Recenze hotelů
Korfu - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 lehatka v cene zajezdu pro dany hotel naprosto nedostacujici kapacita , o 200 metru vedle na verejne plazi moznost koupit set za 8 euro,...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
lehatka v cene zajezdu pro dany hotel naprosto nedostacujici kapacita , o 200 metru vedle na verejne plazi moznost koupit set za 8 euro, coz jsme cinili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vzhledem k tomu, ze jsme byli ubytovani v blizkosti plaze jsme prehlizeli opotrebovanost pokoje

Strava
strava jednotvarna, cistota prostirani stolu velmi zalostna

Služby hotelu
prumerne

Pláž
plaz piscita , more velmi ciste

Sylva P., 16.07.2019, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolenka pre menej náročných.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka pre menej náročných. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté bez problémov.

Strava
Strava nenadchla, každý deň opakujúce sa jedlá.

Služby hotelu
Nevyúžívali sme služby hotela.

Pláž
Bolo tam viacero pekných pláži, jediné negatívum bola vzdialenosť pláže od hotela.

Anonym, 16.07.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Dimitra Studios & Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Pobyt proběhl podle představ úměrně vynaložené částce za dovolenou ,negativa není to hotel pro ty co chtějí klid,hodně dětí batolat a...

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt proběhl podle představ úměrně vynaložené částce za dovolenou ,negativa není to hotel pro ty co chtějí klid,hodně dětí batolat a celodenni hluka křik a když už je klid začne v 22.00 diskotéka pro děti !poté co skončí ,opilí rodiče pokračují,mají repro na chodbě hotelu !! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Opotrebovane, ale ciste

Služby hotelu
Strava překvapivě dobra a dostatecne množství ,každý den ryba ,měl jsem obavu ale opravdu chutne

Pláž
Čistá, jen slunečníky 10 ecek

František C., 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Alkyon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Klidna lokalita, zcela dle nasich predstav. Plaze ciste, vstup do vody bez problemu. Blizkost obchodu, kavaren a centra.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidna lokalita, zcela dle nasich predstav. Plaze ciste, vstup do vody bez problemu. Blizkost obchodu, kavaren a centra. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cena odpovidala kvalite, vesmes prevlada pozitivni dojem. Ubytovani zcela dostacujici, stravovani take, ackoliv snidane by mohly byt rozmanitejsi. Velkym minusem bylo laxni chovani personalu hotelu.

Lucie T., 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Kormoranos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Parádní dovolená. Skvělé pro rodiny s dětmi. Jen se jedná o větší komplex, tudíž i více lidí.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Parádní dovolená. Skvělé pro rodiny s dětmi. Jen se jedná o větší komplex, tudíž i více lidí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje se nachází v třípatrových "domečcích". Do každého patra je vstup z venku. K dispozici jsou i výtahy. Pokoj je prostorný.

Strava
Strava rozmanitá, chutná. Dostatek všeho v každou denní hodinu. 1x za týden máte možnost navštívit italskou a řeckou jídelnu. V průběhu dne nabídka snacků v barech. Pití - alko, nealko stále.

Pláž
Hotel se nachází přímo na pláži - z hotelu vcházíte přímo na pláž, která je čistá, písčitá. Vstup do moře je pozvolný, opět vhodné pro dovolenou s dětmi. Pouze množství lidí je o prázdninách větší.

Radka V., 16.07.2019, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená, doporučujeme.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na velmi dobré úrovni

Strava
Strava výborná.

Služby hotelu
Naprosto skvělá a příjemná obsluha a služby v hotelu.

Pláž
Pláž čistá, moře nádherné, čisté, dobře přístupné.

