Recenze hotelů
Korfu - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Řecko je typické svou krásou a krásným azurovým mořem a přírodou. Krása, kam se jen podíváte.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Řecko je typické svou krásou a krásným azurovým mořem a přírodou. Krása, kam se jen podíváte. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na komáry výborné.

Strava
Docela to šlo, nebylo to hrozné.

Služby hotelu
Trošku nějakej problém tam byl, ale docela dobré.

Pláž
Nebyly tak daleko, takže celkem to šlo.

Anonym, 17.06.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Summertime Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 2,6 CA a CK ...... - UŽ NIKDY!!!!!!! NIKDY!!!!! NIKDY!!!!! Pozor ale, i na další nabízejí také hotel Golden Sands, ale upozorní na ubytování...

  • 1 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
CA a CK ...... - UŽ NIKDY!!!!!!! NIKDY!!!!! NIKDY!!!!!

Pozor ale, i na další nabízejí také hotel Golden Sands, ale upozorní na ubytování v tzv. ANNEX studiu. Služby jsou v rámci hotelu - pouze jídlo, bazén, jedna polofunkční sprcha a hnusné toalety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování - naprostá katastrofa. Neodpovídalo to ani ubytování na levných letních táborech v ČR. Mimo to, že na pokoji bylo neuklizeno, prach tak (3 týdny) netknutý, povlečení špinavé, ručníky smradlavé (slibují výměnu 1x za pobyt), ale opět dostanete smradlavé. Balkon jedna velká špíná, staré věci naházené v rohu. 30 let stará matrace, pavučiny všude - i ve skříni a to obrovských rozměrů. Záchodové prkénko upadlo po 1. návštěvě toalety, stejně tak kulatá klika u dvěří koupelny/toalety. Zrcadlo, umyvadlo, nechutné. Splachovat se v řecku nesmí toaletní papír, který ke všemu máte 1 pro 2 osoby na pobyt - tragédie. Koše se nevynáší za celý týden, i když slibují 1x týdně uklízečku.

Slibovaný vybavený kuchyňský kout obsahoval dvě platové věci připomínající skleničky (ukradené od baru u bazénu), špinavé - naprosto nechutně, jeden talíř opět špinavý a jinak nic. Zásuvky nebezpečně odkryté, člověk se bál, do místnosti vcházet. Situaci jsme chtěli řešit s delegátkou - to je největší tragédie, neuměla nic hned zařídit, prostě katastrofa. Zůstali jsme zde týden ubytováni, ale na pokoj jsme chodili "přespat" - na těch matracích to nešlo. Na jedné posteli se nedalo spát vůbec a tak jsme se ve dvou tísnili na jedné, na které to aspon "trochu" šlo, i když proleželá byla fest.

Strava
Strava je v rámci hotelu Golden Sands. Menší výběr, ale dá se najíst, relativně chutné saláty. Pokud už toho máte dost, v okolí je možné se najíst v různých restauracích, které nabízí dobrá jídla za přijatelné ceny.

Snack bar u bazénu fungovala skoro každý den, dalo se něco zobnout, ale žádný zázrak hodný slov all inclusive.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme bohužel jaksi nevyužili, když jsme bydleli vedle v díře. Pouze toalety na recepci - ucházející, a stravování v budově také ucházející.

Pláž
Pláž je všude možně okolo, přístup náročnější, ale je zde hezké moře. Na pláži jsme trávili nejvíce času, abychom se vraceli na "hrúza pokoj" pouze max na 7 hodin "spánku".

Snad Vám recenze pomůže a podobnou věc neobjednáte. Pokud jste tak učinili, doporučuji obětovat nějaké peníze a radši si "zlomit nohu".

Anonym, 13.02.2020, Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Golden Sands

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Annex studio Golden Sands 25 fotografií

Celkem: 9,8 Zatím naše nejlepší dovolená. Krásné romantické místo i hotel.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zatím naše nejlepší dovolená. Krásné romantické místo i hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu jsme byli ubytováni v pokoji 402 s balkónem a přímým výhledem na moře. Zjistili jsme, že všechny pokoje mají výhled na moře. Pokoj byl vybaven novým nábytkem, klimatizací, trezorem, televizí. Potěšilo wifi připojení.

