Recenze hotelů
Korfu - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9.4 Hotel je ideální pro rodiny s malými dětmi, celkem rozlehlý resort, komu nevadí hodně lidí.

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je ideální pro rodiny s malými dětmi, celkem rozlehlý resort, komu nevadí hodně lidí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dostatečně velký, upravený, čistý, vše fungovalo. Každý den balená voda, čisté ručníky. Velmi milý a ochotný personál.

Strava
Strava rozmanitá a k dispozici téměř celý den, vše formou bufetu, takže všechny tekutiny čepované u "výčepů". Vyjímkou je řecká a italská restaurace, na každou je nárok 1x za pobyt a je s obsluhou. Škoda, že není zahrnuta v "All Inclusive" zmrzlina u pláže či bazénu (pouze v době oběda a večeře), káva pouze Americano nebo Capuccino (ostatní placené). Přes den tekutiny u pláže nebo bazénů v plastových vyměnitelných kelímcích.

Služby hotelu
Nabídka aktivit v okolí hotelu je rozmanitá: organizované programy, sporty, možnosti v rámci resortu nebo i nabídka placených aktivit na pláži je dostatečná.

Pláž
Písečná pláž je absolutně skvělá, čistá a přístup do moře pozvolný a nádherou tyrkysovou průzračnou vodou.

Iveta B., 08.08.2022, Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.4 Na dovolené jsme byli od 28.7. do 4.8. 2022, celkem jsme byli spokojeni, organizace delegáta na místě probíhala více telefonicky. Člověk...

  • 7.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené jsme byli od 28.7. do 4.8. 2022, celkem jsme byli spokojeni, organizace delegáta na místě probíhala více telefonicky. Člověk se zde musí spolehnout více na sebe. Jinak pěkná dovolená, moře teplé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný, velký, čistý. Klimatizace fungovala bez problémů, dostatečně ochlazovala rozměrný pokoj. Stropní malba zpříjemňovala pobyt. Co se nám nelíbilo bylo to, že vana s tryskami neměla zátku, takže se dalo pouze sprchovat. Tento problém byl na více pokojích. Dále byla červená skvrna na čalouněné posteli ( krev nebo červené víno). Terasa velká, ale bez možnosti sušit mokré osušky a plavky.

Strava
Strava v all inclisive neodpovídala, byla stále stejná opakující se na oběd i večeři, s malými obměnami v chuti ( těstoviny, kuřecí a vepřové maso). Odpolední snack se nekonal, dezerty stále stejný krém s obměnou listového těsta a piškotů. Čerstvé ovoce žádné, pouze žlutý nebo vodní meloun.

Služby hotelu
Slibované připojení na WiFi nefungovalo nikde v hotelu, uklízení pokojů bylo nepravidelné přes celý den. Neustále se měnili hosté a uklízečky nestíhaly uklízet. Animační programy v hotelu byly jen pro francouze , ostatní hosté měli smůlu ,rovněž dětský klub nebyl pro všechny ubytované,

Pláž
Pláž byla cca 150 m od hotelových bazénů po chodníku mezi domy, písčitooblázková, s pozvolným vstupem do vody , voda teplá, na mělčině se vířil písek, slibovaný podmořský život mimo drobných rybek žádný. Ke šnorchlování se místo nehodí. Slunečníky před plážovým barem byly za poplatek 7 euro, ale vedle nich bylo dostatek místa na lehnutí na osušky. Plážový bar byl dopoledne ve stínu, takže se tam dalo v klidu odpočívat.

Vítězslav D., 08.08.2022, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5.8 Poměr cena výkon dobré. Pokoje čisté, příjemné, klimatizované. Vstřícný personál. Jídlo steretotyp a hodně polotovarů. Pláže vhodná...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena výkon dobré.

Pokoje čisté, příjemné, klimatizované. Vstřícný personál.

Jídlo steretotyp a hodně polotovarů.

Pláže vhodná pro děti. Lehátek dostatek a zdarma.

