Recenze hotelů
Korfu - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,6 Hotel dobrý. Přístup cestovky hrozný. Byla to naše novomanželská dovolená a cestovka nám ji zkazila změnou hotelu kterou nám oznámila až...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel dobrý. Přístup cestovky hrozný. Byla to naše novomanželská dovolená a cestovka nám ji zkazila změnou hotelu kterou nám oznámila až v noci na letišti v Řecku. Byl s námi 1,5 roční syn a cesta z letiště k jinému hotelu byla náročná a dlouhá. Jeli jsme hroznym terénem až se člověk bál kam nás dovezou... Zobrazit celou recenzi

Soňa K., 21.11.2020, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Saint George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená se nám líbila. I v takové době jako byla tuto sezonu se nedalo nic vytknout.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. I v takové době jako byla tuto sezonu se nedalo nic vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo našemu výběru, jen němečtí turisté na našem patře se chovali velice nevhodně.

Strava
Strava pestrá, personál vstřícný a striktně dodržoval hygienické předpisy. Patří jim všem dík a velká pochvala.

Služby hotelu
Služby hotelu byly bez chybičky.

Pláž
Pláž v blízkosti hotelu byla udržovaná v čistotě a nebyla nouze o lehátka se slunečníky.

Zdeňka Zíková, 31.10.2020, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Vcelku spokojenost v rámci mořžností.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vcelku spokojenost v rámci mořžností. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 05.10.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Golden Sands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Výborný přístup pana Čapky.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborný přístup pana Čapky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, avšak poněkud strohé. Cena však odpovídá tomuto standartu.

Strava
Strava pestrá, jednoduchá a chutná.

Služby hotelu
Hotel nedisponuje úschovnou zavazadel. Pokud tedy nejste ochotni zaplatit si příplatek 25eur za pokoj, převlékáte se na chodbě hotelu.

Pláž
Pozvolný přístup, čistá pláž.

Anonym, 01.10.2020, Datum pobytu: 24.9. - 28.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Athina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel se nachází v odlehlé části ostrova. Z letiště nám trvala cesta 70 min. s jednou zastávkou na výstup rekreantů u jiného hotelu....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nachází v odlehlé části ostrova. Z letiště nám trvala cesta 70 min. s jednou zastávkou na výstup rekreantů u jiného hotelu. Hotel je rozlehlý areál s několika budovami a bazény. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nás ubytovali v hlavní budově ve druhém poschodí v pokoji s výhledem do zahrady. Pokoj čistý se standardním vybavením (koupelna s proskleným sprchovým koutem, záchod, vysoušeč vlasů, v ložnici vestavěné skříně s dostatkem místa a ramínky, lednička ).

Strava
Strava byla pestrá, každý den něco jiného vždy si člověk mohl vybrat a mohl si nechat nandat kolik chtěl. Vždy spousta salátů, kompotovaného ovoce , čerstvé ovoce a sladká tečka na závěr.

Služby hotelu
V hotelu fungovalo vše jak za normálního režimu. Úklid společných prostor + výtahů každý den. Úklid pokoje probíhal pouze na objednávku v recepci, aby se minimalizoval styk personálu s klienty hotelu. My jsme každý druhý den odchytli personál před pokojem a ručníky s osuškami nám bez problémů vyměnili mezi dveřmi. Menší městečko Roda je vzdáleno od hotelu 3km kam v časech určených hotelem jezdil hotelový bus.

Pláž
Pláž je na fotkách malinká, ale ve skutečnosti je o dost větší. Občas jsme si museli přivstat, abychom si zabrali lehátka na pěkném slunném místě. Jinak lehátek dostatek jak na pláži tak u bazénů. Každý den zaměstnanec hotelu hrabal a uklízel nepořádek po některých lidech co neudělají pár kroků k odpadkovému koši.

Radek S., 30.09.2020, Datum pobytu: 16.9. - 27.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Angela Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Ubytování jsme byli v apartmánu, ne v hotelu, ale nakonec jsme byli spokojeni. Měli jsme u nej bazén a k moři to bylo blízko.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování jsme byli v apartmánu, ne v hotelu, ale nakonec jsme byli spokojeni. Měli jsme u nej bazén a k moři to bylo blízko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeny.

Strava
Strava výborná, bylo toho na výběr hodně.

Služby hotelu
Nemáme co vytknout.

Pláž
Pláž je menší, po nočních bouřkách je vyplaveno dost chaluh, ale místní uklízeči se snažili je odstranit.

