Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,8 Ostrov je malebný, malý, všechno jednoduché a blízko. Rozloha ostrova 42km délka. žádný provoz. Obyvatelé ostrova vstřícní, vše postaveno...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ostrov je malebný, malý, všechno jednoduché a blízko. Rozloha ostrova 42km délka. žádný provoz. Obyvatelé ostrova vstřícní, vše postaveno na turismu, nic není problém - vždy se domluví k Vaší spokojenosti. Řecké jídlo vynikající.

Neskutečné křišťálové moře a panoramata přímo z pláže. Nádherné pláže bez lidí - vybere si každý.

Pokud zájezd berete od CK - nemají delegáta a vše si musíte zjistit, zařídit sami, v angličtině. Ani transfer na letiště v den odjezdu nedorazil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy rodinného typu. Úklid každodenní. Dostačující, není co vytknout. člověk nejede na dovolenou trávit v hotelovém pokoji.

Strava
6 jídel k výběru. Po 21hodině už jídlo nedoplňují, večeře končí v 22hodin. Vybere si každý pokud je hlad. Zelenina chybí.

Služby hotelu
nevyužili jsme; v centru Marimari lepší ceny a lepší domluva, větší výběr a lepší ceny ve všem ( auto,výlety, slevy pro děti o polovinu)

Pláž
Poloha hotelu otřesná. 1km od pláže, od marketů, taveren. Všude daleko - viz foto z hotelu na pláž.

Anonym, 27.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roseland's

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 8,8 Řecko mě asi nikdy nezklame????????

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Řecko mě asi nikdy nezklame???????? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v nové části resortu, útulný se vstupem do bazénu přes malou terasu

Strava
Jídlo vynikající, čerstvé a v dostanem mnozstvi

Služby hotelu
Personál tradičně milý a ochotny

Pláž
.

Pavel S., 27.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Akti Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,6 Dovolená byla příjemná, děti si ji užily naplno. Resort je menší než Labranda na Korfu, což nás vlastně potěšilo, protože bylo i méně...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla příjemná, děti si ji užily naplno. Resort je menší než Labranda na Korfu, což nás vlastně potěšilo, protože bylo i méně lidí, menší fronty. Krásný zelený areál plný kvetoucích keřů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly zcela dostačující, nepřipláceli jsme si žádný lepší pokoj (v nabídce byly i rodinný, nebo s výhledem na moře atd.) Měli jsme byt v přízemí, dvě místnosti, v jedné (vstupní) spaly děti, v druhé my. K tomu koupelna a terasa, přes kterou se dalo i odejít, když děti ve svém pokoji spaly. Ubytování je na první pohled krásné, při bližším pohledu je to už horší, ale tak je to asi všude. Bazény byly skvělé, spousta herních prvků, proto jsme tento resort volili. Děti se opravdu vyřádily. I tady při bližším pohledu člověk objevil řadu nedostatků - loupající se nátěr, zrezlé zábradlí apod., ale dalo se nad to povznést. Zaměstnanci se snažili areál uklízet a udržovat, asi jak nejlépe to během večera šlo.

Strava
Strava v hotelu byla dobrá, dostačující výběr všeho možného - čerstvá zelenina, saláty, omáčky s masem, těstoviny, luštěniny, ryby, samozřejmě ovoce a zmrzlina. A když si člověk nevybral, byla taková jistota pizza. Nápoje vám donesou ke stolu. Vzhledem k epidemiologickým opatřením jsme do jídelny museli chodit s rouškou, vydezinfikovat si ruce a vzít si k samoobslužným stolům s jídlem jednorázové rukavice. Dělali to všichni a nic hrozného to nebylo.

V rámci all inclusive jsme měli nápoje u bazénu zdarma celý den, alko i nealko. Balenou vodu nám nosily uklízečky na pokoj každý den.

Služby hotelu
Animační program byl zajímavý pro děti i dospělé. Každý večer minidisko, pak různá představení, taneční či hudební, nebo hry jako bingo nebo hudební kvíz. Přes den byly také nějaké aktivity, ale ty jsme nevyužívali. Byli jsme skoro pořád v bazénech.

Pláž
Hotel je hned na pobřeží. Do vody vedou schody, protože pobřeží je převážně skalnaté. Ve vodě jsou ježci. Po pár metrech je ve vodě písek, takže když překonáte vstup, pak už je to super. Na ostrově hodně fouká, takže často byly obří vlny. Dá se podél vody dojít na pláž s hrubším pískem, je to kousek, asi 300 m. Byli jsme tam nakonec jen jednou, na vyhrátí a stavění nám stačila pidipláž u schodů do vody (přikládám foto).

