Recenze hotelů
Kos - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7.2 Dovolená byla skvělá. Hotelový personál komplet Poláci, tak že super :-)

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá. Hotelový personál komplet Poláci, tak že super :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, pěkné, ale na 3*** hotel celkem slabota.

Strava
Jídlo naprosto vynikající.

Služby hotelu
Mimo bar který zavíral ve 23:00 služby žádné což nás docela mrzelo...

Pláž
Pláž asi 200 metrů od hotelu pěkná, písčitá. Na pláži hned u vstupu bar.

Matyáš L., 28.03.2022, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Estia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 Velmi pěkné prostředí,personál je ochotný,celkově to byla velmi krásná dovolená.Jen u LMX si vše musíte zařídit a jelikož byl konec...

  • 7.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkné prostředí,personál je ochotný,celkově to byla velmi krásná dovolená.Jen u LMX si vše musíte zařídit a jelikož byl konec sezóny,tak jsem delegáta ani neviděla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné,útulné,úklid byl každý den.

Strava
Většinou bylo stále dokola to stejné, ale vždy se dalo něco vybrat.Bohatá zelenina.Myslím,ze to bylo tím, že byl konec sezóny.

Služby hotelu
Výborné, vždy se snažili vyjít vstříc,animační programy byly bohaté, cvičí i jógu..dobře starají o své hosty

Pláž
Pláž je pěkná, upravená, některá jsou již po sezóně trošku poničená.Moře je krásné,čisté,naprostá paráda.Vstup do moře je pozvolný.Na této straně nejsou tak velké vlny,takže je to ideální i pro děti a neplavce.

Petra D. S., 31.10.2021, Datum pobytu: 19.10. - 26.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Atlantis

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9.4 Za nás skvělá dovolená za rozumné peníze. Ke konci října už nebylo počasí na každodenní celodenní válečku (alespoň pro nás, u bazénu se...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za nás skvělá dovolená za rozumné peníze. Ke konci října už nebylo počasí na každodenní celodenní válečku (alespoň pro nás, u bazénu se vždycky někdo našel). My jsme to měli jako výletní poznávací dovolenou, kolem hotelu je spousta půjčoven, skútry, 4kolky, bugginy, auta, kola. v blízkosti hotelu i taverny, krámky, vše potřebné. do centra hlavního města je to cca 20-30 min chůze, šli jsme několikrát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je pěkný, čistý, úklid a výměna ručníků každý den, někdy i postavičky z ručníků. některé vybavení v pokoji (skříňka s lednicí, vana) už bylo starší, ale pořád funkční a udržované.

Strava
Strava skvělá, nechápu některé předchozí recenze, kde někdo píše že se opakuje. podle mě byl bohatý a rozmanitý výběr. ano, snídaně byly téměř stejné, ale za to bohaté že kdybychom chtěli, máme každý den něco jiného. na obědě jsme byli 2x, jinak jsme spíš výletovali tak jsme si dali venku ale večeře byly super, každý den je jinak tematický (italská, řecká, čínská, mexická) a každý den si podle mě každý něco najde. byly i ryby a mořské plody. Drinky all inclusive klasika, nealko, víno, pivo, ouzo, gin, vodka....a koktejly ale ty jsem nezkoušela.

Služby hotelu
Dostali jsme k ubytování poukaz na půjčení kol na jeden den, spokojenost. Jinak nevím moc co hodnotit, neměli jsme potřebu využívat speciální služby... vím že byla k dispozici masérka a přes recepci se dalo zajistit půjčení auta, výlety, posilovna, půjčení plážových ručníku, ale nevyužili jsme.

Personál vždy milý a usměvavý.

Pláž
nejbližší pláž k hotelu asi 7 min pohodové chůze, byla čistá, písek s kamínky, možnost pronájmu lehátek, ale kousek dál jsou i bary kde si dáte drink a k němu pak jsou lehátka zdarma. moře všude krásně čisté.

Zuzana F., 25.10.2021, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Odpočinková dovolená, kde se člověk nemusí vůbec o nic starat.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Odpočinková dovolená, kde se člověk nemusí vůbec o nic starat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nám se moc zamlouvalo, že to není ubytování ve velkém hotelu, pokoje jsou v takových menších domcích (max jedno patro) rozesetých do rozlehlých zahrad po celém resortu. Čisté pokoje, místo dvoulůžek dávají třílůžka, všechny pokoje mají balkony se sušákem, lednici ... Moc milá paní na úklid chodila každý den.

