Recenze hotelů
Kréta - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 NaKrétě je vždycky krásně. Hlavně když to podpoří hezké počasí, dobré ubytování, personál co o Vás pečuje, barman Jirka. No a to vše jsme...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
NaKrétě je vždycky krásně. Hlavně když to podpoří hezké počasí, dobré ubytování, personál co o Vás pečuje, barman Jirka. No a to vše jsme tady měli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo výborné i se vším co k tomu patří.

Strava
měli jsme ubytování bez stravy, ale to co jsme si objednali u baru bylo skvělé.

Služby hotelu
Studio i celý komplex byl dobře udržován.

Pláž
Studio nemá vlastní pláž, tak nebudeme hodnotit. Ale v pohodě.

Karel Hovorka, 10.11.2018, Datum pobytu: 30.9. - 14.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Studia Sofia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 krásná dovolená, ho hotelu Palm Bay se v budoucnu rozhodně vrátíme

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
krásná dovolená, ho hotelu Palm Bay se v budoucnu rozhodně vrátíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
měli jsme rodiinný pokoj se dvěma ložnicemi, krásný, děti nadšené

Strava
velice perstrá strava, jídla hromada I pro děti

Služby hotelu
skvělé

Pláž
maličká pláž, ale skoro nikdo na ní nebyl

Anonym, 08.11.2018, Datum pobytu: 7.9. - 27.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Palm Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Maximální spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maximální spokojenost

Strava
Maximální spokojenost

Služby hotelu
Maximální spokojenost

Pláž
Maximální spokojenost

Jaroslav Lang, 07.11.2018, Datum pobytu: 22.10. - 29.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Lyttos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Okolí pěkné, moře a pláž super, ubytování průměrné a strava slušná.

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Okolí pěkné, moře a pláž super, ubytování průměrné a strava slušná. Zobrazit celou recenzi

Pavel Janoušek, 07.11.2018, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Kolymbari Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,3 Kdyby ubytování nebylo tak daleko a ještě do strmého kopce, tak spokojenost.

  • 8 Ubytování
  • 1 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Kdyby ubytování nebylo tak daleko a ještě do strmého kopce, tak spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo slušné, věci čisté, každý den byl úklid pokoje. Vybavení kuchyně nedostačující.

Strava
Stravování jsme měli vlastní a spokojenost (ceny jako u nás) jak s v supermarketu, tak v restauracích.

Služby hotelu
Jsme nevyužili.

Pláž
Hotel byl od pláže cca 1,5km a z toho 1km do strmého kopce, ale vážně do kopce. Po 2 dnech se nechtělo nikomu chodit na hotel.

Lukáš K., 06.11.2018, Datum pobytu: 17.10. - 24.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Petra Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborná dovolená!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný hotel

Strava
Výborná strava!

Služby hotelu
Skvělý tým animátorů :-)

Pláž
Malá, ale příjemná!

Pavel P., 05.11.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (2)

Celkem: 6,2 Dojem z dovolené je - únavné cestování z letiště hodinu autobusem do destinace a to samé při odjezdu. Obsluhující personál z baru...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolené je - únavné cestování z letiště hodinu autobusem do destinace a to samé při odjezdu. Obsluhující personál z baru neochotní při obsluze all inkluziv což se netýká platících hostů! Výběr alkoholu jen z jejich výrobků které jsou hnus! Příroda mimo areál žádná jen samé skály a kamení. Takže Kavros beach už nikdy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré. Pokoje dobře zařízené a plus je malá lednička na pokoji. Klimatizace bez problémů

Strava
Strava stále stejná - pořád dokola. Jídla dostatek ale kvalita nic moc Připadal jsem si jako v bufetu. Host si musí oběhat pár koleček než může začít s jídlem. tj.naservírovat si stravu a dojít si pro příbor, potom najít si místo kde se najíst a když chce ňáké pití tak začne další kolečko. Vše je roztroušeno cca na 100m2.

Služby hotelu
Velmi dobrý. Úklid a výměna prádla v pohodě. Program Animátoři pro děti se nekonají!

Pláž
Výborný. Teplota vody v Srpnu průměrně cca 29 ºC pláž čistá a lehátka pro Invia zadarmo.

Miroslav Luňák, 04.11.2018, Datum pobytu: 17.8. - 31.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Kavros Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 místo ideální pro relaxaci, moc hezky jsme si odpočinuli, jako starší ročníky na to už máme nárok :-)

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
místo ideální pro relaxaci, moc hezky jsme si odpočinuli, jako starší ročníky na to už máme nárok :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dostali jsme opravdu krásný pokoj, děkujeme

Strava
nejlepší co jsme v řecku měli, dovolím si tvrdit, že odpovídali 4* hotelu

Služby hotelu
nesmírně ochotný personál

Pláž
pěkná plážička hned pod hotelem

Anonym, 02.11.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Palm Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Velmi mi vadilo, že jsem ze strany prodejcu nebyl výslovně upozorněn, že v místě ubytování a ani při zařizování transferu do hotelu a...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Velmi mi vadilo, že jsem ze strany prodejcu nebyl výslovně upozorněn, že v místě ubytování a ani při zařizování transferu do hotelu a zpět nebude žádný český nebo slovenský delegát a vše si budeme muset domlouvat a obstarávat sami. Také nepřišla slíbená SMS s termínem odjezdu od hotelu na letiště a museli jsme si to zařizovat sami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ve voucheru na ubytování jsme měli ohledně výhledu uvedeno výhled do krajiny, ale v prvním případě nám nabídli výhled do dvora -zeď ve vzd. cca 5m, potom pokoj na rušnou ulici. Obojí jsme odmítli a protože tam nebyl nikdo, kdo by se nás zastal (delegát), museli jsme připlatit 40 euro, abychom se v klidu vyspali a měli výhled.

Strava
Strava byla velmi dobrá a perzonál příjemný

Služby hotelu
Další služby hotelu jsme nevyužívali, služba pokojské byla dobrá

Pláž
Pláž byla velmi dobře dostupná, celkem čistá, voda vizuelně čistá, ale v blízkosti je tzv. "chobot" pokrytý geotextilií, který odvádí odpadní vodu do moře

Oliver Vít, 01.11.2018, Datum pobytu: 17.10. - 24.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Golden Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)