Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Příjemná dovolená v hezkém resortu.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená v hezkém resortu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK.

Strava
Strava pestrá a bohatá, nic nám nechybělo.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Hezká a čistá, místy naplavená mořská tráva. Jen inzerované vodní sporty na pláži se nekonaly.

Zdeněk Zýma, 26.07.2017, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Euro Village Achilleas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Příjemný hotel, ideální pro rodiny s dětmi.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel, ideální pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá úrovni hotelu. Personál vstřícný.

Strava
I v plné sezóně vše funguje bez větších front. Každý si přijde na chuť.

Služby hotelu
Hlídání dětí, animátoři se nezastaví, welness skvělé, úklid precizní..

Pláž
Kamínková, nutné boty pro děti. Neustále fouká vítr, takže velké vlny. Brzy větší sráz do hloubky. Pláž s ohledem na přístup a vlny může nejmenší cestovatele odradit. Plážová lehátka za poplatek...velká nevýhoda oproti jiným hotelům.

Michaela G., 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Je co zlepšovat, ale my jsme byli rádi i za to co jsme měli za tu cenu :)

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Je co zlepšovat, ale my jsme byli rádi i za to co jsme měli za tu cenu :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje neodpovídaly fotkám, ale není se čemu divit, jelikož agentury nafotí nejkrásnější pokoj a ty klasické již ne. My si však prošli i další stránky s recenzemi a fotkami kde jsme již nás pokoj více méně viděli. Standardní pokoje jsou i tak na přespání dobré a stačily nám.

Na balkóně nám pouze chyběl sušák na prádlo, aby jsme si mohli někde přehodit mokré ručníky, ale při odjezdu je již dokoupili, my si je však neužili :D A pro 4 lidi byly pouze dvě židle, my si však poradili vlastními silami a půjčili si křesílka z chodby.

Strava
Strava neurazila, ale ani nijak nenadchla. Čekali jsme více ovoce. Na výběr byl pouze při obědě a večeři meloun. Jeden den se ale přemohli a nabídli i hroznové víno, které však vyšlo tak pro 2 stoly. Zmíněné svačiny Snack byl pouze nedobrou zmrzlinou, kdyby bylo po celý den čerstvé ovoce udělali by líp. Drinky nebyly drinky, víno se nedalo polknout, jediné co se dalo vypít bylo pivo a čistá neperlivá voda. Nabízené údajné džusy vedle ovoce ani nestály, byly to pouze přeslazené kupované šťávy.

Snídaně byly stále stejné, výborný jogurt do kterého se dalo namíchat spousta věcí, řecký chléb, levné párečky, vajíčka, nějaké listové buchtičky z polotovaru, které pouze rozpekli.

Obědy - vždy byly všechny klasické přílohy, těstoviny, brambory, nebo hranolky, rýže (ta nebyla moc dobrá), a k tomu rybí prsty, kalamáry z mrazáku co koupíte i Česku, nějaké filé, jednou byly řízečky ty bylo dobré, kuřecí nohy a podobně. salát si mohl každý namíchat sám z místních rajčat, okurky, cibule, řeckého balkánu, oliv, aspoň něco bylo místního dobrého :D

večeře byly stejnou formou obědu.

Kafe si dovezte nebo kupte místní, byla to pouze obarvená voda nejlevnější kávy z automatu.

Kdyby dělali více z místních surovin udělali by lépe. :)

Služby hotelu
Domníváme se, že hotel patřil Polákům, v hotelu byli pouze tři brigádníci ve věku kolem 20 let. Jedna slečna co měla nejvíce zajišťovat jídlo a bar u bazénu byla naprosto neochotná a s otráveným výrazem tedy po 10 minutách vodu nalila.

Paní uklízečka byla Řekyně tudíž i přístup byl již jiný. Opraváře nebo jinou více dospělou osobu nepotkáte skoro celý den.