Strava
Měli jsme stravu formou all inclusive - jak snídaně tak i obědy a večeře formou bufetu byly vynikající - chválíme pana kuchaře. Nejvíc nám chutnaly polévky, ryby na grilu a zeleninové saláty. Chválíme i velký výběr nápojů - výborné byly koktejly.

Služby hotelu
Hotel má výbornou polohu a krásný výhled na moře - opravdu romantické místo. Navíc má velice ochotný a milý personál - byli jsme moc spokojeni. Dále má hotel krásnou zahradu, velký bazén, wellness centrum, velkou restauraci a několik barů.

Pláž
Pláž je opravdu nádherná, přímo u hotelu - písečná s malými oblázky. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky, občerstvení a kdo chce si může pronajmout loďky nebo šlapadla nebo i skútr.

Pavel Votruba, 12.02.2020, Datum pobytu: 27.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ithea Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Čekali jsme více!

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Čekali jsme více! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První pokoj byla místnost s malým oknem u stropu. Třetí den nám pokoj vyměnili za "standardní". Vybavení pokoje i koupelny jednoduché a dosti opotřebované, ale dá se to přežít. Je to jen na přespání. V noci dost rušil hluk ostatních hostů a také štěkot psů na sousedním pozemku.

Strava
Strava na úrovni horší závodní jídelny. Čekali jsme více ovoce a zeleniny a klasickou řeckou kuchyni. Nabídka nápojů také bídná. V podstatě postmixy s umělými sladidly. Dva dny se to dá vydržet, pak už se to nedá pít. Víno a pivo žádná sláva, ale bylo to alespoň pitelné a asi to nejlepší.

Pláž
Pláže, moře i okolí celkově bylo příjemné a čisté.

Tomáš V., 27.01.2020, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Summertime Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Naše první dovolená u moře. Ostrov Korfu, Acharavi i hotel byly super. Děkujeme za nádherný zážitek.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naše první dovolená u moře. Ostrov Korfu, Acharavi i hotel byly super. Děkujeme za nádherný zážitek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do hotelu jsme přijeli pozdě večer. Na recepci nás milé přivítal recepční a zeptal se, kde chceme být ubytováni. Vybrali jsme si pokoj v prvním patře č. 106 - pokoj byl pěkný, čistý, vybavený novým nábytkem. V pokoji byla lednička, televize a klimatizace, ale ty jsme moc nevyužívali. V koupelně byly nové kachličky. Pokoj mě taky balkón že kterého byl pěkný výhled na moře.

Strava
Program all inclusive nám moc vyhovoval. Jídla a pití bylo dost, kolikrát jsme nevěděli co si vybrat. Byli jsme v Řecku, takže jsme si řekli, že zkusíme řeckou kuchyni - moc nám chutnala - hlavně ryby, maso na grilu, tzatsiky a moc dobré byly i zeleninové saláty. Na pití jsme si mohli dát nealko, džusy, víno, pivo, kávu, čaj, koktejly nebo i něco tvrdšiho.

Služby hotelu
Řekové jsou opravdu moc fajn lidi - pořád veselí, a usměvaví a snaží se vám vždycky pomoci. Chceme poděkovat všem z hotelu, hlavně Theovi a potom taky Alexandrovi, našemu delegátovi (žije trvale na korfu) od cestovky, který se o nás vzorně staral. Bezvadné taky bylo, že nás nechali na pokoji až do odjezdu na letišti. Pokud jsme nebyli zrovna na pláži nebo ve městě, tak jsme se koupali v bazénu nebo jsme se procházeli po okolí.

Pláž
Hotelová pláž byla přímo u hotelu - je na ni navezen písek, což jsme ocenili, protože jsou jinak na ostrově hlavně oblázkove pláže, jak jsme později zjistili. Pláž je upravená čistá a hotel má na ní pro ubytované zdarma plážový bar, kde jsme si mohli dát sendviče, tousty a pití. Na pláži jsou k dispozici lehátka se slunečníky a taky jsme si mohli půjčit věci do vody - čluny, windsurfing.

