Recenze hotelů
Korfu - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Super dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velká spokojenost

Strava
Jídlo vynikající.

Služby hotelu
Celkový dojem velmi dobrý.

Pláž
Pláž čistá s pozvolným vstupem do moře.

Anonym, 15.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 19.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 Pobyt bol nad moje očakávanie. Perfektný relax v kľudnom prostredí.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt bol nad moje očakávanie. Perfektný relax v kľudnom prostredí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba superior bola naozaj superior

Strava
Výborná

Služby hotelu
Veľmi dobré

Pláž
Pláž piesočná krásna, prostredie rozprávkové.

Rudolf M., 15.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Athena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,6 Dovolená předčila naše očekávání.

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená předčila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, ale měli jsme pokoj nad kuchyni odkud vede odvetravaci šachta, která v 6.00 začne hucet a vibrovat a to až do půlnoci. Ráno to budilo A bylo to nepříjemné, proto jsme na pokoji byli co nejméně.

Strava
Strava vynikajici

Služby hotelu
Služby vyhovujici

Pláž
Pláž malinka, přeplněná hosty hotelu, ale zase lehátka a slunečníky zdarma, což je malokde.

Pavla K., 13.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Corfu Belvedere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 6,8 Celkový dojem z dovolené je dobrý, služby delegátky úžasné, ostrov i pláže nádherné.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je dobrý, služby delegátky úžasné, ostrov i pláže nádherné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj i zařízení bylo slušné, dostatečné. Sprcha naopak naprosto nedostačující. Malá vana, krátký závěs, tudíž po celé podlaze nacákáno.

Strava
Jídla byl dostatek, výběr ze dvou menu. Ale toto se často opakovalo. Téměř u každého jídla byla jako příloha rýže s "rozmraženou" zeleninou a hranolky. Rýže byla pokaždé neochucená, hranolky byly výborné, ale každý večer??? Masa, pokud bylo, byl dostatek, avšak nedochucené.

Služby hotelu
Hotel slušný, starší zařízení, ale dostatečné. Stojí na klidném místě, ihned vedle pláže. Obsluha byla milá, jak od mužů, tak žen. Snad jen moucha u doby strávené jak při snídani, tak i u večeře. Řekové neřeší čas. Přesto, že jsme nikam nespěchali, 1,5 hodiny u snídaně bylo přece jen dlouho. Bazén bylo možné využívat pouze od 9 hodin ráno do 19 hodin večer. Majitel nepovoluje vyjímky.

Pláž
Pláž byla vždy upravená. Moře čisté, okolí úžasné.

František B., 12.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Marias beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená nebyla špatná, ale celkový dobrý dojem byl rušen nepořádkem cestou na pláž a docela dlouhou cestou na pláž po úzké silnici, kde...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nebyla špatná, ale celkový dobrý dojem byl rušen nepořádkem cestou na pláž a docela dlouhou cestou na pláž po úzké silnici, kde neustále jezdila auta a nebylo se téměř kam vyhnout. Na pláž to ještě šlo, ale zpáteční cesta ve vedru do kopce ,nic moc. Jinak za velký nedostatek považujeme to, že se prakticky nikam nedá, třeba po večeři ,zajít na procházku. Není kam !!!!! Příště bychom tuto dovolenou určitě nechtěli již absolvovat a zdráháme se ji i někomu doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné, denně čisté osušky, pouze s povlékáním to vázlo. Za 12 dní našeho pobytu ani jednou nebylo měněno povlečení. Jak jsme si to porovnali, tak to bylo. Jinak se každý den uklízelo a vyměňovaly se ručníky.

Co nás však nejvíce odpuzovalo byl všudypřítomný odporný zápach kanalizace. Ten zápach se vznášel nad celým (a nejen) hotelem hlavně v době večeře, což nám hodně kazilo vychutnání si dobrého jídla.

Strava
Vynikajíc , pestrá

Služby hotelu
Nic jsme nepotřebovali, tak snad dobré.

Pláž
Pláž uklizená, lehátek dostatek. Cena za slunečník a 2 lehátka cca 10 Eur se nám zdála přemrštěná,hodně to dovolenou prodraží.