Dana S., 27.07.2021, Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: LABRANDA Marine Aquapark Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 6,2 Je velká škoda, že v dnešní době se mísí po příletu čekat na pokoj a to úžasných 5 hodin. Ještě by to člověk pochopil při plném hotelů,...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Je velká škoda, že v dnešní době se mísí po příletu čekat na pokoj a to úžasných 5 hodin. Ještě by to člověk pochopil při plném hotelů, ale ten zdaleka plný nebyl... Zobrazit celou recenzi

Martina Zsagarová, 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Euro Village Achilleas

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená velmi dobrá, výborné vyžití pro děti ( bazény, tobogány), ale koupání v moři nic moc. Přístup do moře kamenitý a stále fouká...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená velmi dobrá, výborné vyžití pro děti ( bazény, tobogány), ale koupání v moři nic moc. Přístup do moře kamenitý a stále fouká vítr a tvoří se vlny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl zhruba podle našich představ, vcelku pěkný, každý den uklizený.

Strava
Strava dobrá, nelze nic vytknout.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré.

Pláž
Hotel se nachází v blízkosti pláže, ale pláž je poměrně úzká a vstup do moře kamenitý.

Jiří Roubíček, 26.07.2021, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: LABRANDA Marine Aquapark Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Krásná dovolená na pěkném místě s dobrým jídlem a pitím, příjemným personálem, perfektním mořem a předem prohraným bojem o lehátka u...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená na pěkném místě s dobrým jídlem a pitím, příjemným personálem, perfektním mořem a předem prohraným bojem o lehátka u bazénu. Celkově určitě jeden z nejlepších hotelů, co jsem navštívil, v našem termínu dobrý poměr cena-vkvalita, neměl bych problém se kdykoliv vrátit :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je poměrně rozlehlý, ale všechny důležité části (recepce, restaurace, všechny bary, oba bazény) jsou hned u sebe, takže na jednu stranu výhoda pro někoho, kdo má pokoj poblíž, na druhou stranu docela opruz pro někoho, koho ubytují až úplně nakonec.

My jsme dostali pokoj hned u spodního bazénu, takže jsme měli vše na dosah ruky a z terasy u pokoje jsme si chodili zaplavat do bazénu nebo do baru pro drink. Pokoj jako takový už má sice to nejlepší za sebou, ale vše bylo funkční a čisté, takže vesměs spokojenost. Největší nedostatek byl, že terasa před pokojem neměla střechu, takže během dopoledne byla díky ostrému slunci naprosto nevyužitelná. Po poledni už naštěstí poskytoval stín samotný domek a na terase už bylo příjemně. Zároveň se určitě v případě našeho pokoje nedalo hovořit o nějakém soukromí - přímo před terasou neustále někdo pochoduje a načumuje :) Ale co, aspoň jsme to měli všude fakt kousek. Klimatizace funkční, ale jak ji nastavit tak, aby nevytvářela mrazák / netopila, jsme nevychytali do posledního dne.

Strava
All inclusive skvělé, rozhodně jedno z nejlepších, jaké jsem zažil (v Řecku zatím určitě nejlepší) - každý den u oběda i večeře na výběr ze spousty jídel (vždy něco z hovězího, vepřového, kuřecího, ryb, často taky telecí, jehněčí, krůtí, občas krevety, mušle, vždy dost zeleniny, příloh, ovoce, dezertů, zmrzliny, místních specialit) - hladem nemohl být nikdo, většina jídel byla i velmi chutná. Večeře má každý den nějaké téma, které ozvláštňuje nabídku (Itálie, Asie, Řecko, Kos, rybí specialisty atd.).

Snídaně skvělé - vždy vajíčka na mnoho způsobů, párky, fazole, opečené toasty, bagety, croissanty, šunky, sýry, ovoce, zelenina, několik jogurtů s množstvím přísad, palačinky, no prostě báseň).

K pití u jídla vždy možnost načepovat si postmixovou pepsi, 7up, citronovou nebo pomerančovou limonádu (když člověk přišel včas, zbyl na něj i led a plátky citronu), víno, pivo, u snídaně káva z kávovaru (myslím, že uměl i něco jako cappuccino).

Pozitivně vnímám to, že i při covidových opatřeních zachoval hotel možnost nabrat si sám, byť samozřejmě vždy v rukavicích a s náhubkem.

Drinky v průběhu dne i večer super - v barech u bazénů i na pláži možná jakákoliv kombinace tvrdého s nealkem (rum-cola, gin-tonic vodka-džus apod.) + výběr z několika sofistikovanějších koktejlů (v barech u bazénů výběr stejný, na pláži trochu jiný). Navíc je večer v provozu bar na střeše, tam si v rámci AI dáte maximálně tak nedobré víno nebo pivo, drinky se tam platí zvlášť, ale musím říct, že ceny nejsou přemrštěné a rozhodně se vyplatí si tam min. jednou zajít a drink si zaplatit - výhled na západ slunce ze střechy je naprosto fenomenální.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou vyhovující, na úrovni. Recepční vždy příjemní a nápomocní, veškerý personál usměvavý, striktně dodržují nošení respirátorů či roušek, a to i venku (respekt, v tom vedru!), po hostech vyžadují (vždy slušně) jejich nošení ve vnitřních prostorách, měření teploty před vstupem do restaurace a používání jednorázových rukavic při nandávání jídla.