Pláž
Nejbližší pláž je 100 m ale vstup je nepříjemný kamenný, došli jsme až skoro k přístavu, kde jsme se hned první den seznámili s místními Řeky, velmi milí, ochotní tak jak to umí, mohli jsme na jejich pláži na lehátkách ležet celé dny zadarmo. My si však dali alespoň dobrou kávu, drink, či pravou řeckou zmrzlinu na rozdíl od hotelu. Tady je již krásný písčitý pozvolný vstup do vody, která je čistá, doporučuji i brýle jelikož zde plavou rybky. Ideální na lehátka a duše vlny totiž nejsou.

Christina S., 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Estia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Celkový pocit z dovolené je skvělý. Je to ovšem dáno tím, jak jsme cestovali, poznávali a na pár dní si půjčili skútr. Nejbližší okolí a...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový pocit z dovolené je skvělý. Je to ovšem dáno tím, jak jsme cestovali, poznávali a na pár dní si půjčili skútr. Nejbližší okolí a samotný hotel je totiž slabší podprůměr odpovídající výhodné ceně,za kterou jsme dovolenou pořídili :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úklid probíhal každý den kromě neděle. Pod postelí se nevytíralo ale jinak vše v pořádku

Strava
Chlap vyloženě zklamán asi nebude. K obědu i večeři výběr z různých druhů masa(vepřové, kuřecí a jen se občas točily způsoby přípravy), nějaká ne moc chutná ryba a klasické přílohy typu těstoviny, rýže, brambory. Sladké ovšem především "chemicky vytvořené" želé, meloun a výjimečně nějaký piškotový řez.

Služby hotelu
Většina personálu se chovala mile,vstřícně a snažili být nápomocni.

Pláž
Pláž byla rozhodně dál než bylo uvedeno! Google maps uvádí až 1.3km. Jsme mladí sportovci, chodili jsme to přibližně 10minut. Pláž nekonečně dlouhá, takže místa bylo hodně. Kvalita nic moc. Jen písečná pláž se spoustou řas a z toho vyplývajícího znečíštění. Rozhodně doporučuji pronajmout za pár korun skútr(osobně, ne přes cestovku) a projet si krásný ostrov a nádherné prázdné pláže na jihozápadě ostrova.

Zdeněk D., 26.07.2017, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roselands

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,8 Krásné klidné místo,kdo hledá opravdu odpočinkovou dovolenou mohu jen doporučit.Byli jsme spokojeni.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásné klidné místo,kdo hledá opravdu odpočinkovou dovolenou mohu jen doporučit.Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dostačující s výhledem na bazén a moře.

Každý den úklid pokoje.

Strava
Snídaně servírovaná na talířku,pečivo,máslo,sýr,med,marmeláda,plátek šunky,buchta,káva,čaj a sklenka džusu.

Přímo v hotelu restaurace, jídlo po celý den.

Služby hotelu
Hotel rodinného typu,majitelé příjemní a vstřícní.Restaurace,mini posilovna,stolní tenis,bazén.

Pláž
Pláž čistá oblázkopísčitá,dětem doporučuji boty do vody,přístup do moře místy kamenitý.Pláže nejsou přeplněné celkem málo lidí a to nám vyhovovalo.

Ilona K., 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Ionikos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S celou dovolenou jsme maximálně spokojeni. Všechno bylo zařízené a přesně tak, jak bylo domluvené. Transport letadlem trval cca 2,5...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S celou dovolenou jsme maximálně spokojeni. Všechno bylo zařízené a přesně tak, jak bylo domluvené. Transport letadlem trval cca 2,5 hodiny, pro vyšší osoby tam bylo méně místa, ale zvládlo se. Po té už jen transport z letiště, na kterém nás přímo čekala delegátka a dovolená mohla začít. Nemáme jedinou výtku vůči hotelu, personálu, stravě ani aktivitám. Paráda a velmi doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Luxus. Na tento typ hotelu nadstandardní podmínky, čistý prostorný pokoj se základním vybavením. Úklid každý den, výměna ručníků proběhla 5x za celý týden. Plusem je i přímo klimatizace na všech pokojích.

Strava
Perfektní. Od tamější tradiční kuchyně po klasickou kontinentální. Na výběr vždy tři, čtyři přílohy, stejné množství masa, jedna či dvě ryby plus něco tradičně řeckého. Do toho velký salátový bar nebo zeleninové mise a samozřejmostí bylo i sladké a ovoce. To vše doplnily voda, limonády, pivo, víno a na baru také další alkoholické nápoje.

Služby hotelu
Celý personál od recepčních, barmanů, kuchařů, číšníků, animátorů či samotných uklízeček se usmíval a vždy rád pomohl. Zájezdy jsme nevyužili, i když byly v nabídce, ovšem udělali jsme si vlastní program a nelitujeme. I přes zemětřesení spokojenost.

Pláž
Velká písčitá pláž dostupná cca 250 metrů od hotelu. Pronájem lehátek za 5 Eur jsme nevyužili, stačily nám vlastní podušky. Vstup do moře je poměrně dlouhý, cca 10, 15 metrů od břehu stále stojíte po půlku těla ve vodě. Kromě míst s řasami čistá. Kvůli severní poloze mírné vlny, ale nevadilo to ničemu.

Michal J., 25.07.2017, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Gaia Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Plno bazenu, skluzavka tobogan, 2 bary.. zklamanim byla plaz.. s hotelem i delegátem jsme byli spokojeni. Na výletu jsme nebyli. Meli...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Plno bazenu, skluzavka tobogan, 2 bary.. zklamanim byla plaz.. s hotelem i delegátem jsme byli spokojeni. Na výletu jsme nebyli. Meli jsme s sebou 2 male deti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme 2 luzkovy apartman, coz nas velmi prekvapilo, kdyz jsme ho nemeli objednany. Kazdy den ciste rucniky uklid. 2x za pobyt nam menili lozni pradlo. Neni co vytknout az na tu dalku k restauraci a na plaz jeste dal, s dvema dětmi velmi spatne. Velmi hlucna hudba vecer u bazenu, konci ve 23h..do te doby jsme neusnuli..hraji jen u bazenu

Strava
Snidane stejne.. jinak vse vyborne.. sladke zmrzlina pro vsechny.. ovoce jogurty vzdy.. ryby, maso, ruzne pochoutky.. spokojenost

Služby hotelu
V arralu mini market za priznive ceny. Masaze prilis předraženy.. piti mimo all inclusive se dalo.

Pláž
Plaz od naseho ubytovani daleko. Uzka piscita plaz. My meli zrovna celou dobu vitr a vlny a plavily se chaluhy.. o kousek dal uz byly odpadky..je to skoda, clovek by mohl mit soukromi.. lehatka a slunecnik za poplatek a bar taky. Z olaze jsme byla zklamana

Anonym, 25.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Gaia Royal (Mastichari)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Super dovolená. Pronajali jsme si auto za 55EUR (+20EUR palivo) na celý den. Myslím, že vzhledem k velikosti ostrova je jeden den...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená. Pronajali jsme si auto za 55EUR (+20EUR palivo) na celý den. Myslím, že vzhledem k velikosti ostrova je jeden den dostačující. Dále jsme měli objednaný výlet na Nisyros, který se nakonec kvůli zemětřesení neuskutečnil. Delegátka na mě moc příjemně nepůsobila - zapomněla nás informovat o rezervovaném autě a nedala nám vědět info o zrušení výletu. Celkově ale spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pěkný a čistý. Pokoj jsme měli každý den uklizený. Jednou za dva dny byl doplněn minibar na pokoji, který byl zdarma. Pokoj jsme měli v hlavní části s výhledem na moře za příplatek. Každý pokoj obsahuje klimatizaci, kterou je možné přes dálkový ovladač regulovat. Pokoj jsme měli nad hlavní částí, kde občas probíhal večerní program, který byl poměrně hlučný, ale po zavření balkónových žaluzií nebyl tento hluk skoro slyšet.

Strava
Každý si najde své od pizzy, těstovin, různých druhů grilovaného masa až po ovoce a zeleninu. Upřímně jsme čekali od jídla trochu více. Zmrzlina a dezerty chutnali trošičku uměle. Poměrně omezený výběr ovoce. Naopak spousty sýrů a zeleniny. Kdo má rád ryby a mořské plody, tak si jich zas tak moc neužije. Hotel má dále dvě tématické restaurace v rámci all-inclusive - řeckou a asijskou, kde je nutná rezervace minimálně dva dny dopředu. Navštívili jsme pouze asijskou, kde na vás čeká několika chodové menu. Tyto restaurace určitě doporučuji navštívit.

Služby hotelu
Určitě na vysoké úrovni. Obsluha je usměvavá a příjemná. V hlavní restauraci vás vždy uvedenou a posadí ke stolu (občas byly drobné fronty).

Pláž
Pláž u hotelu byla skvělá. Dostatek lehátek zdarma v rámci hotelu. Kdykoliv jsme přišli, tak jsme volné lehátko našli. Na pláži bylo čisto. Na pláži jsou sprchy, toalety, bar a buffet s čerstvou pizzou. Příjemným překvapením byla roznáška pití a vždy kolem 10:00 rozdávali melouny. Pláž je oblázková a doporučuji alespoň žabky, protože kolem poledne jsou kamínky poměrně dost rozpálené. Přístup do moře je strmý, budete stačit tak do 5 m. Dále je možné si za cca 20EUR (jen jako vratná záloha) zapůjčit ručníky na pláž. Jediné co hodnotím negativně jsou animátoři, kteří ustavičně na pláži obtěžovali.

Michal Vrbata, 25.07.2017, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Mitsis Norida Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Mapka hotelu 16 fotografií

Celkem: 8 těžko se mi hodnotí,byl jsem spokojen,ale jako bych to měl o 2 dny kratší,byl jsem s přítelkyní v nemocnici.K dobré pohodě nepřispěla ani...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
těžko se mi hodnotí,byl jsem spokojen,ale jako bych to měl o 2 dny kratší,byl jsem s přítelkyní v nemocnici.K dobré pohodě nepřispěla ani skutečnost,že během našeho pobytu došlo k situaci,která vedla k našemu rozchodu.Ale to,spolu se zemětřesením,nesmí mít na mé hodnocení vliv.Personál hotelu byl ochotný a přátelský,se službami jsem byl spokojen.Jen mi vadilo,že občerstvení na pláži jsem musel platit.Rád se potápím,tady to bylo zklamání,nic pod vodou nebylo.Nechci pojímat mé hodnocení jako stížnost,není důvod,ale už na stejné místo nepojedu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S pokojem jsem byl zcela spokojen

Strava
Strava mi chutnala,pouze jednou jsem nesnědl maso,bylo kližkaté,šlachovité.Zaskočilo mi,že nebylo žádné hroznové víno a ani banány.Ale i tak plná spokojenost

Služby hotelu
služby jsou na odpovídající úrovni,plná spokojenost...

Pláž
pláž čistá,permamentně se udržuje,je dobře přístupná.Problém jsou kamínky,bez obuvi se tam nedá existovat.Potápět se nemá cenu,nic tam není.Neviděl jsem ani rybu...

Jan Jirka, 25.07.2017, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Archipelagos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborný hotel, doporučuji každému a sám bych jej znovu navštívil

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný hotel, doporučuji každému a sám bych jej znovu navštívil Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Není co vytknout, příplatek 5 € za klimatizaci je přijatelný. Klimatizace je nutná, pokoje jsou velmi vyhřáté za celý den.

Strava
Nabídka byla velmi rozmanitá, se vším jsme byli spokojeni. Kuchař vařil skvěle a jídla se po celou dobu pobytu zřídka opakovala. Nabídka na snídani každý den stejná, ale velký výběr, takže je možné každý den jíst něco jiného.

Služby hotelu
Není co vytknout, všichni hoteloví zaměstnanci byli velmi vstřícní a ochotní

Pláž
Pláž je ve vzdálenosti asi 300 m, je velmi dlouhá, vždy se dá najít místo podle představ.

Marek H., 25.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sunshine

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622