Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Ak kupujete pobyt v last minute tak sa pobyt oplati, inak predrazene. Kos sme chceli vidiet, ale na opakovanie to urcite nie je, hotel je...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ak kupujete pobyt v last minute tak sa pobyt oplati, inak predrazene. Kos sme chceli vidiet, ale na opakovanie to urcite nie je, hotel je pekny vdaka domcekom (v ktorych su ale ubytovani nemci a nie Slovaci, pre tych caka hlavna budova) a okoliu. Rozpisal by som sa, ale bola by to kniha. Takze vyhody: blizkost od letiska (15minut), pekna plaz, ktora je siroka pieskova + lehatka v cene, na jedenie sa da vacsinou vzdy nieco vybrat, pekny areal hotela (este spomeniem v nevychodach). Nevyhody: pocasie - Kos je veterny ostrov a je to tak,fuka tam a tri dni z pobytu sa nedalo kupat lebo velmi fukalo, takze urcite minus tomuto ostrovu a celkovo z dovolenky, okolie je onicom, v podstate tam nic nie je, neda sa kam prejst, mesto Kos tiez nic moc (da sa ist busom pol hod cesta a nic tam take nie je), vylety slabe a drahe 45e na osobu, nic zaujimave, za minus urcite povazujem ze v Royal parku (skor kinder park) boli same rodinky s malymi deckami (doslova s malymi - rocnymi, dvojrocnymi) a vsade, vsade bol pocut plac, revanie (vyborne ked ste chceli spat) alebo ze nieco spadlo deckam, nebolo uniku, pozreli ste doprava - dieta, pozreli ste dolava - dieta, pozreli ste dopredu dozadu vsade decka (chcel som si odpocinut), ubytovanie v hlavnej budove povazujem za minus, steny su papierove, vsetko pocujete, daleko k moru, denne ked idete niekolkokrat cez areal nez pridete k plazi, po case to zacne liezt na nervy, nemusite ist na orbitrack, dost sa nachodite Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slovaci su ubytovani v hlavnej budove, izby su male, vybavene starsim nabytkom, v kupelni by nezaskodila renovacia, vana velmi uzka a nizka, chyba vetranie v kupelni. Najhorsi je ale matrac po ktorom Vas rano prekvapia bolesti krizov a teraz vlastne rozmyslam ci nie su horsie tie papierove steny, vecer pocut vsetko z izieb, z chodby, akoby Vam pri uchu rozpravali a o pol noci je to vyborne, nad nami boli ubytovani asi stahovaci, lebo stale aj hodinu vkuse odtial isiel hluk z presuvania nabytku, opat ste nadseny a este som si spomenul ze najlepsie je ked v noci place jedno alebo viacero deti a kludne aj hodinku ci niekolkokrat za noc a vy to pocujete ako z prvej rady a zizate do stropu na tom kvalitnom matraci. Klima potesi, aby som nebol prilis negativny.

Strava
Strava bola fajn, vzdy sa dalo nieco vybrat, aj ked ku koncu uz to nebola ziadna hitparada, slaba ponuka na zaver pobytu. Kazdy den cestoviny, na obed aj na veceru tie iste spagety alebo ina cestovina a omacky napoli a bolognese, sem tam maso na stave alebo maso z grilu (ktore nebolo dopecene), dezerty na oko ano, na chut nie, malo kedy bolo nieco aj na chut dobre. Najlepsie boli ranajky, tam bol dobry vyber, slaninu odporucam. Potesil nas Taliansky vecer, dalo sa vtedy vybrat chutne jedla a este nas potesili na zaver dobrym rizotom. Napoje strojove, mne teda nechutili - slabe sirupy. Kava sa dala a caje vyber celkom dobry. Vino k veceri zadarmo - nevyskusali sme takze kvalitu neviem posudit. Aby som nezabudol spomenut Pana Palacinkara alias slimaka, kazdy den pri plazovom bare "prazil" palacinky, aj ked ste boli treti v rade, tak ak ste sa chceli dockat palacinky, stalo Vas to 30 minut, niekedy aj viac.

