Recenze hotelů
Korfu - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Nádherně jsme si odpočali.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nádherně jsme si odpočali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj i vybavení pokoje kvalitní a krásné.

Strava
Jídlo bylo vynikající, strašně moc toho bylo na výběr, pochutnali jsme si na všem.

Služby hotelu
Veškerý personál v hotelu působí velmi přátelsky. Jsou slušní a ochotni. Moc dobře se nám s nimi komunikovalo.

Pláž
Pláž je asi 300m od hotelu. Prostorná a čistá. Někde Písek a někde kamínky. Výborná pozvolna přístupnost do moře.

Zuzana C., 15.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Saint George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Príjemná oddychová dovolenka. Hotel skvelý čo sa týka služieb, ubytovania, stravy. Len trochu nešťastná poloha na juhu ostrova. Odporúčam...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Príjemná oddychová dovolenka. Hotel skvelý čo sa týka služieb, ubytovania, stravy. Len trochu nešťastná poloha na juhu ostrova. Odporúčam si požičať auto aspoň na 1-2 dni a precestovať ostrov. Je skutočne krásny. Trochu iný, ako som bol u gréckych ostrovov zvyknutý... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme rodinný mezonet, aj keď sme boli iba dvaja. Ubytovanie je v malých domčekoch. Kvalita myslím že bezproblémová. Na izbe bol trezor v cene, čo nebýva zvykom. Taktiež klimatizácia, chladnička, varná kanvica (čaj, káva taktiež k dispozícii). Izbu sme mali v blízkosti cesty, čo by mohlo niekomu prekážať. Zvuková izolácia okien bola ale dostatočná

Strava
Myslím, že tu nebude nikto namietať. Dostatočný výber chutného jedla

Služby hotelu
Služby skvelé. Športové vyžitie (tenis, fitness, petang, plážový volejbal,...) a mnoho ďalších programov, ktoré realizujú dva animačné tímy. Možnosť využitia masáží (15min dostanete zdarma). V hoteli sa nachádza menší obchod, ale pri parkovisku luna rosa je aj "väčší" supermarket. Cez deň sa tu nachádza lekár. Nachádzajú sa tu bazény, niekoľko barov atď.

Pláž
Pre mňa asi najväčšie sklamanie celého hotela. Samotná pláž relatívne OK. Nachádzajú sa tu len ubytovaní hostia. Lehátka (veľmi pohodlné) a slnečníky samozrejme zadarmo. Pri vstupe do mora sú naplavené chaluhy, čo by nebol najväčší problém, ale je tu veľmi pozvoľný vstup do mora. Po pár metroch som si pripadal skôr ako na jazere. Kto si chce zaplávať, tak od brehu musí prejsť tak 100-150m, kde už je hlbšia voda. Pozvoľný vstup naopak určite ocenia rodiny s deťmi. Za mňa to bolo ale mínus. Na korfu je ale mnoho krásnych pláží, takže neoplatí sa ostať len na jednom mieste

Pavel K., 14.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Mayor Capo di Corfu (ex Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Krásný rezort úžasně zasazený do svažitého terénu s výhledem na moře i hory. Udržovaná zahrada plná zeleně obklopující jednotlivé...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný rezort úžasně zasazený do svažitého terénu s výhledem na moře i hory. Udržovaná zahrada plná zeleně obklopující jednotlivé bungalovy s případnými soukromými bazény. Dojem skutečně úchvatný. Architektonicky vyřešeno na 10, nebylo co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu sporné, neboť jsme dostali pokoj v přízemí, který sice byl otočen do zahrady, ale přímo proti parkovišti, kde najížděly autobusy s klienty celý den. Navíc vedle našeho pokoje byl dvoreček pro zaměstnance, kam si chodili zakouřit. Tedy ovzduší horší jak v Praze. Výborná delegátka nám sjednala nápravu a byli jsme nadmíru spokojeni. Delegátka bohužel popletla hodinu odjezdu autobusu na letiště, sami jsme ji museli upozornit na omyl.

Strava
Strava výborná, rozmanitá od zeleniny, masa, ryb i moučníků. Určitě si každý našel co má rád. Rovněž i o pitnou vodu bylo postaráno, včetně alkoholických nápojů a kávy. Přes den bylo možné i občerstvení u dalších barů, včetně zmrzliny.

Služby hotelu
Personál velice ochotný a hlavně milý, především v hlavní jídelně. Každý velice usměvavý, s vysvětlením co jídlo obsahuje. Horší to pak je s hodnocením hostů samotných, kteří bohužel jednak nevěděli jak se mají chovat a hlavně nevěděli co vůbec chtějí. Ale to není záležitost hotelu.

