Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Odpočinková dovolená, kde se člověk nemusí vůbec o nic starat.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Odpočinková dovolená, kde se člověk nemusí vůbec o nic starat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nám se moc zamlouvalo, že to není ubytování ve velkém hotelu, pokoje jsou v takových menších domcích (max jedno patro) rozesetých do rozlehlých zahrad po celém resortu. Čisté pokoje, místo dvoulůžek dávají třílůžka, všechny pokoje mají balkony se sušákem, lednici ... Moc milá paní na úklid chodila každý den.

Strava
To byla pecka, stejně jako přede dvěma lety, ani Covid s tím nic neprovedl. Obrovský výběr všeho možného, výborné jídlo. Příjemně dlouhá časová okna na snídani, oběd, večeři plus pozdní druhá večeře až do půlnoci, během dne po resortu otevřené snack bary. Sami v jakékoliv míře se obsluhujeme zmrzlinou.

Pití je všude a furt, lidi si sami čepují vodu, limonády, piva, vína. Na barech (je jich několik) dávají alkohol, míchají drinky. Pro kavárenské povaleče: káva je taky k dispozici (z automatu), na barech udělají capuccino, latté atd. Na dvou barech mají i dobré stroje na dobrou čerstvě namletou kávu.

Do velké jídelny se v Covidu při vybírání jídla nosí něco na puse (stačí rouška) a na ruce rukavice (jsou k dispozici).

Služby hotelu
Je tam fitness, ping-pong, tenis, beach volejbal, každý den makají animátoři (od soutěže v šipkách, přes různá cvičení u/v bazenu, vodní pólo až po večerní programy pro děti i dospělé každý den) atd. Člověk tam může být akční, vyhledávat zábavu a taky se k nějakému bazénu a baru zašít a hovět si, jak potřebuje.

Hlavně je tam vše už zdarma - osušky, lehátka na pláži se slunečníky, člověk v resortu nepotřebuje už ani euro navíc, to je velká pohoda.

Resort je krásný, plný zeleně, trávy, keřů, květů a palem a různých bazénů.

Pláž
Pláž je normální, čistá, hrubší písek, vstup do vody přes pytle naplněné pískem (tam, kde jsou velké kameny). Nepříjemnost oproti dovolené přede dvěmi lety - takový nešvar - lidi si zabírali lehátka osuškami, tím pádem lehátek nebylo dost, spousta jich byla bez lidí, ale s osuškami. To byla asi jediná nepříjemnost jinak dokonalé dovolené. Letos nám hodně foukalo.

Okolí hotelu, ostrov: Podnikli jsme na dva výlety:

1) za krásnými plážemi (Magic Beach a všechny kolem - písečný vstup) a do Asklepionu (archeologické naleziště - doporučujeme) a

2) jeden den odpol/večer do nedalekého města Kardamena - tam hotelovým busem (zdarma) a zpět pěšky podél pláže (cca 3 km) k našemu resortu.

Táňa M., 20.10.2021, Datum pobytu: 25.9. - 6.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Akti Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,2 OK. Spokojenost.

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
OK. Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
Chyběly příbory, hrnky a skleničky. Občas i pečivo pri snídani.

Služby hotelu
OK. Hotel hezký.

Pláž
Kamenitá. Nic moc.

Anonym, 13.10.2021, Datum pobytu: 30.9. - 9.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Euro Village Achilleas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená byla podle mých představ. Byla jsem spokojena s jednou výjimkou. Naprostá nespokojenost s prací delegáta pana Dina, který nám...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla podle mých představ. Byla jsem spokojena

s jednou výjimkou. Naprostá nespokojenost s prací delegáta pana Dina, který nám vůbec nesdělil hodinu odjezdu z hotelu(ani písemně, ani ústně) a kdybychom mu sami nenapsali v 9 večer před odletem, nevěděli bychom nic!!! To se týkalo i dalších kteří odletali před námi. Zobrazit celou recenzi

Alena V., 13.10.2021, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sacallis Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkový dojem pozitivní užili jsme si to.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem pozitivní užili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pár věcí ve vybavení pokoje by se dalo vylepšit

Strava
výborná jen snídaně by mohla být pestřejší

Služby hotelu
v pořádku

Pláž
úzká pláž , kameny u břehu,což by mohlo být při větších vlnách nebezpečné.

