Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Tyden v raji za nadhernou cenu na konci zari, ale v sezone ve stale plnem proudu.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tyden v raji za nadhernou cenu na konci zari, ale v sezone ve stale plnem proudu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s vyhledem na more, pohodlne postele, kvalitni zavesy a vana coz jsme velmi ocenili.

Strava
Jedine co by se dalo zlepsit by byla kvalita zmrzliny a koktejlu, ty byly predmichane a chemicke, jinak jidlo vyborne, moznost servirovane vecere v jedne ze 3 restauraci kazdy vecer.

Služby hotelu
Sluzby byly skvele, personal velmi ochotny i pres nutnost noseni rousek pri nabirani jidla z bufetu, snazili se i tuto nutnost zprijemnit a mit pro kazfeho jednorazovou rousku vzfy na recepci. Jinak bylo 24 hodin denne moznost na recepci zavolat a privolat si napriklad vozik na odvoz at uz lidi ci kufru.

Pláž
Plaz je sice chuzi pres silnici kde ovsem neni provoz, takze se dalo vklidu projit i s kocarkem, plaz je nove ocenena modrou vlajkou, more nadherne a ciste a k tomu krasne vyhledy do krajiny.

Klára K., 06.10.2020, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Blue Lagoon Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,5 Příjemné apartmány/studia v klidném místě

  • 7 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné apartmány/studia v klidném místě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostředí velmi hezké, krásně udržovaná zeleň, velké plus je 25m bazén, vedle brouzdaliště pro děti, kromě lehátek a slunečníků zastřešená terasa s kulečníkem, výhled na moře je i z přízemí. Studia prostorná, bez problémů se vejdou i dvě přistýlky do prostoru oddělené kuchyňky. Vybavení studií by mohlo být lepší - matrace byly trochu proleželé, vařič skoro nevařil, ale pro dvě dospělé osoby jsme vařit nepotřebovali.

Strava
Stravu jsme si obstarávali sami.

Služby hotelu
Úklid pravidelný a pečlivý.

Pláž
Nejbližší vstup do moře asi 100m od ubytování, ale jen úzký kamenitý pruh podél ulice. Pláž s pískem asi o 300m dál, příjemná, čistá.

Jarmila Enochová, 05.10.2020, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Apartmány Kontessa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Moje první dovolená v zahraničí v životě,výborná.Ovšem po ostrově celkem binec.

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moje první dovolená v zahraničí v životě,výborná.Ovšem po ostrově celkem binec. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný,čistý hotel,milý a přátelský personál.

Strava
Snídaně v pořádku až na odjezd-pul toustu a plátek salámu.Ovšem obědy a večeře prostě děs.Bolonské špagety-oběd-večeře a příští den znovu na oběd,večer do masa přidány fazole z konzervy.Kotleta na grilu-1/2 cm -tvrdé a spálené-k večeři,druhý den na oběd a aby byla změna tak večer ten zbytek obalený v těstíčku.Souvlaky-maso na špejli-kostičky masa 1x1cm na grilu takže spálené,nešlo ze špejle a po ořezání maso stejně nešlo pokousat,karbanátky z grilu-suché a spálené,pokud jste je nezapili tak jste se dusili.Ještě,že jsme měly All inklusiv tak jsme měly aspon 1 jídlo co bylo celkem k jídlu.A to jsem se tak těšila na řeckou kuchyni.Vyměnit kuchaře!!!!!!!

Služby hotelu
Příjemný a milý personál,čistota v pokojích,bazénu i kolem hotelu.

Pláž
Písčitá,čistá dobře dostupná

Anonym, 03.10.2020, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvělé. Doporučujeme!

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé. Doporučujeme! Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Všechno bylo skvělé, jediná věc , která nás rozrušila byl Ženský personál na recepci

Bogdan P., 02.10.2020, Datum pobytu: 14.9. - 23.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Fantastická dovolená, veškerá očekávání byla splněna a mnohdy i překročena. Hotel pouze pro dospělé, což byla naše priorita. V době naší...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolená, veškerá očekávání byla splněna a mnohdy i překročena. Hotel pouze pro dospělé, což byla naše priorita. V době naší návštěvy se zde nacházeli jen turisté z opravdu kulturních zemí (pořádek, klid, ticho) - kdo už někdy někde byl, ví přesně o čem mluvím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nově renovovaný, krásný hotel, útulný pokoj, vše funkční, velice pohodlné spaní, všude čisto, sdílený bazén se vstupem z terasy pokoje úplně bezkonkurenční. Kromě standardní výbavy je na pokoji vysoušeč vlasů, trezor, minilednice a klimatizace, která i na konci září byla v provozu

Strava
Strava rozmanitá a chutná, vybere si "masožravec, rybožravec, vegetarián i vegan". Kuchyně celkově vynikající.