Ivan Votruba, 11.01.2020, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naše nejlepší dovolená. Krásná příroda i hotel.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naše nejlepší dovolená. Krásná příroda i hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je umístěn v zálivu na skále s opravdu krásným výhledem na moře., což jsme zjistili ihned po nastěhování. Pokoj 304, který jsme dostali byl prostorný, čistý a v pokoji byl nový nábytek. Ovšem to nejlepší pro nás byl balkón, ze kterého jsme mohli pozorovat moře a rybářské čluny.

Strava
Nejsme příliš nároční na stravu, ale i tak jsme raději zvolili stravu formou all inclusive a udělali jsme moc dobře. Jídlo bylo výborné, je vidět, že mají dobrého kuchaře. Co se týká jídla a pití, nelze opravdu nic vytknout. Mile nás překvapilo množství ovoce po celý den, ať už melouny, banány, pomeranče nebo i hrušky. Z jídla nám nejvic chutnalo grilované maso, ryby a zeleninové saláty.

Služby hotelu
Jsme z malého města a byli jsme moc rádi, že v hotelu panovala rodinná atmosféra. Řekové jsou opravdu usměvaví a přijemní lidé - snažili se vždy vyhovět. Co se týká vybavení tak je v hotelu velký bazén, pěkná zahrada, restaurace a několik barů. Dobré je, že všechny pokoje jsou s výhledem na moře.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, opravdu malebná vhodná pro ty, kteří nechtějí pláže plné turistů. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky, občerstvení a půjčovna člunů a šlapadel.

Veronika Strouhalová, 08.01.2020, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ithea Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,8 Nádherná klidná zátoka s pěknou pláží, ikdyž poměrně malou. Byli jsme v září, takže nebyla nijak přeplněná, ale v letních měsících to...

  • 3 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná klidná zátoka s pěknou pláží, ikdyž poměrně malou. Byli jsme v září, takže nebyla nijak přeplněná, ale v letních měsících to bude asi horší.. Měli jsme příplatkový apartmán Junior Suite na protějším kopci, s vlastním soukromým bazénem přimo před apartmánem a zahradou na útesu s krásným výhledem na moře, což bylo super! Navíc tyto apartmány jsou obehnány plotem a cedulemi Private area, takže tam nikdo cizí necoural. Negativum bylo vracet se pokaždé z hotelové restaurace nacpaní do prudkého kopce k apartmánu... ;-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na to, že jsme měli příplatkový apartmán, byl jeho stav dost zanedbaný. Rozbité dveře sprchového koutu, tudíž kaluže vody po každém sprchování v celé koupelně. Ulomené toaletní prkénko. Špatně fungující klimatizace. Hned první den jsme tyto závady nahlásili na recepci a milý recepční nám řekl, že hned druhý den na to pošle opraváře. Fajn. Ale druhý den nepřišel nikdo. Opět jsem vše urgoval na recepci. Nedělo se ale nic. Třetí den už mi bouchly saze a ikdyž tyhle situace nemám rád a nevyhledávám je, naběhl jsem na recepci, kde už byla jiná a evidentně dost arogantní recepční. Tak jsem ji už dost nevybíravým a nepublikovatelným způsobem vysvětlil situaci (naštěstí řekové poměrně dobře rozumí anglicky) a řekl, že jestli to nebude v kupě ten den, tak chci mluvit s manažerem. No a kupodivu ještě ten den bylo vše opraveno.

Strava
Snídaně standard jako jinde. Obědy a večeře moc dobré a pestré.

Anonym, 05.01.2020, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Blue Princess Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená se nám vydařila. Hotel i místo splnily naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám vydařila. Hotel i místo splnily naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na Korfu jezdíme pravidelně (už 4x). Tentokrát jsme se chtěli s manželem podívat na sever do Acharavi a Sidari. Hotel nás zaujal svou polohou a vybrali jsme si ho hlavně kvůli tomu, že kolem hotelu není žádná rušná cesta, jak je tomu u jiných hotelu, ve kterých jsme bydleli dřív. Po příjezdu do hotelu jsme dostali pokoj 209 v hlavní budově. Pokoj byl čistý slušně zařízený s novou koupelnou. V pokoji jsme měli televizi, ledničku, klimatizaci a balkón s výhledem na moře.