Eva Mullerová, 12.10.2021, Datum pobytu: 30.9. - 9.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Euro Village Achilleas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel byl velmi hezký, personál opravdu ochotný. Pláž je asi 5 minut chůze od hotelu. Jedinou výhradu mám k práci delegátky. Delegátka...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl velmi hezký, personál opravdu ochotný. Pláž je asi 5 minut chůze od hotelu. Jedinou výhradu mám k práci delegátky. Delegátka nám pouze nabízela placená zájezdy, ale nepomohla nám ani se zařizováním covid testů ani nám nepřipravila boarding passy na zpáteční cestu, přestože mě o tom ujistila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré, úklid každý den.

Strava
Chutná, dostatek ovoce a zelenina, velmi příjemný personál.

Pláž
Krásná, čistá pláž za poplatek 7/EUR na den pro dva.

Zuzana L., 11.10.2021, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Gaia Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolené byl výborný.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl výborný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v přízemí což nám velice vyhovovalo, zařízení starší, pokoj by potřeboval rekonstrukci.Na přespání nám to stačilo, matrace super, denní úklid a výměna ručníků, prostě všude čisto.

Strava
Strava pestrá, stále doplňovali, opět musím poukázat na bezvadnou čistotu. Různě upravená masa, saláty ovoce - melouny, banány, jablka, broskve... mnoho zeleniny. V jídelně měření teploty, roušky a rukavice, ale to nás nějak neobtěžovalo. Obědy a večeře byly podávaný i venku u bazénu, gril, kebab, saláty ovoce, různě upravená masa a podobně. Od 10 do 17 hod. zde také svačiny, bagety, párky, pizza, dortík, zmrzlina, ovoce, pití, víno, pivo...

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu dostávají ode mne 10 hvězdiček za vstřícnost, ochotu a úsměv.

Pláž
Krásná, čistá. Písek, u vstupu do moře oblázky, dá se i v pohodě bez bot. Moře průzračné, čisté, krásné, dlouhé procházky po pláži. Placená lehátka 3eura 1.Placeny pláž bar-výborná káva.

Daniela H., 10.10.2021, Datum pobytu: 25.9. - 4.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Atlantis

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Zářijová dovolená v této oblasti je pro nás Evropany nejvhodnější, teploty jsou pro místní lidi možná nižší, ale nám 28 a více stupňů...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zářijová dovolená v této oblasti je pro nás Evropany nejvhodnější, teploty jsou pro místní lidi možná nižší, ale nám 28 a více stupňů zcela vyhovuje, teplota vody v moři stále příjemná a hlavní je nádherný vzduch a slunce celý den. Takže pro mě příjemné prodloužení léta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný, čistý, pokoj také, každé ráno okolo sedmé jsme pozorovali jezdce na koních, přecházeli přes "louku" okolo hotelu. Někdy 5 jezdců, jindy i 8 jezdců. Posezení na balkoně při vycházejícím sluníčku, nádhera, žádné honičky kvůli rychlé snídani, vše v poklidu. Každý den jsme okolo 9.hodiny vyrazili k moři, vraceli jsme se kolem 12.30 na oběd a v pokoji již uklizeno, vyměněné ručníky i další ložní prádlo. Snad jen ovládání sprchového panelu trochu zlobilo.

Strava
Kuchaři i ostatní personál se činili, jídlo skvělé, velký výběr, jak pro masožrouty, tak i pro vegany, natož ty sladké tečky po obědě nebo po večeři. Stále dostatek ovoce - hlavně těch jižních druhů - melouny, hrozny, pomeranče, kiwi, banány i výborné fíky byly k mlsání. V jídelně krásné aranžmá cukrovinek i ovoce. Nápojové automaty na kávu, čaj, limo, pivo, víno, no skoro na vše bez problému. Personál vždy ochotný, domluvili jsme se i bez znalosti angličtiny, něco rusky, německy a pivo i česky. Při vstupu do jídelny veškeré možné prostředky k ochraně před covidem - desinfekce, roušky, jednorázové rukavice - a všichni bez reptání pokyny dodržovali, takže OK, tak to má být.