Pláž
Pláž písečná s dostačujícím počtem lehátek a slunečníků (tedy vlastně v závěru sezony), mírný přístup do moře i bez obuvi, osušky na vratnou zálohu. Bary přímo u pláže, které nabízely večeře mezinárodních kuchyní ala karte. Asi by to chtělo lepší organizaci, protože obsluha byla zmateční a nevěděla si rady s návalem zájemců. Přitom čas objednávek byl možné objednat. Moře kalné bez odpadků.

Oldřich G., 13.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 3,4 Jak již někdo napsal, po překonání prvotního šoku a odstranění následných problémů to může být i vcelku příjemná punková dovolená.

  • 1,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Jak již někdo napsal, po překonání prvotního šoku a odstranění následných problémů to může být i vcelku příjemná punková dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zde asi záleží pouze na tom, kdy zájezd zaplatíte. Čím blíž k odletu, tím dále od hotelu!

Strava
Vybere si každý, pro milovníky pomfritů, ideální destinace.

Služby hotelu
Hl. budova s recepcí, jídelnou a venku bazén, myslím. Pokud bydlíte v přilehlých bungalovech, cca 1km. od hotelu, tak tam není nic.

Pláž
Moře a pláže jsou fér, je to Řecko zkrátka..

Ivan Formánek, 13.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Summertime Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Byli jsme spokojeni.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj skromný,bez televize,ale čistý.Náš největší problém byl,že jsme byli ubytováni daleko od hotelu,kde jsme se stravovali a měli jsme slíbený odvoz,ale ten celou dobu nefungoval,tak jsme chodili několikrát denně pěšky dost daleko.To nás dost mrzelo.

Strava
Strava výborná,ale málo ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
Služby byly přijatelné.

Pláž
Na pláži jsme byli spokojeni.

Jaroslava K., 11.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Summertime Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 V podstatě nemáme co vytknout. Pokud nám to okolnosti dovolí, rádi bychom se sem zase v příštím roce vrátili.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V podstatě nemáme co vytknout. Pokud nám to okolnosti dovolí, rádi bychom se sem zase v příštím roce vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez větších připomínek.

Strava
Dostatek druhů i množství jídel.

Služby hotelu
Nemáme připomínek.

Pláž
Moc se nám líbila.

Petr Malášek, 11.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolená se mi líbila.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V kategorii ****+ bych očekávala lepší ubytování, nešly zavírat dveře do sprchy, zámek měl vylomené dveře, teplá voda z kohoutku tekla jen málo, zřejmě ucpané, sprcha rostřikovala tak, že byla voda i mimo kout, prádlo bylo ale čisté

Strava
Strava byla průměrná, vybíráme jen to, co nám chutná

Služby hotelu
Po bouřce nešla 3 dny TV, internet byl je v lobby

Pláž
Pláž byla velmi pěkná

Anonym, 10.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Na Korfu jsme byli maximálně spokojeni, Řekové jsou příjemní a ochotní. Delegátka perfektní. Příště jedeme opět.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Korfu jsme byli maximálně spokojeni, Řekové jsou příjemní a ochotní. Delegátka perfektní. Příště jedeme opět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super.

Strava
Měli jsme bez stravování, což nám vyhovovalo.

Služby hotelu
Úklid v pohodě.

Pláž
Hlavní pláž asi v pohodě, my chodili kousek dál, bohužel někteří turisté si po sobě nedovedou uklidit vajgly, někdy i nějaké plastové odpadky. Ale i tak pláže krásné.

Marie Vaňková Dražanová, 10.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Villa Rossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 5 Naši první dovolenou na Korfu jsme si určitě užili - vždy cestujeme na vlastní pěst a tentokrát jsme se rozhodli vyzkoušet služby...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Naši první dovolenou na Korfu jsme si určitě užili - vždy cestujeme na vlastní pěst a tentokrát jsme se rozhodli vyzkoušet služby cestovní kanceláře, o nic se nestarat a jen si pořádně odpočinout a užít si moře.. Cesta byla příjemná, na letišti nás přivítala usměvavá delegátka, která nás doprovodila k autobusu a popřála krásný pobyt.. Příjezd do hotelu byl rychlý, a naprosto v pořádku.. V hotelu nás uvítali s úsměvem ale protože jsme přijeli brzy, museli jsme počkat, než se uvolní pokoje.. to bylo trošku nepříjemné, protože to byly tři hodiny, kdy jsme seděli před recepcí bez jakékoliv nabídky jídla, pití a celkové starosti zda je vše v pořádku.. Samozřejmostí je nežíznit a nehladovět, ovšem ne všichni lidé mají odvahu si o něco zažádat.. Byli jsme svědky kdy opravdu lidé řekli - je mi to blbé.. Tak žíznili :-) Po celý pobyt bylo ale jinak vše v pořádku, hotel má tři hvězdičky, a myslím že tomu i veškeré služby včetně jídla odpovídají.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto v pořádku.. byli jsme ubytovaní v pokoji s bočním výhledem na moře, takže každé rána byla díky velkému balkonku opravdu úžasná.. musím říct, že bylo opravdu vše čisté a v pořádku.. každý den jsme měli uklizeno, čisté ručníky, krásně ustláno..

