostatnich. K dispozici fitness, wellness.

Pláž
Plaz primo pred hotelem. Piscita plaz s dobrym vstupem do more. K dispozici lehatka za poplatek.

Martina L., 30.01.2020, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Hezký hotel je umístěn v rozlehlé dobře udržované zahradě. Ubytování je v menších pěkně zařízených pokojích. Stravování je výborné,...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel je umístěn v rozlehlé dobře udržované zahradě. Ubytování je v menších pěkně zařízených pokojích. Stravování je výborné, služby hotelu v pořádku. Před hotelem je široká písečná pláž s oblázky. Vstup do vody je kamenitý, nutné jsou boty do vody. Pro starší lidi je zde obtížný vstup do moře. Rovněž tak pro malé děti. Moře je zde většinou s velkými vlnami, při našem prvním pobytu i při opakovaném jedenáctidenním pobytu v září 2019 se dalo vstoupit do moře a koupat pouze po 3 dny a to jen dopoledne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší pokoje pěkně zařízené

Strava
Stravování je zde výborné, chutné jídlo, velký výběr.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou výborné.

Pláž
Široká a dlouhá pláž před hotelem, nejprve písečná, přechází v oblázkovou. Vstup do vody je kamenitý. Pro starší lidi a malé děti je zde obtížný vstup do moře. Jsou zde často velké vlny znemožňující koupání.

Anonym, 30.01.2020, Datum pobytu: 7.9. - 18.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Geraniotis Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Příjemný hotýlek, ne moc daleko od pláže, ochotný personál. Výborné večeře formou bufetu, jen nám s dětmi čas večeře moc nevyhovoval.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotýlek, ne moc daleko od pláže, ochotný personál. Výborné večeře formou bufetu, jen nám s dětmi čas večeře moc nevyhovoval. Zobrazit celou recenzi

Strava
vynikající jídla, formou bufetu, spousta Řeckých specialit. Nám (rodina s malými dětmi) časové rozmezí večeře nepřišlo moc praktické. Bylo možné přijít tuším jen mezi 7. a 9. večer. Po 7. byli děti většinou moc hladové, unavené a zlobivé, takže jsme se nemohli moc najíst. Zkusili jsme i variantu, dát dětem něco jiného dříve, uspat a potom jít na večeři, ale když jsme si v 8:45 chtěli vzít nějaké jídlo, pohledy číšníků nebyli moc přátelské.

Služby hotelu
před hotelem byl malý bazének a taková větší vana pro děti, dobře skryté před větrem, trochu mi vadilo množství chlóru.

Jana M., 29.01.2020, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Fragiskos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Výborné jídlo a bazény v hotelu, pěkná pláž před hotelem.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborné jídlo a bazény v hotelu, pěkná pláž před hotelem. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Ok pláž, občas trochu plná. Potápění v oblasti nebylo moc rozmanité, ale to není to hlavní proč hotel zvolit.

Anonym, 28.01.2020, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1 Trošku se divím, že již tolik let cestovní kancelář toto vůbec nabízí lidem za tyto peníze. 3 hvězdičky - možná v hodnocení ubytoven....

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Trošku se divím, že již tolik let cestovní kancelář toto vůbec nabízí lidem za tyto peníze. 3 hvězdičky - možná v hodnocení ubytoven. Jídlo špatné - ohřáté konzervy s hranolkama na jednom talíři pro dva. Nemožnost výběru...pokoje hrozné...atd..to bych tu musel napsat A4 textu, a bylo by to málo. Prostě tam nejezděte a vydejte své peníze na něco jiného.Byl to omyl. Chtěl jsem do Herssonios na rychlo a dost vše bylo obsazeno. Měl jsem s sebou peníze, tak že jsem se stravoval již od snídaně jinde, ale vy to asi nedělejte. Je to zbytečné:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mizerné

Strava
Nic horšího neznám

Služby hotelu
Nic moc - malý rodinný hotel, který moc možností nemá

Pláž
Nic moc...

Anonym, 26.01.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Ilios

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)