Strava
Strava all inclusive byla slušné kvality, jídlo bylo pravidelně doplňováno. Na snídani byla šunka, slanina, vajíčka, zdravá výživa, ovoce, zelenina, jogurty, palačinky, džusy, káva, čaj. Na oběd a večeři polévka, předkrmy, výběr ze 4 teplých jídel, salatový a ovocný bufet. Navíc jsne na pláži měli k dispozici plážový bar, což nás moc potěšilo.

Služby hotelu
Musím pochválit personál hotelu, zvláště pana They - všichni byli veselí, pořád se na vás smáli a snažili se nám vždy vyhovět. Velice pěkné se nás staral i zástupce cestovky pan Alexandr, který nám dělal průvodce na výletě po ostrově. Zajistil nám, že poslední den jsme mohli používat až do odjezdu busu na letiště pokoj a program all inclusive. Jinak má hotel kromě velkého bazénu a několika barů i hezkou zahradu.

Pláž
Pláž s pískem je hned u hotelu, což je velká výhoda. Na pláži jsou k dispozici lehátka a hlavně zdarma plážový bar, kde jsme si mohli dát tousty, ovoce a pití. Na pláži se dají taky půjčit loďky a šlapadla.

Markéta Drahovzalová, 05.01.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nádherné místo pro ty, kteří mají rádi romantiku, menší pláže, klid a pohodu.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné místo pro ty, kteří mají rádi romantiku, menší pláže, klid a pohodu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jakmile jsme přijeli do hotelu hned bez čekání jsme dostali klíče od pokoje č. 303. Pokoj byl krásný, čistý s balkónem a nádherným výhledem na moře - na recepci nám řekli, že všechny pokoje mají výhled na moře. Pokoj byl vybaven novým nábytkem, tv a klimatizací.

Strava
Zaplatil jsme si all inclusive - jídlo bylo slušné kvality, hodně zeleniny a ovoce. Hodně mi chutnaly jídla z ryb - ty umí opravdu dobře upravit a okořenit. Na pití jsme si mohli vybrat buď nealko nebo víno, pivo, koktejly, tvrdý alkohol.

Služby hotelu
Hotel je umístěn ve svahu s opravdu krásným výhledem na moře. Má velký dobře udržovaný bazén, několik barů a krásnou zahradu. Musím pochválit velice ochotný personál hlavně pana Kostase - opravdu veselý chlapík.

Pláž
Menší romantická pláž je přímo u hotelu - nám stačila. Pokud chcete můžete se opalovat i na velkých kamenech. Na pláži můžete zkusit jako my šnorchlováni nebo si můžete půjčit loďky nebo šlapadlo.

Daniela Dvorská, 02.01.2020, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ithea Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,8 Spokojenost a dobrá volba. Hotel i místo splnily naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost a dobrá volba. Hotel i místo splnily naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přijeli jsme do hotelu večer a hned jsme byli ubytováni - dostali jsme pokoj 309 v hlavní budově s balkonem a výhledem na moře. Pokoj byl čistý, uklizený, vybaven novým nábytkem. Pokoj měl klimatizaci, ale tu jsme moc nevyužívali. V koupelně byly nové kachličky a sprchový kout.

Strava
S jidlem jsme byli spokojeni. Měli jsme all inclusive program, takže jsme měli všeho dostatek. Snídaně byly klasika vajíčka, párky, šunka, palačinky, zelenina. Oběd a večeře byl podáván formou bufetu, takže jsme si mohli vybrat, na co jsme měli právě chuť. Výborné byly zapečené těstoviny s masem a hodně nám chutnaly i zákusky.

Služby hotelu
V hotelu jsme ocenili velký bazén s lehatkami a slunecniky a hlavně opravdu ochotný personál hlavně pan Theo. Chceme taky poděkovat našemu delegátu Alexandrovi, který se nás staral po celou dobu pobytu a taky nás doprovázel na výletu po ostrově.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu, písečná. Pláž byla čistá, uklizená. Hosté hotelu mají zdarma na pláži plážový bar, kde jsme si mohli dát sendviče a pití. Na pláži je půjčovna člunů, šlapadel a kajaků a kdo chce si může zaplatit i lekce potápění.

Markéta Vostrá, 29.12.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)