Služby hotelu
V podstate sme ziadne nevyuzivali, v posilovni sme boli raz, mensia miestnost, nic moc vybavenie a vzdy tam niekto bol, cize tlacit sa mi tam urcite nechcelo. Raz sme si chceli zahrat pingpong na rozpadnutom stole, no pytali od nas 10e tak sme nevyskusali. Na recepcii celkovo milo neposobili, je tam citit ze vitani su Nemci.

Pláž
Plaz je dobra, siroka, pekna a udrziavana, lehatka su v cene, ale rano nastava boj. Ak chcete lezat v prvych radach, mozte si nastavit budik na 6.45 a ist na rannu prechadzku a hodit si uterak na lehatka, inak po osmej uz mozte byt v zadnych radach. More je pekne, nie je priezracne, ale je dobre teple, ked fuka a tam fuka, tak rozhoduje ci fuka prijemne alebo silny vietor a to sa uz neokupete, lebo sa ochladi vzduch aj more a su vysoke vlny. Pocas nasho pobytu fukal silny vietor posledne tri dni a kupat sa nedalo, cize to dost pokazilo dojem z dovolenky.

Anonym, 14.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Grecotel Royal Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 7,2 Dostačující ubytování, dobré jídlo, krásné pláže a moře.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dostačující ubytování, dobré jídlo, krásné pláže a moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel, ale vše potřebné k dispozici včetně klimatizace.

Strava
Jídlo dobré, nabídka široká. Mohlo být více ryb.

Služby hotelu
V pořádku.

Pláž
Pláže nedaleko hotelu příjemnou procházkou. Nekonečně dlouhé pláže s krásným pískem a pozvolným vstupem do vody. Dopoledne klidnější, odpoledne většinou mírné vlny.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Pyli Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Perfektní odpočinková dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní odpočinková dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje standartní na jaké jsme v Řecku zvyklí

Strava
Výborná, i grilovačka byla s diskotékou.

Služby hotelu
Rodinný hotel, majitelé pozorní.

Pláž
Pláže různé, nám vyhovovala klidnější písková. Vstup do moře pozvolný,voda vyhřátá,vlny právě takové, jaké mají rádi děti.

Marie Eliášová, 04.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 1.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Nefeli

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Skvělý odpočinek... Klid a krásné moře

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý odpočinek... Klid a krásné moře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, bez připomínek

Strava
Polopenze dostačující a dobrá

Služby hotelu
Úklid denně, výměna ručníků bez problémů

Pláž
Krásná, čistá, klid a pohoda

Jana Zavadilová, 04.09.2018, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sacallis Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Cena last minutu odpovídala kvalitě. Žádný luxus, ale slušný průměr s čistým mořem.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Cena last minutu odpovídala kvalitě. Žádný luxus, ale slušný průměr s čistým mořem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů starší, otevírání a zavírání balkonových dveří šlo velmi těžko, zasekával se zámek do koupelny, uvolněná el. zásuvka apod... Při čištění zubů máte zprvu pocit, že ste si spletly zubní pastu s jedlou sodou, pak ale zjistíte, že z kohoutku teče mírně slaná voda, tak jen ať z toho nejste překvapeni, pít se to prý dá, my na to ale žaludek neměli a využívali jen užitkově...

Strava
Bohatý výběr po celý den, jídlo průběžně po dobu snídaní, obědů i večeří doplňovali, obsluha velmi příjemná a přátelská.

Služby hotelu
Super kreativní a zábavný animační program pro děti! Ceny, za které jsou nabízeny výlety přes CK, jsou neúměrně předražené v porovnání s tím, za kolik se nabízí v blízkém městě, kde si můžete výlet na přímo koupit také za třetinu ceny! Chybí bar v blízkosti pláže, all inclusive člověk skutečně využije jen když je u hotelu, tj. u bazénu, ale nosit se s 2dcl kelímkama 100m na pláž to tedy není, takže na pití k moři je třeba mít s sebou pár drobných. Rozhodně příjemný je malý obchůdek přímo vedle hotelové recepce, kde najdete vše, co vás napadne, že byste mohli potřebovat a který ví, že nejvíc se dá vydělat na repelentu - 100ml za 7,50 eur a věřte, že ten budete potřebovat jako první ihned poté, co se ubytujete! Voda v bazénu by mohla být o něco méně chlorovaná, nebylo vidět v 1,5 metru na dno...