Velká slabina jsou fakultativní výlety, kterých je málo, nezajímavá místa, pseudo jeskyně s kusem moře. Na lodi je poměrně mnoho lidí na lodi a špatně organizované stravování na lodi. Je to ve stylu pobereme všechno co jde aby hlavně platili a je fuk jestli se posadí a kam. Pro děti tam de facto není žádný výlet. Z dolsechu i jiiných je to s výlety i jejich organizací tristní. Zobrazit celou recenzi

Leo N., 08.08.2022, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Angela Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 perfektní týden dovolené u nádherné pláže a moře

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
perfektní týden dovolené u nádherné pláže a moře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
za mně odpovídající ceně

Strava
přišla mi jednotvárná, vždy se však dalo vybrat a pochutnat si, málo místních specialit, pití dostatek

Služby hotelu
vše v pořádku

Pláž
Protože je na začátku sezóny, tak pláž čistá, útulná, příjemná. Moře fantastické

Jindra H., 08.08.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.6 Dovolenka splnila vsetko, co mala, velmi pekne dakujem p.Kusnirovej za odporucanie, skvela rodinna dovolenka.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka splnila vsetko, co mala, velmi pekne dakujem p.Kusnirovej za odporucanie, skvela rodinna dovolenka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fajn, kedze komplex je rozhlahly, potesilo nas, ze sme mali izbu hned pri bazene, mori a jedalni....vsade blizko. Cistota kupelne by mohla byt lepsia, avsak aktualne mali v hoteli aj mensi strajt, kvoli nedostatku personalu, tak mohlo to byt aj tym.

Strava
Strava bola fajn, i ked stale ta ista :) Ale myslim, ze mikto hladni neostal.

Služby hotelu
Celkovo supe, miniclub potesil a celkovo mame dobry dojem. Myslim, ze sa tam este vratime :)

Pláž
Plaz bola cista a more tiez, ziadne vyhrady.

Radka Varšová, 07.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojnosť

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojnosť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jeden deň nám neupratovali, kvôli strajku.

Strava
Výborná

Služby hotelu
Priemerne

Pláž
Treba si obsadiť rano

Monika, 07.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.6 Boli sme celkom spokojný.

  • 7.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme celkom spokojný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neviem kto dal hotelu 5 hviezdičiek. Myslím že tak max 4 by zodpovedali realite.

Strava
Výborná, občas fronty.

Služby hotelu
Pri baroch by bolo fajn ak by sa obsluha posilnila. Tvorili sa tam dosť fronty. Všetky miešané drinky (ktorých nie je veľa) miešali z nejakých divných fliaš alkoholu. Rozhodne to nebol originál.

Pláž
Pláž bola v poriadku. Len ked si hned ráno neobsadíte lehátko, potom už sa to nepodarí.

Stanislav P., 07.08.2022, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4.6 Izba nebola primerana k cene. Velky chaos na obedoch/veceriach.

  • 4.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Izba nebola primerana k cene. Velky chaos na obedoch/veceriach. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dojem z Hotela bol dobrý, ale plati zakaznik za 5hviezdickovy hotel a ubytovanie bolo v 3 hviezdickovom komplexe, nabytok zle umiestneny a nie moc vhodne pre deti hlavne terasa velmi malá, clovek nemá kde susit bielizen kedze ziadna snura vesiak, susiak a ani priestor na terase.

Strava
Strava dobrá, ale kratsia doba na obed nez na veceru a vela ludi pokope a velky chaos.

Služby hotelu
Sluzby boli ok, ale nemenili palzove osusky.

Lenka Božíková, 07.08.2022, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Pohodová dovolená a celková spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená a celková spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vybaven vším potřebným, někdy byl slabší tlak vody. Velkou výhodou je blízkost pláže. Klidná lokalita, pro děti ideální - součásti hotelu bazén pro děti, který fungoval 4hod/denně (2hod dopoledne a 2hod odpoledne)

Strava
V hotelu strava chutná, dobrý výběr, často těstoviny, která má ráda dcera, jinak výběr vždy min z 2 druhu masitých pokrmů na obědy, večeře. V blízkém okolí taverny s typicky řeckým menu.

Služby hotelu
Ochotný personál, denní úklid pokoje (podlaha, výnos odpadu).

Pláž
Pláž velice blízko hotelu. Možnost pronájmu lehátek (2ks) a slunečníku (10EUR/den). Pláž písčitá, široká. Pozvolný vstup do moře, někde kameny, ale když člověk hledal našel písčitý vstup bez kamenů. Nabídka občerstvení na pláži s donáškou z místní taverny. Moře většinou klidné, teplé.

Martin B., 06.08.2022, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Alkyon Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2.8 Nedoporučujeme

  • 4 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nedoporučujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vraj voľné wifi - dostupné iba mimo izby najlepšie pri bazéne

Upratovanie mizerne.

1 toaletný papier na týždeň

Z WC pri naplňaní nádrže pretekala hadička a podlaha bola stále mokrá

Sprcha mizerná - slabý tok a nemožnosť nastavenia teploty

Strava
Stravovanie - polopenzia - raňajky stále rovnaké - neoporúčame

Pláž
More super

Pláže v blízkosti neupravené plné vyplavených rias

Stanislav Palenčár, 05.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Gela Studios

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)