Recenze hotelů
Kréta - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 5 Pruměr ,3

  • 6 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pruměr ,3 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá ceně.

Strava
Katastrofa!!!!!

Služby hotelu
Pruměr.3

Miroslav Kincelman, 24.06.2019, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Bella Pais

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Krásně strávený týden s příjemnými lidmi, výlety po okolí s Ruskou cestovkou(ta naše je o třetinu dražší), celkově velmi příjemná...

  • 2,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásně strávený týden s příjemnými lidmi, výlety po okolí s Ruskou cestovkou(ta naše je o třetinu dražší), celkově velmi příjemná dovolená, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kumbál bez oken, nefungující televize, mrazící lednička.

Strava
Strava výborná

Služby hotelu
Hygiena otřesná, vynášení košů po několika urgencích.

Pláž
Dostupná pláž po asi 400m, voda čistá teplá, počasí slunné celý týden, pláž místy kamenitá nebo jemný písek,

Rostislav H., 24.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Comfort Malievi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vše perfektní

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Luxus

Strava
Bezvadna

Služby hotelu
Tip top

Pláž
Pláž nic moc stemi šutry????

Ivona Burianová, 24.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 19.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Infinity Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 celkový dojem by byl dobrý, kdyby to nekazilo ubytování

  • 1,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem by byl dobrý, kdyby to nekazilo ubytování Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl malý , ale to by nebylo nejhorší, největší katastrofa je sociální zařízení - neskutečný smrad z odpadu,zřejmě vůbec nepoužívají sifony, takže zápach z odpadu stoupá rovnou do koupelny, a ten se šíří do celého pokoje,nefunkční klima, takže je nutno spát při otevřených oknech,kterými se dovnitř hrnou štípající komáři, navíc o víkendu hlučí dlouho do noci nedaleká diskotéka,a to celé umocnuje děsně vrzající a tvrdá postel,ubytování je opravdu velmi velmi špatné,

negativní recenze ostatních klientů jsou v tomto opravdu pravdivé,nejsme nároční,ale toto nás opravdu velmi zklamalo

Strava
strava nás na rozdíl od ubytování mile překvapila - spousta rozmanitých druhů jídel, myslím, že si vybere a dosyta nají každý- v tomto si nemůžeme stěžovat

snídaně,obědy a večeře - přestože na jídle bylo spousta lidí, jídlo bylo neustále doplnováno,

co se týče poolbaru - byly dva - na jednom byly pouze nápoje - pivo,víno, nealko, káva , na druhém odpoledne přibyly moučníky a hranolky s rybími prsty - jinak žádná sláva,proto nemohu hodnotit plným počtem bodů

Služby hotelu
každý den uklid, vynášení odpadků,jednou za podut výměna ručníků a prostěradla

Pláž
dostupnost pláže asi 200 metrů od hotelu, táhne se do dáli, možnost zakoupení slunečníku s lehátkami za 5 eur,

pozor na kameny ve vodě u pláže před hotelem, dále je již jen písek,voda čistá,pozvolný vstup. vhodné i pro malé děti,boty do vody jsme nepoužili,celkový dojem z pláží je velmi dobrý,jen bych chtěl upozornit na vytékající potůčky studené vody z hor, ochlazuje moře, je třeba jít kousek dále

Vlastimil Ratislav, 24.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Fereniki

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Veľmi príjemný útulný rezort v pokojnej časti ostrova plný zelene a kvetov. Pre nás úžasná dovolenka a určite sa oplatí vyskúšať.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi príjemný útulný rezort v pokojnej časti ostrova plný zelene a kvetov. Pre nás úžasná dovolenka a určite sa oplatí vyskúšať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V prvom rade veľmi čisté klimatizované izby obklopené krásnymi kvetmi a palmamy. Naša rodinná izba s dvomi samostatnými spálňami bola dostatočne veľká. Oceňujeme kvalitný trezor na izbe (bez poplatku), čo nie je v iných rezortoch vôbec samozrejmosťou. Kúpelňa dostatočne veľká a hlavne čistá s dostatkom uterákov a osušiek. Každá izba v rezorte je vybavená útulnou terasou (balkónom).

Strava
Veľký výber rôznorodých jedál počas celého dňa. Veľmi chutne pripravované jedlá a personál reštaurácie bol veľmi milí a ochotní.

Služby hotelu
Kvalitný personál, počas celého pobytu sme sa nestretli so žiadným problémom.

Pláž
More neuveriteľne čisté a priezračné, vlny minimálne, vhodné aj na kúpanie detí. Odporúčame topánky do vody, keďže pri vstupe do mora sú klzké okrúhle kamene. Pláž čierny piesok (malé kamienky). Dostatok lehátok a slnečníkov na pláži či pri bazéne.

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Blue Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

more_dessole 1 fotografie

Celkem: 9 Dovolenku sme si veľmi užili. Boli sme nadmieru spokojní a určite sa niekedy vrátime.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenku sme si veľmi užili. Boli sme nadmieru spokojní a určite sa niekedy vrátime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba čistá, každý deň upratovali, kúpelňa mohla byť trošku väčšia ale inak fajn. Na izbe klimatizácia a trezor za poplatok.

Strava
Stravovanie sme mali formou all inclusive v neďalekom hoteli Amounda Bay. Strava výborná, veľký výber jedál a skvelá chuť. Obrovská spokojnosť.

Služby hotelu
Služby hotela zodpovedajú cene a úrovni hotela. Veľmi milý a príjemný personál.