Pláž
Pláž nejblíže k hotelu je malá s kamenitým, pozvolným, místy náročným vstupem do vody, za to velmi klidná a téměř bez lidí. Lehátka se slunečníky volně k dispozici. Voda čistá, ideální na šnorchlování.

Jitka H., 04.09.2018, Datum pobytu: 20.8. - 28.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Evripides Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 vše v pohodě kromě pláže. Štěrkový třimetrový pás u cesty s kamenitým vstupem do moře by vůbec neměl být nazýván pláží (tedy alespoň v...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
vše v pohodě kromě pláže. Štěrkový třimetrový pás u cesty s kamenitým vstupem do moře by vůbec neměl být nazýván pláží (tedy alespoň v Řecku), bohužel ani nikde kolem na obě strany se nedá pěšky dojít na lepší :-( To vyřeší až zapůjčení auta, či motorky, nebo výlety, tím se ale trošku ztrácí smyls All Inclusive? A taky pozor na ceny od cestovek. Jak pujcovny aut, ci motorek, tak výlety jsou napřímo až o polovinu levnější. Stejný výlet (3 ostrovy s obědem) od cestovky za 55EU se dal koupit ve městě (Kardamena) za 20 Euro !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez problémů. Pokoj 318 s výhledem na louku vedle hotelu, hory na obzoru i bočním pohledem na moře byl čistý suchý, vše fungovalo (klimatizace, TV, lednice, atd.), nabytek a vybavení bezproblémů, uklid standartní

Strava
hotelová strava standartní, žádný luxus, ale výběr slušný, kvalita dobrá a všeho dostatek. Nápoje stejně tak.

Služby hotelu
standart, bazény a lehátka v pohodě, vždy se najde místo, hotelová půjčovna kol (bohužel jen pro dospělé, pro děti ne), hotelová prodejna klasicky předražená, nejbližší jiná prodejna, či supermarket jsou totiž hodně daleko ;-)

vynikající byla animátorka Firo tour Livia, děti nadšené jak s denního programu, tak z podvečerní minidisco v CZ/SK verzi a tak i přes nálety komárů (na které na konci léta už nezabíraly ani dovezené ani místní repelenty) nevynechali ani jeden večer

Pláž
"pláž" to je štěrkový třimetrový pás u cesty s kamenitým vstupem do moře, bohužel ani nikde kolem na obě strany se nedá pěšky dojít na lepší. Mezi lehátky a slunečníky se chodí po paletách, aby se dalo koupat jsou na břehu na dně položené pytle s pískem po kterých se dojde pár metrů do moře (cca po pás) a odtud se plave

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 20.8. - 31.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Evripides Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkově se nám dovolená moc líbila. Výlety určitě doporučujeme koupit od místních prodejců - ceny až o 10 euro levnější než od delegáta....

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená moc líbila. Výlety určitě doporučujeme koupit od místních prodejců - ceny až o 10 euro levnější než od delegáta. Půjčovna aut, kol a skútrů ihned vedle hotelu. My jsme využili půjčení kola (5 euro na den/osoba) a skútru (35 euro na 2 dny). Doporučujeme navštívit hlavní město Kos, termální prameny a výlet na sopku na ostrově Nisyros. Ale je zde spoustu dalších možností, kam se vydat na výlet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoj jsme bohužel neměli velké štěstí - náš pokoj byl celkem malý a koupelna byla opravdu malinká. Sprcha byla bez zástěny, takže po sprchování byla celá koupelna mokrá. Další věc, která nám trochu kazila dovolenkovou pohodu byl kokrhající kohout sídlící přímo před naším přízemním balkonem. Bez repelentu se zde neobejdete, v blízkosti je solné jezero. Od ostatních hostů ale víme, že v hotelu jsou i větší a lepší pokoje.

Strava
Jídlo nám chutnalo. Byl velký výběr zeleninových salátů, mořské plody, ryby, různé druhy masa - vždy jsme si něco vybrali.

Služby hotelu
Úklid každý den kromě neděle, každý den výměna ručníků. Byli jsme spokojení.

