Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Byla jsem naprosto spokojená. Fotky odpovídaly realitě.

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem naprosto spokojená. Fotky odpovídaly realitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, každý den mi jej uklízeli a dodávali čisté ručníky.

Strava
Strava výborná. Jen mě vadilo, že u večeře jsem si musela platit vodu. U snídaně byla voda a káva v ceně polopenze a u večeře si ji musím dokupovat?

Služby hotelu
Služby byly prvotřídní. Ochota personálu, stále se usmívali.

Pláž
Pláž krásná, moře teplé. Každý den pláž uklízeli od odpadků. Nebyla nouze o lehátka ani slunečníky.

Petra R., 18.07.2019, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Aeolos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,4 We couldn't wait to be out of there, the rooms are disgusting, the shower is tiny, the mattresses are as thin as paper.

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
We couldn't wait to be out of there, the rooms are disgusting, the shower is tiny, the mattresses are as thin as paper. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tiny Tiny showers, paperthin mattress, extra cost for AC, moldy walls

Strava
The food is spoiled and recooked every day for everything they didnt eat the previous day. The meat you can smell and taste was sour. The most disgusting food I've ever seen and tasted. We didnt eat one meal here.

Služby hotelu
Poor as well, they dont really care.

Pláž
Beach is further than listed on website.

Roberto A., 18.07.2019, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roselands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Klidne místo, hezké moře, dobrá kuchyně.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidne místo, hezké moře, dobrá kuchyně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,vybavení dostačující.

Strava
Strava byla rozmanitá, chuťově moc dobrá, neustále doplňována. Jen zmrzlina ani u oběda nebo večeře dětem chyběla.

Služby hotelu
Spokojenost, kvalita odpovídala ceně.

Pláž
Mohla být cistejsi.

Petra D., 18.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Giakalis Natura Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosta spokojenost. Vse odpovidalo nabidce cestovni agentury.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosta spokojenost. Vse odpovidalo nabidce cestovni agentury. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 18.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Aeolos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Kos a Tigaki jsme již navštívili, takže jsme věděli, kam jedeme - klidnější středisko kousek od hlavního města. Opět nás to nezklamalo,...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Kos a Tigaki jsme již navštívili, takže jsme věděli, kam jedeme - klidnější středisko kousek od hlavního města. Opět nás to nezklamalo, snad jen bylo více komárů...a příliš němčiny :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné překvapení, ačkoli nemůžeme příliš srovnávat, doposud jsme byli ubytováni v soukromých apartmánech. Pěkné udržované bazény, moc hezká zahrada, čisto...

Strava
Řeckou stravu máme rádi, pro nás v rámci all inclusive dostačující, ačkoli s Tureckem nesrovnatelné, ale byli jsme spokojeni.

Služby hotelu
Nic zvláštního jsme nevyužívali, krom osušek na pláž, které byly oproti záloze. Přímo v hotelu jsme si zapůjčili vůz.

Pláž
Na pláž opravdu kousek, dostatek místa a soukromí, proto jsme si Tigaki opět vybrali. Pláž čistá, písečná, občas

trochu chaluh při vstupu do moře, nic hrozného.

Renata Trávníčková, 17.07.2019, Datum pobytu: 14.6. - 22.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Tigaki Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pláž v Tigaki. 1 fotografie

Celkem: 8,4 Hotel je velky, ubytovani v 2-3 patrovych domeccich, v ruzne vzdalenosti od more, od restaurace, od bazenu kazda poloha ma jinou vyhodu a...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velky, ubytovani v 2-3 patrovych domeccich, v ruzne vzdalenosti od more, od restaurace, od bazenu kazda poloha ma jinou vyhodu a nevyhodu.

V hotelu je mala zoo pro deti , mini golf, vlastni zastavka mistiho Busu smer Kos. Moc pekne prostredi v arealu. Plaz blizko, bazeny 3 ruzne velikosti a zamereni. Obcerstveni na plazi za penize, lehatka tez.

My jsme byli velmi spokojeni celych 12 dni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velky komplex se 3 bazeny.

Strava
Vyborna kuchyne.

Služby hotelu
Služby v naprostem poradku.

Pláž
Plaz krasna. Lze si vybrat i klidnejsi cast plaze. Moc hezke! Zazili jsme vlny i klidne more. Kus plaze lze vyuzit i na prochazku po pobrezi.

Lucie Doležalová, 17.07.2019, Datum pobytu: 2.7. - 12.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Gaia Royal (Mastichari)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Poloha v klidné části ostrova, blízkost města Kosu, hotel na pláži, čisté moře

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Poloha v klidné části ostrova, blízkost města Kosu, hotel na pláži, čisté moře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché, ale účelné ubytování, pravidelný úklid. Určitě by ale pokoje zasluhovaly rekonstrukci - viz část hotelu Premuim

Strava
Typicky řecká, plná zeleniny, salátů, jogusrtů. Nicméně po čase trošku monotonní a hlavně, očekával bych více ryb a mořských plodů.