Dana B., 16.07.2019, Datum pobytu: 3.7. - 13.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Pantokrator

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Dovolená byla velmi pěkná, na začátku prázdnin málo turistů. Pláž téměř prázdná. Možnost samostatného výletu do Kerkyry modrým autobusem...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla velmi pěkná, na začátku prázdnin málo turistů. Pláž téměř prázdná. Možnost samostatného výletu do Kerkyry modrým autobusem č.7 má po městečku spoustu zastávek, jezdí asi po 20 minutách a za 2,30 euro na osobu Vás doveze přímo do samotného středu Kerkyry, kde je opravdu velké množství obchodů a obchůdků. Na úplně stejném místě kde vystoupíte na konečné zase nastoupíte na cestu zpět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkně zařízený, překvapilo mne množství úložného prostoru pro oblečení a hodně ramínek na šaty. Bohužel co úplně chybělo byla možnost pověšení a usušení ručníků a plavek na balkóně a nedala se ani uvázat šňůra na prádlo. Výměna ručníků a povlečení byla v pořádku. Ani jednou za 10 dnů pobytu uklízečka nezametla pokoj, koupelnu stáhla mokrým hadrem, ale velmi ledabyle u stěn a v rozích zůstal nepořádek.

Strava
Snídaně v hotelu byly chutné, každý den jsme si vybrali z nabídky něco jiného. V městečku je poměrně dost restaurací, bohužel všechny nabízejí téměř to samé pouze za rozdílné ceny. Nemají moc velký výběr, za pár dnů se to přejí. Ke všemu nabízejí pouze hranolky o obyčejný brambor nezavadíte. Jen v jedné restauraci nabízeli těstoviny.

Služby hotelu
Asi 3x jsme využili bazén, je to tam příjemné, voda i okolí čisté. U baru je příjemná obsluha, jídlo chutné.

Pláž
Na pláž je to od hotelu opravdu jen kousek po rovince přes silnici. Když přecházíte na přechodu tak není problém ihned Vás pustí. Pláž je z drobných oblázků vstup do moře také a pak hned písek. Občas u břehu plavala mořská tráva, jinak byla voda nádherně čistá a úžasně teplá. Půjčovali jsme si slunečník a 2 lehátka za 7 euro na celý den paní majitelka dávala i doklad o zaplacení, takže pokud jsme přišli znovu odpoledne nebyl to problém. Je tam i sprcha a kabinka na převlečení.

Marie P., 16.07.2019, Datum pobytu: 2.7. - 12.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ipsos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Zájezd se nám moc líbil. Korfu je opravdu krásný ostrov, velmi zelený s nádherným mořem a plážemi. Vybavení hotelu už něco pamatuje, ale...

  • 4 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám moc líbil. Korfu je opravdu krásný ostrov, velmi zelený s nádherným mořem a plážemi. Vybavení hotelu už něco pamatuje, ale odpovídá ceně, za kterou jsme zájezd pořídili. Cena za last minute za nás odpovídala poskytnuté kvalitě ubytování a stravy, ale pokud bychom za zájezd zaplatili cenu plnou, musím upřímně říct, že bychom byli zklamaní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje je už poněkud starší a omšelé. Na pokoji jsme ale trávili minimum času, a tak nám to nijak nevadilo. Pokoj je velký - vstupní předsíň s nevybavenou kuchyní, velká ložnice, koupelna a prostorný balkon se stolem a židlemi. Jediné, co nám opravdu vadilo, byl chybějící sprchový závěs. Voda tak při sprchování tekla po celé koupelně, ale i za dveře koupelny na chodbu kvůli špatně vyspádované podlaze. Louže pak ani nebylo čím vytřít. Kvůli tomu se také v koupelně tvořila dost plíseň. Vzhledem k tomu, že přítel má na plísně alergii, to pro nás byl trochu problém.

Strava
Jídlo bylo výborné. K dispozici byl ocet, olivový olej, sůl a pepř na dochucení salátů. Každý den řecký jogurt, feta a čerstvá zelenina. Jídlo se mírně opakovalo, ale za jeden týden si člověk mohl jídlo poskládat tak, aby bylo vždy jiné a rozmanité. Kdybychom ovšem byly na dovolené déle než týden, shodli jsme se, že už by nám jídlo "začalo lézt krkem".

Služby hotelu
Žádných služeb hotelu nad rámec ubytování a stravy jsme nevyužily, a tak nemohu hodnotit. Snad jen, že bychom ocenili, kdyby ručníky vyměnili víckrát, než jednou za týden, mimo jiné i proto, že jeden ručník jsme museli obětovat na vytírání podlahy po sprchování.