Strava
To byla pecka, stejně jako přede dvěma lety, ani Covid s tím nic neprovedl. Obrovský výběr všeho možného, výborné jídlo. Příjemně dlouhá časová okna na snídani, oběd, večeři plus pozdní druhá večeře až do půlnoci, během dne po resortu otevřené snack bary. Sami v jakékoliv míře se obsluhujeme zmrzlinou.

Pití je všude a furt, lidi si sami čepují vodu, limonády, piva, vína. Na barech (je jich několik) dávají alkohol, míchají drinky. Pro kavárenské povaleče: káva je taky k dispozici (z automatu), na barech udělají capuccino, latté atd. Na dvou barech mají i dobré stroje na dobrou čerstvě namletou kávu.

Do velké jídelny se v Covidu při vybírání jídla nosí něco na puse (stačí rouška) a na ruce rukavice (jsou k dispozici).

Služby hotelu
Je tam fitness, ping-pong, tenis, beach volejbal, každý den makají animátoři (od soutěže v šipkách, přes různá cvičení u/v bazenu, vodní pólo až po večerní programy pro děti i dospělé každý den) atd. Člověk tam může být akční, vyhledávat zábavu a taky se k nějakému bazénu a baru zašít a hovět si, jak potřebuje.

Hlavně je tam vše už zdarma - osušky, lehátka na pláži se slunečníky, člověk v resortu nepotřebuje už ani euro navíc, to je velká pohoda.

Resort je krásný, plný zeleně, trávy, keřů, květů a palem a různých bazénů.

Pláž
Pláž je normální, čistá, hrubší písek, vstup do vody přes pytle naplněné pískem (tam, kde jsou velké kameny). Nepříjemnost oproti dovolené přede dvěmi lety - takový nešvar - lidi si zabírali lehátka osuškami, tím pádem lehátek nebylo dost, spousta jich byla bez lidí, ale s osuškami. To byla asi jediná nepříjemnost jinak dokonalé dovolené. Letos nám hodně foukalo.

Okolí hotelu, ostrov: Podnikli jsme na dva výlety:

1) za krásnými plážemi (Magic Beach a všechny kolem - písečný vstup) a do Asklepionu (archeologické naleziště - doporučujeme) a

2) jeden den odpol/večer do nedalekého města Kardamena - tam hotelovým busem (zdarma) a zpět pěšky podél pláže (cca 3 km) k našemu resortu.

Táňa M., 20.10.2021, Datum pobytu: 25.9. - 6.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Akti Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 5.2 OK. Spokojenost.

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
OK. Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
Chyběly příbory, hrnky a skleničky. Občas i pečivo pri snídani.

Služby hotelu
OK. Hotel hezký.

Pláž
Kamenitá. Nic moc.

Anonym, 13.10.2021, Datum pobytu: 30.9. - 9.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Euro Village Achilleas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.8 Dovolená byla podle mých představ. Byla jsem spokojena s jednou výjimkou. Naprostá nespokojenost s prací delegáta pana Dina, který nám...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla podle mých představ. Byla jsem spokojena

s jednou výjimkou. Naprostá nespokojenost s prací delegáta pana Dina, který nám vůbec nesdělil hodinu odjezdu z hotelu(ani písemně, ani ústně) a kdybychom mu sami nenapsali v 9 večer před odletem, nevěděli bychom nic!!! To se týkalo i dalších kteří odletali před námi. Zobrazit celou recenzi

Alena V., 13.10.2021, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sacallis Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.8 Celkový dojem pozitivní užili jsme si to.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem pozitivní užili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pár věcí ve vybavení pokoje by se dalo vylepšit

Strava
výborná jen snídaně by mohla být pestřejší

Služby hotelu
v pořádku

Pláž
úzká pláž , kameny u břehu,což by mohlo být při větších vlnách nebezpečné.

Eva Mullerová, 12.10.2021, Datum pobytu: 30.9. - 9.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Euro Village Achilleas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 Hotel byl velmi hezký, personál opravdu ochotný. Pláž je asi 5 minut chůze od hotelu. Jedinou výhradu mám k práci delegátky. Delegátka...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl velmi hezký, personál opravdu ochotný. Pláž je asi 5 minut chůze od hotelu. Jedinou výhradu mám k práci delegátky. Delegátka nám pouze nabízela placená zájezdy, ale nepomohla nám ani se zařizováním covid testů ani nám nepřipravila boarding passy na zpáteční cestu, přestože mě o tom ujistila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré, úklid každý den.

Strava
Chutná, dostatek ovoce a zelenina, velmi příjemný personál.

Pláž
Krásná, čistá pláž za poplatek 7/EUR na den pro dva.

Zuzana L., 11.10.2021, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Gaia Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9.2 Celkový dojem z dovolené byl výborný.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl výborný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v přízemí což nám velice vyhovovalo, zařízení starší, pokoj by potřeboval rekonstrukci.Na přespání nám to stačilo, matrace super, denní úklid a výměna ručníků, prostě všude čisto.

Strava
Strava pestrá, stále doplňovali, opět musím poukázat na bezvadnou čistotu. Různě upravená masa, saláty ovoce - melouny, banány, jablka, broskve... mnoho zeleniny. V jídelně měření teploty, roušky a rukavice, ale to nás nějak neobtěžovalo. Obědy a večeře byly podávaný i venku u bazénu, gril, kebab, saláty ovoce, různě upravená masa a podobně. Od 10 do 17 hod. zde také svačiny, bagety, párky, pizza, dortík, zmrzlina, ovoce, pití, víno, pivo...

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu dostávají ode mne 10 hvězdiček za vstřícnost, ochotu a úsměv.

Pláž
Krásná, čistá. Písek, u vstupu do moře oblázky, dá se i v pohodě bez bot. Moře průzračné, čisté, krásné, dlouhé procházky po pláži. Placená lehátka 3eura 1.Placeny pláž bar-výborná káva.

Daniela H., 10.10.2021, Datum pobytu: 25.9. - 4.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Atlantis

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9 Zářijová dovolená v této oblasti je pro nás Evropany nejvhodnější, teploty jsou pro místní lidi možná nižší, ale nám 28 a více stupňů...

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zářijová dovolená v této oblasti je pro nás Evropany nejvhodnější, teploty jsou pro místní lidi možná nižší, ale nám 28 a více stupňů zcela vyhovuje, teplota vody v moři stále příjemná a hlavní je nádherný vzduch a slunce celý den. Takže pro mě příjemné prodloužení léta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný, čistý, pokoj také, každé ráno okolo sedmé jsme pozorovali jezdce na koních, přecházeli přes "louku" okolo hotelu. Někdy 5 jezdců, jindy i 8 jezdců. Posezení na balkoně při vycházejícím sluníčku, nádhera, žádné honičky kvůli rychlé snídani, vše v poklidu. Každý den jsme okolo 9.hodiny vyrazili k moři, vraceli jsme se kolem 12.30 na oběd a v pokoji již uklizeno, vyměněné ručníky i další ložní prádlo. Snad jen ovládání sprchového panelu trochu zlobilo.

Strava
Kuchaři i ostatní personál se činili, jídlo skvělé, velký výběr, jak pro masožrouty, tak i pro vegany, natož ty sladké tečky po obědě nebo po večeři. Stále dostatek ovoce - hlavně těch jižních druhů - melouny, hrozny, pomeranče, kiwi, banány i výborné fíky byly k mlsání. V jídelně krásné aranžmá cukrovinek i ovoce. Nápojové automaty na kávu, čaj, limo, pivo, víno, no skoro na vše bez problému. Personál vždy ochotný, domluvili jsme se i bez znalosti angličtiny, něco rusky, německy a pivo i česky. Při vstupu do jídelny veškeré možné prostředky k ochraně před covidem - desinfekce, roušky, jednorázové rukavice - a všichni bez reptání pokyny dodržovali, takže OK, tak to má být.

Služby hotelu
Při příjezdu nám hned na recepci dali "leták" ohledně služeb, zároveň tam byla i slevenka na využití hotelových masáží, zdarma posilovna, herny, atd. Jednu chybu jsme objevili hned - a to Wifi nebyla zdarma. Taky upozornění, že blízké Turecko má někdy "silnější" signál a tím se nám prodraží naše "data". Takže jsme internet raději nepoužívali. Výhodné bylo, že hotel poskytoval 2x denně - dopoledne a večer - možnost zdarma cestu minibusem do blízkého města Kardameny na nákupy nebo jen na "toulačku" po krámkách nebo po přístavu, apod. A samozřejmě i po 2,5 hodinách nás zase odvezli zpět do hotelu.

Pláž
K pláži to byl od hotelu kousek, těsně před pláží se přecházela místní silnička, pak dolů na pláž byl chodníček z dřevěných prkének, pláž písčitá, slunečníky pevně ukotvené, takové ty "rákosové" stříšky, lehátek dostatek, každé ráno pláž "umetená" - strojově, uklizená, sprcha u pláže fungovala. Snad jen vstup do vody byl kamenitý, muselo se dávat pozor, kam člověk šlápne, určitě bylo výhodné, kdo měl boty do vody. Dva dny byly i hezké vlny, dalo se v nich krásně houpat i plavat. Možná by bylo vhodné ohraničit vhodný prostor pro koupání nějakými bójkami, přece jen nemáme takový odhad, jak daleko se můžeme odvážit.

Anna F., 07.10.2021, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sovereign Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)