Oldřich, 12.09.2019, Datum pobytu: 29.8. - 9.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Saint George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost, hotel obklopen zelení, moře nádherně čisté a průzračné, strava vynikající, úklidové služby perfektní. Personál...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, hotel obklopen zelení, moře nádherně čisté a průzračné, strava vynikající, úklidové služby perfektní. Personál milý, ochotný, usměvavý. Klidná část, pláž přímo u hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné čisté prostředí, pokoj každý den perfektně uklizený, pokojová služba velice příjemná a usměvavá, pokoj útulný, moderně zařízený. Klidná část.

Strava
Široký výběr jídel různých druhů, které byly vynikající. Každý den čerstvé ovoce, zelenina, pečivo, místní speciality i klasické jídla, zmrzliny, zákusky. Na výběr z mnoha alko i nealko nápojů. I když jsme přišli později na jídlo vždy bylo vše doplněné a teplá jídla byly vždy teplá. Obsluha se otáčela aby bylo vše perfektní. Není co vytknout.

Služby hotelu
Všichni zaměstnanci velice příjemní, usměvaví, vstřícní, barmani v plážovém baru umí trošku česky :D profesionální masáže, na recepci nám po příjezdu bez problému vyměnili pokoj z přízemí za pokoj s výhledem na moře za příplatek. Pouze animační program by potřeboval vylepšit pouze jeden animátor po celou dobu to bohužel nezvládá kvalitně ale to je jediné co můžeme vytknout jinak vše na jedničku.

Pláž
Kamínková pláž s pozvolným vstupem do moře, kde poté ve vodě navazuje písek, nádherné průzračné moře ve kterém jsou vidět i plovoucí ryby. Plážové lehátka na vyžádání, obsluha bez problému.

Blanka W., 12.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Elea Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Pobyt se nam velmi libil, koncem srpna bylo prijemne pocasi, voda cista, plaz velka a take cista, kazdy si mohl najit co mu vyhovovalo....

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt se nam velmi libil, koncem srpna bylo prijemne pocasi, voda cista, plaz velka a take cista, kazdy si mohl najit co mu vyhovovalo. Ubytovani odpovidalo popisu a bylo zcela vyhovujici. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmanovy dum je docela maly, coz je fajn. Zahrada kolem hezka a udrzovana. Uklid se konal jednou zhruba v polovine pobytu, koste i mop jsou ale k dispozici. Kuchynka je vybavena opravdu skromne, ale na jednoduche vareni a stolovani to stacilo. Tepla voda obcas dojde, ale v tom teple to zas tak moc nevadi a deje se to az k veceru. K dispozici jsou i teplejsi deky pro zimomrive. Detska postylka byla klasicka cestovni, vcetne prosteradla, decky a polstarku. Z balkonu byl krasny vyhled na more, ostatne jako ze vsech ostatnich.

Strava
Pobyt byl bez stravy, pripravovali jsme si jednoducha jidla a navstevovali restaurace. V blizkem okoli je jich nekolik a jedno bistro. Nejvice nam chutnalo v Delfini, ale ani jinde to nebylo spatne. Co se tyce vareni, muze byt uskalim nakup masa nebo ryb, cerstve se primo v letovisku bohuzel koupit nedaji, velice omezenou nabidku mrzeneho ma pouze nejblizsi obchod.

Služby hotelu
Uklid byl ok, s drobnymi nedostatky, ktere ale byly zanedbatelne. Pana nebo pani domaci bylo mozne potkat temer denne pri peci o zahradu, jednou jsme dostali i vyborna domaci rajcata. K zapujceni jsou lehatka, destniky a nejake hracky pro deti na plaz.

Pláž
Plaz je opravdu kousicek, jen pres cestu. Je piscita a uklizena. Je na ni dostatek slunecniku a lehatek k zapujceni i volneho prostoru pro vlastni, ani v plne sezone jsme nemeli dojem precpane plaze. Vstup do vody je pozvolny, bezproblemovy i pro dvoulete dite. Voda cista, krasna, vetsinou velmi klidna, pouze bez muslicek a rybicek jen malo, pro milovniky snorchlovani asi nic moc, ale verim, ze se v okoli najdou vhodne lokality. Na plazi take pujcuji slapadla, padleboardy, kajaky a podobne.