Služby hotelu
Ke službám hotelu bez výhrad - velmi ochotný personál!

Pláž
Velkou výhodou je blízkost pláže, písek a travnatá plocha. Jako mínus já beru až příliš pozvolný vstup do moře. MOře čisté.

Radovan J., 17.07.2019, Datum pobytu: 3.7. - 13.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Aeolos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel sa nachádza v tichom prostredí blízko pláže. Komplex je situovaný na sever, s čím súvisí aj každodenný vietor a občasne väčšie...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel sa nachádza v tichom prostredí blízko pláže. Komplex je situovaný na sever, s čím súvisí aj každodenný vietor a občasne väčšie vlny, ktoré prinášajú riasy. Hotelový stuff sa však o pláž stará a riasy pravidelne upratuje. Večer veľa komárov, ale boli sme na to pripravení a tým pádom nám to nevadilo. Izby čisté, strava pestrá, hotelové služby veľmi dobré, príjemný prístup zamestnancov hotela.

Odporúčam taktiež nejaký výlet. Či už z ponuky cestovky alebo si požičať auto. Ostrov je veľmi pekný s množstvom možností. My sme si požičali auto a spravili jednodňový výlet po najzaujímavejších atrakciách ostrova. Odporúčam mesto Kos, dedinku Ziu a termálne pramene na južnej strane.

Dovolenku hodnotím veľmi pozitívne, za slušnú cenu primerané služby a dobrá kvalita. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba dostatočne veľká pre 2 osoby, klimatzovaná. Každý deň chodia upratovačky, čistia izbu a menia uteráky. Každá izba s balkónom alebo terasou. Je tam veľa komárov a preto sa treba proti nim vyzbrojiť repelentom a večer dávať pozor pri vstupe a vetraní.

Strava
Veľký výber rôznorodých jedál. Strava sa síce počas pobytu veľmi nemenila ale aj tak bolo z čoho vyberať. Veľa ovocia, zeleniny, rôzne druhy mäsa, príloh a šalátov. K dispozícii sme mali nonstop rôzne druhy džúsov a ochutených vôd z automatu ako aj kávu.

Služby hotelu
Služby hotelu hodnotím ako veľmi kvalitné. K dispozícii sme mali na zapožičanie uteráky na pláž, tenisový kurt bol tiež zadarmo. Hotel ponúka každý deň, aj počas večera program pre deti aj dospelých.

Pláž
Výhodou hotela boli lehátka pod slnečníkom na pláži aj pri bazéne zdarma. Pláž je piesková s dlhým vstupom do mora. Typický tam je každodenný vietor, ktorý občas zosilnie a vlny narastú.

Anonym, 16.07.2019, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Princess of Kos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělá dovolené pro rodiny s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolené pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naši tříčlennou rodinu ubytovali do krásného mezonetu s velkou terasou a výhledem na moře. V pokoji byla k dispozici klimatizace, lednice, rychlovarná konvice a trezor na cenné věci. Úklid pokoje probíhal každý den. Před vchodem do pokoje se daly sklízet pomeranče a limetky.

Strava
Výborná bohatá strava, spousta druhů masa, salátů, příloh, zákusků, .... Chyběly mi tam jen dary moře. Jídla bylo plno a stále doplňovali. Měli jsme možnost objednat se i do italské a řecké restaurace.

Služby hotelu
Spousta sportovních aktivit pro dospělé během celého dne. Pro děti byl otevřený klubík každý den kromě úterka od 10:00 do 12:30 a od 15:00 do 17:00. Každý večer byla dětská diskotéka a velkolepá show. Na recepci se vším poradili. Každý den se uklízelo v hotelu a kolem něj. Všude byla upravená zeleň a rozkvetlé keře.

Pláž
Pláž byla oblázková a moře nádherně čisté. Někdy bylo moře klidnější a když víc foukalo, tak byly velké vlny. Během dne se za lehátka na pláži platilo. Když jsme přišli na pláž po 16:00, tak po nás zaplatit nikdo nechtěl. Nejvíce se mi líbilo, že pláž nebyla přelidněná.

Lucie Kajínková, 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Pohodová dovolená s dobrým jídlem a krásným mořem, tak, jaxme si přáli....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená s dobrým jídlem a krásným mořem, tak, jaxme si přáli.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné ubytování ve dvoupatrových budovách, dostatečně velké místnosti, pečlivý úklid, příjemná klimatizace.

Strava
V rámci ALL INCLUSIVE výběr ovoce, zeleniny, ryb i dalších pochutin, na které se do Řecka každým rokem těšíme. Průběžně jídlo doplňovali až do konce výdejní doby.

Služby hotelu
Ping pongový stůl neustále v obležení, ale taky se na nás dostalo..... :).

Pláž
Dobře jsme si zašnorchlovali spíše při cestách na jih ostrova, ale zde krásná pláž, jemný písek, čistá voda, uklizená pláž a sprchy se sladkou vodou :).

Veronika Vlasáková, 16.07.2019, Datum pobytu: 5.7. - 13.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Tigaki Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)