Pláž
Lehátka na pláži boli za drink, čo bolo vcelku fajn. V blízkosti pláže sa do mora vlievajú dve menšie rieky, tak je more trošku chladnejšie. Pláž piesková, pri vstupe do mora zopár drobných kamienkov.

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Stork

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Celkový dojem byl celkem šok, hned u první večeře. Fronty, chybějící talíře, příbory, na výběr jedno hlavní jídlo, což tvořila příloha...

  • 3,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl celkem šok, hned u první večeře. Fronty, chybějící talíře, příbory, na výběr jedno hlavní jídlo, což tvořila příloha plus maso, a nějaká ryba. U all inclusive jsem toto nikdy nezažila Zeleniny hodně. V hotelu samí Češi, připadali jsme si jak někde u nás u přehrady. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj z bazénu v pohodě, velký, koupelna by potřebovala pořádně vydrhnout. Našli jsme i pár švábů (živých), jak v koupelně, tak i kolem bazénu. Hlavně večer se tam promenadovali, tak pozor ať si nějakého nedovezete jako suvenýr v kufru.

Strava
Strava velmi málo rozmanitá, buď kuře a ryba nebo sekaná a ryba plus 5x týdne hranolky. Těstoviny s rajcatovou omáčkou bez chuti, rýže ok, ale pouze jednou. Bramborová kaše lepidlo opět bez chuti. Chybějící příbory, káva v automatu věčně mimo provoz, poněvadž údajně chybela voda, jindy chyběly hrníčky na kávu. Pivo ok.,cepujete si sami do mini kelímků, stejně tak víno. Z alkoholu pouze rakia a ouzo, žádné míchané drinky nečekejte.

Služby hotelu
Opravu hned co bylo potřeba

Pláž
Pláž daleko, ale vzdálenější pobřeží krásné. Město daleko, samé kopce.

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Comfort Malievi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Všetko bolo super, užili sme si celú dovolenku.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Všetko bolo super, užili sme si celú dovolenku. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Apartmány Mylos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Nebýt půjčeného auta, nejspíš se uhryžeme nudou. Okolí tohoto hotelu je opravdu pro někoho kdo si chce odpočinout a NIC ale opravdu NIC...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nebýt půjčeného auta, nejspíš se uhryžeme nudou. Okolí tohoto hotelu je opravdu pro někoho kdo si chce odpočinout a NIC ale opravdu NIC jiného nepotřebuje. ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídající třem hvězdám. Celkem mě mrzelo, že nebyla vana na pokoji. Ale tak to máme každý jinak. :)

Strava
Strava na hotelu opravdu výborná. Vše čerstvé a moc chutné. Po tom je mi smutno. :)

Pláž
První den co jsme přijeli jsme byli zděšení. Druhý den jsme začali jezdit po plážích okolo. No a poslední dva dny jsme zjistili, že ani ta ,, naše,, pláž vlastně není tak zlá. Ale musím přiznat, že binec na ní byl... Ale za to můžou kuřáci, co si nemůžou špačky po sobě uklidit! A vítr co tam navál nějaké haluzky. Na pláž i do vody doporučuji vzít určitě boty!

Nicola B., 24.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Adelais

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Letěli jsme s dvouletými dvojčaty a dovolenou jsme si všichni výborně užili. Hotel je fajn i pro menší děti. Je tam menší hřiště s...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Letěli jsme s dvouletými dvojčaty a dovolenou jsme si všichni výborně užili. Hotel je fajn i pro menší děti. Je tam menší hřiště s trampolínou, skluzavkou, houpačkami, minigolf, dětský bazén a hlavní bazény mají široké schody. V jídelně dětská jídla (menší výběr- těstoviny plus něco smažené s hranolkami). Na části pláže je vlnolam a nízká voda, takže pro malé děti výborné. Klientela byla především italská a ruská, ale i dost čechů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Areál je spíš starší, ale čistý a uklizený. Domečky jsou v krásných zahradách - všude něco kvete, rostou banány, pomeranče, grantové jablka... Pokoj je denně uklizený. Bazény jsou hezké. Jediná nevýhoda je, že druhá přistýlka je na patrové posteli. Obchůdky jsou cca 100m od hlavní brány, takže není problém dokupovat vodu (bar nedoplňují, ale je kde dopustit) nebo víno, pokud budete trávit večery na balkóně kvůli dětem. Hluk z ulice není slyšet, maximálně hotelový animační program.

Strava
Jídlo bylo výborné, rozmanité. Neustále ryby, skvělé ovoce, zelenina, sýry, olivy, u večeře zmrzlina a samozřejmě masa a přílohy. U bazénu od 11ti pizza. Stoly pořád uklizené, připravené, personál milý. Akorát nápoje si každý nosí sám. Dlouhé kalhoty nikdo nevyžadoval.

Pláž
Pláž je přímo u slaného hotelového bazénu (asi 6 schodů) a je celkem malá. Pro děti fajn, protože na části je nízká voda a vlnolam, ale pro dospělé složitější přístup do hluboké vody. Je místo, kudy lze obejít kameny a boty do vody nejsou třeba, ale místa na pořádné plavání před bojkami je málo. Moře vyplavuje chaluhy, které hotel uklízí jednou denně, ale nás stejně obtěžovali. Vždycky i v průběhu dne jsme našli volná lehátka jak na pláži, tak u bazénů. My jsme trávili většinu času u bazenů, kde se dětem líbilo víc. Ačkoli pláž nebyla ideální, tak jsme byli opravdu spokojení. Síla větru a vlny se měnily podle počasí. Zažili jsme bezvětří i silný vítr.

Klára D., 24.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 20.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Malia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie