Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 1,8 Zatím nejhorší dovolená, kdybych věděla, co nás čeká, rozhodně za ty peníze nekoupím. Na Kosu chcípl pes, v tomto hotelu dvakrát. Vhodné...

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Zatím nejhorší dovolená, kdybych věděla, co nás čeká, rozhodně za ty peníze nekoupím. Na Kosu chcípl pes, v tomto hotelu dvakrát. Vhodné pro důchodce nebo rodiny s dětmi, co sní všechno a mají místo žaludku kanál. Město Kos dostupné autobusem nebo 45 min. chůzí, máte projité za den. Kos jako takový máte autem projetý také za den. Na druhé strané krásné pláže, doporučuji Magic Beach a pláže okolo. Schované, klid a krásná příroda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je jediné plus, apartmány jsou hezké, nové, čisté. Avšak stojí uprostřed ničeho.

Strava
Strava je největší kámen úrazu. Zakoupili jsem all inclusive, ale to co si hotel pod tímto představuje je maximálně plná penze, ani to ne. Snídaně neustále to samé ale ani ne vše na výběr každý den, vždy jen jedno - řecký jogurt, asi ten nejlevnější, podivná hmota, dvakrát volská oka, dvakrát smažená vajíčka, dvakrát fazole s párkem. K dispozici nejlevnější nutella nevábné chuti, marmelády v pohodě. Pečivo občas z druhého dne, jednou dokonce jen toustový chléb.

Obědy jsou poměrně pozdě, mezi snídaní a oběděm není žádný snack, nic k dispozici. Občas maso, jeden druh a nedochucené, velice často smažené polotovary. Příloha neustále hranolky, hranolky, hranolky. Bramborová hmota, které se určitě nedalo říkat kaše. Těstoviny sice byly, ale omáčky k nim nepoživatelné (boloňská smradlavá, tři dny po sobě stejná, jelikož ji nikdo nejedl). Celkově co se nesní, recykluje se další den, a další den...

Večeře prakticky stejné jako obědy.

Ze zeleniny pouze zelená paprika, rajčata, okurky, cibule a olivy. Ne vždy všechno naráz. Ovoce jsme nepotkali za celý pobyt, jednou jsme stihli zmrzlinu, mini kalíšek, jednou jako dezert sušenky.

Tvrdý alkohol ředěný vodou, v životě jsem nevypila 10 panáků whiskey, abych byla v pohodě, jako zde :D

Přijeli jsme na hotel po 10 hodině, na oběd jsme museli čekat do dvou, žádné jídlo nedostanete, což je při odletu v pět z prahy nepříjemné. V okolí nic, žádná taverna kam by se dalo zajít.

Při odletu to samé, odjezd na letiště v šest, na cestu dali jeden toustový chléb, suchý a v něm plátek rádoby šunky. Ani lahvičku vody jsme nedostali.

Služby hotelu
Vše za příplatek. Fen si nekupujte, je to ten nejlevnější a naúčtují si šílenou pálku. Klimatizaci jsme neplatili, byli jsme ale až v září. Důrazně nedoporučuji půjčovnu aut přes delegátku nebo hotel. Delegátka naslibuje a poté nemá auta k dispozici, sháníte na poslední chvíli po celém kosu... Nakonec nám půjčili v hotelové půjčovně, ženská přijela s autem ráno o hodinu déle, že na nás zapomněla a za 35 euro nám nacpala auto, které jsme si původně neobjednali, samozřejmě bez klimatizace ačkoli jsme si objednali auto s. Kdyby to nebyl náš poslední volný den, vykašlem se jí na to.

Pláž
Pláž se nedá nazývat pláží, je to neudržovaný bordel u moře. Avizovaný písek je pouze na pláži, pro vstup do vody jsou hodné boty do vody, všude kamení, po 20 metrech už potom písek. Chodili jsme k luxusnímu hotelu doprava, sice samí britové, ale milí, chlapec co pláž obsluhoval nás nechal zadarmo, i když si denně účtují 5 eur za dvě lehátka a slunečník.

Anonym, 18.03.2019, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Captain Pavlos

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená naprosto skvělá! Musím poděkovat CA že díky nim jsme si tuto dovolenou opravdu užili! KOS je úžasný ostrov.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená naprosto skvělá! Musím poděkovat CA že díky nim jsme si tuto dovolenou opravdu užili! KOS je úžasný ostrov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc hezké, čisté, každý den uklizeno, čisto, voňavo, ručníky každý den čisté, malé a velmi útulné pokoje po rekonstrukci, koupelná nová- moderní, nádherný výhled na pláž každé ráno jsme se kochali východem slunce a večer při skleničce západem, ubytování přímo u pláže (doslova vylezetea jste na pláži, dole v hotelu otevřený barúrestaurace s venkovní obří terasou takže tu krásu můžete pozorovat při jídle nebo nějakém drinku.