Pláž
Všechny pláže v okolí hotelu jsou opravdu moc krásné. Od hotelu Joanna je první pláž trochu dál (asi 10 - 15 min pěšky), ale bylo to uvedeno v popisu zájezdu. S pozvolným vstupem do moře, čistou a průzračnou vodou. V době našeho pobytu bylo moře velmi klidné. Vlny byly pouze jeden den, a to po velké noční bouřce.

Kristýna M., 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Joanna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásný resort, ideální hlavně pro rodiny s dětmi s výbornou infrastrukturou. Velmi doporujeme dovolenou v tomto resortu! Větší bazény na...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný resort, ideální hlavně pro rodiny s dětmi s výbornou infrastrukturou. Velmi doporujeme dovolenou v tomto resortu! Větší bazény na dvou místech, dále dětský bazén, brouzdaliště pro malé děti, skluzavky. Čistota, hezké přírodní prostředí, možnost dlouhých procházek podél pláže i do písečných dun. V areálu obchůdky, funland s hrami a zapůjčení kol za poplatek, tenisové kurty, lázně. V blízkosti městečko Agios Georgios s množstvím taveren a supermarketů, i když působilo na některých místech neupraveně. Je možné si ho projet za 40 minut autovláčkem za 5 EUR, děti do 6 let zdarma. Možnost výletů, nejoblíbenější je na ostrovy Paxos a Antipaxos 42 EUR nebo zeleným autobusem do hlavního města 15 EUR. Bez českého průvodce, v hotelu možno zakoupit s německým průvodcem. Výlety možno získat i v informačním centru v městečku nebo ve zdejších CK, levnější 25 EUR, ale nevyzkoušeli jsme.

Klientela vesměs německá, česká, slovenská, polská a italská. Rusů bylo málo.

Milou pozorností byla poukázka na 15 minutovou masáž v lázních. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vesměs v dvoupatrových budovách, které jsou rozmístěné po celém areálu. Pěšky však vše rychle dosažitelné. Pokoje čisté, každý den pitná voda na pokoji. K dispozici byla i varná konvice, čaje a káva. Problém byl trochu s čistými ručníky, nebyly vždy k dispozici, proto doporučujeme chovat se ekologicky a neměnit každý den. Sušák na prádlo na terase nebo balkóně. Trezor zdarma.

Strava
Strava byla rozmanitá, najdete se zde opravdu vše. Tři restaurace zdarma - hlavní, italská a ala carte řecká. Velké množství barů. V řecké jsme dostali nádherné menu. Italská měla sice menší výběr, ale byla klidnější. Posezení venku i vevnitř.

Snack mezi 12 a 17 hodinou - hot dog a hranolky.

Nápoje nám zde chutnaly - fanta, sprite, džusy, pivo, vína, alkoholické - míchané nápoje vlastní výroby, káva. Pokud jste náročnější, můžete si dokoupit originální kávu nebo i zmrzlinu Nestle. V gelaterii za 1,50 EUR kopečková zmrzlina. Jen se nám zdálo maso a ryby přesolené.

Služby hotelu
Obsluha na barech byla usměvavá a přes velké množství hostů vše stíhali rychle. Dbalo se v areálu na pořádek a kontrolovala čistotu.

Hezké animační programy pro děti i dospělé večer. Security při vstupu do areálu z pláže!

Dcera chodila ráda do dětského klubu, CK Blue Style měl šikovné animátorky.

Pláž
Krásná, čistá, písečná, moře s pozvolným vstupem. Pokud se projdete 200 m, můžete ji mít sami pro sebe. Na některých místech i po 50 m voda nad kolena. Ráno jsme měli vesměs klidné moře, odpoledne menší vlny. Lehátka i plážové osušky zdarma. Nebyl jich úplně dostatek, proto je dobré si přivstat tak na sedmou, ale v odpoledních hodinách jsme lehátko vždy našli.