Hana Vágnerová, 30.09.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Pokud srovnám naši loňskou dovolenou na Sicílii která byla opravdu na jedničku s letošním Corfu - tak tam už nikdy. Že nesmíme papíry z...

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Pokud srovnám naši loňskou dovolenou na Sicílii která byla opravdu na jedničku s letošním Corfu - tak tam už nikdy. Že nesmíme papíry z wc splachovat, ale máme je házet do odpadkového koše vedle wc, jsem se dozvěděla až v autobuse od delegátky, myslím že je to tak závažná a nechutná skutečnost že byste ji měli uvádět již při výběru dovolené nebo na ni upozornit prostě předem. Existují lidé kteří toto netuší. Uvítali bychom wifi ne jen na recepci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Koupelna: voda ze sprchy teče až do kanálku před WC mísou, znamená to že po vysprchování je všude voda, kterou nelze ničím utřít a podlaha je kluzká vodu rozšlapáváte po celém pokoji.

Při dešti nám i při zavřených dveřích na balkon do ložnice natekla kaluž vody asi 10 litrů. po chodbách při dešti voda a velmi kluzký a nebezpečný povrch, v průchodu z hotelu také velká kaluž - musíte mít buď holínky, nebo boty ze kterých voda vyteče.

Oceňuji klimatizaci! TV mimo řeckých pouze německé a jeden polský program - nepoužitelné.

Strava
Snídaně - dobrý výběr vajíčka sýry zelenina trochu přesolená šunka, různé druhy pečiva s možností opečení, musli, džemy, mléko jen kondenzované. Dobré polévky. První den na oběd zkažené vepřové maso - zapáchalo a nedalo se jíst -jako by bylo použito opakovaně. Jídla celkově nechutná. Vepřové jeden den na plátky bylo další den použito jen více rozkrájen ve směsi. Z ryb jsem zaregistrovala jen Pangase, neslaný nemastný, jednou sardinky. Žádný výběr olejů a dochucovadel na zeleninu, na celou jídelnu byla k mání jen jedna lahev oleje. čerstvá zelenina každý den. na celý sektor cca 200- 300 hostů jen 2-3 lidi na výdej jídel, to znamená neustálé fronty.

Služby hotelu
Po celý den otevřeny 3 bazénové bary s možností nápojů a svačinek. Hlad a žízeň opravdu mít nebudete.

bazén - příliš studená voda. Na celý komplex jen 3 WC.

i když jsme měli odjezd od hotelu již v 5 hodin ráno, byla nám poskytnuta malá snídaně.

Pláž
Dostupnost maličké pláže (rozhodně se na ní nevejdou hosté celého komplexu) v pořádku, kolem hotelu a kuchyně tekla stoka se špinavou nažloutlou mastnou vodou, která vtékala do moře hned vedle pláže - právě tam kde se lide koupou. Možná z ní bylo tak velké množství komárů. Raději jsme chodili na vzdálenější pláž, kde si ale smíte lehnout na lehátko za předpokladu, že nakupujete nápoje od místního businessmana. Moře jen 23 °C.

Marcela Maixnerová, 29.09.2020, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Angela Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 No příště pojedu jinam.....Ostrov Korfu je moc hezký,ale v jiném hotelu by to bylo určitě lepší.

  • 3 Ubytování
  • 4 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
No příště pojedu jinam.....Ostrov Korfu je moc hezký,ale v jiném hotelu by to bylo určitě lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
o to aby se uklidil pokoj se musí zvlášt žádat na recepci.....nás ubytovali v té poslední budově co nejdál od všeho.....nevím podle čeho to rozdělovali....každopádně ubytování nic moc.

Strava
všude fronty ...celkově jídlo normální....

Služby hotelu
no myslím, že do tohoto hotelu se znovu vracet nechci

Pláž
Pláž u tohoto hotelu je malá a je neuklizená. Za celý pobyt jsem neviděl nikoho kdo by tam uklízel.nedokážu si představit cestovat do tohoto hotelu v sezoně(červenec, srpen)......no myslím, že do tohoto hotelu se znovu vracet nechci.

Michal Šilhánek, 29.09.2020, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Angela Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Spokojený

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojený Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní

Strava
Stravuji se sám

Služby hotelu
Nebyli žádné úklizeli jsem si sami a o vše jsme si museli říkat.

Pláž
Čistá uklizena

Karel Stohr, 29.09.2020, Datum pobytu: 10.9. - 24.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Evinos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)