Hotel disponuje dvěma bazény (oba pěkné, čisté a teplé), rozhodně ale nepočítejte s tím, že se vám podaří tam ukořistit lehátko - všechna lehátka s potenciálním stínem jsou rozebraná dávno před snídaní. Ačkoliv pravidla hotelu jednoznačně zakazují obsazování lehátek, která aktuálně nepoužíváte, v osm hodin ráno nenajdete jediné lehátko, kde by nebyl pohozený ručník, zatímco kolonizátoři si nacpávají pupky nebo dokonce ještě chrápou - tohle bylo snad horší než Češi v Chorvatsku. Takže lehátko u bazénu jsme za celou dobu ulovili asi třikrát, a to vždy pozdě odpoledne, když se Němci a Francouzi odkulili hulákat někam jinam.

Ručníky k bazénu a na pláž jsou zdarma, vydávají se u amfiteátru (ale pozor, jen v určených časech) - není to na žádnou kartičku, prostě jen nahlásíte číslo pokoje a vezmete si, kolik ručníků potřebujete a kdykoliv je pak vyměníte za čisté.

Jinak je v hotelu údajně posilovna (nikde jsme ji neviděli a prý je mimo provoz), amfiteátr pro dětskou show a podium u hlavního bazénového baru, kde se každý večer koná program (řecký večer s ukázkou tanců - dalo se přežít, bingo, kvízy, karaoke, koncert vokálního tria - nedalo se přežít).

Hotel organizuje (nebo spíše zprostředkovává) autobusovou dopravu do Kosu, ovšem rezervace je možná pouze v rozmezí 45 minut denně a ne vždy je možné si autobus na konkrétní den zamluvit, takže my jsme se prostě termínově nepotkali a nikam nejeli :)

Pokud budete mít možnost, vypravte se na výlet na ostrov Nisyros s návštěvou kráteru sopky - úžasný zážitek.

Pláž
Pláž je vzdálená cca 5 minut pěšky (od recepce, tj. klidně i dvakrát tolik od některých pokojů) z mírného kopce. Není velká, ale kapacitně dostačuje. Volná lehátka jsme našli vždy, v jakoukoliv denní dobu, jsou zdarma. Moře je čisté, teplé, vlny akorát. V podstatě není co vytknout, pláž má ode mě jedničku. Jediná škoda je, že plážový bar není přímo na pláži, ale na kopečku nad pláží, nicméně to už je opravdu jen detail, zejména když zvážím, že je součástí All Inclusive, což je v Řecku spíš výjimka.

Jan P., 26.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kouros Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Vhodné pro rodiny s dětmi, výborné jídlo, čistá pláž pozvolný vstup do moře, vlny, větrno.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vhodné pro rodiny s dětmi, výborné jídlo, čistá pláž pozvolný vstup do moře, vlny, větrno. Zobrazit celou recenzi

Jana V., 26.07.2021, Datum pobytu: 13.7. - 21.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Gaia Royal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Příjemná dovolená s menšími nedostatky.Hotel má 5* odpovídá maximálně 4*.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená s menšími nedostatky.Hotel má 5* odpovídá maximálně 4*. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů je zánovní,koupelny o těch už se to říci nedá,jejich renovace by byla na místě,u 5* hotelu by takto koupelna rozhodně vypadat neměla,veškerá zákoutí zrezivělá a zčernalá od vody,především vana a rohy podlahy pod umyvadlem.

Strava
Fantastická,nebylo žádné jídlo,které by nebylo dobré.Strava pestrá,výběr velký,vše velmi chutné.Bohužel tím,že se jedlo na venkovních terasách ,míst k sezení bylo nedostatek.Hotel který má kapacitu asi 650 lidí,neusadí všechny ke stolům s poloviční kapacitou.

Služby hotelu
Každodenní úklid pokojů,výměna osušek na pláž bez záloh,služby delegáta na jedničku,obsluha na barech a jídelně rychlá,ochotná,areál čistý,zahrady udržované,bazény každý den čištěné.Vzhledem k tomu,že si zaplatíte pokoj s vlastním bazénem,který je pro 8 pokojů a CK uvádí jen pro dospělé,tak to není pravda,protože každý druhý pokoj byl s dětmi,tato informace je mylná pokoje jen pro dospělé zde nejsou.

Pláž
Pláž byla asi nejhorší ,nedostatek lehátek,nebyla ani třetina kapacity hotelu,špatný vstup do vody,bez bot to nešlo,všude kameny,pro děti a starší lidi určitě ne,moře chladnější,bar na pláži není,musíte se vracet zpět do areálu hotelu.

Olga M., 26.07.2021, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Akti Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkova spokojenost. Vse bylo dle ocekavani

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkova spokojenost. Vse bylo dle ocekavani Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani jednoduche a ciste, pouze v odpolednich hodinach problem s vodou. Netekla cca 30 min. Uklid dle nasich potreb.

Strava
Maximalni spokojenost. Kazdy den zmena a velky vyber.

Služby hotelu
Perfektni

Pláž
Primo u hotelu

Jitka T., 26.07.2021, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Maya Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)