Dáša K., 16.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 8,6 Ideální resort pro rodiny s dětmi. Moře bylo čisté, s velmi pozvolným vstupem - hloubka 1,5m cca 30metru od břehu. Na kraji moře byly...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ideální resort pro rodiny s dětmi. Moře bylo čisté, s velmi pozvolným vstupem - hloubka 1,5m cca 30metru od břehu. Na kraji moře byly vodní rasy, ale zcela evidentně je každý den odklízeli , jelikož na konci pláže byly romány těchto ras.. vzhledem k tomu, ze pláž byla písečná jsem neocekaval průzračně čistou vodu, ale když jsem přijel na místo byl jsem příjemně překvapen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o poměrně rozlehlý resort, zasazený do kopcovitého terénu. Některé budovy byly přímo u moře jiné naopak cca 700m od pláže v kopci My měli pokoj cca 300m od pláže, kousek nad hlavní budovou. V prvního chvíli jsme byly zklamáni, když nás zavedli opačným směrem od moře, později se ale ukázalo, ze to není tak špatné. V teto části byl totiž parádní klid! Do hlavní budovy jsme to měli cca 100m což byla příjemná procházka. Ačkoliv CK udává úroveň pokojů 4+ , já bych jej ohodnotil spíše na 3+. Pokoje byly pěkné ale vybavení bylo starší a na zemi napraktické klouzavé dlaždice. Nicméně vše fungovalo tak, jak mělo a ve výsledku jsme byly velmi spokojeni:))

Strava
Stravování v hotelu bylo výborné, ke snídani velký výběr sladkých a slaných pokrmů, bohužel byl ale každé ráno stejný. K obědu byl opět velký výběr mezinárodní kuchyně, vč. gyrosu, ryb, různých druhů masa a velké množství zeleniny. Obědová nabídka se střídala a musím říci, ze jsem nenarazil na nic, co by mi vyloženě nechutnalo. Slabší stránkou byly dezerty, které se prodávaly jak k obědu tak k večeři. Většina z nich byla z prášku rozmichaneho v mléku a chutnala velmi uměle. Daly se zde ale nalézt také dezerty které nebyly špatné:) k večeři byl opět velký výběr mezinárodní kuchyně a každý večer bylo připraveno něco specialniho( žebra, křídla, krůta...) přístup personálu byl fajn, všichni byli milí, měli zájem o děti a až na jednotlivce se velmi snažili dopřát vám hezký zážitek. U bazénu se nacházel bar a vedle něho Souvlaki corner, kde připravovali od 10-18vyborne Souvlaki. Také bylo možné si u bazénu objednat palačinky a to 10-00. V baru na plazi byla pestrá nabídka alkoholických i nealkoholichckych nápojů a také zde podavali hotdogy(nebyly nic moc). Vedle plážového baru se nacházely tři restaurace Čínská , Řecká a Italská. Do těchto restauraci bylo třeba mít rezervaci, která se dělala přes dotykovou obrazovku v lobby hotelu. Italská a Řecká restaurace nabízela jak obědy, tak večeře. Čínská pouze večeře. Nejhorší z nich byla pravé Čínská, jídlo nemělo s čínskou kuchyni nic společného. Italská nebyla tak špatná jako čínská, ale Řecká byla dle mého názoru nejlepší.

Služby hotelu
Služby hotelu byly také fajn, dámy na recepci byly milé a snažili se vyjít vstříc. V lobby hotelu bylo možné si pronajmout auto ( podobné někdy i lepší ceny než u Ck a navíc jste si večer mohli objednat auto a druhy den vyrazit, u CK se muselo rezervovat dva dny předem). Jeden večer nás “ulovil” fotograf, zda chceme” free photo sesion” souhlasili jsme a druhy den ráno jsme se šli fotit. Další den jsme pak byli pozváni na výběr fotografií, po vybrání cca 90ks na nás vychrlili nesmyslnou cenu, tuším okolo 1000€ a pak začali nabízet různé podstatně levnější bálicky.. nicméně stále to bylo velmi drahé... Animační programy byly take fajn, každý večer od 20:30 minidisco a poté od 21:30 program pro dospělé ( jeden den Mamma mia, jindy zase Silová gymnastika, cabaret show,...)

Pláž
U bazénu i na pláži bylo dostatek lehátek a i v odpoledních hodinách nebyl problém některé sehnat. Horší to bylo s jejich stavem, velké množství z nich bylo poškozené, musím šle má druhou stranu říci, ze den před odjezdem přijel kamion a privezl nová lehátka, takže v tuto chvíli jsou již možná v lepším stavu.

Václav P., 15.07.2019, Datum pobytu: 1.7. - 11.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)