Strava
Strava v hotelu nás bohužel trošku zklamala.. Snídaně nám opravdu chutnaly, byly totiž téměř každý den anglického typu - vajíčka, slanina, fazole, toast a to my můžeme :-) Obědy a večeře už nás bohužel moc neoslovily - většinou bylo tuhé maso, nebo zvláštní omáčky - možná jsme čekali že se nám na talíři objeví řecké speciality - souvlaki, gyros, tzatziki, musaka.. Podpořili jsme proto místní taverny a spoustu večeří i obědů strávili tam - a opravdu to stálo zato - místní atmosféra, dobré víno a to jídlo bylo opravdu báječný - i cenově přijatelný.. takže doporučuje vystrčit paty z hotelu :-)

Služby hotelu
Služby hotelu jsme využili jen dvě - připojení k Wi-Fi, které bylo zpoplatněno, a které opravdu nestálo za nic - internet strašně pomalý, a věčně vypadával (hotel nebyl zdaleka plně obsazen, možná tak z půlky, takže rychlost internetu by nějaká měla být..) takže doporučujeme dobít data :-) a druhou službu hotelu jsme využívali velice rádi a tou byl večerní bar - nejprve ten, co je v rámci all inclusive, a v pozdějších hodinách ten, kde už barman míchal pěkné drinky a které už jsme si tedy platili sami.. myslím že večerní popíjení koktejlů a koukání na klidné moře, hvězdy, měsíc a na přílety letadel, to neodmyslitelně patří ke každé dovolené... :-)

Pláž
Místní pláž jsme vlastně vůbec nevyužili, protože je opravdu malá.. spousta lehátek a slunečníků opravdu blízko sebe a musím říct, že si vůbec nedokážeme představit jak pláže vypadá při plné kapacitě hotelu.. samozřejmě se dá najít soukromé místečko a trávit svůj čas tam, ale úplně ideální to taky není - pláž je oblázková a ten kdo letí na dovolenou letadlem, karimatku většinou nebere a slunečník taky ne.. hotel má bazén, kde je věčně plno :-) nicméně doporučujeme si v půjčovně vzít auto, třeba jen na dva, na tři dny a jet na druhou stranu ostrova, kde jsou nádherné písčité pláže s krásným výhledem na moře.. koupání i procházky opravdu stojí zato :-) a samozřejmě díky autu poznáte opravdu spoustu dalších nádherných míst :-)

Michal H., 10.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Corfu Belvedere

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Do hotelu Summertime jsem "chodil" pouze na jidlo a bazen.Hotelový komplex vypadá hezky, až na jídelnu která připomínala tak...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Do hotelu Summertime jsem "chodil" pouze na jidlo a bazen.Hotelový komplex vypadá hezky, až na jídelnu která připomínala tak možná školní jídelnu.Bazén byl hezky hluboký. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týče mého ubytování,mimo hotelový komplex,v centru bylo skvělé pouze polohou. Pokoje ,vlastně jen pokoj zažízen jednoduše,leč nábytkem,který je starší než já a má svá dobrá léta již dávno za sebou. A koupelna,dá-li se to tak nazvat,omlácená,celá zanesená vodním kamenem,kachličky vyduté a jen se dotknout tak by upadly. A pokud jsem chtel použít toaletu tak si musíte sednout a nohama stát ve sprchovém koutě

Strava
A tak All inclusive jsem využil pouze na "ochutnávku jídel" a raději jsem se stravoval v dokonalé restauraci naproti mému ubytování.

Služby hotelu
V ném ubytování nebyly žádné služby. Kromě uklidu,který fungoval skvěle.

Pláž
Pláž byla hezká,pozvolný vstup do moře,čísté moře,vynikající služby na pláži.

Roman Lakomý, 10.10.2019, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Summertime Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)