Strava
VÝBORNÉ!! .Řecká kuchyně skvělá, jiné pokrmy na jedničku, široký výběr, každý si tu přijde na chuť. Jasně byli tu turisté, kteří si nemohli odpostit poznámky ve stylu to je zase kuře? Ale lidi tady nejste v EGYPTĚ kde máte 50 druhů masa, těstovin a já nevím čeho. Jídlo byla každý den něčím rozmanité, a bylo toho až dost já sama jsem nestačila vše ochutnat. Číšnici velmi milý, celkově restaračka nová krásná opět výhled na moře u bazénu no pecka romantika jak blázen

Služby hotelu
NEJLEPŠÍ!!!! Vše nám vysvětlili, informovali o všem! Delegátka skvělá, čiroký výběr výletů no prostě super.

Pláž
Nádhera! Doslova nádhera, písek jemný, bílý, pláž čistá, moře průzračně modré, klidné a čisté pláže, můžete se projít podél pláže až na místa kde budete uplně sami jen vy a moře a nikdo jiný nikde žádný provoz, nikde žádné budovy, prostě klid a ráj.

Anonym, 05.03.2019, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Stella Maris

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

16 fotografií

Celkem: 10 NAPROSTÁ PECKA!!!!! PROSTĚ NEJEPŠÍ DOVOLENÁ !!!!!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
NAPROSTÁ PECKA!!!!! PROSTĚ NEJEPŠÍ DOVOLENÁ !!!!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super za ty prachy komfort, čisto, voňavo, každý den čisté ručníky, čistá převlečená postel a uklizeno !

Strava
BOMBA! Řecká kuchyně naprosto ohromila a ostatní jídla taky super každý si tu přijde na chuť! :)

Služby hotelu
na jedničku, vždy jsme dostali info když jsme potřebovali vždy jsme se domluvili, delegátka skvělá.

Pláž
nejkrásnější co jsem kdy viděla, voda karibik, pláže uplně čisté, písek, okolí no jako fakt pecka.

Anonym, 04.03.2019, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Stella Maris

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Hezký rezort, co nám chybělo, byl odpadkový koš, který byl pouze na toaletě. Na pokoj nikoli.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hezký rezort, co nám chybělo, byl odpadkový koš, který byl pouze na toaletě. Na pokoj nikoli. Zobrazit celou recenzi

Strava
Dostatečný výběr, sice málo ryb, ale jinak výborné.

Pláž
Menší písečná pláž. Výhodou jsou slunečníky zdarma, jinak i zde chybíš koše na odpadky a trochu víc péče.

Anonym, 24.01.2019, Datum pobytu: 10.9. - 21.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Evripides Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Ubytování krásné, ale otřesná strava a zanedbaná pláž u hotelu.

  • 6 Ubytování
  • 2 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování krásné, ale otřesná strava a zanedbaná pláž u hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je to jediné, co mohu pochválit. Pokoje prostorné, nové vybavení, funkční klimatizace, úklid na dobré úrovni.

Strava
V Řecku jsme byli již poněkolikáté, ale tak mizernou stravu jsme nikde neměli. Snídaně byly docela ucházející, i když řecký jogurt, na který jsem se těšila, zde nestál za nic. Obědy a večeře byly hrozné. Většinou jeden druh masa, což by mi tak nevadilo, kdyby to bylo maso chutné a bylo ho dost, resp. kdyby bylo neustále doplňováno. Většinou to ale bylo tak, že přinesli jeden tác a když si ho první hladoví rekreanti rozebrali, ostatní museli čekat i třeba dvacet minut, než dodají další. Dále se zde jako maso téměř denně podávaly smažené polotovary nevalné chuti. Jako příloha většinou hranolky, což děti zpočátku potěšilo, ale po pár dnech už měly hranolek plné zuby. Pokud byly na oběd třeba kuřecí čtvrtky(mimochodem absolutně nedochucené) a zbyly, bez ostychu je ohřáli k věčeři tak, že byly vysušené a absolutně nepoživatelné. Nabídky zeleniny omezená, ovoce minimum, dezerty jen v malém množství občas, takže na všechny se nedostalo.

Co nás ale rozladilo nejvíc bylo to, že poslední den, kdy jsme měli odjíždět od hotelu na letiště až v deset hodin večer, nám hned po obědě odstřihli náramky all inclusive a řekli nám, že už na další nápoje a jídlo nemáme nárok a musíme si to zaplatit. Vzhledem k úrovni zdejší stravy jsme tedy raději šli na večeři do blízkého hotelu, protože žádný obchod, kde by se dalo něco koupit, v blízkosti není. Toto se nám ještě nikde nestalo, na všech dovolených jsme mohli čerpat služby all inclusive až do odjezdu na letiště.