Pláž
Pláž písečná, moře občas trochu zakalené, ale teplé. Doporučujeme pláž Flamengo - cena 7 euro pro dva. V ceně je půjčení nafukovacích lehátek, paddleboardu, míčků a jiných věcí do vody.

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sunshine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Podpriemerný hotel, ktorý vraj dostal 5 hviezdičku v tomto roku, ja osobne by som ho hodnotil na 3-. Už pri príchode autobusom Vás víta...

  • 3 Ubytování
  • 2 Strava
  • 7 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Podpriemerný hotel, ktorý vraj dostal 5 hviezdičku v tomto roku, ja osobne by som ho hodnotil na 3-. Už pri príchode autobusom Vás víta pri príjazde smrad s vypúšťania kanalizácie (žumpy) asi priamo pred hotelom do bočných záhrad. Naozaj to smrdí permanentne. Na recepcii nie moc príjemná recepčná oblečená v teplákoch a zapravenej košeli maskulínneho typu. Táto recenzia bude asi mojou najdlhšou, neverte ostatným o strave, ubytovaní a službách, ja cestujem už 10 rokov po svete a s takýmto prístupom som sa naozaj ešte nestretol a bohužiaľ mi to potvrdili cestujúci aj z iných hotelov na ostrove Kos. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Samozrejme celý turnus SK cestoviek ubytovali v podzemí, kde predtým pravdepodobne boli izby pre zamestnancov. Na dotazy prečo to tak je, sme dostali naučené odpovede od recepčnej, že všetko je v réžii CK, ktorá si objednáva hotelové izby. Aspoň vidíme, za akých hlupákov a sedlákov nás slovenská CK považuje. Niektoré izby, aj keď boli pod úrovňou trávnatej plochy, ale orientované smerom do pomerne peknej záhrady, samozrejme s početnejšími komármi, ale aspoň s krajším výhľadom. My sme mali to šťastie, že náš pohľad smeroval na odvrátenú stranu hotela smerom k somárikovi za plotom, ale najmä sme boli vystavení denno dennému večernému a takmer celo nočnému smradu s už spomínanej vypúšťanej kanalizácie, ktorá nás donútila opustiť náš pomerne veľký balkón.

Inak samotná izba a zariadenie zodpovedalo nafoteným obrázkom hotela, samozrejme, že najmä v kúpeľni sme našli miesta s hrdzou, občasnou plesňou a zle umytými rohmi, ale sme vo veľmi vlhkej a horúcej lokalite. Inak upratané bolo každý deň, dlážka umytá, uteráky vymenené, s tým problém nebol.

Pozor si dajte na poškodenie v izbe, chceli dať zaplatiť sklo na stole, ktoré bolo prasknuté už pri príchode, treba si všetko pozrieť a prípadné poškodenie na nábytku a izbe hneď nahlásiť a nafotiť, aby Vám to nezosobnili na záver pobytu, museli sme sa prehádať.

Strava
Bez komentára, na raňajky bežný výber, už po prvom dni sme zistili, že salámy, párky a niektoré iné jedlo bolo pomiešané s predošlým, saláma aj párky už boli pokazené a slizké. Vajíčka slabo dopečené. Obedy nič moc, slabší výber jedál podobne aj večera. Mäso bolo neochutené, výrazne spečené až čierne, nedá sa krájať ani žuť, nevedia spraviť ani bravčové, ani jahňacinu. Vždy kúdol dymu z grilovacej časti, pečienky boli tvrdé, celkový zlý dojem zo stravy.

Jediné plus raňajok bolo smoothie, croisanty pomiešané z rôznych dní, obschnuté, podobne to bolo aj z pečivom. Kuchári bez absolútnej znalosti korenín a chutí jedál.

Smerom na pláž bol snack bar - akási taverna, kde nám pán bez rukavíc, holými rukami, ktoré si utrel do papiera, do ktorého Vám nabalil pitu s kebabom, šalátom a hranolkami - podotýkam len holými rukami, bez rukavíc, pričom predtým odhodil cigaretu prípadne postláčal odpadky v koši.