Klára, 12.09.2019, Datum pobytu: 22.8. - 2.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Apartmány Romeo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Úžasná odpočinková dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná odpočinková dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vzdušný, velký, čistý, žádné přistýlky ale postel pro každého.

Strava
Výborná!

Služby hotelu
Vše v pořádku, hezky animatorsky program. Personál moc milý.

Pláž
Jediné minus dovolene. Opravdu hodně melko, ale hodně :D Díky tomu i zakalenejsi voda. Řasy u kraje.

Anonym, 12.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Mayor Capo di Corfu (ex Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hezký hotel s all inclusive pro rodiny s dětmi přímo u pláže s možností se projít nebo projet do blížké vesnice, která navazuje na hotel....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel s all inclusive pro rodiny s dětmi přímo u pláže s možností se projít nebo projet do blížké vesnice, která navazuje na hotel. Vedle hotelu u pláže je supermarket a zastávka autobusu. Mezinárodní klientela: Češi, Poláci, Britové, Rusové, Francouzi, Italové, Němci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj s klimatizací a balkonem, varnou konvicí, ledničkou, fénem a sprochovými gely. My jsme byli ubytovaní nad hlavní jídelnou, tak jsme to měli na jídlo minutu.I přesto tam nebyl hluk ani žádný zápach nebo vůně z kuchyně. Uklid denně. V budově byl výtah.

Strava
Dostatek míst k sezení, možnost sedět i na terase venku. Obrovský výběr všeho včetně tradičních řeckých jídel. Velký výběr ovoce i sušeného, zeleniny, zeleninových salatů, příloh, chalvy, oliv, různých dresinků. Každý den nějaké ryby nebo mořské plody, maso, ale i vegetariánská jídla. Byl tam pult se zmrzlinou 4 druhy a velký výběr dezertů. Jediná slabší věc: káva z automatu. Odpoledne snack v podobě hranolků a hot dogu v bufetu přímo u pláže nebo s větší nabídkou vedle recepce. Libovolné množství nápojů z automatů po celém areálu :cola, Fanta, sifon, a 2 místní nápoje pomeranč a citron. Další možnost byly nápoje na baru i míchané, pivo. Některé alko i nealko zdarma a některé placené. Je také možnos jít na oběd do italské restaurace.

Služby hotelu
Využili jsme zdarma výměnu ručníků na pláži každý 2. den, půjčovnu kol a na pláži půjčovnu šlapadel, ale jinak nabídka vodních atrakcí je široká včetně skákacího hradu na vodě. Obchůdek v hotelu. Hezký byl výlet vláčkem do vesnice. Taky jsme využívali bazén s tobogány., která byla na oběd volně přístupná. V hotelu měl ordinaci lékař - naštěstí jsme nepotřebovali. Masáže, které jsou v jednom pavilonu jsme nezkoušeli. Každý večer v amfiteátru diskotéka a hry pro děti, což jsme využívali.

Pláž
Lehátka na pláži obsazená ručníky již po 7 hod ranní, naštěstí jsme měli plážový stan,tak jsme to neřešili.Odpoledne občas foukalo. Pláž má moudrou vlajku. Čisté moře s rybičkami, hezký písek, upravená část pláže u hotelu bez řas a odpadků. Animátoři pořádali na pláži beach volejbal a petanque. Přístup do moře vhodný pro děti hodně pozvolný. Na pláži sprchy, převlékárna. Pro nápoje jsme si chodili do baru, který byl v areálu hotelu, ale ihned u vstupu na pláž. Prodejců minimálně jen pán s donuty a s bižuterii z mušli.

Markéta V., 12.09.2019, Datum pobytu: 20.8. - 30.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 dovolená byla nádherná

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená byla nádherná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
měli jsme pokoj s výhledem na bazén a moře. Pokoj byl sice malý, ale nám vyhovoval.

Strava
strava nebyla moc pestrá, ale vždy se dalo vybrat, jídlo moc dobré, jen ovoce a zeleniny by mohl být větší výběr

Služby hotelu
služby hotelu byly na jedničku

Pláž
pláž krásná, písečná, nepřelidněná, nechyběla ani sprcha

Petr B., 12.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Alkyon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)