Služby hotelu
viz výše, jinak hotel nic nenabízí

Pláž
Pláž nejblíže hotelu je ošklivá, plná odpadků. nikdo se o ni nestará. Chodili jsme na pláž u jiného hotel cca 400 m od našeho hotelu vlevo, která byly udržovaná, byl zde i plážový servis. Ale bylo možné ležet jen na dece, jsou tam stromy, takže se dalo obejít i bez slunečníku.

Růžena M., 16.01.2019, Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Captain Pavlos

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Na tuto dovolenou jsme vyrazli s nejlepší kamarádkou a obvykle recenze nikdy nedělám ale tady musím udělaj vyjímku.! Byly jsme tímto...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na tuto dovolenou jsme vyrazli s nejlepší kamarádkou a obvykle recenze nikdy nedělám ale tady musím udělaj vyjímku.! Byly jsme tímto místem doslova okouzleni! Zájezd jsme vybírali a rychlo a už jsme neměli moc na výběr tak jsme se zprvu nejdřívě báli do čeho vůbec jdeme ale byly jsme velmi mile překvapeni. Celkově Marmari bylo úžasné, všude dostatek krásnžch maličkých obchůků se suvenýry, všudde ochody se vším co potřebujete a dokonce i veliký supermarket, takže cokoliv doma zapomenete tady koupíte vždy a všude! Kos sám o sobě je úžasný plný památek a krásného přítavu s romantickými hospůdkami podél pobřeží! Určitě stojí za to se tam jet podívat hlavně z Marmari kde jsme byli ubytovaní má na každém rohu dokonce i před hotelem autobusvé spojení které vás odveze za 20 minut do hlavního města a jezdí každou hodinu takže na výlet super! Musím velmi dobře ohodnotit jak služby hotelu a delegátky na to nemám jedinou připomínku ale tak i služby invia, díky nim jsme totiž zažili naprosto skvělou dovolenou, místo naprosto skvělé, jak pro rodinu s dětmi tak i pro pár, dokonce i pro mladé genrace se tu najde velmi mnoho možností jak si užít my jsme si to užili moc a já tímto děkuji celé cestovní kanceláři za ÚŽASNOU DOVOLENOU!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, personál ochotný a starostlivý, pokoje malé, útulné, čisté, hotel přímo u pláže s nádherným výhledem na to nejkrásnější moře.

Strava
Naprostá pecka, pestrá, dostatek všeho, co se ýká jídla i pití jsme byly naprosto spokojeni. Veliký výběr místních specialit i klasik na které jsme normálně zvyklý. To, že si tu někdo stěžoval na opakující jídla není prosblém hotelu ale náročnosti klienta, je totiž obvyklé, že se v každém hotelu jídla točí. Není to Tunis a Egypt kde máte třicet druhů dezertů. Kuchaři hotelu naprosto skvěle vařili!

Služby hotelu
Skvělé !! Vždy se snažili pomoct a zpříjemnit pobyt, Řekové jsou velmi milý a ochotní. Na náročnost českých turistů splňovali alespoň za nás maximum požadavků.! Největší dík patří české paní delegátce z cestovní kanceláře Pantour, která nás velmi hezky uvítala a tím že Řecko doslova miluje a žije tam tak nám ho popsala v těch nejhezčích barvách a my jsme se o tom sami přesvědčili na vlastní oči. Nabídka výletů byla taky suprová jeli jsme na celodenní výlet lodí na ostrov Nissiros a na prohlídku druhého největšího kráteru v Evropě. Všude s námi byla a vše nám vysvětlila byl to s ní opravdu super zážitek.! Samozřejmě nabídky výletů byly i jiné ale my si vybrali tento a bylo to TOP!

Pláž
Nejkrásnější zážitek, bílý jemňoučký písek, pláže byly čisté a bylo na výběr z mnoha míst kam jít zrelaxovat, voda byla azurově modrá a příjemná, dlouho mělko takže pecka pro rodinys dětmi jen tu byly na ty maličké větší vlny ale na cákání se na břehu super! :) V Marmari se můžete projít na pláži na místa kde není vůbec nikdo takže máte pláž doslova a do písmene sami pro sebe ,všude výhled na malé osttrůvky kolem, žádný hluk, byl to prostě ráj!

Tereza Brdková, 15.01.2019, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Stella Maris

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 3,4 11.září jsme s dcerou odletěli na ostrov Kos,který jsme navštívili i s manželem již poněkolikáté.Dle nabídky CA jsme si vybrali Grecotel...

