Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Doporučuji!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Jakub V., 24.01.2018, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Estia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,4 Cena nízká, odpovídala nilzké kvalitě.

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Cena nízká, odpovídala nilzké kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší apartmán, vybavení odpovídalo ceně, neurazilo. Majitelé příjemní.

Strava
Strava ok. Chování obsluhy nebylo vždy příjemné.

Služby hotelu
Jsme nevyužívali.

Pláž
Po delší asfaltové cestě buď vstup na neupravenou pláž, kterou jsme nevyužívali(trochu nepořádek) nebo na plá náležící jinému hotelu, upravená(asi jsme na ní neměli nárok, ale využívali jsme)

Anonym, 23.01.2018, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Studia Venos

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Skvělé!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé! Zobrazit celou recenzi

Lucie Hájková, 23.01.2018, Datum pobytu: 25.6. - 2.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Estia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Na základě recenzí a ceně, kterou jsem zaplatila, bych očekávala mnohem víc. Znovu už se sem nejspíš nevydám. Hned první den nás zklamal...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Na základě recenzí a ceně, kterou jsem zaplatila, bych očekávala mnohem víc. Znovu už se sem nejspíš nevydám. Hned první den nás zklamal check-in, na který jsme museli vyhladovělí a unavení čekat několik hodin. Vybavení na sporty nic moc. Míč na volejbal byl malý, gumový a dětský. Když jsme chtěli jiný, tak neměli. Voda v bazénech byla celkem studená, takže se věšina lidí opalovala a moc se nekoupali. Pití neskutečně sladké, doporučuji kupovat vlastní vodu. Problém s potravinovými alergiemi, nebo dietami. Recepce nevyhoví, jen řekne, že si každý vybere. Což je pravda, jídlo je rozmanité. Čas od času se ale stane, že skutečně nelze najít pořádně nic, co by člověk mohl jíst. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohužel jsme byli ubytovaní v nerekonstruovaném apartmánu, který odpovídá tak 2* a ne 4*. Nábytek byl starý včetně postelí a matrace byly příšerně nepohodlné a zatuchlé. Každé ráno jsme se budili rozlámaní.

Strava
I přes předem vyměněné e-maily s recepcí hotelu, kdy jsem je upozorňovala na stravu bez laktózy a vajec, mi nebylo vyhověno. Než jsem zájezd zaplatila, byli vstřícní a ochotní připravit něco zvlášť. Ale po zaplacení zájezdu mi v posledním e-mailu sdělili, že se nic zvlášť připravovat nebude, že si všichni něco najdou a není to třeba. Musela jsem se pokaždé ptát, co v jídle je a v některých případech žádat přímo kuchyň, aby mi donesli něco jiného, protože jsem to nemohla jíst. Jinak byla strava chutná a hodně rozmanitá, ale je třeba se připravit na to, že řekové opravdu hodně sladí a téměř vše je mastné.

Služby hotelu
Na služby hotelu si nemohu stěžovat. Pokojová služba byla poctivá, rychlá a usměvavá. Vždy vše rychle uklidila v době, kdy jsme v pokoji nebyli. Celkově personál byl velmi vstřícný.

Pláž
Pláž byla podle očekávání. Je kamenitá a kameny jsou v takové velikosti, že to jednoduše bez bot nejde. Sunbeds nejsou v ceně hotelu, což by ani tak nevadilo, ale byly stále obsazené. Pláž byla relativně čistá pouze před hotelem. Pokud se člověk chce projít o kus dál, tak tam bohužel narazí na odpadky a nepořádek a to nejen v okolí pláže ale celkově mimo hotelové komplexy. Po celou dobu dovolené jsme se bohužel v moři moc nevykoupali, protože tam foukal tak příšerný vítr, že to jednoduše nešlo.

Veronika T., 23.01.2018, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Docela velká vzdálenost od pláže, z hotelu, musíte chodit kolem zalesněné cesty, kde trajdá plno ještěrek, no hrůza

  • 2 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Docela velká vzdálenost od pláže, z hotelu, musíte chodit kolem zalesněné cesty, kde trajdá plno ještěrek, no hrůza Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování děs, nečekejte, že vám dají čisté povlečení nebo že koupelnu umyvají každej den

Strava
Strava každej den to a samý pořád dokola, byly sme tam sedm dní, ovoce vesměs žádné, žádné řecké speciality

Služby hotelu
Pokud se rozhodnete jet v červnu, nečekete žádný společenský program, žádný řecký večer prostě nic, to už si musíte vyšlápnout směrem k pláži, jinak vás bude budit kohoutí korhání, můžu za sebe říct že to bylo moje asi nejhorší dovolená

Pláž
Od hotelu je vzdálená asi 25 minut chůze, moře bylo vesměs čisté ale pak tam byly naplaveniny o které se absolutně nikdo nestaral. určitě doporučuji výlet na ostrovy kalymnos a plati.

Anonym, 19.01.2018, Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roselands

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (5)

Celkem: 9,6 Dovolenou jsem si zakoupili nedávno na první moment za celkem slušnou cenu, v hotrlu byli známí vloni a doporučili nám ho.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si zakoupili nedávno na první moment za celkem slušnou cenu, v hotrlu byli známí vloni a doporučili nám ho. Zobrazit celou recenzi

Karel F., 18.01.2018, Datum pobytu: 4.6. - 11.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Estia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (3)

Celkem: 3 Moře bylo krásné. okolí také příroda nádherná.ale zbytek katastrofa.jidlo strašné.piti jen posmix a tvrdý alkohol.plaž neupravená lehátka...