Podradné víno, nealko a pivo sme si čapovali na obed a večeru sami. Inak štandardná ponuka nealko a alko nápojov, niekoľko miešaných nápojov, ktoré chutia úplne inak v bare mimo hotel. Obschnuté snacky medzi hlavnými jedlami, najlepší bol mnou vyrobený hot-dog.

Služby hotelu
Manažment hotela sme nevideli, len zahliadajúcu, nepríjemnú pani recepčnú v teplákoch. O nič príjemnejšia nebola šéfka reštaurácie.

Samozrejme sme absolvovali 4 výlety s pochybnými, pouličnými cestovkami, za ktoré sme zaplatili 59 eur na osobu, kdežto Hydrotour Vám ponúkne jeden výlet od 43 eur hore - čisté okrádanie klienta!. A zastrašovanie zo strany delegátky, ktorá Vám nepomôže v žiadnej situácii, zaujíma ju len inkasovať za výlety, ktoré sprevádzajú podivné animátorky bez vzdelania a záujmu o turistické info, ktoré sa očakáva od takéhoto výletu. Jednoznačné znechutenie zo strany klientov bolo na mieste. Nehovoriac o tom, že skoro nechali klientov v tureckom Bodrume, neboli schopné si spočítať ani klientov na výlete a postarať sa o nich. Návšteva delegátky spočívala v asi 5 minutách, nehovoriac o tom, že nebola schopná nám nechať správny čas odchodu z hotela na letisko, proste absolútna neschopnosť.

Pláž
Jediné plus je more, nie pláž, ale tie sú v tejto lokalite pomerne kamenisté, keď prejdete určitú časť máte pod nohami príjemnú pieskovú podlahu, krásne, jantárovo modré more, naozaj na južnej časti je nádherné čisté more bez morských tráv, ktoré sú na severe. Fúka primerane k ostrovu.

Pláž je menšia, vo svahu, ležadiel dostatok, ale my sme radšej ležali pri bazéne a k pláži sme sa prešli.

Výhodou je aj bezplatný plážový servis. Hodili by sa topánky do vody.

Mário Bôžik, 03.09.2018, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sovereign Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 7 nejlepší delegátka Marika. zařídí a postará se uplně o všechno.

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
nejlepší delegátka Marika. zařídí a postará se uplně o všechno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
průměr,na vyspání stačí

Strava
super ,hodně jídel ,

Martin Kormoš, 03.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Boheme Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Supr dovolená :). CK překvapila, na Kosu mají výbornou delegátku. V okolí je spousta hospůdek, ale nečekejte centrum plné různých...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Supr dovolená :). CK překvapila, na Kosu mají výbornou delegátku. V okolí je spousta hospůdek, ale nečekejte centrum plné různých obchůdků. Jsou tam tak 4 obchody s turistickými blbůstkami a to je vše. Stravování probíhá v hotelu Marabello (hned vedle Stella Maris) a máte možnost využít bazén a bar u hotelu Thalasea s krásným výhledem na pláž. Kilometr od hotelů se nachází ranč, kde si můžete koupit vyjížďku na pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý pokoj s manželskou postelí, malou ledničkou a balkonem s výhledem na moře. Každý den uklízeli (stlali postel, vytírali a vynesli koše) a obden měnili ručníky. Stella Maris je hotel plný Čechů. Repelent určitě s sebou.

Strava
Každý den něco trochu jiného. Jeden den jsme měli lasagne, čevabčiči, různě ochucené maso, omáčky, těstoviny, saláty, grilovaná zelenina. Ke snídani párečky, míchaná vajíčka, buchta nebo lívance. Všeho dostatek, nestalo se, že by na nás nezbylo. Řecké jogurty a tzatziki s hromadou zeleniny byly samozřejmostí.

Služby hotelu
Dva bazény, sprchy na pláži, dva bary, lehátka na pláži za 8 Euro na den (jde to v pohodě i bez nich :) ) a v neposlední řadě suprová obsluha ( od barmanů přes číšníky po uklízečky). Pro děti jsou tam houpačky a prolejzačka.

Pláž
Široká a nekonečná. Zasloužila by si shrabat od řas, ale i přes to se voda držela čistá. Vstup pozvolný, písčitá. a asi 3km od hotelu je nudistická pláž.

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Stella Maris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622