Služby hotelu
Veškerý personál je velice ochotný, usměvavý a vstřícný. Zvláštní ocenění zaslouží personál baru u bazénu.

Pláž
Pláž je za místní komunikací s minimálním provozem. Vstup do moře raději v obuvi, pláž i moře je čisté, slunečníky a lehátka zdarma.

Gabriela Popelková, 02.10.2020, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Blue Lagoon Ocean

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 4,2 Vybrala jsem hotel v ceně luxusního. Bohužel nebyl. Recepční nepříjemní. Byla mi slíbena třetí rovnocenná postel, nebyla, rozvrzaný gauč.

  • 2,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Vybrala jsem hotel v ceně luxusního. Bohužel nebyl. Recepční nepříjemní. Byla mi slíbena třetí rovnocenná postel, nebyla, rozvrzaný gauč. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj smrděl hnilobou, když jsem si stěžovali tak se nic nestalo, nabídli mi ještě horší nebo bez rovnocenné postele. Vyšlo se z pokoje - bungalovu, smrad hniloby a moči, odpadů. Delegát mi pořád tvrdil, že to je nejlepší hotel a nikdy si nikdo nestěžoval, jsem prý první. Vzápětí si šel stěžovat pán odnaproti a řekl mu to samé.

Strava
vzhledem ke Covidovým okolnostem adekvátní. Jídlo z větší části silně přesolené.

Služby hotelu
Průměr

Pláž
Pláž krásná, bohužel plná vajglů. V plážovém hotelu se paní snažila co to šlo. Voda čistá

Helena Hanovcová, 30.09.2020, Datum pobytu: 21.9. - 26.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Caravia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Moc jsme byli spokojeni , jen to bylo krátké preferujeme dovoleno na 12dní.,

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc jsme byli spokojeni , jen to bylo krátké preferujeme dovoleno na 12dní., Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu bylo pěkné , čisto úklid každý den s výměnou usušek a povlečení..

Strava
Strava vynikající - super

Služby hotelu
Celkový dojem pěkný ochotný a příjemný personál

Pláž
Pláž se nám nelíbila , přístup po prašné cestě plné odpadků. Na pláž i neuklizeno ,žádné toalety .

Alena Votočková, 30.09.2020, Datum pobytu: 18.9. - 26.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Místo hotelu Kipriotis Hippokrates jsme byli ubytováni v hotelu Kipriotis Villagey, který se nachází asi 300 metrů vedle. Ubytování bylo...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Místo hotelu Kipriotis Hippokrates jsme byli ubytováni v hotelu Kipriotis Villagey, který se nachází asi 300 metrů vedle. Ubytování bylo v rozsáhlé upravené zahradě formou apartmánu se čtyřmi lůžky (byli jsme ve dvou). Hotel disponoval, hřišti na tenis, fotbal, volejbal na pláži, minigolf, dva bazény (jeden byl zavřený)... V době covidové naše dovolená celkové předčila očekávání.. jediné omezení, které jsme pociťovali, byli igelitové rukavicemi v restauraci, které bylo nutné používat při nabírání jídla. Jinak vše bylo paradoxně díky Covidu v mnohém lepší než za normální situace: v obrovském zahradním areálu jsme se cítili téměř sami, u bazénu byli lehátka celý den volná, všude klid, ve velkém bazénu byli v průměru 3 lidi. Služby barů a animační služby probíhali bez omezení, časy stravování v restauracích byli rozmezí v podstatě celého dne a tak na snídani, obědě a večeři bylo komorní prostředí... Nikdy jsme takový klid na alli-nclusive dovolené nezažili. Byla to opravdu pohoda se vším všudy. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Tato oblast, která se nachází na větrném výběžku ostrova, která je vyhledávána windsurfisty, je opravdu hodně větrná a nejbližší pláž u hotelu je kamenitá a moře rozbouřené (vyjma ráno). Ale není problém navštívit pláže umístěné před městem kos (30 minut pěšky, 10 na kole a 5 busem)

Petr K., 28.09.2020, Datum pobytu: 19.9. - 24.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kipriotis Hippocrates

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byli jsme velice spokojeni se službami hotelu. Zvláštní dík Kristině pro její věčný úsměv a ochotu.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni se službami hotelu. Zvláštní dík Kristině pro její věčný úsměv a ochotu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo výborné.

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Pro plnou kapacitu hotelu nedostačující

Vanda Penkovová, 28.09.2020, Datum pobytu: 19.9. - 23.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Akti Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)