  • 4,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Moře bylo krásné. okolí také příroda nádherná.ale zbytek katastrofa.jidlo strašné.piti jen posmix a tvrdý alkohol.plaž neupravená lehátka otřes placená.vsude nedopalky cigaret.v celém areálu hotelu jen asi čtyři popelníky.pry je to nekuřácký hotel ale venku každý kouřil.jsme zklamání byla to naše svatební cesta.za ty peníze si myslím že jsme mohli mít větší luxus. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování tak průměrné.strasny zapach v koupelně s umyvadla.mnoho komárů kteří vyletěli přes noc v koupelně s kanálků.proud na kartu kterou musíte mít stále u sebe.takze klimatizace můžete pustit jej večer. Úklid jednou Za tři dny pak jsme si stěžovali.

Strava
Strava tomu se nedá ani říct jídlo pro lidi.. většina ubytovaných měla zažívací problémy mi jsme brali probiotika.takze dobrý.jidlo spálené neochucené vařené Na vodě.sama mražená zelenina.moucnik spálené buchty podivné želé a meloun celý týden to samé. V polovině týdne na stížnost všech vyhodili kuchaře.asi tak o padesát procent se to zlepšilo.ale za třicet tisíc to vůbec neodpovídalo.jsme velmi zklamání.

Služby hotelu
Služby jak už jsem jednou psala katastrofa.ulklid první tři dny žádný.malinkaty košík jsem dávala za dveře když do něj musíte vyhodit vše hlavně použity toaletní papír.na recepci se stále usmívá paní ale vůbec se s ní nedomluvite.

Pláž
Moře nádherné čisté malé Vlny

Ve vodě větší kameny. Pláž písečná. neuklizena připadala jsem si jak u rybníka v Praze.lehatka otřesena stitila jsem se ležela jsem Na své dece.nebo jsme leželi u hotelů u bazénu jako mnoho ostatních.tam byli lehátka čistá a zadarmo.

Monika Knoblochová, 12.01.2018, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Valynakis Beach Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 3,2 Celkovou dovolenou hodnotím jako průměrnou. Město klidné, na můj vkus málo taveren, obchodů. V noci úplně mrtvo (my byli na dovolené v...

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkovou dovolenou hodnotím jako průměrnou. Město klidné, na můj vkus málo taveren, obchodů. V noci úplně mrtvo (my byli na dovolené v září, proto možná méně lidí). Rozhodně to není dovolená pro mladé, kteří se chtějí bavit. Klub žádný, skoro nemáte kam jít. U pláže jen jeden bar s koktejly. Po této zkušenosti se nejspíš už nikdy nevrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherný, čistý bazén ten byl snad nejlepší na celém ubytování. Voda teplá, možnost půjčit si lehátka. Pokoj se skříní, stolkem. Velkou nevýhodou byla jen jedna zásuvka, takže když máte dva mobily, foťák a kameru, tak musíte hodně přemýšlet, co budete nabíjet. My to dělali tak, že jsme si nastavili budíka na 3h ráno abychom toho nabili co nejvíc. Sprchový kout dost tragický, závěs se na vás lepila a koupelka po sprchování vždy celá plavala. V koupelce upadané kachličky a i když bylo uklizeno, tak taková ta ,,stará zažraná špína,, tam byla. WC nechutný, ten smrad šel cítit až ven, jakoby se 100 let neumýval. Měli jsme velké problémy s teplou vodou. Jednou nám teplá voda netekla ani ráno. A dokonce jednou v noci vyply elektriku, takže jsme neměli nic nabitého.

Strava
Totální bída. Každé ráno jste dostali dva plátky sýra a jeden plátek šunky. Jsem drobná žena, ale tohle bylo fakt málo i na mě, natož na mého 90kg přítele. Když jsme jim řekli, že je to pro nás málo, tak jsme dostali na příděl 2 plátky sýra, s tím, že se hned ptali kdo jsme a odkud, že jsme tak ,,nenažraní,,. Ovoce a zelenina žádné. Na pití džus, voda, čaj. Dvakrát byly na snídani vajíčka (pro každého jedno).

Služby hotelu
Každý den ustláno. Jednou se nám záhadně ztratily cigarety, ale nemá smysl si tím kazit dovolenou.

Pláž
Pláž písečná s oblázky, při vstupu do vody trochu nepříjemné, ale nic hrozného. Voda krásně čistá. Když půjdete kousek dál, tak narazíte na písečnou pláž s lepším přístupem do vody. Rozhodně se vyplatí půjčit auto. Půjčení na den cca 36€. Nejvíc nás zaujalo město Kardamena a Zia - nádherný západ slunce. A z pláží byla TOP Sunny beach, kde byly vlny.

Anonym, 10.01.2018, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Eleni

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

13 fotografií

Celkem: 10 Moc hezký hotel, který jsme pořídili za super cenu. V hotelu bylo málo lidí, málo dětí, což nám vyhovuje a je blízko k pláži a k městu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezký hotel, který jsme pořídili za super cenu. V hotelu bylo málo lidí, málo dětí, což nám vyhovuje a je blízko k pláži a k městu. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.01.2018, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Estia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (3)

Celkem: 9,4 nezodpovedá 4*, ale inak skvelá dovolenka

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
nezodpovedá 4*, ale inak skvelá dovolenka Zobrazit celou recenzi

Anonym, 03.01.2018, Datum pobytu: 14.9. - 25.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622