  • 1,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
11.září jsme s dcerou odletěli na ostrov Kos,který jsme navštívili i s manželem již poněkolikáté.Dle nabídky CA jsme si vybrali Grecotel royal park hotel,inzerovaný Invíí s 5 hvězdičkami.Zájezd byl pořádaný ck .Po příchodu do pokoje v hlavní budově následoval šok,vybydlený pokoj,plíseň v koupelně,omlácený nábytek,zápach zatuchliny,hlučná lednice,s postele dojem otřesný,báli jsme se štěnic.....dojem tak max.2 hvězdičky.Po několika stížnostech na recepci nám bylo slíbeno přestěhování do jiného pokoje v v bungalovu,ke kterému nedošlo,vzhledem k tomu,že nebyl k dispozici!

Volali jsme do Prahy na CA i ck,kteří nás odkázali na delegátku,snaha něco řešit absolutně žádná!

Delegátka s námi sepsala reklamační pokoj se slovy,že si stěžují všichni ubytovaní v hlavní budově,ale že si zvyknou!

Nedoporučuji ani tento hotel,ani CA a ck . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
CA u inzerce dle které jsme si dovolenou vybrali uváděla 5 hvězd,v recepci nás vyvedli z omylu,mají pouze 4...

Klamavá reklama?

Strava
Strava byla dobrá,jídlo chutné,personál příjemný.

Služby hotelu
Neschopnost recepce,naprostá.

Pláž
Pláž je krásná,písečná,místo známe,jen jsme byli v jiném,o několik tříd lepším hotelu.

Mirka B., 07.01.2019, Datum pobytu: 11.9. - 17.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Grecotel Royal Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Hotelový pokoj 2 4 fotografie

Celkem: 10 Skvely hotel blizko plaze, dporucuji zvolit pokoj v hlavni budove.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvely hotel blizko plaze, dporucuji zvolit pokoj v hlavni budove. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 03.12.2018, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Estia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (2)

Celkem: 7,2 splnilo očekávání, jen nás trochu zklamalo, že jsme při příjezdu na hotel cca 9:20 nedostali snídani, bohužel zavírá již v 9:30. Poslední...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
splnilo očekávání, jen nás trochu zklamalo, že jsme při příjezdu na hotel cca 9:20 nedostali snídani, bohužel zavírá již v 9:30. Poslední den byly připravené balíčky. V Římě nebo v Mastichari jsme dostali v 6 ráno čaj, kávu a drobné občerstvení, zde nám dali studené toasty a jablko. Škoda, taková drobnost kazí pověst hotelu. Pokud máte rádi klid preferujte pokoj dál od snack baru, řecký večer -klasika, 2x barbecue venku. k moři 5-6minut svižnou chůzí, autopůjčovny dobré, zájezd si vemte od místní cestovky. Do Bodrumu se připravte na 3h v pasových kontrolách a nenechte se vozit autobusem po okružním výletě, Nestihnete krásné mauzoleum, projít tržnici a pokochat se obchůdky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojenost, čisto, úklid pravidelně, vůbec nám nevadil personál povětšinou složený z úprchlíků

Strava
první 3 dny to jde, ale pak vám přijde vše stejné, problém 3hvězd.hotelů. Naštěstí jsme neměli all-inclusive (večer jsme si kafe stejně tajně brali :-) )a po okolí se dalo v tavernách vybrat něco z místní nabídky i ryb. Dobře se dá najíst v Kosu nebo Kefalosu.

Služby hotelu
ocenili jsme posilovnu, minigolf, tenis. Kulečník byl furt plný

Pláž
čistá, bohužel povětšinou placená, doporučuji chodit po siestě a smlouvat. My byli 3 a dalo se po 15h i za 5-7 EUR celkem jinak 8 eur lehátko. Na vítr si člověk zvykne. Podle mě lepší volba sever a teplé moře, než klidné, ale studené kolem Kardameny či Kefalosu , písek ve vlasech.

Karel M., 01.12.2018, Datum pobytu: 7.9. - 16.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Pyli Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7 Byla to fajn dovolená.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byla to fajn dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pohodlné

Strava
jednotvárná

Služby hotelu
ok

Pláž
Jezdili jsme na pláže 15 i více km západně od hotelu, kde nás nikdo nerušil. Poslední den jsme zašli na pláž 2km na východ od hotelu a tam jsme bohužel viděli šukat skupinu homosexuálů a pakistance v maskáčích po tají natáčel nudisty..

Anonym, 01.12.2018, Datum pobytu: 29.9. - 9.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roselands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)