Služby hotelu
Při příjezdu nám hned na recepci dali "leták" ohledně služeb, zároveň tam byla i slevenka na využití hotelových masáží, zdarma posilovna, herny, atd. Jednu chybu jsme objevili hned - a to Wifi nebyla zdarma. Taky upozornění, že blízké Turecko má někdy "silnější" signál a tím se nám prodraží naše "data". Takže jsme internet raději nepoužívali. Výhodné bylo, že hotel poskytoval 2x denně - dopoledne a večer - možnost zdarma cestu minibusem do blízkého města Kardameny na nákupy nebo jen na "toulačku" po krámkách nebo po přístavu, apod. A samozřejmě i po 2,5 hodinách nás zase odvezli zpět do hotelu.

Pláž
K pláži to byl od hotelu kousek, těsně před pláží se přecházela místní silnička, pak dolů na pláž byl chodníček z dřevěných prkének, pláž písčitá, slunečníky pevně ukotvené, takové ty "rákosové" stříšky, lehátek dostatek, každé ráno pláž "umetená" - strojově, uklizená, sprcha u pláže fungovala. Snad jen vstup do vody byl kamenitý, muselo se dávat pozor, kam člověk šlápne, určitě bylo výhodné, kdo měl boty do vody. Dva dny byly i hezké vlny, dalo se v nich krásně houpat i plavat. Možná by bylo vhodné ohraničit vhodný prostor pro koupání nějakými bójkami, přece jen nemáme takový odhad, jak daleko se můžeme odvážit.

Anna F., 07.10.2021, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sovereign Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Výborné. Již potřetí ve stejném hotelu- to hovoří za vše.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborné. Již potřetí ve stejném hotelu- to hovoří za vše. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pěkně zařízené, postele pohodlné, čisté, denně výměna ručníků na pokoji i plážových, denně úklid. My máme vždy výhled na moře. Jsou i s výhledem do zahrad.

Strava
v hlavní restauraci forma švédských stolů, 40 m jídla všech druhů. V tématických restauracích jídelní lístek, menu. Vyšší kulinařina. Na objednání. Všude velmi dobrá kvalita a čerstvost. Personál profesionální a milý.

Služby hotelu
Personál všude velmi milý, ochotný. Se spoustou lidí se již známe, takže osobní přístup .

Pláž
pláž je u hotelu, drobné kamínky a písek , nejsou nutné boty do vody. Čistá. Voda je kouzelná, průzračná, nejsou vlny ani když fouká. Před hotelem 5 bazénů se slanou vodou,jeden s vířivkami, 2 se sladkou vodou ( jeden dětský) a nad hotelem bazén s dvěma tobogány.

Petra Glosová, 07.10.2021, Datum pobytu: 25.9. - 4.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Mitsis Norida Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

14 fotografií

Celkem: 6 Pěkný hotel rodinného typu, milý a vstřícný přístup personálu.

  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel rodinného typu, milý a vstřícný přístup personálu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou čisté, poměrně dobře zařízené, denně uklizeno a ustláno.

Část jich má přímý výhled na bazén a moře.

Strava
Snídaně denně stejné, bez ovoce a zeleniny. Nosili jsme si alespoň rajčata na zpestření.

Služby hotelu
Služby naprosto bez problémů.

Program poznávacího zájezdu
Až na jeden organizovaný výlet (3 ostrovy s bezvadnou průvodkyní Kateřinou) jsme si vše zařizovali sami.

Doporučuji ostrov Nyssiros, ale mimo organizované "hurázájezdy" a spíše na 2 dny.

Radim Šebek, 07.10.2021, Datum pobytu: 17.9. - 1.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Ionikos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše bylo super, mohu jen doporučit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo super, mohu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Lenka Dvořáková, 06.10.2021, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)